O ΑΛΦΑΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΗΡΥΚΑΣΤΙΚΑ



Στην αρχή είναι αλήθεια δεν το πιστεύαμε. Λέγαμε ''δεν μπορεί ρε φίλε, επίτηδες διαρρέουν φιάσκο στις διαπραγματεύσεις, για να βγουν μετά από πάνω ηρωικά, σε φάση το πήρε πάνω του ο Αλαφούζος και εκεί που πήγε να χαλάσει η δουλειά, ο παίκτης υπέγραψε''. Τελικά τίποτε τέτοιο δεν προκύπτει. Η μεταγραφή του νέου Αλέξις Σάντσες-Λαβέτσι-Ρόμπεν-Ριμπερί, του φοβερού και τρομερού Αλφάρο (στη Β' Εθνική Ισπανίας έπαιζε πέρυσι...), χάλασε.
 
Παρελθόν πριν καν γίνει παρόν, αποτελεί για τον Παναθηναϊκό ο Αλεχάντρο Αλφάρο. Ο 28χρονος επιθετικός παρότι ήρθε στην χώρα μας, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι», στο οποίο τόνιζαν για το συγκεκριμένο θέμα πως η μεταγραφή του Αλφάρο στην ομάδα δεν πρόκειται τελικά να πραγματοποιηθεί παρά το γεγονός ότι υπήρχε συμφωνία στο οικονομικό. Η θέση του «τριφυλλιού» είναι ότι στη διάρκεια της ημέρας προέκυψαν σοβαρά ζητήματα που δεν επέτρεπαν την ολοκλήρωσή της μεταγραφής και που σε καμία περίπτωση δεν αφορούσαν τον Παναθηναϊκό.
Κόπηκε για ιατρικούς λόγους
Η θέση του Παναθηναϊκού είναι η παραπάνω, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης ήρθε στην Αθήνα με σοβαρό ιατρικό πρόβλημα, το οποίο δεν επέτρεπε στον Παναθηναϊκό να προχωρήσει την απόκτησή του. Ουσιαστικά κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις. Από την άλλη, δεν ήταν ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν προχώρησε αυτή η μεταγραφή, καθώς υπήρξε πρόβλημα στο διαδικαστικό, μιας και ο παίκτης και ο μάνατζερ δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα που να δείχνουν πως ο παίκτης ήταν ελεύθερος από την Μαγιόρκα. Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Αλφάρο δεν θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά στον Παναθηναϊκό, που πλέον καλείται στον χρόνο που απομένει να συνεχίσει την αναζήτησή του για την καλύτερη δυνατή λύση.
 
Ποιοι να ήταν όμως αυτοί οι ''ιατρικοί λόγοι'' που χαλάσανε τη σούπερ μεταγραφή; Δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΟ, μας ενημέρωναν τις προηγούμενες μέρες πως ο νέος Αλέξις Σάντσες-Λαβέτσι-Ρόμπεν-Ριμπερί (στη Β' Εθνική Ισπανίας έπαιζε πέρυσι...) Αλφάρο, είχε γεμάτες χρονιές στην καριέρα του. Αναφέρουμε ενδεικτικά τον κύριο Σερέτη,
 
OI ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΛΦΑΡΟ
ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΗΓ. ΣΥΜΜ. ΓΚΟΛ ΑΣΙΣΤ
2005-2006 Σεβίλλη Primera 2 - -
2006-2007 Σεβίλλη Primera 14 1 2
2007-2008 Σεβίλλη Β Segunda B 35 7 -
2007-2008 Σεβίλλη Primera 4 - -
2008-2009 Τενερίφη Segunda 43 20 -
2009-2010 Τενερίφη Primera 36 7 5
2010-2011 Σεβίλλη Primera 26 7 2
2011-2012 Mαγιόρκα Primera 35 3 2
2012-2013 Mαγιόρκα Primera 31 7 2
2013-2014 Mαγιόρκα Segunda 39 9 9
Σε κάθε σεζόν συμπεριλαμβάνονται οι συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις.
 
αλλά και το κόσμημα της ελληνικής δημοσιογραφίας, το μεγάλο Τάσο Νικολογιάννη.
 
Η μεταγραφή του Αλφάρο, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες δυναμώνει πολύ τον Παναθηναϊκό στα άκρα και ουσιαστικά προσθέτει στο ρόστερ του έναν παίκτη, που έχει το γκολ. Και έρχεται στα 27 του, στην καλύτερη του ποδοσφαιρική ηλικία. Την περασμένη σεζόν με την Μαγιόρκα στην Β’Εθνική της Ισπανίας πέτυχε εννέα γκολ, αλλά τα τρία προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στην Primera Division με την Μαγιόρκα και την Σεβίλλη. Πέτυχε συνολικά 10 γκολ στην Primera στις τρεις χρονιές, που αναφέραμε. Προέρχεται από γεμάτες σεζόν με 38 συμμετοχές πέρυσι και 27 συμμετοχές πρόπερσι και πρόκειται για παίκτη, που αγωνίζεται κυρίως στα δύο άκρα (δεξιά περισσότερο), αλλά και πίσω από τον επιθετικό.
Ήταν στην μεγάλη ομάδα της Σεβίλλης -με συμμετοχές- την χρονιά, που κατέκτησε το κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Πρόκειται για παίκτη, που με 125 συμμετοχές στην Primera και 115 συμμετοχές στην Β’Εθνική της Ισπανίας και 83 γκολ στην καριέρα του, είναι… εύκολο να κάνει την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ένα ελληνικό πρωτάθλημα, που νομίζω, ότι σε ποιότητα και ανταγωνισμό είναι χειρότερο και από την Β’Εθνική της Ισπανίας.
Ο Αλφάρο είναι ένας παίκτης, που έχει ανάγκη ο Αναστασίου για να μπορεί να παίξει και το 4-3-3 με ακραίους, που πατάνε περιοχή και σκοράρουν. Αυτό το έχει ο Αλφάρο, ο οποίος μπορεί να παίξει και στο 4-2-3-1 πίσω από τον επιθετικό και στο 4-4-1-1, πίσω από τον φορ επίσης.
Είναι μία μεταγραφή, που περνάει στα ψιλά, από ότι βλέπω, αλλά πιστεύω ότι είναι ένας παίκτης, που μπορεί να βάλει την σφραγίδα του τη νέα σεζόν και να λατρευτεί από τον κόσμο του Παναθηναικού από αυτά, που θα κάνει στο γήπεδο. Εξάλλου οι συμμετοχές με την Σεβίλλη, την Μαγιόρκα και την Τενερίφη (έχει προσωπικό ρεκόρ με τα 20 γκολ , που είχε πετύχει σε μία σεζόν), μόνο τυχαίες δεν είναι. Και μιλούν για παίκτη, που πιστεύω, ότι μπορεί να εξελιχθεί από τους καλύτερους του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν.
Και επειδή βλέπω να γίνεται μία συσχέτιση των δύο παικτών, ο Αμπέντ και ο Αλφάρο σε στιλ δεν έχουν καμία σχέση. Ο Αμπεντ είναι ένας δυναμικός χαφ , που παίζει κυρίως στον άξονα και σημείωσε πολύτιμα γκολ πέρυσι, ο Αλφάρο είναι ένας επιθετικός παίκτης, που παίζει κυρίως στα άκρα, αλλά και πίσω από τον επιθετικό. Η αίσθησή μου είναι , ότι ο Μπούι θα πάρει την θέση του Αμπεντ, εκτός και αν αποκτηθεί και άλλο χαφ την τελευταία στιγμή…
ΥΓ: Ο Αλφάρο συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία της Μαγιόρκα μέχρι να σπάσει το συμβόλαιό του και αυτό είναι πολύ θετικό. Λογικά θα είναι σε αρκετά καλό επίπεδο ετοιμότητας.
 
Γεμάτες οι χρονιές του νέου Λαβέτσι-Ρόμπεν-Ριμπερί-Αλέξις Σάντσες (στη Segunda Division της Ισπανίας έπαιζε πέρυσι...), αλλά όπως γράφει ξεκάθαρα ο μέγας Τάσος, ο Αλφάρο συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία της Μαγιόρκα. Όταν έφτασε στην Αθήνα ο ''παικταράς'', σύμφωνα με το έγκριτο leoforos.gr του κυρίου Γιαννακόπουλου, τον υπεδέχθη μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟ κύριος Βασιλαράς, ενώ ο παίκτης δήλωσε πως έκανε καθημερινά διπλές προπονήσεις στην Ισπανία.
 
Είσαι σε καλό επίπεδο ετοιμότητας;
"Όλα αυτό το διάστημα έκανα διπλές προπονήσεις στην Ισπανία και μπορώ να τεθώ στην διάθεση του προπονητή μου, όποτε εκείνος το κρίνει απαραίτητο".
 
Το ίδιο έγκριτο site του DPG MEDIA του κυρίου Δημητρίου Γιαννακόπουλου, μας έβαζε και χέρι τις προηγούμενες μέρες, επειδή δεν αντιμετωπίζαμε τον Αλφάρο όπως του αξίζει, δηλαδή ως το νέο Ρόμπεν-Ριμπερί-Αλέξις Σάντσες-Λαβέτσι (στη Segunda Division της Ισπανίας έπαιζε πέρυσι...).
 
Το ρεζιλίκι της δημοσιογραφίας δεν έχει τελειωμό στην πιο... Αφρικανική χώρα της Ευρώπης. Απόδειξη η μεταγραφή του Αλφάρο!
Το πόσο αστεία "μεταφράζονται" τα πάντα στην Ελλάδα, είναι γνωστό. Το πόσο άμπαλοι είναι όσοι κρίνουν το άθλημα, είναι επίσης γνωστό. Και πάλι όμως, η διάθεσή τους να αναγκάζουν τον κόσμο να λειτουργεί και να σκέφτεται σύμφωνα με τη δική τους τσάτσικη λογική, εξοργίζει. Έρχεται ο Αλφάρο στον Παναθηναϊκό λοιπόν. Ισπανός, που κάθε χρόνο έχει για πλάκα 30 συμμετοχές, κοντά στα 10 γκολ και άλλες τόσες ασίστ. Χονδρικά πάντα, μην μας πει κανείς πως τη μία σεζόν είχε 9 γκολ και την άλλη 11.
Κι όμως. Η συγκεκριμένη μεταγραφή παρουσιάζεται ως μια κίνηση... τυπική. Ως μια απόκτηση ποδοσφαιριστή που απλά έρχεται για να συμπληρώσει ένα ρόστερ. Και τίποτα άλλο. Δεν μας παραξενεύει αυτή η νοοτροπία. Που φυσικά ξεκινά απ' την διάθεση όλων να μειώνουν οτιδήποτε κάνει ο Παναθηναϊκός και να γιγαντώνουν τους Ομάρ και τους Γκαζαριάν.
Αλήθεια, αν τον Αλφάρο τον έπαιρνε ο Ολυμπιακός μπορείτε να φανταστείτε τι θα έγραφαν και τι θα έλεγαν οι... έμπειροι δημοσιογράφοι αυτού του τόπου; Ώρες ώρες αρχίζουμε να θέλουμε να χρησιμοποιούμε κι εμείς την λέξη ΑΡΔάκια, αλλά δεν θα το κάνουμε. Θα το αφήσουμε στην κρίση του καθενός να αποφανθεί ποιος λέει αυτό που πιστεύει (κι ας είναι λάθος βρε αδερφέ) και ποιος πραγματικά έχει την διάθεση να είναι ρουφιάνος, για να μην χαλάσει την ζαχαρένια των ανθρώπων που του χτυπούν το ντέφι για να χορέψει.
Και κάτι ακόμη. Μην πει κανείς την βλακεία "αφού είναι τόσο καλός ο Αλφάρο, γιατί δεν τον πήρε κάποια άλλη ομάδα;". Πρώτα απ' όλα αναζητήστε το ποιες Αγγλικές ομάδες των ήθελαν κι από εκεί και πέρα να μας φρεσκάρετε την μνήμη αναφορικά με το πόσες και ποιες προσφορές είχαν ποδοσφαιριστές όπως ο Μιραλάς ή ο Φουστέρ πριν υπογράψουν στους... Γκαλάκτικος του Πειραιά. Δεν αναφέρουμε καν τον Αφελάι, γιατί δεν μας αρέσει να... σκοτώνουμε θηρία.
Δεν θα προσπαθήσουμε να σας πείσουμε για το αν είναι παικταράς ή όχι ο Αλφάρο. Στην τελική όλοι κρίνονται στο γήπεδο. Αλλά ρε μάγκες, δεν γουστάρουμε να ζούμε στην χώρα που ο ένας γίνεται μάγκας επειδή μια παρέα (μεγάλη είναι η αλήθεια) τσάτσων, έχει βαλθεί να κάνει το άσπρο μαύρο και ο άλλος μονίμως... κατουράει στο πηγάδι.
Απλά μην αφήνετε κανέναν να σας αναγκάζει να πέσετε στην παγίδα του. Δόξα τω θεώ, ματάκια έχετε, στην εποχή της τεχνολογίας είμαστε τα πάντα μπορείτε να βρείτε μέσα στο λεπτό. Δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μας, πως κάτι τυπάκια σαν αυτά τα τσατσάκια που το παίζουν και δημοσιογράφοι, σας κοροϊδεύουν χωρίς να το καταλαβαίνετε.
 
Πάντοτε μέσα από το έγκριτο leoforos.gr ενημερωθήκαμε για την ανακοίνωση της πρώην ομάδας του νέου Αλέξις Σάντσες-Ρόμπεν-Ριμπερί-Λαβέτσι που λέγεται Αλφάρο, της Μαγιόρκα, η οποία λέει τον άφηνε ελεύθερο.
 
Όπως γράψαμε και νωρίτερα ο Ισπανός έρχεται τα ξημερώματα στην Ελλάδα, ενώ και η Μαγιόρκα ανακοίνωσε την αποχώρησή του.
Βέβαια, δεν κάνει λόγο για μετακίνηση στον Παναθηναϊκό καθώς αναφέρει ότι «είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει», ενώ ευχαρίστησε τον παίκτη για την αφοσίωσή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην καριέρα του.

Πριν λίγο τελικά μάθαμε πως ο νέος Αλέξις Σάντσες-Ρόμπεν-Ριμπερί-Λαβέτσι της Segunda Division Ισπανίας, πέρα από το ιατρικό πρόβλημα που απέδειξαν οι εξετάσεις ότι είχε (με γεμάτες χρονιές και με κανονική προετοιμασία στη Μαγιόρκα), είχε κι άλλο ένα πρόβλημα. Δεν έμεινε ελεύθερος από τη Μαγιόρκα. Έτσι, ο ''πράσινος διάβολος'' Αλφάρο, που είχε κλείσει στην Πανάθα για δύο χρόνια και τον παρακολουθούσαν άνθρωποι του ΠΑΟ από το Μάρτιο, σύμφωνα με την εφημερίδα όλων των (καθυστερημένων) Παναθηναϊκών,
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 17-8-2014
 

 
ο ''κανονικός παίκτης Αλφάρο'', που δεν είναι ''κουτσός σαν τον Αφελάι των γαύρων'', αλλά ''τα ΜΜΕ που εξυπηρετούν το γαύρο έθαψαν την προσθήκη του'', σύμφωνα με έγκριτους και πολυβραβευμένους αθλητικούς συντάκτες που κοσμούν τη δημοσιογραφία,
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΗΛΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ 17-8-2014
 

 
δεν θα φορέσει τα πράσινα. Χάσαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στα ελληνικά γήπεδα τον Αλέξις Σάντσες-Ρόμπεν-Ριμπερί-Λαβέτσι της Segunda Division Ισπανίας, παρά το ότι τα βαζέλια τον παρακολουθούσαν από το Μάρτιο κι εδώ και 1,5 μήνα τον εμφάνιζαν ως το βασικό τους μεταγραφικό στόχο. Όλα κι όλα. Την αξία του αντιπάλου πρέπει να την αναγνωρίζουμε. Όταν χάνονται τέτοιοι παίκτες για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, εμείς στενοχωριόμαστε. Aποδεδειγμένα ο Τουίτης έψαξε την υπέρβαση στο μπάτζετ εκατομμυρίων ευρώ που εξασφάλισε με κόπους και θυσίες στην Πανάθα φέτος, αλλά για λόγους που δεν αφορούν τον ΠΑΟ, δεν έκατσε η μεγάλη μεταγραφή. Όπως δεν έκατσε και του Αμπέιντ, γιατί η Νιούκαστλ εξυπηρετεί τα συμφέροντα του γαύρου. Σε τι καιρούς ζούμε ρε παιδιά. Ξοδεύει καράβια με λεφτά για τον ''αγαπημένο του'' ΠΑΟ ο Αλαφούζος και δεν τον αφήνουν Θεοί και δαίμονες να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό. Γι'αυτό ο κόσμος του ΠΑΟ πρέπει να ενισχύσει τη μεγάλη προσπάθεια της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Πρέπει να στηριχθεί ο μεγαλοεφοπλιστής που μοχθεί νυχθημερόν για την πρόοδο και την προκοπή της Πανάθας. Όλοι μέλη παιδιά.
 
Ελάτε βαζελάκια.
 

 
Y.Γ. Αναμένουμε νέες διαρροές από το περιβάλλον Κορέα τις επόμενες μέρες, ειδικά αν πέσει καμιά τριάρα στη Λαγοφλώρο από τη μεγάλη Μίντιλαντ την Πέμπτη το βράδυ. Βεβαίως τα λαγουδάκια δεν έχουν ενημερωθεί για το ότι οι απολογίες γίνονται με υπομνήματα και περιμένουν να οδηγηθούν σιδεροδέσμιοι στο εισαγγελικό γραφείο ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ο Σαρρής της ΕΠΟ και όλοι οι εμπλεκόμενοι, με το γνωστό παραμύθι ''θα πέσει κατηγορία ο γαύρος, θα μας επιστραφούν τα κλεμμένα πρωταθλήματα, θα μπούμε στους ομίλους του Champions League και θα ξεχρεώσουμε''. Κάποιοι εμπλεκόμενοι μάλιστα εξασφαλίζουν χρονική παράταση, ώστε να προετοιμάσουν την ΓΡΑΠΤΗ απολογία τους με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο, άρα η ιστορία θα πάει πίσω χρονικά. Το ότι όλος ο νομικός κόσμος ΓΕΛΑΕΙ με τα ψευτο-στοιχεία του Κορέα, ούτε που το σκέφτονται οι ''αγνοί'' αντιολυμπιακοί οπαδοί. Αλήθεια, αν γίνει το αναμενόμενο την Πέμπτη, αυτό που ευχόμαστε όλοι, να φάει δηλαδή μία ακόμη κατραπακιά ο λαγουδάκος, πόσοι οπαδοί του ΠΑΟ θα πειστούν για τις ''αγνές'' προθέσεις του Τουίτη; Μήπως αυτήν τη φορά οι αντιφρονούντες οπαδοί του ΠΑΟ που τις άρπαξαν έξω από τη Λεωφόρο μετά τον αποκλεισμό από την Σταντάρ, θα πολλαπλασιαστούν και δεν θα μπορούν να επέμβουν οι ''αγνοί'' υπάλληλοι της Μπύρας 13; Όλοι μέλη στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, παιδιά. Όλοι μέλη. Κωλοτούμπες κάνει όλη η αγέλη...

Σχόλια

Εικόνα Bad7

ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΑΠ'ΤΑ ΛΑΙΜΑ ΒΑΖΕΛΙΑ

Εικόνα trelodoctor73

Αστα διαλα ανυπαρκτα βαζελια, γι κανα μπουρμπο ειστε μοναχα, αει στα τσακιδια πια.

Εικόνα Xplicit

Το μόνο ιατρικό πρόβλημα που προέκυψε είναι του Αλαφούζου μόλις έμαθε ότι ο παίκτης θέλει και λεφτά για να παίξει και όχι στραγάλια. Κατά τα άλλα σήμερα τα πράσινα παπαγαλάκια βγάζουν προς τα έξω ότι δεν καίγονται κιόλας για παίκτη αυτή τη στιγμή αφού η ΜΠΑΝΑΘΑ είναι υπερπλήρης και θα τα σαρώσει όλα φέτος! Δε ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα η κατάσταση τους τελικά..

Εικόνα savvas gridlock

Σήμερα άλλαξε το έργο. Έχει λέει χρόνιο ιατρικό πρόβλημα, από την παιδική του ηλικία. Και δεν το βρίσκανε τόσα χρόνια όλες οι ισπανικές ομάδες στις οποίες έπαιξε και με τις οποίες είχε φουλ σεζόν, αλλά το βρήκανε με την πρώτη οι γιατρουδάρες της Πανάθας. Όλοι μέλη παιδιά, Παναθηναϊκή Συμμαχία...

Εικόνα Xplicit

Έρχεται ο νέος Ζλάταν τώρα οπότε κομπλέ. ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΠΑΙΔΙΑ!

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Είναι σχεδόν ονειρικό να διαβάζεις την είδηση, να γελάς και χίλιες σκέψεις να περνάνε από το μυαλό σου, και μετά να μπαίνεις στο RATM και να διαβάζεις άρθρο με όσα μόλις σκεπτόσουν!

Εικόνα koropi48

Για να δούμε τώρα οι αντικειμενικοί και οι Θωμαϊδηδες τί σκάνδαλο θ ανακαλύψουν στην αλλαγή έδρας του αγώνα του ΠΟΑ με το Σουβλαδειακό του Κομπότη. Γλυτώνουν οι ακατανόμαστοι μετακινήσεις, προπονήσεις σε ξένο γήπεδο, ξενοδοχεία, εχθρική εξέδρα, κανένα στραβό αποτέλεσμα που θα χαλάσει το κλίμα ενόψει ευρωπαϊκού αγώνα και θα παίξουν σε μεγάλο γήπεδο που δεν ευνοεί το αμυντικό παιγνίδι του πιο αδύναμου, θα αγωνιστούν μπροστά στους φιλάθλους τους και χωρίς ταλαιπωρίες και μετακίνηση.Υπάρχει καμιά αλλοίωση πρωταθλήματος εδώ; Τί θα ακουστεί στη δίκη γι αυτό; Ένας αγώνας εκτός έδρας λιγότερος για το λαγό; Καλή αρχή... Αν συνέβαινε αυτό με το ΘΡΥΛΟ βέβαια, καταλαβαίνετε ότι θα είχε πάρει φωτιά το τουίτερ και θα έπεφταν βροχή τα υπονοούμενα από τους ΑΡΔ και UFO in the ΣΚΑΪ. Αλησμόνητες χρυσές εποχές που η Κόρινθος παραμονές αγώνων με το ηθικό σωματείο έκλεινε το γήπεδό της για έργα και δήλωνε έδρα τη λεωφόρο.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πέρισυ, όταν η Καλλονή δήλωσε το ΟΑΚΑ για έδρα για την αυλαία με τον Ολυμπιακό, όλοι μίλησαν για παράρτημα κ.λπ. Βεβαίως, η Καλλονή έβγαλε όλο το πρωτάθλημα από 'δω κι' από 'κει. Τώρα θα ακούσουμε κάτι;;;

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΞΕ-ΒΡΑ-ΚΩ-ΜΑ.ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΤΟ ΜΟΤΟ "ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΙΜΑ"ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΟΥ SITE.
ΥΓ.ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΙΜΑ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ....

Εικόνα apostolos gaganis

Μετα την σημερινη ομαδικη κωλοτουμπα ολων των ΄΄αντικειμενικων΄΄ αθλητικων ΜΜΕ, υστερα απο το φιασκο της υποθεσης του...παιχταρα Αλφαρο, νομιζω οτι ηλθε η στιγμη να δημοσιοποιησω ενα σχετικο με το θεμα σχολιαρθρο μου, μεγαλουτσικο καπως, γιαυτο και σε δυο συνεχειες. Την ΠΡΑΣΙΝΗ και τα τοιαυτα, τ΄αφηνω εξω απο το...περισκοπιο μου. Δεν χρειαζεται γιατί. Θα καταλαβετε αμεσως γιατί, οταν διαβασετε τον τιτλο που ακολουθει.

ΑΥΝΑΝΩΜΑ: Ο ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΄΄ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ΄΄ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΩΝ - ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ( REVIEW - PART I )

1. EΙΣΑΓΩΓΗ
------------
Η καταληξη -ωμα, ειναι συχνη στους ογκους. Ετσι εχουμε π.χ. λιπωμα, ινομυωμα, μελανωμα, καρκινωμα κ.α. Γονιδιο εξαλλου ειναι μια περιοχη του DNA, του γενετικου δηλ. υλικου στον πυρηνα των κυτταρων, που ρυθμιζει τη συνθεση καποιας ουσιας ή ΄΄κατασκευης΄΄ γενικοτερα του οργανισμου. Γονιδια εχουμε ολοι μας πολλα. Κακα και καλα. Στα κακα, περιλαμβανονται και τα λεγομενα ογκο-γονιδια, ενω στα καλα εντασσονται (και) τα αντι-ογκογονιδια. Τα πρωτα, δημιουργουν ογκους, ενω τα δευτερα μας προστατευουν απ΄αυτους. Αυνάν, τελος, ηταν το προσωπο εκεινο της Παλαιας Διαθηκης που εδωσε το ονομα του στον ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ. Ο τυπος βεβαια εκσπερματιζε απλα κατα την συνουσια εκτος του γυναικειου κολπου και δεν εκανε αυτο που ολοι φανταζομαστε, αλλα τελος παντων...

2. ΟΡΙΣΜΟΣ
-----------
Το αυνάνωμα ειναι ενας καλοηθης για τους πασχοντες ογκος του εγκεφαλου, με κακοηθη ομως επιδραση σε αρκετα - νεαρα κυριως - ατομα που ΄΄συναναστρεφονται΄΄ τους αρρωστους, υποστηριζουν(;) τον Ολυμπιακο και εμφανιζουν τον λεγομενο ΟΠΑΔΙΚΟ ΣΥΒΑΡΙΤΙΣΜΟ (= μαλθακοτητα, απο την καλοπεραση του υπερτιτλισμου ). Λεγεται ετσι, οχι απο τα κυτταρα τα οποια τον αποτελουν, οπως συμβαινει συνηθως με τους αλλους ογκους που καταληγουν σε -ωμα, αλλα απο την ειδικη συμπεριφορα την οποια αυτος προκαλει στο προσβεβλημενο ατομο. Ο αρρωστος δηλ. απο αυνάνωμα, λεει, γραφει και κανει γενικως ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

3. ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑ
-----------------
Ο ογκος αφορα διαφορες ομαδες ανθρωπων οπως πολιτικους, δημοσιογραφους, ηθοποιους, καλλιτεχνες γενικως, τηλεοπτικους αστερες κ.α. Εμας ομως εδω μας ενδιαφερουν οι λεγομενοι ΄΄αντικειμενικοι΄΄ αθλητικογραφοι ή ΑΡΔοΜεΜΕδες. Οι τυποι αυτοι φαινεται πως φερουν απο καταβολής μεσα στα κυτταρα τους το γονιδιο ΥΡ gene ( YouPorn - γονιδιο ή πορνογονιδιο ) και οταν βρεθουν στο καταλληλο εργασιακο κυριως περιβαλλον, τοτε το συγκεκριμενο και λουφαγμενο μεχρις εκεινη τη στιγμη γονιδιο τους ΄΄ξυπναει΄΄ και ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ πλεον ελευθερα, δημιουργωντας το ΑΥΝΑΝΩΜΑ. Μοιαζει δηλαδη σαν να την εχουν την πουτανια μεσα τους οι ανθρωποι. Απλα την εκδηλωνουν, οταν βρουν τον καταλληλο...ανεμο. Ελαχιστοι αντιστεκονται διατηρωντας τη δημοσιογραφικη σοβαροτητα τους, αφου για να κανεις κατι τετοιο θα πρεπει να διαθετεις, εκτος απο το ειδικο αντι-ογκογονιδιο ( anti-YP gene ), κυριως ΗΘΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ και ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, όπερ ασύνηθες έως σπανιον.

4. ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ - ΕΝΤΟΠΙΣΗ
------------------------
Τα κυτταρα τα οποια αποτελουν το αυνάνωμα λεγονται αυνανοκυτταρα ( aunan cells διεθνως ) και ειναι κατα βαση βλαμμενα ποδοσφαιρο- και μπασκετοκυτταρα. Ο ογκος εντοπιζεται κλασικα στον μετωπιαίο λοβο του εγκεφαλου, γεγονος που σε συνδυασμο με μια ορμονοειδή ουσια ( hormone like substance - HLS ) την οποια εκκρινουν τα αυνανοκυτταρα, την αυνανίνη ή aunanine, διαμορφωνει και καθοριζει τελικα τα συμπτωματα των ασθενων.

5. ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
------------------------
Οι κυριες κλινικες εκδηλωσεις της παρουσιας αυνανώματος στον εγκεφαλο των ΄΄αντικειμενικων΄΄ αθλητικογραφων ειναι συνηθως ηπιες αρχικα, επιδεινουμενες στη συνεχεια και περιλαμβανουν τυπικως:

- Την διαρκη ταση των πασχοντων για υπουλη ή και ξεδιαντροπη διαστρεβλωση των ποδοσφαιρικων ( Σ.Σ. που μας ενδιαφερουν ) γεγονοτων, με την εννοια της υποβαθμισης ή της ΄΄απάλυνσης΄΄ πολλων επιτευγματων του Ολυμπιακου ( π.χ. με τη Μιλαν παιξαμε με τα δευτερα της, ενω με τη Σιτυ καναμε...τιμητικη(!) νικη, δηλ. ελθέ αιδοίον εις τον υμέτερον τοπον...) και του υπερτονισμου αντιστοιχα μεχρις υστεριας των ελαχιστων έως ανυπαρκτων του ΠΟΑ. Ετσι ενδεικτικα απο το εξωφυλλο μεχρι την τελευταια σελιδα, το μεγεθος των γραμματων, η θεση της ειδησης ή του σχολιου ή του χαρακτηρισμου και φυσικα η ολη φρασεολογια που χρησιμοποιουν οι ασθενούντες στο όποιο κειμενο τους, δεν εξυπηρετουν παρα μονο τον προηγουμενο σκοπο.

- Την με καθε ευκαιρια χυδαια και επίβουλη διαρροη ή και υπερ-εκθεση ΄΄εμπιστευτικων΄΄ ( αλλα παρανομων ) πληροφοριων, ασχετων αναφορων, νυξεων του κωλου, αστηρικτων και γελοιων συμπερασματων, περι ένοχης εμπλοκης των προεδρων του Ολυμπιακου Κοκκαλη και Μαρινακη σε στημενες διαιτησιες, αγωνες κ.τ.τ., προκειμενου η ομαδα τους να κατακτησει και να κατακτα επι σειρα ετων πρωταθληματα ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ, με ολα τα συνακολουθα οπως εσοδα απο Τσ. Λ., μεταγραφες, οικονομικη ερημωση των κυριων αντιπαλων της κ.λ.π.

- Τη δουλικη αφοσιωση τους στο δόγμα: ο,τι κρινεται πως δεν συμφερει τον Βαζελο ή το θαβουμε εντελως ή το περναμε στα ψιλα του ρετιρε ή του θυρωρειου ή στην εσωτερικη γκαρσονιεριτσα που βλεπει τον ακαλυπτο. Ετσι, ηττες χοντρες και καργα ντροπιαστικες του ΠΟΑ ειτε τις ξεπεταμε τονιζοντας μονο τα ΄΄καλα΄΄ σημεια της...ροζ ομαδιτσας ειτε τις θεωρουμε τυχαιες ή εντελως ασημαντες ή αδικες ή και...διδακτικες ακομα που ΄΄πεισμωνουν΄΄ και τα ρεστα την...ομαδαρα τους. Το ιδιο και με τις...μεταγραφαρες. Παιρνει ο Αλ Αφουζ ( και...αν παρει ) παπαριες και οι ΄΄αντικειμενικοι΄΄ ( καλα ασε τους...οπαδικους ) τις μοστραρουνε περιπου σαν παγκοσμιους...ζογκλερ της στρογγυλης θεας.

- Αντιστοιχα, τη δουλικη επισης προσκολληση τους και σ΄ενα αλλο δογμα. Ο,τι θεωρειται βλαπτικο για το πρεστιζ του Ολυμπιακου, το υπερτονιζουμε με τον πιο εντονο, δυσφημιστικο ή και...ψιλοπουστικο τροπο, ΄΄παντρευοντας΄΄ το συνηθως στο πρωτοσελιδο με καποιο ΄΄ευχαριστο και θετικο΄΄ για τους πρασινους νεο, ετσι ωστε ο συνδυασμος ν΄αποβαινει ΠΑΝΤΑ και ΕΥΚΟΛΑ προς οφελος των δευτερων, επιτεινοντας τη μουτζουρα του πρωτου. Πουτανιεεεες....

Θα μπορουσα να πληκτρολογησω κι αλλα πολλα, αλλα αντι σχολίαρθρου θα βαδιζαμε ολοταχως για...συγγραμμα. Σταματαω λοιπον εδω, με την υποσχεση να συνεχισω στη δευτερη συνεχεια της ανασκοπησης αρχιζοντας με μια επισημανση, ουσιωδη πιστευω, πριν κλεισω το περι ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ του αυνανώματος σε τουτο, το πρωτο μερος.

Εικόνα μαουνιέρης

Ω, Απόστολε! Τί εμπνεύσεις μου δίνεις! Στη Γλωσσολογία (δίπλα στο μόνημα, το μόρφημα, το λέξημα, το γλώσσημα και τα συναφή) ας προσθέσουμε τώρα και το ΑΥΝΑΝΗΜΑ, ήτοι την ελάχιστη μονάδα του "λέγειν μαλακίες". Το δε ΑΥΝΑΝΩΜΑ στη Γλωσσολογία θα μπορούσε να σημαίνει κρίσιμο όγκο αυνανημάτων που καταλήγουν σημασιακώς σε λεκτικό/γλωσσικό κατόρθωμα. Στη δημοτική το αυνάνωμα αυτό λέγεται ΑΡΔολογίες ή ΑΡΔοκαμώματα.

Να πληκτρολογήσεις και άλλα, ρε γίγαντα! Θα δοθεί έτσι η ευκαιρία σε πολλούς να συνεργαστούμε και να συντάξουμε πόνημα με διεπιστημονικη προσέγγιση (interdisciplinary approach) του θέματος.

Εικόνα apostolos gaganis

Την...αμφιρρεπουσα ( με την καλη εννοια ) μουσικη σου προταση, την εισεπραξα και την απηλαυσα δεοντως. Οπως μ΄αρεσε και΄κεινο το ΄΄γαυρόγαυρος΄΄ που γραψες...Δηλαδη κατα σειραν...επιδεινωσης, Αρχιγαύρος (= το αριστον ), γαυρόγαυρος, γαύρος, νεόγαυρος, βαζελόγαυρος (= το χειριστον ). Εχεις καμια αλλη καλη προταση για...ανωτερη ή χειροτερη κατασταση; Οχι συνωνυμα περικαλω...

Εικόνα μαουνιέρης

Το χείριστο των χειρίστων είναι άνευ συναγωνισμού το "άγαυρος", πιο κάτω και από το "δύσγαυρος" και από το "νανόγαυρος". Το "τεράγαυρος", αν και δεν είναι εύηχο, είναι σαφές και σημαίνει τον "αρχιγαύρο των αρχιγαύρων", τον "αρχιγαύριστο" ή "υπεργαύριστο". Κάτι βγήκε, νομίζω, Απόστολε υπεργαύριστε!

Εικόνα figurered

Στα αντικειμενικά σάιτς τύπου κόντρα, σπορ24 τον παρουσίαζαν κάτι ανάμεσα σε Μέσι και Ρονάλντο

Αν και φαντάζομαι τώρα με τον τραυματισμό θα πουν εννοούσαμε το χοντρό - με τους τραυματισμούς - όχι to CR7

Κρίμα χάσαμε την ευκαιρία να δούμε έναν πολύ μεγάλο παίχτη στα ελληνικά γήπεδα

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ Τ'ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ RATM!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤOΝ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ!!!!!!!!!!!!!!
ΣΤΙΣ ΛΑΓΟΚΟΤΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΛΙΑΚΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΝΝΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΚΗΣ ΤΟ ΠΡΕΖΟΝΙ!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΟΛΓΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑ Ο ΒΟΚΟΛΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΦΥΣΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΡΤΖΙΝΟΠΟΥΛΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΚΑΡΓΙΟΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΘΩΜΑΙΔΕΝΑ Η ΣΑΓΟΝΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΜΑΝΙΚΙΟΥΡΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ Ο ΙΑΧΩΒΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΣΙΑ Η ΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΔΑΒΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΜΟΥΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να το βγάλουμε έξω αυτό, να το βλέπουν όλοι οι επισκέπτες του site, όποια ώρα κι αν μπαίνουν. Οι μεταγραφές δεν τελείωσαν. Ας μην χαίρονται οι βάζελοι με τις προβληματικές αιμορροϊδες. Ο Βαγγέλαρος θα τους περιποιηθεί κι άλλο, μέχρι να φύγει ο Αύγουστος...

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑ!!!!!!!!!!!!! ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα rasputin7

Δεν εχουνε καταλαβει οι φιλοι μας οι βαζελοι οτι δεν ειναι σε θεση να ειρωνευονται και να πουλανε πνευμα.Δεν εχουνε καταλαβει οτι εχουνε καταντησει μια ομαδουλα της σειρας που ζει μονο για ενα ματς,αυτο με τον πρωταθλητη.Αν τον νικησει θα φανει λιγο παραπανω,μεχρι εκει.
Ποσα ακουσαμε,διαβασαμε για Αμπινταλ,Αφελλαυ!!!Απο αλλου τους ηρθε τελικα!Ξερουνε οτι δν πανε πουθενα αλλα αυτοι ,εκει,να προκαλουνε.Αφου ενα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ εισαι ρε φιλε,βγαλε τον σκασμο και κανε ενα πλανο της προκοπης για να ξανα μεγαλωσεις.Αφου τα προβατα τσιμπανε στις δικαιολογιες ομως να μου πεις,καλα κανουνε.

leoforos.gr το μεγαλυτερο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟσαιτ

-Εκλεισε ο Αλφαρο?
-Στανταρ!