"ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ" ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΚ-LIVE.GR



Την Παρασκευή που μας πέρασε διαβάσαμε όλοι την συνέντευξη του Ολιβιέ Καπό, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας κινήθηκε γύρω από το Ελληνικό πρωτάθλημα και την αξιοπιστία του.  Τις φορές που αναφέρθηκε ο Ολυμπιακός στην συγκεκριμένη συνέντευξη έγινε, από την μια για να τονισθεί η διαφορά επιπέδου του καθώς και η αγωνιστική του υπεροχή σε σχέση με άλλες ομάδες του πρωταθλήματός μας. Αφετέρου για να δοθεί στον δημοσιογράφο ένα παράδειγμα αξιόπιστης ελληνικής ομάδος στο θέμα των πληρωμών. 
 
ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ CONTRA.GR
ΕΔΩ ΚΑΙ Η «ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ» ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ SOFOOT.COM
 
Πιο συγκεκριμένα, ο Γάλλος ανέφερε μεταξύ άλλων:
 
«Υπάρχουν μόνο δύο μεγάλες ομάδες, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και οι οποίες είναι αληθινά πολύ μακριά από τις υπόλοιπες.  Όλοι οι υπόλοιποι είναι στο ίδιο επίπεδο.»
 
«Κατά τη γνώμη μου, μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι αξιόπιστοι. Για τις υπόλοιπες ομάδες, μερικές φορές υπάρχει καθυστέρηση τεσσάρων ή πέντε μηνών στην καταβολή των μισθών.»
 
Ορισμένοι κακοήθεις πιθανόν να σπεύσουν να χαρακτηρίσουν κατά το ήμισυ αναξιόπιστες τις δηλώσεις του Γάλλου και τον αθλητή ανενημέρωτο, παραθέτοντας δημοσιεύματα όπως αυτό... 
 
ΑΓΚΑΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟ ΤΑ 4.2 ΕΚΑΤ. ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑ Η ΠΑΕ ΠΑΟ
ή και αυτό...
ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ Ο ΛΕΤΟ
 
Αυτό που δεν περιμέναμε, την ώρα μάλιστα που έχουμε αντεγκλήσεις μεταξύ του παίκτη και του ανθρώπου που τον έφερε στην Ελλάδα, ήταν πως ορισμένα πουτανάκια της αθλητικής δημοσιογραφίας θα γεννούσαν και θα διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις, βάζοντας στο στόμα του παίκτη λόγια που δεν υπάρχουν στην συνέντευξη...
 
Πρωί Δευτέρας, 8 Σεπτεμβρίου λοιπόν είδαμε στον ιστότοπο ΑΕΚ-LIVE.GR την συνέντευξη του πρώην ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού με τίτλο «Του είπαν πως αν δεν έστηνε παιχνίδι υπέρ του Ολυμπιακού θα σκότωναν τα παιδιά του»...
 
 
Η ιστοσελίδα μάλιστα χρησιμοποιεί ως πηγή την ιστοσελίδα contra.gr, την ίδια πηγή που επικαλούμαστε και εμείς δηλαδή στην αρχή του άρθρου ...και ασφαλώς δεν μιλάει για στήσιμο υπέρ του Ολυμπιακού!
 
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων παραθέτουμε την δήλωση του Κάπο στα Ελληνικά, όπως την μετέδωσε το contra.gr:
"Πριν από ένα παιχνίδι, δέχτηκα κόσμο στο σπίτι μου και γείτονες μου ζητούσαν να πάρω κόκκινη κάρτα επειδή το είχαν ποντάρει στο στοίχημα  και μου υποσχέθηκαν να μου έδιναν μέρος από τα κέρδη. Την επόμενη ημέρα με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος να μου πει εάν δέχτηκα την πρόταση. Του είπα ότι εγώ είμαι άνθρωπος νομοταγής , δεν κάνω τέτοια και εάν ήθελε ένα παιχνίδι να είναι διεφθαρμένο, θα μπορούσε να ρθει να μου ζητήσει να εγκαταλείψω την ομάδα. Μου είπε: "Δε θα πας πουθενά. Θα σε σκοτώσω μαζί τα παιδιά σου και τη γυναίκα σου. Δε θα ξαναδείς την οικογένειά σου." . Αλλά στο τέλος έπαιξα, χάσαμε το παιχνίδι και γύρισα σπίτι μου. Σκέφτομαι ότι θέλει να τεστάρει τους ποδοσφαιριστές, θέλει να τους προκαλεί φόβο. Είναι δραματικό. Δείχνει για το τι είναι ικανοί, δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό. Δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός, ότι έχω αγωνιστεί σε Αγγλία και Γαλλία. Ακόμη και η Αφρική είναι σε καλύτερη μοίρα από την Ελλάδα, όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Συνάντησα πολλούς ανθρώπους που ήταν σε συζητήσεις με ομάδες από την Ελλάδα. Προσπαθώ να τους προειδοποιήσω. Έλυσα το συμβόλαιό μου χάρη σε ένα καταπληκτικό δικηγόρο, χάρη στη βοήθειά του. Θέλω να πω σε όλα τα νέα παιδιά, αλλά και σε όσους είναι ελεύθεροι, να μην παίξουν εκεί."
 
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ SOFOOT.COM:
“Il y a eu des menaces de mort à mon égard, de la part du président. Avant de jouer un match, j'ai reçu des gens chez moi, des voisins, qui m'ont demandé de prendre un carton rouge. Ils avaient fait des paris sportifs et m'ont proposé de me verser une partie des bénéfices en échange. Et le président, qui était au courant depuis le début, m'a convoqué la veille du match en question, pour me demander si j'avais accepté le deal. Moi, je lui ai répondu que j'étais quelqu'un de réglo, que je ne voulais pas faire ça et que s'il pensait que j'étais un joueur corruptible, je pouvais rentrer chez moi et quitter le club. À ce moment-là, il m'a répondu : « Tu n'iras nulle part, parce que je vais te tuer, avec ta femme et tes enfants. Tu ne vas pas revoir ta famille. » Mais au final, j'ai joué le match, on a perdu, et je suis rentré chez moi. Je pense qu'il (le président) veut tester les joueurs, leur faire peur. C'est dramatique. Ça montre de quoi ils sont capables, ce n'est plus du football. Tout cela n'a rien à voir avec ce que j'ai pu vivre en France ou en Angleterre par le passé. Même l'Afrique est dans une meilleure situation que la Grèce au niveau du football. C'est ahurissant.”

Και γαλλικά να μην γνωρίζετε, το αν αναφέρεται ή όχι η λέξη "Ολυμπιακός" στην παραπάνω δήλωση εύκολα μπορείτε να το καταλάβετε!
 

Kλείνοντας εμείς θα αναρωτηθούμε δυο πράγματα:
 
1.Τι θα συνέβαινε εαν μια προσκείμενη στον Ολυμπιακό ιστοσελίδα αναπαρήγαγε την συνέντευξη του Γάλλου πρώην ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού, βάζοντας στο στόμα του το παρακάτω «Ενδεικτικό της αναξιοπιστίας του ελληνικού πρωταθλήματος είναι το γεγονός πως όλο το δεύτερο μισό της σεζόν ’12-’13 ήταν μαγειρεμένο ώστε η ΑΕΚ να πέσει στη Β’ Εθνική και ...κατόπιν μερίμνης της διοικήσεως της στην Γ’ προκειμένου να την παραλάβει κάποιος λαθρέμπορος καθαρή από χρέη και να παραστήσει τον κονιόρδο με λεφτά του κράτους» ;;
 
2.Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, ο άνθρωπος που είχε φέρει τον Καπο στην Ελλάδα προέβη στην ακόλουθη δήλωση διάψευσης:
«Mε μεγάλη λύπη διαπιστώνω ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν σέβονται ότι το ελληνικό πρωτάθλημα τους έδωσε ένα συμβόλαιο όταν οι ομάδες που τους ανέδειξαν τους έδιωξαν. Είναι κρίμα για έναν ποδοσφαιριστή που έπρεπε να είναι παράδειγμα προς μίμηση όπως ο Σισέ, ότι όχι μόνο δεν (τον)ενέπνευσε αλλά αλλοίωσε την πολύ καλή του εικόνα και παράλληλα έκανε ζημιά (επαγγελματική και χρηματική) σε εμάς που τον εμπιστευτήκαμε. Οι δηλώσεις του είναι ψευδείς και δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια και πλέον οι νομικές υπηρεσίες του γραφείου μας θα τον οδηγήσουν μπροστά στην δικαιοσύνη. Επίσης εκτός από το να δηλώνει ορισμένα πράγματα σε ιστοσελίδες, καλό θα ήταν να απευθύνεται στα αρμόδια όργανα.
ΥΓ: Αλήθεια σε ποιο παιχνίδι πήρατε κόκκινη κάρτα και σώσατε την γυναίκα σας και το παιδί σας.»
 
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσουν όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι της πούτσας που όχι μόνο έκαναν τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή παντιέρα, αλλά τις αναπαρήγαγαν και όπως ήθελαν, στην περίπτωση που η πλευρά του αθλητή απευθυνθεί στα αρμόδια όργανα ή οδηγηθεί όντως μπροστά στην δικαιοσύνη και τελικώς καθίσει στον άξονα...

DRAZA

Σχόλια

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΤΡΑΚΗΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΤΟΝΑ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Εικόνα DRAZA

χαχαχαχαχαχαχαχα μαντόνα λέει!

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΙΑ Η ΠΟΥΣΤΡΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΤΟΝΑ

Εικόνα DRAZA

χαχαχαχα δεν υπάρχεις ρε Μπίλαρε ...άκου Μαντόνα!

τι πήγε και σκέφτηκε!

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΛΟΣ!! ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΔ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΝΑΝΕ!! ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΕΓΩ ΞΕΡΩ Ο,ΤΙ ΟΠΟΤΕ ΤΙΣ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΓΑΜΟΥΣΕ Ο ΜΙΛΟΣ!!

Εικόνα DRAZA

Είχε τα σκαμπανευάσματά του κι αυτός. Ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο. Αν δούμε που ήμασταν όσο τον είχαμε και τι κατορθώσαμε απόντος του Μίλος, ίσως να μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Τέλος πάντων καλά να είναι εκεί που είναι κι αυτός και μακάρι να κάνει καλό Μουντομπάσκετ.

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ!!! ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΒΓΑΖΕ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ

Εικόνα DRAZA

Είχε τις εξάρσεις του. Μας πήρε κι ένα κύπελλο.

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΟΝΤΩΣ!!!! ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΟΙ ΑΡΔ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΜΙΛΟΣ ΤΟΤΕ!! ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΤΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΡΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Εικόνα DRAZA

Όσοι κατηγόρησαν τον Τεόντοσιτς για το επεισόδιο με τον Διαμαντίδη είναι προφανώς βαζελόγαυροι.

Ότι ο Τεόντοσιτς έχει υπάρχει ανισόρροπος και αψυχολόγητος (και) αγωνιστικά είναι αλήθεια.

Η δική μου ένσταση έχει να κάνει περισσότερο με το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός που είχε τον Τεόντοσιτς σαν πρώτο βιολί δεν κατάφερε να σταθεί όρθιος στα κρίσιμα.

Εικόνα savvas gridlock

Ποτέ δεν ήταν πρώτο βιολί ο Μίλος σε εμάς. Άλλοι παίρνανε τα εκατομμύρια και τους ξελάσπωνε αυτός που είχε τα καρύδια στα κρίσιμα.

Εικόνα DRAZA

Το ίδιο λέμε με άλλα λόγια. Την περίοδο λοιπόν που κλήθηκε ο Τεόντοσιτς να ξελασπώσει τον Ολυμπιακό στα κρίσιμα η ομάδα επί των ημερών του πήγε χειρότερα από ότι πήγε μετά το καλοκαίρι του '11.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Τεόντοσιτς είναι ατάλαντος ή ότι δεν έχει αξία σαν παίκτης.

Εικόνα john

Φίλε draza δεν ξερω αν θα δεις το σχόλιο μου γιατι ειναι κάπως εμπρόθεσμο(για να μιλήσουμε με μπασκετικους ορους)Βλεπω λοιπόν τη συζήτηση σας για τον Μιλος και δρακομαι της ευκαιρίας(κατα Φατσεα) να σε ρωτήσω τη γνώμη σου για το τι έφταιξε τη σεζον 2010 2011 και αποτυχαμε ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ στους στόχους μας.Μιλαμε για μια ομάδα που είχε στο ρόστερ της ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ ΛΟΥΚΑΣ ΓΚΟΡΝΤΟΝ την ίδια στιγμή δηλαδή η ποιότητα και η γραμμή των γκαρντ μπορούσε να συγκριθεί υπό προϋποθέσεις ακόμα και με τους γκαρντ του βαζελου στο final 4 του Βερολίνου(μητσογκαλης σπανουλης σαρας).
Εκτος απο αυτούς είχαμε τον Μπουρούση center -παρά τα στραβά του παικταρας- είχαμε νεστεροβιτς μέχρι που τραυματίστηκε....
Για να μην τα πολυλογώ ξεκινάει η σεζον νικάνε τον βαζελο στο ΟΑΚΑ σχετικά εύκολα κερδανε τη σιενα με 50 πόντους διάφορα και ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΧΑΝΟΥΝΕ 3 συνεχόμενες φορες και μας αφήνουν εκτος ενός final 4 που είχε χαμηλό ανταγωνισμό και θα μπορούσαμε να το κατακτήσουμε. Η κατρακύλα δεν σταματά χάνουμε το πλεονέκτημα έδρας σε έναν αγώνα που εχω διαγράψει απο το μυαλό μου τα πως και τα γιατι,και αποτυγχάνουν πλήρως στο ΟΑΚΑ σε μια σεζον που γενικα είχαμε ξεκινήσει καλα.Εκεινη τη χρονια σαλταρα έγραψα στα αρχίδια μου το μπασκετικο τμήμα και δεν ασχολήθηκα μέχρι το ονειρεμένο final 4 της Τουρκίας...
1)Πως γίνεται ο Ντούντα να απέτυχε με τέτοιο ρόστερ?
2)Υπήρχαν προβλήματα με κλίκες στα αποδυτήρια?
3)Εβαλε το χεράκι της η διαιτησία στους τελικούς?

Ελπίζω να δεις το ετεροχρονισμένο μήνυμα και να απαντήσεις μην έγραφα τσάμπα τόση ωρα..

Εικόνα DRAZA

Ξεκινάω αναφερόμενος στην σειρά με την Σιένα. Η πρώτη ευρεία νίκη μας έκανε κακό όχι μόνο γιατί υποτιμήσαμε τον αντίπαλό μας αλλά γιατί συνοδεύτηκε από το μεγαλειώδες κάζο του δεύτερου αγώνα στο ΣΕΦ. Υποστήκαμε δηλαδή τις χειρότερες δυνατές συνέπειες της υποτίμησης. Με αυτό το Σκωτσέζικο ντους στην πλάτη λοιπόν πήγαμε Ιταλία και εκεί που θα είχαμε τρεις ευκαιρίες για μια νίκη, έπρεπε να τους νικήσουμε εκεί μέσα με το καλησπέρα σας. Και μιλάμε για μια από τις σκληρότερες και απαιτητικότερες έδρες της Ευρώπης. Ο κόσμος περίμενε στην γωνία και οι παίκτες - κατά το κοινώς λεγόμενο - κλάσανε πάνω τους. Επίσης ευθύνη έχει και ο Ντούντα που δεν κατάφερε να προσγειώσει τους παίκτες του στην πραγματικότητα ...δικαιώνοντας εν μέρει αυτούς που λένε ότι σε ομάδες που έχουν ως στόχο "κορυφή ή τίποτα" ο παππούς μπλοκάρει. Θα το εξηγήσω καλύτερα και στην επόμενη παράγραφο αυτό!

Πάμε τώρα στον στόχο του Πρωταθλήματος που επίσης χάθηκε. Η ομάδα φαινόταν να ρολλάρει και να μας εκπλήσσει ευχάριστα στο διάστημα που κανείς δεν περίμενε τίποτε από αυτήν. Όταν άρχισε να σφύγγει ο κλοιός είχαμε ντράβαλα και ψυχολογικά μπλακ αουτ. Έπαιξε ρόλο και ο τραυματισμός του Ράσο, έπαιξε ρόλο και ο Ψαριανός ...αλλά αυτή η ομάδα δεν ήταν ποτέ "ομάδα". Αυτοί που είχαν μείνει στην ομάδα από το '10 και κουβαλούσαν την στάμπα του αποτυχημένου έβλεπαν με μισό μάτι την καινούργια φρουρά. Στην μέση όλου αυτού του πανηγυριού ο Τεόντοσιτς ο οποίος μετά το δεύτερο καλό τουρνουά του σε εθνικό επίπεδο ήθελε να παίρνει την φανέλα σπίτι του και τρωγόταν με τα ρούχα του και κελαηδούσε δεξια και αριστερα όποτε είχε παράπονα. Μόνο δεξιά και αριστερά όμως ...ποτέ στον προπονητή! Η δε "καινούργια φρουρά" είχε επίσης τα μυαλά της φουσκωμένα και έβλεπε τον Ολυμπιακό σαν σκαλοπάτι. Τέλος το κοπροσκύλιασμα η ρέκλα και η αδιαφορία που υπήρξε σε εκείνη την ομάδα ...λίγες φορές έχει εμφανιστεί στο τοπ επίπεδο. Και κάποιοι κράζανε τον Ολυμπιακό του Γκέρσον. Οι μοναδικοί παίκτες που δουλέψανε το '11 είναι αυτοί που μείνανε στο ρόστερ την επόμενη χρονιά. Στεγνά και ασάλιωτα!

Τα έχει πει και ο παππούς άλλωστε για το κλίμα εκείνης της χρονιάς στον Σκουντή και τον Τρομούση:

-Ποιο ήταν το πρόβλημα της περυσινής ομάδας;
«Aυτό ακριβώς, ότι δεν έγιναν ποτέ ομάδα! Tους έκανα μια φορά το τραπέζι και τρελάθηκα που τους είδα να έχουν τα κεφάλια κατεβασμένα, να μη μιλάνε μεταξύ τους και να περνάνε την ώρα τους στέλνοντας μηνύματα από τα κινητά τηλέφωνα»!

Και η ομάδα του 2012 αντιμετώπισε προβλήματα και η ομάδα του 2013 είχε θέματα τραυματισμών. Η δε διαιτησία είναι μόνιμο ζήτημα. Γιατί αυτές οι ομάδες πετύχανε; Τι χρειάζεται μια ομάδα σε αυτές τις δυσκολίε; Να είναι ομάδα φίλε, να είναι οι παίκτες μια γρόθια και να μπορούν να τραβήξουν ο ένας τον άλλον στα δύσκολα!

Εικόνα john

Ευχαριστώ για την απάντηση μέσα απο αυτήν καταλαβαίνω πόσο μεγαλύτερη σημασία παίρνει η επιτυχία του 2012 καθώς θεμελιώθηκε απο μια ομάδα που ήταν ΟΜΑΔΑ με όλη τη σημασία της λέξης.Παντως ειναι κρίμα που αποτυχαμε με τη σιενα καθώς μετά στο ημιτελικό θα παίζαμε με το βαζελο τον οποίο μεχρι εκείνη τη στιγμή τον είχαμε νικήσει 2 φορές μια στο ΟΑΚΑ μια στο τελικό.Ενδεχομενη νίκη στον ημιτελικό ίσως άλλαζε όλη τη σεζόν.Αλλα απο την άλλη μεριά μπορείς να σκεφτείς ότι με την αποτυχία εκείνης της σεζόν δημιουργήθηκε η ευκαιρία να θαυμάσουμε την ομάδα κόσμημα της επόμενης χρονιάς.

Για να έρθουμε στο τώρα.Ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε ο τίτλος που τον κατέκτησε ένα μπάσκετικο συνοθυλευμα χωρίς προπονητή που παίζει αηδιαστικο μπάσκετ,και παρ όλα αυτά ο πρεζακιας διέλυσε την ομάδα που του φέρε το πρωτάθλημα,μου έχει κάτσει ακόμα και τώρα στο λαιμό.Δεν έχω δύναμη να ασχοληθώ σοβαρά με το μπάσκετικο τμήμα ειδικά όταν θυμάμαι τις ΚΟΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ εμφανίσεις στο 4 και 5 τελικό.Ρε κάναμε μάγκες τον Καρι και τον Γιανκοβιτς.ΤΟΝ ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΛΕΟΣ

ΕΣΥ πως νιώθεις για τα περυσινά ξεθυμανες η όχι ακόμα

Εικόνα DRAZA

Όχι δεν γίνεται να ξεθυμάνεις. Απλά περιμένεις τα καλύτερα αξιολογώντας τις κινήσεις που γίνονται.

Η περυσινή ομάδα έχει ευθύνη μόνο για τον τρόπο που παρουσιάστηκε στον πέμπτο τελικό.

Ότι φθάσαμε να'χουμε πέμπτο τελικό όμως είναι προϊον παρέμβασης των γκρι και μόνο!

Εικόνα DRAZA

Mάγκα μου εννοείται πως θα απαντήσω. Δώσε μου λίγο χρόνο μόνο γιατί γράφω την επόμενη ανάρτηση.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Θα σου γράψω εγώ τη γνώμη μου κι' ας συμπληρώσει ο draza ή ας με διαψεύσει.
1) Ο νούμερο ένα λόγος για το χαμένο πρωτάθλημα είναι ο τραυματισμός του Νεστέροβιτς. Τρομερά μεγάλη απώλεια. Αυτός ήταν ο καλύτερος στο 60-64 της κανονικής περιόδου.

2)Η διαιτησία ήταν καταδικαστική στον 2ο τελικό του ΟΑΚΑ. Ήταν τότε που ο Ίβκοβιτς μίλησε για τον γύψο του Ψαριανού. Ο Σπανούλης έβραζε στη συνέντευξη τύπου.

3)Ο Παπαλουκάς έτρεμε όταν έπρεπε. Θα παίρναμε τη νίκη και την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ. Εκεί δε φταίει ο Ίβκοβιτς.

4)Ο βάζελος είχε καλή ομάδα, είχε κατακτήσει και το ευρωπαϊκό και είχε ψυχολογία.

5) Τώρα για τη Σιένα, δεν ξέρω. Μεγάλο μπλακ άουτ. Όχι ότι είχε καμιά ομαδούλα η Σιένα τότε. Μία εξήγηση έχω εγώ... Τα έφτιαξα εγώ με τη Μαρία. Μία μέρα μετά το 89-41 βγήκα με τη Μαρία και από τότε είμαστε μαζί. Όταν αποκλειστήκαμε οριστικά από τη Σιένα λέω "δεν είσαι εσύ για σχέση ρε μαλάκα. Χώρισέ την να ξαναβρεί η ομάδα το δρόμο της". Αφού επιβίωσε τότε η Μαρία, θα πορευτούμε μαζί...

Υ.Γ. Περαστικά στον τρομερά άτυχο Παπαπέτρου. Αντί να ψοφήσει ο Βασιλακόπουλος, τραυματίζεται ο Παπαπέτρου. Και μετά μου λένε υπάρχει Θεός...

Εικόνα DRAZA

Νομίζω θα σε καλύψει η απάντησή μου κάτω από τον φίλο τον John.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μάγκα μου, draza, ο Τεόντοσιτς δουλεύει για μένα φέτος! Χαχαχα! Έχει καυλέα προπονητή και βγάζει όλο το ταλέντο του. Έχεις προπονητή, έχεις Τεόντοσιτς. Δεν έχεις προπονητή, δεν έχεις Τεόντοσιτς. Απίστευτο ταλέντο ο Μίλος.

Θα συμφωνήσω σε όσα είπες για το '11. Κάποιες μικροενστάσεις δεν έχει νόημα να τις αναφέρω.

Υ.Γ. Καλή τύχη στη Σερβία στον τελικό!

Εικόνα DRAZA

Ο Τεόντοσιτς κόντρα στην Γαλλία ήταν εκπληκτικός.

Όχι γιατί έδειξε κάτι παραπάνω από όσα ήξερα πως κάνει.

Αλλά γιατί έκανε αυτά που ξέρει ...επί 500!

Διεστραμμένο μπασκετικό ΙQ!

Εικόνα john

Το θέμα των τραυματισμών πλέον δεν εξηγείται.Ειναι μεταφυσικό.Καποιος εχει καταραστει με βουντου και κέρινα κουκλάκια το μπασκετικο τμήμα.Καποιος μας εχει ρίξει μια τρισκαταρατη κατάρα που εχει στοιχειώσει το σεφ απο την εποχή του Μασιγιαουτσκας ακόμη
.Ισως ειναι κάποιος αρδ,ισως κάποιος που μοιάζει με τον Δρακουμελ η κανας ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ.
ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ

Εικόνα DRAZA

Εδώ λοιπόν πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον προπονητή και στην διοίκηση που ενώ όλος ο κόσμος έκανε λόγο για επιπλέον γκαρντ ...αυτοί έφεραν τον Ντάρντεν στον Ολυμπιακό. Τώρα δεν είμαστε ξεκρέμαστοι στο "3".

Εικόνα Νίκος Γόδας

Από το 1997 κι' έπειτα έτσι πορευόμαστε. Από εκείνη την καταραμένη προετοιμασία.

Εικόνα DRAZA

Δυστυχώς από τότε έχουν γίνει πολύ χειρότερα. Αυτός ο ψωλόγερος φταίει για όλα. Κάνει βουντού.

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Τον αδικείς τον Μίλος, ενάμισυ ευρωπαϊκό μας έδωσε..
Πάντως τον γουστάραμε τον τρελοσέρβο!

Εικόνα DRAZA

Δεν λέω το αντίθετο...

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΑΥΤΟ!!!! ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΙΟ ΟΝΟΜΑ!!!!!!!!! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΠΙΛΑΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!! ΠΟΝΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΖΕΛΟΕΙΔΗ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!!!!!!! Η ΜΕΓΑΛΗ Η ΚΑΥΛΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΣΕΙΡΕ ΧΥΜΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ!!!!!!!!ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΙΒΚΟΒΙΤΣ!!!!!! ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΦΥΡΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!!!!! ΤΑ ΜΠΟΥΝΟΠΑΝΑ!!!!!!!! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΩΛΟΦΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΔ!!!!!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΤΡΟΠΑΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΥΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα DRAZA

Ήταν όντως η πρώτη χρονιά και επειδή ακριβώς την αμέσως προηγούμενη ήταν απέναντι ...ήταν πολύ ενδεικτικές αυτές οι δηλώσεις για το κλίμα και τις συνθήκες που καλείται να αντιμετωπίσει ένας αθλητής όταν είναι με αυτούς και όταν είναι με εμάς.

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

Εικόνα DRAZA

ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΙΟΛΑΣ...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο Μίλος αντιδρούσε βίαια στο σάπιο κατεστημένο που είχε απέναντί του. Προσπαθούσε πάντα αγωνιστικά να γαμήσει το βάζελο, αλλά το κυριότερο είναι ότι δεν ανεχόταν να τον γαμάει ο κάθε Διαμαντίδης και Φώτσης. Έκανε σαν αγρίμι κάθε φορά και μου άρεσε αυτό. Είχε και πολλά χαζά βεβαίως με κυριότερα τα αγωνιστικά του σκαμπανευάσματα. Τουλάχιστον δεν ήταν το "καλό" παιδί. Πήξαμε στα καλά παιδιά ρε πούστη μου. Τι πράμα είναι κι' αυτό. Πάμε για μεταγραφή και άμα δεν είναι καλό παιδί ο άλλος κόβεται. Λες και ψάχνουμε νύφη. Ο Τόμιτς δηλαδή ήταν καλό παιδί; Ο Σιγάλας ήταν καλό παιδί; Ο Ντούντα ήταν καλό παιδί; Ο Άντιτς; Παίχτες καλούς θέλουμε με αρχίδια. Ή μήπως ο Διαμαντίδης είναι καλό παιδί; Μη μιλήσω για Φώτση και Μπατίστ γιατί πάει αλλού το πράγμα. Εγώ θέλω "αλήτες" στην ομάδα. Όχι από αυτούς σαν τον Μίλιτσιτς που μπορούν να διαλύσουν κάθε ομάδα, αλλά να είναι θρασείς και να αντιδρούνε στις σφαλιάρες. Τον Παπαλουκά τον γαμούσανε και μόλις τελείωνε ο αγώνας έδινε φιλάκια στον κολλητό του, τον Διαμαντίδη. Τους δούλευε όλους το πράσινο σύστημα... Ξέφυγα. Ο Μίλος πονούσε πολύ το πράσινο σύστημα και τον πολεμούσανε με κάθε τρόπο. Με χυδαίο τρόπο. Και τώρα που έφυγε από τον Ολυμπιακό τον αντιμετωπίζουν απροκάλυπτα πλέον σαν εχθρό. Επειδή τους γαμούσε τη μανούλα. Μίλος να είσαι πάντα καλά και να γαμάς τα πράσινα μπαστάρδια όπου τα βρίσκεις.

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Γι' αυτό μας έχει μείνει στις καρδιές μας, όπως οι γουντς, τόμιτς, φορντ, ρισασέ, αντε και Σιγάλας.. Ω τι σύμπτωση, όλοι ξένοι και αηδιασμενοι από το μασονικό-πράσινο σύστημα, κανείς έλληνας-διεθνής..

Εικόνα DRAZA

ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο Ολυμπιακός στο μπάσκετ ο τελευταίος.

Πολλοί Έλληνες διεθνείς έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στο σύστημα Σωλήνα άλλοι έχοντας αγωνιστεί στον Ολυμπιακό άλλοι όχι. Μετά την ανάδειξη του ζητήματος της ασφάλισης δε, οι φωνές αυτές έγιναν ακόμα περισσότερες.

Οι παίκτες που αναφέρεις ως παραδείγματα ούτε την ίδια συμπεριφορά απέναντι στο σήμα έχουν δείξει ούτε τις ίδιες επιτυχίες έχουν.

Άσχετα με το ποιος μας είναι συμπαθής και πόσο ο Τόμιτς δεν μπορεί να μπει στο ίδιο κάδρο με τους άλλους που αναφέρεις. Ο Τόμιτς με τον Ολυμπιακό κέρδισε τα πάντα, ο Τόμιτς ήταν αθλητής που δεν έκανε ποτέ παζάρια μιλώντας με τον Ολυμπιακό ...δεν προσέφερε μόνο μπουκέτα.

Χωρίς ξαναλέω να σημαίνει αυτό ότι ο Γουντς δεν ξέρει μπάσκετ για παράδειγμα, αλλά αν ο Γουντς ήταν σοβαρός άνθρωπος με τα προσόντα που είχε δεν θα περνούσε τον Ατλαντικό ποτέ. Ε ο τύπος πήγε στην Πρόκομ, στην Μακάμπι Χάιφα και στο Κίεβο.

Εικόνα DRAZA

Ο Σπανούλης το γάμησε το πράσινο σύστημα ...ο Ολυμπιακός του Σπανούλη.

Ο Ολυμπιακός του Τεόντοσιτς όχι.

Το ίδιο ισχύει και για την ΤΣΣΚΑ του Τεόντοσιτς που δεν έκανε καμια αγωνιστική υπέρβαση ...και που χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακός παίκτης, δεν πήρε βοήθεια από τον Τεόντοσιτς στα δύσκολα.

Ας δούμε τι θα γίνει με την Εθνική του φέτος κι αν θα ξεχωρίσει σε αυτήν ως πρώτο βιολί.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Όπως ο Σπανούλης, έτσι και ο Τεόντοσιτς δεν παίζουν μόνοι τους. Ο Τεόντοσιτς είχε προπονητή τον Γιαννάκη-υπομονή (πλην της τελευταίας χρονιάς, που είχε τον Ντούντα), ενώ ο Σπανούλης είχε τον Ντούντα και τώρα τον Μπαρτζώκα. Δε γίνεται να χρεώσουμε όλα τα κακά της ομάδας στον Τεόντοσιτς, όπως δε γίνεται να χρεώσουμε και τη φετινή αποτυχία στον Σπανούλη. Ο επιμερισμός των ευθυνών είναι μεγάλος και θεωρώ ότι ο Μίλος είχε ένα από τα μικρότερα μερίδια. Σπάνια έπαιζε άσχημα με τον βάζελο, ενώ πολλές ήταν οι φορές που ήταν καθοριστικότατος. Το κυριότερο, για μένα, είναι ότι δε φοβόταν. Έψαχνε την ευκαιρία πάντα. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι ότι ο Τεόντοσιτς θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον ένα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό (το 2010) και πιθανόν και έναν ακόμα (2011), όταν ο Παπαλουκάς έτρεμε. Τότε έφταιγε ο Παπαλουκάς για το χαμένο πρωτάθλημα και ο Μαυροκεφαλίδης. Ο Τεόντοσιτς δεν έφταιγε. Μας πήρε και δύο κύπελλα, όντας πρωταγωνιστής. Επίσης, δε μασούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στους βαζέλες ακόμα και όταν έπαιζε με την εθνική. Αυτός ο παίχτης, αν υπήρχαν οι τέλειες συνθήκες, αν ήταν ο Σαλονίκης ενεργός, αν οι Αγγελόπουλοι έστριβαν πιο γρήγορα, αν υπήρχε ένας προπονητής να τον περιορίζει όσο πρέπει -και όχι παραπάνω, και αν η γιαγιά μου είχε αρχίδια, θα ήταν ο επόμενος μας ηγέτης. Θα μας χάριζε απίστευτες στιγμές. Θα ήταν μία συνέχεια του τεράστιου Μίλαν Τόμιτς. Στάθηκε άτυχος όμως. Τέλος πάντων, αλλού είναι τώρα αυτός και αλλού εμείς. Καλή του πορεία και να είναι πάντα καλά να τον αγαπάμε και να μας αγαπάει.

https://www.youtube.com/watch?v=PeusuUH8RlE

Εικόνα DRAZA

Και τον Ίβκοβιτς είχε προπονητή ο Τεόντοσιτς. Μπορεί οι Τανατζής - Ψαριανός να έπαιξαν τον ρόλο τους σε εκείνη την σειρά των τελικών, κάτι που έχουμε συνηθίσει να συμβαίνει ακόμα κι όταν είμαστε πρωταθλητές εμείς, μπορεί ο Παπαλουκάς να αυτοεξευτελίστηκε, αλλά για να φτάσουμε να θέλουμε τις βολές του Παπαλουκά γίνανε αρκετά σε εκείνο το παιχνίδι. Όπως και το 2010 δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας έχοντας μαλακιστεί στο ΟΑΚΑ την κανονική περίοδο.

Να μην ξεχνάμε επίσης ότι όταν ο Ίβκοβιτς στο τέλος της χρονιάς αποφάσισε να διαλέξει γύρω από ποιον θα χτίσει τον Ολυμπιακό ...διάλεξε Σπανούλη κι εμείς γίναμε back2back πρωταθλητές Ευρώπης. Να μην ξεχνάμε ούτε το γεγονός ότι πριν την παραίτησή του από τον πάγκο της Εθνικής Σερβίας ο Ίβκοβιτς άλλαξε και εκεί στάση απέναντι στον Τεόντοσιτς για λόγους που δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τώρα.

Το συμπέρασμα από όλα αυτά δεν είναι ότι ο Τεόντοσιτς είναι λίγος ...είναι ένας από τους πιο οξυδερκείς πιο δημιουργικούς και πιο απρόβλεπτους άσσους. Να βλέπουμε όμως τα πράγματα στην κανονική τους διάσταση. Εκεί θέλω να καταλήξω.

Καλή του πορεία στην Μόσχα, καλό Μουντομπάσκετ να κάνει, υγιής να είναι ...και πάντα από κάτω μας στην Ευρωλίγκα

Εικόνα Νίκος Γόδας

O Mίλος δούλεψε με 4 προπονητές. Γιαννάκη, Ίβκοβιτς, Μεσίνα και τώρα Τζόρτζεβιτς. Ο Γιαννάκης, όσο καλές σχέσεις και να είχε με τους παίχτες, ήταν ένας μέτριος προς το "κακός" προπονητής. Σύστημα δεν έβγαζε ούτε για πλάκα. Πώς να δώσει ώθηση στον Τεόντοσιτς; Στον Ολυμπιακό του Ίβκοβιτς ο Μίλος δεν ήταν πρώτο βιολί. Ο Παπαλουκάς και ο Σπανούλης ήταν πρώτοι. Και ξαναλέω, η αποτυχία εκείνης της σεζόν βαραίνει περισσότερο τους δύο, παρά τον έναν Μίλος. Έχει κι' αυτός βέβαια ευθύνες, αλλά πολύ λιγότερες. Και μην ξεχνάμε ότι στον δεύτερο τελικό ο Ψαριανός είχε γύψο στο χέρι. Ο Μεσίνα είναι ένας από τους χειρότερους προπονητές, για μένα. Αυτό που παρουσίασε η ΤΣΣΚΑ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν τραγικό και κύριος υπαίτιος ήταν ο Μεσίνα. Σύμφωνοι, ο Τεόντοσιτς έπαιζε, αλλά ο Μεσίνα είχε τη διαχείριση. Και στην ΤΣΣΚΑ ο Κιριλένκο ήταν πάλι πρώτο βιολί την πρώτη χρονιά. Τώρα έχει τον Τζόρτζεβιτς στη Σερβία και θα φανεί πώς θα πάει. Πολύ εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος, "κάτσε ρε Θωμά, απέτυχε εδώ, απέτυχε εκεί, απέτυχε παραπέρα, πότε πέτυχε για να τον θεωρήσουμε μεγάλο παίχτη;". Η απάντηση που θα δώσω έχει να κάνει με τη Σερβία του Ντούντα. Ο Ίβκοβιτς ήταν ο μόνος που κατάφερε να τιθασεύσει τον χαρακτήρα του και να αναδείξει το ταλέντο του. Θαύματα έκανε η Σερβία του Ντούντα και πρώτος παίχτης ήταν ο Τεόντοσιτς. Αυτό δείχνει αφ' ενός το τεράστιο ταλέντο του Μίλος, αλλά αφ' ετέρου δείχνει τον προβληματικό του χαρακτήρα. Κανείς δεν το αρνείται αυτό. Και παίρνω το ρίσκο να πω ότι ο φαλάκρας ο Τζόρτζεβιτς, ο οποίος φαίνεται να εμπνέει τρομερά τους παίχτες του, θα φτάσει μακριά τη Σερβία.

Βλέπω ότι γίνεται πολύς λόγος για το "γαμιούνται" του Πρίντεζη. Να πω την αλήθεια, δεν το περίμενα. Γιατί εξ' αρχής ήμουν σίγουρος ότι το "γαμιούνται" δεν πήγαινε σε κανένα γαύρο. Ο Πρίντεζης είναι ένα με την ομάδα και δε θα έλεγε ποτέ κάτι τέτοιο. Η λέξη, βέβαια, είναι λάθος γιατί, όπως είπε και ο τσίφης, δίνει πάτημα στους αλλόθρησκους να τη χρησιμοποιήσουν κατά το δοκούν. Οι λόγοι που έκαναν τον Πρίντεζη να αντιδράσει έτσι μου είναι οικείοι. Όσοι ασχολήθηκαν με αθλητισμό ξέρουν τι σημαίνει η εθνική ομάδα. Οι υπόλοιποι μπορεί να νομίζουν ότι είναι ευκαιρία για ταξίδι (δεν αφήνω υπόνοιες για κανέναν εδώ μέσα φυσικά). Συν τοις άλλοις, φέτος οι παίχτες και οι προπονητές πιστέψανε σε μία ανέλπιστη διάκριση και το 5-0 του ομίλου έδωσε πολλά όνειρα. Όλα αυτά γκρεμίστηκαν από μία ομάδα που μας έχει πελάτες εδώ και 27 χρόνια... Επιπλέον, πολλοί παίχτες της εθνικής μισούν πολλούς παίχτες της Σερβίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται... Όλα αυτά έφεραν γκρίνια και απογοήτευση για έναν τρομερά άδοξο αποκλεισμό. Κάτα κάποιο τρόπο είναι απόλυτα δικαιολογημένη η έκρηξη του Γιώργου. Εγώ λέω ας μείνει έτσι το θέμα. Να το κλείσουμε εδώ γιατί δεν έχει και νόημα. Από τη στιγμή που δεν είχε πρόθεση ο Πρίντεζης να βρίσει τον κόσμο του Ολυμπιακού δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε.

ΨΟΦΟΣ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ

Εικόνα DRAZA

Σχολιάζοντας την πρώτη παράγραφό σου:
Απαντάς στον εαυτό σου μόνος σου με την φράση "κάτσε ρε Θωμα...κλπ κλπ" Αν ο Τεόντοσιτς φέτος πάρει μετάλλιο ή αν καλύτερα πάει τελικό με την Σερβία τότε θα'χει υπάρξει επιτυχημένος σε μια διοργάνωση ενός μηνός της σεζόν '14-'15. Να δούμε τι θα κάνει αγωνιζόμενος στον σύλλογό του τους υπόλοιπους 11μήνες. Έχουμε έναν παίκτη που αγωνίζεται στο τοπ επίπεδο από το καλοκαίρι του 2007 και η επιτυχία του θα αφορά μερικούς μήνες μέσα στα επτά χρόνια. Δεν είναι έτσι όμως τα πράγματα ούτε με τον Σπανούλη, ούτε με τον Σάρας, ούτε με τον Θόδωρα στα καλά του, ούτε με τον Ριγκοντό, ούτε με τον Καλντερόν, ούτε με τον Ρούμπιο ...ούτε με τον προπονητή του στα νιάτα του. Γιατί αν θες να τον πεις πετυχημένο με αυτούς θα τον συγκρίνεις. Όπως έχει πει και ο Σάββας στο παρελθόν λοιπόν, εαν ο Τεόντoσιτς ανέβει στον βάθρο τώρα θα'ναι "πετυχημένος στο 100αρι" με προπονητή τον Σάλε. Μένει να τον δούμε και στον "μαραθώνιο"με προπονητή τον Ιτούδη. Έτσι πάει ... δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για το τι προπονητής είναι ο καθένας από αυτούς που περιγράφεις. Ορισμένοι από τους παίκτες που αναφέρω παραπάνω όμως πέτυχαν (και)με αυτούς τους προπονητές.

Όσον αφορά τα όσα λες στην δεύτερη παράγραφο:
Μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει για έναν αθλητή να φοράει το εθνόσημο ...μπορώ να προσπαθήσω να το καταλάβω. Όπως είπες και εσύ ασχέτως των προθέσεων του Πρίντεζη - που να σου πω την αλήθεια αν μετά την συμπληρωματική του δήλωση κάποιος αρχίσει να αμφιβάλλει δεν θα του πω κάτι - το σημαντικό είναι ότι με τα όσα δήλωσε και στην αρχή και αργότερα δίνει πάτημα για να μας βάλουν στο στόμα τους αρκετοί. Επιπλέον αυτές οι δηλώσεις μπορούν να εντείνουν την εσωστρέφεια και να κάνουν κακό και στον ίδιο τον παίχτη σε κάποια στραβή της ομάδας. Αυτό ως γαύρος έπρεπε να το σκεφτόταν. Τέλος να πω ότι η Εθνική έκανε το 5/5 και πολύ κόσμο να βιαστεί αντιμετωπίζοντας μεγαθήρια όπως το Πουέρτο Ρίκο, αι Φιλιππίναι, η Σενεγάλη, η Αργεντινή των γέρων ...και η μέτρια Κροατία. Συμφωνώ ότι πρέπει να το κλείσουμε εδώ αδερφέ. Αλλά θα επανέλθω.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Στην εθνική Σερβίας έχει πολλάκις αποδείξει ότι είναι παιχτούρα. Αλλά και στον Ολυμπιακό έκανε σούπερ χρονιές. Ειδικά τη σεζόν 2009-10 ήταν φοβερός. Είχε αναδειχθεί και MVP της ευρωλίγκας. Και στο πρωτάθλημα ήταν ο καλύτερος πολλές φορές κι' ας ψηφίζονταν ο Διαμαντίδης... Έχει παθογένειες πολλές σαν παίχτης, αλλά συμβιώνει μ' αυτές και ενίοτε αποδίδει και καλά.

"Επιπλέον αυτές οι δηλώσεις μπορούν να εντείνουν την εσωστρέφεια και να κάνουν κακό και στον ίδιο τον παίχτη σε κάποια στραβή της ομάδας". Θα γίνει αυτό που λες αν συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το θέμα. Καλό είναι να κάνουμε γαργάρα μερικά θέματα για το καλό όλων μας. Εγώ κάνω πρώτος τη γαργάρα και το λήγω εδώ. Είχαμε πολύ εύκολο όμιλο. Αυτά δύσκολο είναι να προβλεφθούν. Είχαμε και δύσκολο όμιλο στη διασταύρωση ήρθε και έδεσε το γλυκό. Δυστυχώς ή με τη Σερβία ή με τη Γαλλία ή με τη Βραζιλία να παίζαμε θα ήταν ενα και το αυτό. Ήμασταν ομάδα με ταβάνι. Η αγριοκάρτα αποδείχθηκε μαλακοκάρτα.

Εικόνα savvas gridlock

Aληθεια, ο κυριος Πριντεζης ειπε ποτε ενα "γαμιουνται" προς ολους αυτους που του κλεβουν τον ιδρωτα στην Α1; Γιατι ειναι τοσο ευαισθητος με την πουτανο-Εθνικη του σκατογερου και οχι με τον Θρυλο των Αγγελοπουλων που τον εχουν χρυσωσει, εξασφαλιζοντας ανετη ζωη ακομη και για τα τρισεγγονα του; Επισης, για ποιο λογο πηρε πισω τις δηλωσεις που ειχε κανει για το "πρασινο" στον Κωστοπουλο και τις προχθεσινες του δηλωσεις, για αυτους που χαρηκαν για την ηττα της πουτανο-Εθνικης, δεν τις παιρνει πισω; Αν λοιπον θελει να τα ξεχασουμε ολα αυτα, οπως λες Θωμα, τουλαχιστον ας σταματησει να κανει ερμπολ ανενοχλητος κατω απο το καλαθι (η ταμπλο κι εξω, διχως στεφανι) και να πεταει τουβλα απο το τριποντο. Καταλαβες κυριε Πριντεζη, που θα μας κανεις και υποδειξεις, γαμω την πουτανα τη μασονια του κωλομπασκετ σας; Κι εχεις τους πουστοφλωρους τους μπασκετικους Ολυμπιακους να σου λενε "μπραβο Γιωργο, καλα τα ειπες". Εχει παραγινει η κατασταση σε αυτο το τμημα, σε παικτες και κερκιδα. Αντε μπουρδελα ολοι, προσεξτε πως μιλατε για τον κοσμο για να μην βλεπετε το ΣΕΦ απο φωτογραφιες.

Εικόνα DRAZA

Φίλε σήμερα στην δουλειά έψαχνα τις δηλώσεις στον Κωστόπουλο και την ατάκα "αυτό το πράμα" που πήρε πίσω και με πρόλαβες ρε κωλόγερε!

Για αυτό σε πάω ρε άρρωστε!

Καθώς επίσης και την ατάκα "πες μου το ίδιο που λες και στους φίλους σου" αλλά μαγκώθηκε και έκανε τον Κινέζο.

Και το άλλο που είναι κερασάκι στην τούρτα ...ως παράδειγμα παίκτη με αυταπάρνηση για το Εθνόσημο ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΡΕ ΜΛΚ ...ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ!

ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΚΑΤΑ. ΕΝΑΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ;

Εικόνα Νίκος Γόδας

Δεν αφήνετε τίποτα να πέσει κάτω κουφάλες! Αλλά μάλλον δίκιο έχετε. Κατ' αρχήν, δεν είπα ποτέ "καλά τα είπες Γιώργαρε", όπως λένε πολλοί "γαύροι" που πηγαίνουν ΣΕΦ με καπέλο NY γυρισμένο προς τα πίσω. Ξέρω ότι δεν αναφερόσουν σε μένα, απλώς το ξεκαθαρίζω. Με μεγάλη παραδοξότητα έκανε τις δηλώσεις ο Πρίντεζης. Φαίνεται ότι πολλοί διεθνείς θα προτιμούσαν την εθνική, παρά το Θρύλο. Ακόμα και ο Πρίντεζης που είναι αποδεδειγμένα γαύρος. Δε μετριάζει καλά τα λεγόμενά του, με αποτέλεσμα να πετάει συχνά μπαρούφες. Για να μην πιάσω τα lifestyle και τις πούτσες. Είμαι πεποισμένος ότι δεν αναφερόταν σε οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά να το βράσω αν είναι να δημιουργήσει πρόβλημα. Πιστεύω ότι πρέπει να κάνει διευκρινιστικές δηλώσεις και να ξεκαθαρίσει σε όλους σε ποιους αναφερόταν. Αν εννοεί και συνοπαδούς μας, τότε είναι για κλωτσιές.

Κατά τ' άλλα, πρέπει οι ίδιοι οι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού να προχωρήσουν επιτέλους σε μία κοινή ανακοίνωση, που να καυτηριάζουν τα κακώς κείμενα του ελληνικού μπάσκετ. Πρέπει, από κοινού, να απαιτήσουν την ίση αντιμετώπιση από όλους τους φορείς. Να εξασφαλίσουν ότι ο τίτλος θα κριθεί στο παρκέ. Να μη φοβηθούν να πάνε κόντρα στον Βασιλακόπουλο. Γιατί, κατά βάθος, αυτό φοβούνται. Να μη χάσουν τη θέση τους στην εθνική. Μην τυχόν και τιμωρηθούν για ανταρσία και μείνουν εκτός εθνικής. Εμένα αυτό με στεναχωρεί πιο πολύ. Τι φοβάστε ρε πούστη μου; Ότι θα σας κάνει ντα ο Βασιλακόπουλος; Πολλά έχουμε σούρει στους Αγγελόπουλους, αλλά φταίνε και άλλοι. Όταν οι παίχτες δεν αποφασίσουν να αντιδράσουν που τους κλέβουν τον ιδρώτα και αφήνουν τους Αγγελόπουλους να φαίνονται σαν τρελοί μέσα σε ένα λογικοφανές πλήθος μπασκετικών, τότε είναι άξιοι της μοίρας τους. Θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι να αντιδράσουν σε κάθε σφαγή. Τόσα χρόνια που παρακολουθώ, λίγοι παίχτες αντέδρασαν και μίλησαν και ήταν κυρίως οι ξένοι και ο Σπανούλης. Ίσως τους ενδιαφέρουν τα χρήματα μόνο... Εγώ, ρε πούστη μου, μία φορά ένιωσα να με γαμάει η διαιτησία (σε διεθνείς φιλικούς διασυλλογικούς αγώνες στην Πορτογαλία) και μετά τον αγώνα έσπασα σιδερένια πινακίδα με μπουνιά. Έκλαιγα από τα νεύρα και με κρατούσαν πέντε άτομα για να μην πλακώσω τον διαιτητή. Αλλά εγώ δεν πληρώνομαι για να παλεύω... Αυτοί παίρνουν τα εκατομμύρια και στ' αρχίδια τους. Άιντε μη γαμηθεί καμιά μανούλα βραδιάτικα.

ΨΟΦΑ ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ να έρθω να χέσω στον τάφο σου.

Εικόνα DRAZA

ΟΧΙ "ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ"

ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΣΟΥ

Εικόνα DRAZA

Δεύτερη παράγραφος:
Συμφωνώ με το μεγαλύτερο μέρος όσων λες αλλά επειδή ήδη ο κόσμος ασχολείται νομίζω ότι πρέπει να πάρω θέση και να εξηγήσω πώς μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους.

Πρώτη παράγραφος:
Εκείνη την χρονιά ο Τεόντοσιτς είχε βγει ο κορυφάιος Ευρωπαίος μπασκετμπολίστας ...όχι ο κορυφαίος στην Ευρώπη απλώς. Άρα, καλά κάνουμε και μιλάμε για Ολυμπιακό του Τεόντοσιτς μετά το 2009. Με την Εθνική Σερβίας έχει πάρει ένα μετάλλιο ασημένιο στην Πολωνία. Είναι νέος ακόμα σαφώς, αλλά αν δεις τις ευκαιρίες που είχε για διάκριση ασχέτως δικής του ευθύνης ή μη στην σούμα(είναι μεγάλη κουβέντα) θα δεις ότι οι περισσότερες πετάχθηκαν στα σκουπίδια. Κι όταν λέμε διάκριση εννούμε ψηλό σκαλί βάθρου και κούπα ...μεγάλη μεγάλη που λέει και ο Τάκαρος.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Οκ, εσύ ξέρεις.

Α, ναι! Βέβαια! Κορυφαίος Ευρωπαίος! Έχεις δίκιο. Πάντως, ο Μίλος δεν αγαπήθηκε τόσο για τις αγωνιστικές του αρετές, αλλά γιατί είχε τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να αντιδράει σε κάθε πράσινη πρόκληση. Έπρεπε να έρθει ένας πιτσιρικάς Σέρβος και να μπει στο στόχαστρο όλων. Οι Έλληνες ήταν "καλά παιδιά"...

Εικόνα DRAZA

ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ...ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΩΡΙΟ!!

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Κάτι άσχετο, αν μου επιτρέπετε, θα ήθελα τις απόψεις σας για τις δηλώσεις Πρίντεζη;

Εικόνα RED HELL

Ποιες δηλωσεις ρε μαγκες?Ας με διαφωτισει καποιος.

Εικόνα DRAZA

Ο Πρίντεζης ζήλεψε την δόξα του Νικολόπουλου (τυχαία το αναφέρω το όνομα γιατί είναι ο τελευταίος που έκανε μανούρα με σχόλιό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης)