Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΟΥΠΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ



Δολοφονική επίθεση δέχτηκε ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, που είναι ομάδα της Football League, την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014, έξω από τα γραφεία της ένωσης των ομάδων της Football League. Ας δούμε το ρεπορτάζ.
 
Άλλο ένα χτύπημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Λίγο μετά από την ολοκλήρωση του συμβουλίου της Football League άγνωστοι χτύπησαν στο κεφάλι με γκλομπ τον πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργο Στούπα, έξω από τα γραφεία της ένωσης!
Μετά από τη συνεδρίαση και κατά την αποχώρησή τους ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή, δέχθηκε την επίθεση δύο κουκουλοφόρων και σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους ο ένας εξ αυτών μεταξύ άλλων των χτύπησε στο κεφάλι με γκλομπ. Αποτέλεσμα ήταν να πέσει στο έδαφος αιμόφυρτος.
Μάλιστα αποπειράθηκαν, δίχως επιτυχία, να επιτεθούν και στον αντιπρόεδρο της Ευβοϊκής ομάδας Γιάννη Κεραμίδα που ήταν εκείνη την ώρα μαζί τους. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Ο Στούπας δέχθηκε στο σημείο τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε στο «ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς» για περαιτέρω εξετάσεις. Μάλιστα σύμφωνα με την ιστοσελίδα «FL News» τις πρώτες βοήθειες τους τις προσέφερε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης που είναι γιατρός.
 
Τι λέει ο ίδιος για την επίθεση;
 
Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από άγνωστο το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από τα γραφεία της Football League στο κέντρο της Αθήνας, μίλησε στον Sentra 103,3 και την εκπομπή «Παλτά και Παιχταράδες» με τους Ευάγγελο Μίχο και Άρη Λαούδη.
Ο κ. Στούπας περιέγραψε το συμβάν λέγοντας: «Την ώρα της επίθεσης, επειδή έγινε σε ένα σημείο όπου είναι μέρος διακίνησης, πίστεψα πως ήταν μια τυχαία επίθεση από κάποιον που… τρελάθηκε. Αυτή ήταν η αρχική μου σκέψη. Μετά, όταν έπεσα, μου έδωσε μία με ένα γκλομπ. Σηκώθηκα για να τον κυνηγήσω. Νόμιζα πως δέχθηκα επίθεση από κάποιο πρεζόνι. Μου είπαν πως ανέβηκα σε ένα μηχανάκι κι έφυγε. Φορούσε κουκούλα».
Ο Γιώργος Στούπας τόνισε πως «δεν ήταν τυχαίο περιστατικό, ούτε τυφλό χτύπημα. Η αίσθησή μου είναι πως έχω μπει στο μάτι κάποιου», ενώ ξεκαθάρισε πως «ποτέ δεν είχα απειλές ή κακές σχέσεις. Το θέμα είναι ποδοσφαιρικό. Ο τόπος που επιλέχθηκε ήταν για να μου στείλουν κάποιο μήνυμα. Μετά το συμβούλιο δέχθηκα την επίθεση. Δεν είχα κάποια ποδοσφαιρική κόντρα».
Σχετικά με τις φήμες που ήθελαν το συμβάν να σχετίζεται με πιθανή «κόντρα» του με τον αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας, Γιάννη Παπακωνσταντίνου, είπε πως «με τον Παπακωνσταντίνου είμαι φίλος κι αδελφός πολύ πριν το ποδόσφαιρο. Τα γραφεία μας είναι δίπλα-δίπλα. Μάλιστα από κάποιες εκπομπές έχω κατηγορηθεί κιόλας για τις σχέσεις που έχουμε!».
Ο Γιώργος Στούπας τόνισε ότι «έίμαι σε επαφή με την αστυνομία. Αναζητούν υλικό από κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή», ενώ ξεκαθάρισε πως «δεν φοβάμαι καθόλου. Ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα με κάποια ομάδα ή σε κάποιο γήπεδο. Όμως όταν χτυπάς κάποιον στο κεφάλι, δεν στέλνεις απλά ένα μήνυμα. Αυτός έκανε ένα τυφλό χτύπημα.
Θα προσπαθήσω να μάθω αν ήμουν επιλεγμένος στόχος».
 
Οι ''εκπομπές'' που κατηγορούσαν την σχέση Στούπα-Παπακωνσταντίνου είναι φυσικά η ''Δίκη στον ΣΚΑΙ'', με τον Αλέκο Κούγια να έχει (τότε) προνομιακό στασίδι σε αυτές. Πρόχειρα παραθέτουμε την σχετική ανακοίνωση της Παναχαϊκής πριν λίγους μήνες. Το θέμα όμως αυτήν τη φορά δεν αφορά τον Αλέκο, που δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση που δέχτηκε ο Στούπας. Αντιγράφουμε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τα κείμενα δύο γνωστών δημοσιογράφων.
 

Ουδείς συγκινείται  
Χθες άγνωστοι χτύπησαν με κλομπ τον πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών κ. Στούπα, όταν βγήκε στον δρόμο μετά τη συνεδρίαση της Φούτμπολ Λιγκ: του είχαν στήσει καρτέρι. Θυμίζω ότι το καλοκαίρι μετά από ματς του Ηρακλή Ψαχνών άγνωστοι έριξαν γκαζάκια κι έκαψαν καφετέρια του αντιπροέδρου της ΕΠΟ κ. Παπακωνσταντίνου. Το ότι δεν έχει υπάρξει η παραμικρή έρευνα του περιστατικού, δεν είναι είδηση. Προφανώς ούτε ο κ. Κορέας, ούτε ο κ. Λακαφώσης διαβάζουν εφημερίδες για να τα μάθουν αυτά και ν' ασχοληθούν. Και μάλλον κανείς δεν τους έχει στείλει κάποια ανώνυμη επιστολή από αυτές που τόσο τους συγκινούν….
 
Δεν χρειάζονται άλλες επιθέσεις, το εμπεδώσαμε : Ερχονταιαιαιαι !
*** ΕΠΙΘΕΣΗ αγνώστων με λοστάρι και χτυπήματα στο κεφάλι δέχτηκε ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργος Στούπας, έξω από την ΕΠΑΕ * ΜΙΑ λεπτομέρεια * Ο ΣΤΟΥΠΑΣ, εκτός από πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών ( πού έχει κληρωθεί στο Κύπελλο και με την Αεκούλα ) είναι και οικονομικός διευθυντής της Φούτμπολ Λιγκ
*** ΜΕΧΡΙ στιγμής, ούτε ο εισαγγελέας Κορέας ούτε ο εισαγγελέας Λακαφώσης έχουν ασχοληθεί με την επίθεση αυτή, πού έρχεται μετά από άλλες επιθέσεις, πολύ πρόσφατες, εναντίον παραγόντων της ΕΠΟ * ΔΕΝ μπορώ να ξέρω, αν εδώ έχουμε να κάνουμε με «εγκληματική οργάνωση» σύμφωνα με τα εισαγγελικά στάνταρ ώστε να ξεκινήσουν ΣΟΒΑΡΕΣ ενέργειες της Δικαιοσύνης * ΔΙΟΤΙ, βλέπετε, μπορεί και να μην πρόκειται γιά εγκληματική, αλλά … «φιλανθρωπική» οργάνωση * ΟΠΟΤΕ, δεν συντρέχει λόγος εισαγγελικής κινητοποίησης
*** ΕΝΤΑΞΕΙ, ρε παιδιά, το καταλάβαμε * ΤΟ εμπεδώσαμε : ΕΡΧΟΣΑΣΤΕΕΕΕ !

 
Καταλάβατε τώρα τι γίνεται; Να βοηθήσουμε κι άλλο.
 
 
Τροφή για σκέψη είναι αυτή η φωτογραφία. Απευθύνεται σε γάτες, μικρές και πιο μεγάλες. Και πώς λέγεται μια μεγάλη γάτα; ΤΙΓΡΗΣ. Όπως κι αν λέγεται όμως, Friskies τρώει, παρέα με τις φίλες της, τα μικρότερα ΓΑΤΑΚΙΑ...
 
Φυσικά ο κύριος Κορέας αποκλείεται να άκουσε κάτι για τα παραπάνω.
 
Υ.Γ. Τι γράφει εδώ ο ΜΑΝΩΛΑΡΟΣ ρε παιδιά;
 
*** ΑΛΛΗ μία αγωγή κατατέθηκε χθες εναντίον της τηλεοπτικής εκπομπής «Δίκη» και του Θωμαϊδη * ΕΙΝΑΙ η έκτη αγωγή πού καταθέτει εναντίον του συγκεκριμένου, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής * ΜΕ τον γνωστό ευρύτερα στο ποδόσφαιρο, εκλεκτό νομικό, Κώστα Αντιπαριώτη
*** Η ΑΓΩΓΗ αυτή αφορά ένα … «αποκλειστικό» πού … «αποκάλυψε» στην εκπομπή του ο Θωμαϊδης, σύμφωνα με το οποίο, «ο Σαρρής έχει διορίσει την ανεψιά του διευθύντρια του οικονομικού στην ΕΠΟ» ! * ΦΥΣΙΚΑ και ως συνήθως, πρόκειται για ένα τεράστιο ψέμα, την αλήθεια του οποίου θα κληθεί να αποδείξει * ΕΙΔ’ άλλως, θα υποστεί τις συνέπειες των … παραμυθένιων «αποκλειστικοτήτων»

 
Έκανε αγωγή ο Σαρρής της ΕΠΟ εναντίον του Θωμαϊδη της ''Δίκης στον ΣΚΑΙ''; Και γιατί δεν μάθαμε τίποτε; Χάσανε φαίνεται την είδηση όλα τα μεγάλα ''αντικειμενικά'' sites. Όλα μαζί. Φαίνεται πως όλα τα sites παρέα χάνουν τέτοιου είδους ειδήσεις και όλα μαζί τις βρίσκουν, παρέα και ταυτόχρονα. Τελικά δεν διόρισε ο Σαρρής την ανεψιά του στην ΕΠΟ; Διασπείρει ψευδείς ειδήσεις ο ''σαγόνιας''; Αποκλείεται, δεν το πιστεύω...
 
Υ.Γ. 2 Εδώ πάλι τι γράφει ο ΜΑΝΩΛΑΡΟΣ ρε παιδιά;
 
Με ποιόν όμως είναι ο κ. Μπέος ; Και ποιος είναι ο «μεγάλος» στον οποίο αναφέρθηκε ο κ. Μπατζιάκας χωρίς να αναφέρει το όνομά του, ότι ήταν ο αρχικός και ουσιαστικός εντολέας ; Σ’ αυτή την ερώτηση, φυσικά, εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε σαφή και αναμφισβήτητη απάντηση. Μπορούμε όμως, να μεταφέρουμε με επιφύλαξη τις φήμες πού κυκλοφορούν, ότι τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις του κ. Μπέου με τον κ. Μελισσανίδη, πού επανειλημμένα έχει δηλώσει ότι «θέλει να αλλάξει την ΕΠΟ», έχουν γίνει πολύ στενές φιλικές, μέχρι βαθμού συνεργασίας.
 
Τα βρήκανε ο Μπέος με το λαθρέμπορα Μελισσανίδη; Και τώρα οι ιστορίες για ''τον κολλητό του Μαρινάκη, Αχιλλέα Μπέο'', τι θα απογίνουν; Πρέπει να εφεύρουμε άλλο παραμύθι για να συντηρηθούν τα αντιολυμπιακά πρόβατα. Η χρονιά θα είναι δύσκολη με τις νίκες του Θρύλου στο Champions League και κάτι πρέπει να βρούνε να λένε κι αυτοί εναντίον του ''κακού γαύρου, που έχει καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο''. Κυριάκο Θωμαϊδη, έχεις δύσκολη δουλειά, αλλά σε εμπιστευόμαστε τυφλά...
 
Υ.Γ. 3 Μετά τα παραπάνω, η είδηση από το blog της ''Δίκης'' του Θωμαϊδη ότι ο Νικόλας Πατέρας κέρδισε την πρώτη δικαστική μάχη εναντίον του Αχιλλέα Μπέου, μήπως πρέπει να επανεκτιμηθεί; Αν δηλαδή τα βρήκανε ρε παιδί μου ο Αχιλλέας με το Μελισσανίδη, μήπως πρέπει να σταματήσει να κυνηγάει τον Αχιλλέα ο Πατέρας; Του εχθρού μου ο εχθρός...

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Τώρα, κάθεσαι κι' εσύ, ρε Σάββα, και ακούς τον Γαβαθιώτη που είναι βαμένος Ολυμπιακός; Αυτός φοράει κόκκινα γυαλιά ρε συ...

Εικόνα REDNYC

Γιατί ρε φίλε μια χαρά τα γράφει ο Γαβαθιώτης - γνωρίζεις κάτι για αυτό που έγραψε που δεν το ξέρουμε εμείς; Δηλαδή κρίνεις αυτό που γράφει αν είναι αλήθεια η όχι από το άν φοράει η όχι κόκκινα γυαλιά; Τότε μάλλον είσαι σε λάθος site, τράβα διάβασε sportday...

Εικόνα REDNYC

Επειδή ξέχασα να διευκρινίσω: ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ!
Συγνώμη κύριε Γόδα, μήπως φταίνε τα γυαλιά μου; Πρέπει να είσαι οφθαλμίατρος δεν εξηγείτε αλλιώς...

Εικόνα savvas gridlock

Πλάκα κάνει ο Θωμάς ''Νίκος Γόδας'', Γιάννη.

Εικόνα REDNYC

My apologies then...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ειρωνικά το είπα ρε συ. Κούλαρε, ΄που λέτε κι' εσείς οι Αμερικάνοι!