ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ



Η Ολυμπιακάρα μας υποδέχεται σήμερα στις 21:30 στο Καραϊσκάκη, στο πρώτο φιλικό μπροστά στον κόσμο μας εν όψει της νέας περιόδου, την Μπιλμπάο του ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ. Ένας από τους κορυφαίους προπονητές στην ιστορία του Θρύλου (για'μένα υστερεί μόνο σε σχέση με το ΜΙΤΣΕΛΑΡΑ) επιστρέφει στον τόπο που δοξάστηκε και λατρεύτηκε από τη μεγάλη πλειοψηφία των γαύρων.
 

 

 

 
Ο άνθρωπος που δημιούργησε τον Ολυμπιακό του 2011 (ο οποίος υποχρέωσε ολόκληρο Βενγκέρ να υποκλιθεί στο μεγαλείο του, στην κορυφαία εμφάνιση ελληνικής ομάδος επί αγγλικού εδάφους στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου), ο κατά δήλωσή του ''Ολυμπιακάρας'' ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ, αξίζει πολλά, αλλά σίγουρα αξίζει ένα ζεστό χειροκρότημα από όλους μας. Πολλά άλλαξαν με το πέρασμά του στον Θρύλο, μα πάνω από όλα η νοοτροπία του μέσου γαύρου οπαδού, ο οποίος έμαθε να εκτιμάει και άλλα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Το χειροκρότημα βεβαίως δεν θα είναι έμμεσο μήνυμα προς τον προπονηταρά ΜΙΤΣΕΛ που έχουμε την τιμή να μας καθοδηγεί από τον πάγκο αυτήν την περίοδο. Θα είναι σεβασμός και αναγνώριση στο έργο ενός ανθρώπου που κατάφερε να φέρει το πραγματικό ποδόσφαιρο, έστω με εκλάμψεις και για μικρά χρονικά διαστήματα, στον Πειραιά. Το έργο του ευχόμαστε να το ολοκληρώσει ο (ανώτερός του για'μένα) ΜΙΤΣΕΛ, που αξίζει κι αυτός να χειροκροτηθεί θερμά, για πρώτη φορά στον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στα μέρη μας. Αυτό είναι προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση υπόδειξη προς τον κόσμο, που κάνει ό,τι καταλαβαίνει και όπως το νιώθει. Μια φωτογραφία των δυο τους θα είναι ο καθρέφτης της προόδου που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια σε όλα τα Ολυμπιακά επίπεδα. Μόνον ο Ζαρντίμαρος θα έλειπε από το κάδρο...
 
Υ.Γ. Λογικά δεν αφορά κανέναν, αλλά εγώ σήμερα θα χειροκροτήσω και την ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ που λέγεται Μπιλμπάο. Το ποδοσφαιρικό μοντέλο της συγκεκριμένης ομάδος ήταν, είναι και θα παραμείνει το απόλυτο πρότυπο για όλους μας. Τους εξωγηπεδικούς λόγους που την γουστάρω, τους κρατάω για πάρτη μου...

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

To υστερόγραφο λέει πολλά. Προσυπογράφω, σύγγαυρε Σάββα.

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΑΒΒΑ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!!!ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΕΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!!!!!!!!ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΒΟΙΔΟΠΟΥΤΣΑ!!!!!!!ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΚΩΛΙΑΖΕΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!!!!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Έτσι όπως χτίζει μεθοδικά την ομαδάρα μας ο Βαγγέλαρος, βήμα βήμα με ψαγμένες προσθήκες, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο που περνάει να γιγαντωνόμαστε ολοένα και περισσότερο, μπορώ να ονειρεύομαι ακόμη και το Τσου Λου, Μπίλαρε. Δεν μιλάω για φέτος, αλλά μιλάω για το όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Κι αυτό το οφείλουμε στο μεγάλο μας πρόεδρο και σε μία διοίκηση που δουλεύει υποδειγματικά. Γιατί δεν είναι μόνον ο Βαγγέλαρος. Είναι ένα ολόκληρο team που δεν αφήνει τίποτε να πέσει χάμω, σε κανέναν τομέα. Κι αυτό έγινε επειδή ο Βαγγέλαρος ανέθεσε στον καθένα μία αρμοδιότητα και έκτοτε δεν μπλέκεται στα πόδια του. Δεν αποφασίζει για τα πάντα όλα αυτός. Άσε που ό,τι κι αν πει ο οποιοσδήποτε, τον τελευταίο λόγο τον έχει πάντα ο προπονητής. Τρομερή οργάνωση που βλέπεις μόνο σε προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η προεδράρα μας δεν θα τους ταράξει απλώς στη φάπα. Θα μας κάνει μεγαθήριο στην Ευρώπη Μπίλαρε.

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΓΩ!!!!!!!! Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ, Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!!!!! ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!

Εικόνα Jorge Coscotas

Σε μια σημαδιακή μέρα για εμάς τους γαύρους, λόγω του γεγονότος του θέματος, θα ήθελα να εκφράσω μέσω του site τα χρόνια πολλά στον φίλο, συνάδελφο και συναγωνιστή Γιώργο Π., που δουλεύει εκεί που χάθηκαν οι άλλοι...στη Συγγρού όλο ευθεία και μετά αριστερά. Γιωργάρα σου εύχομαι πάνω απ'όλα υγεία, χαμόγελα, μαμήσια, κούπες και αεροδρόμια.

Σου είπα "έλα κόψε τούρτα στο ναό απόψε"...δεν ήρθες...συγχωρείσαι...αλλά να ξέρεις στεναχωρήθηκα...το είπα και στον Πρόεδρο !!!

Να είσαι σίγουρος ότι απο δω και πέρα θα θυμάμαι την ημερομηνία...ΕΕΕΕρνέστο Βαλβέεερδε(ξέρεις εσύ) !!!

Με τις πιο κόκκινες ευχές, μέσα από το πιο κόκκινο site.

Εικόνα savvas gridlock

Καλώς ήλθες Κοσκωτάρα. Για'μένα το ''ο Κοσκωτάς ο Κοσκωτάς αγόρασε'' είναι το αγαπημένο μου σύνθημα. Και στα αρχίδια μας πώς θα το πάρουν όσοι το διαβάσουν αυτό. Χρόνια πολλά και στο φίλο σου το Γιώργο.

Εικόνα john

Δεν πιστεύω να γίνει καμία μαλακια το βράδυ και να φωνάξει ο κόσμος ρυθμικά το όνομα του Βαλβερδε.Εμενα θα με πειράξει πολύ ποσο μάλλον τον Μίτσελ που ειναι 1 μισή χρόνο στην ομάδα και ένα θετικό σύνθημα απο τον κόσμο δεν εχει ακούσει.Ενα τυπικό χειροκρότημα -αναγνώριση προσφοράς προς τον ΕΡΝΕΣΤΑΡΟ φτάνει , η ομάδα εχει προπονητή σιγουρα αντάξιο του και (ελπίζουμε να αποδειχτεί στη συνεχεία) καλύτερο του

Εικόνα savvas gridlock

Το παραξηλώσαμε σήμερα. Μια φορά στην αρχή και τέρμα. Όχι κάθε τρεις και λίγο. Έχουμε προπονητή στον πάγκο και μάλιστα ΠΡΟ-ΠΟ-ΝΗ-ΤΑ-ΡΑ.

Εικόνα savvas gridlock

To αξίζει ο Βαλβέρδε, Γιάννη. Οι γαύροι δεν είμαστε αχάριστοι.

Εικόνα Bad7

εννοειται πως το αξιζει

Εικόνα rasputin7

Το πιστευεις στ αληθεια?Αμεσως μετο που ακουστει απο τα μεγαφωνα θα αρχισουμε!Παντως συμφωνω οτι κακως δεν εχει ακουστει κατι για τον Μιτσελ.Μακαρι να τον αποθεωσουμε κι αυτον!

Εικόνα Bad7

Σημερα ειναι βραδια αποθεωσης του Βαλβερδε γιατι μπορει να μη μας δωθει ξανα η ευκαιρια να τον αποθεωσουμε και'μεις οπως ειπε ο Σαββας δεν ειμαστε αχαριστοι τον Μιτσελ τον αποθεωνουμε και σ'αλλα ματς!!

Εικόνα Bad7

Εννοειται πως ο Μιτσελαρας ειναι ανωτερος του Βαλβερδε

Εικόνα Bad7

Αντε να παει 21.30!!!!!!