ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΓΑΥΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ



Γυρίζουμε 53 χρόνια πίσω για να διαβάσουμε μία αναδρομή στο παρελθόν του 22άχρονου, τότε, μπασκετμπολίστα του ΠΑΟ Γιώργου Βασιλακόπουλου από την ''Αθλητική Ηχώ'' (δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν πιο άνετα).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 19-6-1961
 

 

 

 

 

 

 

 

 
Στεκόμαστε εδώ.
 

 
Γαύρος ήταν πιτσιρικάς λοιπόν ο Πειραιώτης Γιώργος Βασιλακόπουλος και το 1957, όταν έφυγε από τον Πειραϊκό, προσπάθησε να πάει στην αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό, ως μπασκετμπολίστας. Βρήκε κλειστές πόρτες και τότε στράφηκε στον ΠΑΟ. Αυτήν την άρνηση των τότε παραγόντων του Ολυμπιακού πληρώνουμε μέχρι σήμερα, εδώ και 57 χρόνια...

Σχόλια

Εικόνα Spiros Legend

Η λίστα με τους Πειραιώτες Γενίτσαρους μεγαλώνει,τελικά αυτοί γίνονται οι χειρότεροι εχθροί του Ολυμπιακού.ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ,τέτοιος Σκατάνθρωπος που είναι,ταίριαξε απόλυτα στον πράσινο βόθρο...Οποιος βάζει την παρτη του πανω απο τον Ολυμπιακό,αυτονόητα δεν είναι Ολυμπιακός,το τι δηλώνει είναι πρόβλημα του.Ρε Αθηναικό βλήμα,τι δεν καταλαβαίνεις πάλι?Πόσο πιο λιανά να στο κάνουμε?Γενίτσαρος δεν έμαθες στο σχολείο τι είναι και πως το χρησιμοποιούμε μεταφορικά σήμερα?Ε,αυτό έγινε ο λατρεμένος σας Βρυκόλακας,να τον χαίρεστε,είστε tale-quale...

Εικόνα Εν Αθήναις

Και ψυχαναλυτές το RATM...
Επιστήμονες άθρωποι, όχι αστεία.

Ανακαλύφθηκε λοιπόν το ένοχο μυστικό του Βασιλακόπουλου. Ώρα να ασχοληθείτε με το Δίσκο της Φαιστού και με τα Καβείρια Μυστήρια. Αναμένουμε.

Εικόνα trelodoctor73

Και ψυχαναλυτές αλλά και ενδοσκόποι λαγών και δη του κατώτερου τμήματος του παχέος εντέρου τους...επιστημονικότερα "πρωκτο-ορθοσιγμοειδές" λαϊκότερα "κωλάντερο", "σούφρα" η/και "γκρόβερ"

Εικόνα Bad7
Εικόνα savvas gridlock

Ψυχανάλυση λέει ο Μακρόπουλος. Πού το είδες πάλι αυτό; Οράματα με το Λακάν βλέπεις;

Εικόνα trelodoctor73

Το μίσος, η ζηλεια και ο φθόνος της υποψήφιας ερωμένης, που θέλει σαν τρελή αλλά τελικά την φτύνει ο γκόμενος, έχουν απασχολήσει ουκ ολίγες φορές την παγκόσμια λογοτεχνία και τον κινηματογραφο...μόνο που σε αυτή την περίπτωση,απασχολούν και καταστρέφουν το μπασκετακι μας. Που θα πάει, λίγα τα ψωμιά του...πονεμένος θα φύγει κι αυτός...

Εικόνα Bad7

Πιο μπασκετ;;;;;Ο παναθηναικουλης να περνει πρωταθλημα κι ολα ειναι καλα!!!

Εικόνα Bad7

Αλλη μια ντροπη του Πειραια μαζι με τον γατο των φρισκις

Εικόνα Bad7

και τον Αλβερτη τωρα δε ξερω ολους αυτους που ντροπιασαν το Πειραια

Εικόνα ALEXIS7GER

ΑΔΕΛΦΕ BAD ..για τον Αλβερτη θα σου πω τι μου ειπε ενα μέλος του Δ.Σ του ΑΝΟΓ " ...ο Φραγκισκος ?? πιτσιρικά τον θυμάμαι να αγοράζει το ΦΩΣ απο το περίπτερο.. " ΔΥΣΤΥΧΩΣ ομως η τοτε διοικηση του ΘΡΥΛΟΥ δεν καταλαβε τι ταλέντο ήταν ο ΑΛΒΕΡΤΗΣ στα 16 του και δεν εκανε κινηση ..

Εικόνα savvas gridlock

Η οικογένεια Αλβέρτη είναι από τις πιο γνωστές γαύρικες οικογένειες της Γλυφάδας. Για τον ίδιο τον Φραγκίσκο δεν ξέρω, πάντως άλλα μέλη της οικογένειάς του στάνταρ δηλώνουν Ολυμπιακοί στο ποδόσφαιρο. Τώρα, σήμερα που μιλάμε. Ο Αλβέρτης ήταν 16 χρονών το 1990. Τότε δεν υπήρχε διοίκηση Ολυμπιακού γενικότερα για να κοιτάξει παίκτες στο μπάσκετ. Υπήρχε η λαίλαπα Ανάργυρου που κάλυπτε ακόμη κι αυτούς που είχαν καλές προθέσεις να ενισχύσουν τον Ερασιτέχνη, ηθικά και υλικά. Ο βάζελος από την άλλη έδωσε έναν από τους καλύτερους πολίστες του στην ομάδα πόλο της Γλυφάδας, το Σελετόπουλο, ώστε να καταφέρει να πάρει τον Αλβέρτη στο μπάσκετ. Ουσιαστικά για τον Αλβέρτη οι Γιαννακόπουλοι θυσίασαν όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη ή για να είμαστε σωστοί, τα περισσότερα. Περίεργες εποχές και δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον στην τότε διοίκησή μας που αμέλησε να ασχοληθεί με τον Αλβέρτη. Σίγουρα όμως μπορείς να κατηγορήσεις τη διοίκηση Κόκκαλη που έγραψε στα αρχίδια της τις προσπάθειες του Διαμαντίδη το 2004 να έρθει στον Πειραιά. Ο Διαμαντίδης ψάχτηκε μόνος του και εμείς τον γράψαμε. Δεν ξέρω αν ισχύει το περιβόητο ''χάθηκε για 50.000 ευρώ'', δεν είναι εύκολο να επιβεβαιωθούν ποσά, πάντως χάθηκε μέσα από τα χέρια μας.

Εικόνα nmavronas

όλο ανακαλύψεις και αποκαλύψεις είστε παιδιά! ΜΠΡΑΒΟ!