ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ: ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΩΝ



Πρώτα συμπεράσματα μετά το ματς με την Ατλέτικο.
 
- Η Ευρώπη είναι ο καθρέφτης για την αξία του Ολυμπιακού. Στην Ελλάδα μπορείς να κοροϊδεύεις την κοινωνία με τα στημένα ματς, τα παραρτήματα και τις διαιτησίες που σε αβαντάρουν, αλλά στην Ευρώπη δεν μπορείς να τα κάνεις αυτά. Εκεί φαίνεται αν έχεις ομάδα και ο Ολυμπιακός αποδεικνύει πως στην Ελλάδα παίρνει πέτσινα-κάλπικα-στημένα πρωταθλήματα. Γελάει όλη η Ευρώπη με το γαύρο.
 
- Δεν γίνεται να κοντράρεις ομάδες όπως η Ατλέτικο, που ξοδέψανε περισσότερα από 100 εκ. ευρώ για μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι, αν εσύ δεν ξοδεύεις αντίστοιχα ποσά, επειδή ο πρόεδρός σου είναι μπατίρης-τσίπης-παντελονιάζει. Πού είναι οι παίκτες που θα καταφέρουν να κοιτάξουν στα μάτια τους ποδοσφαιριστές ολόκληρης Ατλέτικο; Με τα λιμά της Βαλενσιέν και της Άντερλεχτ θα βρέχει συνέχεια γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με πορδές αβγά δεν βάφονται, Μαρινάκη.
 
- Όταν κάθε χρόνο αλλάζεις 10 και 15 παίκτες στο ρόστερ σου, ομάδα δεν γίνεται να φτιάξεις κι έξω θα σε καταπιούνε. Τα λέγανε όλο το καλοκαίρι κάποιοι, πως ο Μαρινάκης δεν ενδιαφέρεται να φτιάξει ομάδα κι ενδιαφέρεται μόνο για να παντελονιάσει, όμως τα πρόβατα-υπάλληλοι δεν ακούγανε. Ε φάτε τα τώρα. Πούλησες το Χολέμπας, το Σάμαρη και πάνω από όλα το Μανωλά. Και ποιους έφερες στη θέση τους; Το Μαζουάκου από τη Βαλενσιέν, το Μιλιβόγεβιτς που ήταν ρεζέρβα στην Άντερλεχτ και τον Μποτία που είναι παλτό, δεν στρίβει κι έφαγε τον Αβραάμ (ο οποίος Αβραάμ είναι κράμα Τιάγκο Σίλβα και Κομπανί). Τα είδαμε τα χάλια σου Μαρινάκη. Γελάει ο κόσμος με τον κλόουν Μαζουάκου, το Μιλιβόγεβιτς που έτρεξε σήμερα μόλις 17 χιλιόμετρα σε 90 λεπτά (αν δεν τρέξεις τουλάχιστον 27 χιλιόμετρα σε 90 λεπτά τη σήμερον ημέρα, δεν κάνεις ούτε για τα τοπικά) και τον Μποτία τον άχρηστο. Όταν πουλάς παίκτες τελευταία στιγμή δίχως να σε νοιάζουν οι αντικαταστάτες τους, στην Ευρώπη θα ξεφτιλιστείς. Μην πάμε και πιο παλιά και θυμηθούμε την κοροϊδία με το Μιραλάς.
 
- Όταν αφήνεις τον προπονητή να κάνει τις μεταγραφές σε μια ομάδα, θα καταντήσεις περίγελως. Η ομάδα για να σταθεί έξω θέλει παίκτες αξίας και όχι σαπάκια. Θέλει παικταράδες παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Ρομπίνιο, ο Ετό και ο Ροναλντίνιο, μην σου πω και οι πάντοτε μάχιμοι Καρέκα και Σόκρατες, με τους οποίους σε μια τελική μεγαλώσαμε. Αν ακούς όμως το μαλάκα το Μίτσελ, που σε γέμισε με παίκτες-σαπάκια και χάνει κι από τον Αναστασίου, θα'χεις βραδιές σαν τη σημερινή. Τον άφησες πάλι φέτος και σου έφερε ένα κάρο παίκτες. Πάλι ξεβρακωθήκαμε στο πρώτο μας ευρωπαϊκό ματς, όπως κάθε χρόνο. Μυαλό δεν βάζει αυτή η διοίκηση ρε πούστη. Κάθεται και ακούει τον κάθε μυρωδιά προπονητή.
 
Διοίκηση που παντελονιάζει και καθημερινά μικραίνει το Σύλλογο-διαλύει την ομάδα-διχάζει τον κόσμο-μας έχει γεμίσει με φασίστες/υπαλλήλους/πρόβατα στην κερκίδα, προπονητής της πλάκας, παίκτες από το πανέρι. Αυτή είναι η εξήγηση για το σημερινό αποτέλεσμα. Ποιο αποτέλεσμα δηλαδή; Τη νίκη του πρωταθλητή Ελλάδος επί της πρωταθλήτριας Ισπανίας, όχι με κάνα ψόφιο 1-0, αλλά με καθαρό σκορ και 3 μπαλάκια. Στην πρώτη του σεζόν στο Champions League ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη κέρδισε την πρωταθλήτρια Γερμανίας Ντόρτμουντ. Στη δεύτερή του σεζόν κέρδισε την πρωταθλήτρια Γαλλίας Μονπελιέ. Στην τρίτη την πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στην τέταρτη την πρωταθλήτρια Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Ιταλία μας έμεινε και σε λίγους μήνες παίζουμε με τη Γιουβέντους. Ετοιμαστείτε για νέα ξεβρακώματα.
 
 
Τα υπόλοιπα αύριο, αφότου ξεσουρώσουμε, γιατί για ύπνο αρχίδια...

Σχόλια

Εικόνα Son of Hoof

ΜΑΡΙΝΑΚΥΗΣΗ (κοινώς γνωστή ως Βαγγελογκάστρι).

Πάθηση των λαγόμορφων ανθρωποειδών, πουλερικών και μηρυκαστικών. Η ονομασία της προκύπτει από το γεγονός οτι προσομοιάζει την κύηση (αρχικά θεωρούταν μορφή ψευδοκύησης αλλά επειδή προσβάλλει και τα 2 φύλα αυτό αναθεωρήθηκε), αφού συναντάται κλιμακούμενος πόνος, έντονο πρήξιμο, αιμορροϊδες, ναυτίες και έμετοι ενώ και η διάρκεια της είναι περίπου 9 μήνες, όσο διαρκούν συνήθως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Στα προχωρημένα της στάδια το πάσχον άτομο χαρακτηρίζεται από σύγχυση, αποκοπή από το περιβάλλον, τρόμο τελικού σκοπού της κεφαλής, αποφυγή διασταυρωσης βλέμματος με γαύρους, παράνοια και χαρακτηριστικά επιλεκτική απώλεια μνήμης. Παρά το οτι τα ακριβή αίτια δεν έχουν προσδιοριστεί, σε πάσχοντες οργανισμούς που εξετάστηκαν βρέθηκαν ίχνη κολλώδους, ασπρου-διαυγούς υγρού στα κατώτερα μέρη του εντερικού σωλήνα που κατόπιν ανάλυσης αποδείχθηκε οτι περιείχε συσσωματώματα σπερματοζωαρίων των ειδών Socratus και Evangelius. Τα τελευταία παράγονται από όρχεις αφιονισμένων ερυθρόλευκων επιβητόρων κατά τη διάρκεια βίαιου συνουσίας με τα πάσχοντα είδη και μετά την έκκριση τους μπορούν να επιζήσουν και να δρουν για δεκαετίες. Εν τούτοις κάποιοι ερευνητές επιμένουν πως μεγαλύτερο μερίδιο στην πρόκληση της νόσου έχει το σοκ και το μετατραυματικό στρες της συνουσίας καθαυτής. Αυτό υποστηρίζεται με στοιχεία που δείχνουν οτι διάφορες ευπαθείς ομάδες μπορεί να εκδηλώσουν συμπτώματα, ακόμα και στην θέα μονάχα περιστατικών επίβασης από τον Δαφνοστεφανωμένο, ειδικά με καθαρόαιμες φοράδες μεγαλής αξίας του εξωτερικού, συνήθως μεσοβδομαδα, χωρίς κάποιο άλλο πρόσθετο αιτιολογικό παράγοντα. Η συγκεκριμένη νόσος, αν και γνωστή απο καιρό σε πολλούς ερευνητές, περιγράφηκε πρώτη φορά ως αυτούσια νοσολογική οντότητα τον Ιούνιο του 2010 και από τότε λόγω της συνεχούς ανοδικής πορείας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ επί Μαρινάκη έχει αρχίσει και παίρνει ενδημικές διαστάσεις. Η πρόγνωση της είναι δυσμενής για τους πάσχοντες, καθώς οι «φτωχές» θεραπείες που δοκιμάστηκαν μέχρι τώρα στα κέντρα ερευνών των δέκο ποα-ποδονίφτη-βορρά έχουν αποτύχει οικτρά.

Εικόνα savvas gridlock

Κάτι τέτοια σχόλια διαβάζουν οι απ'έξω και μας φωνάζουν ''επιστήμονες''. Ο Απόστολος έχει δημιουργήσει σχολή...

Εικόνα apostolos gaganis

Διαβασα οσα ειπε ο Σιμεονε στον Μητρογλου μετα το τελος του αγωνα στ΄αποδυτηρια. Δεν γνωριζα επισης οτι ο παιχτης ηταν υποψηφιος το καλοκαιρι για αποκτηση και απο την Αθλετικο. Τελικα προτιμησαν να φερουν τον Μαντζουκιτς απο την Μπαγερν Μοναχου. Τί σημαινει αυτο; Ευκολο. Οσο πιο καταξιωμενη διεθνως ειναι μια ομαδα ΚΑΙ το πρωταθλημα της, τοσο πιο πολυ προτιμανε να παρουνε απ΄αυτην - οι οικονομικα ισχυροι - εναν ( καλο ) παιχτη και τοσο ψηλοτερη η αξια του στην ποδοσφαιρικη αγορα. Ετσι καθοριζει το παγκοσμιο μαρκετινγκ. Οσο λοιπον ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανεβαινει ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ την κλιμακα της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ καταξιωσης, τοσο θ΄ ανεβαινει ΚΑΤ΄ΑΝΑΛΟΓΙΑΝ και η αξια των παιχτων του. Αν ο Μανωλας για παραδειγμα ηταν παιχτης της Τσελσι ή της Μπαρτσελονα και τον ηθελε λ.χ. η Παρι Σεν Ζερμεν, θα μπορουσε ΣΗΜΕΡΑ να κοστιζει και πανω απο 30 εκατομμυρια. Ας παιξει καλα με τη Ρομα φετος κι εδω ειμαστε...Ενα ειναι σιγουρο. Οτι, καθως λενε ΄΄σωστα΄΄ κι οι φιλοι μας οι βαζελογαυροι, η τσεπη του χοντρου ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ μελλοντικα απ΄το παντελονιασμα...

Εικόνα koropi48

Επειδή κι εγώ πριν λίγες μέρες εξέφρασα δυσαρέσκεια για την πολιτική του Βαγγέλη στις μεταγραφές και ξίνισα για τον Μίτσελ, του οποίου τις ικανότητες αμφισβήτησα: δεν ξαναγράφω μαλακίες για την ομάδα δεν ξαναγράφω μαλακίες για την ομάδα δεν ξαναγράφω μαλακίες για την ομάδα δεν ξαναγράφω μαλακίες για την ομάδα δεν ξαναγράφω μαλακίες για την ομάδα δεν ξαναγράφω μαλακίες για την ομάδα δεν ξαναγράφω μαλακίες για την ομάδα δεν ξαναγράφω μαλακίες για την ομάδα δεν ξαναγράφω μαλακίες για την ομάδα δεν ξαναγράφω μαλακίες για την ομάδα δεν ξαναγράφω μαλακίες για την ομάδα δεν ξαναγράφω μαλακίες για την ομάδα δεν ξαναγράφω μαλακίες για την ομάδα....... συνεχίζω χίλιες φορές.

Εικόνα savvas gridlock

Χαχαχαχα, άνοιξε σχολή...

Εικόνα Mhtsaras

Σταδγιάλα...Κι άιντα μετά να κσεκαβλάρεις από μνια τέτγοια νυχτγιά !
Τι να πρωτογαμέπσεις α ;
Τη γενάικα σου ;
Π'αει...
Τη γκόμενά σου ;
Πάει και δάφτη...
Τη σενάδερφό σου ;
Αφτή κι αν πάει...
Ό,τι και να γαμέπσεις δε λογαργιάζεται δάφτη η τρέλα η χθεσινιά με τα γαμήσα ούλου του κοζμάκη...
Αλλά για στάσου !
Δε γάμμεπσα το Μπίλη ρε !
όπου Μπίλης ζελεδάκος με χωρίστρα !Μπρος κι οπίσω λέμε !
Πριν το ματσάκιον 86 τελέφωνα ο Βασιλάκης να μου είπει ότι θα φάμε το ομματγιών μας το μπούλο !
Μετά το ματσάκιον δε το σήκωνε το γαμημένο για τελέφωνο !
παίρνω και το Μάνθιο τον ΑΕΚόμενο ούτε και δάφτος το σκώνει...Τι σταδγιάλα λαλώ μέσα μου...την έπεσαν για ύπνο κιόλας ρε ;
Σήμερις το πρωί τους αντάμωσα και μου λαλούσανε κι οι δγυο για τις....μειώσειςστα μιστά μας !Άλλαντάλλα !
Οπότες τους αρωτάω...Ρε μαλάκες με δουλέβετε ;Δε μούπατε για το Γάβρατσι πσες ;Καλός ;
Μπαααα.....ποδόμπαλο σκοπεμότητας έπιακσε ρε Μήτσο...μου λαλούνε...
Μου φάινεται ότι ακόμα τους γαμάω στις φάπες και στη μπλάκα τελικά !Είναι για πολλά κλωτσίδγια ουλες οι κυλότες τελικά !
Τι παθαίνεις ρε πούστη τελικά άμανε σούχει δώκει το κωλάντερο στη λαδόκολλα ο Θρύλατσος έτσα ;

Εικόνα μαουνιέρης

Ο "ΑΕΚόμενος"; Τί έγραψες, ρε γίγαντα!!! Ειδοποία όμως πρώτα! Θα πάθουμε τίποτα, ρε Μητσάρα, κι είμαστε ακόμα μάχιμοι...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εγώ σήμερις το πρωί στη δουλειά άκουσα έναν Λαρισαίο να λέει ότι το ματς ήταν κανονισμένο. Δεν αστειευόταν παιδιά. Το πίστευε. Εκείνη την ώρα κρατούσα ένα στόκο στα χέρια (δεν κάνω πλάκα), τον κοιτάω και αναρωτιέμαι "είναι δυνατόν;". Δύο λύσεις υπήρχαν. Ή θα τον έπαιρνα μονότερμα ή θα τον δούλευα. Προτίμησα το δεύτερο. Του είπα ότι η Ατλέτικο πήρε δανεικό τον Ρουγκάλα από τον Ολυμπιακό. Με κοίταξε χαμογελώντας και ανακουφισμένος για την πληροφορία που του έδωσα! Έλεγε από μέσα του "είδατε ρε μαλάκες; Καλά τα έλεγα εγώ! Δε με πιστεύατε ε;"... Του απέδειξα ότι έχει δίκιο... Σε τι κόσμο ζούμε ρε πούστη Θεέ;

Εικόνα max1964

https://m.youtube.com/watch?v=gXoD_coVyHg
Σ αγαπω για το τωρα , το μετά και το παντα
Τραγούδι που ειχε ανεβάσει η θύρα 7 στο Μάτζικ

Εικόνα max1964

Σαββα γιατι δεν γράφεις μια φορα την αληθεια?
Αφού ο Βαγγέλας έδωσε δανεικό ( ρουγκαλα) στην αθλετικο.
Η συμφωνία είναι δυο νίκες για να το αφήσει και του χρόνου
Υπαρχουν κασετες

Εικόνα savvas gridlock

Mετά από αυτό το συνταρακτικό σου post, ετοιμάζεται καταπελτώδης ανάρτηση στο blog της ''Δίκης'', με την οποία θα ενημερωθεί ο κόσμος για τις καταιγιστικές δικαστικές εξελίξεις στην έρευνα για τη διαφθορά στο χώρο του ποδοσφαίρου. Πώς επέλεγαν κάποιοι να μετατρέψουν την Ατλέτικο σε δορυφόρο.

Εικόνα REDNYC

Ρε μάγκες τώρα που το ξανασκέφτομαι, η νίκη επί της Αθλέτικο δεν είναι και τίποτα σπουδαίο! Πως να συγκριθεί εξάλλου μια απλή νίκη με τα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ που σπέρνει ο τουίτης στο α-τιτλιον;;;;;;;;; Σωστά;;;;;

Αφού το θέλετε λοιπόν, ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ!

Εικόνα el trick

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕ
ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
https://www.youtube.com/watch?v=OorZcOzNcgE
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΜΝΟΣ

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

Ο ΓΑΥΡΟΠoύτσoς (427 π.Χ.–347 π.Χ.) ήταν αρχαίος Έλληνας ανθοπώλης από την Αθήνα, ο οποίος έγινε γνωστός και έμεινε στην ιστορία για την ομορφιά, την γοητεία και το ευγενές του χαρακτήρος του.
Παρόλο που υπήρξε φτωχός, ήταν ο πιο περιζήτητος γαμπρός της αρχαίας Αθήν(ΠΟ)ας και όλοι πατεράδες προόριζαν τις ομορφότερες κόρες τους για τον Πoύτσo.
Εξού και η φράση: "Το κορίτσι αυτό είναι για τον Πoύτσo". Όσο μεγάλωνε ο Πoύτσoς, οι γυναίκες τον λάτρευαν ακόμα περισσότερο. Όταν περπατούσε στο δρόμο, υπήρχαν ασυγκράτητες γυναίκες που τον φιλούσαν παντού, τον έγλυφαν, τον μύριζαν, τον χάιδευαν και τον έφτυναν. Όλες αυτές ήταν για τον Πoύτσo. Πραγματικά ήταν αδύνατο να βγάλει κανείς τον Πoύτσo από το μυαλό μιας γυναίκας...!!!

Εικόνα trelodoctor73

Απλά να προσθέσω...Σας (και θα) σας γαμάει ο Βαγγελας!

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

Ζητω την συμβουλη σας trelodoctor ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΩΝ..................Δεν ξερω τι μου συμβαινει τελευταια αλλα το επιπεδο μου ανεβω κατεβαινει (με τρελους ρυθμους)Εκει που ειμαι σε ποδοσφαιρικο αθλητικο επιπεδο και θελω να γραψω για την ομαδαρα μας(μερα που ειναι και χρονια μας πολλα,συγγαυροι ανα την οικουμενη)για το πως επαιξε φασεις κοσμος και τα λοιπα ,τσουπ μου βγαινει απ τα διπλα του μυαλου ο βωμολόχος .Γελαει ο πουστης και μου λεει περιπεχτηκα και ειρωνατα,εισαι κοτα ρεεεε αν δεν τους τα πεις περιττο να πω οτι ειναι αντιβαζελομπαοκ και συν αυτω ξευτιλοδικες σκα(ε)ι ετσι) Ε δεν θελω και γω πολυ και ποσταριζω κατι κατι σχολια σε γαλλικο επιπεδο .Μετα ξανακοιτω πιο κατω και σε παρελθοντα σχολια και βλεπω κατι προσευχες ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ " ΓΛΩΤΤΑΝ ΙΣΧΕ"και μονολογωντας λεω.Φτου θεε μου παλι δεν κρατηθηκα. Πω πω πω αναρωτιεμαι παει τελειωσε εχω διχασμενο επιπεδο αναρωτηθηκα?.....ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑ......βουρ παιρνω στο τηλεφωνο τον γιατρο και του εξηγώ μεσες ακρες για την παλινδρομηση του επιπεδου μου και τι με ρωτα ρε παιδια ο παλαβιαρ ντοντορ ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΣΑΙ?....ΜΠΛΟΚΑΡΩ ....αναρωτιέμαι αν θελει να μου την πει η να με συνχαρει,ταυτοχρονος δωστου το επιπεδο πανω κατω. Να του πω τα γαλλικα να μην ΤΟΥ τα πωω.....Ωσπου σφιγγω τα δοντια και λεω επιπεδοοοοοο.Παιρνω λοιπον που λετε ανασα και του λεω ναι ρε ΓΑΥΡΟΣ ειμαι γιατι εχεις κανα problem. Και τοτε ρε παιδια ακουω ενα ΓΚΝΤΟΥΠ (πιθανον ΝΑ σωριαστηκε κατω)και να ακουω μια φωνη απογνωσης να μου λεει ελα να βρουμε ενα γιατρο γιατι και μενα μου συμβαινει το ιδιο ΣΥΓΓΑΥΡΕΕΕΕ ..... ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ..ΜΑΣ εβαλε μουσικη και βλεπουμε highlights γιατι μετα τα χθεσινα δεν μπορω να χαλασω την γευση με τπτ αλλο https://www.youtube.com/watch?v=Vpbb-Lc67_s https://www.youtube.com/watch?v=SCSJA-yRskY https://www.youtube.com/watch?v=LWwk6DDS9tM https://www.youtube.com/watch?v=zpPyWZHDHLU https://www.youtube.com/watch?v=DoTHvlxTomc

Εικόνα μαουνιέρης

Τσάκισέ μας κι άλλο, παλιόγαυρε, με Canned Heat και Canned Heat and John Lee Hooker! Να δούμε τί θα καταλάβεις...

Εικόνα REDNYC

Τρελογιατρέ μου νομίζω οτι η ζέλα θέλει να το καταλάβει καλύτερα: δεν είμαι φυσικά γιατρός όπως εσύ αλλά όπως λέμε καί εδώ στην Νέα Υόρκη, please allow me to assist so we can make ourselves clear: ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ! (Με κεφαλαία γράμματα για να νιώθουν την πούτσα στο λαρύγγι).

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

Σε ευχαριστω ΘΕΕ μου ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Σε εχαριστω μαουνιερη, που εισαι η αιτια για να προσευχηθω(σοβαρα) εστω και στο τελος της τιμωριας. Σε ευχαριστω πατερα που οταν ημουν μικρο παιδακι με επαιρνες στο γηπεδο παρεα (με τους φιλους σου) για να δουμε την θρυλαρα και να ξερω απ`τα τοτε οτι αυτη η ομαδα θα ειναι για παντα η αγαπημενη μου ομαδα, οτι και αν γινοτανε.ΣΕ ευχαριστω ανωνυμε φιλαθλε και οπαδε που εδωσες τα εσωψυχα σου για την συγγαυρο γιορτη στο σπιτι μας Σε ευχαριστω ομαδαρα μου που δεν κρατησες Savoir vivre ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΑΦΙΛΟΞΕΝΗ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ τα παιχτακια της "puta" de atletico madrid να μας χαλασουν την γιορτη.Σε ευχαριστω FIRST SENIOR ΠΟΥ εισαι αυτος που εισαι και τους δειχνεις τα καρυδια σου οπου και οταν πρεπει ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΕΔΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΙΣΑΙ ΑΑΑΑΑΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΘΥΜΟΣ και ΜΕΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ........μερα που ειναι σημερα επ ουδενι δεν προκειται να ασχοληθω με τους αρχημαλακες και επαγγελματικοψευτοδημοφιλαθλοπαδοτενεκεδες,ξεγανωτους ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ RATM.GR ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ επαγγελματικοψευτοδημοφιλαθλοοπαδοτενεκεδες.ξαναριχτα .. καλλιτεχνη https://www.youtube.com/watch?v=1IqH3uliwJY http://www.youtube.com/watch?v=Ioe5xzpVyMQ

Εικόνα μαουνιέρης

Γειά σου, σύγγαυρε. Τι κομματάρα είναι το πρώτο!

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon
Εικόνα μαουνιέρης

Μ' έστειλες, γίγαντα! Μου θύμισες και τα νιάτα μου... Μούτσας γράθιας, πού θά 'λεγε κι ο Μίτσελ!

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

καλησπερα χρονια πολλα ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RATMNEWS συμβαινει τωρα.Φημες αναφερουν πως εκει που κολυμπουσε γαυρος, ειδε σαρδελα να κολυμπαει γρηγορα προς μεγαλο κοπαδι και αλλοφρονων σαρδελων. Περιεργος ως ειναι ρωταει τι συμβαινει.Του λεει τοτε η σαρδελα οτι μια εξαδελφη της απο την καλλονη πριν μια εβδομαδα ειχε εξαφανιστει και οτι την βρηκαν στον κωλο ενος βαζελου που κολυμπουσε στα μερη τους και πως ειναι σε διαπραγματευσεις για να την αφήσει να φυγει.....ρεεεεε που καταντησαμε χαλασε ολος ο βυθο κοσμος μας https://www.youtube.com/watch?v=-wYfPfJshSM

Εικόνα nikos michalopoylos

Δηλωνω υπευθυνα οτι ειμαι υπαλληλος κι οτι ο χοντρος παντελονιαζει!

Εικόνα Σάββας Γαύρος

Να βγει ο clark gheibol να μιλήσουμε για μπάλα.

Εικόνα Aprosarmostos17

Έλα ρε Σάββα, είναι δυνατόν να αφήνει τον τιτανομέγιστο Φύσσα-ρούφα-τράβατόνε, να πάει στον Αλαφούζο; Υπάρχει καλύτερος ρουφιανοσυντονιστής αποδυτηρίων στην Ευρώπη; Φέρτονα στον Θρύλο να πετάνε τα αποδυτήρια. Να δεις τι ωραία διπλωμένα θα είναι τα πετσετάκια πάνω στον πάγκο. Από εκεί ξεκινάνε οι μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη. Αφού το διάβασα στο Γκολ και στη Γκαζέτα.

Εικόνα john

Περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις σοφές μαλακιες που θα πετάξει ο Γεωργίου και οι καφενειακοι γερό ξεκουτηδες οπαδοί του.Ποσο δίνει στο στοίχημα ότι θα πουν πως βάλαμε με 3 ευκαιρίες 3 γκολ και πως μόνο η ατλετικο υπήρχε στο ματς;

Εικόνα apostolos gaganis

Πολυ ωραια αναρτηση, με μπολικες πινελιες μεθυστικου οιστρου και απολυτα δικαιολογημενο....ρεβανσιστικο περιεχομενο, αφου - πραγματικα - και το πρηξιμο στ΄ΑΡΔια εχει τα ορια του...

Ας γραψω και του λογου μου μερικα για το χθεσινο:

1. Ειδα, οπως ολοι, σημερα τα αθλητικα πρωτοσελιδα. Συμπερασμα για τις ΄΄αντικειμενικες΄΄: Οι ΣωτηρακοπουλοΠανουτσοΛεονοΤσοχοΣαμπρακοΔηματοΜπραουδακηδες, σε καπως...δυσκολη θεση. Ποοοολύ...συγκρατημενοι. Ευχαριστημενοι βεβαια ( εκόντες άκοντες ), αλλα οχι και να το...παρακανουμε κιολας. Άλλα, βλεπεις, περιμενανε - για να πουνε τις γνωστες κρυφοπουστιες τους - κι αλλιως τους ηρθαν. Παω στοιχημα γι΄αυτο...

2. Βλεποντας τα highlights του αγωνα, προσεξα: α) Πώς πανηγυριζει ο Κασαμι, γυρνωντας στη Θυρα 7, το γκολ του Αφελαϊ. Τους κοιταει ξαναμμενος, τους κουναει ρυθμικα τη γροθια με δυναμη ( την...εχει ο μπαγασας ) και κατι τους φωναζει σε στυλ ΄΄ετσιιιι, γαμω την πουτανα μου, να δουνε οι πουστηδες με ποιους εχουν να κανουν...΄΄, β) Πώς αντιδρα ο Ρομπερτο μετα απο μια αποκρουση ενος επικινδυνου συρτου σουτ του Γκριεζμαν στη δεξια του γωνια. Γνεφει κουνωντας το κεφαλι του ρυθμικα προς τους συμπαικτες του και τους φωναζει δυνατα με το γνωστο εκεινο υφος, που λεει: ΄΄Παμε, παμε δυνατα, μη φοβαστε, δεν περνανε οι κουφαλες αποψε...΄΄, γ) Πώς πανηγυριζει ο...μονοποδαρος, ο Αφελαϊ, τοσο το γκολ του οσο και τα αλλα δυο γκολ των συμπαικτων του..., και δ) Την εκφραση στο προσωπο του Μιτσελαρου ( ΣΣ. Για σκεφτειτε λιγο ρε αδελφια, περσι τετοιον καιρο, τί ακουγε κι απο ποσους ο ανθρωπος...) οταν πανηγυριζει το γκολ του Μαζουακού. Χωρις συσπασεις και μορφασμους, αλλα με τετοια και τοσο εντονη εκφραση, κυριως στο βλεμμα...ΠΕΙΣΜΑ για να διεκδικησει, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ για να κυριαρχησει κυριως ψυχολογικα και ΘΕΛΗΣΗ για να παρει τον αγωνα...

3) Εκεινο που προεχει τωρα, ειναι Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ στο εξης αυτης της οντως ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ επιτυχιας. Νομιζω οτι η συνταγη ειναι απλη αλλα και δυσκολη συγχρονως: Σοβαροτητα ( οχι...ταπεινοτητα, δεν μ΄αρεσει καθολου αυτη η λεξη ), Προσγειωση απο σημερα στο πρωταθλημα, Σκληρη δουλεια για την επιτευξη της καλυτερης δυνατης ατομικης φορμας και ετοιμοτητας ΟΛΩΝ των παιχτων καθως και το σφιχτοτερο δυνατο ΄΄δεσιμο΄΄ της ομαδας, Εμπεδωση της απαιτουμενης πειθαρχιας και του σωστου επαγγελματισμου ΓΕΝΙΚΩΣ, λελογισμενο χτισιμο της ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ - ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ - ΟΜΑΔΑΣ στις ψυχες των ποδοσφαιριστων μας. Τουτο ειδικα το τελευταιο το θεωρω κεφαλαιωδους σημασιας, γιατι ειναι ΚΑΙ αυτο που ελειπε τοσα χρονια απ΄τον Ολυμπιακο ( και τωρα τελευταια εχει αρχισει πια να οικοδομειται) ΚΑΙ εκεινο με το οποιο παιρνεις βασικα το αποτελεσμα που θελεις στους ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ κυριως αγωνες.

Αυτα...επι του παροντος.

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Χρυσό μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους, ολοι τους. Κανένας να μη τους διαβάζει και να μη τους ακούει!

Εικόνα μαουνιέρης

Πόσο σιχαίνομαι τις "αντικειμενικές" φυλλάδες όταν υμνούν τον Θρύλο. Είναι τόσο υποκριτικά τα λόγια τους, που και... τυφλώ δήλον! Κι εμείς είμαστε -γαμώτο μου- ανοιχτομάτηδες με 14 τα μάτια (μπρος και πίσω).

Εικόνα apostolos gaganis

Ακριβως κι εγω τα ιδια νιωθω ρε Γιωργαρε! ΚΑΙ σημερα, ειχα παρει παλι το ειρωνικο μου οταν αρχιζα μια - μια να τις διαβαζω, μονολογωντας: ΄΄Για...μωρη κουφαλα, να΄δω κι εσενα τί γραφεις σημερα...΄΄.

Εικόνα ΔΙΑΣ

αποστολε ο Κασαμι την "εχει ψωνισει" με τον κοσμο! βλεπω σε κανα γκολ να ανεβαινει κερκιδα.. θα μας κανει να ξεχασουμε τον καστιγιο αυτος ο αλητης...

Εικόνα apostolos gaganis

Ειναι Αλβανοκοσοβάρος αληταμπουρας αυτος, του ΄΄κανουμε΄΄ ευκολα και τον βλεπω γρηγορα να γινεται γαυρακας... Εκεινον τον Μαζουακού, δεν ξερω...Εγχρωμος, Γαλικη κουλτουρα, πολυ νεος...Φοβαμαι μην εχει κολλημενη ΗΔΗ στο βαθος του μυαλου του καμια PSG ή κατι τετοιο...Θα μου΄πεις και τί να κανεις; Ιδια εκδοση με τον Καμπελ, που κι αυτος ηταν εγχρωμος, με Αγγλικη λοξα - αξεκολλητη - δαυτος, μας εβλεπε στο αλλιωτικο ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΡΧΗ κι ειχε το μυαλο του καρφωμενο στο να γυρισει στη Αρσεναλ...Θα΄δουμε. Ειναι πολυ νωρις παντως ακομα για τετοια...

Εικόνα john

Εγω εξακολουθώ να ειμαι ιδιαίτερα σκεπτικιστής με τον Κασαμι διότι το καλοκαίρι ηρθε κυριολεκτικά με το ζόρι.Μονο και μόνο για αυτο δεν υπάρχει περίπτωση να τον συγκρίνω με τον Στολτιδαρο.Μακαρι να δεθει με την ομάδα αλλιώς τον βλεπω να την κάνει για αλλού με την πρωτη ευκαιρία

Εικόνα savvas gridlock

Ο Κασάμι λόγω καταγωγής, επειδή θα ερχόταν στην Ελλάδα και δη στον Ολυμπιακό, του οποίου οι οπαδοί είναι αδερφοποιημένοι με τους Σέρβους του Ερυθρού Αστέρα, αντιμετώπισε πιέσεις ακόμη κι από την οικογένειά του για να μην υπογράψει σε εμάς. Σε τέτοια ευαίσθητα θέματα δεν κολλάνε προσεγγίσεις άσπρο-μαύρο, ούτε πρέπει να περιμένουμε να γυρίσουμε ένα διακόπτη και από εκεί που ο Κασάμι ήταν επιφυλακτικός να φορέσει τα ερυθρόλευκα, τώρα να εμφανίζεται ως πατριάρχης της ολυμπιακοφροσύνης. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο πάντως για να γίνει και αυτό. Σε κάθε περίπτωση, πάντοτε τέτοιες λεπτομέρειες, άγνωστες εν πολλοίς, οδηγούν αρκετούς να βγάζουν λάθος συμπεράσματα...

Εικόνα PhantomLord

Εγω παντως απο τη χθεσινη μερα κραταω μονο τη <<μεστη>> εμφανιση του Λαφαγιετ στη Βενετια.. Διοτι ειναι ντροπη να δεχεσαι 2 γκολ απο μια ψησταρια..Παρε κεφαλια Προεδρε.-

Εικόνα apostolos gaganis

Κατι μου λεει πως εσυ εισαι (κρυφο)μπασκετικος...ή κανω λαθος; Γιααα...καθαρισε...

Εικόνα TROUMPAS

και τώρα που ξεσουρώσαμε θα ήθελα να το μεταφράσω..

ΘΑΘ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΘ

Εικόνα savvas gridlock

Αφού ξεσούρωσες, δεν μας λες τη συνταγή; Ο ελληνικός δεν βοηθάει.

Εικόνα vagio

Ρακι φιλε, το πιο αγαθο ποτο. Πινεις, πινεις, και την αλλη μερα το κεφαλι καθαρο. Οχι ξυδια!

Εικόνα μαουνιέρης

Σιγά, ρε γαυροϋπάλληλοι και γαυροπρόβατα, πώς κάνετε έτσι;! Την Ατλέτικο Κερατσινίου της ΕΠΣ Πειραιώς νικήσατε, και μάλιστα με το ζόρι! Φάγατε και δύο γκολ... Σιγά το κατόρθωμα, ρε στερημένοι, που δεν έχετε παίξει με τη Μάριμπορ Μαδρίτης και την Οντένσε Μονάχου, να δείτε τί θα πει ευρωπαϊκή καταξίωση. Τώρα θα νικήσετε και τη Γιουβέντους Περάματος και θα νομίζετε ότι είσαστε ομάδα. Α να χαθείτε, μηδενικά, καρπαζοεισπράκτορες της Ευρώπης.

Εικόνα savvas gridlock

Πάντως το Φοίνικα στη γειτονιά τονε λέμε Μπάρτσα, όπως στα Καμίνια λένε τον Ατρόμητο Ρεάλ. Δεν ξέρω αν αυτό είναι σημαδιακό, Γιώργο.

Εικόνα μαουνιέρης

Διευκρίνισέ μου κάτι, Σάββα. Ρεάλ Μαδρίτης υη λένε, ή Ρεάλ Σαραγόσα, Σοσιεδάδ κ.λπ.; Μη ζω μέσα στην άγνοια!

Εικόνα Chief Bromden

Μεγάλο ξεβράκωμα το χθεσινό!!!
Αφιερωμένο στους βαζελόγαυρους λογιστές και προπονητές της εξέδρας που έπεσαν σε μελαγχολία, στους ΑΡΔ που περιμένανε στην γωνία για να σκίσουν, στις κωλοφυλλάδες που τα εναλλακτικά χθεσινά πρωτοσέλιδα σε περίπτωση ήττας τα χώσανε κάπου βαθιά, στους πικραμένους στην πράσινη που από το πολύ ξέσκισμα βλέπουν την Ατλέτικο (που ερχόταν για πάρτι) σαν Κερατσίνι και τέλος σε όσους περιμένουν όλη την βδομάδα να φθάσει το βράδυ της Δευτέρας για να τραβήξουν μαλακία με τον σαλιάρη τον Θωμαϊδη...

Εικόνα μαουνιέρης

Σύγγαυρε, ο σοφός λαός λέει: "Άμα πιάσει η μαλακία, τύφλα νά 'χει το γαμήσι" (Εμείς, βεβαίως, είμεθα μουλαρίσια αντιλαϊκοί και προτιμάμε το συνουσιάζεσθαι από το αυνανίζεσθαι και δη με το σαγόνι...)

Εικόνα john

Ε τι ειναι αυτά; Σαββα αν νομίζεις ότι καθαρισες με αυτό το κείμενο είσαι γελασμένος.Περιμενω άρθρο και ανάλυση αντάξια του εκπληκτικου κειμένου σου 'Μεγαλη Ντορτμουντ Μεγάλος Ολυμπιακός'...

Εικόνα rasputin7

Αυτη η μαλακια με τις αποχωρησεις πρεπει να σταματησει,ειλικρινα.Η μονη διαφωνια ειναι ο Μανωλας,ΟΛΟΥΣ τους αλλους πολυ σωστα τους πουλησαμε.Σιγα τον Σαμαρη που θα αρνηθουμε 15 εκ!!!! Η τον Χολεμπας που ηθελε να φυγει απο περυσι...
Και παλι η...μιζα Μποτια δεν εχει κανει καποιο τρομερο λαθος μεχρι τωρα!

Μεγαλη νικη η χθεσινη.Πρεπει να μαθουμε να καταλαβαινουμε την σημασια των οσων ζουμε(και γενικα αλλα τωρα για μπαλα μιλαμε).Μπορουμε πολλα φετος.Θα εγραφα οτι πρεπει να υπαρξει ψυχραιμια αλλα εχω εμπιστοσυνη στο προπονητικο επιτελειο για αυτες τις δουλειες.

ΤΟ ΒΟΥΛΩΑΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ
ΟΛΟΙ ΜΑΛΜΕ ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΕ ΤΩΡΑ

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Εικόνα nmavronas

ΑΠΛΑ ΘΡΥΛΙΚΟ ΣΑΒΒΑ... ΣΥΝΕΧΙΣΕ!

Εικόνα REDNYC

Σωστός! Μπράβο ρε Σαββα - έλιωσα στο γέλιο! Επίσης να συμπληρώσω: ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ! ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ!
Περιττό να σου πώ οτι στο τρίτο γκολ του Χωστα δεν έμεινε καρέκλα για καρέκλα στον σύνδεσμο!

Θρύλος παντού!
Γιάννης ΝΥ

Εικόνα crazywaters7

Χαχαχα, ρε Σάββα περίμενα κι εγώ να διαβάσω πραγματικό σχολιασμό του αγώνα σαν συνέχεια στο προηγούμενο άρθρο σου και με ξάφνιασες!
Γάμησε το άρθρο πάντως, η κατάλληλη απάντηση στην κατάλληλη στιγμή.