ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ...ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ!!



Και εκεί που κατακαλόκαιρο μαθαίναμε πως εγκρίθηκε το κονδύλι για την ανάπλαση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας(εδώ) ...και πως περιμένει και η αεκ την σειρά της(εδώ), ήρθε προ ολίγων ωρών το Ελεγκτικό Συνέδριο να τους αφήσει όλους με την όρεξη
 
 
15/09/2014, ENIKOS.GR, MΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ
 
 
Σύμφωνα (και)με την άνωθεν πηγή λοιπόν, το Ελεγκτικό Συνέδριο έκρινε ΠΑΡΑΝΟΜΗ την σύμβαση ανάπλασης του «Απόστολος Νικολαϊδης» καθώς και το κονδύλι των 7 εκατομμυρίων ευρώ που είχε χορηγηθεί στον βάζελο ...με υπογραφή του τέως περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού.
 
Από τους συμβούλους του Ελεγκτικού Συνεδρίου επισημάνθηκε το προφανές.  Ότι δηλαδή αντίκειται στο δημόσιο συμφέρον το να πληρώσουμε νταβατζιλίκι εμείς την ανάπλαση της Λεωφόρου, χωρίς ασφαλώς να βάλει το χέρι στην τσέπη ο Τουίτι και η υπόλοιπη παρέα. Ότι κάθε άλλο παρά σύννομη είναι η χορήγηση δημόσιου χρήματος για να ανακατασκευάσει μια εταιρία της εκγαταστάσεις της. Εγκρίνοντας ένα τέτοιο κονδύλι, μεταξύ άλλων, παραβιάζεται η αρχή της οικονομικότητος, μιας και το προσδοκώμενο οικονομικό αποτέλεσμα δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση το κόστος μιας τέτοιας κίνησης. 

 
-ΠΡΩΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΑΠΟΡΙΩΝ
Αν λοιπόν το προσδοκώμενο οικονομικό ώφελος από την ανάπλαση της Λεωφόρου δεν δικαιολογεί με τίποτα την καταβολή 7 εκατομμυρίων μέσα απ’τις τσέπες μας ...ΜΗΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΦΑΚΙ; Αν η υπόθεση με τα 20 χαρτιά για το γήπεδο της ΑΕΚ έχει την ίδια κατάληξη με αυτή της Λεωφόρου τότε τι θα γίνει; Θα καλύψει την διαφορά ο Τίγρης που ως τώρα για την αεκ δεν έχει δώσει φράγκο; Θα’θελε σε αυτή την περίπτωση ο λαθρέμπορας να υπογράψει την ίδια σύμβαση με τον Κόκκαλη, που προ δεκαετίας έφερε το Γήπεδο Καραϊσκάκη στον Ολυμπιακό; Λογικά δεν θα τον χαλάει αφού όπως διαρρέουν οι αυλικοί του πρώτος ο γαύρος πήρε τσάμπα γήπεδο από το κράτος!
 
-ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΡΟΥΠ ΑΠΟΡΙΩΝ
Για τους πολιτικούς – ενεργούς και απελθόντες – που για προφανείς λόγους γουστάρουν να χορηγούν στις ΠΑΕ περιουσιακά στοιχεία είτε να τους αναπλάθουν τα ήδη υπάρχοντα με δικά μας λεφτά θα υπάρξουν συνέπειες; Θα λογοδοτήσουν πουθενά αυτοί οι κύριοι; Θα εξηγήσουν σε κάποιον αρμόδιο το σκεπτικό των αποφάσεων τους, μόλις τελειώσει με την βούλα του ΕΣ η καραμέλα «του μεσομακροπρόθεσμου κέρδους και του κόσμου που θα βρει δουλειά λόγω των έργων»;;
 
-ΤΡΙΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΑΠΟΡΙΩΝ
Σε συνέντευξη που έδωσε η νέα Περιφερειάρχης στην Εφημερίδα των Συντακτών, μέρος της οποίας αναπαρήχθη και στην lifo, δήλωσε πως πέρα απο υβριστικά πανό στα γήπεδα και μπινελίκια σε οπαδικές ιστοσελίδες, ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.  Άραγε υπήρχε διαθέσιμος υπερκοριός να καταγράψει τις απειλές που δέχθηκε η Δούρου ή μήπως αυτό δεν αποτελεί σκάνδαλο σχετιζόμενο με το ποδόσφαιρο; Θα καλέσει κάποιος αρμόδιος είτε την Δούρου να της ζητήσει λεπτομέρειες , είτε τους φερόμενους ως εμπνευστές των απειλών;  Θα βάλει η ΕΥΠ τα δυνατά της τώρα που, όπως διαβάζουμε, ΜΟΝΟ Η ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ; Γιατί αν υπάρχει μια συγκυρία που να προσφέρεται για απειλές σε βάρος της είναι αυτή! Τώρα που ο Τουίτι πιστολιάστηκε ...και η αεκ περιμένει την σειρά της!
 
-ΤΕΤΑΡΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΑΠΟΡΙΩΝ
Γιατί τέτοια μουγκαμάρα από όλους για το θέμα ρε μάγκες; Μόνο κάτι ιστοσελίδες – αθλητικές κυρίως -  αναφέρθηκαν στο ζήτημα ...κι αυτές στην χάση και στην φέξη. Γιατί δεν βρέθηκε κάποιος πολιτικός, κάποιος δημοσιογράφος, κάποιο δελτίο ειδήσεων βρε αδεφέ να μας τα κάνει λιανά ...να μας εξηγήσει το σκεπτικό της απόφασης του ΕΣ; Τυχαίο θα’ναι το δίχως άλλο! Πάλι την εκπομπή του Σαγόνια θα περιμένουμε για να δούμε τα γεγονότα να φωτίζονται όπως πρέπει!
 
 
Άντε με τις υγείες μας...
 
DRAZA
 

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Ο Σγουρός θα μελαγχολήσει όταν καταλάβει τί μαλακία έκανε, τάζοντας λεφτά σε ομάδες της αθήνας και νομίζοντας ότι έτσι θα πάρει ψήφους. Ήρθε σε αντίθεση με τους οπαδούς του ολυμπιακού, του συλλόγου που μεσουρανεί δεκαετίες όλο υγεία σε ΟΛΑ τα αθλήματα και δεν έχει ούτε κολυμβητήριο για να στεγάσει τη μονοκρατορία του στα υγρά σπορ. Και ανάγκασε πολλούς κεντρώους εκλογείς, με παραδοσιακή και βαθιά αντιπάθεια στη λαϊκίστικη "αριστερά" τύπου ΤΣΥΡΙΖΑ, να ψηφίσουν με βαριά καρδιά τη Δούρου. Αρχίζουμε το μέτρημα: εγώ, η γυναίκα μου, οι γιοί μου, ο πατέρας μου, η πεθερά μου, η αδελφή και ο γαμπρός μου, η ανηψιά μου και δεν βάζω όλους όσους συζητούσα στη δουλειά και τη γειτονιά και τους έπειθα ότι ο Σγουρός είναι μαυρογιαλούρος παλιάς κοπής και πρέπει να φύγει, ανεξάρτητα ποιός θα έρθει. Κύριε γιάννη έπαιξες και έχασες. Γιατί οι δωρεές ΣΟΥ προς ΑΕΚ- ΠΑΟ ήταν προκατειλημένες, εξυπηρετούσαν φανερά επιχειρηματικά συμφέροντα, ήταν μεροληπτικές και άδικες, αντιστρατεύονταν τη λογική διαχείριση του δημόσιου χρήματος, ήταν χαριστικές και τα παραμύθια που έλεγες στις δημόσιες εμφανίσεις σου, ότι τάχα τα έργα θα διευκολύνουν την άθληση της νεολαίας της Αττικής, έπειθαν κανα δυό χουλιγκάνους, ενώ οι μετριοπαθείς άνθρωποι έσπαγαν τις τηλεοράσεις. Οι επικοινωνιολόγοι σου κυρ Γιάννη Σγουρέ θέλουν κρέμασμα, αφού κατάφεραν και χρυσαυγίτες να ψηφίσουν Δούρου. Καληνύχτα και να προσέχεις γιατί όποιος μπλέκει με τα σκατά τον τρώει η αιώνια αντιπολίτευση.

Εικόνα DRAZA

Eυστοχότατη η παρατήρηση για το κολυμβητήριο ...την ωρα που ενώ -έστω στα χαρτιά- είχε δρομολογηθεί γήπεδο για την βαζέλα μέσα στην επόμενη πενταετία ζητούσαν νταβατζιλίκι από εμάς να πληρώσουμε 7μυρια για την Λεωφόρο.

Χωρίς να θέλω να μπω σε πολιτικά θέματα μου θυμίσατε την ατάκα ενός καλού φίλου που έλεγε:

"Δυστυχώς ή ευτυχώς οι Ολυμπιακές επιλογές είναι ψήφος στον Γιάννη Μώραλη και την Ρένα Δούρου" χαχαχαχαχα

Εικόνα Aprosarmostos17

Πάντως τέτοιο δούλεμα που τρώνε οι βάζελοι δεν έχω ξαναδεί. Από τον Βαρδινογιάννη, τον Πατέρα, τον Βγενόπουλο, στον Τσάκα, τον Αλαφούζο, μέχρι και ο Σγουρός τους υποσχέθηκε χρήμα του αέρα για να επανεκλεγεί. Εσείς πιστεύετε ότι ο Σγουρός δεν ήξερε ότι το θέμα θα κολλήσει στο Ελεγκτικό; Το ήξερε πολύ καλά. Κι' όμως σαν κλασικός παλιάς κοπής πολιτικός υποσχόταν σανό στα πρόβατα. Τώρα βέβαια δεν φταίει αυτός, φταίει το κακό Ελεγκτικό και ή κακιά Δούρου. Προχτές τον είδα να πίνει το καφεδάκι του χαλαρός στην Γλυφάδα. Ξέρει ότι δεν έχει να λογοδοτήσει πουθενά, έχει κάνει τα κουμάντα του. Αν υπήρχε κράτος δικαίου, θα έπρεπε να τον χώσουν μέσα για προσπάθεια εξαπάτησης του εκλογικού σώματος.

Εικόνα DRAZA

H για να το πω ανάποδα θα πρέπει να κατέβουμε υποψήφιοι στην Α' Αθηνών στις επόμενες εκλογές όποτε κι αν αυτές γίνουν. Τι θα πούμε ξέρουμε, πρόβατα που πίστεψαν το ποιήμα κι από άλλους πιο ερασιτέχνες από εμάς υπάρχουν αποδεδειγμένα ...γιατί όχι;;

Η λύση στην κρίση αυτή είναι!

Εικόνα REDNYC

Μπράβο Draza που αναδεικνύεις το θέμα - ο τουίτης τελείωσε, σειρά παίρνει ο γατούλης-λαθρέμπορας... Και για να τα λέμε όλα, ελπίζω η Δούρου να μην προσβάλλει την απόφαση...και οχι μόνο αυτό αλλά και να κάνει ενέργειες να μπλοκάρει τα λεφτά για το τζαμί της κούλας - γιατί κάποια αρδακια γράφουνε σήμερα οτι τα λεφτά της κούλας δεν έχουνε σχέση με τα λεφτά της ζέλας επειδή το τζαμί τους θα είναι -λέει- καινούργιο... Αρχίδια λέω εγώ. Τώρα όλοι καταλαβαίνουν την δύναμη του λαού του Θρύλου! Δικό μας δήμαρχο βγάλαμε ρε μουνιά κούλες στην περιοχή σας και δική μας περιφεριάρχη στην Αττική μουνιά ζέλες! Με τον Πειραιά βέβαια δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά! Εσείς με τα παπαγαλάκια, εμείς με την δύναμη της φωνής μας (και της ψήφου μας!)

Ο Βαγγέλης έχει για όλους σας κουφάλες!

Εικόνα DRAZA

Eγώ ξαναρωτάω φίλε μου:

ΘΕΛΕΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ ΤΟ ΑΕΚ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ;

ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ...ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΙΓΟ;

Εικόνα Chief Bromden

Σχετικά με το τέταρτο γκρουπ αποριών και τους ΑΡΔ ο Ηλίας Δρυμώνας (που τον έχω κράξει για άλλα θέματα αλλά καλό είναι να αναγνωρίζουμε και τα σωστά) πριν λίγο στο ραδιόφωνο της ΝΕΡΙΤ χαρακτήρισε σωστή την απόφαση με το σκεπτικό πως δεν μπορεί το δημόσιο να χρηματοδοτεί ιδιωτικές εταιρείες. Μάλιστα καυτηρίασε τις προεκλογικές υποσχέσεις του Σγουρού για τις χρηματοδοτήσεις τόσο για τα 7 της Λεωφόρου όσο και για τα 20 της Κούλας και επαίνεσε την μετέπειτα στάση της Ρένας Δούρου.

Εικόνα DRAZA

Κι εγώ δεν τον κάνω κέφι φίλε τον συγκεκριμένο, αλλά αφού τοποθετήθηκε για το θέμα έτσι όπως λες πολύ καλά κάνεις και το αναφέρεις. Πρέπει να είμαστε δίκαιοι.

Εικόνα savvas gridlock

Ο Σγουρός αντιμετώπισε τις συνέπειες των πράξεών του. Αμφιβάλλω αν μετά τις εκλογές έχει καταφέρει να καθίσει σε καρέκλα. Ας δει και τα ποσοστά που πήρε στην Α' (κυρίως) αλλά και στη Β' Πειραιά, μπας και καταλάβει το ποιος του περιποιήθηκε τις αιμορροϊδες. Κατά τα άλλα, γελάω μόνο με την σκέψη όλα αυτά να συνέβαιναν με το γαύρο. Τα ίδια τα ρουφιανο-site του Τσίριζα, κάτι left.gr, κάτι stokokkino.gr και φυσικά η ''Αυγή'', θα ούρλιαζαν για τους ''φασίστες γαύρους'', αλλά και την ''ομάδα του Δημοσίου και της διαπλοκής''. Παίζει να έπαιζαν όλα τα παραπάνω κάθε μέρα, όλη μέρα σε sites και κανάλια. Θα διαβάζαμε πύρινα άρθρα για τους ''πληρωμένους μισθοφόρους της Θύρας 7, που κατ'εντολή του αφεντικού τους στοχοποιούν πολιτικούς''. Ευαίσθητοι εισαγγελείς θα ασκούσαν ποινικές διώξεις και τα κανάλια θα ασχολούνταν με την κατάντια της ελληνικής κοινωνίας, η οποία καθρεφτίζεται στον Ολυμπιακό. Τώρα σιωπή. Τα ίδια πουτανο-ΜΜΕ του Τσίριζα υποβαθμίζουν τη σημασία των δηλώσεων δικού τους κομματικού στελέχους. Βεβαίως τσίπα από το κόμμα της ροζ αριστεράς σε γενικές γραμμές περιμένουν μόνον οι λεβιέδες, αλλά όπως σε κάθε χώρο, υπάρχουν και οι σωστοί. Η Ρένα Δούρου θέλουμε να πιστεύουμε όλοι πως θα αποδειχθεί συνεπής σε όσα υποσχέθηκε προεκλογικά. Μακάρι μια γυναίκα να αποδείξει πως φοράει τα παντελόνια που δεν τολμούν να βάλουν άλλοι ''άντρες'' συνάδελφοί της πολιτικοί.

Εικόνα DRAZA

Από την άλλη βλέπουμε και τον τρόπο με τον οποίο ήθελε να επανεκλεγεί ο Σγουρός.

Και επαναλαμβάνω ...ας βρεθεί ένας υπερκοριός και για τα τηλεφωνήματα που θα δεχθεί η Ρένα τις προσεχείς ημέρες!

Όλο και κάτι θα βρει να ψαρέψει.

Εικόνα savvas gridlock

Ο υπερκοριός έχει βρει πολλά πράγματα, τα οποία αγγίζουν ακόμη και την πρωθυπουργάρα μας. Το αν και τι από αυτά θα προχωρήσει, αφήνω να το σκεφτεί ο μέσος αναγνώστης...

Εικόνα DRAZA

ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΕΓΩ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΣΚΟΠΑ ...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ Ο ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ Ο ΚΑΛΟΥΠΑΤΖΗΣ...

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΑΔΩΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΤΑΤΖΗ, Η ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΕΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ! ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Ο ΥΠΕΡΚΟΡΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ...

Εικόνα apostolos gaganis

Ευστοχο το σχολιο και διατυπωμενο ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. Μετα το ΄΄ορεκτικο΄΄, περιμενουμε τωρα και το...κυριως πιατο. Κανει εντυπωση παντως αυτη η σκατοκατασταση με την αντιμετωπιση του θεματος απο ολους τους γνωστους και λαλιστατους για πολλα αλλα, ΑΡΔοΜεΜΕδες... Θα μου πεις πρωτη φορα ειναι και μονο γιαυτο; ΄΄Παιζεις μπαλα΄΄ παντως, σε πολλες θεσεις. Μμμμ...

Γιααα...πες μου ομως τωρα, γιατι δεν σε ειδα στο χθεσινο χαρακωμα κι αυτο ειναι που καιει σημερα, τίιιι...βλεπεις για τον αγωνα με την Αθλετικο; Επιθυμητη συνθεση, τακτικη, πιθανο αποτελεσμα, κινδυνοι και τα ρεστα; Ετσι να συμπληρωνεται το παζλ, μ΄ενα βασικο κομματι...

Εικόνα DRAZA

Απόστολε είμαι βαθιά πεπεισμένος πως ο Θωμαϊδης θα βάλει και πάλι τα πράγματα στην θέση τους. Σε αυτόν ελπίζω εγώ.

Όσον αφορά τις προβλέψεις για τον αγώνα κόντρα στην Ατλέτικο ...ομολογώ πως είμαι προληπτικός κι εγώ σαν τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Να "σπάσω" το γούρι και να το συζητήσουμε; Τι λέτε;

Εικόνα ALEXIS7GER

πανω απο ολα τα γουρια , γιγαντα...χαχα

Εικόνα DRAZA

Είδα στον ύπνο μου δυο αποτελέσματα. Στο ένα σκόραρε η Ατλέτικο στο άλλο όχι. Και τα δυο σενάρια τελικώς μας βόλευαν.

Πέρυσι τέτοιο καιρό κόντρα στην Παρί είχα δει τελικό σκορ 2-3. Δεν έπεσα και πολύ έξω...

Πω καλά, από τον Ιωαννίδη στον Τσουκαλά πηγαίνω. Από της προλήψεις ..στα όνειρα!

Εικόνα rasputin7

Γιατι δεν κανουνε το γηπεδο τους στ αστερια να τελειωνουμε?

Εικόνα DRAZA

Υποθέτω πως έχουν υψοφοβία αδερφέ.