ANTINEWS: ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΠΙΖΝΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ;;



Mε εξαιρετικό ενδιαφέρον παρατηρούμε τον πόλεμο λάσπης που εξαπολύει η ιστοσελίδα anti-news κατά του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού και της διοίκησής του. Από όλο τον οχετό ψεύδους των τελευταίων εβδομάδων επιλέγουμε να σχολιάσουμε ενδεικτικά δυο άρθρα ...και τα δυο ανυπόγραφα. Πρόκειται δηλαδή για αναρτήσεις που εκφράζουν στο ακέραιο τόσο την διοίκηση όσο και διεύθυνση της ιστοσελίδας. Προτού προχωρήσουμε όμως, να σημειώσουμε πως η ιστοσελίδα anti-news ανήκει στον Βασίλη Ζήση και πολύ συχνά φιλοξενεί άρθρα του έγκριτου νομικού, πολιτικού στοχαστή και ανιματέρ Φαήλου Κρανιδιώτη. Διαβάζοντας μάλιστα για υπερήφανους Πειραιώτες κι Ολυμπιακούς από γεννοφάσκια έκανα ακριβώς τους ίδιους συνειρμούς  που κάνατε κι εσείς. Βλέπετε μπαίνει αναπόφευκτα στην εξίσωση και το γεγονός ότι ο Φαήλος εκτός από Πειραιώτης, είναι ένας από τους δικηγόρους του Δημήτρη Μελισσανίδη ...κι όσο συντίθενται τα κομμάτια του παζλ, τόσο κολάζεται κανείς, σκεπτόμενος ότι μπορεί και να’χουμε εκδούλευση καραμπινάτη.

Ας πιάσουμε το πρώτο άρθρο...
26/08/2014,   ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

http://www.antinews.gr/ANTISPORTS/thrulos-i-megaluteri-mpizna-gia-ton-marinaki/

“Κατ’ αρχάς είδε κανείς την 11άδα του Θρύλου στο… ντέρμπι με τη νεοφώτιστη Νίκη Βόλου; Έπαιζαν 10 ξένοι και μόλις ένας Έλληνας, ο πιτσιρικάς Διαμαντάκος. Ισπανοί, Σενεγαλέζοι, Κογκολέζοι, Γάλλοι και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε έκαναν παρέλαση στο Καραϊσκάκη, εκεί που μεγαλούργησαν απίθανοι Έλληνες παίκτες. Που είναι οι Έλληνες; Τους πούλησε όλους ο Μαρινάκης γεμίζοντας τα ταμεία του. 15 εκατομμύρια ο Μανωλάς που τον είχε πάρει τζάμπα, 10 εκατομμύρια ο Σάμαρης που τον είχε πάρει με ελάχιστα. 15 εκατ. και βάλε ο Μήτρογλου που τον είχε πάρει με ψίχουλα. 3-4 εκατ. ο Φετφατζίδης και ούτω κάθε εξής. Έχει πουλήσει μια σειρά από παίκτες και μαζί με τα έσοδα από το Τσάμπιονς Λίγκ τα τελευταία χρόνια μπορεί να έχει καθαρίσει με καμιά 100ή εκατομμύρια από την… μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό.”
Μας λένε οι φωστήρες του anti-news μεταξύ άλλων.

Αρχικά ας μιλήσουμε για Έλληνες. Γιαννούλης, Φορτούνης, Αυλωνίτης και Μπουχαλάκης θα είναι από φέτος μαζί μας. Στους νέους πρέπει να προστεθούν οι Πλέγας, Καθάριος, Καραμάνος, Τζανακάκης και Κολοβός που αποτελούν και αυτοί περιουσιακά στοιχεία του Ολυμπιακού και τους δίνεται η ευκαιρία να φορέσουν τα ερυθρόλευκα από το ερχόμενο καλοκαίρι. Επιπλέον οι Διαμαντάκος, Βέργος, Χουτεσιώτης και Βούρος είναι οι προερχόμενοι από τις ακαδημίες παίκτες που θα συνεχίσουν να φορούν την ερυθρόλευκη αυτή την φορά όμως της πρώτης ομάδας. Πιστός στο δόγμα του …αφελληνισμού ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη διατήρησε τον επίσης προερχόμενο από τις ακαδημίες Ρουγκάλα στις τάξεις του δίνοντάς του όμως την ευκαιρία να αγωνιστεί δανεικός στην δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης για την πρόσεχη σεζόν(να σου και παραρτήματα εξωτερικού).  Να σημειώσουμε μάλιστα ότι υπολογισθέντος (και) του Μπουχαλάκη ο Ολυμπιακός αυτήν την ώρα που μιλάμε έχει στο ρόστερ του πέντε διεθνείς μεταξύ των οποίων οι Μήτρογλου, Μανιάτης αλλά και ο Σιόβας που ανανέωσε το συμβόλαιό του. Ενώ ακόμα έξι προερχόμενοι από τον Ολυμπιακό ποδοσφαιριστές ήταν στην αποστολή του τελευταίου αγώνα που έδωσε η Εθνική Ελλάδος. Τέλος στα τέσσερα συμπληρωμένα χρόνια του Μαρινάκη στo τιμόνι του Ολυμπιακού αγοράσαμε και ανεβάσαμε στην πρώτη ομάδα περισσότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές από οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα πρωταθλητισμού.

Από την άλλη αναρωτιέμαι, όταν οι Τσιάρτας, Δέλλας, Ζήκος, Καραγκούνης, Γιούρκας, Φύσσας, Χαλκίας, Μπασινάς, Κυργιάκος, Νικολαϊδης, Λάκης, Κατσουράνης, Τζιώλης, Νίνης, Καρνέζης, Μώρας, Παπασταθόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Ταχτσίδης, Πλιάτσικας και ορισμένοι άλλοι που σίγουρα ξεχνάω έφευγαν για εξω προερχόμενοι από τον βάζελο και το αεκακι μιλούσατε για αφελληνισμό και για ξεπούλημα; Η μήπως για ομάδες στις οποίες ανδρώθηκαν παίκτες που μας κάνουν υπερήφανους στο εξωτερικό; Ερώτηση κάνω...

Κάτι ακόμα που εντόπισα στον συντάκτη του άρθρου είναι ότι κι αυτός όπως και πολλοί οπαδοί του disqus του twitter και του facebook  εμφανίζει εξαιρετικό ζήλο και επιμέλεια τόσο στην πρόσθεση όσο και στον «αυθαίρετο πολλαπλασιασμό». Οταν όμως έρχεται η ώρα της αφαίρεσης πάσχει.  Τα έσοδα από τις πωλήσεις του φετινού καλοκαιριού (Σάμαρης, Μανωλάς, Χολέβας, Μασάντο, Ντε Βινσέντι) ανέρχονται σε 28 εκατομμύρια και κάτι ψιλά. Προφανώς στα έσοδα αυτά δεν υπολογίζεται ούτε η πώληση του Μήτρογλου ούτε και του Φέτφα που μας κοτσάρονται προς άγραν εντυπωσεων στο ανυπόγραφο. Αυτό που δεν μας λένε όμως είναι πως το κόστος των φετινών μεταγραφών του Ολυμπιακού ξεπερνά τα 13 εκατομμύρια ευρώ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ. Δεν μας λένε πως το κόστος των συμβολαίων των παικτών που μας ήρθαν ανέρχεται σε κάτι παραπάνω από 10,5 εκατομμύρια εκατομμύρια ευρώ  ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ που για συμβόλαια άνω των εκατό χιλιάδων έχει 45% επιβάρυνση μετά το πρώτο κατοστάρικο ...και για τις πρώτες εκατό χιλιάδες η επιβάρυνση ανέρχεται σε 32,4% όπως μπορείτε να δείτε τόσο στον σύνδεσμο...

...όσο και στην φωτογραφία του πέμπτου παραδείγματος

Για να δούμε τώρα τα μαθηματικά των λογιστών του anti-news. Tώρα που φαίνεται πως τα έσοδα των πωλήσεων αυτού του καλοκαιριού μετά βίας μπαλαντσάρουν το κόστος των φετινών μεταγραφών (ομάδες και συμβόλαια) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ. Προσθέστε σε αυτά τα περίπου 12 εκατομμύρια που μας στοιχίζoυν οι εναπομείναντες από το περυσινό ρόστερ(στοιχισε περίπου 20εκατ.) και υπολογίστε και για αυτούς την επιβάρυνση της εφορίας. Βάλτε τα δυο μύρια που δίνουμε στην Γιούνισεφ και τα υπόλοιπα έξοδα(υπάλληλοι, λειτουργικά κλπ) για να τρέξει το μαγαζί. Yπολογίστε και το κόστος των ακαδημιών που ανέρχεται σε περίπου 3 εκατομμύρια και κάντε σούμα! Ίσα βάρκα ίσα πανιά έρχεται η ομάδα! Και τα 25 από το Τσάμπιονς Λιγκ και τα περίπου 12-13 από τηλεοπτικά και εισιτήρια μπαίνουν ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ στο μαγαζί και όχι στα παντελόνια που ονειρεύονται ορισμένες καριόλες! Όχι μόνο γιατί απαγορεύεται από τον νόμο μιας και για τις ΠΑΕ δεν εκδίδονται μερίσματα ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ. Για πολλοστή φορά παρακαλούνται οι λογιστές του καφενέ και του μπακαλοτέφτερου να μας προσκομίσουν ΕΝΑ επίσημο έγγραφο που εμφανίζει πακτωλό χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ ...όχι τα 100 που λέτε στο ανυπόγραφο, εμείς και με το ένα τέταρτο από αυτά συμβιβαζόμαστε!

Προς το παρόν πάρτε εσείς τα οικονομικά πεπραγμένα των τριων πρώτων ετών της διοίκησης Μαρινάκη ...και επιφύλασσομαστε για τα υπόλοιπα με το που μπει ο Γενάρης!
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130109/isologismos-pae-olympiakos-2011-12
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140125/isologismos-pae-olympiakos-2012-13  ...

Και πριν κλείσουμε το πρώτο σκέλος, επιλέξαμε να σας βάλουμε στο κλίμα του επόμενου άρθρου σχολιάζοντας την ατάκα στην μέση της πρώτης ανάρτησης! Εκεί οι λεβέντες του anti-news αναρωτιoύνται ποια είναι η πραγματική σχέση του Μαρινάκη με την ναυτιλία και τα πλοία ...την ώρα που η βασική πηγή εσόδων του είναι ο Ολυμπιακός. ΤΣΑΑΠΡΡΡΡΡΡΡΡ

“Ποια πλοία και ποια ναυτιλία λοιπόν; Ο Θρύλος είναι η μεγαλύτερη μπίζνα για τον Μαρινάκη, που όπου βρεθεί διατρανώνει την αγάπη του για τον Πειραιά." 
Να'στε καλά να μας διασκεδάζετε!

Για την ναυτιλία που έχει στην 73η θέση της Lloyd’s List τον Βαγγέλα μιλάμε.
12 Δεκεμβρίου 2013 - Top 100 - 73. Evangelos Marinakis, Capital - Lloyd's List
http://www.lloydslist.com/ll/news/top100/article433629.ece

Για την ναυτιλία που ενώ για το 2014, σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ που αναπαρήγαγε και η γαλλική Le Monde, συγκαταλέγει τον  Μαρινάκη μεταξύ των 10 μεγαλύτερων Ελλήνων εφοπλιστών ...έχει τον λαθρέμπορο εντολέα σας στα αζήτητα!
12 Μαϊου 2014 – Οι δέκα μεγαλύτεροι Έλληνες εφοπλιστές.
http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/business-news/aytoi_einai_oi_deka_megaluteroi_ellhnes_efoplistes_efagan_th_skonh_toys_oi_iapwnes.2783406.html

Για τα 55 πλοία που (οσονούπω θα) απαρτίζουν τον στόλο του Μαρινάκη μιλάμε, που όσο να πεις είναι πιο μπόλικα από τα ..."τζενάκια και γιωργάκια"  κάποιου άλλου!

Κι αφού κάναμε μια εισαγωγή στην ναυτιλία μπορούμε να μπούμε για τα καλά στο δεύτερο άρθρο(εξίσου τεκμηριωμένο και αυτό) που προσεγγίζει σε βάθος το θέμα...
4/09/2014, ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΚΟΤΣΩΝΗΣ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

http://www.antinews.gr/KOINONIA/ena-limanisio-kouiz-me-polu-megalo-oikonomiko-politiko-kai-dikastiko-endiaferon/

 
Στην δευτέρη ανάρτηση, ο Αιμίλιος Κοτσώνης παρουσιάζεται ως ο άλλοτε «εξ απορρήτων» του Μαρινάκη που λόγω των ανομημάτων του απομακρύνθηκε. Σαν να λέμε, τον έκανε πέρα ο Βαγγέλας για να μην λερωθεί περισσότερο το ήδη κηλιδωμένο όνομά του. 

Άσχετο, αλλά η τελευταία φορά που συνάντησα την φράση «ο/η εξ απορρήτων» ήταν όταν άκουσα μια υπάλληλο της οικείας μου εφορίας να διαβάζει στις συναδέλφους της πως η Μαρία τάδε που υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ έκανε τα πρώτα βήματά της στην show biz ως η εξ απορρήτων της Κορομηλά. Μου’χε φανεί πολύ αστείο τότε. Πηγή της παραπάνω ειδήσεως φερόταν να είναι το gossip-tv.gr που’χει για διευθυντή τον Νάσο Γουμενίδη αυτόν τον ογκόλιθο του κοινωνικού και ενίοτε αθλητικού ρεπορτάζ και για ιδιοκτήτη τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε! («Εφόρια» και «ΚΑΕ Παναθηναϊκός» στην ίδια παράγραφο ...οποία ειρωνία)

Ας επανέλθουμε στο θέμα μας όμως...

“Ένα άλλο ενδιαφέρον θέμα που φαίνεται ότι καίει τον Αιμίλιο Κοτσώνη είναι η υπόθεση λαθρεμπορίας 185 πολυτελών αυτοκινήτων, μια υπόθεση αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, που κάποιοι κρατάνε στα συρτάρια τους, με τα ερωτήματα να πλανώνται πάνω από το ΣΔΟΕ, την Οικονομική Αστυνομία και το αρμόδιο Τελωνείο!!!”
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
 
Ρε μεγάλε, εσύ που έγραψες το κουιζάκι και γνωρίζεις τι κρύβει το ΣΔΟΕ και η Οικονομική Αστυνομία στα συρτάρια τους, σκοπεύεις να πας πεις πότε δικάζεται ο Κοτσώνης για την υπόθεση λαθρεμπορίας των 185 οχημάτων; Ριξ΄το μπας και το παίξουμε στο στοίχημα του ΟΠΑΠ και κονομήσουμε. Πότε θα κληθεί να καταθέσει έστω ως τουρίστας θα μας το πεις ...ή μήπως φοβάσαι πως στο τέλος θα καλέσει εσένα ο εισαγγελέας;;

“Το περίεργο είναι ότι ο Αιμίλιος Κοτσώνης δεν δραστηριοποιήθηκε μόνο στον Πειραιά, όπως θα ήταν φυσικό, αλλά άρχισε τα ταξίδια και τις πολυήμερες διαμονές στο Νουμπάι, όπου, όπως είναι γνωστό, έγινε και η μεγάλη «μπίζνα» του πλοίου Noor One. Είναι το γνωστό καράβι που πιάστηκε (όχι στην Κορινθία) με... τόνους ναρκωτικά και η υπόθεση βρίσκεται υπό δικαστική έρευνα ενώ έχουν γίνει και συλλήψεις.”
Καλά αν δεν ήταν ανυπόγραφο το άρθρο θα ορκιζόμουν ότι το'χει γράψει ο Κακέτσης!

Όσον αφορά τα ταξίδια του Κοτσώνη στο Ντουμπάι και το υπονοούμενο περί εμπλοκής του κολλητού του Μαρινάκη στην υπόθεση του πρεζοκάραβου NOOR ONE έχω να πω τούτο: Κι εγώ προ ολίγου διέσχισα την Λεωφόρo Αλεξάνδρας ...δεν έγινα αυτομάτως και πούστης όμως.Το βαπόρι μπορεί να μην πιάστηκε στην Κορινθία, πιάστηκε όμως σε λιμάνι της Ελευσίνας ...και στην σύμβαση ελλιμενισμού φαίνεται ολοκάθαρα και ο πλοιοκτήτης. Αν αυτός ήταν ο Αιμίλιος ή κάποια εταιρία συμφερόντων δικών του ή του Μαρινάκη θα’χε βγει ήδη στα μανταλάκια η είδηση και αυτός που σας παρήγγειλε το κουιζ θα’κανε πάρτυ απ΄τα σαλόνια της Football League. Απ’την άλλη, ακόμα κι αν το βαπόρι ανήκε στον Κοτσώνη τώρα που μιλάμε, το όποιο παράνομο φορτίο του ναυλωτή δεν  επιβαρύνει με κανέναν τρόπο τον πλοιοκτήτη και ασφαλώς δεν συνεπάγεται καμιας νομικής κυρώσεως για τον τελευταίο.  Ο μόνος που θα αντιμετώπιζε νομικές κυρώσεις θα’ταν αυτός που θα έθετε ευθέως ζήτηματα ηθικής με αποδέκτη τον πλοιοκτήτη ...αρκεί να το έκανε επώνυμα και δημόσια! Μάλιστα όλα τα παραπάνω μπορεί να τα επιβεβαιώσει και ο καταδικασμένος για λαθρεμπόριο καυσίμων  εντολέας σας! Είναι βλέπετε παθών και μαθών!

Και που΄σαι φωστήρα όταν παρατηρείς τους ανθρώπους που βολτάρουν στο Πασαλιμάνι να’χεις φροντίσει να βγάλεις την τσίμπλα από το μάτι. Και πού ξέρεις, μπορεί να δεις και κανέναν Ράμπο από αυτούς που ανατινάζουν καφετέριες παρέα με δημοτικούς συμβούλους Πειραιώς. Μαγκιόρικα και λιμανίσια!

Συμπέρασμα: Όσο συνεχίζονται τα κατευθυνόμενα και ανυπόγραφα τόσο θα ενισχύεται η πεποίθησή μας ότι κάτι καλό γίνεται στην ΠΑΕ και φέτος. Μάλιστα καταλαβαίνουμε πως αν τους ενοχλεί κάτι αυτό δεν είναι το ξεπάτωμα που’χουν φάει μέχρι τώρα ...αλλά τα ακόμα σκληρότερα ξεπατώματα που έρχονται και δεν αποφεύγονται. 
 


ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ!!!!!

DRAZA

Σχόλια

Εικόνα el trick

Νομίζω ότι τα χανούμια και οι φίλοι τους να σχολούνται καλύτερα με τα καθαρά δικά τους ζητήματα παρά με τα οικονομικά ιδιαίτερα του ΘΡΥΛΟΥ.
Οϋτως ή άλλως στα οικονομικά ΚΟΥΒΑΔΙΑΣΤΗΚΑΝ.
Στα δικά τους (γήπεδο) ας ρίξουν και κανα βλέφαρο στο τί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γίνεται άσχετα με τα νιαουρίσματα κάποιου γατούλη.
http://www.eksegersi.gr/%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C...

Εικόνα DRAZA

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΑΡΘΡΑ.

ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΚ-LIVE.

ΘΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΩ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΛΙΝΚ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ.

ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΙ.

ΚΑΤΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ...ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΟΥ.

ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ.

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

Ουκ εξάγουσιν καρπόν οι ψευδείς λόγοι.Καποιος ΣΟΦΟΚΛΑΣ το 406-496 προ γαυρου

Εικόνα DRAZA

ΜΟΝΟ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ.

Εικόνα apostolos gaganis

Δυνατη αναρτηση. Απ΄αυτες που διαβαζονται με ορεξη κι ενδιαφερον. Απ΄αυτες που αποκαλυπτουν ικανοτητες, λανθανουσες - στα ματια μου τουλαχιστον - μεχρι τωρα, που ΄΄βγαινουν΄΄ ομως την καταλληλη στιγμη και με την καταλληλη αφορμη , εντυπωσιακα, γεματες χιουμορ αλλα και υπευθυνοτητα. Χαιρομαι γιαυτο, οπως με γεμιζει ικανοποιηση και η συνεχης προσθηκη γνησιων γαυροσχολιαστων με υψηλο δεικτη νοημοσυνης στο σαϊτ. Ετσι, η καλη δουλεια που γινεται εδω και καιρο δινει πλεον τους αναλογους καρπους, κατι που οχι μονο το σημειωνω, αλλα και το τονιζω με εμφαση, ως φανατικος αξιοκρατης... Συνεχιστε παιδες: αλυπητα τεκμηριωμενο ξεβρακωμα απαντων των αλλοφύλων, αντικειμενικες περιγραφες αγωνων με εμπεριστατωμενη και χωρις ΚΑΜΙΑ σκοπιμοτητα κριτικη, αναδρομες με σεβασμο στην ιστορια του συλλογου, ποιοτικες στατιστικες αναλυσεις και, πανω απ΄ολα, ΛΑΤΡΕΙΑ για την ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ μας και κυριως ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Το τελευταιο, ειναι το πιο δυσκολο αλλα και το πιο δελεαστικο, μιας και τις περισσοτερες φορες αυτη η ατιμη ( ή μαλλον η ατίμητη ) κρυβεται ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ...

Εικόνα DRAZA

"συνεχης προσθηκη γνησιων γαυροσχολιαστων με υψηλο δεικτη νοημοσυνης στο σαϊτ"

Μόλις απάντησα σε έναν από αυτούς. Κι εμένα με γεμίζει ικανοποίηση η παρουσία σας εδώ.

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ!!!!!!!!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!

Εικόνα DRAZA

ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΝΩ.

"ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΡΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΝΟ;" ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ. ΚΑΛΟ Σ/Κ ΝΑ'ΧΟΥΜΕ!

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!! ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΝΩ ΠΟΝΟ!!!!!!!!!!!! ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΩΝ ΚΩΛΥΜΑΤΩΝ... ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΡΔ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΩΝ!!!!!!!!!

Εικόνα DRAZA

ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ...ΣΤΟΝ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡΙΣΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Φίλε, draza, νομίζω ότι έχεις κάνει ένα λάθος όσον αφορά τον υπολογισμό και τη σύγκριση των εσόδων από τις μεταγραφές και των εξόδων για μεταγραφές. Υπολόγισες, σωστά, τα έξοδα της ομάδας, συμφηφίζοντας τα λεφτά που δαπανήθηκαν σε ομάδες για την αγορά παιχτών και τα λεφτά που καλύπτουν τα συμβόλαια και τις εφορίες των νέων παιχτών. Η σύγκριση, όμως, έπρεπε να γίνει με τα λεφτά που πήραμε από άλλες ομάδες για τις πωλήσεις των παιχτών μας, σε συνδυασμό με τα λεφτά των συμβολαίων των παιχτών που έφυγαν και όχι μόνο με τα λεφτά που πήραμε από τις πωλήσεις. Από τη στιγμή που γίνεται σύγκριση των δύο καταστάσεων, πρέπει να υπολογίζουμε όχι μόνο τα λεφτά που δίνουμε για τα νέα συμβόλαια, αλλά να τα συγκρίνουμε με τα λεφτά που δίναμε για τα συμβόλαια που λύθηκαν ή τελείωσαν. Αλλιώς, θα έπρεπε να συγκρίνουμε αποκλειστικά τα λεφτά που ήρθαν από τις πωλήσεις με τα λεφτά που δόθηκαν για τις αγορές. Το καλύτερο, βεβαίως, θα ήταν να γίνει η αναλυτική σύγκριση των χρημάτων που δαπανήθηκαν για μεταγραφές (λεφτά σε ομάδες, λεφτά σε συμβόλαια και εφορία) με τα χρήματα που που μπήκαν στην ΠΑΕ (πωλήσεις παιχτών) συν τα χρήματα έμειναν "ορφανά" από την φυγή των ποδοσφαιριστών μας. Αυτό θα είχε ένα νόημα, διότι θα καταλάβουν ορισμένοι ότι μπορεί να γλιτώσαμε τα 2 εκ. ευρώ του Σαβιόλα ετησίως -εξαιρουμένης της εφορίας- αλλά φορτωθήκαμε το 1,5 εκ. ευρώ, ας πούμε, του Αφελάι (δεν ξέρω πόσα παίρνει, στην τύχη το είπα). Επίσης, μπορεί να ξεφορτωθήκαμε το... βαρύ συμβόλαιο του Παπάζογλου, αλλά φορτωθήκαμε το συμβόλαιο του Ελ Αμπντελαουί. Και θα έβγαινε αθροιστικά ένα ποσό 10 εκ. ευρώ, λόγου χάρη, μόνο για τους νεοεισελθόντες παίχτες την ομάδα, που θα συγκρινόταν με το αντίστοιχο ποσό από τα συμβόλαια που έληξε η συνεργασία. Έτσι, θα ήταν πιο ευδιάκριτο σε όλους πόσα λεφτά παραπάνω ή παρακάτω πληρώνει η ΠΑΕ φέτος σε σύγκριση με πέρισυ. Και, βέβαια, το ίδιο πράγμα να γίνει στις αγοραπωλησίες. Νομίζω, όμως, ότι δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο πριν την επισημοποίηση του ισολογισμού για τη σεζόν, 2013-14. Αλλά πάλι ίσως να μην υπάρχουν και επαρκή στοιχεία για τον φετινό ισολογισμό. Δεν ξέρω εγώ από αυτά...

Ας αναρωτηθεί ο no name συντάκτης του άρθρου πώς χάθηκε ο Μανωλάς από την Α.Ε.Κ. χωρίς η Α.Ε.Κ. να πάρει φράγκο. Ας πράξει τον ίδιο συλλογισμό (ζητάω πολλά) για τον Τζιμπούρ, τον Κονέ και πόσους ακόμα παίχτες. Ο Μανωλάς έτσουξε πολύ τα χανούμια. Περισσότερο απ' όσο νομίζουμε. Και περισσότερο απ' όλα τους έτσουξε ότι πουλήθηκε στη Ρόμα για 15 μύρια. Εμ, αφού είστε ψωριάρηδες ρε πούστηδες, τι περιμένετε;

Α! Τρομερή ατάκα για τη Λεωφόρο!

Εικόνα DRAZA

Αν αναφέρεσαι στον Τάσο Παπάζογλου τότε οι δυο απερχόμενοι παίκτες που αναφέρεις μας στοιχίζουν εως και μισό εκατομμύριο λιγότερο σε σχέση με τους Αφελλάι και Ομάρ που θα'χουμε μαζί μας.

Από την στιγμή που ξέρω πόσο που στοιχίζουν τα συμβόλαια των καινουργιων και ποσο των παλιών γιατί να κάνω αυτό που λες;

Δεν καταλαβαίνω το λάθος. Σκόπιμα δεν αφιερώνω ξεχωριστό τμήμα στα συμβόλαια που γλυτώνουμε γιατί θέλησα να αναφερθώ σε δυο πράγματα "ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΜΕ - ΠΟΣΑ ΔΙΝΟΥΜΕ". Όταν λοιπόν αθροίζω πόσα δίνει για συμβόλαια σε αυτούς που έρχονται και πόσο μας στοιχίζουν τα συμβόλαια αυτών που μας φεύγουν ...τι διαφορά θα έκανε να πω πόσα στοιχιζαν τα συμβόλαια όσων δεν έχουμε πλέον μαζί μας;;

Αυτό που αναφέρεις ως συμψηφισμό είναι απάντηση στο επιχείρημα περί παντελονιάσματος. Λεω "τόσα πήραμε από τις πωλήσεις ...τα κρατάμε". "Τόσα δώσαμε σε ομάδες για τις προσθήκες. Τόσο θα στοιχίσουν τα συμβόλαια των προσθηκών." Και καταληγώ σε αυτό που πρέπει να βλέπουν όλοι. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΦΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ (ΟΜΑΔΕΣ-ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ) ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΩΝ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΑΡΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;

Ελπίζω να το εξήγησα καλά.

Αναλυτικά όπως το περιγράφεις αυτό δεν μπορεί να γίνει. Κάνεις την έρευνα σου, αθροίζεις τα νούμερα και βλέπεις αν η σούμα σε δικαιώνει. Γύρω στα 22 μύρια βγάζω εγώ το κόστος των συμβολαίων του φετινού ρόστερ. Κυριακή κοντή γιορτή μιας και τον επόμενο Γενάρη θα φανεί πόσο μέσα έπεσα. Δεν μπορώ να βγάλω εγώ στοιχεία τα οποία δεν έχουν δημοσιευθεί επίσημα ή δεν έχει σηκώσει κάποιος δημοσίως. Σκέψου τον δικό σου μισθό σε μια επιχείρηση. Αν δεν έχεις βγει να πεις πόσα παίρνεις εσύ, αν δεν έχουν βγει νούμερα με την συναίνεση σου ή έστω αν δεν έχει σπεκουλάρει κάποιος τον μισθό σου δημοσίως για τον χρησιμοποιήσω ως πηγή δεν μπορώ να βγω πρωτος εγω και να πω "Μαλάκες, ο Θωμάς παίρνει τόσα". Αν κρίνω όμως από ό,τι έχει δημοσιευθεί ως τώρα τότε φαίνεται πως τα νούμερα βγαίνουν ...μιας και ο υπολογισμός μου βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στον παραδοσιακό προγραμματισμό του Ολυμπιακού του Βαγγέλα όσον αφορά κόστος του ρόστερ.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πρώτα απ' όλα, ο Βαγγέλας δεν παντελονιάζει, όχι γιατί δεν πήρε λεφτά από τις πωλήσεις ως ΠΑΕ ο Ολυμπιακός, αλλά γιατί κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο από το νόμο. Πάμε παρακάτω. Είναι άτοπη η σύγκριση δύο ξεχωριστών θεμάτων, αυτό λέω. Δηλαδή. Ας πούμε ότι πήραμε από τις πωλήσεις καθαρά 28 εκ. ευρώ. Δώσαμε σε ομάδες για αγορά ποδοσφαιριστών 20 εκ. ευρώ. Τα έσοδα από τις προσθαφαιρέσεις είναι 8 εκ. ευρώ. Αυτή είναι μία απλή λογική πράξη που δε χωράει αμφισβήτησης. Δε γίνεται, τώρα, να αφαιρέσεις από αυτά τα 8 εκ. ευρώ τα συμβόλαια των νέων παιχτών, γιατί αν θες να είσαι απόλυτα ακριβής και δίκαιος τότε θα πρέπει και να προσθέσεις στα έσοδα των 28 εκ. ευρώ και τα έναπομείναντα συμβόλαια των παιχτών που έφυγαν. Με καταλαβαίνεις; Δεν μπορεί, δηλαδή, να λογίζεται στα έξοδα το κόστος των νέων συμβολαίων και να μην υπολογίζεται στα έσοδα τα συμβόλαια που ξεφορτώθηκες. Έτσι είναι το σωστό. Δεν το λέω για να δείξω ότι ο Βαγγέλας έδινε πέρισυ περισσότερα λεφτά σε συμβόλαια απ' ό,τι φέτος. Άλλωστε, δεν ξέρω αν αυξήθηκε ή μειώθηκε το μισθολόγιο των παιχτών. Κάτι μου λέει ότι αυξήθηκε φέτος, γιατί στην ουσία μόνο ο Σαβιόλα είχε πολύ υψηλό συμβόλαιο από αυτούς που έφυγαν. Οι υπόλοιποι είχαν μέτρια ή και μικρά. Από τους παίχτες που ήρθαν πολλοί έχουν υψηλά συμβόλαια. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η ΠΑΕ μπορεί να έχει + στις προσθαφαίρεσεις παιχτών, αλλά αναλογικά με τα συμβόλαια που έφυγαν και τα συμβόλαια που ήρθαν ενδεχομένως να βγει και ζημιωμένη. Γιατί τα συμβόλαια που έφυγαν μπορεί να είχαν αξία 7 εκ. ευρώ για ένα χρόνο, αλλά αυτά που ήρθαν να έχουν αξία 9 εκ. ευρώ. Άρα, ο Ολυμπιακός αύξησε τα λεφτά στο αγωνιστικό υλικό. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ. Από τη στιγμή που πρέπει να γίνουμε λογιστές για να αποδείξουμε στους δύσπιστους γαυροβαζέλες ότι ο Βαγγέλας δεν τα κονομάει, ας είμαστε ακριβείς. Βέβαια, όλα αυτά θα είναι απολύτως ακριβή όταν γίνει ανάλυση του ισολογισμού. Ως τότε, θα ακούμε γκρίνια...

Εικόνα DRAZA

ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΩΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΣΟΔΑ ΕΙΝΑΙ.

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΔΙΝΑ 50 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΛΥΤΩΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΗΡΑ 50 ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΦΕΤΟΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΑΘΡΟΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ.

ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ. ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.

ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ.

Εικόνα savvas gridlock

Κακώς συζητάτε γι'αυτά τα πράγματα. Αξιόπιστη πηγή που να δημοσιοποιεί τα συμβόλαια των αθλητών οποιασδήποτε ΠΑΕ δεν υπάρχει και δεν γίνεται να υπάρξει, αφού είναι παράνομο. Όπως εγώ δεν ξέρω το πόσα λεφτά παίρνει ο εργαζόμενος στην χ,ψ εταιρεία της Ελλάδος, έτσι δεν γίνεται να δημοσιοποιηθούν προσωπικά στοιχεία εργαζομένων. Το μόνο αξιόπιστο στοιχείο που είναι υποχρεωμένες να δημοσιοποιήσουν οι ΠΑΕ και προκύπτει από έλεγχο ορκωτών λογιστών, είναι το συνολικό κόστος ομάδος. Αυτό φαίνεται στον ισολογισμό ξεκάθαρα. Αναλυτικά τώρα, το πώς διαμορφώνεται αυτό το κόστος, το ξέρουν μόνον οι μέτοχοι της ΠΑΕ. Κανείς άλλος.

Εικόνα DRAZA

Γίνεται μια άτυπη αναπαραγωγή των ποσών που συζητούνται. Θα φανεί η ακρίβειά της η μη τον επόμενο Γενάρη, όχι τον ερχόμενο. Εδώ θα'μαστε.

Προσέθεσα σε παρένθεση το κόστος του περυσινού ρόστερ. Ελπίζω τώρα να ξεμπλέχθηκε ο αδερφός Θωμάς.

Όταν όμως έδινα το κόστος των παικτών που μας έμειναν έκανα ακριβώς την ίδια αφαίρεση χωρίς να την γράφω.

Αφαιρούσα από το κόστος της περυσινής ομάδος, την ελάφρυνση από τα συμβόλαια που έφυγαν (είτε ως ελεύθεροι είτε ως πωλήσεις).

Εικόνα Νίκος Γόδας

Στην ουσία, αυτό που ρώτησα αποτυπώνεται στο μπάτζετ της ομάδας. Αλλά, απ' ό,τι λέει ο Σάββας, δε γίνεται να μεταφερθεί ακριβής εικόνα. Εγώ λέω με επιφύλαξη ότι τα νέα συμβόλαια της ομάδας είναι μεγαλύτερα από τα συμβόλαια των παιχτών που έφυγαν. Ο Ολυμπιακός, μπορεί να είχε θετικό πρόσημο από τις προσθαφαιρέσεις παιχτών, αλλά είχε αρνητικό από τη σύγκριση των συμβολαίων. Κανένα πρόβλημα, φίλε draza. Νομίζω, καταλάβαμε ο ένας τον άλλον. Και ναι, έχεις δίκιο, θα βγάλουμε τα όποια συμπεράσματα από τον ισολογισμό της σεζόν 2014-15, που θα δημοσιευτεί σε έναν χρόνο περίπου, ίσως και πιο πολύ. Ως τότε θα διαβάζουμε τους έγκυρους δημοσιογράφους που πετάνε ένα "παντελόνιασμα", χωρίς να αναφέρουν ούτε ένα ποσό, πέραν των εσόδων... Είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε στη βλακεία.

Εικόνα DRAZA

Αποτυπώνεται ακριβώς στο μπάτζετ της ομάδας.

Άπλα όσον αφορά την ελάφρυνση από τα συμβόλαια ήθελες να πω "στοίχιζε τόσα η περυσινή ομαδα ...μας έφυγαν αυτοί που κόστιζαν τόσα". Ε εγώ έδωσα κατευθείαν αυτό το αποτέλεσμα και προσέθεσα τους νέους.

Εμένα μου προκύπτει ότι η φετινή ομάδα (μόνο συμβόλαια) είναι οριακά ακριβότερη από την προηγούμενη. Ως και δυο μύρια. Που αυτό στην ουσία είναι η διαφορά συμβολαίων των προσθηκών σε σχέση με τους απελθόντες.

Θα φανεί τον επόμενο Γενάρη ολοκάθαρα όμως.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Α, τώρα κατάλαβα! Άρα το υπολόγισες, απλώς δεν το αποσαφήνισες. Ωραία. Σωστά υπολόγισα κι' εγώ ότι η φετινή ομάδα είναι ακριβότερη. Ας τα βλέπουν αυτά οι επικριτές...

Εικόνα DRAZA

Aκριβώς.

Είτε πεις 12μυρια οι περυσινοί που έμειναν, είτε 20μυρια η περυσινή ομάδα και 8 όσοι από τους περυσινούς έφυγαν ...το ίδιο είναι!

Εικόνα MIKEioannina

Μας κάνουν ΠΟΛΕΜΟ τα λαμόγια! !!
Μην μπαίνετε "σπορ φμ", τον αγόρασε ο Αλαφούζος!
Μπράβο για όλα, συνεχίστε έτσι. .. ΟΛΥΜΠΙΑΚΆ & Σταράτα...
υ.γ. έξω οι λογιστές απ την ομάδα.

Εικόνα DRAZA

Ρε μέσα οι λογιστές στην ομάδα. ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΩΣΤΑ.

Τότε θα αναγνωρίσουν ένα - δυο πραγματάκια.

Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια ...θα συνεχίσουμε!

Εικόνα manos

Μιλάμε για μεγάλα λαμόγια... Άλλωστε, για να μην υπαρχουν αμφιβολίες, στην ανακοίνωση της Θ.7 αναφέρονται ονομαστικά. Μπράβο ρε παιδιά. Συνεχίστε έτσι...

Εικόνα DRAZA

Κάθε μέρα και πιο δυνατά θα συνεχίζουμε Μάνο.

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

Εισαι πολυ ευγενικος ανθρωπος(δεν ειναι αδυναμια ΑΥΤΟ ,τουναντιον θα ελεγα)και το ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΠΑΤΗΣΑ ΣΤΟ PC 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑ . ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΨΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΟΝΤΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ γηράσκω αεί διδασκόμενος και ας ειμαι μεγαλυτερος σου(παλι εμαθα κατι). Να εισαι παντα καλα εσυ και το το αστειρευτο πνευμα σου....... Oπως θα το εχετε διαπιστωσει ολοι ειμαι ενα γαυρακι νεο στο site .στην αρχη κολυμπουσα στον κοκκινο πλανητη με το ονομα κ βαιος που ειναι και το ονομα μου αλλα κατι η τοξικοτητα του κοκκινου πλανητη ( αρης?) εξαιτιας της μη ειλικρινους φιλαθλης η οπαδικης (αν τοθελεις η θελετε)"ταυτοτητας" καποιων αρχισα να διαμαρτυρομαι και να τους γραφω στο τελος οτι δεν τσιμπαω απο εκει βγηκε συγαυροι το γαυρος ο μη tsimpon Μια μπηχτη απορια που ειχα τελευταια ηταν αν μπορει καποιο γαυρακι να κολυμπήσει στη θαλασσα του θρυλου λογω των πολλων tigre καρχαριων. Η αναφορα στη λεξη τιγρης οσο και χαρακτηρισμο εχει πολλους αποδεκτες . Τελος παντων και να μην σας κουραζω αλλο αυτη ηταν μια μικρη περιπετεια ενος γαυρακου ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ LIKE ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ στον RED P ειστε και εσεις και οι ψηφοι σας περα για περα μουφες γιατι πρωτα ψηφιζετε ανωνυμα σαν επισκεπτης και μετα με το ψευδωνυμο.Και αυτο για να δημιουργήσετε εντυπωσεις και να σπειρουν ετσι κιναιδιστικα το μισος και την διχονοια στον κοσμο μας οι κίναιδοι. Και μια παροτρυνση προς αντιπαλους,να ασχολειστε περισσοτερο με την ομαδας σας και το μελλον της γιατι το παρελθον ειναι ηδη γραμμενο και δεν αλλαζει........... ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ. ΠΡΩΤΟΥ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΓΛΥΦΟΜΟΥΝΙ ΛΙΝΑΤΣΕΣ που εχετε φτασει την πουστια (συμπεριφορας και ενεργειων) στο υψιστο επιπεδο

Εικόνα DRAZA

Φίλε ευχαριστώ, ευχαριστούμε όλοι δηλαδή για τα καλά λόγια.

Κανείς μας δεν είναι προφέσσορας έτσι κι αλλιώς ...μιλάμε για Ολυμπιακό και απλώς λέμε την γνώμη μας.

Όσον αφορά το redplanet.gr δυστυχώς έχει παραγίνει το κακό. Και λέω δυστυχώς γιατί είναι από τις πρώτες οπαδικές ιστοσελίδες που εγώ τσέκαρα σαν αναγνώστης και γιατί έχουν περάσει - και ακόμα υπάρχουν - αξιόλογοι άνθρωποι και εκεί όπως και παντού.

Το παράδοξο με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι πως τα πιο εμετικά πράγματα γράφονται από αναγνώστες/σχολιαστές και όχι από τους συντάκτες. Αυτοί που σχολιάζουν είναι που'χουν ξεφύγει και που δεν καταλαβαίνουν τι λένε ...σε τέτοιο βαθμό που η συζήτηση μαζί τους καταντά ανώφελη.

Από εκεί και πέρα, για να τα λέμε όλα η ιστοσελίδα δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Αν και αυτοί διαπιστώνουν ότι τέτοιους αναγνώστες έχουν και πως το κοινό τους γουστάρει γκρίνια και αμφισβήτηση ...ε θα χορέψουν στον ρυθμό που τους ζητούν.

Άσχημό αλλά πραγματικότητα ...και δεν ισχύει μόνο για αυτούς.

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

Αλλο ενα συν σε σενα πρωτα, αλλα και σε ολο το site, ειναι η αφοπλιστικη ειλικρινεια που υπαρχει και ειναι πηγαια. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .......Γαυρος απο αποψη φιλαθλος και οπαδος της ομαδας απο παιδακι ΑΠΟΡΟΙΑ ΟΤΑΝ καποιος ειναι οπαδος του γκαντι και της μη βιας ειναι αποδεκτος στην κοινωνια? Γιατι λοιπον η λεξη οπαδος προκαλει τρομο σε καποιους.ΟΠΑΔΟΣ Ετυμολογία αυτός που ακολουθεί μια κίνηση ή μια ιδεολογία, θιασώτης Συνώνυμα
ακόλουθος
θαυμαστής
σύντροφος
συμπαραστάτης
καληνυχτα

Εικόνα DRAZA

Όσον αφορά το οπαδός, από την ώρα που κάθεσαι ή στον καναπέ ή πας στο γήπεδο και μεροληπτείς υπέρ μιας ομάδας είσαι οπαδός.

Φίλαθλος αν είσαι, αν δηλαδή γουστάρεις το άθλημα είτε ποδόσφαιρο λέγεται αυτό είτε μπάσκετ ...μαζεύεις τους κολλητούς σου και πηγαίνετε και παίζετε 5επι5 και μονά τα Σ/Κ.

Το ένα ασφαλώς δεν αναιρεί το άλλο.

Αυτό πάει για τους δημοσιογράφους που λένε "εγώ ναι μεν είμαι Παναθηναϊκός αλλά" ή όπως στο άρθρο που σχολιάζεται στην ανάρτησή μου "Ολυμπιακοί είμαστε κι εμείς αλλά". Βαζέλαρα είναι ο πρώτος και αντιολυμπιακός ο δεύτερος πως θα γίνει τώρα...

Όσον αφορά την αλήθεια, αυτό που θέλω τουλάχιστον εγώ να κάνω εδώ μέσα είναι να λέω ο,τι βλέπω και να καταθέτω την άποψή μου. Δυστυχώς υπάρχει μια σοβαρή μερίδα κόσμου που χαρακτηρίζει όχι αυτούς που στοχευμένα της λένε παραμύθια και την ταϊζουν σανό από το σπέσιαλ ...ΑΛΛΑ ΟΣΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ.

Εικόνα REDNYC

ETSI MPRAVO DRAZA! O LATHREMPORAS-FRISKIES-GATOULA EXEI STRIMWXTEI ME TO GYPEDO KAI ME THN KOULA KAI VGAZEI APOTHYMENA STON VAGELLH - TO IDIO KAI O TWITTIS O FOROFYGAS POU PLEON EINAI AFRAGOS KAI PSAXNEI VOITHEIA APO TON KAVOUROGIANNH...XAIROMAI APO THN ALLH NA TA DIAVAZW OMWS, GIATI AUTO DEIXNEI OTI TOUS PONAEI, OTI H OMADA KATI KALO KANEI SAN ORGANISMOS....VASIKA AUTO POU TOUS PONAEI EINAI OTI O THRYLLOS EXEI VGALEI TOSA EKATOMMYRIA APO PWLHSEIS PAIXTWN ENW AUTOI DEN MPOROUNE NA POULHSOUNE OYTE STHN KATW RAXOULA...OI PWLHSEIS EINAI TEXNH PAIDIA, GIAUTO KAI O VAGGELHS EINAI PETYXHMENOS EPIXEIRHMATIAS - ENW AUTOI EINAI LAMOGIA, LATHREMPOROI KAI FOROFYGADES... KAI SOU MILAW GIATI KATI GNWRIZW - SE NAUTILIAKH ETAIRIA DOULEVW EDW STHN NEA YORKH TA TELEUTAIA XRONIA, XERW KAPOIA PRAGMATA APO MESA...

KAI DEN EIMAI KAI MIKROS: STHN GOUVA TOU VAVOULA, PISW APO TO ERGOSTASIO THS ZAE MEGALWSA AMA XEREIS APO PEIRAIA FILE!

SXETIKA ME OLOUS AUTOUS POU GRAFOUN STO RED PLANET, AMA KANEIS CLICK PANW STO ONOMA KAI DEIS TA PROFILE TOUS, OI POIO POLLOI APO AUTOUS DEN EINAI OLYMPIAKOI - MONO ARNHTIKA GRAFOUN, SE KANEI KAI ANARWTIESAI, RE POUSTH MOU, ENA KALO DEN EXEIS DEI? ALLA OXI, EXEI MOIRASEI TOSO PONO O VAGGELHS POU O LATHREMPORAS KAI O FOROFYGAS EXOUNE VALEI TA PAPAGALAKIA NA SPYROUNE DIXONOIA STA DIKA MAS SITE - MONO AUTO TOUS EMEINE...ALLA PAIDIA, DEN THA SYMFWNHSW OTI TO EXOUNE PETYXEI...OI OLYMPIAKOI KATALAVAINOUN...

EGW EGRAPSA STO RED PLANET OTI THA HTAN SWSTO NA MHN ANEVAZEI SXOLIA APO TA IDIA PROFILES POU VRIZOUN TON PROEDRO KAI TON THRYLLO...TESPA..

Εικόνα savvas gridlock

Πειραιώτης είσαι φίλε; Έλα να μαζευόμαστε...

Εικόνα REDNYC

KAI VEVAIA PEIRAIWTHS FILE! DHMOTIKO STO TRIAKOSTO EKTO DHMOTIKO, GYMNASIO / LYKEIO STO PEMTO PEIRAIA... XRYSES EPOXES, KANAME KOPANA KAI PHGAINAME NA DOUME ALEFA KAI IVIC STO PALIO KARAISKAKI ME THN MARSEILLE - PRWTOS MOU AGWNAS OTAN HMOUN PITSIRIKOS, OLYMPIAKOS - RODOS 3-0....

AKOMA KANW VOLTES STON PEIRAIA KATHE KALOKAIRI POU KATEVAINW, AN KAI EXEI ALLAXEI - PANE TA LABEL, PAEI TO AMERIKANIKO, PAEI TO KANALI, PAEI H ASTROPALIA, PANE TA GOODYS, PANE TA HLEKTRONIKADIKA STHN PLATEIA POU EPAIZA ME TIS WRES...PAEI TO MAGAZI "O ANTWNAKHS" STHN SWTHROS POU KATHOMOUNA EXW APO THN VITRINA KAI XALVADIAZA TA NIKE ME THN AEROSOLA KAI EIXA PRIXEI THN MANA MOU NA MOU TA PAREI - HAHAHA!

TRIANTPENTARISA TWRA FILE ALLA TON PEIRAIA KAI TON THRYLO TOUS LATREUW!!!

Εικόνα savvas gridlock

Aπό την άλλη μεριά είσαι εσύ. 1ο Δημοτικό-13ο Γυμνάσιο-3ο Λύκειο Πειραιά εγώ. Γάμησέ τα, ''Αντωνάκης'' ρε φίλε. Αυτά είναι. Αν και για αεροσολικό πρέπει να βγεις Σάντα. Μην μας πιάνουν και κορόιδα.

Εικόνα Mhtsaras

Γιομώσαμε πιτσιρικαρία εδανά μέσα !Ρε εφτούνα που λαλήτε τα μαγαζά εμείς ούτε που τα προλάβαμε ρε !Πούναι τα μπιλιαρδάδικα του Σιδέρη ρε που μαζεβόμασταν κάποτε ούλοι οι Γάβρουλες και γενότανε της καραπουτανάρας ;Πούναι το ''ΕΛΛΑΣ'' που ροκανάγαμε τα σάντουιτσάκια και παίζαμε μπιλιάρδα ;Πούναι το δισκάδεκο του Μανώλη του Λοντέν στο Πασαλεμάνι πούχε και σταθιμό ραδγιοφωνεκό και λαλούσε μόνο για γκόμενες και Γάβρο ;
Α ρε γαμώτο...πώς περάσανε τα έτη ;
Αλλά όχο κι αν περάσανε ένα πράμα δε άλλακσε !Το γαμήσι στους λαγούς του Περάια !Ναι ρε !Υπήρχανε και τέτγοιοι ρε!Πάντα κρυμμένοι...και μόνο άμα παραπάταε ο Θρύλατσος βγαίνανε σα ντους σαλίγκαρους μετά τη βρόχα και σερνονταν για να μας είπωνε για τις παπαργιές τους !
Μωρέ καλά το γραφει ο Πορτοδράκος...ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΜΟΥΝΙΑ !!!
Παρεπιφτόντως...Ντραζε...καλό το αρθράκεόν σου...Μαρέσεις...

Εικόνα DRAZA

Ευχαριστώ Μητσάρα. Αμοιβαία τα αισθήματα.

Εικόνα DRAZA

ΣΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΕΡΟΣΟΛΙΚΟ...

Εικόνα DRAZA

ΡΩΤΑΝΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΙΒΙΤΣ ΚΥΡ-ΝΙΚΟ

"ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΣΑΣ ΛΕΩ"

ΜΕ ΣΚΟΥΝΤΗΞΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΛΟΥΒΑΡΗΣ ...ΠΟΥ ΝΑ'ΞΕΡΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ.

"ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΡΟΜΠΝΙΑΚ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΤΥΧΗΜΑ"

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ Ο ΛΟΥΒΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΦΑΝΤΟ O ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΓΙΕΚΙΝΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΟΝΟΣΙΑ.

ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΚΟΥΞΙΜΟ Ο ΚΥΡ-ΝΙΚΟΛΑΣ.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ AIR MAX TA ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ANTONAKIS SPORT ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ. KAI KAΠΑΚΙ ΤΗΝ EPOMENH XΡΟΝΙΑ ΤΑ UP TEMPO ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ.

Εικόνα DRAZA

LAKKA ...OPOSITE KERANIS' INDUSTRY!

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΜΑ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΕΒΑΛΕ 50 ΜΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ. ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΑΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΑΡΑΔΙΑΖΕΤΑΙ, ΤΟΝ ΘΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ! ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UEFA ΤΟΥ FINANCIAL FAIRPLAY ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΟΣΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΧΝΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΙ!

Εικόνα REDNYC

SWSTOS DRAZA - OPPOSITE KERANIS :-)

NOMIZW OTI OI OLYMPIAKOI EXOUN MEGALYTERH SYSPYRWSH SE SXESH ME ALLOUS OPADOUS - MAS EXOYN ENWSH TA PETRINA XRONIA, MAS EXEI ENWSEI H TRAGWDIA THS 7, NOMIZW OTI EIDIKA OI PALIOTEROI (TRIANTARIDES/SARANTARIDES) VLEPOYN TA PRAGMATA POIO SWSTA - OI EIKOSAXRONOI POU EXOYNE ZHSEI MONO TIS EPOXES TWN PROTAHTLIMATWN EINAI OI POIO KALOMATHIMENOI, GIAUTO KAI TO ERGO POU KANETE ESEIS EDW EINAI FANTASTIKO! NA MATHAINOUN OI NEOI THN ISTORIA KAI TI LAMOGIA EINAI OI APENANTI!

Εικόνα DRAZA

ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΚΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ'ΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΣΥ.

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΕΤΑΓΡΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ. Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/121009/gia-poso-thaloyzomast...

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

Μου ειχε κανει δυσαρεστη εντυπωση, η επαναλαμβανομενη δυσαρεσκεια καποιων, για οτιδηποτε, ειχε και εχει να κανει με την ομαδα.Προεδρος συνεργατες παικτες ,προπονητης,μεταγραφες (αγορες και πωλησεις),ωσπου επεσε και η τελευταια σταγονα στο ποτηρι της υπομονης και της ανοχης μου,για καποιους που πιστευω οτι ειναι οτιδηποτε αλλο,οχι ομως ΓΑΥΡΟΙ.Αυτοι οι ιντερνετικοι προπαγανδιστες μπαινουν στο site Red.p και το παιζουν γαυροι με σκοπο την διχονοια και το μισος,σε οποιοδηποτε επιπεδο.Εκει λοιπον που εψαχνα να βρω καποια στοιχεια για παικτες του θρυλου απο τις ακαδημιες μου τραβηξε την προσοχη καποιος αεκτζης blogger σε site δικο τους Παναγιώτης Αλιατάς και το το εξης προπαγανδιστικο του πονημα Πόσους παίχτες έχει ο «γαύρος» από τις ακαδημίες του;
0
EDITORIALS, ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ

Λένε ότι ο Ολυμπιακός έχει ρίξει μεγάλο βάρος τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες του… έτσι λένε. Ακούγονται θριαμβευτικά σχόλια για τις ενέργειες της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε αυτόν τον τομέα… έτσι ακούγεται.

gfd-osfp20

Λένε ότι τα αποτελέσματα της δουλειάς που κάνουν, φαίνονται στις δύο συνεχείς παρουσίες της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού στο Next Gen Series πέρυσι και στο Τσάμπιονς Λινγκ Νέων φέτος… έτσι λένε.
Τι λέω εγώ; Ότι γενικός αρχηγός της ακαδημίας του Ολυμπιακού είναι ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Ποια είναι η εμπειρία και κυρίως ποια είναι η επιστημονική κατάρτιση του Γρήγορη, για να βρίσκεται σε αυτή τη θέση; Το να κατασκευάσεις μια καλή ομάδα νεαρών, μέσα από μια διαδικασία επιλογών παιδιών που ξεχωρίζουν είναι κάτι που μπορεί να το κάνει και ο μπάρμπα Θύμιος από το Αιγάλεω, το να δημιουργήσεις όμως ένα φυτώριο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που θα εξελίσσονται σε ολοκληρωμένες αθλητικές προσωπικότητες είναι κάτι που ξεφεύγει από τη λογική του: «παικταρά μου, πάρτους μόνος σου». Και φυσικά περιμένουμε να δούμε πόσους ποδοσφαιριστές δικής του παραγωγής θα έχει στο μέλλον ο Ολυμπιακός στην εντεκάδα του, προς το παρόν δεν έχει κανέναν.

Παναγιώτης Αλιατάς

aliatas74@gmail.com

https://twitter.com/aliatas74.... ΣΑΝ να διαβαζω ολους τους ντε και καλα "γαυρους" σε ενα προφιλ με το ιδιο παντα στυλακι Η ΓΡΑΜΜΗ που εχουν παρει απο τα αφεντικα τους ΘΥΜΙΖΕΙ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΤΟΝΟ ΓΑΖΙ ΑΥΤΟ το παραπανω χειρουργημα για το εργο των ανθρωπων του ολυμπιακου γινεται κοπια, και το καθε ιντερνετικο φερεφωνο βαζει και απο μια παπαραντζα για να φαινεται original ........ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ ΣΕ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΟΜΙΟΤΥΠΑ ΣΕ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ (οχι μονο για τις ακαδημιες αλλα για ολο το οικοδομημα που λεγετε ΟΣΦΠ )και καντε την συγκριση μονοι σας Το σχολιο του αεκτζη ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ....http://www.aek-live.gr/%CF%80%CF%8C%C... ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΤΣΑ ΤΣΑ ΤΣΑς (ΧΟΡΟΣ) που πηγε ο νους σας βρε παλιοπαιδα?

Εικόνα DRAZA

Aς γκουγκλάρει "Μπερντ Στορκ Ολυμπιακος" ας γκουγκλαρει και "Χερμαν Βερμιούλεν Ολυμπιακος" κι ας πει τι του έδειξαν τα αποτελέσματα.

Ας δει και το φετινό μας ρόστερ.

Αν τώρα του πούμε να κοιτάξει και στις άλλες ομάδες της σουπερλιγκ θα μας πει για παραρτήματα. Το είδαμε το παράρτημα της Νίκης την πρώτη αγωνιστική πόσο φιλικά μας αντιμετώπισε ...ειδικά οι πρώην αθλητές μας!Που ο ένας μας κάρφωσε και ο άλλος τσαμπουκαλευόταν.

Α ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑ ΠΟΣΟ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΜΟΙΡΑΣΕΙ.

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΕΚ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ;

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

πιστευω οτι ο στοχος ειναι η αποκοπη του καθε φιλαθλου ολυμπιακου απο τον εκαστοτε προεδρο του και τρωνε τα λυσσακά τους ειδικα για αυτο

Εικόνα DRAZA

και δυστυχώς σε μεγάλο βαθμό το'χουν πετύχει!

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

Μην απογοητεύεσαι.ΑΣ βαλει η θρυλαρα 8 με 10 τεμαχια στην ποα και τα μπαοκια και τοτε να δεις τραγουδια και χαρες απο τις διχασμενες προσωπικοτητες

Εικόνα DRAZA

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ... ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΕΦΗΜΕΡΕΣ!

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

και το αγαπημενο μου συνθημα τους το αφιερωνω https://www.youtube.com/watch?v=gzNh2bKpbF8

Εικόνα DRAZA

ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΛΟΙΠΟΝ (ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΙΤΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ.

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ Η ΤΟ "MODERN FOOTBALL" ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ, ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "MODERN FANS" ΤΟΥ FACEBOOK KAI TOY INTERNET ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ.

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

και το αγαπημενο μου συνθημα τους το αφιερωνω https://www.youtube.com/watch?v=gzNh2bKpbF8

Εικόνα DRAZA

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...

Εικόνα john

Πάντως φίλε draza πιστεύω πως οποίο ΜΜΕ και οποία εφημερίδα προσπαθεί να υπονομεύσει και να χτυπήσει τον Ολυμπιακό έχει προβλήματα είτε επειχηρηματικης φύσεως είτε προσωπικά με τον Μαρινακη Δες για παράδειγμα τον Φαπαθεοδωρου που απο τοτε που τον άφησε -δικαίως- άνεργο ο Βαγγελας, κάνει ευθείες επιθέσεις προς τον Ολυμπιακό και ξερναει χολή κεκαλλυμενη απο χιούμορ και ειρωνεία,που όμοια της δεν έχω ξαναματαδει Αν διαβάζετε τι γράφει στο κωλο twitter του αυτός ο πρώην αρδ θα φριξετε

Το συμπέρασμα ειναι ότι Εφ όσον πίσω απο τις προσπάθειες υπονόμευσης του συλλόγου κρύβονται κόντρες για συμφέροντα επειχηρηματικης φύσεως κανένας Γαυρος δεν θα πρέπει να παίρνει στα σοβαρά τα λεγόμενα των διαφόρων προπαγανδιστων
ΥΓ περιμένω την απάντηση σου για τη σεζόν 2010 2011..