ΕΣΤΟΡΙΛ ΚΑΙ ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ, ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟΙ



Ένδοξες στιγμές των δύο ελληνικών ομάδων, τις οποίες κουμαντάρουν οι δυνάμεις της εξυγίανσης, του ΠΑΟ και του ΠΑΟΚ, στο Europa League. Ο Παναθηναϊκούλης, αυτός ο ονομαστός περίγελως της Ευρώπης, δοκίμασε ωραίο καρπουζάκι από το Εστορίλ. Στενοχωρήθηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟ, που διοργάνωσαν μία τεράστια εκδρομή στην πόλη της Πορτογαλίας, διδάσκοντας οπαδισμό. Να'μαστε σωστοί, τα καλά του άλλου εμείς εδώ τα αναγνωρίζουμε. Έχουμε πολλά να διδαχθούμε από την ένδοξη Μπύρα 13, που έκανε κατάληψη στις κερκίδες του γραφικού γηπέδου της πορτογαλικής ομάδος και θα συζητάμε για χρόνια την χθεσινή πράσινη απόβαση στην Πορτογαλία.
 

 
H 15η ομάδα στο βαθμολογικό πίνακα του πορτογαλικού πρωταθλήματος, πήρε την πρώτη νίκη στην ιστορία της στους ομίλους του Europa League, κόντρα στον παναθηναϊκούλη.
 

 
Τι διαβάζουμε στη σημερινή LIVE SPORT;
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ LIVE SPORT 3-10-2014
 

 
O ΠΑΟ λοιπόν έχασε εύκολα από τη 15η ομάδα στην Πορτογαλία, η οποία μάλιστα έπαιζε δίχως 6 βασικούς. Κρατάμε και τα συλλεκτικά σημερινά πρωτοσέλιδα των υπολοίπων αθλητικών εφημερίδων.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ SPORTDAY 3-10-2014
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL NEWS 3-10-2014
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 3-10-2014
 

 
Τσιμπήσανε το καρπουζάκι από το Εστορίλ και ησυχάσανε.
 

 
Η ΔΕΚΟ του Βορρά έχασε από την τελευταία ομάδα στο βαθμολογικό πίνακα του γαλλικού πρωταθλήματος, αυτό το μεγαθήριο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που λέγεται Γκινγκάμπ.
 

 
Tα σημερινά πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της Θεσσαλονίκης είναι επίσης συλλεκτικά.
 

 

 

 
Το παοκάκι έμαθε τον παραδοσιακό χωρό της περιοχής.
 

 
Αυτά τα κρατάμε, γιατί σε λίγο καιρό θα ξεχαστούν και θα αρχίσουμε τις ιστορίες για ''τον κακό γαύρο, που δεν αφήνει καμία άλλη ομάδα να πάρει πρωτάθλημα'', για την ''παράγκα'' και όλο το ρεπερτόριο του Ενιαίου Αντιολυμπιακού Μετώπου. Μέχρι και λίγα χρόνια πριν, ακούγαμε ότι η Ευρώπη είναι ο καθρέφτης για όλους και ''εφόσον ο γαύρος σπάει τα μούτρα του έξω, αυτό συνεπάγεται πως δεν δικαιούται τα πρωταθλήματα που κατακτά στην Ελλάδα''. Τώρα που όλα τα χωριά της Ευρώπης περιμένουν το παοκάκι και τον παναθηναϊκούλη μπας και κάνουν καμιά νίκη, δεν ακούμε αυτό το επιχείρημα. Δεν έρχεται στο στόμα και στα πληκτρολόγια των περισσοτέρων δημοσιογράφων. Μόνο για τον Ολυμπιακό τους έρχεται, μαζί με τόνους χολής. ''Αυθόρμητα'' πάντοτε και ''αντικειμενικά''...

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

Εικόνα Bad7

ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΜΠΥΡΑ 13

Εικόνα KICKASS

Εχει μεγάλη πλάκα ο προπονητής "Μουρίνιο" του Παναθηναικού. Με τη Νίκη Βόλου της Πορτογαλλίας που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι τα καρπούζια άρπαξε 2 αγγούρια.

Και είχαν και 6 απουσίες οι Καρπουζάδες.

Ξέχασε ομως να μετρήσει τα φάουλ που έδωσε ο διαιτητής και ούτε για τα ball boys δεν μίλησε.

Εικόνα vagio

Τους χαλασαν τα αρθρα και τα πρωτοσελιδα οι ιδιες οι ομαδες τους. Γιατι τη μεγαλη χαρα την πηραν απο την ηττα του θρυλου. Φανταζομαι τι κοψιμο και ραψιμο θα επεσε στα αρθρα τους, ετοιμα τα ειχαν. Για panathinaikos θα μιλουσε ο ενας, για τις υπεραξιες του ξεφτιλισμενου πρωταθληματος μας ο αλλος. Στον πατο σας τωρα μιζεροι κακομοιρηδες γαμω τα μπουρδελα σας.

Εικόνα koropi48

Πώς λέγεται η μπάλλλλλλα ποδοσφαίρου στη θεσσαλονίκη; Μπουγάτσα με αέρα!

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Καλημερα αδερφια.
Εγω δεν θα σταθω σταθω στους καρπουζαδες και στους χορευτες.
Για μενα η προχθεσινη αναμεταδοση του αγωνα ηταν μαθημα ζωης...
Εμαθα οτι ο χορευτικος συλλογος που τον ακουμπησε στη μπουγατσα λεγεται Γκενκαν,οχι Γκινγκαμπ που την ξερω εγω ο αγραμματος που την παιζω και στο στοιχημα...
Εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου....ΔΑΣΚΑΛΕ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗ,ΦΩΤΙΣΕ ΜΕ,ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΟ...
Απο δω και περα θα ψαρωνω και τα γεροντια στο προποτζηδικο..
ΓΚΕΝΚΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΕΖΑ ΟΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ..
ΓΚΕΝΚΑΝ. ΓΚΕΝΚΑΝ. ΓΚΕΝΚΑΝ....
Γκαγκαν γκαγκαν γκαγκαν,συμπλεκαρισμα και σουζα η yamaha!!

Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Εικόνα Kaine

Την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ξακουστός PANATINAIKOS (ανάθεμα κι αν ξέρει κανένας ποδοσφαιρόφιλος στην Ευρώπη τον πρέσβη, εγώ προς το παρόν δεν συνάντησα κάποιον) την έχω ονομάσει αλαφιούζιον (alafusion εις την Aγγλικήν). Χαρακτηρίζεται από έντονη δραστηριότητα στα λεγόμενα σόσιαλ μίντια (έτσι τα λέμε στο χωριό μου τουλάχιστον), τηλεδικεία, κλάψα, πόνο και μιζέρια. Είναι μια κατάσταση σκοτεινή και μπερδεμένη, στην οποία δεν διακρίνεται "φως στο τούνελ" ή "αν το βαρέλι έχει πάτο". Αυτό για όσους βρίσκονται εντός της κατάστασης (συμμετέχουν δηλαδή ενεργά με κάποιον τρόπο), στους υπόλοιπους προκαλεί κυρίως ευθυμία.

Ο χορός καταπληκτικός. Μια εξαιρετική ιδέα θα ήταν να διοργανωθεί μια χοροεσπερίδα στην Τούμπα με παραδοσιακούς χορούς από το Γκινγκάμπ μέχρι και τις παγωμένες στέπες της πρώην ΕΣΣΔ. Έχω πολύ μαρκετίστικο μυαλό τελικά.

Εικόνα savvas gridlock

E πώς ρε Κωνσταντίνε, εγώ είχα συναντήσει κάποιους που ήξεραν τον Panathinaikos. Το 2005 που είχαμε πάει στο Τροντχάιμ, γνωρίσαμε κάποιους Νορβηγούς εκεί, που ήταν και μεταλλάδες. Όταν τους ρωτήσαμε για τον πρέσβη, πιάνανε την κοιλιά τους από τα γέλια.

Εικόνα Bad7

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Ακουσαμε και το φοβερο επιχειρημα οτι η ηττα του Ολυμπιακου ειναι χειροτερη (και μονο που μπαινουν σε τετοια διαδικασια ειναι για τα πανηγυρια) επειδη η Μαλμε συμμετεχει στο πρωταθλημα της Σουηδιας, ενω η Γκινγκαμπ και η Εστοριλ συμμετεχουν σε σαφως ανωτερα πρωταθληματα. Η ιδια η δυναμικη των ομαδων δεν παιζει ρολο (συμφωνα με αυτους). Η Μαλμε ειναι πολυ ανωτερη και εχει 4-5 παικτες που ανετα μπορουν να σταθουν σε πιο μεγαλα πρωταθληματα.

Εικόνα xristoforas

1979 Μόναχο
Νότιγχαμ – Μάλμε 1-0

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΜΑΛΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ)
ΟΙ ΕΣΤΟΡΙΛ,ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΕΙ?

ΚΑΤΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΑ: ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΟΛΚΛΟΡ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ!

Εικόνα savvas gridlock

Άρα ξεφτιλίστηκε και η αγγλική Λίβερπουλ, που έχασε 1-0 από τη Βασιλεία του πολύ κατώτερου ελβετικού πρωταθλήματος, όπως και η ισπανική Ατλέτικο Μαδρίτης 2 εβδομάδες πριν, που έχασε από τον Ολυμπιακό του πολύ κατώτερου του ισπανικού ελληνικού πρωταθλήματος. Σωστά; Δεν γίνεται μονά-ζυγά-μονόζυγα όλη την ώρα. Δεν γίνεται να κερδάμε την Ατλέτικο και να ακούμε για Ατλέτικο Κερατσινίου ή ''έλα μωρέ τώρα, σιγά την ομαδάρα'' και δύο εβδομάδες μετά ''χαχαχα, χάσατε από το χωριό της Σουηδίας''. Και τα δύο αυτά μαζί, ταυτόχρονα, τα λένε μόνο πονεμένοι ή/και καθυστερημένοι.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Ακριβως Σαββα. Μονα ζυγα μονοζυγα συνεχως. Δεν βγαζεις ακρη. Σωστο και το σχολιο του Φορη. Εχει καποια ιστορια η Μαλμε αφοσον εχει παιξει τελικο (ασχετως με την τωρινη δυναμικοτητα της).