Ο ΣΠΑΘΑΣ, Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ



Αρχικά είχαμε τη δυσαρέσκεια του Τουίτη για την παρουσία του διαιτητή Ηλία Σπάθα στους πίνακες της ΚΕΔ για τη φετινή Superleague.
 
Στον Παναθηναϊκό δεν πέρασε απαρατήρητος ο καταρτισμός των φετινών πινάκων διαιτησίας από την ΕΠΟ, με τον Γιαννη Αλαφουζο να είναι δυσαρεστημένος με την Ομοσπονδία και τον Γιώργο Σαρρή.
Αποκορύφωμα όλων είναι η παρουσία στους πίνακες του Ηλία Σπάθα για τον οποίο στο Τριφύλλι θεωρούν ότι δεν πρέπει να ξανασφυρίξει, την ώρα που η ΕΠΟ είχε δείξει τις... διαθέσεις της στην συγκεκριμένη υπόθεση.
Όπως γίνεται κατανοητό ι Κυπελλούχοι Ελλάδος είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι με αυτή την εξέλιξη. "Με κάτι τέτοιες κινήσεις γίνεται σαφές ότι μόνο ελπιδοφόρο δεν αναμένεται το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς ο τρόπος με τον οποίο "προσγειώθηκε" και πάλι στους πίνακες ο συγκεκριμένος ρέφερι φανερώνει ότι κάποια πράγματα δύσκολα θα αλλάξουν. Όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να τα αφήσει έτσι και θα συνεχίσει να τα καταγγέλλει" τόνιζαν χαρακτηριστικά άνθρωποι της ΠΑΕ.
Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό στο συγκεκριμένο ζήτημα να αναφερθεί ο Γιάννης Αλαφούζος την επόμενη εβδομάδα κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασης των μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας.
 
Η ΕΠΟ απάντησε, ο ΠΑΟ ανταπάντησε (πάντοτε μέσω ''κύκλων'', ποτέ ευθέως, για βαζελάκια μιλάμε εξάλλου...), αλλά έκτοτε άρχισαν να λύνονται διάφορα στόματα. Την αρχή έκανε ο Μανώλαρος Γαβαθιώτης.
 
Και τώρα το πιο σημαντικό, πάντα κατά την άποψή μου, ερώτημα προς τον κ. Αλαφούζο.
Αλήθεια, ΤΙ ΕΓΙΝΕ στην Ξάνθη, κύριε Αλαφούζε ; Δεν εννοώ για τις ΤΡΙΧΕΣ περί του πέναλτυ – αποβολή του Κουτρουμπή, αλλά γενικά για την … «περιρρέουσα ατμόσφαιρα», πού λένε. Ξέρετε κάτι για τον αγώνα εκείνο, πού δεν το λέτε ; Εχετε ακούσει τίποτα «παράξενο» και δεν θέλετε να το δημοσιοποιήσετε ;
Είναι γεγονός, ότι μετά από τέτοιους ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ βαθμολογικά αγώνες, κατά κανόνα ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ και ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ, όλα, βεβαίως, σε επίπεδο σεναρίων. Ποτέ με στοιχεία και αποδείξεις. Η μόνη αυταπόδεικτη πραγματικότητα είναι ότι η Ξάνθη έπρεπε να κερδίσει οπωσδήποτε, όπως και κέρδισε, ασχέτως της όποιας ακούσιας ή εκούσιας, δίκαιης ή άδικης, «συμβολής» του διαιτητή. Αν δεν κέρδιζε, θα ΕΠΕΦΤΕ αυτομάτως.  
Τι έχετε ακούσει λοιπόν, κ. Αλαφούζο; Και αν έχετε ακούσει αυτά πού κυκλοφόρησαν, γιατί δεν βγαίνετε να τα πείτε, αυτά πού ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ούτε την ΕΠΟ ( ιδανικός και … εξυπηρετικός των σχεδίων σας σάκος του μποξ, έτσι ; ) ούτε και την έκβαση του πρωταθλήματος ; Αυτά πού ακούστηκαν και πού ίσως να αφορούν κάποιο ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟ πρόσωπο, στενό φίλο υψηλά ιστάμενου στελέχους της Ξάνθης ;
Εκεί, όμως, χρειάζεται θάρρος. Εκεί … κάνει τζιζζζ ! Εκεί … δεν τολμάμε να ακουμπήσουμε, ακόμη και αν ξέρουμε πολύ καλά, αν τα έχουμε μάθει όλα.
 
Την σκυτάλη παρέλαβαν άλλοι δημοσιογράφοι, μεταξύ αυτών ο Διονύσης Βερβελές στο ''ΓΑΥΡΟ''.
 
Μιας και άνοιξαν συζήτηση τα πρασινοκίτρινα παπαγαλάκια περί non paper με τις γραφικότητες τους για το τι είπε και τι δεν είπε ο Οικουμενικός Πατριάρχης, λες και ήταν εκεί θυμήθηκα μία ιστορία που γράφτηκε προ ημερών. Οι πράσινοι κύκλοι τετράγωνα και τρίγωνα αγράμματοι φίλοι του ακόμα πιο αγράμματου κυρ Γιάννη μοίρασαν δυσαρέσκεια για τον διαιτητή Σπάθα προφανώς με αφορμή το παιχνίδι Ξάνθη-ΠΑΟ. Το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής. Ο κύριος Αλαφούζος δεν ξέρει ότι για το παιχνίδι εκείνο αυτός που έδειξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ο καλός φίλος του κυρίου Πανόπουλου, Δημήτρης Μελισσανίδης; Και αν το ξέρει γιατί δεν κάνει ένα tweet να το καταγγείλει από την στιγμή που δείχνει αποφασισμένος να γράφει ότι ανοησία του έρχεται στο κεφάλι; Γιατί δεν κάνει και μία καταγγελία γιʼ αυτά που πραγματικά τον πονάνε ή μήπως τελικά αυτή η μανία του με το twitter έχει να κάνει μόνο με συγκεκριμένη ομάδα και συγκεκριμένο πρόσωπο; Αντε γιατί ήρθε ο καιρός να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους και περισσότερα θα πούμε από αύριο
 
Σήμερα ο Διονύσης επανέρχεται στο θέμα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΗΛΗ ''Ο ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ'' ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ 20-8-2014
 

 

 
Συγκεκριμένα ερωτήματα προς τον Τουίτη. Αναμένουμε απαντήσεις, αφού θυμηθούμε το τι είχε πει στους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟ λίγους μήνες πριν ο κύριος Ιωάννης Αλαφούζος.
 
Η Ξάνθη έχει προσχωρήσει νομίζω στο στρατόπεδο του κ. Μελισσανίδη.
 
Τι να εννοούσε άραγε ο Τουίτης; Θα τον καλέσει ο εισαγγελέας κύριος Κορέας να το διευκρινίσει;

Σχόλια

Εικόνα humicutter68

Στο μεταξύ εκείνο το παιχνίδι-το θυμάμαι πολύ καλά γιατί στενό μου συγγενικό πρόσωπο έχει πρακτορείο Προπό και είναι και αεκτζής-υπήρχαν πληροφορίες για στεγνή επέμβαση ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ για νίκη της Ξάνθης οπότε επειδη ένα ματς δε στήνεται μόνο απ΄τη μια ομάδα υποθέτω οτι ο εξυγιαντής ευνοούμενος του κράτος Αλαφ υπήρξε ουρά του Μελισσανίδη.Οι επιθέσεις προς το Σπάθα είναι για τα μάτια του κόσμου.

ΥΓ.Σάββα κάποια στιγμή πρέπει να αναφερθείς ΠΟΙΟΣ πραγματικά ευνοήθηκε με την υπόθεση Κοσκωτά.Πως περιήλθαν οι σύγχρονες -τότε-εγκαταστάσεις της ΓΡΑΜΜΗΣ στο Πατέρα του Γιαννάκη και αν έλεγε τίποτα περί σκανδάλου ο Τουίτι

Εικόνα savvas gridlock

Είναι μεγάλο θέμα αυτό. Το σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή θα ασχοληθουμε με το γιατί δεν αγόρασε τον Ολυμπιακό το 1988 ο πατέρας του Τουιτη.