''ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΘΩΜΑΪΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ''



Νέα εκπομπή χθες το βράδυ για τον ΑΚΗ και τον ΤΑΚΗ, αμέσως μετά τη διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του ΣΚΑΙ.
 

 
Στο 23:50 o TAKΗΣ λέει ότι σε λίγο καιρό θα μαζευτούν υπογραφές Πειραιωτών για να φύγει ο ΣΚΑΙ από τα όρια του δήμου. Επίσης μαθαίνουμε πως ο Κυριάκος Θωμαϊδης ζητάει από τον ΤΑΚΗ να βγει στη ''Δίκη''. Θα γελάσουμε καλά, σαγόνια. Να'σαι σίγουρος...
 

 

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Γεια σου Θωμαιδη απο τη Σκοπια χαχαχαχαχαχα

Εικόνα Bad7

Θελει να γινει ρεζιλι ο Κυριακος ο δικαστης του βοθρου

Εικόνα Σάββας Γαύρος

Δεν γουστάρω καθόλου την προπαγάνδα,από όπου και αν προέρχεται.

Την προηγούμενη Δευτέρα ο Τάκης στη εκπομπή έκανε λόγο για επένδυση 100 εκατομμυρίων του Μαρινάκη στον Ολυμπιακό..
Την Παρασκευή που μας πέρασε τα 100 εκατομμύρια έγιναν 130..
Και στην χθεσινή εκπομπή έγιναν 150 εκατομμύρια..
Σε κάνα 2 εβδομάδες βλέπω να ξεπερνάμε τα 200 εκατομμύρια.

Η πραγματικότητα φυσικά είναι τα 70 εκατομμύρια που παρουσιάστηκε και στο σαιτ αυτό.

Επίσης χθες δεν ήταν 4.000 κόσμος αλλά γύρω στα 1000 άτομα.

Δεν κερδίζουμε κάτι με το να φουσκώνουμε τα νούμερα.

Εικόνα savvas gridlock

Eντάξει ρε Σάββα, πάνω στη φούρια μας πολλές φορές λέμε και μια κουβέντα παραπάνω. Και τα 70 εκ. ευρώ δεν είναι λίγα, αφού είναι πολλά περισσότερα από όσα βάλανε όλοι οι άλλοι μαζί (τα διπλάσια είναι για την ακρίβεια), ενώ το να μαζέψεις αυτούς τους γαύρους που μαζεύτηκαν χθες έξω από τον ΣΚΑΙ, Δευτέρα βράδυ, με την Αστυνομία να κλείνει 10 τετράγωνα στο Φάληρο, δεν είναι και λίγο. Αν αυτά παρουσιάζονται με κάποια υπερβολή, ας μην μένουμε σε αυτήν την υπερβολή, αλλά στην ουσία.

Εικόνα RED HELL

Και μενα δεν μου αρεσει οτι ψηλοφουσκωνονται τα νουμερα αλλα παει στο διαολο.Αυτο που κανει ο Τακης και ειναι εντελως λαθος ειναι οτι πολλες φορες οταν τον παιρνουν Ολυμπιακοι που ασκουν ορθη κριτικη για κατι τους τη λεει.Για παραδειγμα τη βραδια του αγωνα στο με μαλμε ελεγε οτι στο πρωτο ημιχρονο επρεπε να βαλουμε 3-5 γκολ και οτι δεν στενοχωριεται επειδη ειναι Ολυμπιακος.Δηλαδη εμεις που πικραθηκαμε τι ειμαστε?Η αληθεια ειναι οτι μεσα στον εμετο απο σχολια εμμισθων μπερδευονται και καποιοι οι οποιοι λενε σωστα πραγματα αλλα με τραβηγμενο τροπο και καπου εκει αρχιζει το στο λαγουμι σου βαζελε-ποσα σου δινει ο Μαρινακης υπαλληλε. Υπαρχει διχασμος αλλα δεν ξερω σε τι μεγεθος.Οι περισσοτεροι ας πουμε βριζουν για τη διαδηλωση χθες και συγκεντρωνουν τις πιο πολλες θετικες ψηφους.Τι να πρωτοπεις παλι?Οτι σε καθε ευκαιρια πρεπει να βριζουμε τον προεδρο γιατι δεν ειμαστε προβατα?Τελος παντων καπου πρεπει να σταματησει ολο αυτο καθως αδικα χαρακτηριζονται καποιοι βαζελοι και αλλο τοσο αδικα καποιοι υπαλληλοι.
ΥΓ.Εννοειται οτι Τακης-Ακης ειναι μορφες απλα ολοι κανουμε λαθη.

Εικόνα savvas gridlock

Eγώ δεν βλέπω κάποιο λάθος από τα παιδιά στην εκπομπή. Ίσα ίσα, ξετρυπώνουν το κάθε λαγουδάκι που παριστάναιε το γαύρο, όπως και πολλούς ντροπιασμένους Ολυμπιακούς της δεκάρας. Από εκεί και πέρα, όλοι αυτοί που βρίζουν για την χθεσινή διαδήλωση στον ΣΚΑΙ, μπορούν να αιτιολογήσουν το τι τους ενοχλεί; Με επιχειρήματα ρε παιδί μου, να δούμε τελικά ποιο είναι το πρόβλημα και να ελέγξουμε το συλλογισμό τους. Αν υπάρχει τέτοιος και δεν είναι χολή εναντίον του Μαρινάκη, μόνο και μόνο επειδή ο Μαρινάκης είναι ''δεξιός εφοπλιστής ου ου ου''.

Εικόνα RED HELL

Εκφραστηκα λαθως.Αυτα που ελεγα για αυτους που κατηγορουνται οτι ειναι βαζελοι/υπαλληλοι τα εννουσα για τα σαιτ και οχι για την εκπομπη στην οποια οι μαγκες λες και ειναι μαντεις και μυριζονται το λαγο απο την πρωτη κουβεντα.Οσον αφορα τα παιδια ομως δεν σε ενοχλει οτι τις περισσοτερες φορες ακομη και στην απλη κριτικη ο Τακης τσιτωνει?

Εικόνα savvas gridlock

Σε ποια κριτική δηλαδή τσιτώνει; Όταν βγαίνει κάποιος και αρχίζει ''δεν έχουμε παίκτες, σκατά τα κάναμε στις μεταγραφές, θα χάσουμε το πρωτάθλημα, θα ξεφτιλιστούμε στην Ευρώπη'', αυτό δεν είναι κριτική. Αυτό είναι παραλήρημα. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, κάθε καλοκαίρι τα ίδια θα έχουμε. Πριν δουν το τι ψάρια πιάνει ένας παίκτης, κλάψα και μίρλα. Πριν δουν το τι ψάρια πιάνει η ομάδα γενικά, κλάψα και μίρλα. Πολλή κλαψομουνίαση ρε φίλε. Πού να μην είχαμε και 16 πρωταθλήματα σε 18 χρόνια.

Εικόνα RED HELL

Συμφωνω σε αυτα που λες αλλα επι παραδειγματι το βραδυ που ανεφερα παιρνει ενας και λεει θεωρω οτι ο μιτσελ εκανε καποια λαθη ας πουμε βαζοντας τον κασαμι κατι σαν εξτρεμ αχρηστευοντας τον ετσι.Και αρχιζει ο Τακης να τον ειρωνευεται και να του λεει θα βαλουμε εσενα προπονητη κλπ.Νταξει δεν ειπε κατι τρομερο ο ανθρωπος.Τελος παντων ας μην συνεχισουμε αλλο τη συζητηση δεν εχει και καποιο ιδιαιτερο νοημα.Ετσι και αλλιως η εκπομπη γινεται απο αγνους Ολυμπιακους οποτε ολα καλα.

Εικόνα Σάββας Γαύρος

Κοίταξε. Τον Τάκη τον συμπαθώ αλλά μερικά πράγματα είναι εξόφθαλμα. Πάνω στην φούρια σου μπορείς να πεις και κάνα νούμερο προς τα κάτω. Εδώ μιλάμε για ωμή διαστρέβλωση της πραγματικότητας και όταν μάλιστα έρχεται στο ακουστικό ένας Ολυμπιακός με διαφορετική γνώμη. Άντε να πω εντάξει,δεν γνωρίζει τα οικονομικά,που δεν γίνεται γιατί ήταν στην συγκέντρωση των οργανωμένων με τον Μαρινάκη που μίλησε για 100 εκατομμύρια(το ανέβασε και αυτός λίγο) επένδυση. Όμως,δεν γίνεται να ήσουν ένας από τους μπροστάρηδες της συγκέντρωσης και στην εκπομπή 1 ώρα μετά να λες 4 και 5 φορές για 4.000 κόσμο. Δεν γίνεται. Προς τιμήν του ο Άκης είπε μόνο " ο κόσμος θα μπορούσε να ήταν περισσότερος" και έδειχνε εμφανώς αμήχανος σε αυτά που έλεγε ο Τάκης.
Όσον αφορά τον λαό. Το ποιος είναι και την δυναμική του την έχει αποδείξει πολλές φορές,όταν πραγματικά χρειάζεται.Τα αυτονόητα δεν χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις.

Υ.Γ Έγινε αυτό που λέγαμε για τον Αλαφούζο και τα 7 εκατομμύρια. Η Δούρου έκανε τα αυτονόητο,δεν πήρε θέση ούτε θετικά,ούτε αρνητικά. Η ένσταση του Αλαφούζο δεν έχει καμία τύχη. Το ίδιο θα γίνει και με τα 20 του Τίγρη.

Εικόνα Αλέξανδρος

Έβαλε το τσάτσα ο άλλος και δεν το άφησε να παίξει καν ολοκληρωμένο δευτερόλεπτο...