Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ''ΞΕΝΟΙ'' ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ



Με αφορμή το τραγικό περιστατικό στο παιχνίδι Ηρόδοτος-Εθνικός την Κυριακή που μας πέρασε, έκανε δηλώσεις χθες ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, στο κανάλι ΣΚΑΙ του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟ Ιωάννη Αλαφούζου.
 

 
Φυσικά κανένας ξένος δεν υπάρχει ανάμεσα στους (φερόμενους ως) δράστες. Αναρωτιόμαστε το τι θα διαβάζαμε αν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε αντίστοιχες δηλώσεις σε ΜΜΕ του ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ για ένα περιστατικό που δεν αφορά άμεσα τον Θρύλο. Μήπως θα άνοιγε πάλι η ιστορία με τις σχέσεις Ολυμπιακού-Χρυσής Αυγής; Αν ναι, από ποιους θα άνοιγε; Από αυτούς που σήμερα σιωπούν; Ψάχνουμε στους γνωστούς χώρους κάποιο κείμενο καταδίκης για τις παραπάνω δηλώσεις του κυρίου Κωνσταντίνου και δεν βρίσκουμε. Μάλλον έπεσε το Internet μαζικά στα σπίτια και στις δουλειές όλων αυτών των παιδιών και δεν πρόλαβαν να σχολιάσουν γύρω από αυτό το θέμα. Είμαστε σίγουροι ότι μόλις επανέλθει η σύνδεση, θα στηλιτεύσουν με πύρινα άρθρα αυτό το παραλήρημα του Βασίλη Κωνσταντίνου.
 
Υ.Γ. Για μία ακόμη φορά λέμε περαστικά και καλή ανάρρωση στον οπαδό του Εθνικού (και γνωστό σε πολλούς Πειραιώτες) Κώστα Κατσούλη. Ευτυχώς οι αρχικές απαισιόδοξες προβλέψεις έχουν δώσει τη θέση τους σε κάποιες πιο ευχάριστες. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. Kράτα γερά Κώστα...
 

Σχόλια

Εικόνα kg

ΖΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ?

ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ

ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ!

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ

ΜΑΛΑΚΑ..ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΟ

ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΦΟ.....

Εικόνα clark gheibol

χαχαχαχα, αδερφέ, τελευταία έχεις ρέντα, μου άρεσε και το άλλο με τα γυαλομπούκαλα και το Χεσετζόγλου

Εικόνα Νίκος Γόδας

Τρέμει ο Γιάννης Πανούσης μετά από την προσέγγιση του εξέχοντος διδάκτορα, Βασίλη Κωνσταντίνου aka στόκος. Πρόκειται για τομή στην ανάλυση της γηπεδικής βίας. Ο λόγος του με χόρτασε και τον πήρα τηλέφωνο να φάει τη φρατζόλα του. Κατάφερε και συνέδεσε, μέσα σε 1 τηλεοπτικό λεπτό, το πρόβλημα του χουλιγκανισμού, το μεταναστευτικό ζήτημα (μπολιασμένο με πατριωτικές φανφάρες χρυσαυγουλίτικου επιπέδου) και το θέμα της σαπίλας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το μόνο παράπονο που έχω από σένα, Σάββα, είναι ότι έκοψες το βίντεο πάνω που μιλούσε για τον Παναθηναϊκό. Πάνω που θα έλεγε για τη σαπίλα της αδειοδότησης του Παναθηναϊκού από την Ε.Π.Ο. και την σαπίλα που ζέχνει από τα βιολογικά προϊόντα, που ο κακός Βλαδίμηρος αφήνει να σαπίζουν στο Απήλιον. Μάλιστα εδώ θα ανέλυε και τις διεθνείς κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις που επηρεάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το άρθρο θα έπρεπε να είχε τίτλο "ο Πούτιν καταστρέφει τον Παναθηναϊκό". Γεια σου Βασίλη γραμματιζούμενε και μπεσαλή...

Εικόνα savvas gridlock

Γιατί το άλλο πού το πας. Από την έδρα της Λευκής Αδελφότητος, την Βρεττανία, αρχίζει η παγκόσμια αναστάτωση που ετοιμάζεται να προκαλέσει η Λίλιθ. Αυτή είναι η αιτία του αυριανού δημοψηφίσματος στην Σκοτία. Μέγα όπλο της Λίλιθ Λαμασθού είναι ο εθνικισμός. Περίμενα να τοποθετηθεί και γι'αυτά ο Βασίλης ο Κωνσταντίνου, αλλά δεν τον αφήσανε τα νεοταξικά τσιράκια του εβραιομασονικού ΣΚΑΙ.

Εικόνα REDNYC

Σαββα, έπεσε η επική σου ανάρτηση για την κωλοτουμπα της κωλοφυλλάδας - check it out!

Εικόνα savvas gridlock

Tι;

Εικόνα Νίκος Γόδας

Δε λες που κρατήθηκε και δεν αράδιασε τα όσα κρυφά μυστικά συζητάνε με τον Γιώργο Πάλμο; Αυτό θα ήταν αποκάλυψη. Όσο το σκέφτομαι, ο Βασίλης ο διανοούμενος είπε λίγα απ' όσα ξέρει. Και παρ' όλα αυτά, μας διαφώτισε τω (δ)όντι.

Εικόνα max1964

Μήπως όσα λέει , ειναι για να εχει μια καλη δικαιολογία για τα επεισόδια που θα γίνουν στη λαγοφωρο ?
Μεχρι τωρα ήταν οι αντιεξουσιαστές τωρα θα ειναι οι ξένοι
Η ροζ φανέλα του ταιριάζει απίστευτα .

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

*Όσοι με τα λόγια κάνουν τα πάντα αλλά με τα έργα τίποτε είναι ψεύτικοι και κατ΄ επίφαση μόνο ενάρετοι άνθρωποι* . (Δημόκριτος) .

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

ΜΕΤΑ απο προσφατα στοιχεια περι της καταγωγης του αρχαιου και πασιγνωστου ανα την ποα ΓΑΥΡΟΠΟΥΤΣΟΥ παραδίδεται προς αναγνωσιν με τα σωστα περι της καταγωγης στοιχεια..... ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΑΥΡΟΠoύτσoς (427 π.Χ.–347 π.Χ.) ήταν αρχαίος Έλληνας ανθοπώλης από την ΚΡΗΤΗ ,που μετακομισε στο θρυλικο λιμανι του πειραια ο οποίος έγινε γνωστός και έμεινε στην ιστορία για την ομορφιά, την γοητεία και το ευγενές του χαρακτήρος του.
Παρόλο που υπήρξε φτωχός, ήταν ο πιο περιζήτητος γαμπρός της αρχαίας Αθήν(ΠΟ)ας και όλοι πατεράδες προόριζαν τις ομορφότερες κόρες τους για τον Πoύτσo.
Εξού και η φράση: "Το κορίτσι αυτό είναι για τον Πoύτσo". Όσο μεγάλωνε ο Πoύτσoς, οι γυναίκες τον λάτρευαν ακόμα περισσότερο. Όταν περπατούσε στο δρόμο, υπήρχαν ασυγκράτητες γυναίκες που τον φιλούσαν παντού, τον έγλυφαν, τον μύριζαν, τον χάιδευαν και τον έφτυναν. Όλες αυτές ήταν για τον Πoύτσo. Πραγματικά ήταν αδύνατο να βγάλει κανείς τον Πoύτσo από το μυαλό μιας βαζελοποας...!!!οι πληροφοριες λενε οτι ο απογονος του ειναι ξακουστος ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΤΗΝ "PUTA" ATLETICO DE MADRID.ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑΣ "PUTA"ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΜΕΣΑ και ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΕΣ DNAικες αναμνησεις μαλλον λογω γονιδιου. Μπααα φημες θα ειναι ποιος πιστευει τετοια την σημερον

Εικόνα ALEXIS7GER

πεταει και την σπόντα του ο Βασιλομπίλαρος περί " μη καθαρότητος των περισσοτέρων αθλημάτων ..ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ " ..Εννοεί δηλαδή οτι πριν ήταν καθαρά και τα τελευταία χρόνια βρώμισαν..θαυμάστε λογική Paul Joseph Goebbels..