ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ



Διαβάζουμε στο επίσημο site της ΠΑΕ Ολυμπιακός τα παρακάτω.
 

 
ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ.
 

 

Σχόλια

Εικόνα Xplicit

Όλοι σήμερα γήπεδο να στηρίξουμε την αρρώστια μας και να δείξουμε στους νέους παίκτες που έχουν έρθει..

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΕΙΝΑΙ ΚΙ'ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ, Ο,ΤΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΟΝΟ!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΙΚΑΝΟΤΑΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΕΥΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ!!!!!!!!!!!!
ΥΓ: ΣΚΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΚΑΟΥΤΕΡ!!!!!!!! ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!! ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ!!!!!!!!!!!!!! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!! ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΜΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΟΥΤΕ ΣΑΛΙΟ!!!!!!!!!! ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα Bad7

Δωσε πονο με τρελαινεις με τα σχολια σου αδερφε

Εικόνα trelodoctor73

Αν οντως εχει προτυπο τον ακατανομαστο...ας παει στο κακο, απλα δεν νομιζω (το ιδιο ισχυει και για τον Μανωλα)οτι πρεπει ευκολα να δινει υψηλης ποιοτητας ποδοσφαιριστες σε τετοιες ηλικιες...

Εικόνα xristoforas

σημερα στο γηπεδο ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΙ ΕΠΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ) οι οπαδοι του Ολυμπιακου θα φωναξουν τον ΠΑΛΙΟ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ

ΦΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ(ΠΟΔΙΑ)
ΚΑΡΔΙΑ ΜΕΣ ΣΤΑ ΣΤΗΘΙΑ
ΠΟΥ ΔΩΣΑΝ/ΓΡΑΨΑΝ ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΜΝΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ''ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ''

Εικόνα trelodoctor73

Άσχετο ως προς την ανάρτηση αλλά ενδεχόμενη πώληση του Σαμαρη θα με στενοχωρήσει ιδιαίτερα...είναι στην καλύτερη ηλικία, γιατί δεν μπορεί να κορυφωθεί ποδοσφαιρικά στον Ολυμπιακό?
Καλή επιτυχία στους Δανούς...

Εικόνα savvas gridlock

Αν πάρουμε τα λεφτά που ακούγεται ότι θέλει να μας δώσει η Μπενφίκα, στο καλό και να μας γράφει ο Σάμαρης. Με Μανιάτη-Εντινγκά στο ''6'' και Κασάμι-Μπουχαλάκη στο ''8'', είμαστε μια χαρά. Ο Μπουχαλάκης είναι έτοιμος να παίξει. Αν ήταν ξένος κι έκανε την προετοιμασία που έχει κάνει φέτος ο Μπουχαλάκης, θα ακούγαμε ύμνους.

Εικόνα arrant chimp

φιλε ατυχως ο Σαμαρης εχει ξεκινησει ιστοριες με ικανη μεριδα του κοσμου για πραγματα που οφειλε να κανει και ΔΕΝ εκανε.Καθαρα αγωνιστικα πιστευω πως η ποιοτητα που εχειαντισταθμιζεται από την ασταθεια του και το ότι παραειναι σοφτ σα παικτης.Συμπερασματικα με μια καλη προταση στο καλο και να μη μας γραφει.

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΤΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΥΠΟΥ ΤΟΥ κατσουρανη...