ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ



Λόγια μεγάλων ανδρών γύρω από το φετινό Ολυμπιακό, που κέρδισε χθες την Ατλέτικο Κερατσινίου (δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν πιο άνετα).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 17-9-2014
 

 
Ο φετινός Ολυμπιακός φτιάχτηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, έπειτα από απανωτά ''άκυρα'' που του έριξαν πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Ρομπίνιο.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 19-8-2014
 

Όσους παίκτες κι αν πήρε ο γαύρος, σίγουρα δεν έχει Μπεργκ στο ρόστερ του.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 22-8-2014
 
 
Δεν έχει Έλληνες παίκτες στην 11άδα του ο Ολυμπιακός, με τους γαύρους να πιστεύουν ότι αν χρησιμοποιούν αποκλειστικά ξένους ποδοσφαιριστές, θα γίνουν Ευρωπαίοι. Κούνια που σας κούναγε, κορόιδα γαύροι. Μέχρι και η Ρόμα έχει πιο πολλούς Έλληνες από εσάς στην 11άδα της.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 24-8-2014
 
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 26-8-2014
 
 
Ο όμιλος στον οποίο κληρώθηκε ο Ολυμπιακός είναι ευκαιρία για νέα ξεβρακώματα του περίγελου της Ευρώπης (όχι αυτού, για τον Θρύλο μιλάμε).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 29-8-2014
 
 
Ένας-ένας όλοι οι παίκτες φεύγουν από το γαύρο, αφού το ξεπούλημα πάει σύννεφο.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 2-9-2014
 
 
Η Ατλέτικο ήρθε για περίπατο στον Πειραιά, μετά τη μεγάλη της νίκη επί της Ρεάλ στο Μπερναμπέου το προηγούμενο Σάββατο, ενώ ο γαύρος μας χάρισε χθες άλλη μία βραδιά γέλιου, ακριβώς όπως προφήτευσαν οι γέροντες.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 14-9-2014
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 16-9-2014
 

 
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο Μίτσελ, είναι ένα βήμα πριν την απόλυση.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 4-9-2014
 

 
Κάποια γαυροπρόβατα μάλιστα πριν λίγες μέρες μας τάραξαν στις γραφικότητες, λέγοντάς μας πως ο Μίτσελ ''τον έχει'' το Σιμεόνε. Ποιος; Ο Μίτσελ, που δεν έχει κερδίσει δύο σερί χρονιές τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, έχει ολόκληρο Σιμεόνε. Tα πιστεύουν σοβαρά αυτά τώρα οι γαύροι, ως γνήσια πρόβατα που είναι. Αυτά τα αποθηκεύουμε φυσικά στο αρχείο μας.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 13-9-2014
 

 
Σκόρερ του πρώτου γκολ στο χθεσινό ματς με την Ατλέτικο ήταν ο Μαζουάκου, παίκτης από το πούλμαν-μυστήριο, φαντομάς και ανύπαρκτος δηλαδή.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 6-7-2014
 

 
Σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Ολυμπιακού στο χθεσινό ματς με την Ατλέτικο ήταν ο Αφελάι. Ή καλύτερα Μπεεαφελάι. Παίκτης που έχει να παίξει 3 χρόνια μπάλα, πιο κουτσός κι από το ''Λέσλι'' του ''Μπλεκ'', με την Μπαρτσελόνα να πληρώνει περισσότερα λεφτά από αυτά που του δίνει ο Ολυμπιακός μόνο και μόνο για να τον ξεφορτωθεί. Μιλάμε για ανάπηρο παίκτη, με ένα πόδι, που απλώς έβαλε ένα γκολ με τη Νίκη Βόλου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και αυτό ήταν. Πλέον δεν θα τον ξαναδούμε στα γήπεδα. Πού να πιάσουν όμως τα γαυροπρόβατα αυτά τα υψηλά νοήματα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 9-8-2014
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 10-8-2014
 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 14-8-2014
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 18-8-2014
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 28-8-2014
 

 
Σκόρερ του τρίτου γκολ του Ολυμπιακού στο χθεσινό ματς ήταν ο Μήτρογλου. Ο ''κάγκουρας'' είναι ο παίκτης που φορτωθήκαμε δανεικό από τη Φούλαμ και πανηγυρίζαμε κι από πάνω ως πρόβατα, με το φαινόμενο των δανεικών στο γαύρο να περνά πλέον σε άλλη διάσταση. Μιλάμε για παίκτη που κάνει το πολύ-πολύ για ταχυδρόμος στο Δήμο Πειραιά, αφού παρευρέθηκε και στην ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής. Είπαμε εξάλλου και πιο πάνω, Μπεργκ δεν έχει ο γαύρος. Έκλασε ο Μάρκους Μπεργκ για να βγει ο ''κάγκουρας'' Μήτρογλου.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 13-8-2014
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 31-8-2014
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 1-9-2014
 

 
Συμπαίκτες των 3 παραπάνω ποδοσφαιριστών στο χθεσινό ματς ήταν πολλά ακόμη σαπάκια. Πρώτα και κύρια ο Ρομπέρτο, που σιγά μην έμενε στο βρωμο-γαύρο. Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα επέλεγε να μείνει στον Ολυμπιακό και στη Σούπερ Λίγδα, αν προερχόταν από την Primera Division της Ισπανίας;
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 29-12-2013
 

 
Υπήρχε ο Ελαμπ...Ελαμπντελ... καλά άσ'το, ένας παίκτης που κανείς δεν ξέρει και δεν μπορεί να προφέρει το όνομά του. Ανύπαρκτος στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη ο Ελαμπντελαουί.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 17-7-2014
 

 
Υπήρχε ο Αμπιντάλ, μια καλοκαιρινή προσθήκη που κάθε άλλο παρά ''μεταγραφή αεροδρομίου'' ήταν, απλώς έγινε για να αγοράσουν τα γαυροπρόβατα κάνα διαρκείας και να κονομήσει ο Μαρινάκης, που νοιάζεται μόνο να παντελονιάσει και όχι να φτιάξει ομάδα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 7-7-2014
 

 

 
Υπήρχε και ο Μποτία με την αδερφίστικη φάτσα, που φέρνει λίγο στον τραγουδιστή Ρίκι Μάρτιν. Όσο πουστροφέρνει η φάτσα του, άλλο τόσο αδερφίστικο είναι και το παιχνίδι του προφανώς.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 2-8-2014
 

 
Μετά από όλα αυτά, πώς να μην ξεφτιλιστεί και χθες ο γαύρος; Πάρτε κάναν κορνέ και πάμε όλοι μαζί στου Ρέντη. Φέτος αυτά που θα γίνουν, δεν θα έχουν προηγούμενο.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 3-9-2014
 
 
Τι έχουμε να πούμε εμείς για όλα αυτά;
 
 
ΠΥ-ΠΥ-ΠΥΡΑΥΛΟΣ
 
Υ.Γ. Πάσα ομοιότητα των παραπάνω προφητειών με απόψεις ιντερνετικών-ραδιοφωνικών γαύρων για το φετινό Ολυμπιακό, προφανώς και είναι συμπτωματική. Μην πάει το μυαλό σας αλλού και θεωρήσετε πως υπάρχουν Ολυμπιακοί τη σήμερον ημέρα που έχουν τα ίδια επιχειρήματα με τον ''Πρασινοφρουρό''. Ντροπή...

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Προσπαθούσα να σκεφτώ κάτι που να απεικονίζει πλήρως αυτό που έγινε με τούτη την ανάρτηση και βρήκα αυτό:

https://www.youtube.com/watch?v=oUKsVf3vrj8

Άιντε να αρχίζει το ξεμούνιασμα σιγά σιγά...

Εικόνα el trick

Ρε Σάββα καλά ξεπροστιάζεις τα σαχλοκούδουνα, σκέψου όμως να έχουν και αντεπιχειρήματα όπως παρακάτω:
http://orthodoxos.wordpress.com/2007/12/14/ooopaaa/

Εικόνα μαουνιέρης

Σάββα σύγγαυρε, ξέχασα να γράψω, γι' αυτό και το γράφω τώρα: "πράσινο πτυελοδοχείο".

Εικόνα savvas gridlock

Έπρεπε να κάτσεις χθες μετά το ματς, που πήγαμε για μια μπύρα και τα συγκεντρώναμε με τα παιδιά. Παίζει να τα ανεβάζαμε κι από εκεί, αλλά είχε πέσει το wi-fi...

Εικόνα μαουνιέρης

Σάββα, ναι, έπρεπε να κάτσω, αλλά ήμουν ξεθεωμένος όλη μέρα από νωρίς το πρωί με τα τρεχάματά μου. Νόμιζα ότι θα κοιμόμουν, και μάλιστα γαλήνια μετά το 3-2. Πήγα για ύπνο στις 4.30 - αποδεικνύεται εύκολα...

Εικόνα REDNYC

Απλά επική ανάρτηση, τον ξεβράκωσες τον φρουρό του πρεζάκια! Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι αλλόθρησκοι είναι οτι με το να ασχολούνται με το τι κάνουμε μας συσπειρώνουν περισσότερο - αντί να πάνε "σεμνά και ταπεινά" όπως έλεγε κάποτε ο τερματοφύλακας τους ονόματι τζόρβας, πάνε και προκαλούν με τέτοια δημοσιεύματα. Κάντε τώρα μια ωραία κωλοτούμπα πουστράκια! Γιατί ασχολείστε με τον ΘΡΥΛΟ ρε? μετά εμείς φταίμε που σας ξεμουνιάζουμε????

ΘΡΥΛΟΣ παντού!

ΥΓ: δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός σε προηγούμενο σχόλιο οπότε λέω να το επαναλάβω: ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ!

Εικόνα el trick

ΛΑΘΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ
ΒΑΓΓΕΛΑΣ ή ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ είναι το σωστό.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα

Εικόνα μαουνιέρης

Πιπέρι στη γλώσσα, παλιόπαιδο!

Εικόνα KCS

Πολύ χρήσιμο αρθρο να δουν όλοι τι σημαίνει βρωμιά χρηματοδοτημένη από τον γνωστό μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ βαζελας που τυγχανει ιδιοκτήτης και αυτής της έντυπης βρωμιάς. Οσοι δικοί μας βλέπουν τον Βαγγέλα λίγο μπρουτάλ για τα γούστα τους, ας δουν αυτά (ή τις διαιτησίες του μπάσκετ-προσωπικά σε κάθε μπασκετικό ντέρμπι φτάνω να πω 'Θεός σχωρες τα πεθαμένα του Κόκκαλη και του Μαρινάκη και χίλια χρόνια να ζήσουνε. Γιατί αυτοί δε θέλουνε με το Σταυρό στο χέρι αλά Αγγελόπουλοι,άλλο πράγμα τους χρειάζεται).

Ισως επίσης καλο θα ήταν κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού μας να λάβουν γνώση για να απαντήσουν στο γήπεδο όπως ξέρουν και πρέπει.

Εικόνα max1964

Σαββα κατω τα χέρια απο τον πράσινο φρουρό
Δεν θα μου κοψεις εσυ την πρωινή διασκέδαση .
Τέτοιοι μαλακες ειναι είδος προς εξαφάνιση .

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗΝ.
ΣΑΝ ΤΗΝ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ...

Εικόνα trelodoctor73

Καλά, μιλάμε και για το ξεγύμνωμα στη πρασινοπουστιτσα!

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Καλημερα ΓΑΥΡΟΝΙΑ,καλημερα ευλογημενε λαε..
Τι καυλα ηταν αυτη αδερφια μου αυτο το χθεσινο?
Σαν να γαμουσα ολο το βραδυ τη Μπελουτσι,τη Τζολι και...τη μανα του Πρασινοκουνιστου...
Και οχι μονο αυτο...ηταν σαν να με ρωτουσαν μετα γονατιστες''Τι θες να σου μαγειρεψουμε μετα πασα μου;''
Οι πρωτες δυο γιατι η μανα του Πρασινοκουνιστου δεν εμαθε να μαγειρευει γιατι την απορροφησε η καριερα στη Συγγρου..
ΒΓΑΛΕ ΓΟΥΣΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΟΥ,ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!!!

Υ.Γ) Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ..

Εικόνα Ben

Μιλάμε για Νοστράδαμο! Να τον ακούτε τον Πρασινοφρουφρούλη ή, στη συγκεκριμένη περίπτωση, Πουστράδαμο...
Υ.Γ. Ο μπάμπακας τους επέστρεψε!

Εικόνα RED HELL

Πως γινεται να υπαρχουν τετοια μιασματα?Πριν απο λιγο καιρο εκθειαζε την Ατλετικο σημερα τη λεει ομαδα της γειτονιας.Αν και ξεπερναει συνεχεια τα ορια εκει με τον Αφελαι πραγματικα με εβγαλε εξω απο τα ρουχα μου.Γαμω το μουνι της μανας σου δεν ντρεπεσαι?Αλλα ποιος απο εσας τους ξεκωλιασμενους εχασε την τσιπα για να την βρεις εσυ?Παλιομαλακα γαμω την οικογενεια σου.Το τι πονος μοιραστηκε χθες δεν λεγεται.ΠΟΥΤΣΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΤΟ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΤΙ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΧΘΕΣ ΡΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ.ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΦΩΝΗ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΩ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ ΚΑΙ ΜΙΤΣΕΛ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΜΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟ DNA ΜΑΣ.Περιμενω πως και πως την ποδοσφαιρικη σας αναλυση για να μιλησουμε για πιο αγωνιστικα θεματα.
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ.

Εικόνα Mihas

Ως άλλος Μιραλλάς, μοίρασες σπέρμα σήμερα Σάββα.Επική ανάρτηση που θα μείνει στην ιστορία.

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Χωνεψτε τη πουτσα του πιστολερο βαθεια μες στα λαρυγγια σας και τουμπεκι ψιλοκομμενο βαζελογαμιολες...

Εικόνα nikos michalopoylos

Μπεταντιν ρε καργιολια!!!Μπεταντιν κουφαλες!!!

Εικόνα kg

ΡΕ

ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΙΤΣΑ

ΚΟΨΕ ΡΕ ΣΥ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ!

ΣΕ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΡΕ!

Η ΚΩΛΟΓΡΙΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ

ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕΤΑΙ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑΝΕΞ

ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΗ ....

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΣΟΥ!

(ΡΕ..ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ...ΤΙ ΕΓΙΝΕ?
ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΡΕ?
ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΤΑΦΟ?)

Εικόνα kg

16/9/2014

ΧΕΣΕ-ΤΖΟΓΛΟΥ

ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΕΞΑΡΑΣ:
................Για αυτό ας περιμένουμε λίγο. Και βέβαια πιστεύω πως η Ρένα Δούρου που τα έβαλε με τα μεγάλα συμφέροντα στην... ψαροταβέρνα του Γιάννη, στον Πειραιά, θα κάνει μια ένσταση για την απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου.

Εκτός αν είναι από αυτούς που... πανηγυρίζουν μαζί με τον Πειραιά που όπως πάντα τέτοια βράδια εύχομαι να είναι στις 23.30 βουβός και κλαμένος...

???????????????????????????

ΡΕ ΦΥΜΑΤΙΚΕ ΧΕΣΕ-ΤΖΟΓΛΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙΣ

ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΜΑΣ .....ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΡΦΩΘΕΙ.....

ΣΤΑ ΠΑΤΟΜΠΟΥΚΑΛΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ...ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.....

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕ ...ΛΙΓΟ....ΚΑΙ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕ......

ΟΛΟ ΤΟ .....Κ Ρ Α Ν Ι Ο ..ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΒΛΑΧΟ-ΤΣΙΑΡΤΑ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ...........

ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΟΥ........

ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ......

ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ .............

ΚΟΙΝΩΝΙΑ..........Α Δ Ε Ρ Φ Ε Σ ..ΤΟΥ..

Ε Λ Ε Ο Υ Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα Aprosarmostos17

Πρασινοφρουρός σαν να λέμε Γέρο-Παστίτσιος. Ρε ανοίχτε τα μάτια σας, ο άνθρωπος ξέρει πολλά καντάρια μπάλα.

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΤΗ ΣΚΑΤΟΦΥΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ....

Εικόνα Tolis 7

Μάγκες είμαστε πολλοί που σας διαβάζουμε από το ξεκίνημα σας αλλά δεν είχαμε σχολιάσει ακόμα...αλλά μετά κι απ' αυτό το ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ δε γινόταν να μη μιλήσουμε!συνεχίστε έτσι όπως πρέπει να τους ξεπατωνετε,από πίσω κι από μπρος,εντός κι εκτός έδρας,μάγκικα,πειραιώτικα και πάντα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ!

Εικόνα spyros_pm

Καλημερα γαυροι σε ολη την χωρα...Παλικαρια συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια στο σαιτ...

Προς το παρων δεν εχω πολλα να πω και να αναλυσω...
Ζω για την στιγμη της 8ης αγωνιστικης, που θα κανει επελαση απο δεξια ο Αφελαυ, και θα στειλει την μπαλα στα διχτυα και σε ολη την χωρα θα ακουγεται ενα συνθημα,
ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΑ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ, ΑΦΕΛΑΥΥΥΥ ΑΦΕΛΑΥΥΥΥ...

Υ.Γ. Αυριο συμπληρωνεται ενας χρονος απο τον χαμο του Παυλου Φυσσα, ολοι μας πρεπει να τιμησουμε την μνημη του αδικοχαμενου παιδιου.

Εικόνα vagio

Ξεκωλιασε τους Σαββα αγορι μου!
Γραφουν κι αλλα τετοια αυτοι? Να τους παρακολουθω για το στοιχημα αν ειναι..

Εικόνα john

Είσαι φορτατος σήμερα πάντως

Εικόνα jole11canezza

Διαβαζω τα αρθρα σας σχεδον δυο χρονια....σημερα ενοιωσα την αναγκη να γραφτω μελος του site και να πω το εξης ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΤΕΛΟΙΟ. Και εγω ετσι ξεκινησα τη μερα μου....λεγοντας στους κολλητους μου τι γραφανε οι κωλοφυλλαδες τους. Συνεχιστε αυτη την τεραστια δουλεια που κανετε, με στοιχεια ξεφτιλιζουυμε εμεις και οχι με αερολογιες. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Εικόνα ΔΙΑΣ

καλως ορισες στη γαυροπαρεα μας. και για να το εμπεδωσουμε..ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Εικόνα clark gheibol

Χαχαχαχαχα, για τον Κασάμι δεν είχε κάνει προβλέψεις ο Πρασινοφρουρός;

Εικόνα savvas gridlock

Σημερα τον κραζει, επειδη λεει πηγε και σακατεψε στην αρχη του αγωνα με υπουλη αγκωνια το Μαντζουκιτς. Κατα τα αλλα, τιποτε. Σκοταδι. Ποιον θα ρωτησουμε τωρα για την αξια αυτου του παικτη;

Εικόνα Chief Bromden

Μεγάλος ο πόνος για το παλικάρι τον Μάντζουκιτς, ο γκόμενος του είναι;

Εικόνα TROUMPAS

Σάββα θα ήθελα να μου επιτρέψεις να ξαναμεταφράσω κάποια πράγματα (σκόρπιες σκέψεις που λένε και κάτι ΜΟΥΛΟΙ πρασινόφλωροι)

ΘΑΘ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΘ ΜΠΑΘΤΑΡΔΑ

Εικόνα jimakos

Είναι όμως ο πούστης!......Βουλωμένο γράμμα διαβάζει!!

Εικόνα figurered

Συγχαρητήρια για την υπομονή και τη σταχυολόγηση!

Σαν τον Μόργκαν Φρίμαν στο Seven ο Σάββας ξεψάχνισε αυτόν το Τζων Ντο της αθλητικής δημοσιογραφίας, τον πρασινοσκατό ο οποίος με την εγκληματική παράνοια αλλά και την παρανοϊκή μεθοδικότητα που είχε ο αντίστοιχος στην ταινία εκθέτει τα τρωτά του ποδοσφαιρικού γαύρου σημαδεύοντας ακριβώς στο κέντρο των υδάτων για να αφήσει το στίγμα του.

Έχει μεγάλη σημασία να συγκεντρώνεσαι στο στόχο σου, γιατί ως γνωστόν πολλοί βλέπουν μόνο το δάσος και χάνουν το δέντρο. Αλλά όχι, ο Τζων Ντο φαντάζομαι ότι στο διαμέρισμά του, όπως και εκείνος του Seven, έχει όλα όσα χρειάζεται για τα ιδανικά του εγκλήματα : η Ζέβα κάνει τη διαφορά. Ή μήπως την έκανε; Γιατί ο Τζων έχει ανακαλύψει την ιδανική "στέγη" για τα εγκλήματά του, και με το στέγη εννοώ το απόλυτο κωλόχαρτο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει και για να σκουπίσει τα ίχνη του αλλά και για να τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί έπειτα τα αποδεικτικά τους στοιχεία.

Γράψε λοιπόν Τζό - γράφε όπως ο Φόρεστ έτρεχε - χτύπα στο κέντρο, απασφάλισε το καζανάκι και να είσαι σίγουρος ότι πάντα κάποιος θα βρεθεί να μιμηθεί τα εγκλήματά σου.

Άσε εμάς, τους αδαείς, να πιστεύουμε ότι έκανες απλά μια τρύπα στο νερό, όταν εσύ γνωρίζεις ότι προφανώς έκανες πολύ περισσότερα.

Εξόχως διασκεδαστικά όλ αυτά, μας φτιάξατε, θα τα ξαναδιαβάσω αργότερα με περισσότερη προσήλωση μήπως καταλάβω και εγώ τι ακριβώς έχει μέσα στο κεφάλι του ο πρασινοφρουρός. Αν και υποψιάζομαι, γιατί τα εγκλήματά του βρωμάνε ως εδώ.

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, σε εκείνο το Σκατινιουζ του Φαήλου το πήρανε χαμπάρι ότι νικήσαμε χτες; Το λέω γιατί κατά τις 2 δεν είχε φτάσει η είδηση στα κεντρικά και αποφάσισα να μην τους δίνω άλλα, τζάμπα, χτυπήματα.

Εικόνα ΔΙΑΣ

"άλαλα τα χείλη των ασεβών".....

Εικόνα G7YNWA

Απλα απιστευτος ο savvas

ΑΛΛΑ ΡΕ ΣΑΒΒΑ ΜΕ ΡΕΓΟΥΛΟ ΤΟ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑΣ, με κατι τετοιες αναρτησεις θα τον εξαφανισεις και μετα θα εχουμε ενα θεμα λιγοτερο να γελαμε!