ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΥΤΕΣ ΒΑΖΕΛΟΙ



Πρεμιέρα χθες στο πρωτάθλημα για την Ολυμπιακάρα μας, πρεμιέρα και στα ψέματα για την ''αγαπημένη'' μας εφημερίδα όλων των (καθυστερημένων) Παναθηναϊκών. ''Ούτε 10.000 κόσμος χθες στο Καραϊσκάκη'', σύμφωνα με την ''ΠΡΑΣΙΝΗ''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 24-8-2014
 

 

 

 
Πάμε να δούμε τώρα και την αλήθεια, την επίσημη καταμέτρηση των εισιτηρίων από το site της Superleague.
 

 
16.347 εισιτήρια κόπηκαν χθες στο Καραϊσκάκη, άρα μπορούμε να υποθέσουμε πως περίπου 20.000 άνθρωποι βρέθηκαν στο γήπεδο. Οι ''ούτε 10.000'' πλησίασαν τις 20.000.
 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΕΛΑ ΨΕΥΤΑΡΑ.

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Για το αδειο ΟΑΚΑ σημερα ΜΟΥΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! http://www.zougla.gr/newspapers/issue/58877

Εικόνα Bad7

16.347=περισσοτεροι απο απο το κοσμο που χωραει η λαγοφωρος

Εικόνα REDNYC

Geia sou Niko - Giannis edw!

ESKISE H VAZELA KAI H MPOUGATSA SHMERA! HAHAHAHA! GELASAME PALI!

Εικόνα katsou 7

Εμένα δεν χρειάζεται κανένας καθυστερημένος παναθηναικός να μου υποδείξει πόσοι ήμασταν στο γήπεδο!Όποιος Ολυμπιακός καθίσει,διαβάσει και υιοθετήσει τις απόψεις του κάθε πρασινοφρούφρού,να κοιταχτεί στον καθρέφτη να δει τί ακριβώς δεν πάει καλά με τη ζωή του.
Πάραυτα,γιατί είμαστε Ολυμπιακοί και παντελονάτοι,περίμενα χθές μεγαλύτερη προσέλευση.Πρέπει να είμαστε εκεί,σε μία καινούργια προσπάθεια,μιάς ολοκαίνουργιας ομάδας.Το να γεμίσει το γήπεδο σε σε 5 παιχνίδια δεν μου λέει κάτι.Το πάρτυ και η μαγεία μάγκες σε αυτά τα παιχνίδια είναι!Δεχόμαστε πόλεμο απο παντού,ΣΤΗΡΙΞΗ στην ομάδα και καλή χρονιά!!!

Υ.Γ:Γαμώ τον μπαναθηναικό σας και τον πούστη τον λαό σας...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Το είδα πρωί πρωί και συγχίστηκα. Ήμουν σίγουρος ότι δεν ήταν 10.000, αλλά προς στιγμήν έπιασα τον εαυτό μου να στεναχωριέται για τον λίγο κόσμο. Φυσικά, οι 10.000 έγιναν 16.500 και η αλήθεια αποκαταστάθηκε. Ψεύτες. Τι άλλο θέλετε οι νεόγαυροι για να πειστείτε ότι σας δουλεύουν ψιλό γαζί; Ότι, πιστεύοντας την ψευτοπροπαγάνδα τους, γίνεστε ένα μ' αυτούς. Είναι φανερά ψεύτες! Τα στοιχεία των εισιτηρίων είναι διαθέσιμα στο site της superleague. Οι δημοσιογράφοι οφείλουν να τα ελέγχουν πριν βγάλουν μία είδηση. Θα μου πεις, ποιοι δημοσιογράφοι τώρα... Αυτοί προσπερνάνε τα επισήμως δημοσιευμένα εισιτήρια και λένε ασαφή ψέματα. Καμία εφημερίδα από τις δύο δεν ανέφερε ακριβή νούμερα. Το μόνο που είπανε και οι δύο -κώλος τυχαίως- είναι ότι ήταν λιγότεροι από 10.000. Έχουνε συμμαχήσει να μας διαβρώσουν. Το RATM είναι στην πρώτη γραμμή άμυνας. Οφείλουμε όλοι να συμπαρασταθούμε. Νεόγαυροι, αναγνωρίστε τους ψεύτες και απομονώστε τους!

Υ.Γ. Πέρα από την επικοινωνιακή ετοιμότητα που οφείλουμε να έχουμε, μόνο απύθμενη καύλα μου χαρίζει το γεγονός ότι οι απέναντι προσπαθούν να καλύψουν τις ατελείωτες αδυναμίες τους, σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, με τέτοιου είδους ψευτιές. Τους έχουμε φτάσει σε σημείο να δουν μέχρι και αν η γκόμενα που πηδάμε είναι ωραία ή όχι. Είναι ελεεινά σκουπίδια... Τους αξίζει να βρίσκονται κι' εγώ, βλέποντάς τους, έχω ένα ελαφρύ υποτιμητικό μειδίαμα.

Εικόνα REDNYC

Μπράβο Νίκο συμφωνώ απόλυτα!

Εικόνα REDNYC

NIKO DEN XERW AN DIAVASES TA ARDakia - O ANASTASIOU EIPE OTI EFTAIXAN TA…. BALL BOYS POU DEN KERDISE H ZELA!!!! HAHAHA! TI KOMWDIA EINAI AUTH RE MAGES! ME MOUFA PENALTY KAI STO OAKA KAI PALI DEN KERDISANE!!!!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Τη λέτε και στην Αμερική τη φράση "της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες";

Εικόνα Νίκος Γόδας

Γεια σου σύγγαυρε στη Νέα Υόρκη! Το όνομά μου είναι θωμάς!

Εικόνα REDNYC

GIANNIS! :-)

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΚΑΛΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.
ΥΓ.ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΒΑΖΕΛΟΙ...

Εικόνα apostolos gaganis

Λεω αυτη η φωτο- με τον Πινοκιο να ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ και μια φορα π.χ. την εβδομαδα να συνοδευει ΑΝΑΡΤΗΣΗ με το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, που θα βρισκει το RATM απο τη μερια των πρασινομαυροασπροκιτρινων στερημενων. Απο ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πηγη ΜΜΜΕ κι αν προερχεται. Οπαδικη ή ΄΄αντικειμενικη΄΄. Μπορει η φωτο- αυτη να συνδυαστει ΜΟΝΙΜΑ Ή ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ και με την αλλη την πετυχημενη, ξερετε, για τους ΑΡΔ...Εννοειται οτι κι ο καθενας απο ολους εμας μπορει να συνεισφερει τον...οβολο του, προσθετοντας το - αντιστοιχο - σχολιο του με ο,τι ΄΄μουσι΄΄ σχετικο εχει υποπεσει στην αντιληψη του απ΄ολα αυτα τα καρακωλια σ΄εκεινο το διαστημα. Ουτως ή αλλως φετος προβλεπω πλακες ανευ προηγουμενου με δαυτους ολους, οποτε τα ψεματα τους θα πεφτουνε, οχι βροχη, αλλα μπορα του κερατα... Στο τελος της ποδοσφαιρικης χρονιας μαλιστα, οταν θα γινει η σουμα, μπορουμε ολοι ν΄αναδειξουμε αν θελουμε, ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ και θα σκεφτουμε πώς θα βραβευσουμε τον νικητη ( ακομα και σε ειδικη, τιμητικη εκδηλωση...). Μ΄ενα ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ισως;

Προσεγγιζω το μυαλο και την ψυχη του Μαρινακη, γιατι απ΄αυτον αδελφια ξεκινανε και σ΄αυτον τελειωνουν ΟΛΑ - θελουμε δεν θελουμε - και διαβαζω: Α, ρε φουστακια...παλι βρωμικο πολεμο, ανικανοι, μου ξεκινατε ε; Σαμπως σταματησατε και ποτε; Ε, το τί πηδημα εχετε να φατε φετος, δεν θα΄χει ξαναγινει στην ιστορια...

ΠΡΟΕΔΡΕ, ΦΕΡΕ ΔΥΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ! ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ! ΤΡΕΛΛΛΛΑΝΕ ΜΑΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΥΣ! Πιασανε τωρα το παραμυθι με τους ξενους ( και κατι αχρηστοι ΄΄δικοι μας΄΄μαζι, σε συγχορ-δία με τα αι-δοία )...Ρε, δεν αφηνετε τις παπαριες; Οταν σας τα κολλαγε ο ΥΒ, ο ΡΟΜΕΝ, ο ΠΡΟΤΑΣΟΦ, ο ΤΖΙΟΒΑΝΙ, ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ ( ακομα κι ο αχρηστος ο...Νουνιες, ρε ), ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ τοτε εσεις...Το κεφαλι σας σκυμμενο και τα ματια χαμηλα...Δεν κοιταγατε τί εθνοσημο ειχε η ΠΙΚΡΑ...Την δυσκολοκαταπινατε χωρις να βγαζετε κιχ, αλλα γλουπ! Πηγαινε θελοντας και μη, κατω! Αντε σιχαματα! Αρχισατε νωρις - νωρις!

Εικόνα kg

ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ....

Η.... Γ Υ Ν Α Ι Κ Α ...ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ...πρασινοφρουρος....

ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.......

ΑΦΟΥ ΟΙ ....ΠΟΥ..ΕΣ ΜΑΣ....

ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ!

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΣΥΓΑΥΡΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥ?ΟΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ?ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?

Εικόνα kg

ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..........

ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΙΤΣΑΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ!

Εικόνα olympiakaraga7te

Στην παρουσιαση περιπου ποσοι ειμασταν; Και μην ξεχνατε πως ηταν Πεμπτη δηλαδη εργασιμη μερα και αρκετα νωρις το απογευμα

Εικόνα savvas gridlock

Δεν μπορούμε να'μαστε ακριβείς, αφού δεν κόπηκαν εισιτήρια για να γίνει καταμέτρηση. Σίγουρα 5.000 για'μένα που ήμουν εκεί, ίσως και παραπάνω. Για τον ''Πρασινοφρουρό'' που τα είδε από φωτογραφίες, ήμασταν 3.000. Βελάξτε πρόβατα...

Εικόνα rasputin7

Περιμενα ενα τετοιο αρθρο και το ξερα οτι δεν θα απογοητευτω!

Τα πουστρακια της πρασινης σας διαβαζουνε και καλο ειναι να ανοιξουνε τα ματακια τους εκτος απο τα ποδια τους στα αφεντικα τους.
Αλλα ακομη κι αυτο σαν ψεμα θα το βγαλουνε!Τετοια καταντια.

Εικόνα REDNYC

Καλά, αδέλφια, μην τρελαίνεστε. Συγκρίνουν τον λαό του Θρύλου με τα μπουρδέλα τους. Ο λαός του Θρύλου ειναι χορτάτος και απαιτιτικός. Σιγα μην γεμίζαμε το γήπεδο να δούμε τα δεύτερα της ζέλας. Πάλι στο τέλος της χρονιάς πιο πολλά εισιτήρια θα κόψουμε απο τους πουθενάδες... Όπως και περισυ, όπως και καθε χρόνο... Για να δούμε αύριο πόσο κόσμο θα έχει η ζέλα....Οσο για την πέστε κάτω αεξάρα, θέλω να δώ πόσο κόσμο θα τραβάει με την κάθε κωλοπετινίτσα που θα παίζει - πάλι θα λείπει η φλοριτζιναλ...

Επίσης γράφανε για τον έναν Ελληνα στην 11αδα... Και λοιπόν? Συγνώμη που ξηλώσαμε τις τσέπες των μεγαλύτερων ομάδων τις Ευρώπης για να αγοράσουνε τους παιχταράδες μας - και παλι εχουμε τους καλύτερους Έλληνες και πάλι είμαστε έτη φωτός μπροστά τους...εμείς ειμαστε Θρύλος.... Τεράστιος ο συναγωνισμός για μια θέση στην ομάδα...κατα τ´ άλλα, παίρνουμε τα πρωταθλήματα με την διαιτησία...Απο την φάπα εχει βγάλει ο σβέρκος τους σπυριά τοσα χρονια... Δεν πειράζει, ξυδάκι...

Εικόνα red7neck

Δεν πειράζει Σάββα! Ας τους να βγάλουν λίγο πόνο παραπάνω! Σε άλλο άρθρο σου τους έχεις ξεβρακώσει για το Μ.Ο. των εισιτηρίων για την μεγάλη τους αγάπη! Γράφουν και αυτοί ότι μπορούν μπας και πουλήσουν κανένα φύλλο παραπάνω και κρατήσουν την δουλειά τους τα ρουφιανοΑΡΔάκια! Εδώ η ΨΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ έγραφε για μοναξιές στο Φάληρο! Σκέψου την λαρυγγοσκόπηση που τους έχουμε κάνει!

ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ μας παίρνετε....