ΤΟ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΣΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ PART 3



Συνεχίζουμε από εδώ, στο τρίτο και τελευταίο μέρος του αφιερώματος. Ο Ανάργυρος στοχοποιεί την υφυπουργό Αθλητισμού Φάνη Πετραλιά, για τις δηλώσεις που είχε κάνει, σύμφωνα με τις οποίες ''εξτρεμιστικά στοιχεία έκαναν τα επεισόδια στα Φιλαδέλφεια'' (δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν πιο άνετα).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 24-1-1991
 

 

 

 

 

 

 
Ο Ολυμπιακός ζητάει το αυτονόητο, σε μία περίπτωση όπου όπως έχουμε αναφέρει και στην πρώτη σχετική μας ανάρτηση, υπήρχε νομικό κενό. Να παιχτούν μόνο τα 8 λεπτά που έμεναν για να τελειώσει το ντέρμπυ και να μην ξαναγίνει το παιχνίδι από την αρχή.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 25-1-1991
 

 

 

 

 

 

 

 
Στις 25 Ιανουαρίου 1991 λοιπόν, ημέρα Παρασκευή, εκδικάζεται η ένσταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη δευτεροβάθμια δικαστική επιτροπή της ΕΠΟ, εναντίον της πρωτόδικης απόφασης του Αθλητικού Δικαστή Καρατζά, με βάση την οποία το ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός έπρεπε να επαναληφθεί από την αρχή. Πρόεδρος της επιτροπής ήταν τότε ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Στασινός. Ο Ανάργυρος καταθέτει είδος δακρυγόνου που δεν χρειάζεται όπλο για να εκτοξευθεί και μπορούσε να το προμηθευτεί ο καθένας στο εμπόριο. Ακόμη περιμένουμε τον κύριο Γιδόπουλο να μας δείξει το δακρυγόνο που ισχυριζόταν ότι είχε περιέλθει στην κατοχή του και ήταν η αιτία της εισόδου των Αεκτζήδων στο γήπεδο. Ο τότε διοικητής της Αστυνομίας της Νέας Φιλαδέλφειας, κύριος Θεοδωρόπουλος, στην έκθεσή του για τα γεγονότα του παιχνιδιού, ανέφερε πως λίγο πριν μπουκάρουν οι Αεκτζήδες στο γήπεδο, όταν προσπαθούσαν να ρίξουν τα κάγκελα στην ''σκεπαστή'', γύρισε προς το Γιδόπουλο, που καθόταν στις θέσεις των επισήμων του γηπέδου και του είπε να πάει κοντά στους οπαδούς της ομάδος του, για να τους ζητήσει να σταματήσουν. Τότε ο Γιδόπουλος του απάντησε ''ας ρίξουν τα κάγκελα, για να μάθει ο διαιτητής''. Λεπτομέρεια: Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ. Οι δικηγόροι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Αλέκος Κούγιας (ο γνωστός...), έκαναν σκόνη κυριολεκτικά το Γιδόπουλο και τους κολαούζους του. Το ένα μετά το άλλο, τα επιχειρήματα υπέρ της επανάληψης του παιχνιδιού από το πρώτο λεπτό, κατέρρευσαν.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 26-1-1991
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ξαναγράφουμε. Ο ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΟΣ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ. Τα παραμύθια των Ακετζήδων ''μόνο από έξω μπορούσε να πεταχτεί το δακρυγόνο, πώς αλλιώς θα περνούσε το όπλο μέσα στην σκεπαστή, ξέρετε πολλούς να κυκλοφορούν στον δρόμο με δακρυγόνα;'' ή ''στις συμπλοκές Αεκτζήδων με ΜΑΤ πριν το ματς, κάποιος οργανωμένος οπαδός της ΑΕΚ πήρε το δακρυγόνο, δεν μπόρεσε να μπει με αυτό στο γήπεδο και το πέταξε από έξω'' πήγαιναν περίπατο. Σύμφωνα με το δικηγόρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέκο Κούγια, ο Γιδόπουλος έπιασε τον Ανάργυρο ιδιαιτέρως την ώρα των επεισοδίων και του είπε ''μην είσαι κορόιδο, άσε να γίνει επαναληπτικό ματς, να κονομήσουμε και οι δύο''. Αποκλείεται φυσικά να δεχτούμε κάτι τέτοιο για έναν βράχο ηθικής, όπως ο κύριος Γιδόπουλος, κυρίως όμως αποκλείεται να πιστέψουμε πως ο Ανάργυρος απέρριψε μια τέτοια πρόταση. 3 μέρες μετά, τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, εκδίδεται η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ. Το ματς επαναλαμβάνεται από την αρχή. Πανηγύρια στην ΑΕΚ, αλλά και στον ΠΑΟ, του οποίου οι άνθρωποι έβλεπαν το βασικό συνδιεκδικητή του τίτλου Ολυμπιακό να χάνει βαθμούς που κέρδισε στο γήπεδο. Απόφαση της πράσινης ΕΠΟ του χουντικού γιατρού Δέδε, που ήταν μέλος του ΠΑΟ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 29-1-1991
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Αυτό ήταν. Το σκάνδαλο ολοκληρώθηκε. Ματς στο οποίο ο Θρύλος ήταν μπροστά στο σκορ 8 λεπτά πριν τη λήξη του κι έπαιζε και με παίκτη παραπάνω, επαναλήφθηκε από την αρχή. Ο Ανάργυρος έσκουζε για το 20% των νομίμων κρατικών επιχορηγήσεων που παρακρατούσε το Ελληνικό Δημόσιο από την ΠΑΕ Ολυμπιακός (στα πλαίσια της πρώτης ρύθμισης χρεών του 1990, είναι που ''το Κράτος δεν έχει πάρει φράγκο από την ΠΑΕ Ολυμπιακός'', όπως μας λένε οι αντιολυμπιακοί, την ώρα που από το 1988 ακόμη έπαιρνε χρήματα από τα ταμεία της ΠΑΕ), ο Μιχάλης Τσεκούρας της ΘΥΡΑΣ 7 έκραζε την Πετραλιά, το Βαρδινογιάννη και την Αστυνομία που κυνηγούσε το λαό του Θρύλου, ο Μπλαχίν πετούσε καρφιά για τον ΠΑΟ, αμέσως μετά το ματς της ντροπής με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ,
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 30-1-1991
 

 
αλλά ο παρονομαστής ήταν κοινός.
 
ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
 
Τι κι αν η απόφαση δεν μπορούσε να ''σταθεί'' νομικά; Τι κι αν όλα τα επιχειρήματα των νομικών της ΑΕΚ (και του ΠΑΟ που παρακολουθούσε παρασκηνιακά την υπόθεση) κατέρρευσαν στην ακροαματική διαδικασία; Βαρδινογιαννισμός, μάγκες. Όλη η Ελλάδα τότε χόρευε καταπώς γούσταρε ο ''καπετάνιος''. Tην Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 1991, διεξήχθη ο επαναληπτικός αγώνας στη Ρόδο. Η ΑΕΚ κέρδισε με σκορ 1-0 και ο Θρύλος έπεσε από την κορυφή.
 
 
Λίγες μέρες μετά, έγινε το ντου με τον Αθηναϊκό (θα το εξετάσουμε αναλυτικότερα προσεχώς) και ο Θρύλος απομακρύνθηκε οριστικά και αμετάκλητα από την κορυφή. Αυτά τα δύο περιστατικά ήταν η αιτία των έξαλλων πανηγυρισμών των γαύρων για τη νίκη επί του βάζελου στο ΟΑΚΑ, με το γκολ του Αναστόπουλου το Μάρτιο του 1991,
 
EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 11-3-1991
 
 
αλλά και για τη φιέστα των γαύρων στο Καραϊσκάκη, όταν τελείωσε το πρωτάθλημα που μας έκλεψαν, τον Ιούνιο του 1991. Βαρδινογιαννισμός στα ντουζένια του, σε εκείνα τα ''αγνά χρόνια'', που δεν υπήρχαν ''οι καταστροφείς του ελληνικού ποδοσφαίρου ΚΟΚΚΑΛΗΣ-ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ'', ώστε να ''αηδιάσει ο μέσος φίλαθλος και να πάψει να ασχολείται με το βρώμικο ελληνικό ποδόσφαιρο''. Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά...
 
 
Υ.Γ. 1 Όλες οι σχετικές με το δακρυγόνο στα Φιλαδέλφεια το 1991 αναρτήσεις μας, μαζεμένες εδώ.

Σχόλια

Εικόνα Αλέξανδρος

Ρε παιδιά τι γράφει εδώ ο τυπος;
http://prntscr.com/5s2n2f

Εικόνα savvas gridlock

Mαλακίες γράφει. Επειδή δεν θέλω να συζητήσουμε ανοιχτά από εδώ το θέμα, χρησιμοποιείς το e-mail με το οποίο έκανες εγγραφή στο site;

Εικόνα Αλέξανδρος

Βέβαια μπορείς να μου στείλεις ότι θες και συγνώμη που το ανέφερα έτσι.

Εικόνα tsalouxidis

Τώρα που'πες 91-94, φέρ'τε μας πίσω τα χειμωνιάτικα μεσημεριανά ντέρμπι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.Πάνε και βάζουνε καταχείμωνο τα ματς 8 και 9 η ώρα το βράδυ από τότε που πήρε τα δικαιώματα ο Σκάης το 1995.Τα πιο ωραία ματσάκια ήταν αυτά και έχουμε και άπειρες καλές αναμνήσεις.Τί να πρωτοθυμηθεί κανείς, το 2-1 στο ΟΑΚΑ, το 3-0 στο Καραϊσκάκη με ΑΕΚ με τον πανάσχετο Αλέφαντο να ζει την απόλυτη στιγμή του βίου του κλαίγοντας πίσω απ'τα κάγκελα, το 1-0 με Προτάσοφ κλπ κλπ κλπ.Ήθελα να'ξερα ποιός ηλίθιος κατέληξε ότι το μάξιμουμ της εμπορικής εμπορικής εκμετάλλευσης έρχεται με τους βραδινούς αγώνες καταχείμωνο στη Σουπρολίγδ και τα'χει και συνδρομητικό κανάλι πουδεμπαίζει AGB και τηλεθέαση.

Εικόνα el trick

Στην κλίμακα των "επιτευγμάτων" της κρατούσας τάξης στα πέτρινα χρόνια ΑΥΤΟ το επεισόδιο έρχεται (για μένα) δεύτερο σε σπουδαιότητα αγωνιστικής αδικίας σε βάρος μας μετά το 3-2 του κυπέλου (με τα τρία πέναλτι σε βάρος μας και την ακύρωση του τρίτου μας γκολ), αλλά έρχεται πρώτο σε γενικότερη σπουδαιότητα αδικίας αφού έχει στοιχεία εμπλοκής ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του "συστήματος" του καλού κ αγαθού "καπετάνιου των ονείρων" των πρασίνων.
Άρα αποτελεί το ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ παράδειγμα για το τί αντιμετώπιση είχε η ομάδα μας (και δεν οφείλοταν μόνο σε αδράνεια της διοίκησής μας) από το καρκινοσύστημα.
Προφανώς τέτοια αντιμετώπιση θεωρούν ότι είναι 50-50 οι σημερινοί ΑΡΔκειμενικοί.
Μόνο που ΕΛΠΙΖΩ να έχουν πλέον γνώση οι φύλακες.
Υ.Γ. Χρειαζόμαστε σημαντική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ στον επικοινωνιακό τομέα και στον τομέα ΠΡΟΒΟΛΗΣ των θέσεων της ομάδας.

Εικόνα Bad7

Και καποιοι βλακες θελουν να γυρισουμε στα πετρινα χρονια

Εικόνα Bad7

Να τα πουμε;ναι να τα πουμε;ναι αρχημηνια κι αρχηχρονια βαρδινογιαννη πουσταρα και μες και μες στη λεωφορο θα σας σκι θα σας σκισουμε το κωλο

Εικόνα Νίκος Γόδας

Το 1991 ήμουν 2 χρονών. Δεν είχα καν τη στοιχειώδη αντίληψη περί Ολυμπιακού, πόσω μάλλον περί του στησίματος που είχαμε φάει. Από τις πρώτες διδαχές που μου έκαναν ο Βασίλης (ο σχολιαστής Βασίλης-Ντέταρι-Φούνες), ο Στέλιος και ο Γιάννης ήταν αυτή η υπόθεση. Η επανάληψη αυτού του αγώνα και το κυνηγητό της σεζόν που τελείωσε με την τιμωρία στο ματς με τον Αθηναϊκό. Έτσι, σε πολύ μικρή ηλικία και όταν οι συνομίληκοί μου γαύροι ξέρανε μόνο τον Τζόρτζεβιτς, άιντε και τον Καραταΐδη οι πιο ψαγμένοι, εγώ έβραζα μέσα μου για τον Βαρδινογιάννη, τον Γιδόπουλο, τον Ζακεστίδη και τον Δημόπουλο. Με αποτέλεσμα να μυθοποιήσω το γκολ του Αναστόπουλου στο 0-1 μέσα στη βαζέλα εκείνη τη σεζόν ως την απόλυτη εκσπερμάτωση. Μία εκσπερμάτωση που έγινε στην καλύτερη γκόμενα, που κόπιασα για να τη ρίξω, που συνάντησα πολλά εμπόδια, πολλούς εχθρούς, πολλές κερκόπορτες, αλλά εν τέλει την έχυσα στη μάπα. Τα δακρυσμένα μάτια του Αναστόπουλου μετά το γκολ είναι ο απόλυτος συμβολισμός και βρίσκονται σε πλήρη συνύφανση με τον συναισθηματικό μου κόσμο για τα πέτρινα χρόνια και τις εις βάρος μου αδικίες. Γι' αυτό και η εν λόγω φωτογραφία του Αναστόπουλου μετά το γκολ βρίσκεται εδώ και καιρό στο προφίλ μου στο fb. Δεν την επεξηγώ, όποιος ξέρει καλώς.

Υ.Γ. Αφού το άρχισα ας το τελειώσω. Γιάννη, σ' ευχαριστώ που μ' έκανες Ολυμπιακό. Γιάννη, Βασίλη και Στέλιο σας ευχαριστώ που με γαλουχήσατε με τα μεγαλύτερα Ολυμπιακά ιδεώδη. Σας είμαι υπόχρεος.

Υ.Γ. RATMίστες, είστε οι συνεχιστές της διδασκαλικής μου-μας αρχής. Συνεχίστε έτσι.

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Το σχολιο μου ηταν απαντηση στον φιλο arrant chimp

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Εχεις ενα δικιο...Θεωρω τη σεζον 1990-1991 τη πιο ροκ του ολυμπιακου...Εριχνε 7αρες και 8αρες αλλα απ την αλλη εβγαζε τα ματακια του μονος του...Ομως θα μου επιτρεψεις να πω οτι εκεινη την χρονια εκαναν τα καθικια επιδειξη δυναμης κατα του ολυμπιακου...Νταξει για το ματς με την αεκ τα λενε ολα τ αρθρα που αναρτηθηκαν...Αλλα το ματς στη Ροδο ηταν το κατι αλλο...Παταγαμε την αεκ επι 90 λεπτα κ ηρθε ο Μπατιστα κ εκλεψε την νικη αλα Καραγκιοζοπουλος....Τρομερα συγκινητικη εκεινη η χρονια αλλα ξανα με δυσαρεστο τελος :(

Εικόνα arrant chimp

Ενταξει παιδια, δε μπορω να πω με το χερι στη καρδια αν θα παιρναμε το τιτλο εκεινη τη χρονια ακομα και να εληγε υπερ μας το ματς γιατι σε γενικες γραμμες είμασταν ασταθεις. Αν θυμαμαι καλα μερικες εβδομάδες πιο πριν είχαμε ερθει1-1 μεσα με τη φωφη[Αναστο- Ντελγαδο ,νομιζω].Εκεινο όμως που στανταρ μας εκλεψαν και ακομα δε μπορω να το χωνεψω είναι το 91-92 οπου κάθε εκτος εδρας ματσακι ηταν από σφαξιμο μεχρι σφαξιματαρα [εκτος από τη 5αρα της ντροπης στη Ξανθη το αυτοκτονικο 0-0 στη Δραμα και το 1-1 με τη κουλα που πεσαμε από την Ακροπολη και βρήκαμε πορτοφολι].Δεν ξερω αν εχω χασει επεισοδια αν όμως όχι καλο θα ηταν μαγκες ένα αφιερωματακι για τη σεζον που παιξαμε τη καλυτερη μπαλα στα πετρινα.Για να μην παρεξηγούμαι δεν είμασταν καλυτεροι από την αρμαδα του πριγκηπα του Αγορογιαννη και του Π.Παπαδοπουλου που τοτε κατεκτησε το ΟΥΕΦΑ και την επομενη χρονια το τσου λου.

Εικόνα savvas gridlock

Φίλε, την μπάλα που έπαιζε τότε η ΑΕΚ, δεν την έχει δει κανείς στον πλανήτη. Ποια Ρεάλ και ποια Μπάρτσα. ΑΕΚ των αρχών της δεκαετίας του '90 φίλε, τότε που το ποδόσφαιρο ήταν αγνό, πριν το βρωμίσει ο Σωκράτης. Και τώρα που το σκέφτομαι, ποιον πλανήτη. Εδώ την περίοδο 1991-94, σύμφωνα με τα τότε ιδιωτικά κανάλια, υπήρχαν δεκάδες αναφορές στην Αστυνομία από πολίτες σχετικά με τη θέαση ΑΤΙΑ-UFO. Έρχονταν τα διαστημόπλοια των ΕΛ από το Σείριο και την Ανδρομέδα να δούνε την αρμάδα του Φτούσαν...

Εικόνα Spiros Legend

Η δήλωση του Μανωλά στο βίντεο τα λέει όλα,και δεν φαίνεται υποκριτική ή ειρωνική,και όταν είχε αποβληθεί στην Φιλαδέλφεια έφυγε χωρίς να βγάλει άχνα,παραδεχόμενος ότι έκανε,σε αντίθεση με Γιδόπουλους και Φλορίτζιναλ,που άρχισαν την Κλάψα και τα Αεκτζήδικα Καραγκιοζιλίκια,αυτά που κάνουν μια ζωή οι ντροπές της Προσφυγιάς,οι Προσφυγοκάπηλοι...Τα υπόλοιπα είναι λίγο-πολύ γνωστά,η Πράσινη Ταναπού με Πετραλιάδες και ελεγχόμενη Δικαιοσύνη έκανε πάλι τα δικά της...Υ.Γ.Δεν σχολιάστηκε αρκετά το Αδειασμα του Πατριάρχη σε Αεκ και Πάοκ!Τον ρώτησε ο Μαρινάκης τι ομάδα υποστηρίζει και απάντησε ότι είναι υπεράνω προτιμήσεων,αλλά ο Εξευτελισμός ήταν όταν είπε ότι όταν πάνε εκεί Αεκτζήδες και Παοκτζήδες λόγω καταγωγής τους λέει έναν καλό λόγο(Για Παρηγοριά!)και αυτοί βγαίνουν και λένε οτι είναι Αεκτζής και Παοκτζής!Και το είπε με ύφος επικριτικό και ενοχλημένος για την ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ,να εκμεταλλεύονται ακόμα και τον Πατριάρχη για να βγουν από την ανυπαρξία τους!Ο Βαγγέλαρος έσκασε στα γέλια με το ΛΑΒΡΑΚΙ που έβγαλε!Και ακολούθησε το Ολυμπιακέ ομάδα ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ του Πατριάρχη και η αφήγηση για τον κολλητό του ΓΑΥΡΟ που το τραγουδούσε όλη μέρα!ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ,ΓΕΛΑΕΙ ΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΑΣ,ΡΕ ΣΑΜΠΡΑΚΟΙ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ ΠΑΝΩ ΣΑΣ?ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΙΤΗ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ,Ο ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ....Υ.Γ.Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ πράσινη φανέλλα του λίμπερο στο βόλλευ δεν έχει προηγούμενο!Αποχωρούμε απο το Τσου-Λου λένε,ανάστατος ο κόσμος του Θρύλου,αντιδράσεις και ότι ΣΤΙΑ μπορεί να φανταστεί κανείς!ΓΕΜΑΤΟ ΡΕΝΤΗ ΓΙΑ ΤΡΕΜΠΛ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ,ΠΟΥ αυτοί βλέπουν μόνο στον ύπνο τους...

Εικόνα savvas gridlock

Για το υστερόγραφο και τις δηλώσεις του Πατριάρχη, έχεις δίκιο ρε Σπύρο. Κοίτα εδώ πώς τις μετέφρασε ο πρώην ''Πρασινοφρουρός'' της ΠΡΑΣΙΝΗΣ και διευθυντής του vazeletta, που ακόμη σκούζει εναντίον του Βαγγέλαρου με κάθε αφορμή.

http://freebilly14.wordpress.com/2014/08/18/%CF%86%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%...

Πήρανε αυτό το άρθρο του Παπαθεοδώρου όλα τα αντιολυμπιακά sites, leoforos.gr, aek365 κτλπ. και το κάνανε σημαία. Κοκοκό για το ότι έβγαλε στη σέντρα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Κράξιμο μόνο στο επίσημο site της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που μετέφρασε ''σκοπίμως λάθος'' τις δηλώσεις του Βαρθολομαίου. Τους τον έχει βγάλει από τα λαιμά ο Θρύλος.

Εικόνα Spiros Legend

Σύγγαυρε Σάββα,έχουμε συμφωνήσει εδώ μέσα,οτι μόνο με επιχειρήματα και σεντράρισμα θα αντιμετωπίζουμε τους Ψεύτες.Αλλά κατι ώρες και ειδικα με αυτό το Σκουπίδι,εύχομαι να τον κάνει κάποιος τόπι,είναι απίστευτα αυτά που λένε και κάνουν κάθε μέρα,δεν σέβονται ούτε Πατριάρχη,ούτε τίποτα,δεν έχει ιερό και όσιο η παλιανθρωπιά τους...Και τα σχόλια των προβάτων απο κατώ πολύ ψαγμένα...Αλλά και τα δικά μας Μέσα,αν και υπάρχει πρόοδος σίγουρα,πρέπει να είναι ακόμα πιο μαχητικά και αποκαλυπτικά,ο Μαρινάκης έβγαλε μεγάλο λαβράκι για τα ψέμματα τους και δεν δόθηκε η δέουσα σημασία...Θα μου πεις ότι εμείς σεβαστήκαμε τον Πατριαρχη και δεν τον εκμεταλλευτήκαμε επικοινωνιακά,οκ,δεν θα γίνουμε και σαν τα μούτρα τους.αλλά ορίστε τι μας έδειξες οτι γράφουν τα τομάρια...Με την ευκαιρία να σε συγχαρώ κιόλας για την τρομερή παρουσίαση του αγώνα με τα δακρυγόνα και όσα ακολούθησαν,είναι Ευαγγέλιο για τα πιο νέα παιδιά να καταλάβουν τι θα πει να αλωνίζουν οι Αντιολυμπιακοί,να είναι Κρατος εν Κράτει...