ΝΤΥΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ-ΠΑΟ 6-1, 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1989



Μετά τις επανειλημμένες αναφορές του ΤΑΚΗ στην εκπομπή της ΘΥΡΑΣ 7, ας δούμε μία ακόμη ένδοξη στιγμή του πρέσβη, αυτού του περίγελου της Ευρώπης που λέγεται Παναθηναϊκούλης. Στα πλαίσια της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης της σεζόν 1989-90, ο ΠΑΟ που έχει αποκλείσει τη Σουόνσι, κληρώνεται με τη ρουμανική Ντυνάμο Βουκουρεστίου. Το πρώτο ματς στην Αθήνα λήγει με σκορ 2-0 υπέρ των Ρουμάνων, στις 18 Οκτωβρίου του 1989.
 
 
O επαναληπτικός στο Βουκουρέστι, στη 1 Νοεμβρίου του 1989, μοιάζει με τυπική διαδικασία. Ο τότε προπονητής του ΠΑΟ, Γκίντερ Μπένγκτσον, αλλά και οι άνθρωποι της διοίκησης Βαρδινογιάννη που βρέθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού, έχουν διαφορετική γνώμη (δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν πιο άνετα).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 1-11-1989
 
 
 
Ο μέγας φιλόσοφος του ποδοσφαίρου Γιάννης Καλογεράς διέκρινε με το έμπειρο μάτι του τις αμυντικές αδυναμίες της Ντυνάμο και δήλωσε πως ο ΠΑΟ θα χτυπήσει εκεί. Το χτύπημα ήταν ανελέητο.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 2-11-1989
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ 2/11/1989

 

 

 
Ο ''Φίλαθλος'' στο κύριο άρθρο του, αλλά και μέσω του Ηλία Μπαζίνα (υπέγραφε ως ''Ηλίας Γ.'', αφού το επώνυμο της μητέρας του ήταν Γιατράκου) και του ''αποδυτηριάκια'', παίρνουν στο μεζέ τα βαζέλια. Από τον Ηλία Μπαζίνα μαθαίνουμε πως ο τιτανοτεράστιος Κώστας Δεληγιάννης, που μετέδωσε το ματς για την κρατική τηλεόραση (επί σειρά ετών συντάκτης της ''Αθλητικής Ηχούς'' και των ''Παναθηναϊκών Νέων''), δήλωσε στο 87' και ενώ το σκορ ήταν 5-1 ''το παιχνίδι φαίνεται πως έχει πια κριθεί''. Ο αλήτης ο ''αποδυτηριάκιας'' αναφέρθηκε στις σχέσεις Τσαουσέσκου-Βαρδινογιάννηδων (πριν λίγες μέρες μάθαμε πως ο Θωμάς Λαφτσής που φέρανε τη δεκαετία του '80 οι Βαρδινογιάννηδες σε ΟΦΗ-ΠΑΟ ήταν πράκτορας των βουλγαρικών μυστικών υπηρεσιών). Το καλύτερο όμως δεν είναι τα έξι γκολ που ρούφηξε ο ΠΑΟ. Το καλύτερο από όλα είναι το να διαβάζεις το μέγα Τάσο Νικολογιάννη, απεσταλμένο του ''Φιλάθλου'' στο Βουκουρέστι, να ξεκινάει την περιγραφή του αγώνα με το ''Γκολ αυτοί, σέντρα εμείς''.
 
Τhis is Panathinaikos...

Σχόλια

Εικόνα MIKE.A

Η πλακα ειναι οτι επρεπε να φαει περισσοτερα! Αλλα να ηταν μονο αυτο για τους κωλοφαρδους! 4 τρωγανε απο την Γιουναιντεντ στο ημιχρονο και επειτα σταματησανε η κωλοαγγλοι! Εκει ομως που επρεπε να φανε το λιγωτερο 10 γκολ ητανε στο 5-0 με Μπαρτσελονα! Τους εσωσε ο Γκαλινοβιτς απο την μεγαλυτερη ηττα ομαδας σε Ευρωπαικη διοργανωση! Αν θυμαμαι καλα εκτος τα 5 γκολ που εφαγε εβγαλε και 7 τετατετ!

Εικόνα ven7

Από τα πιο ωραία ματς!! Φανταστική η Δυναμό Βουκουρεστίου τους έβαλε στα δίχτυα!

Εικόνα ven7

Καιλίγα ήταν τα 6 δηλαδη!!

Εικόνα ven7

Ήταν πολύ κολόφαρδοι οι βάζελοι...όπως πάντα!

Εικόνα Bad7

Ασχετο ρε παιδια καντε ενα αρθρο με τις αντιγραφες που εχουν κανει οι βαζελοι τα κορεο μας

Εικόνα Aprosarmostos17

Μένιο; Στο Βουκουρέστι, έχεις ταξιδέψει;

Εικόνα Bad7

Χαχαχαχαχα ωραιος

Εικόνα xristoforas

σαββα ποιο ειναι αυτο το πανατινάικο? εκπροσωπει κατι? εχει φαει 2 εξαρες απο τον Ολυμπιακο (διπλη απαντηση και γρηγορη για το 8-2).εχει φαει 6 απο ντιναμο,2 εφταρες απο τον αρη (7-0,7-2),μια εξαρα απο τον εθνικο,μια εξαρα απο τον ηρακλη και μια 5αρα απο τον απολλωνα αθηνων στο πρωταθλημα 1934-35 το οποιο δεν ολοκληρωθηκε!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ? ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΦΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΙΤΑΛΙΑΣ
Ή ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΦΤΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ?

ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΥΡΩΒΑΖΕΛΟΙ ΠΟΥ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ 7 ΑΠΟ ΓΙΟΥΒΕ!
MIA ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΧΕΙ ΗΤΤΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ (ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ!)
[ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ...ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ 7ΑΡΑ ΠΡΩΤΗ ΕΦΑΓΕ Η ΑΕΚ....7-2......Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 7-0 ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ 8-0 ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΟΛ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ.....Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΕ ΦΑΣΗ Ο Μ Ι Λ Ω Ν ΤΣΛ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΦΙΝΑΛΙΣΤ(ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ) ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ...ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ) ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΑΡΗΣ (ΑΠΟ 9 ΕΚΑΣΤΟΣ)...Η ΝΤΙΝΑΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ 6 ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ 7]

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ......7 ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΚΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ Ή ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΥΣ...ΠΧ Ο ΑΝΤΖΑΣ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΑΤΣ? Ο ΤΡΕΖΕΚΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΕΣΚΑ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ?) ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ !!!ΔΥΟ!!! ΦΟΡΕΣ ΕΦΤΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ(ΠΡΟΣΕΞΤΕ...ΑΡΗΣ VS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ) !!!ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ!!! ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΦΤΑΡΕΣ Ε.....1 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ 1 ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....

ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 7-0...ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ....ΕΣΥ 7-0 ΚΑΙ 7-2 ΑΠΟ ΑΡΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ..ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ....Ή ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟ 8-2 ΚΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ 68-110...ΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ!

ΟΙ ΤΑΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ...!!!

Εικόνα xristoforas

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 6 ΓΚΟΛ ΣΕ 2 ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΟΝΙΟ ΜΠΙΤΟΜ ΦΑΓΑΝΕ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ!

Εικόνα john

Για τη γιουβεντους που λες δε χρειάζεται να χρυσωνουμε το χάπι ούτε να δικαιολογήσουμε τη ξεφτίλα.Φαγαμε 7 γκολ απο τους αναπληρωματικούς μιας αδιάφορης ομάδας.Ολοι οι πρωτοκλασάτοι αόρατοι με πρωτο τον Καρεμπε και τον Ζιοβανι.Ο Ελευθεροπούλος εχει μεταμορφωθεί σε ρουφήχτρα και ο γκωνιας απο εκείνο το ματς και μετα γίνεται και επισήμως karagkiozoplayer.

Εμένα δεν με πειράζει.Στις ήττες φαίνεται ο οπαδός.Και εκείνη την ημέρα δεν μου πέρασε ούτε κατα διάνοια απο το μυαλό να ντροπιαστω για το σύλλογο η να αλλάξω ομάδα .

Εικόνα savvas gridlock

Aυτό το e-mail έστειλαν το ίδιο βράδυ στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους οι greenwebfans.

http://tinypic.com/view.php?pic=2j4u1ja&s=8#.VCrgsGd_ucE

Mετά συνέβησαν κάποια ατυχήματα, που δεν γίνεται να υιοθετήσουμε.

Εικόνα john

Το άλλο link του οποίος αντέξει δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα καθώς χαρακτηρίζεται απο καζούρα.Αυτο το link ομως ,η επιστολή προς τη Γιουβεντους ειναι χυδαίο και προσβλητικό.Δεν ξερω τι να πω για αυτές τις περιπτώσεις.Μερικες φορες με πιάνει το "ρομαντικό" μου και στενοχωριέμαι που ο Ολυμπιακος δεν εχει την αναγνώριση που του αξίζει και το σεβασμό των αντίπαλων του,τις περισσότερες φορες ομως το παίρνω πατριωτικά και λεω ρε ΓΙΓΑΝΤΑ Σωκράτη ευλογημένος να είσαι για παντα!!!Τους άλλαξες την πίστη και τους γαμησες πατοκορφα.Ψυχολογικα τους δημιούργησες...

Εικόνα savvas gridlock

Aν ο αντίπαλός σου έχει μυαλό, σέβεται την όποια αξία σου, οπότε τον σέβεσαι κι εσύ. Αν δεν έχει μυαλό, αποκτά γρήγορα πόδια, θέλει δεν θέλει.

Εικόνα john

Και τρεχατε και τρεχατε σαν παλαβοί πηγαίνατε...

Εικόνα xristoforas

την ιδια μερα ΑΚΡΙΒΩΣ ημουνα στο mirc....και τους ταπωνα....δεν κρυβομαστε..ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...
ο αντζας με τον ελε ειχαν κοντρα παντως...δεν ξερω κατα ποσον επηρεασε την αποδοση του παρασκευα η κοντρα αυτη...τεσπα....
δεν υπαρχει ημερα ντροπη απο τη στιγμη που αυτη αντισταθμιζεται με την ημερα χαρας (6-2 εναντιον λεβερκουζεν)..!

Εικόνα vagio

Εκεινη η νυχτα, ηταν η μοναδικη που εκλαωα απο στεναχωρια για το Θρυλο. ΚΛειστηκα στο δωματιο μου 2 μερες, εχασα μια εξεταστικη και μολις συνηλθα (τροπος του λεγειν), εφυγα ταξιδι με την κοπελα μου (τωρινη γυναικα μου). Καπως ετσι το ξεχασα προσωρινα.
Σκατοπαιχνιδο, με στοιχειωσες.

Εικόνα savvas gridlock

Επιδρομή τα βαζέλια στο ''Όποιος Αντέξει'' των Μπραουδάκη-Καραπαπά, αμέσως μετά τη λήξη του ματς.

http://tinypic.com/view.php?pic=30ws7c1&s=8#.VCrheGd_ucE

Μετά έγιναν ατυχήματα, όπως είπαμε. Κακώς, αφού αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα.

Εικόνα ALEXIS7GER

το πιο κουφο ειναι αυτο με τον κλειδαρά ..χαχα....Α Σ Χ Ε Τ Ο !!!!!!!! λοιώνω

Εικόνα vagio

ρε φιλε οταν βλεπω αυτη την τελευταια προταση στα σχολια σου, λιωνω στα γελια..

Εικόνα Σάββας Γαύρος

Επιστημονικά θα έλεγα. Η επιστήμη είναι χρήσιμη για την κοινωνία μας..

Εικόνα john

Καταλαβαίνω.Εγω ευτυχώς που δεν έζησα το ματς με τη Γιουβεντους στο ΟΑΚΑ το 1999 .Καποιος φανατικός γαύρος σε κρίσιμη ηλικία μπορεί να πάθαινε και καρδιακό με τον κωλοαερα και τον κοντε

Εικόνα john

Εγω απο την Κόρινθο,τα 6 της Ντιναμο μες ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ..Μ Ε Σ ΣΤΟ Σ Π Ι Τ Α Κ Ι ΣΟΥ...Παρακάτω λέγε.
Τεράστιε Τακαρε

Εικόνα savvas gridlock

Γιατί χθες που πήρε η άλλη η Ιταλίδα από τη Νίκαια και έλεγε ''είμαι Γιουβέντους''; Πάρε πάλι τη Δυναμό...