Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΓΚΕ ΧΑΡΕΙΝΤΕ



Πριν λίγο, ένας τυχάρπαστος προπονητάκος με το όνομα Άγκε Χαρέιντε, που τυγχάνει να βρίσκεται στον πάγκο της Μάλμε, ειρωνεύτηκε τον Θρύλο.
 
"Ο Ολυμπιακός είναι περίπου σαν τη Μάλμε. Έπαιξε καλά απέναντι στην Ατλέτικο και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του. Δεν έχει την ίδια ποιότητα με τη Γιουβέντους όμως.
Η Σάλτσμπουργκ είναι καλύτερη σαν ομάδα από τον Ολυμπιακό, έχει μεγαλύτερη συνοχή, ενώ ο Ολυμπιακός είναι λίγο ασταθής στο παιχνίδι του. Θεωρώ καλύτερη ομάδα τη Σάλτσμπουργκ.
 Όταν ο Ολυμπιακός έπαιξε με την Ατλέτικο ήταν πολύ μαζεμένος πίσω και η Ατλέτικο χάρισε ένα γκολ. Θα δούμε όταν παίξουμε και με τον Ολυμπιακό ποια είναι η καλύτερη ομάδα",
"Οι ελληνικές ομάδες είναι συνηθισμένες σε αυτό το κοινό, αλλά όταν είναι εκτός έδρας αυτό τους βγαίνει σε αρνητικό. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στον Πειραιά, αλλά αυτό δεν ισχύει εκτός έδρας.
Αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Ολυμπιακό και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι αντίπαλοί μας έχουν δύο παίκτες από την Ελλάδα"
 
Κοιτάζουμε το βιογραφικό του συγκεκριμένου τενεκέ και βλέπουμε τα παρακάτω.
 

 
Mιλάμε για το Μουρίνιο της Νορβηγίας, που έχει γεμίσει με τίτλους στην καριέρα του. Ο προπονητής της Βίκινγκ και της Χέλσινμποργκ ειρωνεύεται τον Ολυμπιακό. Κοιτάζουμε το βιογραφικό του προπονητή του Ολυμπιακού μας ΜΙΤΣΕΛ.
 

 
Aς δούμε το τι δήλωσε αυτός ο μεγάλος προπονητής.
 
ΜΙΤΣΕΛ: "Συμφωνώ απολύτως με τον προπονητή της Μάλμε με όσα είπε. Δείχνει ότι γνωρίζει καλά την ιστορία μας και σέβεται το σύλλογό μας, άρα συμφωνούμε μαζί του. Συμπληρώνουμε 100 ματς στην Ευρώπη. Είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες, που μετέχουμε σε διοργάνωση με τις κορυφαίες ομάδες Αγγλίας, Ισπανίας. Συμφωνούμε λοιπόν μαζί του, θα προσπαθήσουμε αύριο αν και είμαστε χειρότεροι. Αν είναι τόσο πετυχημένος στο γήπεδο όσο και στις αίθουσες Τύπου, τότε θα έχουμε λίγα πράγματα να κάνουμε". 
Σε ερώτηση αν θα παίξει αύριο ο Ντουρμάζ, ο Μίτσελ πάλι απάντησε με... καρφί προς τον προπονητή της Μάλμε: "Θα το ξέρει σίγουρα ο προπονητής της Μάλμε (γέλια...). Μας έχει μελετήσει πολύ. Ρωτήστε τον, θα ξέρει..."
ΜΙΤΣΕΛ: "Δεν μας επηρέασαν όσα είπε ο προπονητής της Μάλμε. Το λέω ειλικρινά, εγώ δεν έχω επηρεαστεί καθόλου. Ισα ίσα μας διασκέδασε".
ΜΙΤΣΕΛ: "Από τότε που ήμουν μικρός και λυπάμαι που θα το πω, το πρώτο που με δίδαξαν ήταν να σέβομαι τον αντίπαλο. Ενημερώνω τον προπονητή της Μάλμε ότι αυτό το έμαθα στη Ρεάλ Μαδρίτης! Να σέβομαι τον κάθε αντίπαλο. Ξέρουμε ότι ο κάθε προπονητής έχει τον τρόπο του, όμως εγώ βλέπω την Μάλμε ακριβώς όπως είχα δει την Ατλέτικο. Εύχομαι στη Μάλμε τα καλύτερα, ότι τη σέβομαι απόλυτα. Ίσως αν ο προπονητής της είχε παίξει στη Ρεάλ ή είχε προπονήσει τον Ολυμπιακό θα καταλάβαινε καλύτερα. Η δική μου εποχή της δόξας έχει περάσει γιατί αυτό ήταν όταν ήμουν παίκτης. Και πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες".
ΜΙΤΣΕΛ: "Ελπίζουμε ότι αύριο ο Όλσεν, ο γκολκίπερ της Μάλμε, δεν θα παίξει πάλι τόσο καλά. Αλλά ας μη θυμώσει ο προπονητής της Μάλμε (γέλια...)"
ΜΙΤΣΕΛ: "Είναι πάντα τόσο διασκεδαστικές οι συνεντεύξεις εδώ;"
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: "Ναι!"
ΜΙΤΣΕΛ: "Θα θέλατε να αλλάξουμε θέση;"
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: "Να αλλάξουμε και μισθό όμως!"
ΜΙΤΣΕΛ: "Θα πρέπει να ρωτήσετε τη γυναίκα μου γι΄αυτό!"

 
Όσο για το αν είμαστε δυνατοί εκτός έδρας στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, μιλάνε τα βίντεο.
 

 

 

 

 

 

 

 
Eννοείται πως έχουμε χαμηλά την μπάλα και δεν υποτιμούμε ΚΑΝΕΝΑΝ αντίπαλο, αλλά δεν θα αφήσουμε και τον κάθε ανύπαρκτο να προσβάλλει τον Θρύλο μας. Περιμένουμε να απαντήσει η ομάδα μας αύριο και στο γήπεδο, όπως απάντησε ο μέγας Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου...

Σχόλια

Εικόνα KICKASS

Δείχνει να είναι σε αδιέξοδο για να καταλήξει σε τέτοιες δηλώσεις ο Χερέιντε. Ίσως να είναι και της ηλικίας. Να τον έχει κτυπήσει κάποια από τις ασθένειες και να μην το έχει ακόμη καταλάβει. Διότι αν και κάποιος μπορεί να πει ότι όλα αυτά είναι mind games, κάποιος άλλος θα πει ότι είναι παιδική αντιμετώπιση μίας κατάστασης που περισσότερο θα έχει σαν αποτέλεσμα να παρακινήσει τους αντιπάλους.

Ισως σωστα το είπε ο Μίτσελ ότι με την προσπάθεια του, αυτός ο πουθενάς προσπαθεί για μία στιγμή δόξας. Σου λέει δεν έχει και πολυ χρόνο να προβληθεί στα Ευρωπαϊκά ΜΜΕ.

Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι γιατί η Μάλμε θα παίξει το τελεταίο της χαρτί. Οι δηλώσεις όμως αυτού του άμπαλου θα τσιτώσουν τους παίκτες μας και ελπίζουμε σε ακομη μία εκτός έδρας νίκη και να μπουμε γερά στη διεκδίκηση της μίας απο τις δύο θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση.

Σε τέτοια περίπτωση όμως θα πρέπει να στείλει και ευχαριστήριο τηλεγράφημα στον Χαρέιντε ο Μίτσελ.

Εικόνα TARZANIARHS

Ο Μιτσελ ειπε μεγαλη κουβεντα που διεφυγε σχεδον απο ολους, Πρεπει να εχεις παιξει στη Ρεαλ και να εχεις προπονησει τον Ολυμπιακο για να ......, Κερδος μεγαλο αυτη η κουβεντα, εντυπωνεται, 200 αρδομεμεδια απο ολη την Ευρωπη θα το μεταφερουν στα γραπτα τους `η στο λογο τους ασυναισθητα πλεον, ετσι απλα. Μιλαμε για ατακα που πονεσε αλλοθρησκους εις βαθος, την νιωσανε τη μαχαιρια οταν εβγαινε.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Φαντάσου να έλεγε κάτι αντίστοιχο ο προπονητής του βάζελου. Με μεγάλα γράμματα στο πρωτοσέλιδο θα το βλέπαμε. Ρεάλ=Panathinaikos! Εντάξει, τα έχουμε συνηθίσει πλέον. Μας φτιάχνουν κιόλας.

Εικόνα Σάββας Γαύρος

Αυτές οι δηλώσεις του τυχάρπαστου προπονητικά και επικίνδυνου ατόμου - ελέω ακαταμάχητης και ανίατης βλακείας - για την Σουηδική και Νορβηγική κοινωνία, είναι ο,τι καλύτερο για την ομάδα μας. Το φοβόμουνα πάρα πολύ το ματς,αλλά πλέον είμαι πολύ αισιόδοξος.
Ο Μίτσελ έδειξε την κολοσσιαία διαφορά επιπέδου που τον χωρίζει από όλους τους προπονητές που έχουν περάσει από την ομάδα μας,μηδενός εξαιρουμένου.
Οι 1000 και κάτι ψιλά που δώσουν το παρόν να κάνουν το ιερό καθήκον τους. Γλέντι από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή με συνθήματα μόνο για τον Ολυμπιακό. Θρύλε παίξε γερά,είσαι στο μυαλό,Θυμάμαι ακόμα ήμουν παιδάκι,χωρίς μυαλό,Θύρα 7 με τσαμπουκά,θα το φωνάζω και θα το λέω,Θρύλε ολεό Θρυλέ ολέο βάλε ένα γκολ να τα γαμήσουμε σου λέω,Θρύλε ολε ολε είσαι αρρώστια Ολυμπιακέ,Θρυλέ γερά-γερά και γάμα τα μουνιά, Ολυμπιακός-Ολυμπιακός,κόκκινος-κόκκινος-κόκκινος θεός,Θρυλέ ολέ ολέ-ολέ-ολέο Θρυλέ ολε ολε-ολε-ολε,γάμα τους την μάνα Ολυμπίακε θρύλε για την πάρτη σου τρελαίνομαι, οε-οε-οε-οε Θρύλε θεέ..
Συνθήματα ωραία,μικρά,γρήγορα και με ρυθμό που μπορεί να τα φωνάξει από 5χρονο έως και 80ρης και φυσικά να ακουστούν στο γήπεδο δυνατά ! Αν αρχίσουμε για τους Βάζελους και τα δικά μας,δεν θα γίνει δουλειά. Άλλωστε οι περισσότεροι που θα είναι εκεί ΔΕΝ θα είναι συνδεσμίτες. Γιαυτό,λοιπόν,οι δικοί μας που θα ανέβουν να φροντίσουν..

savvas gridlock Αύριο για γούρι θα ανεβάσεις άρθρο όπως έκανες και με την Ατλέτικο. Ας γράψεις ο,τι σου κατέβει,δεν με νοιάζει. Την νίκη εμείς ή εμείς.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο Μίτσελ απάντησε όπως θα απαντούσε ένας συνδεσμίτης της 7! Άξιος εκπρόσωπος του Πειραιά! Μετά και τις δηλώσεις του Αλέφαντου της Νορβηγίας, η νίκη είναι πιο κοντά. Πάμε ρε Ολυμπιακάρα!!!

Εικόνα vagio

Νομιζω πως οι δηλωσεις του τρομπα, ηταν ο,τι επρεπε αυτη τη στιγμη για να τσιγκλισει λιγο την ομαδα και να φτιαχτουμε και λιγακι οσοι παμε στο γηπεδο.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Εικόνα olympiakaraga7te

Θα συμφωνησω οσο δεν παει αδερφε γιατι παντοτε οταν ο αντιπαλος μας προκαλει οι παικτες και γενικα η ομαδα μας τσιτωνουν και πατανε τον αντιπαλο στο κεφαλι. Αντιθετα οταν παμε με τον αερα του φαβορι και ανετοι τοτε ερχετε η φαπα απο εκει που δεν το περιμενουμε. Τα παραδειγματα πολλα, πριν το 1-4 ο Νικολακης να μας δειχνει τη φανελα, ο Αδαμιδης να βριζει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ πριν την εξαρα, ο Γκουμας να λεει πως στο πρωταθλημα επρεπε αντι για 1-1 να ερχομασταν 1-5 και τελικα στο κυπελλο τρεις μερες μετα να τους ριχνουμε τεσσαρα!

Εικόνα savvas gridlock

Με τη νίκη αύριο, vagio. Περιμένουμε φωνή δυνατή, να κατεβάσουμε μετά το ματς μόνο για να ακούμε την κερκίδα, ακόμη κι αν στραβώσει το αποτέλεσμα.

Εικόνα dgkirle

Θα είμαστε όπως πρέπει Σάββα. Και το αποτέλεσμα επίσης.

Εικόνα xristoforas

ΠΟΣΟΣΤΑ ΝΙΚΩΝ ΑΝΑ ΑΓΩΝΑ ΦΑΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΤΣΛ ΚΑΙ ΠΕΡΑ
(ΔΗΛΑΔΗ,ΔΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΣΛ)
ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ:30/09/2014

..ΟΜΑΔΑ..............ΠΟΣΟΣΤΟ%...ΝΙΚΕΣ/ΑΓΩΝΕΣ
1.ΡΕΑΛ................58,2.......(117/201)
2.ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ.........56,18......(109/194)
3.ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ..........53,5.......(107/200)
4.ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ..,..52,72........(29/55)
5.ΜΠΑΓΕΡΝ.............52,65.......(99/188)
6.ΤΣΕΛΣΙ..............49,62.......(66/133)
7.ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ.........49,39........(41/83)
8.ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...........48,19........(40/83)
9.ΙΝΤΕΡ...............47,61.......(50/105)
10.ΛΥΩΝ...............47,16.......(50/106)
11.ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ........46,71.......(64/137)
12.ΑΡΣΕΝΑΛ............46,1........(71/154)
13.ΜΙΛΑΝ..............44,84.......(74/165)
14.ΒΑΛΕΝΘΙΑ...........44,56........(41/92)
15.ΠΟΡΤΟ..............40,81.......(60/147)
16.ΜΠΕΝΦΙΚΑ...........36,92........(24/65)
17.ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ........39,65........(23/58)
18.ΑΓΙΑΞ..............39,17........(38/97)
19.ΡΟΜΑ...............37,31........(25/67)
20.ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ........35,13........(26/74)
21.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.........33,33........(33/99)
22.ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ..........33,33........(30/90)
23.ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.......31,08........(23/74)
24.ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ........27,95........(26/93)
25.ΔΥΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ......27,08........(26/96)

ΠΗΓΗ:WIKIPEDIA/European Cup and UEFA Champions League records and statistics

NAI ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΕΙΝΤΕ.....O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΛΜΕ.....ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΛΜΕ ΟΜΩΣ Ε? ......

Εικόνα nikos michalopoylos

Αυτη την ξυραφια του γεστε παντα τη θυμαμαι οταν ξυριζομαι! ΓΕΡΑ ΘΡΥΛΑΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Εικόνα Erythroleukos

Οι παίχτες μας να το έχουν στο νου τους γιατί μετά από αυτό απαιτείται να δώσουν ένα γερο μάθημα του ραμολί

Εικόνα nmavronas

ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Εικόνα Bad7

Τον γαμησε τον ανυπαρκτο ο Μιτσελ με την απαντηση του

Εικόνα john

Δεν εχω να πω πολλά.Απλα αντιγράφω ενα εξαίσιο σχόλιο που διάβασα στο red planet (δεν ειναι προφανώς ολοι ανέραστοι και τενεκέδες εκεί μεσα)

Ο Μίτσελ μας δείχνει πως ειναι περισσότερο Ολυμπιακος και απο κάποιους Ολυμπιακούς.

Εικόνα apostolos gaganis

Το πληρες κειμενο του red planet ειναι: Ο Μιτσελ μας δειχνει πως ειναι περισσοτερο Ολυμπιακος και απο καποιους Ολυμπιακους ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΔΩ, ΣΤΟ RED PLANET...

Παμε παρακατω:

Υπαρχουν στον ευρωπαϊκο ποδοσφαιρικο χαρτη τριων ειδων ομαδες. 1) Οι πιο αδυνατες ή οι μεσαιες, οπως π.χ. ο Ολυμπιακος, που λενε οταν παιζουν με καποιο θηριο σαν τη Ρεαλ, τη Μπαρτσελωνα ή τη Μπαγερν ΄΄Σεβομαστε την ταδε αλλα δεν τη φοβομαστε΄΄. 2) Τα θηρια, οπως αυτα που εγραψα προηγουμενως, που λενε απλα ΄΄Σεβομαστε την ταδε΄΄, την ασθενεστερη δηλ. ομαδα, και 3) Η μια και μοναδικη ομαδα - Θεός, η Μαλμε, που λεει ΄΄Εγω και ΔΕΝ σεβομαι και ΔΕΝ φοβαμαι την αλλη ομαδα, οπως π.χ. ο Ολυμπιακος΄΄.

Εγω δεν θα΄πω τιποτα πανω σ΄αυτο το τελευταιο, εκτος απο: ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.

Εικόνα Bad7

συμφωνω