LAGOFLOROS.GR-TSATSIKANEA.GR ΚΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΜΠΙΡΣΙΜ



Ξεσαλώσανε τα λαγο-sites με τον κόσμο που μαζεύτηκε έξω από τον ΣΚΑΙ πριν λίγο. Μια το lagofloros.gr, μια τα tsatsikanea.gr, γεμίσαμε βαζελο-σάλια. Εμείς θα σας θυμίσουμε κάποιες παλιές σας αναρτήσεις, που αφορούσαν τη διαμαρτυρία βάζελων έξω από την ΕΡΤ το Φεβρουάριο του 2011, μετά το ντέρμπυ ''του Κατσουράνη και του Καλόπουλου''. Τι γράφανε άραγε τα tsatsikanea;
 

 
Τι έγραφε το lagofloros.gr;
 

 
Θέλετε να δούμε αυτούς τους 2-2.500 λαγούς;
 

 

 
Αυτοί ήταν οι 2-2.500 λαγοί. Ας δούμε τώρα και πόσοι Ολυμπιακοί μαζεύτηκαν σήμερα έξω από τον ΣΚΑΙ, όχι από λήψεις μέσα από το κουραδομέγαρο του λαθρέμπορα, αλλά από το ίδιο σημείο που τραβήχτηκαν και οι παραπάνω φωτογραφίες.
 

 
Ποιοι είναι πιο πολλοί; Οι πάνω ή οι κάτω; Αν οι πάνω ρε lagofloros-tsatsikanea είναι 2-2.500, οι κάτω πόσοι ακριβώς είναι; Και δεν αναφέρουμε καν ότι οι λαγοί μαζεύτηκαν στην ΕΡΤ Κυριακή βράδυ, έπειτα από ματς που λένε ότι αδικήθηκαν (αυτό επιφέρει συσπείρωση, άσχετα που λένε ψέματα και δεν αδικήθηκαν) και δίχως να τους εμποδίσει κανείς. Οι Ολυμπιακοί μαζεύτηκαν Δευτέρα βράδυ, καθημερινή, δίχως να έχει προηγηθεί αδικία διαιτητική και πάνω από όλα με την Αστυνομία να σταματάει την κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κουραδομέγαρο. Ξαναλέμε λοιπόν, έτσω κι έτσι, ποιοι είναι περισσότεροι; Οι πάνω ή οι κάτω; Ελάτε, αφιερωμένο σε όλους εσάς, βαζελάκια.
 

 
GREEN SHEEP TURBO EDITION.
 
Y.Γ. Kάθε Δευτέρα θα είμαστε εδώ...

Σχόλια

Εικόνα Bad7
Εικόνα Bad7

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΟ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΑΛΑΦΟΥΖΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Εικόνα Bad7

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ

Εικόνα Bad7

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 10 ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!ΜΠΕΕΕΕ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΧΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!!!

Εικόνα Bad7

ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ'ΜΑΣΤΕ ΜΠΕΕΕΕ!!!

Εικόνα Bad7

ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΡΕ ΒΑΖΕΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΔΙΚΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ

Εικόνα RED HELL

Λοιπον τελος παιδια ολοι εδω μεσα ειστε προβατα.Απο εδω και περα θα διαβαζω μονο τα σχολια των αγνων ολυμπιακων σε ρεντπλανετ σπορτ24 και γαυρο.Μα ειναι δυνατον να κατεβαινουν ατομα να υπερασπιστουν τον Ολυμπιακο?Κατεβειτε ρε επειδη ειστε ανεργοι εξαλλου οι γραφοντες σχολια σε αυτα τα σαιτ καθημερινα ειναι πρωτοι στους αγωνες εναντιον των πολιτικων και των λαμογιων γενικοτερα.Μα αφου ο σαγονιας μονο τον Βαγγελη βριζει και οχι τον Ολυμπιακο γιατι κανουμε διαδηλωσεις?Το σκαι δεν εχει κανενα απολυτως θεμα ενατιον του Θρυλου οποτε ολοι μεσανυχτα δευτερας συντονιστε τους δεκτες σας στο σκαι να ακουσετε καλα λογια για τον Ολυμπιακο και αληθειες για το χοντρο που εχει καταστρεψει την ομαδα μας.Εξαλλου το οτι ο Μαρινακης εχει μπει για τα καλα στο στοχαστρο απο τοτε που μπηκε στον Ολυμπιακο δειχνει οτι καμια σχεση δεν εχει η στοχοποιηση του με αυτον.Ετσι δεν ειναι?Κλεινω το σχολιο μου γιατι πρεπει οπωσδηποτε να παω να αποστηθισω τα τοπ σχολια των ξυπνιων οπαδων μας και μετα να τρεξω να κραξω τον προεδρο.Ντροπη σε εσας που κανατε διαδηλωση χθες για την αγαπη σας.Α και εμαθα απο την πρασινη οτι παιρνετε μεροκαματο.Πως καταντησε ετσι η θυρα 7...Το λενε και ολοι οι αγνοι που προφανως ηταν στην 7 απο τα γεννοφασκια τους.
ΥΓ.Ενα συμπερασμα προκυπτει απο ολα αυτα.Μπεεεε.....

Εικόνα Aprosarmostos17

Δεν έχει σημασία πόσοι ήταν χτες. Σημασία είναι ότι αυτοί που πρέπει πήραν το μήνυμα...

Εικόνα thrylos

Αφου Σαββα χθες δεν ηταν πανω απο 500 ατομα..Τα 4000 πως προκυπτουν?..Και οταν οι βαζελοι ειχαν κανει αυτην την πορεια το 2011 και ελεγαν ηταν 2000,λογικα και εμεις την επομενη μερα θα τους κοροιδευαμε για το ψεμα τους...
Παντως ειναι αστειο τα 500 ατομα να γινονται 4000..Ο κοσμος δεν πηγε και καλα εκανε..

Εικόνα Aγγελος Μιχαηλ

Γεια χαρά αγαπητέ Thrylos.

Ενδέχεται να μην αντιλαμβάνεσαι πως ο τρόπος που "βγαίνεις" στην οθόνη μας είναι προκλητικός και εγείρει επιθετικότητα από τ'αδέρφια σου. Όπως ενδέχεται να λανθάνω κι εγώ και να μην αξίζεις το χρόνο που σου αφιερώνω.
Ας είναι. Η αγάπη μου για τον άνθρωπο με ωθεί να σκύψω στην περίπτωσή σου και να σου μεταφέρω τούτο:
Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο μοναδικός φραγμός ανάμεσα στην ομάδα και τα κτήνη. Τέρατα, χαμερπή και παρασκηνιακά δρώντα που μοναδικό τους στόχο έχουν να ΣΕ βλάψουν. ΕΣΕΝΑ τον Thrylos. Διότι, κατάλαβέ το, εσύ είσαι ο Ολυμπιακός. Ο Μαρινάκης, ο πρόεδρος, είναι η κορώνα στο κεφάλι σου. Κανείς δεν σημαδεύει την κορώνα, φίλε. Άλλωστε, ούτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία που θα κοτσάρεις. Το κεφάλι σου σημαδεύουν. Φυλάξου, εγώ λέω...

Πολύ καλά έπραξαν όσοι σύγγαυροι διαδήλωσαν εψές. Αν ήμουνα κάτω, θα σούλεγα από πρώτο χέρι πόσοι ακριβώς ήμασταν. Σ'αρέσουν τα νούμερα αφού...

Εικόνα max1964

Φωτομοντάζ ειναι ούτε δέκα άτομα δεν πήγαν οι υπόλοιποι είχαν επισκεφτεί το σπίτι σου . Γιατί αργε ?

Εικόνα john

Τι ειναι αυτα που λες ρε φίλε! Είσαι στημένος δεν εξηγείται αλλιώς.Μου θυμίζεις τους βαζελους που βγαίνουν στον Τάκη και παριστάνουν τους γαύρους.Εναν Τάκη και πολλά άντε γεια θες και εσυ για να στρώσεις

Εικόνα savvas gridlock

Γιατί έκανε καλά ο κόσμος που δεν πήγε;

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Μπραβο Σαββαρε. Υ.Γ: Τωρα που σου γραφω βλεπω την ομαδαρα την Ιντεπεντιεντε. Παμε για πρωταθλημα...

Εικόνα savvas gridlock

Aμ εγώ τι νομίζεις βλέπω. Ποιο πρωτάθλημα, η Γοδόι μας κερδάει που πάει για φούντο.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Μολις σου εγραψα φαγαμε το 2ο. Γαμω. Μπροστα ειμαστε ισως η καλυτερη ομαδα του πρωταθληματος, αλλα πισω και γενικοτερα η αμυντικη λειτουργια ειναι για τα μπαζα. Εβλεπα χτες τις 2 πουτανες και λεω ευκαιρια. Παμε να το γυρισουμε.

Εικόνα savvas gridlock

Δεν φτάνει που κάναμε την γκέλα με το 2-2, στην ευκαιρία του Μανκουέλο για το 2-3 στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, που βγήκε τετ α τετ κι έκανε στραβοκλοτσιά, άρχισα να γρυλλίζω, ξύπνησε τώρα και η κυρά και καλά κρασιά. Θα πάει η γκρίνια σύννεφο. Σκατά...

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Χαχαχαχαχα γαμησε τα. Ο μπαμπας μου κοιμηθκε 9 και ξυπνησε για να δει το 2ο ημιχρονο. Τωρα πως να κοιμηθει.

Εικόνα savvas gridlock

Nαι, κι εγώ το είδα το Ρίβερ-Μπόκα. Καλά, το πέναλτυ που έδωσε και απέβαλε τον Γκάγκο, είναι κλασικό σφύριγμα πουτανο-Ρίβερ. Άσε που ισοφάρισε λόγω βροχής, αφού γλίστρησε η μπάλα από τον τερματοφύλακα στην αρχική κεφαλιά. Σπρωχτή την πάνε και φέτος. Για να δούμε τι θα δούμε. Πίσω σε εμάς μαρκάρουν με τα μάτια.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Η κατασταση εχει χειροτερεψει απο τοτε που ανεβηκε. Παιρνει πολλα σφυριγματα. Αλλα ενταξει για εμενα ειναι η καλυτερη ομαδα του πρωταθληματος. Παντως ειναι μερικα διπολα ρε πουστη μυ που τα απεχθανομαι. Ρεαλ Μπαρτσα, Ριβερ Μποκα και 2-3 αλλα. Ειναι και μερικες ομαδες που ανηκαν σε μια παραξενη κατηγορια. Ευνοουνται απο την ιδρυση τους, με οποιοδηποτε καθεστως, οτιδηποτε και να γινεται στο εσωτερικο της χωρας. Ριβερ, Ρεαλ, Γιουβε και βαζελος ειναι σιγουρα μεσα. Τες πα ξεφυγα. Καλη και η ισοπαλια, Βαλτο ρε πουστη στο 94 να τρελαθουμε.

Εικόνα jorge rojo

Ε όχι και πουτάνα η μεγάλη Ρίβερ, η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους και τον περισσότερο κόσμο στο Μπουένος Άιρες.
Είναι η ομάδα που από τα σπλάχνα της έχουν βγεί οι καλύτεροι Αργεντίνοι παίχτες. Η λίστα είναι ατελείωτη. Και φέτος είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και θα το πάρει άνετα.

Εικόνα μαουνιέρης

Ο σύγγαυρος Σάββας το ξέρει: Σέβομαι απεριόριστα την Ιντεπεντιέντε, ΔΕΝ μισώ τη Ρίβερ Πλέιτ (απλώς δεν τη χωνεύω), και είμαι bostero με τη Μπόκα! Dale Boca, dale Boca!!!