SPORT-FM.GR: ΠΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΠΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ-ΣΚΑΙ



Ρέστα δίνει το συγκρότημα της οδού Δαβάκη στην Καλλιθέα (NOVA ΣΠΟΡ FM 94.6, SPORTDAY, sport-fm.gr) από χθες το βράδυ. Με το που τελείωσε το ματς Λεβαδειακός-ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, πήρανε φωτιά τα μικρόφωνα. Κλάμα ο Τάσος Νικολογιάννης, ''πύρινα'' άρθρα και παρεμβάσεις πολλών στελεχών για τον ''αδικημένο'' ΠΑΟ. ''Τυχαίο'' φυσικά το γεγονός ότι προσφάτως εξαγόρασε το συγκρότημα ο κύριος Αλαφούζος του ΠΑΟ, έτσι; Μην βάζετε άλλα πράγματα με το μυαλό σας. Έχουμε λοιπόν το ''εντυπωσιακό'' σημερινό πρωτοσέλιδο της SPORTDAY,
 

 
αλλά και δύο χαρακτηριστικά άρθρα στην ιστοσελίδα του ομίλου. Ένα του κυρίου Βάιου Τσούτσικα 
 
Για το πέναλτι που κατάφερε να μη δει ο Θάνος στη φάση που χτυπά ο Μπεργκ δεν μπορεί να γίνει ιδιαίτερος σχολιασμός. Η πρώτη φορά είναι ή μήπως θα είναι η τελευταία που τα... στραγάλια εξαφανίζονται την κρίσιμη στιγμή;
 
κι ένα του έγκριτου κυρίου Σωτηρακόπουλου.
 
Μια εικόνα που συνήθως τη βλέπεις στα τελευταία λεπτά ο Παναθηναϊκός την είχε από την αρχή με ανεπιτυχείς σέντρες. Εστω κι έτσι, θα μπορούσε να λύσει τον γόρδιο δεσμό αν ο Θάνος έδινε το πέναλτι του Τόμας πάνω στον Μπεργκ... Θα ήταν χειρότερα τα πράγματα αν δεν γινόταν το βεβιασμένο μαρκάρισμα του Μαχαίρα πάνω στο Ατζαγκούν. Αυτή τη φορά ο Θάνος έδωσε το πέναλτι και ο Πράνιτς με εκτέλεση α λα Πανένκα ισοφάρισε.
 
Σύμφωνα με την ''ΠΡΑΣΙΝΗ''...εεε την SPORTDAY και τους δημοσιογράφους του συγκροτήματος της οδού Δαβάκη εννοούμε, υπάρχει ένα καθαρό πέναλτυ που δεν είδε ο Θάνος, στο μαρκάρισμα του Τομάς στον Μπεργκ. Δεν γίνεται λόγος για το πέναλτυ που κερδίζει ο ΠΑΟ από την SPORTDAY και τον κύριο Τσούτσικα, ενώ ο κύριος Σωτηρακόπουλος θεωρεί πως υπάρχει πέναλτυ σε αυτήν τη φάση και σωστά το σφύριξε ο Θάνος. Ο κύριος Βαρούχας, στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων της αγωνιστικής χθες στην εκπομπή ΣΚΑΙ GOAL είπε πως δεν υπάρχει κανένα πέναλτυ στο ''μαρκάρισμα'' του Μαχαίρα στον Ατζαγκούν. Στο κανάλι του Αλαφούζου ειπώθηκε αυτό, έτσι; Τι είπε όμως ο ίδιος ο προπονητής του ΠΑΟ, κύριος Αναστασίου, για το πέναλτυ που κέρδισε η ομάδα του;
 
Ο διαιτητής έδωσε ένα πέναλτυ σαν εξιλέωση. Δεν ζητάμε χάρες και δεν θέλουμε.
 
Τι μας λέει λοιπόν ο κύριος Αναστασίου; Ό,τι και ο κύριος Βαρούχας στον ΣΚΑΙ. Ανύπαρκτο το πέναλτυ που κέρδισε ο ΠΑΟ.
 
ΚΙ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Ο ΒΑΡΟΥΧΑΣ ΣΤΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟΚΑΝΑΛΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟ, ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΑΒΑΚΗ.
 
Ξεκίνησε το γλείψιμο στο νέο αφεντικό. Αφιερωμένο στους δημοσιογράφους του αποχωρητηρίου της οδού Δαβάκη, αφού είναι ο νέος ύμνος τους, τον οποίο πλέον και θα απευθύνουν προς τον κύριο Ιωάννη Αλαφούζο.
 
 
Υ.Γ. 1 ΚΑ-ΝΕ-ΝΑ πέναλτυ δεν υπάρχει πάνω στον Μπεργκ. Μπράβο σε όσους τόλμησαν να το γράψουν σήμερα στις εφημερίδες και στα sites, ξεφεύγοντας από το γενικό κανόνα του γλειψίματος προς την Πανάθα. Mπράβο στο ''ΦΩΣ'' και στον κύριο Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη, που τονίζει το ότι δεν υπάρχει κανένα πέναλτυ στον Μπεργκ. Ο ''ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ'' και ο ''ΓΑΥΡΟΣ'' στέκονται σωστά στο μούφα πέναλτυ που πήρε ο Ατζαγκούν, αλλά θα έπρεπε να τονίσουν και την άλλη φάση, τις ψευτοδιαμαρτυρίες των λαγών για το πέναλτυ που δεν τους έδωσε ο Θάνος. Άλλο να το γράφεις στο εσωτερικό της εφημερίδας κι άλλο να το τονίζεις στο πρωτοσέλιδο, που το βλέπει πολύς κόσμος. Δηλαδή αν ήθελε να σας αδικήσει ο Θάνος ρε βάζελοι, θα σας έδινε μετά ανύπαρκτο πέναλτυ; Πόσο σούργελα είστε...
 
Υ.Γ. 2 Περαστικά στον Μπεργκ, μακάρι να γυρίσει γρηγορότερα του αναμενομένου και απολύτως υγιής στα γήπεδα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και την αξία του αντιπάλου, όποτε αυτή υπάρχει, την αναγνωρίζουμε. Και να μην υπήρχε βέβαια αυτή η αξία, είναι κρίμα να τραυματίζεται ένας παίκτης με τέτοιον τρόπο. Άλλο ο οπαδικός χαβαλές κι άλλο το να ''τρολάρουμε'' με την υγεία των ανθρώπων. Για να τα λέμε κι όλα όμως, άκουγα πολλούς φίλους και ΑΡΔ του ΠΑΟ να λένε τις προηγούμενες μέρες, μετά τα 4 γκολ που έβαλε ο Σουηδός στο ματς με τη Μίντιλαντ, ''ο Μπεργκ θυμίζει Σαραβάκο''. Έλεγα από μέσα μου ''τώρα αυτό για καλό το λένε;''. Τελικά δικαιώθηκαν αυτοί κι όχι εγώ. Ο τρόπος που σωριάστηκε στο χορτάρι ο Μπεργκ μετά την ''επαφή'' με τον Τομάς, θύμισε τον τρόπο που σωριαζόταν στο χορτάρι η Δημητρούλα Σαραβάκου, όποτε ένιωθε ένα άγγιγμα από πίσω της (έλα, δεν το πάμε στο πονηρό, αμέσως το μυαλό σας στον Άγγελο Διονυσίου). Φλουυυυπ, πάρ'την κάτω. Η φανέλα το'χει φαίνεται.

Σχόλια

Εικόνα fortigareos

Ποτε ξανα λοιπων SportFm

Εικόνα tazzz

"Αν έδινε το πέναλτυ στον Μπεργκ και είχε προηγηθεί ο Παναθηναϊκός..."
και γιατί μωρή κιουρία; Του το χρώσταγε; Το είχε πάρει δανεικό από τον Σουηδό και όφειλε να του το επιστρέψει; Και κατά δεύτερον και ουσιαστικότερον -ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΛΙΤΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, ποιά Δαβακη τώρα και μαλκίες- ο Ζέκας στο 37' γκρεμίζει εντός περιοχής τον Βούκσεβιτς. Ποιός λοιπόν δικαιούταν να προηγηθεί ρε; Ποιός;

Περαστικά στο παιδί για την ατυχία που είχε. Κάτι μου λέει πως αυτό το γεγονός ενδέχεται να είναι και η αρχή του ξεβρακώματος του "μονοπύθμενου" στα μάτια των παναθηναϊκών. Ειδικά αν δεν πάρει αντικαταστατη στο ρόστερ. Αλλά και πάλι στα μπεγλέρια μας.

Εικόνα savvas gridlock

Mας το'πανε κι άλλοι αυτό, να το συμπεριλάβουμε σε κείμενο κιόλας, φίλε.

http://www.novasports.gr/LiveWebTV.aspx?a_id=71688&mediaFiletypeid=2&tab...

Στο 00:38-00:50 δες τη φάση. Ειδικά στο replay φαίνεται πως ο Ζέκα μαζεύει το πόδι του και ο Βούκσεβιτς βουτάει. Δεν υπάρχει τίποτε.

Εικόνα tazzz

τον κιαρατά τον Βούκσεβιτς με ξεγέλασε στη ροή του αγώνα. Εγώ θα το έδινα. :P

Επίσης παρατήρησε -μιας και το είδα το βίντεο- πώς και πόσο διαμαρτύρονται οι... 45 και βάλε χιλιάδες φίλοι του ποδοσφαιρικού ήθους- επειδή ο Χουχούμης πάτησε μόνος του την μπάλα και πόσοι (?) ακούγονται (?) όταν ο Μπέργκ πέφτει για να μαζέψει δίευρο...

Εικόνα savvas gridlock

Ακόμη να βγουν τα εισιτήρια του Λεβαδειακός-ΠΑΟ στο site της Superleague. Τι μετράνε τόσες μέρες ρε πούστη. Ούτε 3.000 δεν ήταν στο γήπεδο. Καλά, μέχρι και ο Βαρούχας τους έκραξε στον ΣΚΑΙ του Αλαφούζου, λέγοντας πως ο Χουχούμης πατάει την μπάλα και γι'αυτό πέφτει, αλλά ορισμένα βαζελάκια επιμένουν πως υπάρχει πέναλτυ. Τσαπρρρρ...

Εικόνα tazzz

δεν φαινόντουσαν για να μετρηθούν. Ήταν σκυφτοί και μαζεύανε βιολογικά μαρούλια. ;)

Εικόνα red7neck

Καλησπέρα παιδιά!

Ύστερα από ένα πολύ ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο συμπεράναμε για μία ακόμη φορά ότι δεν υφίσταται αντίπαλος εντός γηπέδων, παρά μόνο εξωγηπεδικός. Πριν αρχίσει ο αγιασμός πήραμε ήδη το πρωτάθλημα! Διαβάζοντας λοιπόν τα έγκριτα πρωτοσέλιδα είδαμε την αδικία που υπέστη η ομάδα των λουλουδιών, της χούντας και των ναζί! Πέναλτι που δεν υπήρχε και ορθώς δεν δόθηκε + πέναλτι που δόθηκε για να μην φάει καμία καρπαζιά ο διαιτητής! Κανείς όμως δεν είχε τους όρχεις να το πει, παρά μόνο ο Βαρούχας και ο Αναστασίου που δεν έχει ανάγκη από "χάρες".

Αυτό που έχει σημασία να αντιληφθεί κανένας είναι ότι ο Ολυμπιακός πέραν του δικού σας site και του olympiacos24 δεν έχει φωνή στα media! Ήδη τους έχετε κάνει να παίρνουν ψυχοφάρμακα βλέποντας τις γελοίες αναφορές τους στις φυλλάδες τους (αν μπείτε στο europenet.gr θα δείτε πόσα φύλλα πουλούν την ημέρα). Έτσι λοιπόν ο λαθρέμπορας πήρε και την Sportday, υπάρχει και το goal του μπομπολάκου και έτσι η χειραγώγηση των media διογκώνεται μαζί με τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΙ, STAR και MEGA. Εμείς από την πλευρά μας τι έχουμε άραγε, πέραν της δικής σας προσπάθειας? Τίποτα! Ούτε τηλεόραση, ούτε ραδιόφωνο! Λογικό δεν είναι να είμαστε εκτεθειμένοι?

Εμένα μία ανάρτηση στο facebook από τον Καραπαπά δεν μου αρκεί προσωπικά, καθώς έτσι δεν διασφαλίζεις τα συμφέροντα του Ολυμπιακού! Κανείς δεν έχει βγει να πει από όλους αυτούς τους αντικειμενικούς ότι ο Ολυμπιακός έχει ρόστερ αξίας 78,1 εκ. ευρώ και οι πράσινοι λαγοί 19,75 εκ. (transfermarkt πηγή) και ότι δικαίως παίρνει όλα αυτά τα χρόνια το πρωτάθλημα! Χρειάζεται μία καλύτερη επικοινωνιακή προσέγγιση όπως ακριβώς είχαμε ζητήσει από τους Αγγελόπουλος και το έπραξαν. Μια εκπομπή στην τηλεόραση και μία στο ραδιόφωνο αλλάζουν κάπως, αν όχι ολοκληρωτικά, τα πράγματα.

Όλα τα παραπάνω προσωπική μου άποψη φυσικά.

Τέλος, δύο λεκτικά ατοπήματα που θα θελα να διορθωθούν:
1. Σάββα, σε παρακαλώ να μην αναφέρεις ξανά την λέξη κύριος για τον λαθρέμπορα Αλαφιόγκο
2. To συγκρότημα της Δαβάκη να μετονομαστεί σε "βόθρος της οδού Δαβάκη". Έτσι το αγαπήσαμε.

Ευχαριστώ.

Εικόνα savvas gridlock

Δεν έχουμε φωνή εμείς οι Ολυμπιακοί στα ΜΜΕ, ε; Μπα, δεν το πιστεύω φίλε. Εγώ διαβάζω δεκάδες αγανακτισμένους βάζελους που ισχυρίζονται ότι ζούμε σε καθεστώς Βορείου Κορέας και δεν γράφεται πουθενά τίποτε στραβό εναντίον του γαύρου. Κατ'αυτούς αντικειμενική εφημερίδα είναι αυτή που ξεκινάει από την πρώτη σελίδα και καταλήγει στην τελευταία με χολή κατά του Ολυμπιακού. Ακόμη και την ''ΠΡΑΣΙΝΗ'' γαυροφυλλάδα την βγάζουν. Με τέτοια ΠΙΚΠΑ τι να συζητήσεις. Προσβάλλω και τα παιδιά στα ιδρύματα που τους συγκρίνω με τις πατσαβούρες. Η χειρότερη κατάσταση όμως είναι στο μπάσκετ. Δεν υπάρχει ΕΝΑΣ ΑΡΔ, ένας για δείγμα ρε παιδί μου, που να γυρίσει και να πει ''αδικήθηκε ο Ολυμπιακός σε ένα παιχνίδι των τελικών με τον ΠΑΟ''. Ποτέ δεν αδικείται ο Ολυμπιακός διαιτητικά στην Ελλάδα. Μια ζωή κερδάει ο βάζελος επειδή είναι καλύτερος. Αν στην Ευρώπη όμως αδικηθεί σε 1-2 φάσεις ο ΠΑΟ, πέφτει το Internet από μύδρους εναντίον του κακού Μπερτομέου και του ακόμη πιο κακού Ρήγα. Αυθόρμητα πάντοτε όλα αυτά. Όλοι οι μπασκετικοί ΑΡΔ πιστεύουν τα ίδια. Ίχνος παρέκκλισης από την κεντρική γραμμή.

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Στο μπασκετ που διοικείται 40 χρόνια από έναν κακιασμένο βάζελο, που οι διατητές παίρνουν "παράταση ζωής" παράνομα, που γίνονται στημένες κληρώσεις, που οι βάζελοι φεύγουν οποτε γουστάρουν από το ΣΕΦ, ενώ στο ΟΑΚΑ πέφτουν πυροβολισμοί, που.. που.. που.. είναι όλα καλά, δεν υπάρχει παράγκα παρά μόνον ελληνική μπασκετική σχολή, δηλαδή μασονία! Το δε πρωτάθλημα μας είναι τέλειο με τις εξέδρες των συγγενών και φίλων και τους παίκτες των 500 ευρώ το μήνα.
Δεν είδα κανενα να στηλιτεύσει το κακό μπάσκετ και να νοσταλγεί τις παλιές καλές ημέρες "τότε που όλα ήταν αγνά", όπως στο ποδόσφαιρο..και το χειρότερο είναι ότι πλην αυτού εδώ του σάιτ δεν γράφονται πουθενά αυτά, ούτε από τους δικούς μας. Και ψάχνουν μετά όλοι να αποδώσουν ευθύνες στον Μπαρτζώκα και στον Σπανούλη. Ε λοιπόν να το πουμε ξανά, στο μπάσκετ οποιαδήποτε συζήτηση περί αγωνιστικών παρέλκει, όσο σφυράει ο Σχινάς, ο Πουταναντζής και ο Κορομηλάς, όσο προστατεύεται και σουτάρει βολές ο μπασκετικός απατεώνας Διαμαρτυρίδης και όσο διοικεί η μούμια. Και ας διακόπτονται όλα τα ματς στο ΣΕΦ και ας μη ξαναπάει κανείς στην εθνική (εδώ έχει ευθύνη καλή διοίκηση η οποία έχει υποπέσει σε ..κακούργημα).

Εικόνα Xplicit

Απόλυτα σωστός, αν θυμάμαι καλά σε ανύποπτο χρόνο είχε πέσει η ιδέα για Ολυμπιακός TV αλλά δε ξέρω κατά πόσο εφικτό είναι κάτι τέτοιο. Οπότε έστω και εκπομπή σε TV ή ράδιο ή έστω στο κανάλι μας στο youtube(ναι έχει τεράστια απήχηση πλέον) θα μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα.

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Όταν όμως τέτοιου είδους σχόλια προέρχονται από την σπορτντέι και δήθεν αντικειμενικούς έχουν άλλο αντίκτυπο στον πολύ κόσμο που δεν γνωρίζει. Η προπαγάνδα κάνει τη δουλειά της. Έχουμε και εμείς ανάγκη από τέτοιες "δήθεν αντικειμενικές" φωνές, αλλιώς θα πληθαίνουν οι γαυροβάζελοι, κακά τα ψέματα!

Εικόνα nmavronas

OΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΧΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 'ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ' ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ...

Εικόνα kg

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ .........ΔΑΒΑΚΗ

ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ!