ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ



Σκέψεις πριν το αποψινό ματς με την Ατλέτικο.
 
- Παίζουμε με την πρωταθλήτρια Ισπανίας, φιναλίστ του περυσινού Champions League και την ομάδα που 3 μέρες πριν κέρδισε για δεύτερη σερί σεζόν μέσα στο Μπερναμπέου τη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία της Primera Division. Εδώ κανονικά θα έπρεπε να τελειώσει η κουβέντα και να θεωρούμε πως πιθανό θετικό αποτέλεσμα σήμερα θα ισοδυναμεί με θαύμα.
 
- Δεν μιλάμε για μια ομάδα που ''ο πρόεδρος αγόρασε τους παικταράδες της, οι οποίοι χαλάνε τον κόσμο'', όπως θα έλεγε και ο Αλέφαντος. Μιλάμε για ΟΜΑΔΑ. Μιλάμε για κορμό παικτών που αγωνίζονται 2-4 χρόνια μαζί, αλλά πάνω από όλα μιλάμε για ένα σύνολο με την ξεκάθαρη σφραγίδα του ΠΡΟ-ΠΟ-ΝΗ-ΤΑ-ΡΑ Σιμεόνε. Ο κάθε παίκτης έχει συγκεκριμένο ρόλο στο χορτάρι. Υπάρχουν αλληλοκαλύψεις, τακτική και φροντίδα για κάθε ματς ξεχωριστά από τον πάγκο. Η Ατλέτικο δεν είναι ομάδα που θα σε πνίξει από το πρώτο λεπτό. Μπορεί να σε περιμένει 60-70 λεπτά και μετά να ανεβάσει στροφές για 10 λεπτά, να σου κάνει 2 γκολ και να τελειώσει το πανηγύρι. Δεν φοβάται να κάτσει πίσω και να περιμένει τον αντίπαλο, ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ, όπως μεταφράζουν εδώ οι ''γνώστες'' το ''κάθομαι πίσω'', αλλά προσπαθώντας να σε βρει μπόσικο, για να σε χτυπήσει στον κενό χώρο. Είναι το περιβόητο positioning σε αντίθεση με το possession, την κατοχή μπάλας που εφαρμόζει π.χ. η Μπαρτσελόνα. Είναι σχεδόν αδύνατο να υποτιμήσει η συγκεκριμένη ομάδα κάποιον αντίπαλο.
 
- Η Ατλέτικο είναι ομάδα που χαίρεσαι να βλέπεις στο χορτάρι, όχι επειδή παίζει ''μπαλάρα διαστημική, με τριγωνάκια-συνδυασμούς-ντρίμπλες-μαγείες''. Είναι ομάδα που το κύριο συστατικό του παιχνιδιού της είναι το πάθος των παικτών της. Υπάρχουν τεχνική-ταχύτητα-δύναμη και ό,τι άλλο απαιτεί το ποδόσφαιρο, αλλά πρώτα και κύρια υπάρχει πάθος. Υπάρχουν παίκτες που όπως έχει πει και ο Τιάγκο ''αν μας το ζητήσει ο Σιμεόνε, πηδάμε κι από γέφυρα''. Υπάρχει με λίγα λόγια μια ομάδα που είτε την υποστηρίζεις είτε όχι, γουστάρεις να την βλέπεις, γιατί σου θυμίζει πως το ποδόσφαιρο πρώτα και πάνω από όλα είναι ΑΝΤΡΙΚΟ ΣΠΟΡ, που δεν (θα έπρεπε, αλλα δυστυχώς) αφορά αποτριχωμένους που-star ποδοσφαιριστές. Αυτό το πράγμα βεβαίως μόνον ένας Αργεντίνος θα μπορούσε να το μεταδώσει στην ομάδα του, αλλά πρακτικά για εμάς εδώ τους φίλους του Ολυμπιακού μεταφράζεται ως ''μην περιμένεις 11 τιτίκες σήμερα της Ατλέτικο, που θα πάρουν ψηλά τον αμανέ και θα σε υποτιμήσουν''.
 
- Η ατομική αξία των παικτών της Ατλέτικο σε σύγκριση με τους αντίστοιχους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σε κάθε θέση είναι όχι απλώς ανώτερη, αλλά προκαλεί γέλιο ακόμη και η προσπάθεια να μπούμε σε αυτήν τη λογική. Παίκτες όπως οι Μιράντα και Γκοντίν, ο Γκάμπι, ο Κόκε και αυτός ο διαβολάκος της Σοσιεδάδ που λέγεται Γκριεζμάν, όχι απλώς δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ στην Ελλάδα, αλλά ούτε που σκέφτηκαν ποτέ να έρθουν στα μέρη μας. Παίκτες που θεωρούνται απόβλητοι για το υψηλό επίπεδο της Primera, όπως ο Ριβάλντο και ο Τζιοβάνι όταν μας ήρθαν ή καλή ώρα όπως ο Τσόρι τώρα, εδώ έχουν σχεδόν μυθοποιηθεί. Ξαναλέμε, αγωνίζεται η πρωταθλήτρια Ισπανίας με την πρωταθλήτρια της Ελλάδος.
 
Θα αναρωτηθεί κάποιος ''ωραία, άρα να μην κατέβουμε να παίξουμε. Αυτό μας λες; Έχουμε χάσει πριν μπούμε στο γήπεδο;''. Όχι, δεν λέω αυτό. Απλώς παραθέτω κάποιες σκέψεις σχετικά με το πώς πρέπει να προσεγγίσουμε το ματς όλοι. Όχι μόνον προπονητής-παίκτες, αλλά κι εμείς ως κόσμος.
 
- Το παιχνίδι είναι από αυτά που λέμε ''ό,τι πάρουμε καλό είναι''. Αν έρθει ισοπαλία ή νίκη, πανηγυρίζουμε για τη μεγάλη επιτυχία. Αν χάσουμε, το θεωρούμε φυσιολογικό και προχωράμε, δίχως να αναλωθούμε σε γκρίνια. Η χρονιά δεν τελειώνει σε μια ενδεχόμενη ήττα απόψε. Ακόμη και η δεύτερη θέση παραμένει ανοιχτή, ενώ φυσικά η τρίτη θέση στον όμιλο είναι καθαρά στο χέρι μας είτε κερδίσουμε 4-0, είτε χάσουμε 0-4 σήμερα.
 
- Αν υπάρχει μία πιθανότητα να πάρουμε κάτι καλό από το ματς, αυτή θα προκύψει από την κακή κατάσταση πολλών βασικών παικτών της Ατλέτικο. Δεν προσδοκώ στο να ''έχουν αδειάσει μετά το διπλό που κάνανε το Σάββατο στο Μπερναμπέου'', γιατί ξαναλέω, μιλάμε για το μεγαλύτερο ''γάτο'' προπονητή που κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή στην Ευρώπη. Μιλάμε για το Σιμεόνε που καβάλησε το Μουρίνιο μέσα στο Λονδίνο σε ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Ήδη φρόντισε να κάνει το απαιτούμενο rotation. Για να μιλήσουμε συγκεκριμένα, θα εκπλαγώ αν δω τον Τιάγκο, το Ραούλ Γκαρσία και το Χιμένες που ξεκίνησαν στο Μπερναμπέου το Σάββατο, να ξεκινούν και στο Καραϊσκάκη απόψε.
 
- Ακόμη κι αν η Ατλέτικο βρεθεί σε κακή βραδιά, ο Ολυμπιακός πρέπει να αντιμετωπίσει έξυπνα το ματς, με πολλούς παίκτες του να καταθέτουν το 101% των δυνατοτήτων τους στο χορτάρι. Αλλιώς πάλι θα χάσουμε και ίσως και πάλι να χάσουμε εύκολα. Πάνω από όλα είναι η τακτική. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ. Αυτό το έγκλημα το πληρώνουν η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα. Το πλήρωσε η Τσέλσι πέρυσι στο Στάμφορντ Μπριτζ. Όποιος γαύρος πιστεύει στον ''επιθετικό Ολυμπιακό, που μπαίνει στο γήπεδο και τους πνίγει όλους, είτε αυτοί λέγονται Ρεάλ Μαδρίτης είτε Πλατανιάς'', καλό θα είναι να αφήσει τη φουστανέλα στην άκρη πριν μπει στο γήπεδο ή καθίσει στον καναπέ του να δει το ματς.
 
- Τακτική δεν είναι μόνο το ''κλείνω τους χώρους''. Πρώτα και κύρια, είναι το ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ. Στο υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού, οι 3 παίκτες που το κάνουν αυτό με συνέπεια είναι οι Φουστέρ-Μανιάτης-Εντινγκά. Με αυτήν τη σειρά. Όχι οι Μανιάτης-Φουστέρ-Εντινγκά, ούτε οι Εντινγκά-Μανιάτης-Φουστέρ. Αν και οι 3 είναι υγιείς, πρέπει να ξεκινήσουν στο ματς. Βάζοντας το Φουστέρ βδέλλα πάνω στον Γκάμπι, το Μανιάτη να μαρκάρει τον αντίπαλο μπουκαδόρο από τον άξονα των χαφ και των Εντινγκά να καλύπτει παράλληλα στα χαφ τις πάσες του Μάριο Σουάρεθ (λογικά αυτός θα ξεκινήσει), αλλά να ντουμπλάρει και πάνω στο Μάντζουκιτς ή στον Κόκε όποτε πατάνε περιοχή, έχεις αρκετές ελπίδες να μην σε ξε...χαρβαλώσουν (άλλο είναι το σωστό ρήμα) στο transition. Η μόνη λύση που βλέπω εγώ για να χωρέσουν και οι 3 μέσα, δίχως να μείνει έξω ο φορμαρισμένος Κασάμι, είναι ο ρόμβος στα χαφ. Εντινγκά-Μανιάτης-Κασάμι-Τσόρι και μπροστά ο Φουστέρ με τον Μπενίτες ή το Μήτρογλου ή το Διαμαντάκο. Θα έλεγα καλύτερα τον Μπενίτες δίπλα στο Φουστέρ, αλλά ο Μίτσελ ξέρει καλύτερα το ποιος επιθετικός μας πατάει πιο γερά στο χορτάρι αυτήν την στιγμή από τους 3 προαναφερθέντες.
 
- Πρέπει να υπάρξει ειδική μέριμνα για τα στημένα της Ατλέτικο, με παίκτες του Ολυμπιακού να παίρνουν ''αλά μπρατσέτα'' που λέμε σε κάθε κόρνερ ή φάουλ έξω από την περιοχή μας τους παίκτες της Ατλέτικο που τους ανέθεσε ο Μίτσελ. Ειδικά τον Γκοντίν πρέπει να τον αναλάβει ο καλύτερος κεφαλοσφαιριστής από τους 11 παίκτες που θα επιλέξει για την αρχική μας 11άδα ο Μίτσελ. Με δικά του γκολ πέρυσι η Ατλέτικο πήρε το πρωτάθλημα και λίγο έλειψε να πάρει και το Champions League.
 
- Δεν αρκεί να εγκλωβίσεις την Ατλέτικο για 70-80 λεπτά, πιστεύοντας πως μετά θα αρκεστεί στο ''χ''. Χρειάζεται προσήλωση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων. Ακούγεται κλισέ, αλλά με τη συγκεκριμένη ομάδα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όλοι οι αθλητικοί μας παίκτες πρέπει να αγωνιστούν, ώστε να αντέξουν ένα 90λεπτο σε φουλ ρυθμό. Πρακτικότερα αυτό σημαίνει πως αν έχεις έναν μπακ που είναι κάπως τρύπιος πίσω, καλή-κακή ώρα τον Ελαμπντελαουί, καλό θα ήταν να τον αφήσεις στον πάγκο ή αν θέλεις να τον βάλεις βασικό, να μην τον αφήσεις ΠΟΤΕ εκτεθειμένο, τοποθετώντας το Μανιάτη μονίμως δεξιά στα χαφ και ποτέ στον άξονα (άρα περνώντας το Φουστέρ πίσω από τον Τσόρι, στην κορυφή του ρόμβου, για να μην προκύψει τρύπα στα μαρκαρίσματα). Γιατί μπορεί φερ'ειπείν ο Γκριεζμάν που θα βγαίνει πάνω του να μην βρεθεί σε καλή βραδιά, αλλά υπάρχει η πολυτέλεια να γίνει η αλλαγή π.χ. του Ραούλ Γκαρσία ή του Αρντά Τουράν, ενώ πάντοτε υπάρχει η πιθανότητα να σε βρούνε μία φορά μπόσικο. Αν σε βρούνε μπόσικο έστω και μία φορά, καληνύχτα...
 
Όλα τα παραπάνω γράφονται για να καταλήξουμε σε μια ΣΥΜΒΟΥΛΗ, ΟΧΙ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΜΑ ΔΑΧΤΥΛΟΥ προς τον κόσμο μας. Η ομάδα σήμερα θα χρειαστεί ενίσχυση καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα, από όσο το δυνατόν περισσότερους γαύρους. Το ματς είναι ένα από τα δυσκολότερα στην ευρωπαϊκή μας ιστορία. Οι Ολυμπιακοί που δεν θα κάτσουν στο πέταλο της 7, αν υπάρχει μία περίπτωση να ξεσηκωθούν, δεν θα το κάνουν ακούγοντας συνθηματάκια για τους βάζελους, την Αστυνομία ή τα σκηνικά. Σήμερα ΔΕΝ παίζουμε με το βάζελο, ώστε να τον βρίζουμε ακατάπαυστα. Οι γαύροι στις κεντρικές θύρες θα βγάλουν φωνή, αν ακούνε από το πέταλο διαρκές σφύριγμα σε κάθε επίθεση της Ατλέτικο, αν ακούνε συνθήματα που σπρώχνουν την ομάδα στη νίκη και κυρίως όταν καταλάβουν πως αυτοί που φωνάζουν από την 7, παρακολουθούν το ματς. Δεν ήρθανε για να βάλουν την κασέτα με τα γνωστά συνθήματα, αλλά ήρθανε να σπρώξουν την ομάδα στη νίκη.
 
Αν χάσουμε, δεν τρέχει κάτι. Αν όμως γίνει το θαύμα, απόψε
 
ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ...
 
Υ.Γ. 1 Σε καμία περίπτωση δεν υποδεικνύουμε στο ΜΙΤΣΕΛ το τι πρέπει να κάνει. Αυτός ξέρει καλύτερα από όλους το πώς θα παρατάξει την ομάδα. Αν δεν κάνει όσα λέμε, κράξιμο από εδώ μέσα μόνο και μόνο επειδή δεν μας έκανε το κέφι ΔΕΝ θα ακούσει. Ελπίζουμε αυτό να έχει γίνει κατανοητό σε όλους όσοι διαβάζουν συστηματικά τη σελίδα. Για όλους εμάς εδώ, πρώτα και πάνω από όλους στην ομάδα (αγωνιστικά εννοείται, όχι διοικητικά) είναι ο προπονητής.
 
Υ.Γ. 2 Πάμε ρε μάγκες. Πάρτε το πάνω σας σήμερα.
 

Σχόλια

Εικόνα tasos

Μετά από κάθε μεγάλη νίκη τού Θρύλου διερωτώμαι ,τί άλλο θά δώ ακόμη?Καί ο Θρύλος είναι εκεί νά μάς χαρίζει νέες συγκινήσεις πιό δυνατές από τίς προηγούμενες.Καί μέσα μου χωρίς νά τό λέγω σέ κανένα ,ισως καί γιατί οι μεγάλοι πόθοι είναι πολύ δυνατοί γιατί είναι βαθειά ριζωμένοι μέσα μας ,Περιμένω τήν Κούπα μέ Κ κεφαλαίο. Στήν Ελλάδα , ο Θρύλος τά έχει σμπαραλιάσει όλα ,τί μένει? Πάντως σας βεβαιώνω ότι κάθε πρωτάθλημα τό απολαμβάνω σάν νά είναι τό πρώτο καί κάθε παιχνίδι τού Ελληνικού Πρωταθλήματος τό ζώ μέ τήν ίδια πάντα αγωνία μέχρι νά κερδίσουμε.
Υ.Γ. Μήνυμα γιά Απόστολο. Απόστολε ,συγνώμη αλλά μόλις απόψε διάβασα τό σχόλιο σου γιά μένα στήν ανάρτηση τής 4/9.Δέν βρίσκω λόγια ,καί ειδικά σήμερα πού ειλικρινά σού λέγω ότι είμαι πολύ συγκινημένος από τή χθεσινοβραδυνή μεγάλη νίκη.Μένω εκτός λεκανοπεδίου ,εδώ καί 19 χρόνια καί άν θέλεις καί μπορείς νά πάρεις τό e-mail μου από τούς διαχειρηστές τού RΑΤΜ καί νά τά πούμε εκτός BLOG. Πάντως σέ ευχαριστώ θερμά καί πάλι κυρίως γιατί ουτε κάν μέ ξέρεις.
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.

Εικόνα KCS

O ΘΡΥΛΟΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΙΤΣΕΛ

ΥΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΜΕ ΣΚΟΡ 3-2

Είμαι πολυ τυχερός που είδα αυτό το ματς από το πέταλο της 7 και ψηλά. Νομίζω καλή εξέδρα είχαμε, τη βοηθήσαμε την ομάδα.

Τώρα για το ματς, μεγάλη νίκη που θα προκαλέσει αίσθηση στην Ευρώπη. Μεγαλώνουν τον Ολυμπιακό μας τέτοιες νίκες.

Βέβαια κατά τη γνώμη μου καθαρά βαθμολογικά το πιο σημαντικό ματς για τη φετινή μας πορεία είναι το επόμενο,επίσης δύσκολο,με τη Μάλμε. Μην τους υποτιμάμε.

Οποιος και να'ναι ο αντίπαλος ο Ολυμπιακός κατεβαίνει να νικήσει. Αυτή είναι η μαγκιά, αυτός είναι ο Ολυμπιακός.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ !

Εικόνα john

Σαββα όταν χαλαρωσεις και ηρεμήσεις περιμένω να γράψεις εσυ άρθρο για την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή νικη τιυ Ολυμπιακού στην ποδοσφαιρική ιστορία του η οποία δεν ηρθε με κλεφτοπόλεμο και με νοοτροπία ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ αλλα με ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΟΒΙ

Εικόνα PHANTOM7

an kai den thelo tetoia ora na mpo se tetoies logikes kai na xalaso thn xara mas..theoro oti o mitsel den sigrinetai san prosopikothta mexri tora me mpoukovi alla exei poly dromo mprosta tou.kai oti o valverde einai enas kalos men alla polyypertimhmenos proponhths sthn istoria mas..otan se 6 ntermpy me ton vazelo pairneis ta 2 kai se kanei poutana 2 fores o makhs o xavos kai o pathr kostenoglou asto..xiliees fores lemonhs pou leei o logos

Εικόνα john

Διαφωνώ αλλα δεν εχει ΚΑΜΙΑ σημασία σήμερα.

ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ....

Εικόνα PHANTOM7

safos kai den exei john....
OLYMPIAKARA MOY.......

Εικόνα Spiros Legend

ΑΠΟΨΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ,ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΧΟΝΤΡΑ,ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΕ ΠΑΛΙ!ΠΟΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ,ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟ ΤΟΝ ΡΟΥΓΚΑΛΑ,ΣΤΗΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΕ ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ?ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ,ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ,ΦΟΡΕΣΤΕ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ,ΠΙΣΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΝΟΗ ΜΑΣ!ΘΡΥΛΟΣ!!!!

Εικόνα μαουνιέρης

Στην αρχή έσφαζες με το μπαμπάκι. Μετά πήρες το παλιό σκουριασμένο χασαπομάχαιρο. Γειά σου, Σύπρο!

Εικόνα μαουνιέρης

Στα εκτός έδρας ματς του Θρύλου είμαι πάντα στην Κέρκυρα. Πέρνα (μετά τις 6 Οκτωβρίου) από το καφενείο της Κούλας να τα πούμε.

Εικόνα PHANTOM7

ela more tora pia atletiko..ela more tora pia giouventous..edo to PROTATHLIMA FETO THA TO PAREI H DEKO TOY VORRA..MEXRI FISIKA NA EPISTREPSEI(ERXOMASTE PAIDIA.TO FONAZOUME 2 XRONIA TORA GIA NA TO KATALAVETE,H NA KANO KAI KAKA?) H AEKO44..OLA AFTA VEVAIA MEXRI THN STIGMH POU H 20PLH ANAPLASH THE LEOFOROU THA THN KANEI MARACANA,THA TRELATHOUN STA ESODA KAI THA TA PAROUN OLA(EVROPAIKO,PAGKOSMIO,GALAXIAKO)..

Εικόνα PHANTOM7

ela more tora pia atletiko..ela more tora pia giouventous..edo to PROTATHLIMA FETO THA TO PAREI H DEKO TOY VORRA..MEXRI FISIKA NA EPISTREPSEI(ERXOMASTE PAIDIA.TO FONAZOUME 2 XRONIA TORA GIA NA TO KATALAVETE,H NA KANO KAI KAKA?) H AEKO44..OLA AFTA VEVAIA MEXRI THN STIGMH POU H 20PLH ANAPLASH THE LEOFOROU THA THN KANEI MARACANA,THA TRELATHOUN STA ESODA KAI THA TA PAROUN OLA(EVROPAIKO,PAGKOSMIO,GALAXIAKO)..

Εικόνα PHANTOM7

AFIEROMENO SE OLOUS TOYS GAVROUS THS OIKOUMENHS..STOUS PAIXTES,TON PROPONHTH,TON PROEDRO TOY OLYMPIAKOU..MA KYRIOS STON AFTOKRATORA THS PSYXHS,THS KARDIAS KAI THS YPARKSHS MAS KAI TA ALLOTHRISKA POUTANAKIA POU TON ANTIMAXONTAI

ntaks mwre kai i atletico einai omada allagmeni... opws perisi kai i benfika pou kamia sxesi pou eixe ftasei teliko... kai ntaks mwre kai poios simeone p kanei karagiozilikia kai siga more tora kai pios mitroglou tora p exei na valei gkol edo kai kana 8mino. siga tora more omades p prin paiksoun me ton olympiako ftanane telikous kai ksafnika me ton olympiako ginontai kafeneia... kai ntaks more poia man utd perisi pou katelikse stin enati thesi kai ntaks mwre kai poios olympiakos me to sapaki ton afelay kai ta koroida pou ton agorasan kai ntaks mwre poios mazouakou aftos pou den ton kseri oute i mana tou.... ntaks mwre sta arxidia mas.....
OPOS SOSTA EGRAPSE ENAS SIGGAVROS..KAI TOY APANTHSA-SIMPLIROMA

KAI NTAKS MORE SAS EXEI STOIXEIOSEI TA ONEIRA SAS ALLOTHRISKES POUTANES.KAI NTAKS MORE KATHE TRITH-TETARTH VRADY STHNESTE OLOI MAZI NA DEITE OLYMPIAKO..KAI NTAKSEI MORE PERSY POU XASAME 3-0 STO MATZESTRE DEN KSERATE POSO EIXE ERTHEI H OMADOULA SAS EKEINH THN HMERA,KAI NTAKSEI MORE KSYPNATE TA VRADIA ENTROMOI STON YPNO SAS APO TOYS EFIALTES KAI PSELIZETE"KOKKALHS,MARINAKHS,SATANAS,EKSAPODO" KAI NTAKSEI MORE STA FOROUM SAS METAKSY SAS OMOLOGEITE OTI SAS EXOUN STOIXEIOSEI TA ONEIRA..KAI NTAKS MORE OTAN ISASTAN MIKROI ISASTAN PANATHINAIKOS,AEK,PAOK KAI KSAFNIKA AIDIASATE APO TO VROMIKO PODOSFAIRO KAI GINATE MATZESTRE KAI ATLETIKO ALLA TORA POU TIS PSOLIAZEI AFTES O DIAXRONIKOS SAS EPIVHTORAS O ROCCO SIFREDI APO TON PEIRAIA MAS KSAFNIKA THA GINETE BASKETOFILOI,FILOI TOU XOKEY TOU BASEBALL,ALLA NTAKSEI MORE O MARINAKHS MAS KOROIDEVEI POU EXEI TON SILLOGO XORIS XREH KAI VAZEI KAI 15 XARTIA GIA METAGRAFES ENO O MEN TIGRHS-GATAKI AFISE THN OMADA THS KARDIAS TOU NA PESEI GAMMA,O TOUITHS THA FEREI ANAPTYKSH KAI O ONASHS TOY PONTOU DEN DINEI OUTE 10 XARTIA NA KSEXREOSEI THN DEKO TOY VORRA..ALLA NTAKSEI MORE EMEIS EIMASTE PROVATA POU MAS EKANE O KOKKALHS KAI O MARINAKHS KAI 15 PROTATHLIMATA SE 17 XRONIA KAI PLEON APO TA YPOLOGISIMA CLUB THS EVROPHS,ENA CLUB POU AN DEN TO SEVASTEIS THA TO PLIROSEIS KAI SEIS OI KSIPNITZIDES..KAI NTAKSEI MORE KSIPNITZIDES GIA KANTE SOUMA,GIA ADIASTE TIS TSEPES SE OIKONOMIKO,OPADIKO KAI PARATAKSIAKO EPIPEDO NA METRITHOUME?KAI NTAKSEI MORE O KOKKALHS MAS KOROIDEVE ME TA MELH KAI PIGAME KAI GRAFTIKAME 90000 KAI MOLIS PIGATE NA DOKIMASETE TO IDIO DEN MAZEFTIKATE OUTE 90..KAI NTAKSEI MORE O DIKOS MAS ERASITEXNHS SAS EXEI PAREI PARAMAZOMA SE OTI KINEITAI GINAIKEIO KAI ANTRIKO ALLA PROVATA EMEIS KAI KSIPNITZIDES ESEIS POU OI ERASITEXNES SAS EINAI XEIROTEROI KAI APO TON A.O GASTOUNHS..KAI NTAKSEI MORE SAS EXOUME GAMHSEI THN YPARKSH KAI DEN EXEI STAMATHMO...EN KATAKLEIDI..ALLOTHRISKOI.OSO TA KLEIDIA THS PARATAKSIS KRATANE ANTHROPOI ANO TON 35 POU ZISANE XOUNTES,PETRINA,VARDILOGIANNISMO KAI GIANNAKOPOULAIOUS STO BASKET H MOIRA SAS AFTH THA EINAI..TO MARTYRIO TOY SISSYFOU EINAI ENAS POLY DIDAKTIKOS MYTHOS

Εικόνα el trick

ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ

ΘΡΥΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα el trick

ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΒ

ΘΡΥΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα max1964

Καλησπέρα απο Κρήτη .
Μεγάλη νίκη . Περιμενω με αγωνία αυριο σχόλιο της αδελφάρας του πράσινο φρουρού
Θρύλε γερά

Εικόνα RED HELL

ΕΓΙΝΕ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΕΓΙΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΙΜΑ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΗΔΟΝΗ.ΣΠΙΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.ΦΑΓΑΜΕ 2 ΓΚΟΛ ΑΠΟ 2 ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ.ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΕΚΣΤΑΣΗ.ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ.
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΟΥ.
ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕ ΛΥΓΑ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Εικόνα tasos

Παιδιά κατι σχετικό μέ τό αποψινό παιχνίδι καί τά αρδακια τής sportday.Προσέξατε χτύπημα στή πρώτη σελίδα. "Φάκελος στημένα." Από μακρυά φαίνεται ότι αναφέρεται σέ στημένα παιχνίδια τού Θρύλου, αλλά από κοντά καταλαβαίνεις ότι αναφέρεται στό παιχνίδι τής Αθλέτικο. Τελείωσε είναι πολύ μ...... όποιος γαύρος αγοράζει τή φυλάδα τού τουήτη SPORTDAY.

Εικόνα apostolos gaganis

Τασο καλησπερα. Πηγαινε στην αναρτηση του ΔΙΑ, στις 4/9/2014, με τιτλο ΄΄Σαν σημερα΄΄ και φωτογραφια του Θεμη Μουστακλη. Υπαρχει σχολιο, που νομιζω οτι σ΄ενδιαφερει. Καλο βραδυ και με τη νικη σημερα. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Εικόνα Ερυθροφύλακας

"Ωραία να μην κατέβουμε να παίξουμε" δε λέω αυτό.. Ούτε στο γηπεδο μην παμε, αστειεύομαι φυσικά!

Εικόνα john

Μάγκες συγνώμη που θα βρωμισω την ανάρτηση.

Πριν λιγο ο Κουγιας δήλωσε οτι θα βραβεύσει ο ίδιος προσωπικά τον Μίτσελ στον αγώνα της Πάτρας .Πως εξηγείται αυτη η κωλοτουμπα του συγκεκριμένου που απο εκεί που ζητάτε να διοργανωθεί πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό,τωρα γλύφει γλύφει γλύφει όπως γλύφουν τα φυτά τους καθηγητές τους για να πάρουν καλο βαθμό?

Εικόνα savvas gridlock

Θεραπειες αιμορροιδων απο το Βαγγελαρο Μαρινακη.

Εικόνα apostolos gaganis

Προκειται για την τελευταια λεξη στη Θεραπευτικη της εν λογω επωδυνης παθησης, γνωστη πλεον διεθνως ως Marinakis΄procedure. Aνακοινωθηκε το πρωτον στο World Congress of Proctology, Tokyo, Japan, 2012 και σημερα θεωρειται επεμβαση πρωτης επιλογης. Πρακτικα συνισταται σε βιαιη πρωκτοδιαστολη υπο επισκληριδιο αναισθησια ( ο ασθενης δηλ. παρακολουθει τί του γινεται ), με συνεπεια την ρηξη των αιμορροϊδικών κιρσών και την συνακολουθη επουλωση του εγχειρητικου πεδιου κατα δευτερον σκοπον.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μη μασάτε σύγγαυροι! Θα τους γαμήσουμε!

Εικόνα clark gheibol

εγώ το έχω ήδη παίξει και στο στοίχημα ότι θα κερδίσουμε

Εικόνα Νίκος Γόδας

Clark, σκύλε με τη βοϊδόπουτσα, μην παίζεις ποτέ στοίχημα τον Θρύλο. Εντάξει, προφανώς και αστειεύεσαι, αλλά χρειάζεται και λίγο ενθουσιασμός. Ο κόσμος πρέπει να είναι ενθουσιώδης στο γήπεδο όποιο κι' αν είναι το σκορ. Από την αρχή μέχρι το τέλος. Όσοι είστε μέσα, μάγκες, δώστε τα όλα. Ξελαρυγγιαστείτε σύγγαυροι! Ζήτω ο Ολυμπιακός μας!!!

Εικόνα clark gheibol

μπες λίγο και στο φαμπού να δεις

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μη μου πεις ότι είναι δικό σου ρε σκύλαρε, βοϊδοπούτσκαρε;

Εικόνα apostolos gaganis

Εμπαινε ρε Θωμα!!! Ο,τι και να γινει αποψε, εμεις δεν κωλωνουμε ΠΟΤΕ! ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΟΟΟΣ ΜΑΣ, ΡΕΕΕΕΕ!!!!!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εμείς μπορεί να αστειευόμασταν, αλλά ο Μίτσελ και οι παιχταράδες μας όχι!!! Τιτανοτεράστια νίκη! Θα τα πούμε όλα αύριο!

Εικόνα apostolos gaganis

Εγω δεν αστειευομουνα καθολου! Για πηγαινε στα σχολια στην αναρτηση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ, 14/9/2014, να δεις...Τα ματια μπορει να μη βλεπουνε οπως παλια, η ΜΥΤΗ ομως ειναι παντα παρουσα και ξερεις τί λενε για το κρασι...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Απόστολε, χαίρομαι ιδιαιτέρως για σένα. Ξέρεις γιατί; Γιατί φαίνεται ότι σήμερα πήρες δέκα χρόνια ζωής. Πρέπει να είσαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου σήμερα. Και αυτό οφείλεται σε όσα νιώθεις για τον Θρύλο μας! Είσαι παράδειγμα για όλους μας!!! Χαίρομαι που συνομιλώ μαζί σου!! Να μας ζήσει ο Θρύλος!!!!!

Εικόνα john

Το παιχνιδι δεν ειναι ούτε κρίσιμο ούτε οριακό.Ειναι μια ευκαιρία για να δουμε ποσο ανταγωνιστικοί είμαστε σε αυτο το επίπεδο.Μου φτάνει η προσπάθεια και ο μοχθος για το αποτέλεσμα και στα 90 λεπτά του αγώνα.Δεν θα μου αρέσει καθόλου εάν παρατησουμετο παιχνιδι.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ,ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΩ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

ειμαι σιγουρος οτι τοσο ο senior οσο και οι παικτες εχουν τα σχεδια τους για σημερα,και δεν μπαινω στον πειρασμο (οσο και να το θελω) να τα προσδιορισω. Φυση αδυνατον.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ "ΜΠΑΛΑ ΜΟΥ"(ΚΕΡΚΙΔΑ, BLOGS, ΓΑΥΡΟ ΠΑΡΕΕΣ) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ (ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ) ΨΥΧΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ και μην ξεχνατε εμεις σημερα γιορταζουμε ΕΝΩ οι αλλοι θα σκανε απ` την ζουλια τους και θα τους τρωει η αγωνια για το αποτελεσμα καιγια την ροτα που θα τραβηξουν τοσο πριν οσο και μετα την ΓΙΟΡΤΗ....ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ..ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑΣ. ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ Η ΘΥΡΑ 7 ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΜΥΝΑ ΘΥΡΑ 27 28 34 35 19 15 OLEEEEEEE ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΧΑΦ VIP 33 34 15 14 12 11 OLEEEEE ρε παιδια ας πει και καποιος αλλος πως πρεπει να παίξουμε στην κερκιδα γιατι με επιασε αγχος https://www.youtube.com/watch?v=_PFNAEFec9E https://www.youtube.com/watch?v=sw-laV_PgSI

Εικόνα Spiros Legend

Θυμαστε τι γινοταν τελευταιες μερες του Αυγουστου και πρωτες του Σεπτεμβρη απο τους Α.Ρ.Δ. και τους Ολυμπιακαρες του Red Planet(για τους σχολιαστες λεω,που σιγουρα υπαρχουν και προβοκατορες μεσα)?Ολοι αυτοι οι ξεφτιλισμενοι εβαζαν deadline το παιχνιδι με την Ατλετικο για το αν εγιναν σωστες μεταγγραφικες κινησεις και πωλησεις παιχτων,ελεγαν <<θα τα πουμε στο παιχνιδι με την Ατλετικο,ετσι και χασουμε θα γινει χαμος>>,μην σκισετε καμια καλτσοδέτα πουστρακια!.Το αλλο το ωραιο,οταν εγινε η κληρωση βγηκαν ολοι <<οι ειδικοί>> και ελεγαν οτι ο Ολυμπιακος ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ,ΤΥΠΟΥ ΡΕΑΛ,ΜΠΑΡΤΣΑ,ΜΠΑΓΕΡΝ Κ.Λ.Π..!Εχω να τους πω το εξης,<<ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ!>>,εαν δεν προκειται για στημενους προβοκατορες,μιλαμε εχουν τοση σχεση με την μπαλα,οση κι εγω με την αεροναυπηγικη...Δηλαδη,ας μας πουν καποια Ευρωπαικη ομαδα που μπορει να πεις οτι θα κερδισει την Ατλετικο,μια ρε αλητες πειτε,οσο για την Γιουβεντους,μεγαλη τυχη απο το Β Γκρουπ η πρωταθλητρια Ιταλιας...Τα ιδια πουστικα λεγανε και περυσι με Μπενφικα και Παρι Σ.Ζ.,η μια πατησε την Σεβιλλη στον τελικο του Γιουροπα Ληγκ,αλλα το εχασε ΒΛΑΚΩΔΩΣ,στα πεναλτυ,και η Παρι,με τον Ζλαταν τραυματια,τεραστια απωλεια,αυτοκτονησε στους 8,<<κατάφερε>> να αποκλειστει απο την Τσελσυ εχοντας νικησει 3-1 στο Παρισι(ναι,εκει που ηταν αποτυχια που ο Ολυμπιακος εχασε στο 90 2-1,γιατι πηγαιανε για την νικη και οχι για να κρατησει το 1-1!),χανοντας τα αχαστα στο Λονδινο και τρωγοντας στο τελος το 2-0,κανοντας τον Μουρινιο να τρεχει μεχρι την Trafalgar Square απο την χαρα του για την τελειως απροσμενη προκριση εναντιον της πληρεστερης και καλυτερης Παρι...Αλλα αλλο Παρι με Ζλαταν και αλλο χωρις,αυτα που εχασε ο Καβανι απλα δεν χανονται σε τετοιο επιπεδο...Που καταληγουμε?Στο οτι πολυ ορθα τα εθεσε ο Σαββας,για το τι πρεπει να περιμενουμε,να μην αεροβατουμε,εμεις δεν ειμαστε Pa-nothing-aikos,Eυρω-πέος,Πρεσβης και πουτανας γιος,εμεις ξερουμε ποιοι ειμαστε και δεν παραμυθιαζομαστε απο τους ΑΡΔ <<που θελουν το καλο μας>>!Συμφωνω και με την τεχνικη αναλυση,ειναι μεγαλη ατυχια να ειναι ανετοιμοι οι 3 παικτες του κεντρου που χρειαζονται πιο πολυ σε αυτο το ματς,οι Φουστερ,Μανιατης,Εντιγκα,δεν ειναι σιγουρα στην φορμα που θα επρεπε.Και κατι τελευταιο για τον Ρομπερτο,2,5 μετρα με το ανοιγμα των χεριων,βαλε και το αλμα,ας συννενοηθουν με τους αμυντικους να βγαινει πιο συχνα να διωχνει την κωλομπαλα στην μικρη περιοχη,παρα να καθεται αγαλμα στην γραμμη και να περιμενει να την μαζεψει απο τα διχτυα,καλος χρυσος και αγιος αλλα με τις εξοδους εχει θεμα,και επειδη δεν εχουμε Μελμπεργκ,Αβρααμ στα καλα τους να καθαριζουν την εναερια κυκλοφορια,γνωμη μου ειναι οτι θα επρεπε να βγαινει πιο συχνα να διωχνει,πριν παρουν την κεφαλια οι αντιπαλοι,γιατι μετα ειναι αργα...Θεός φυλάξοι σημερα!!!

Εικόνα vagio

Συμφωνω απολυτα με την αναλυση του Σαββα. Ελπιζω να μην παει μονο οπως με την Παρι περσι που τα δωσαμε ολα στο πρωτο ημιχρονο και μετα σκασαμε, αν και ο Μισελ ειναι πιο εξυπνος απο εμενα για να ξανακανει το ιδιο λαθος.
Φοβαμαι απιστευτα τα στημενα τους, και εχω καλο προσιαθημα για τον Μπενιτεζ (και σημερα, και γενικοτερα).
Τυχεροι οσοι βρεθειτε στο γηπεδο, εμεις οι ξενιτεμενοι θα τη βγαλουμε με ρακι και τηλεοραση.

Εικόνα jimakos

Δεν είναι μόνο ο Ελαμπντελαουί που έχει θέμα αμυντικά είναι και ο Μαζουάκου αλλά εκεί δεν έχουμε άλλον.
Αυτό που με φοβίζει είναι τα στόπερ, κυρίως στα στημένα.
Ο Φουστεράκος οπωσδήποτε κι όσο αντέξει και ένας από τους Μανιάτη,Εντινγκα ιατί δεν έχουν αγώνες και δεν ξέρω αν αντέχουν. (Ο άλλος αλλαγή). Επειδή σήμερα μάλλον το παιχνίδι θα είναι πολύ αντρικό όσοι παίξουν πρέπει να αντέχουν σε πολύ υψηλούς ρυθμούς και στην δύναμη της Ατλέτικο.

Εικόνα mike the red

Έχουμε ντέρμπυ κορυφής το Σάββατο με Βέροια,καλό θα ήταν ο κόουτς να προφυλάξει μερικούς παίχτες.
Πάντως πέρα από την πλάκα,η ομάδα δυστυχώς πάλι άτυχη με τους γαμωτραυματισμούς,χάνουμε και τον Σαλίνο,ενώ ο Μανιάτης έκανε και χθες ατομικό.Αυτό που θέλω είναι μία καλή εμφάνιση,να τα δώσουν όλα οι παίχτες μας,και θα πάρουν το χειροκρότημα που τους αξίζει.Ο κόσμος θα παίξει μεγάλη μπάλα,το Σάββατο ήταν εξαιρετική η ατμόσφαιρα.Δεν πα' να παίζουμε και με τον Τύρναβο,όταν έχεις τέτοιο πάρτυ στην εξέδρα πάντα θα φεύγεις γεμάτος από το γήπεδο.

Εικόνα TARZANIARHS

ΕΥΓΕ!
Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 7!
ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΚΑΙ ΛΙΩΣΤΕ ΤΑ ΜΠΕΤΑ!
ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΟΜΟΨΥΧΙΑ Ο ΣΙΜΕΟΝΕ ΘΑ ΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΗΤΗΡΙΑ!

Εικόνα μαουνιέρης

Πάιζουμε με την Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε. Παίζουμε και με την Ατλέτικο και με τον Σιμεόνε. Και πρέπει να αγωνιστούμε ΚΑΙ με μυαλό. Άντε, σύγαυροι, ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Εικόνα apostolos gaganis

Καλως κάνεις και βαζεις τα πραγματα στη θεση τους για σημερα, απο τη δικη σου φυσικα σκοπια. Ισως σε μερικα σημεια να διαφωνω, κυριως ως προς την απολυτοτητα των γραφομενων σου. Ετσι εισαι ομως, αυτες ειναι οι αποψεις σου, τις σεβομαι, κι εγω στην τελικη τους γουσταρω αυτους που ειναι ο εαυτος τους και δεν το ΄΄παιζουν΄΄ αλλιως. Εχουμε πηξει αλλωστε απο τους...δηθεν. Στα βασικα παντως συμφωνουμε και ειδικα σε σχεση με την παραινεση του Υ.Γ 2, υπερθεματιζω εντονα.

Κλεινω με μια Λατινικη τριπλετα ( ετσι για να...προβοκαρουμε λιγο και μια - πολυ αγαπητη - ψυχη...):

- Δεν ειμαι, ως Ολυμπιακος, με τιποτα του στυλ ΄΄Ave Caesar, morituri te salutant΄΄, τουτεστιν ΄΄Χαιρε Καισαρ, οι μελλοθανατοι σε χαιρετουν΄΄...

- Ξερω οτι ΄΄Ad augusta pesangusta΄΄, δηλαδη ΄΄Εις τα ενδοξα, διά των στενών΄΄ ή σε πιο ελευθερη μεταφραση, αν δεν βρεξεις κωλο, ψαρι δεν τρως...και

- Γι΄αυτον τον λογο ΄΄Dente lupus, cornu taurus petit΄΄, o καθενας δηλ. θα επιτεθει, θ΄αγωνιστει το βραδυ για το αποτελεσμα χρησιμοποιωντας τα οπλα του: Αυτοι, ως Ισπανοι, με τα κερατα του ταυρου κι εμεις, ΩΣ ΓΑΥΡΟΛΥΚΟΙ, με τα δοντια μας...

Ιδωμεν. QL.

Εικόνα apostolos gaganis

΄΄Αμα μας πει ο Σιμεονε να πεσουμε απ΄τη γεφυρα, θα το κανουμε΄΄. Δεεε χρειαζεται... Σας σπρωξαμε εμεις ψες βραδυ και...αντε κωλοφαρδοι, τη βγαλατε μοναχα μ΄ενα σπασιμο μυτης...

Εικόνα el trick

Σάββα θεωρώ λάθος σου να .....προτείνεις σύνθεση ενδεκάδας.
Καταλαβαίνω ότι το έκανες για να εξηγήσεις καλύτερα τη θέση "κρατάμε μικρό καλάθι" όμως η ανάπτυξη της σκέψης σου μοιάζει πολύ με των προπονητών καφενείου ή εξέδρας και ίσως παρεξηγηθεί από αρκετούς.
Εγώ δεν στέκομαι στη σύνθεση. όπως και να παίξει ο ΘΡΥΛΟΣ με τον ΘΡΥΛΟ θα αναπνέω. Δε πα να κατεβάσει και ένδεκα Ρομπέρτο ή ένδεκα Μήτρογλου.
Όπως και να παίζει, με όποιους και να παίζει με όποιο αντίπαλο και να παίζει ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΡΥΛΟ.
Στη νίκη θα πετάξω, στην ισοπαλία θα μου μείνει κάτι πικρό στη γεύση και στην ήττα θα θέλω να με καταπιεί η γή. ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
Δεν κοιτάζω το παρελθόν (....γιατί χάθηκε εκείνη ή η δείνα ευκαιρία, προσδοκώ στο μέλλον αλλά "δεν έρχομαι" ΖΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Το τώρα. Αυτό είναι που μετράει κυρίως για μένα.

Εικόνα savvas gridlock

To ξεκαθαρίζω και στο άρθρο, δεν κάνω υποδείξεις στο Μίτσελ. Ποδοσφαιροκουβέντα κάνουμε.

Εικόνα REDNYC

Σωστή η ανάλυση του αγώνα Σάββα - συμφωνώ απόλυτα αν και νομίζω οτι ο Μανιάτης δεν είναι έτοιμος να παίξει. Υπομονή και επιμονή σήμερα.

Το σωστό ρήμα είναι: ξε...μουνιάσουν! Πολύ προσοχή στο κέντρο της Αθλέτικο - πρέπει να βγαίνουμε πρώτοι στην μπάλα και να παίξουμε σε υψηλό τέμπο όλο το ματσάκι... Δεν με νοιάζει να χάσουμε αλλα θέλω να δώ πάθος!
ΘΡΥΛΟΣ!

Εικόνα μαουνιέρης

Ακριβώς - αν και δεν χρειάζεσαι συνήγορο! Τι να συζητήσουμε σήμερα; Για τη λατινική ποίηση του ευρωπαϊκού Μεσαίωνα ή για τον πολλαπλασιασμό των κολεοπτέρων;! ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Ααααα....δεν εχεις δικιο! Ο πολλαπλασιασμος των κολεοπτέρων ( και η...δυσμηνόρροια επι του θήλεος φλεβοτόμου papatachi, θα προσθετα εγω ), ειναι αντικειμενα συναρπαστικα!!!

Εικόνα μαουνιέρης

Μετά το χτεσινοβραδυνό 3-2 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, σύγγαυρε Απόστολε, μπορώ κι εγώ να σου μιλήσω με την κλεισμένη μου φωνή απνευστί και κατ' εναλλαγάς για τανυστικά πεδία, για αφηρημένα πολύτοπα, για απειροστικό λογισμό, για τον χώρο του Μινκόβσκι και -ναι, ναι, ναι- για την ενδαμοιβάδα coli, και δη με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Α ρε Θρύλε, τί μας κάνεις!... Τρεισήμιση η ώρα τη νύχτα - πού να κολλήσει ύπνος...