ΦΛ-ORIGINAL ΤΟ 2003: ''ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ Β' ΕΘΝΙΚΗ...''



Σήμερα θα ασχοληθούμε με κάποιες κωλοτούμπες των περήφανων Αεκτζήδων της ''μαμάς'' Φλ-original. Στοιχεία έχουμε κρατήσει από το παλιό site της ''μαμάς'', το original21.com. Πρώτα εξετάζουμε την άποψη των παιδιών του Χατζημούσια για την εφημερίδα ''Ώρα για Σπορ'', το σημερινό ''Ευαγγέλιο'' του λαθρέμπορα ''τίγρη'' και πολλών οπαδών της ΑΕΚ.
 

 
''Σ-αβούρης'' είναι παράφραση του επιθέτου του επί σειρά ετών δημοσιογράφου της ΑΕΚ και της Ψ-Ώρας Διονύση Αβούρη. ''Όψιμοι Αεκτζήδες'' λοιπόν κατά την Φλ-original εκεί στην Ψ-Ώρα. Προχωράμε με μία νύξη για την Αγιά-Σοφιά.
 

 
Μετά αποφασίσανε ότι είναι ''αναρχικοί'', ως τότε ήταν βυζαντινολόγοι. Πάμε και στο καλύτερο. Κείμενο της ''μαμάς'' Φλ-original λίγο μετά τη φυγή Ψωμιάδη το 2003, όταν ακουγόταν έντονα η λύση του υποβιβασμού της ομάδος, ώστε να ξεχρεώσει και να επιστρέψει καθαρή στην Α' Εθνική.
 

 
10 χρόνια αργότερα, η Φλ-original σε συνεργασία με το λαθρέμπορα έριξαν στη Γ' Εθνική την ΑΕΚ, για να ξεχρεώσει. Σήμερα που βρίσκονται στη Β' Εθνική, φωνάζουν ''ερχόμαστε''. Το 2003 έβγαζαν αφρούς μόνο στην ιδέα της Β' Εθνικής. Τι φώναζαν;
 
ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ Β' ΕΘΝΙΚΗ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ
 
Άρα αν σήμερα που βρίσκεστε στη Β' Εθνική, πούμε τίποτε για τη μανούλα σας, μην στραβώνετε εκεί στην Φλ-original. Δικά σας λόγια χρησιμοποιούμε...

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Τρισμεγιστη κωλοτουμπα απ'τα παιδια της προσφυγιας

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Γι' αυτό και δε χρειάζεται πολλές πολλές αναλύσεις απλό και κατανοητό ξεφτίλισμα. Ούτε νομικές ούτε οικονομικές αντικρούσεις, στους ξεφτιλισμένους μόνο ξεφτίλισμα. Το πιο πολύ γέλιο θα ρίξουμε με αυτούς (εάν ανέβουν).

Εικόνα Νίκος Γόδας

Θα χρησιμοποιήσω δύο στίχους δύο τραγουδιών του Νικόλα του Άσιμου.

Και οι θεοί σαν πείθονται εάν υπάρχει ανάγκα...

Εκπορνεύεσαι κουρέλι στην μπορδελοκοινωνία,
ξεπουλάς και την ψυχή σου για την υπεραφθονία...

Τι ξεβράκωμα είναι αυτό ρε διαολίγκαρε Σάββα;

Εικόνα ALEXIS7GER

ΟΤΑΝ γυρισε ο onitsuka τότε ως διά μαγείας απεχώρησε η ιστορική ηγεσία της γνήσιας..ΡΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ

Εικόνα nikos michalopoylos

χαχαχα! Ωραιος ο Σαββαρος!