Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ



Παραθέτουμε τη συνέντευξη που παραχώρησε η μητέρα του πρώην πλέον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Κώστα Μανωλά, στο δημοσιογράφο του ''ΦΩΤΟΣ'' Θέμη Σινάνογλου (δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν πιο άνετα).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 27-8-2014
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΡΟΜΑ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΑΝΩΛΑ.
 
Υ.Γ. Κάθε σύγκριση των παραπάνω με τον κύριο Σάμαρη, είναι περιττή...

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Στην αεκ τον ειχαν του κλοτσου και του μπατσου και ελεγαν οτι επαιζε με μεσο λογω του θειου του

Τον στηριξαν στον Ολυμπιακο ο Σαββας Θεοδωριδης στην αρχη του εδωσε συμβουλες σα να ηταν πατερας του

Αυτη ειναι η διαφορα του Ολυμπιακου!!!!!!!!!!!

Εικόνα μαουνιέρης

Ο Φουστέρ και ο Μανωλάς είναι οι πιο γλυκιές διαψεύσεις που έχω φάει κατακέφαλα! Και πανηγυρίζω γι' αυτό με όλη μου την καρδιά. Να είναι καλά και οι δύο - και χίλια συγγνώμη τους ζητάω για τα μπινελίκια που τους είχα χώσει. Και δεν τα έχουν για ομορφιά, απλώς για να τους κρέμονται. Τα έχουν και τα δείχνουνε μέσα στο γήπεδο!

Εικόνα apostolos gaganis

Καλως ορισες φιλαρα. Θα...τα λεμε. Μετα την αποχωρηση του Μανωλα, ειμαι λιγο επιφυλακτικος. Πιθανως να΄ναι νωρις. ΚΑΠΩΣ ομως. Για να΄δουμε. Φοβαμαι πως θα μας λειψει κυριως η ταχυτητα του, το ΄΄σπιρτο΄΄ του. Σε δυο αγωνες ηδη, με Νικη και Αγρινιο σημειωτεον, μετραμε πισω 2 γκολακια...Η ιστορια του Αβρααμ, φαινεται να κλεινει. Δεν βρηκε και ποτε τον παλιο εαυτο του. Πραγματικα...ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ για την Εθνικη μας. Ο Αμπινταλ, τα΄χει τα χρονακια του. Πειρα ναι, κλαση ναι. Αντανακλαστικα ομως; Ο Σιοβας προσοντουχος αλλα αργος και ο Μποτια, ερωτηματικο ακομα...Οπερ;

Εικόνα μαουνιέρης

Χαίρε, Απόστολε. Πριν λίγες ώρες γύρισα - να σου πω, ξεκουράστηκα, και το είχα μεγάλη ανάγκη. Με περιμένει "άγριος" Σεπτέμβρης και ακόμη "αγριότερο" φθινόπωρο. Δεν μου αρέσει που έφυγε ο Αβραάμ, γιατί έφυγε ένας ορκισμένος οπαδός του Θρύλου μας. Η ομάδα πίσω θα πονάει. Ελπίζω να (έχει) βρεθεί το φάρμακο. Σε φιλώ.

Εικόνα tasos

Πρίν τέσσερα χρόνια παραθέριζα στή Νάξο καί κατά σύμπτωση έμενα στό ξενοδοχείο τής Κας Σοφίας.Η Κα Σοφία είναι η γιαγια τού Κώστα καί μητέρα τής Κας Φλώρας.Ένα βράδυ στό ξενοδοχείο ο θείος τού Κώστα καί αδελφός τής μητέρας του άρχισε νά μού λέει γιά τό Στέλιο Μανωλά ,ότι βοήθησε τό Κώστα κτλ. Τού απάντησα ότι εγώ δέν γουστάρω τούς ανθρώπους πού αλλού τρώνε ψωμί καί αποκαλούν πατέρα πρόεδρο αλλης ομάδος (Τό Βαρδινογιάννη).Τό γιατί τόν απεκάλεσε πατέρα δέν τό έμαθα ποτέ , πάντώς η Κα Φλώρα αποκάλυψε ότι τούς συμβούλευε νά μήν πάει στόν Ολύμπιακο γιατί δήθεν θά έτρωγε ξύλο
Πάντως θυμάμαι, μεταξύ σοβαρού καί αστείου , είπα στή Κα Σοφία ότι ο Κώστας θά ήταν πιό όμορφος μέ τά ερυθρόλευκα παρά μέ τή κιτρινόμαυρη μουντίλα.
Συνιστώ ανεπιφύλακτα τό ξενοδοχείο τής Κας Σοφίας Λίτινα. Απολαύσαμε γνήσια αιγαιοπελαγίτικη φιλοξενεία από όλη την οικογένεια.

Εικόνα apostolos gaganis

Μια μανα δεν ξεχναει ΠΟΤΕ αυτον που΄χει κανει ΚΑΛΟ στο παιδι της ( ή κακο )...Μπορει να υπαρχουν πολλοι αγνωμονες στον κοσμο. Ξεχνανε τοσοι και τοσοι τους ευεργετες τους σ΄αυτη τη ζωη. Ακομα και ανθρωπους στους οποιους ΟΦΕΙΛΟΥΝ την υπαρξη τους την ιδια...Οι μαναδες ομως ΟΧΙ. Βαζω στοιχημα οτι η κυρια Μανωλα θα΄ναι απο΄δω και στο εξης η πιο πιστη και αφοσιωμενη οπαδος του Θρυλου. Γιατι η αγαπη της για τη δικη μας, μεγαλη, οικογενεια, πηγαζει απο τη ΜΗΤΡΙΚΗ, την γονεϊκη γενικοτερα, ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ. Ευγνωμοσυνη προς τον Μαρινακη και τον Ολυμπιακο, ειδικα τον ασυγκριτο λαο του στην περιπτωση μας.

Ειπε, μεταξυ πολλων σωστων, και κατι που προσωπικα μ΄εντυπωσιασε ιδιαιτερα: ΄΄Το ποδοσφαιρο ειναι το πιο ανελεητα αξιοκρατικο επαγγελμα που υπαρχει. Αν δεν αξιζεις, δεν προχωρας΄΄. Δεν το΄χα σκεφτει, αληθεια, αυτο ποτε. Το ποδοσφαιρο...Και ως φανατικος αξιοκρατης, χαμογελασα με ικανοποιηση...Ετσι ακριβως κυρια μου! ΕΥΧΟΜΑΙ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΣΑΣ!

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Καλύτερη διαφήμιση του Θρύλου δεν μπορούσε να γίνει. Σημειωτέον ότι δεν είχαν κανένα συμφέρον να τα πουν αυτά σήμερα. Για την αδελφή του Τζαβέλλα και ανηψιά του Κατσουράνη, Σαμαρίτα εχω να πω μην ασχολείστε πια, καλή του τύχη και να συνεχίσει να έχει ως πρότυπο τον άτιτλο που σήμερα δεν έχει ομάδα, θα τα πάει τέλεια!
Ένα τεράστιο ρισπεκτ στον Κώστα, πλέον, Μανωλά που αποδείχτηκε άντρας, χωρίς πολλά λόγια, οπως άλλοι, με δουλειά και μαγκιά, έφτασε εκεί που έφτασε, και το βασικότερο, μας έκανε όλους να ξεχάσουμε ότι είναι ανιψιός του μαλάκα του θείου του!

Εικόνα red hell 7

Ωχ αλλη μια γυναικα που θα την βγάλουνε τρελή(κυρά δέσποινα)
Που θα την βγαλουνε με πρόβλημα λόγω των φαρμάκων(Βίκυ Μοσχολιού)
Αυτήν θα την βγαλουνε τι;πονεμένη;αχάριστη;ψευτρα;
Ξεφτιλισμενες φάρες που θέλετε να συγκριθειτε με τον ΘΡΥΛΟ!
Ομάδες της πλάκας που όλη η ιστορία ολων των ομάδων σας μάζι δεν φτανει ουτε καν την μισή ιστορία του ΘΡΥΛΟΥ.
Υ.Γ 1 Πολλά μπράβο στον Μανωλά που αποδείχτηκε μεγαλος μάγκας και αξίζει πραγματικα την αγάπη μας(τον εβριζα λόγω θειου την πρωτη χρόνια αλλά με τις πράξεις του με έκανε μαλάκα).
Υ.Γ 2 Μεγαλύτερη πούστρα απο τον Σαμαρη δεν έχει παίξει στον ΘΡΥΛΟ εύχομαι να ανταμωσουν οι δρόμοι μας Αντρικό στην Ευρώπη να δεις οτι εμείς οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΙ δεν συγχωρουμε τους αχαριστους.

Εικόνα olympiakaraga7te

Μονο και μονο οτι επαιξε ξυλο με μπαοκτζηδες μεσα στην Τουμπα σαν τον Νικοπολιδη και σαν εφταθυριτης βαμμενος μου αρκει. Παληκαρι με μεγαλη προσφορα στον συλλογο και με κρισιμα γκολ στο Τσαμπιονς Λιγκ (Μπενφικα ειδικα και Παρι). Του ευχομεθα ολοι τα καλυτερα!

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Ναι ρε φίλε, το λησμόνησα αυτό, τον παραδέχτηκα εκεί, σχεδόν συγκινήθηκα με τον μικρό, πείραξε τα στήθη του, βγήκε στην αντεπίθεση και τους πέταξε στα κάγκελα με μπουνίδια, προστατεύοντας τους συμπαίκτες του!

Εικόνα Ερυθροφύλακας

πρόταξε* τα στήθη του

Εικόνα savvas gridlock

Όταν γυρίζει μια μάνα και σου λέει ''δεν ήμουν Ολυμπιακός, ήμουν ΑΕΚ, αλλά δεν θέλω να ακούσω πια για ΑΕΚ'', τι άλλο να προσθέσεις...

Εικόνα REDNYC

OTAN EPAIXE O THRYLLOS ME TON POA VOLOU, OLOI VGHKANE NA FANE TON MITCHEL KAI THN OMADA OTI DEN EXOYME ELLHNES STHN ENTEKADA - AKOMA KAI KOKKINA ADELFIA POY DIAVAZA STO REDPLANET AUTO LEGANE...

OLOI AUTOI TI EXOYN NA POYNE TWRA POY O RANIERI KALESE 6 ELLHNES PAIXTES TOY THRYLLOY? KAI H ALLH MISH ETHNIKH EINAI PALI PRWHN PAIXTES TOY THRYLLOY? AUTA DEN TA VLEPEI KANEIS? KAI AMA VALEIS KAI MPOYXALAKH (POY THA GINEI KLHSH KAI SE AYTON GIATI XEREI MPALA TO PAIDI) THA FTASOYME STOYS 7. NATOI OI ELLHNES VRE VAZELOGAUROI POY FONAZETE POY EINAI OI ELLHNES!

O POA POSOYS ELLHNES EXEI STHN ETHNIKH OMADA? POOOOOOSOYS?????? K-A-N-E-N-A...ETSI RE MOUNIA, FAPA KAI EKEI! PAEI KAI O KATSOYRANHS TO MOUNOPAIDO...O MANIATHS EINAI STHN ETHNIKH MALAKA KATSOURANH - TELIKA OTAN EIPES "GIA ESENA TELOS H ETHNIKH" MALLON ENNOOYSES TON EAYTO SOU! HAHAHA! PAEI KAI H TZAVELITA - HAHAHA!

Εικόνα red7neck

Καλησπέρα!

Μπράβο στον πρόεδρο για το deal και καλή επιτυχία στο Κώστα Μανωλά! Σεμνός, εργατικός και ελπίζω να καθιερωθεί στη Ρόμα! Απ' τους λίγους ταλαντούχους νεαρούς Έλληνες που πέρασαν από τον ΘΡΥΛΟ τα τελευταία χρόνια! Όσο για τα άλλα τα μουνόπαιδα τι να πει κάνεις? Τέτοια λαρυγγοσκόπηση που τους έχουμε κάνει τώρα δεν ξέρουν πως να τα μαζέψουν!

Θα ήθελα αν αυτό είναι εφικτό και γνωρίζοντας το μέγεθος του αρχείου που έχετε (δεν ξέρω αν έχει γίνει αναφορά κατά το παρελθόν οπότε συγχωρέστε με) να αναρτηθεί ένα άρθρο σχετικά με τις συμμετοχές των παικτών του ΘΡΥΛΟΥ στην Εθνική σε σχέση με τα βαζέλια και τις κότες τις δικέφαλες! Χρόνια μας πιπιλίζουν το κεφάλι με τον αιμοδότη της Εθνικής πανλαγοκοτιακό κτλ. Να τους ξεβρακώσουμε και εκεί!

Εικόνα kg

newspao
-------
31 Ιουλίου 2014

Γελάνε με τα 12 εκατ. για Μανωλά!

"η Γιουβέντους έμεινε έκπληκτη με την αρχική απαίτηση του Ολυμπιακού στα 12 εκατ. ευρώ".

ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ Μ Α Λ Α Κ Ε Σ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΑΙΤ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΣΤΙΣ 31-7-14!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ 30% ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ 'ΓΕΛΑΓΑΝ' ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ!!!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΑΙΤ:

ΣΗΜΕΡΑ 27-8-14..........

ΠΟΙΟΙ ΓΕΛΑΝΕ...........ΡΕ ΖΩΑ ΣΗΜΕΡΑ?

ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ.....ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΦΥΤΡΩΣΑΤΕ?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!!!!!!!

Έτος Ποδοσφαιριστής Από Σε Ποσό (σε εκ €)
01/14 Κώστας Μήτρογλου Ολυμπιακός Φούλαμ 15.200.000
08/14 Κωστας Μανωλας Ολυμπιακος Ρομα 15.000.000
08/14 Ανδρέας Σάμαρης Ολυμπιακός Μπενφίκα 10.000.000
07/99 Γρηγόρης Γεωργάτος Ολυμπιακός Ίντερ 7.000.000
09/13 Γιάννης Φετφατζίδης Ολυμπιακός Τζένοα 4.000.000

ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ....
ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ...ΜΟΥΛΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ?

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ..........................ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ........Μ Η Δ Ε Ν !!!!!!!!!!

ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ .....................ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ........Μ Η Δ Ε Ν !!!!!!!!!!

Ο ΠΑΤΟΣ.....ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΟΦΗ ΣΑΣ!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Aύριο, μην ανησυχείς. Θα ξεκωλιάσουμε πολύ κόσμο...