ΟΙ ΨΕΥΤΟ-''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ'' ΑΡΔ ΤΗΣ LIVE SPORT



Διαβάζουμε στο σημερινό πρωτοσέλιδο της ''αντικειμενικής'' LIVE SPORT.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ LIVE SPORT 10-10-2014
 

 
Μαθαίνουμε χρήσιμα πράγματα, όπως το ότι χάσαμε από τα...τρίτα του βάζελου (προφανώς και οι Διαμαντίδης-Μπατίστα-Σλότερ-Φώτσης μέσα σε αυτούς), ότι μας έχει ''στη φάπα'' ο βάζελος, ότι τρομάξανε από τις τσιρλίντερ του βάζελου οι παίκτες μας, αλλά διαβάζουμε και ειρωνείες για την ένσταση που έκανε ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ η ΚΑΕ Ολυμπιακός και αφορούσε την παρουσία του τιμωρημένου Δημήτρη Γιαννακόπουλου και οπαδών της greenwin-Μπύρας 13 στο γήπεδο. Ξαναγράφουμε, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ Η ΕΝΣΤΑΣΗ, ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΓΙΝΕ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ. Σύμφωνα με τη LIVE SPORT, ''η ένσταση έγινε για ύπαρξη...οπαδών'', έτσι ειρωνικά, σε φάση ''αυτό σας έφταιξε μαλάκες γαύροι, χαχαχα'', που γράφουν κάποια λαγουδάκια στο Internet. Την παρουσία του τιμωρημένου Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των υπαλλήλων της greenwin-Μπύρας 13 στα επίσημα του ΟΑΚΑ, δεν την αντιλήφθηκαν οι δημοσιογραφάρες της LIVE SPORT. Δεν είδαν αυτές τις εικόνες.
 

 

 
απειλές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που αναγράφονται στο φύλλο αγώνα,
 
Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι κ.κ. Γκόντας, Αναστόπουλος και Κορομηλάς ''κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου και στα περίπου έξι λεπτά που έκατσε στην πολυθρόνα που βρίσκεται στο παρκέ, σε κάποιες φάσεις απείλησε τους διαιτητές λέγοντάς τους "Θα δείτε τι θα πάθετε ρε.... που@σ%η&ες, θα έρθω σπίτι σας σήμερα το βράδυ".
 
δεν υπάρχουν στο πρωτοσέλιδο της ''αντικειμενικής'' εφημερίδας. Υπάρχουν ύμνοι για την ''αθάνατη Πανάθα''.
 
Αυτή είναι η ''αντικειμενική'' ΡΟΥΦΙΑΝΟ-γραφία. Οι συγκεκριμένοι ΑΡΔ της LIVE SPORT, με το μανδύα του ''αντικειμενικού'', βγάζουν χειρότερο φανατισμό από την ΠΡΑΣΙΝΗ. Δείτε το πρωτοσέλιδο και το οπισθόφυλλο της ΠΡΑΣΙΝΗΣ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σήμερα.
 

 

 
Με την ΠΡΑΣΙΝΗ του Γιαννακόπουλου δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Οπαδική φυλλάδα είναι, σε βάζελους απευθύνεται, ας γράφει ό,τι θέλει και ας πανηγυρίζει όπως θέλει τις νίκες του βάζελου. Με τους δημοσιογράφους του vazeletta και της ''Ελευθεροτυπίας'' που στήσανε όμως την ΤΣΑΤΣΟΦΥΛΛΑΔΑ που λέγεται LIVE SPORT, πλέον έχουμε πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο. Το ότι ο ''αντικειμενικός'' ΑΡΔ, αν τον ξύσεις λίγο, γίνεται καταπράσινος, το ξέραμε. Το ότι θα μιλούσατε όμως στο πρωτοσέλιδό σας σαν συνδεσμίτες του Παναθηναϊκούλη, της αγαπημένης ομαδούλας σας, δεν το περιμέναμε.
 
ΟΠΟΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΗ LIVE SPORT ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Όχι! ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!! Το σημερινό πρωτοσέλιδο (11/10) είναι από τα άγραφα! Απίστευτη επίθεση στους 100 οπαδούς που πήγαν και διαμαρτυρήθηκαν στο ΣΕΦ, με φοβερή στοχοποίηση και με μεγάλη εμπάθεια και μίσος. Παράλληλα, συνέντευξη του Τράκη! Οφείλουμε σαν ΚΑΕ και κόσμος να αντιδράσουμε επίσημα σ' αυτήν την άνευ προηγουμένου πρόκληση του Βεργή. Του πουτάνας γιου, Βεργή.

Εικόνα savvas gridlock

Δεν κάνει κουμάντο ο Βέργης εκεί μέσα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ποιος είναι ο κουμανταδόρος, Σάββα;

Εικόνα μαουνιέρης

Αυτό το άθλιο φύλλο μοιράζεται κατά καιρούς "δωρεάν" έξω από τις θύρες εισόδου στο Καραϊσκάκη. Εύκολο είναι να "πάψει" να μοιράζεται. Εννοείται ότι όποιος γαύρος αγοράζει "αντικειμενικούς" έντυπους βόθρους είναι ο ίδιος σκατάς και τη βρίσκει.

Εικόνα Σάββας Γαύρος

Το σημερινό πρωτοσέλιδο ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα. Από την πρώτη μέρα που βγήκε φάνηκε καθαρά προς τα που το πάει. Έτσι και αλλιώς δεν νομίζω να την αγόραζαν Ολυμπιακοί. Με το πρωτοσέλιδο της πράσινης δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σαν οπαδός τα γουστάρω αυτά και δυστυχώς δεν έχουμε εφημερίδα επιπέδου Πράσινης σε καζούρα.

Εικόνα Aγγελος Μιχαηλ

Γεια χαρά παίδες.

Ένας φίλος Γερμανός μούχει πει κάποτε πως το ασφαλέστερο κριτήριο για να δεις ποια είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην κάθε χώρα, είναι ο χάμος που γίνεται σε εφημερίδες και social media σε κάθε αποτυχία της.
Όλος αυτός ο πανικός, το μεγαλείο του θρύλου αναδεικνύει. Ακόμα και μεις νάχαμε κερδίσει με 77-76, τα ίδια πάνω-κάτω θα διαβάζαμε.

Για να πάω πιο πέρα, και χωρίς να έχω μάτι γνώστη, δεν μ' αρέσει ρε παιδιά το μπάσκετ που παίζουμε. Μια δυσκολία, μια στενοχώρια στο παρκέ χωρίς προηγούμενο. Ξεκινάει η συνεργασία κοντού-ψηλού και σαν να μην την πιστεύουμε, σαν προσποίηση μέχρι να βρούμε το ελεύθερο σουτ. Μπουκάρει ο γκαρντ και ξέρεις πως θα τη βγάλει έξω, δεν τον μαρκάρουν καν, εκτός Σπανούλη. Διαδρόμους νααα σου δίνουνε στο ποστ και δε φοβούντε, νιώθουνε οτι δε θ'απειλήσεις το καλάθι, θα ψάξεις τον ακροβολισμένο στην αδύνατη πλευρά. Άμυνα; Άλλη απογοήτευση. Παίξαμε, δεν παίξαμε 10 λεπτά.
Μετά, αυτό το μπες εσύ βγες εσύ, ανεξάρτητα απ' τις συνθήκες του αγώνα, σαν να μην υπάρχει αντίπαλος, σπάει αρχίδια.
Τεσπα, να μην σας τα σπάω και γω, αδιαπραγμάτευτη η υποστήριξη στην ομάδα, μα κάτι πρέπει ν΄αλλάξει δραστικά.

Εικόνα max1964

Πιστεύεις ότι την αγόραζε κανένας ?
Γιαυτο τα γράφουν μιας και πιάσουν κανένα Παναθηναϊκό

Εικόνα max1964

Πιστεύεις ότι την αγόραζε κανένας ?
Γιαυτο τα γράφουν μιας και πιάσουν κανένα Παναθηναϊκό

Εικόνα olympiakaraga7te

Συμπληρωνω, οποιος Ολυμπιακος αγοραζει καθε εφημεριδα εκτος απο ΦΩΣ-Πρωταθλητη-Γαυρο ειναι μαλακας.

Και ξαναρωταω, οταν απο το 2009-2010 με τον βαζελο ειμαστε 18-23 στις νικες πως μπορουμε να θεωρουμαστε πελατες;
Ενα αυτο και προχωρω παρακατω. Οτι χθες παιζαμε χωρις Νταρντεν, Παπαπετρου και με τον Πριντεζη με 2 προπονησεις πραγμα που εγινε εμφανες στο τελος με τα κρισιμα λαθη που εκανε, θα το αναφερει κανεις;

Η Πρασινη, η Ντερμπυ και η Αθλητικη Ηχω ειναι οπαδικες εφημεριδες του βαζελου αρα το να μας κανουν καζουρα δε μας πειραζει γιατι αν κερδιζαμε χθες το ιδιο θα κανανε και οι δικες μας εφημεριδες. Οι αντικειμενικες φυλλαδες ειναι κατα πολυ χειροτερες γιατι εχουν και τον μανδυα του αντικειμενικου.

Οσο για τον Μπαρτζωκα το 0/5 εντος συνορων ειναι απαραδεκτο και αν μεινει που το απευχομαι πρεπει οπωσδηποτε να παρει το πρωταθλημα με οποιδηποτε τροπο.
Προσωπικα ειχα να αισθανθω τοση πικρα απο το 1-2 με τη Μεταλιστ που αν την περνουσαμε θα ειχαμε την ευκαιρια ισως και για ενα ευρωπαϊκο τροπαια.

Εικόνα RED HELL

Σαββα ξυπνησα στις 8 για να φυγω για φροντιστηριο.Πριν φυγω ανοιξα το σαιτ για να δω σχολια.Πριν απο λιγο μπαινω να δω πρωτοσελιδα και βλεπω αυτο που εχετε βαλει εδω.ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΡΕ?ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΧΑΡΑ.Με το που ειδα το εξωφυλλο ηθελα να το σχολιασω εδω μεσα και επεσα πανω στο αρθρο σου.Γαμημενοι αρδ γαμω τα εσωψυχα σας.Κριμα να περναμε τετοιες δοκιμασιες.Δεν το αξιζουμε....

Εικόνα Spiros Legend

Απο αλλου το περιμεναμε σημερα(το κραξιμο)και απο αλλου μας ηρθε.Κι εγω ακριβως τα ιδια σκεφτηκα και αισθανθηκα οταν ειδα αυτον τον τον πρασινο εμετο του Βεργη,ο οποιος μας ειρωνευεται και μας προβοκαρει συνεχως(πιο συγκεκαλυμμενα-πιο πουστικα δηλαδη) και απο το αντικειμενικο coppa.gr και σε μπαλα και σε μπασκετ.Εξελισσεται σε Παπαθεοδωρου Νο2,δημοσιογραφια τυπου Πρασινοφρουρου.Εν τω μεταξυ το δουλεψανε καλα το παραμυθι με τις απουσιες του βαζελου τοσες μερες ολοι οι Πουτανας γιοι ΑΡΔ,ποιοι ελειπαν ρε γαμημενοι?Γκιστ,Μαυροκεφαλιδης απο τους βασικους και ο Χαραλαμποπουλος που θα επαιζε λιγα λεπτα ως αναλωσιμος,δουλεια που την εκαναν αλλοι παικτες.Ο Νελσον ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ απο τον Μπλουμς,απο που και ως που χρεωνεται ως απουσια παιχτης που αντικατασταθηκε απο αλλον?Και σε μας ελειπε ο Μεσά-Μπονσού με αυτην την λογικη των γαμημενων,αμα ειναι να πουλαμε τρελα,ξερουμε και μεις να πουλησουμε.Σουμα,λοιπον,2,5 παιχτες λειπανε,κατα τα αλλα επαιξε με τα τριτα ο Παο χθες...Απο εμας ελειπαν Νταρντεν,Παπαπετρου και ο...μισος Πριντεζης,αφου ηταν ετοιμορροπος απο τον τραυματισμο του με την Εθνικη και επιβεβαιωθηκε μετα τον αγωνα,με το οτι θα κανει αρθροσκοπηση και θα μεινει εξω για 1 με 1,5 μηνα.(Γιωργαρε,σου τα ειπα και χθες βραδυ,στα ξαναλεω να τα εμπεδωσεις,ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΑΣ,ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ,ΣΑΚΑΤΕΥΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΟΣΟ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙΣ,ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ-διοτι τους ακυρωσε ολα οσα ειχαν κανει εναντιον Σωληνα με την μαλακια που εγραψε,να πανε να γαμηθουν οσοι χαρηκαν για αποκλεισμο Εθνικης-ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΟΣΟ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ,ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΩΛΗΝΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ,ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ...Ε.Ο.Κ.!).Αλλα τα καταφερανε παλι οι ΑΡΔ να φορτωσουν τους δικους μας με ολο το αγχος του κοσμου και να παιξουν χωρις καθολου οι αλλοι,αφου θα επαιζαν με τα...τριτα.Αυτα τα λεω για να μην τσιμπανε οι δικοι μας,δεν ειναι δικαιολογια για την ηττα,δεν υπαρχει δικαιολογια,αλλα οχι να κανουνε το ασπρο-πρασινο με τις απουσιες οι Αληταραδες.

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

Μπορεί να μας εξηγήσει η κωλοφυλάδα:

1.Τι δουλειά είχαν οι τσηρλήντερς σε άδειο γήπεδο;

2.Πως μπήκαν οπαδοί σε κεκλεισμένων;

3.Πώς επέτρεψαν οι διαιτητές την σειρήνα και τον "σχολιαστή" να φωνάζει "άμυνα";

4.Γιατί χρειάστηκε να πάνε αστυνομικοί πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού στη λήξη;Σε "άδειο" γήπεδο;

Α και μιά και μιλάμε για ΑΡΔάκους,τον ρεπόρτερ του αντ1 τον είδατε να κάνει χάϊ φάϊβ με παίκτη του βάζελου στη λήξη;

Εικόνα Spiros Legend

Φανταστικη μεταδοση αγωνα,νοσταλγησαμε...τον Χατζηγεωργιου!Δεν ξερω που θα παει αυτη η κατασταση,αλλα γενικως,ως κοσμο του Ολυμπιακου,μας περνανε για μαλακες σχεδον ολοι,κατι δεν κανουμε καλα και εμεις,κατι πρεπει να αλλαξει,οτι ΜΜΕ και να δεις-ακουσεις-διαβασεις το ιδιο αντιολυμπιακο μενος.Και εχεις την καριολα την Αυλωνιτου να μα ςπροσβαλει και απο πανω για μια ειρηνικοτατη διαμαρτυρια,λεγοντας,οτι ΑΥΤΟΙ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ...Τι να πω,ως ποτε θα βρισκουνε να τα λενε και να τα κανουνε ολοι εις βαρος μας? Τα ερωτηματα σου,φιλε Αλεξανδρε,φανταζομαι ειναι ρητορικα!

Εικόνα Bad7

Sportday και goalnews βεβαια δε πανε πισω κι αυτες

Εικόνα Bad7

αλλα η live sport τα ισοπεδωσε ολα

Εικόνα Bad7

Η μονη διαφορα της μιας εφημεριδας απο την αλλη ειναι ο τιτλος

Εικόνα Bad7

εννοω η ονομασια της εφημεριδας

Εικόνα G7YNWA

Σαββα τα πρωτοσελιδα αυτα του " αντικειμενικου " τυπου ειναι στη στρατηγικη χτυπαω πικαρω τους γαυρους μπας και με ξεκρεμασει κανεις απο το περιπτερο και δουμε κανενα ευρω! Συνηθισμενοι ειμαστε σε αυτα, συμβαινουν και θα συμβαινουν μονο για εμας. ειπαμε ολυμπιακοι και αντιολυμπιακοι υπαρχουν στην Ελλαδα μας.

Ο τρακης τα βρισκει και τα κανει σε ενα συστημα που επιβαλει τιμωριες αλλα πασχει στην εκτελεση τους, ας πουμε τωρα θα διπλασιαστει η ποινη του για παραδειγμα? ε και??? παλι εκει θα ειναι στον επομενο αγωνα. φυσικα κανεις ευθικτος κονδυλοφορος
δε θα σχολιασει τιποτα. Πολεμαμε μονο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ εξαλλου ετσι βγαινει το μεροκαματο ( μη φαμε και τιποτα φαπες πουθενα σαν καποιους αλλους)

Δημητρης

Εικόνα savvas gridlock

Πολεμάμε μόνο Ολυμπιακό, γιατί κάποιος που δεν είναι Ολυμπιακός, είτε υποστηρίζει τον Έβρο Σουφλίου, είτε το βάζελο, ηδονίζεται να διαβάζει σχόλια εμετικά εναντίον του γαύρου. Αυτή είναι η αιτία που αν ξύσεις τον αντικειμενικό θα βγει κάτι πράσινο από μέσα, Δημήτρη.

Εικόνα Bad7

Ετσι

Εικόνα markonis

Γεια σας παλικάρια,χαίρομαι που σας βρίσκω και γουστάρω που γράφετε τα πράγματα με το όνομα τους.Δυστυχώς το πρώτο μου μήνυμα πέφτει πάνω σε μια μαύρη επέτειο για το σύλλογο που λατρεύουμε,όμως εμείς οι αληθινοί γαύροι είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα.Τα εύκολα τα αφήνουμε στους ανύπαρκτους.
Συμφωνώ και επαυξάνω στην τελευταία πρόταση.ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΚΡΥΦΟΒΑΖΕΛΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΑΥΡΩΝ.Όσο αφορά τον κοκάκια ότι και να γράψουν στα φύλλα αγώνος δεν τον αγγίζει κανείς και πουθενά.Δεν μου αρέσει το μισοάδειο ποτήρι,όμως μετά το χθεσινό κάζο,θεωρώ πως δεν υπάρχει μέλλον και επιστροφή στο μπάσκετ της ομάδας μας,τουλάχιστον με την τρέχουσα σύνθεση.
Επίσης με δεδομένο ότι εμείς δεν είμαστε όπως οι ψεκασμένοι βάζελοι που τρώνε ότι κουτόχορτο τους σερβίρουν και δεν συμβιβαζόμαστε με τις δεύτερες θέσεις κατά την προσωπική μου άποψη η μοναδική λύση επί του παρόντος είναι μια: ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ Α1 είμαστε δίπλα στην ομάδα μας στην Euroleague μέχρι να αλλάξει κάτι,αν αλλάξει.
Τέλος αν και δεν μου αρέσει ο αφορισμός και η στοχοποίηση νομίζω πως τις επόμενες φορές που θα παίξουμε με το βάζελο,αυτό πρέπει να γίνει χωρίς τον Σπανούλη.Στην ανάγκη κάνε τον τραυματία ρε Βασίλαρε.Αφού έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς ή δεν θέλεις....

Εικόνα savvas gridlock

Καλώς ήλθες φίλε. Ο Σπανούλης στα χέρια του Ίβκοβιτς έπαιζε τελείως διαφορετικά απέναντι στο βάζελο από ότι παίζει τώρα, στα χέρια του Μπαρτζώκα. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό. Και αυτήν την ώρα, καλώς ή κακώς (για'μένα καλώς, αφού είναι παικταράς) είναι ο αρχηγός μας. Δεν γίνεται να διαλέξουμε να φύγει αυτός και να μείνει ο Μπαρτζώκας που έχασε από το Διαμαντάκο. Σε λίγο θα χάσει κι από το Χουτεσιώτη και το Βέργο.

Εικόνα john

Μπορείς να το αναλύσεις λίγο αυτό που λες για τον σπανουλη; Εγω πιστεύω πως για την κατακόρυφη πτώση του φταίνε ο πεδουλας και οι 2 αραπαδες ο λασμε και ο γκιστ

Εικόνα ALEXIS7GER

JOHN , αν εχεις παίξει μπασκετ θα εχεις καταλάβει αυτά που λέει ο ΣΑΒΒΑΣ..σωστο αυτο που λες οτι ..." ο πεδουλας και οι 2 αραπαδες ο λασμε και ο γκιστ.." αλλά μην ξεχνας οτι εκεί υπησερχεται ο προπονητής..Θα τα εκανε αυτά ο ΠΕΔΟΥΛΑΣ με αντίπαλο τον ξανθό είτε τον ΝΤΟΥΝΤΑ και δεν θα είχαν αντιδράσει ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ?? Ο Σπανουλαρος ( με ολη την σημασία της λεξεως ) μας εφερε τιτλους,διακρίσεις και δοξα...Για να συμβούν ομως αυτά πρεπει να δουλεύει υπο τις κατάλληλες συνθήκες και ο νοών νοήτω ..Πρεπει τα αδέρφια ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ να συνεχίσουν με την ίδια πίστη στην Ολυμπιακή ιδέα και ο επόμενος προπονητής να σηκώσει την εγχώρια κούπα

Εικόνα savvas gridlock

Χθες δεν υπήρχε ούτε Πεδουλάκης, ούτε Λάσμε, ούτε Γκιστ στο παρκέ. Δηλαδή ο Ανάργυρος Πεδουλάκης ανακάλυψε τον τρόπο να μπλοκάρει τον Σπανούλη, τον οποίο τρόπο δεν είχε ανακαλύψει νωρίτερα ο Ομπράντοβιτς. Ο Σπανούλης μέχρι το 2012 κόντρα στο βάζελο ήταν πολύ διαφορετικός.

Εικόνα john

Ο Βέργης ειναι ο υπεύθυνος σε αυτήν την κωλοφυλλαδα;

Εικόνα ΔΙΑΣ

ο διανοητικα @εκολιασμενος Vergis