Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΖΑΒΕΛΛΑ



Χωρίς σχόλια, αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο από το site bloko.gr.
 
Λάβαμε και δημοσιοποιούμε την επιστολή που ακολουθεί για δύο λόγους. Πρώτον επειδή είναι επώνυμη και δεύτερον επειδή όλοι έχουν το δικαίωμα στον υπερασπιστικό λόγο, ανεξαρτήτως της δικής μας θέσης ή αντίθεσης με όσα πρεσβεύονται μέσω αυτής, ή αυτών που αντιπροσωπεύονται δια του φορέα της. Ο συντάκτης της επιστολής, επέλεξε ως τίτλο εισαγωγής, "Επιστολη του αδικα προφυλακισμενου Κ.Χριστοδουλου για τον εμπρησμο της καφετεριας του παικτη του ΠΑΟΚ Γ.Τζαβελα".
 
"Γράφω αυτή την επιστολή για να πώ δύο πράγματα σχετικά με τους οργανωμένους οπαδούς και την Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας.Σε μια χώρα της πείνας,της ανεργίας,της φτώχειας,των ρουφιάνων, και των απατεώνων,για κάποιους η μόνη έννοια είναι να βάζουν τους οπαδούς στη φυλακή. Κάποιοι μάλιστα αναρωτιούνται γιατί είναι άδεια τα ελληνικά γήπεδα. Πάρτε το απόφασή κύριοι!! Δεν υπάρχει γήπεδο γεμάτο χωρίς οργανωμένους οπαδούς! Αλλά πλέον το να είσαι οργανωμένος και ειδικά του Ολυμπιακού είναι έγκλημα! Είμαι προφυλακισμενος για την υπόθεση του εμπρησμού, επαναλαμβάνω του ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ,της καφετέριας του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Γιώργου Τζαβέλλα.Μιας υπόθεσης που ΟΧΙ μόνο δεν ήμουν εκεί, που οι μάρτυρες είπαν πως τα χαρακτηριστικά μου δεν έχουν καμία σχέση με το δράστη,αλλά βαφτίστηκε από την Αθλητική Βία ότι ο εμπρησμός ήταν τελικά βόμβα χωρίς κανένας να ακούσει τον παραμικρό θόρυβο!Η ίδια αυτοψία της Πυροσβεστικής μιλάει για απλή φωτιά!Αλλά η Αθλητική Βία ξέρει καλύτερα μάλλον!! Επίσης ξέρει,σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε (=ρουφιάνεψε) στην εφημερίδα Καθημερινή,ότι διατηρώ στενές σχέσεις με την διοίκηση του Ολυμπιακού!! Λίγο ακόμα και θα έλεγαν ότι είμαι και πρόεδρος της ομάδας! Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι μπήκα φυλακή από αμούστακα κοκκινομάλλικα παιδάκια, από κύριους που είχαν κάποτε μαλλί κοτσιδάκι και από γέρους που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να φοβίζουν τις μανάδες!! Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη υπηρεσία βάζει αθώους φυλακή.Το έχουμε ξαναδεί το έργο . Κλείνοντας θέλω να πω,πως εδώ
ΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΆΛΛΟ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΥΡΑ 7!!!! "
Α' Πτέρυγα Κορυδαλλού.        
Προφυλακισμένος Οπαδός του Ολυμπιακού
Χριστοδούλου Κώστας
 
Θυμιζουμε πως η σύλληψη είχε γίνει τον περασμένο Ιούλιο μετά μάλιστα από επεισοδιακή καταδίωξη στις 4 Ιουλίου στην Ηλιούπολη συνελήφθη ο συντάκτης της επιστολής, ο οποίος κατηγορείται για την έκρηξη στην καφετέρια του Γιώργου Τζαβέλλα. Συγκεκριμένα, για τον συγκεκριμένο άνθρωπο έχει σχηματιστεί δικογραφία, από την υποδιεύθυνση αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους, για τον εμπρησμό και την έκρηξη στην καφετέρια του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, στις 17 Απριλίου στο Βύρωνα. Ο 30χρονος, μαζί με ένα ακόμα άτομο κινούνταν, με μοτοσικλέτα στην περιοχή της Ηλιούπολης. Αστυνομικοί τους ζήτησαν να σταματήσουν, αλλά εκείνοι τράπηκαν σε φυγή και μετά από μεγάλη καταδίωξη τελικά συνελήφθησαν. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες του 30χρονου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν: Δύο συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 36 γραμμ. 20 ναρκωτικά δισκία. Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Ένα σφυρί θραύσης κρυστάλλων.
 
Διαβάστε προσεκτικά αυτά που λέει ο Κώστας και μετά δείτε τη φωτογραφία Σάμαρη-Τζαβέλλα, που είναι διακοπούλες παρέα στη Μύκονο το καλοκαίρι που μας πέρασε, τον καιρό που συνελήφθη ο Κώστας.
 

 
Υ.Γ. Πάλι η ''Καθημερινή'' του Αλαφούζου από πίσω...

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Τωρα το'δα το αρθρο κουραγιο παλικαρι!!!

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Μπράβο στο παιδί που βρήκε το κουράγιο να γράψει την επιστολή, μέσα από τη φυλακή. Αυτά να τα βλέπουν όσοι κάνουν κριτικές και σχόλια σε όσους πάνω από παίκτες βάζουν ολυμπιακές αξίες και αρχές. Γρήγορα έξω (για όσους πουν ότι τους βρήκαν και ναρκωτικά, άρα κάτι θα έχουν κάνει, εγώ απαντώ άλλο το ένα άλλο το άλλο αδίκημα, και στην τελική είναι Ολυμπιακός το παιδί και το βλέπουμε με συμπάθεια, στ' ... μας και αν πουλάει και αν παίρνει).
ΥΓ: Ακόμα περιμένουμε την απάντηση του Σάμαρη στην ανακοίνωση της 7.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Γρήγορα έξω μάγκα. Κουράγιο και υπομονή. Πουτανόσπερμα Σάμαρη...

https://www.youtube.com/watch?v=9aqEFx70H98

Εικόνα Chief Bromden

Δύναμη και κουράγιο...