ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ: ''ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ''



Στις 29 Μαϊου 1996 ο ΠΑΟ κερδίζει τον Εδεσσαϊκό στο ΟΑΚΑ με σκορ 3-1, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της σεζόν 1995-96 και κατακτά το πρωτάθλημα. Την επόμενη μέρα, 30 Μαϊου 1996, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟ και συγκεκριμένα οι ATHENS FANS, διοργανώνουν μια γιορτή στο ''La Hoya'', πίσω από το γήπεδο της Λεωφόρου στην οδό Τσόχα, εκεί που σήμερα είναι το Baraonda, για να γιορτάσουν τις επιτυχίες του ποδοσφαιρικού και του μπασκετικού ΠΑΟ. Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός εκείνη την περίοδο είχε φτάσει στους ''4'' του Champions League (όπου ευτυχώς βρέθηκε ο Γιάρι στον δρόμο του) και είχε πάρει το πρωτάθλημα, ενώ ο μπασκετικός Παναθηναϊκός είχε κατακτήσει την Ευρωλίγκα στο Παρίσι για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ (με τη FIBA να ζητάει συγγνώμη από την Μπαρτσελόνα) και είχε πάρει το Κύπελλο Ελλάδος (στο πρωτάθλημα έφαγε τριανταπεντάρα στον πέμπτο τελικό). Στη γιορτή των οπαδών του ΠΑΟ βρέθηκαν ο ''καπετάνιος'' Γιώργος Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του, αλλά και ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Εκείνη την περίοδο οι δυο τους ήταν στα μαχαίρια και ο Παύλος με το που είδε το Βαρδινογιάννη, αποχώρησε αμέσως. Ας δούμε το τι είπε σε εκείνη την ιστορική βραδιά ο ''καπετάνιος''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 31-5-1996
 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 31-5-1996
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Κατά βάση λοιπόν βλέπουμε ότι ο Βαρδινογιάννης τα έβαλε με τον Παύλο Γιαννακόπουλο, θεωρώντας ότι ο μπασκετικός ΠΑΟ άνοιξε τα πόδια στον Ολυμπιακό στον πέμπτο τελικό του ΣΕΦ το 1996, με το 73-38. Τραγούδησε όμως και το ''ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά''. 4 χρόνια αργότερα εγκατέλειψε την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟ, μετά τα 4 στα 4 πρωταθλήματα του Θρύλου του ΣΩΚΡΑΤΗ και πλέον ''απολαμβάνει'' από το σπίτι του την ερυθρόλευκη ποδοσφαιρική δυναστεία, με 16 πρωταθλήματα στα τελευταία 18 χρόνια.
 
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ''ΠΕΤΡΙΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ'' ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΗΜΑΔΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ'' ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Οσο ζω δε προκειται να χαρισω πρωταθλημα στον Ολυμπιακο χαχαχαχαχαχαχαχα

Εικόνα tasos

Όπως τό είπε ο μέγας "Ποτέ ξανά πρωτάθλημα στό Πειραιά"!!!!!!!!

Εικόνα Xplicit

Τι το θελες καπετάνιε μου; 16 πρωταθλήματα σε 18 χρόνια έχει πάρει ο Θρύλος απ'όταν ξεστόμισες αυτή τη βαριά κουβέντα ο καλύτερος πελάτης.

Εικόνα Bad7

Απο τοτε που το'πε δε σταματησε να τον γαμαει ο Θρυλος μουνοπανο Βαρδινογιαννη γαμω ολη την οικογενεια σου

Εικόνα Bad7

ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ

Εικόνα red7neck

Αναρωτιέμαι πόσα πρωταθλήματα θα είχαν οι ροζ λούγκρες δίχως Βαρδινογιάννη και τον βαλιτσοφόρο Μαντζεβελάκη?
Πείτε μας επιτέλους τι πρεσβεύει το σωματείο της μπόχας, της βρωμιάς και της ρουφιανιάς?
Τώρα, όμως, δεν σας έχει χαλάσει!!! 16 στα 18 χρόνια! "Μην έχεις αυτό μέσα σου, βαζέλα"

Βαγγέλα σπάσε την αυτοκρατορία του Σωκράτη και πάμε για τα οκτώ συνεχόμενα!

Εικόνα figurered

Τσ τσ τσ

Όλο ειρωνεία είστε εδώ μέσα, ε, είπε κάτι ο άνθρωπος και έκανε λάθος ουδείς άσφαλτος

περσινά ξινά σταφύλια όμως

αλήθεια τη δήλωση αυτού του παιχταρά του σιντεφελντ δεν την είδατε στην πράσινη;

τους έχουμε όλους λέει, νικήσαμε γαύρο εκτός πέρσι και παοκ στον τελικό κυπέλλου

εδώ να σας δω.

γατάκια

Εικόνα xristoforas

ΒΑΖΕΛΕΣ ''ΠΡΟΦΗΤΕΣ''
ΤΩΝ ΠΟΥΤΣΩΝ ΜΑΣ ΡΟΥΦΗΧΤΡΕΣ

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Μαουνιερη και john γεια σας αδερφια.
Στις χρυσες βρωμοεποχες του Βαζελογιαννη(αν και πολλοι λενε οτι ηταν γαυρος και αλλαξοπιστησε) κανεις γαυρος δεν ειχε τα λογικα του.Βαλε μεσα και τα πετρινα χρονια που βλεπαμε κουπα με το κυαλι και θα καταλαβεις οτι σε καθε γαυρο το εγκεφαλογραφημα εδειχνε ΒΑΖΕΛΟΚΤΟΝΙΑ με μοναδικη θεραπεια τον χουλιγκανισμο και ξυλο στα φλωροβαζελια.
Δεν ηταν και λιγες οι φορες που πολλοι απο εμας ειχαμε νταραβερια με τα μπατσοσκυλα.
Στα πετρινα απο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ γιναμε ΓΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΑ...

Και για να μην ξεχνιομαστε,
Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Η αποκαθήλωση του βαρδινογιαννισμού είναι η μεγαλύτερη νίκη της Ολυμπιακής Ιδέας τα τελευταία τουλάχιστον 30 χρόνια και την οφείλουμε αποκλειστικά στον τεράστιο γίγαντα Σωκράτη Κόκκαλη

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Ο Σακαφλιας φιλε Σαββα,φιλος της σαρκας η μια εκδοχη και σαν καυλης η δευτερη,ητανε το πρωτο αλανι οχι μονο στα Τρικαλα αλλα σε ολη τη Θεσσαλια.Ολες οι γυναικες εκοβαν φλεβα για να τις ..ταχτιρισει στα γονατα.
Το αλανι αυτο ειχε πολλα σουρτα φερτα με Πειραια μερια.Συχναζε στα ρεμπεταδικα της περιοχης και εκανε μπιζνες με χασισια και λοιπα χορταρικα.
Η αγαπη του για τον Πειραια ηταν μεγαλη.Εκανε σαν μουρλος καθε φορα που πατουσε ποδι στα στεκια τα αλητικα.Ενιωθε σαν σπιτι του την πολη.
Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ-Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ..

Εικόνα μαουνιέρης

Τα τότε ΑΡΔάκια πανηγύριζαν, θυμάμαι, με τον -μη χέσω- "τσαμπουκά" του Καπετάνιου. Οι... ευχές που τού είχα ρίξει τότε έχουν πιάσει τόπο μέχρι τώρα κατά τα 16/18. Του είχα ευχηθεί να ζήσει σαράντα χρόνια ακόμα και να μην ξαναδεί πρωτάθλημα ούτε αυτός ούτε η ομάδα του. Αυτήκοοι μάρτυρες του ευρύτερου οικογενειακού και φιλικού μου περιβάλλοντος (επηρμένοι Βάζελοι όλοι τους και "υπεράνω", up and high) με χτύπαγαν στον ώμο λέγοντάς μου ότι δεν είναι τίποτα και ότι θα μου περάσει - και ότι πρέπει να αλλάξω ομάδα για να δω χαρά (τέτοιες... πρωτοτυπίες!). Όχι ρε, δεν θα μου περάσει ποτέ! Και όλοι αυτοί, εν τάξει, δεν έχουν μεν αλλάξει ομάδα, αλλά έχουν κόψει πια τα πολλά-πολλά με το φούτμπωλ - προτιμούν να οικτείρουν όσους ασχολούνται με την καταρράκωση του αθλήματος, δηλαδή εμένα (όχι όμως φωναχτά) και τους ομοίους μου, και να ασχολούνται με τις καλές τέχνες. Εμείς, ως γνωστόν Σάββα, είμαστε θιασώτες των φαύλων τεχνών και μας αρέσει να τρώμε με τα δάχτυλα από μέσα από την κατσαρόλα.

Τα σαράντα χρόνια της ευχής, παρακαλώ πολύ, να γίνουν πενήντα. Μέχρι εκεί είναι δυνατόν να ξέρω. Για πιο ύστερα μπορώ απλώς να φαντάζομαι, αφού μάλλον δεν θα είμαι από την αποδώ μεριά.

Εικόνα apostolos gaganis

Ευτυχως που΄βαλες το ΄΄μαλλον΄΄ στην τελευταια σου προταση...Τί λες ρε Γιωργαρα; Κι εγω ποιον θα΄χω διπλα μου στο θεωρειο να κουσκουσευουμε και να γελαμε; Ειπαμε: Waldorf και Statler...Μη μου το χαλας...Να ζησεις Γιωργαρε πολλα - πολλα χρονια! Η μερα σημερα ειναι σημαδιακη κι εμενα μ΄ακουει Αυτη που πρεπει...

Εικόνα μαουνιέρης

Σύγγαυρε Απόστολε, πρέσβευε υπέρ (απάντων) ημών, αλλά πρέσβευε και υπέρ Θρύλου. Να είσαι καλά, αδερφέ μου.

Εικόνα savvas gridlock

To ''όχι όμως φωναχτά'' μου άρεσε. Όταν κάτι τέτοια λέγονται φωναχτά από τους βάζελους, ακολουθούν κατακέφαλα (δεν υιοθετούμε). Όσο για τα 50 χρόνια, δηλαδή 32 χρόνια μετά από σήμερα, μια χαρά ακμαίος θα'σαι Γιώργαρε. Γραμματικόπουλος, που μέχρι τα 100 καλίγωνε ψύλλο.

Εικόνα μαουνιέρης

Ημείς υιοθετούμε -"έν τισιν των περιπτώσεων", όπως μαθαίναμε στη Νομική προ αμνημονεύτων ετών- και βαράμε, και δη άγρια, τους υβριστές. Θα ψάξω να βρω μια φωτογραφία του Γραμματικόπουλου να χορεύει ζεϊμπέκικο στα 100ά γενέθλιά του, και θα σου τη στείλω. Γίγαντας! Και τί άνθρωπος! Τί μάγκας! Όλος ο Πειραιάς στη μορφή του.

Εικόνα μαουνιέρης

Να και ο κυρ-Αχιλλέας χορεύων:

http://erythrolefkometerizi.blogspot.gr/2013/12/2008_30.html

Η φωτογραφία είναι αναγκαστικά στατική (αλλιώς θα ήταν... βίντεο!). Οι στροφές του Γραμματικόπουλου ήσαν -όπως θα έλεγαν και οι αρχαίοι μας πρόγονοι- "ευκαμπείς και εναρμόνιες", παναπεί "τον κοιτάγαμε και χαζεύαμε".

Εικόνα john

Ετσι ειπε ο Ρινγκο ε;Στον πάτο σου πράσινε βρικόλακα (μεταφορικά το λεω μη υο παρεξηγήσει κανείς ) Εγω δεν έζησα τα πέτρινα χρονια της δεκαετίας του 80 καταλαβαίνω ομως οτι όσοι τα έζησαν πρεπει να ειναι δίπλα υπερήφανοι για την χρυσή δυναστεία επι κοκκαλη και Μαρινάκη.Σωστα;

όσο για τις δηλωσεις τους πλέον γελάμε.Παραθετω και άλλες.Γκονζαλες ο 2 ριβαλντο,η μεταγραφή του Φλάβιο κονσεισαο θα ειναι η αρχή του τέλους για τον Ολυμπιακό κλπ.Αλλα την υπέρτατη δήλωση την εκανε ο Τζιγγερ το 2005 ´´Εχουμε δυο δύσκολα παιχνίδια με τη Βίσλα στα προκριματικά και ενα εύκολο με τον Ολυμπιακο.Και πράγματι όπως έγραψε και το περιοδικό του Ολυμπιακού δύσκολα απέκλεισαν την Βίσλα και εύκολα έχασαν απο τον Ολυμπιακο.
Σε εκείνο το παιχνιδι το μουνακι ο Μορίς εχει δώσει κλωτσιά εκτος φάσης στον γαμια του τον Τζόλε αμέσως μετα το Γάμησι που δέχτηκε.Απο τις πιο αντί αθλητικες ενέργειες που έχουν δει τα ματιά μου

Εικόνα xristoforas

0 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 0 ΚΥΠΕΛΛΑ ΣΕ 7 ΕΤΗ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΟΝΤ...Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ....(1997,1998,1999,2000,2001,2002,2003)

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΕΤΗ....
ΣΕΖΟΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
9 ΣΕΡΙ ΕΜΕΙΣ (1988,1989,1990,1991,1992,1993,1994,1995,1996)
12 ΣΕΡΙ Ο ΠΑΟ ΟΜΩΣ (1931,1932,1933,1934,1936,1937,1938,1939,1940,1946,1947,1948)
ΤΟ 1935 ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΤΑ ΕΤΗ 1941,1942,1943,1944,1945 ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΑΠΟ ΤΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΗΚΩΣΕ 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (33'-38' ΚΑΙ 47',48')
8/12=75/100 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΠΟ ΤΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
4/9 Η ΑΕΚ,4/9 Ο ΠΑΟ
75/100 VS 44/100 ΔΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΙΤΛΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ..

Εικόνα apostolos gaganis

Εχω μεινει αφωνος με τον Πατριαρχη των Στατιστικων...Υποκλινομαι ( και δεν ειναι η πρωτη φορα ) λοιπον στο μεγαλειο των αριθμων! Η λεξη μπορει να εξαπατησει. Οι αριθμοι ΠΟΤΕ. Νιωθω πολυ καλα να σ΄εχω διπλα μου, συγγαυρε. Νιωθω οτι ΔΕΝ ΝΙΚΙΕΜΑΙ...

Εικόνα savvas gridlock

Kαι πώς πήρανε το πρωτάθλημα του 1949, το πρώτο μετά από 19 χρόνια (12 σεζόν λόγω Β' Παγκοσμίου Πολέμου) Φόρη; Μιλάμε για ΜΕΓΑ σκάνδαλο. Θα το παρουσιάσουμε σε λίγες μέρες.

Εικόνα xristoforas

πως το πηρε αραγε? ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΒΛΕΠΩ....
12 ΓΚΟΛ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΠΑΟ ΜΕ 7 ΓΚΟΛ ΕΠΙΘΕΣΗ
ΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-0
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2

ΔΗΛΑΔΗ....ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 4-3 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ....ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΠΑΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ?
ΝΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ Ο ΠΑΟ (ΔΕΧΤΗΚΕ 4 ΤΕΡΜΑΤΑ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ 8)..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΕΛΕΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
ΤΟ ΠΗΡΕ ΛΕΕΙ ΛΟΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΤΕΡΜΑΤΩΝ....ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!!!
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΥΤΟ?
ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ 7/4=1,75
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ 12/8=1,5

ΕΤΣΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 1949-49...

ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ?
ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ !!!!

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.....

Εικόνα savvas gridlock

Όχι, δεν είναι αυτό, Φόρη. Αυτό ήταν εξ αρχής γνωστό. Εφόσον αυτοί ήταν οι κανόνες και τους ξέραμε πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, δεν μπορούμε να γκρινιάζουμε για το ότι εφαρμόστηκαν μετά. Αν άλλαζαν οι κανόνες για να ευνοηθεί ο βάζελος, τότε ναι, θα υπήρχε θέμα. Άλλα πράγματα γίνανε τότε.

Εικόνα xristoforas

και στο πολο επρεπε να γινει μπαραζ αλλα ο ασλανιδης τους ονομασε συμπρωταθλητες (εθνικο και Ολυμπιακο το 1969)
το ξεραμε απο πριν αρχισει το πρωταθλημα οτι επρεπε να γινει αγωνας που θα κρινει τον πρωταθλητη σε περιπτωση που δε βγει ο πρωτος με τη μια...αλλα μετα εφαμοστηκαν ασλανιδειες μεθοδοι και ο πρωταθλητης κριθηκε δια ανακοινωσης αποφασης χουντικου στοματος!

ενω ελευθερες ημερες υπηρχαν για διεξαγωγη της αναμετρησης αυτης και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ....

δεν επιμενω...αφου το εχεις ψαξει και το γνωριζεις οτι ο κανονισμος ηταν αυτος ευθυς εξαρχης...πηγαινω πασο...

τοτε αναμενουμε να μαθουμε τα αλλα που γινανε!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Και μετά την κλοτσιά, σχεδόν όλο το ΟΑΚΑ χειροκρότησε το Μόρις. Είναι που αυτοί είναι διαφορετικοί ρε παιδί μου, σέβονται και αναγνωρίζουν τις αξίες. Γι'αυτό τα λαγουδάκια τα πηδάς από μικρά, γιατί μεγαλώνουν και πουστεύουν. Πάρε τα μπαλάκια του Στολτίδη και του Τζόλε στην κωλάρα βαζελίνα και μπούκωνε ταυτόχρονα.

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Μπραβο Φουκαρογιαννη,σε ολα μεσα επεσες ρε Λιβαν Κλιφ του Κολωνακιου.
Δεν κανεις και καμια δηλωση οτι δεν θα παρει ΠΟΤΕ ο γαυρος ευρωπαικο να κατεβουμε απο τωρα στο Πασαλιμανι?
Αυτο που μ'αρεσει σε εσας ρε βαζελια ειναι η νοοτροποια στο dna που κουβαλατε:
ΟΛΟ ΓΑΜΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΠΟΝΑΤΕ...Χρονια τωρα..

Και για να μην ξεχνιομαστε,
Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ...

Εικόνα savvas gridlock

Τώρα ξέρεις, ε; Είμαι υποχρεωμένος να σε ρωτήσω, επειδή εδώ συχνάζουν και φωστήρες-βαζελοερευνητές. Πώς το ξέρεις ότι ο Σακαφλιάς ήταν γαύρος; Έχεις κάνει κάποια έρευνα ή αυτά τα λένε οι γαύροι;