''ΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΑ, ΠΑΤΩΝΕΙΣ;''



Πρεμιέρα χθες για τα αδέρφια μας, τον ΑΚΑΡΟ και τον ΤΑΚΑΡΟ, στη συχνότητα του ΑΒ (πρώην ΖΟΟΜ). Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 11 το βράδυ θα είναι μαζί μας (χθες αργήσανε λίγο, βγήκανε στις 11μιση) και η πρώτη τους τηλεοπτική παρουσία θύμισε τις παλιές καλές στιγμές.
 

 
Εδώ έχει ΜΟΝΟΝ αλήθειες. Έχει και γέλιο με τα βαζέλια, αλλά πρώτα και κύρια έχει αλήθειες. Κοιτάξτε πώς στάζετε βαζέλια.
 

 
Ρε Γιαννάκη, πατώνεις;
 
Υ.Γ. Επειδή κάποιοι τσάτσοι σαλιάσανε πάλι και αρχίσανε τις βρωμιές για τη ΘΥΡΑ 7, με αφορμή μία συνέντευξη που έδωσε ο ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA (είναι εδώ, από το 23:10 και μετά), ο ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ απάντησε μέσα από το site του, αλλά και σήμερα στην στήλη του στο ''ΓΑΥΡΟ''. Διαβάστε τι γράφει και προσέξτε πώς μιλάτε για τη ΘΥΡΑ 7 ορισμένοι ρουφιάνοι...

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Τα ανιψακια της Νταιζη κανανε μεταγραφη τα βαζελια χαχαχαχαχαχα

Εικόνα Σάββας Γαύρος

Ο Άκης να αφήσει τον Τάκη να κάνει παιχνίδι και να μην δυσανασχετεί. Κακά τα ψέματα,ο Τάκης είναι θεός και πρέπει να έχει το απόλυτο κουμάντο. Καλό γλέντι με την Βέροια να έχουμε. Να τα αφήσω στα τέσσερα,είναι καλά ?

Εικόνα Bad7

Ετσι ετσι πρεπει να τον αφησει να κανει παιχνιδι

Εικόνα olympiakaraga7te

Τακαρε και Ακαρε καλωσηρθατε, καλες εκμπομπες και παντα σιδεροκεφαλοι! Ξεβρακωστε τους αλλοθρησκους μεχρι εκει που δεν παει!

Παντελονατα και Ολυμπιακα ομως δηλαδη λεγοντας την πασα αληθεια και με εξακριβωμενα στοιχεια!
Με παο απο το 1996-97 τους εχουμε 18-8 στις νικες και 57-37 στα γκολ! Σουρωτηρι σας τον εχουμε κανει ρεεεε!
Στους τιτλους στα ερασιτεχνικα απο το 2011 και επειτα ειμαστε 37-5!

Απλα τα σημειωνω χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος!

Εικόνα Xplicit

Θυμάμαι που συζητούσαμε για το θέμα της προπαγάνδας των πουτάνας γιων σε όλα τα ΜΜΕ πλέον και πολλοί από μας λέγαμε "γιατί όχι μία εκπομπή της Θύρας 7 ξανά;". Χάρηκα πάρα πολύ με την επιστροφή του Τάκη και του Άκη στα δρώμενα για να σταματήσει λίγο η παραγωγή λάσπης μιας και κάποιος θα τους απαντάει κιόλας και δημόσια.

Εικόνα john

Πάντως χωρίς πλάκα,ο Γιαννάκης ηταν πράγματι στημένος.Respect στον Ακη που τον κατάλαβε κσι τον στριμωξε άσχημα.

Εικόνα rasputin7

Ελα ντε που χαθηκανε οι ερευνες για την επιθεση στον Στουπα?Ουτε ενα αρθρο με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφοριες δεν ειδα απο τα αντικειμενικα.Εγω ειμαι της αποψης να φανερωθουνε τα παντα αλλα απο ΟΛΟΥΣ.Αυτη τη φορα μονο μια...απλη αναφορα εγινε στο γεγονος.Τωρα θυμηθηκανε ποια ειναι η πραγματικη τους δουλεια και μεχρι που φτανουν τα ορια τους...

Εικόνα savvas gridlock

Όποιος θέλει να δει, βλέπει. Οι άλλοι, περιμένουν τον ''καθαρό'' κύριο Κορέα ''να βγάλει το φίδι από την τρύπα και να εξυγιάνει το σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο''. Ο Μαρινάκης τρώει ποινικές διώξεις επειδή ''μίλαγε με τον κατηγορούμενο για τα στημένα Μπέο'', αλλά ο Πατέρας που καταθέτει ότι μίλαγε συχνά και αποκαλούσε ''αδερφούλη'' τον κατηγορούμενο για τα στημένα Ψωμιάδη, ούτε καν ενοχλείται από κάποιον. Και φυσικά οι ΑΡΔ δεν πονηρεύονται γι'αυτά. Τώρα με τον Στούπα κανενός το μυαλό ρε παιδί μου δεν πάει πουθενά. Ποιος να το έκανε;

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Περίεργο πράγμα ρε παιδί μου, να μη βρεθεί καμμιά "γάτα" ΑΡΔ να ξεσκεπάσει τους δράστες..