ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ



Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, ούτε ιδιαίτερες αναλύσεις.
 
- Όταν καταφέρνεις και χάνεις από τον δύο χρόνια άνεργο Ιβάνοβιτς, που κατέβηκε να σε αντιμετωπίσει με το Διαμαντάκο, τον Μποχωρίδη και τον Μπλουμ, σηκώνεσαι και φεύγεις μόνος σου. Mέχρι και ο Παναγιώτης Γιαννάκης ''υπομονή'' τον είχε πελάτη τον Ιβάνοβιτς, ενώ η Κάχα τότε είχε πολύ καλό ρόστερ.
 
- Όταν έχεις προαποφασίσει να κάνεις ένα ηλίθιο rotation και καταντάς να αποσύρεις τους παίκτες την στιγμή που ζεσταίνονται και βρίσκουν το χέρι τους, δεν είσαι προπονητής. Είσαι κάτι άλλο, για το οποίο δεν υπάρχει λέξη στην μπασκετική ορλογία. Γιατί δεν αποσύρθηκε μόνον ο Σπανούλης στο δεύτερο ημίχρονο, πάνω που άρχισε να σκοράρει. Το ίδιο ακριβώς έγινε με το Λοτζέσκι στο πρώτο ημίχρονο. Λες και τιμωρούνται οι παίκτες επειδή τα βάζουν.
 
- Όταν κάνεις ανάλυση στην παρουσίαση της ομάδος πριν λίγες μέρες για τους αθλητικούς ψηλούς που έχουμε πλέον και καταντάς να σε κάνει πουτάνα ο Μπατίστα που είναι 150 κιλά, γίνεσαι ανέκδοτο. Τον Καββαδά γιατί τον κράτησες στο ρόστερ κύριε Μπαρτζώκα; Δεν μπορούσε να μπει να βοηθήσει σήμερα, μαρκάροντας για λίγα λεπτά τον Μπατίστα;
 
- Όταν για μία ακόμη ΓΑΜΗΜΕΝΗ φορά βρίσκεσαι μπροστά στο σκορ στην τελευταία επίθεση του ματς, ο αντίπαλος έχει την κατοχή, έχεις φάουλ να δώσεις και δεν κάνεις φάουλ, είσαι για ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ. Όχι απόλυση, ΑΠΕΛΑΣΗ. Το έκανες μία, δύο, τρεις, ΦΤΑΝΕΙ. Κοντέψαμε να μείνουμε εκτός final 4 το 2013 με την Έφες στην Κωνσταντινούπολη γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο. Το παραμύθι ''εγώ δίνω εντολή για φάουλ, αλλά δεν με ακούνε οι παίκτες'', είναι για τα άγρια θηρία. Ποια είναι η δική σου δουλειά αν όχι να επιβάλλεσαι στους παίκτες; Τι γίνεται δηλαδή, ο καθένας θα κάνει ό,τι γουστάρει στην ομάδα;
 
- Όταν για μία ακόμη φορά δεν αναλαμβάνεις την ευθύνη μετά το τέλος του ματς, αλλά τα φορτώνεις όλα στους παίκτες, πώς περιμένεις μετά οι παίκτες να παίξουν και για εσένα; Πάλι έφταιγαν όλοι οι άλλοι εκτός από εσένα σήμερα κύριε Μπαρτζώκα;
 
Φυσικά, μερίδιο ευθύνης έχουν και οι παίκτες. Δεν γίνεται να χάνεις από αυτόν τον αστείο βάζελο και να φταίει μόνον ο προπονητής. Θα περιμέναμε για παράδειγμα από τον ''Ολυμπιακάρα'' κύριο Πρίντεζη να βγει και να βάλει πλάτη σήμερα για την ομάδα, αλλά αυτός ήξερε να βρίζει τον κόσμο που χαιρόταν με τον αποκλεισμό της Εθνικής του Σωλήνα. Για τον Ολυμπιακό που τον χρυσοπληρώνει, δεν έχει πλάτη. Για την Εθνική, έχει βρισίδια προς τον κόσμο. Σωστά ρε ''Ολυμπιακάρα'' Πρίντεζη; Ευθύνη έχουν όλοι οι παίκτες, μηδενός εξαιρουμένου, για το σημερινό απερίγραπτο χάλι. Οι παίκτες όμως δεν μπορούν να φύγουν τώρα. Ο προπονητής μπορεί να φύγει. Στο κάτω κάτω της γραφής
 
ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ.
 
Στηρίξαμε τον Μπαρτζώκα, πολλές φορές κόντρα σε όλους εδώ μέσα και εκεί έξω, παρά τις ενστάσεις που είχαμε για το κοουτσάρισμα και τη διαχείριση που έκανε στα ματς. Μέχρι και βιντεάκι του είχαμε βγάλει πριν το Λονδίνο, για να παραδειγματιστεί από αυτό που έκανε ο Ίβκοβιτς το 1997 (όταν και δεν διέλυσε την ομάδα του Ιωαννίδη, με αποτέλεσμα να κάνουμε τρεμπλ) και να κάνει το ίδιο με την έτοιμη ομάδα του Ίβκοβιτς που παρέλαβε.
 

 
Αν όπως λέει είναι Ολυμπιακός, πρέπει να σηκωθεί και να φύγει μόνος του. Όχι να περιμένει την απόλυση της ΚΑΕ. Υπάρχει όριο στην αποτυχία και στην ''κακή βραδιά'', που μπορεί να συμβεί σε όλους. Δεν ξέρω αν η λύση θα είναι ο (μέγας ως παίκτης και απόλυτα επιτυχημένος ως προπονητής στο πρόσφατο Μουντομπάσκετ με την Εθνική Σερβίας) Σάσα Τζόρτζεβιτς, όπως ακούγεται. Ξέρω ότι με αυτόν τον προπονητή που λέγεται Γιώργος Μπαρτζώκας, αυτή η ομάδα δεν γίνεται να συνεχίσει την χρονιά. Του το είπε και ο κόσμος που βρέθηκε στο ΣΕΦ πριν λίγες ώρες.
 

 
Kρίμα τα καλά λόγια που σου αφιερώναμε ρε Γιώργο...
 

 
Υ.Γ. 1 Λάθη κάνουν όλοι και εκ των πραγμάτων η επιλογή Μπαρτζώκα αποδείχθηκε λανθασμένη. Το να το πεις αυτό και να μείνεις εκεί, αποδίδοντας την ευθύνη στους κυρίους ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ, είναι δικαιολογημένο. Το να αρχίζεις όμως να πετάς χολή προς τους αναμορφωτές του τμήματος, που έχουν ξοδέψει 2-3 καράβια ως τώρα για τον Θρύλο μας, είναι ΑΣΤΕΙΟ. Καταλαβαίνω την πίκρα του κόσμου, αφού κι εγώ ακόμη δεν μπορώ να ηρεμήσω, όμως υπάρχουν όρια σε αυτά που ακούγονται και γράφονται εκεί έξω. Καμία χρονιά δεν τελείωσε. Με τους ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ μπροστάρηδες θα φτιάξουμε μία ακόμη ομαδάρα, που θα γονατίσει όλη την Ευρώπη. Εκτός αν όλοι αυτοί που βρίζουν, γνωρίζουν τη διάδοχη κατάσταση σε ενδεχόμενη φυγή των προέδρων μας.
 
Υ.Γ. 2 Για τις ψευτομαγκιές του (τιμωρημένου υποτίθεται) κυρίου Γιαννακόπουλου και των υπαλλήλων της greenwin-Μπύρας 13, που για μία ακόμη φορά έστειλε τα επίλεκτα μέλη της στα επίσημα ενός αγώνα που διεξαγόταν (υποτίθεται) κεκλεισμένων των θυρών, θα τα πούμε αύριο. Eννοείται πως δεν χάσαμε εξαιτίας αυτών, αφού για την ήττα φταίμε μόνον εμείς, αλλά δεν γίνεται να αγνοήσουμε την στάση της ΚΑΕ ΠΑΟ, που νομίζει ότι το ελληνικό μπάσκετ είναι τσιφλίκι της.
 
Y.Γ. 3 Ιάκωβε Φιλιππούση, ωραία μετάδοση έκανες ρε. Τα συγχαρητήριά μας σε εσένα και στο αφεντικό σου, το γαύρο Μίνωα Κυριακού. Σε περιμένουμε στο ΣΕΦ να κάνεις μετάδοση κι εκεί, παρέα με την άλλη πουτάνα, τον κύριο Χατζηγεωργίου. Πού κατήντησε ο ΑΝΤ1 όμως ε; Παλιότερα έτρωγε πέσιμο από τα βαζέλια, επειδή το θεωρούσαν ''γαυροκάναλο''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 20-10-1997
 

 
Τώρα ακούμε να πανηγυρίζονται τα καλάθια του βάζελου σε ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Μπράβο κύριε Κυριακού και εις ανώτερα.
 
Υ.Γ. 4 Πλησιάζει 6 η ώρα και ακόμη να παραιτηθεί ο Μπαρτζώκας. Τελείωνε Γιώργο, αρρωστήσαμε...

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Για το 3ο υστερόγραφο.Σήμερα πέθανε ο Μίνωας Κυριακού,από ανακοπή καρδιάς.
http://www.ant1news.gr/news/Economy/article/477942/o-omilos-antenna-thri...

"Δημοσίευση: Σήμερα 20:50
Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ θρηνεί για την απώλεια του Μίνωα Ξ. Κυριακού
Ο ιδρυτής του Ομίλου και «πατριάρχης» της οικογένειας του ΑΝΤΕΝΝΑ “έφυγε” σε ηλικία 75 ετών. Γόνος γνωστής οικογένειας, μεγαλούργησε στον ελληνικό εφοπλισμό και τα ΜΜΕ.

Πιο φτωχή είναι από σήμερα η «οικογένεια του ΑΝΤΕΝΝΑ», καθώς ο «πατριάρχης» και ιδρυτής της, ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, έφυγε σήμερα από κοντά μας, σε ηλικία 75 ετών.

Σε ανακοίνωση της Οικογένειας Κυριακού αναφέρεται «με βαθιά συγκίνηση και θλίψη, σύσσωμη η οικογένεια Κυριακού αποχαιρετά τον πολυαγαπημένο μας Μίνω, που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, από ανακοπή καρδιάς αργά το απόγευμα.

Ο σεβασμός και η βαθιά οδύνη διακατέχουν το σύνολο των ανθρώπων που εργάζονται σε όλες τις επιχειρήσεις του Ομίλου Μίνου Κυριακού.

Ο Μίνως Κυριακού γεννήθηκε το 1942 και δραστηριοποιήθηκε με τη Ναυτιλία και τα Μέσα Ενημέρωσης. Στα τέλη της δεκαετίας του '80 ίδρυσε το ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1 FM 97.2. Το 1989 εγκαινίασε τη λειτουργία της και η τηλεόραση του ΑΝΤ1»

Ποιός ήταν ο Μίνωας Ξ. Κυριακού

Ο Μίνωας Κυριακού, μεγαλούργησε στο χώρο του ελληνικού εφοπλισμού και των μέσων ενημέρωσης, ίδρυσε δεκάδες επιχειρήσεις και ασχολήθηκε ενεργά με τη διοίκηση του Αθλητισμού, έχοντας διατελέσει Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής από το 2004 έως το 2009 και Πρόεδρος του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου.

Ο Μίνωας Κυριακού σπούδασε στη Γαλλία και την Ελβετία. Ένας από τους προπάππους του ήταν ο Υδραίος αγωνιστής του '21 και πολιτικός Δημήτριος Βούλγαρης, που είχε διατελέσει 8 φορές πρωθυπουργός της χώρας. Πρόγονος του ήταν και ο Αλέξανδρος Κορυζής, ο Πρωθυπουργός του δεύτερου "Όχι" κατά την περίοδο 1940-1941, ο οποίος αυτοκτόνησε λίγες ημέρες πριν από την είσοδο των Γερμανών στην Αθήνα.

Ήταν γόνος οικογένειας εφοπλιστών, της οποίας η οικογενειακή ναυτιλιακή επιχείρηση ιδρύθηκε το 1852. Ο Μίνωας Κυριακού δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της ναυτιλίας από μικρή ηλικία (17 ετών).

Σε ηλικία 23 ετών, το 1965, ίδρυσε την Athenian Tankers και το 1976 ίδρυσε δύο μεγάλες εταιρείες εμπορίου πετρελαιοειδών.

Στα τέλη της δεκαετίας του '80, ο Μίνωας Κυριακού μπήκε δυναμικά στον χώρο των μέσων ενημέρωσης, με την ίδρυση του ραδιοφωνικού σταθμού ANT1 FM 97,2 (που έχει μετονομασθεί σε Easy 97,2). Το 1989, ένα έτος μετά από την ίδρυση του ραδιοφωνικού σταθμού, έγινε ένας από τους θεμελιωτές της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα εγκαινιάζοντας την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, ο οποίος ιδρύθηκε το 1999, άπλωσε τις δραστηριότητές του πολύ πέρα από την Ελλάδα με τηλεοπτικά κανάλια, ραδιοφωνικούς σταθμούς, εταιρείες, επενδύσεις και συνεργασίες σε όλο τον κόσμο. Σήμερα δραστηριοποιείται συνολικά σε 12 κλάδους και σε 20 χώρες σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Βόρεια Αμερική, Αυστραλία και Ασία.

Το 1997 ο Μίνωας Κυριακού ανέλαβε την Διοίκηση του Πανελληνίου Γ.Σ. και συνέβαλε αποφασιστικά στην αναβίωση του διεθνούς αθλητικού μίτινγκ «Τσικλητήρια», το οποίο το 2002 εντάχθηκε στην κατηγορία Super Grand Prix της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κλασικού Αθλητισμού. Παλιός αθλητής του Πανελληνίου ο ίδιος, υπήρξε εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου (IAAF).

Παράλληλα, ασχολήθηκε με τον πολιτισμό και η καθοριστική του πρωτοβουλία για την έλευση στην Ελλάδα της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, θεωρήθηκε τομή για τα ελληνικά πολιτιστικά δρώμενα.

Το αθόρυβο κοινωνικό και φιλανθρωπικό του έργο «έχει αφήσει εποχή»."

http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/media/the-survi4ors.4243074.html

"Ο Θοδωρής Κυριακού,γιος του εφοπλιστή Μίνωα Κυριακού, ενός από τους πρώτες κατόχους ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού στην Ελλάδα, του ΑΝΤ1. Σήμερα ο όμιλος δραστηριοποιείται σε 12 κλάδους και σε 14 χώρες, σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Αυστραλία και Ασία. Ο δε Μίνωας Κυριακού είναι γόνος οικογένειας εφοπλιστών με την οικογενειακή ναυτιλιακή επιχείρηση να ιδρύεται το 1852 και να δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της ναυτιλίας από μικρή ηλικία, με την Athenian Tankers Inc και δύο εταιρείες Εμπορίου Πετρελαιοειδών, την Bacoil Internationalκαι την Athenian Oil Trading Inc., οι οποίες δραστηριοποιούνται στον χώρο της εμπορίας προϊόντων πετρελαίου.
Η πορεία του:
Ο ΑΝΤ1 ιδρύθηκε το 1988 από τον Μίνωα Κυριακού, τον επικεφαλής μιας αυτοκρατορίας μέσων ενημέρωσης, των οποίων οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν μετάδοση, δημοσίευση, υπηρεσίες internet, τηλεπικοινωνίες και μια δισκογραφική εταιρεία. Σε δυόμισι δεκαετίας κατόρθωσε να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στο εξωτερικό, με κανάλια για τη μετάδοση του προγράμματός του. Τα τελευταία χρόνια ο Μίνωας αποσύρθηκε παραχωρώντας τη σκυτάλη στον δραστήριο γιο του, Θεόδωρο που τελεί εδώ και πολλά χρόνια CEO του ομίλου. Ο οποίος Κυριακού είχε αναφέρει σε ανύποπτο χρόνο ότι «η ελληνική αγορά σηκώνει το πολύ τρία κανάλια», την ώρα που ο όμιλος εκτός Ελλάδας (ΑΝΤ1 και Μακεδονία TV) έχει τηλεοπτικά κανάλια σε Σερβία, Κύπρο, Σλοβενία, Μαυροβούνιο και Ρουμανία, με τους εργαζομένους του να ξεπερνούν τους 2.500. Συνάμα διαθέτει δύο μουσικούς ραδιοσταθμούς (Easy 97.2 και Ρυθμός 94.9), μία δισκογραφική εταιρεία (Heaven), μία εκδοτική εταιρεία (Δάφνη Επικοινωνίες), μία εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου (BrandsGalaxy), μία εταιρεία παραγωγής (ANTS Productions), διαδικτυακά κανάλια (Netwix και Vice), εταιρεία ηχοπληροφόρησης (Audiotex) και λειτουργεί επίσης με την επωνυμία ANT1 Media Lab μία σχολή που εξειδικεύεται σε επαγγέλματα σχετικά με τα ΜΜΕ (δημοσιογράφοι, ηχολήπτες, εικονολήπτες, σκηνοθέτες κ.ά.).
Ο όμιλος έχει επίσης σημαντική δραστηριότητα και προσφορά σε κοινωνικό έργο το οποίο λίγες φορές βλέπει το φως της δημοσιότητας, στο παρελθόν οργάνωσε τηλεμαραθώνιους για την ενίσχυση σημαντικών κοινωφελών σκοπών, ενώ συστηματικά μέσα από τα ΜΜΕ που διαθέτει προβάλλει δραστηριότητες κοινωφελών οργανισμών."

"Τα χρέη του ομίλου διογκώθηκαν τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα οι μακροπρόθεσμες δανειακές του υποχρεώσεις να ανέρχονται στα 159,7 42 εκατ. ευρώ. και οι βραχυπρόθεσμες στα 42 εκατ. ευρώ. Στην αναδιάρθρωση των δανείων από την Εθνική, η αποπληρωμή των 150 εκατ. θα ξεκινήσει έπειτα από πέντε χρόνια ενώ ως εγγύηση των δανείων (όπως στην περίπτωση του Mega) δόθηκε η ταινιοθήκη του σταθμού με εκτιμώμενη αξία τα… 215 εκατ. ευρώ.
Παλιότερα, ο Μίνωας Κυριακού κατηγορήθηκε για καταπάτηση έξι στρεμμάτων στην περιοχή του Πανελληνίου, εκδόθηκαν πέντε καταδικαστικές αποφάσεις από την πολεοδομία χωρίς να υπάρξει περαιτέρω συνέχεια."

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%82_%CE%9A%CF%8...

Προβλήματα με τον νόμο[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]
Είχε κάνει καταπάτηση τεσσάρων στρεμμάτων στο Πεδίον του Άρεως, προεκτείνοντας παράνομα τις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου, με την κάλυψη του Δήμου Αθηναίων και της Νομαρχίας Αθηνών.

Τον Φεβρουάριο του 2007 του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 48 μηνών χωρίς αναστολή και χρηματική ποινή 15.000 ευρώ για αυθαίρετες κατασκευές στο εξοχικό του κτήμα στον Άγιο Αιμιλιανό στο Πόρτο Χέλι και συγκεκριμένα την κατασκευή λιμανιού, με καταπάτηση όχι μόνο του αιγιαλού αλλά και επέκταση της ακτής μέσα στην θάλασσα.Κατόπιν τούτου, υπέβαλε έφεση και κλήθηκε να καταβάλει χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ έως ότου γίνει η δίκη σε δεύτερο βαθμό.

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=12473&colid=&catid=28&dt=2007-02-11%20...

"11/02/2007
Βαριά καμπάνα στον Κυριακού για τα αυθαίρετα στον Άγιο Αιμιλιανό.

Έφαγε 48 μήνες φυλακή, με την έφεση να μην έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα

H είδηση το απόγευμα της Τρίτης έπεσε σαν κεραυνός. Και από πάρα πολλούς θεωρήθηκε απίστευτη! Γιατί δύσκολα μπορούσε να πιστέψει κανείς ότι ένα δικαστήριο θα μπορούσε να καταδικάσει το μεγαλοαφεντικό του Ομίλου ΑΝΤENNA Μίνωα Κυριακού σε ΤΕΣΣΕΡΑ χρόνια φυλακή και μάλιστα χωρίς αναστολή, που σημαίνει ότι θα πρέπει να συλληφθεί και να οδηγηθεί αμέσως στη φυλακή!

Κι όμως μπορεί να συμβεί αυτό το απίστευτο και στην Αθήνα, όπως και στο… Βερολίνο!

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου, με πρόεδρο τον δικαστή κ. Πρωτονοτάριο, επέβαλε στον κατηγορούμενο κ. Μίνωα Κυριακού ποινή φυλάκισης 48 μηνών και χρηματική ποινή 15.000 ευρώ, χωρίς η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Η υπόθεση αφορούσε αυθαίρετες κατασκευές στο εξοχικό του κτήμα στον Άγιο Αιμιλιανό στο Πόρτο Χέλι και συγκεκριμένα την κατασκευή λιμανιού, με καταπάτηση όχι μόνο του χειμέριου κύματος αλλά και επέκταση της ακτής, δηλαδή προέκταση και μέσα στη θάλασσα, ρίχνοντας τσιμέντο.

Η εν λόγω υπόθεση γυρόφερνε επί 12 περίπου χρόνια (;) και επανειλημμένα είχε πάρει αναβολή. Επιχειρήθηκε μάλιστα να νομιμοποιηθεί με αυθαίρετες κατασκευές νομοθεσίας, επί υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Στ. Σουμάκη, ο οποίος είχε καταθέσει τροπολογία που έλεγε ότι οι παρανομίες μπορούν να απαλλαγούν στην περίπτωση που το αυθαίρετο εξυπηρετεί την ασφαλή προσάραξη των ψαράδικων.

Όμως η τροπολογία τελικά δεν διευθέτησε την εμπλοκή του κ. Κυριακού με τον νόμο περί αυθαιρέτων.

Στη δίκη της περασμένης Τρίτης το μεγαλοαφεντικό του ΑΝΤΕΝΝΑ ήταν απών. Ως γνωστόν, εδώ και καιρό, ο κ. Κυριακού ασθενεί, έχει μεγάλα προβλήματα υγείας και νοσηλεύεται στο Λονδίνο. Την Κυριακή ήταν στην Αθήνα, αλλά παρουσιάστηκε κάποια επιδείνωση και έφυγε αμέσως για Αγγλία.

Οι δικηγόροι του κ. Κυριακού προσκόμισαν ιατρικές βεβαιώσεις για επέμβαση που έκανε τον περασμένο Δεκέμβριο και πίστευαν ότι το Δικαστήριο θα έδινε αναβολή και αυτήν τη φορά, μόνο που το Δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα της αναβολής της δίκης.

Μάλιστα, κατά μία πληροφορία ο πρόεδρος ζήτησε το τηλέφωνο του κ. Κυριακού για να επικοινωνήσει μαζί του, πλην όμως οι δικηγόροι αρνήθηκαν και η συνέχεια ήταν το Δικαστήριο να απορρίψει το αίτημα της αναβολής και προχώρησε στην εκδίκαση της υπόθεσης με τη γνωστή πλέον κατάληξη…

Ήδη κατατέθηκε έφεση και την ερχόμενη Τρίτη θα ζητηθεί η αναστολή εκτέλεσης της απόφασης με σχετική αίτηση που θα υποβληθεί στο Εφετείο Ναυπλίου.

Θα την πληρώσουν κι άλλοι

Μετά από πρόταση του Εισαγγελέα θα αναζητηθούν ευθύνες από τις αρμόδιες υπηρεσίες (Πολεοδομία, Αστυνομία κ.λπ.) για τη μη εφαρμογή του πρωτόκολλου κατεδάφισης οικοδομής, δηλαδή οι υπηρεσίες κάλυπταν τις παραβιάσεις του κ. Κυριακού.

Θυμίζουμε ότι παλαιότερα το θέμα των αυθαιρέτων του Κυριακού είχε φέρει στη δημοσιότητα ο Αλαφούζος, μετά από κόντρα που είχαν.

Σημειώνεται ότι τα αδικήματα για τα οποία καταδικάστηκε διεπράχθησαν το 2004, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που το πρωτοβάθμιο δικαστήριο του Ναυπλίου δικάζει τον κ. Κυριακού για τα ακίνητά του στο Πόρτο Χέλι της Ερμιόνης. Από το 1993, οπότε και άρχισε η κατασκευή μαρίνας μπροστά από το εξοχικό του, πολλές μηνύσεις έφτασαν στο ακροατήριο και κατέληξαν σε καταδίκη του κ. Κυριακού, τουλάχιστον στον πρώτο βαθμό. Καμία, όμως, μέχρι στιγμής δεν ήταν χωρίς ανασταλτικό αποτέλεσμα, που συνεπάγεται τον κίνδυνο να οδηγηθεί στις φυλακές..

Άνω - κάτω στο ραδιόφωνο

Και μέσα σ' αυτό το κλίμα που δημιουργήθηκε συνεχίζεται η κρίση στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στο ραδιόφωνο του Ομίλου. Η ΕΣΗΕΑ κάλεσε τον διευθυντή του σταθμού Γ. Αντωνίου και τον διευθυντή ειδήσεων Γ. Χουλαδάκη να δώσουν εξηγήσεις -όμως τίποτα ουσιαστικό δεν είπαν- και το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης αποφάσισε απεργιακές κινητοποιήσεις που επιβάλλονται σε ανάλογες περιπτώσεις.

Να σημειωθεί ότι και η γνωστή και έγκυρη δικαστική ρεπόρτερ Έρρικα Βαλλιάνου είναι στον… αέρα και ήδη έχει επέμβει η ΕΣΗΕΑ."

Τι έγινε,λίγο πριν τον θάνατο του Μίνωα?:
http://www.fmvoice.gr/index.php/stiles/satyros/item/169109-minoas-telos-...

"Μίνωας τέλος από τον Ant1
13/06/2017 - 08:23 Κατηγορία:Ο Σάτυρος
Μετοχικές ανακατατάξεις στον σταθμό.

Στην μετοχική σύνθεση του δεν εμφανίζεται πλέον η Holnest Investments του Μίνωα Κυριακού. H εταιρεία κατείχε μέχρι σήμερα το 25% του Ant1. Ολόκληρο το ποσοστό της μεταβιβάστηκε στις εταιρείες των παιδιών του. Έτσι, στο μετοχικό κεφάλαιο εμφανίζονται οι υπόλοιπες τρεις εταιρείες: Η ALTAVISTA GLOBAL HOLD SaRL (Ξενοφών Κυριακού) με 33,3%, η GLOBECAST HOLDINGS SaRL (Θοδωρής Κυριακού) με 33,3% και PRAXIS GLOBAL HOLD SaRL (Αθηνά Κυριακού) επίσης με 33,3%. Ισομερώς τα χώρισε ο πατέρας Κυριακού.

Το πρόσταγμα, όμως, το πήρε ο Θοδωρής. "

http://www.typologies.gr/sti-nea-genia-o-ant1-tv/#more-542483

"Στη νέα γενιά ο ΑΝΤ1 TV
12/06/2017

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

Μετοχικές ανακατατάξεις στον ΑΝΤ1 TV. Στη μετοχική σύνθεση του ΑΝΤ1 TV δεν εμφανίζεται πλέον η Holnest Investments του Μίνωα Κυριακού, που κατείχε το 25% της εταιρείας, καθώς το ποσοστό της μεταβιβάστηκε στις εταιρείες των παιδιών του. Έτσι, στο μετοχικό κεφάλαιο εμφανίζονται οι υπόλοιπες τρεις εταιρείες: Η ALTAVISTA GLOBAL HOLD SaRL (Ξενοφών Κυριακού) με 33,3%, η GLOBECAST HOLDINGS SaRL (Θοδωρής Κυριακού) με 33,3% και PRAXIS GLOBAL HOLD SaRL (Αθηνά Κυριακού) επίσης με 33,3%."

Εικόνα Γιάννης ο Red

Στα πιο αθλητικά.Από το 1997 μέχρι το 2010 ο Μίνωας Κυριακού ήταν ιδιοκτήτης του Πανελληνίου,εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού από το 2004 και μετά.Είχε κερδίσει τον Θρύλο στην Κυψέλη με 101-99 τη σεζόν 2004-2005,όταν ήμασταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.:
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82_(%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7)

"Το 1997 η διοίκηση του ευρύτερου Πανελληνίου Γ.Σ. απευθύνθηκε στο Μίνωα Κυριακού προσφέροντάς του τα ηνία του συλλόγου, ο οποίος βρισκόταν σε δυσχερή διοικητική και οικονομική κατάσταση. Ο επιχειρηματίας, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν αθλητής στίβου των «Ολυμπιονικών» (τρέξιμο στα 100 μ.), αποδέχθηκε την πρόταση, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Πανελληνίου"

"Το Μάρτιο του 2010 ο πρόεδρος και βασικός χρηματοδότης του Πανελληνίου, Μίνως Κυριακού, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από όλες τις αιρετές θέσεις που κατείχε στον τομέα του αθλητισμού, δηλαδή την προεδρία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και του Πανελληνίου.[19] Στην απόφαση παραίτησης οδηγήθηκε για να προλάβει την έκπτωση του, μετά τη δικαστική εμπλοκή του σε υπόθεση με πολεοδομικές παραβάσεις, που τον οδήγησαν σε δίκη για απόπειρα εξαπάτησης του δικαστηρίου, ηθική αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση, αυθαίρετη μεταβολή αιγιαλού και παράνομη κατάληψη δημοσίου κτίσματος.[19]

Το Σεπτέμβριο του 2010 το διοικητικό συμβούλιο της Κ.Α.Ε. Πανελλήνιος αποφάσισε τη μεταφορά της έδρας της ομάδας για τους αγώνες του Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και του EuroCup εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα στο «Χαλκιοπούλειο» Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Λαμίας, χωρητικότητας 2.600 θεατών.[20][21] Τη συμφωνία συνυπέγραψαν οι Μίνως Κυριακού και ο τότε Δήμαρχος Λαμιέων, Γιώργος Κοτρωνιάς.[20] Η απόφαση αυτή της Κ.Α.Ε. οδήγησε, ωστόσο, σε οριστική ρήξη με τον Ερασιτέχνη Πανελλήνιο, καθώς οι δύο πλευρές πολλές φορές αντάλλαξαν αιχμηρές ανακοινώσεις.[7] Σημειώνεται πως στον ερασιτέχνη είχε στο μεταξύ οριστεί με απόφαση Πρωτοδικείου προσωρινή διοίκηση, υπό την ηγεσία του Βασίλη Ζερβουδάκη, η οποία σε συνέντευξη τύπου εξέθεσε τη δυσχερή οικονομική κατάσταση του συλλόγου."

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=139896

"Ηλεκτρονική Έκδοση enet.gr, 00:35 Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Παραιτήθηκε ο Κυριακού από ΕΟΕ και Πανελλήνιο
Αθήνα, Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Ο Μίνωας Κυριακού με επιστολή του προς την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή γνωστοποίησε σήμερα την αποχώρηση του από τον αθλητισμό. Ο ιδιοκτήτης του ANT1, υπέβαλλε την παραίτηση του από την ολομέλεια της ΕΟΕ που έγινε ομόφωνα αποδεκτή.

"Η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό, τον οποίο υπηρέτησα με αγάπη και ανιδιοτέλεια επί σειρά ετών ολοκληρώθηκε οριστικά, καθώς παραιτούμαι από οποιαδήποτε αιρετή θέση κατέχω" αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο κ.Κυριακού, αποχωρεί τόσο από την προεδρία της Ομοσπονδία Τοξοβολίας όσο και από τον Πανελλήνιο όπου επίσης ήταν πρόεδρος. Διευκρίνισε εξάλλου πως η παραίτηση του ισχύει από σήμερα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ο κ. Κυριακού διατέλεσε πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής από τον Φεβρουάριο του 2005, όταν μετά τους Ολυμπιακούς της Αθήνας διαδέχθηκε το Λάμπη Νικολάου, έως και τον Φεβρουάριο του 2009, όταν μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν εξελέγη ο Σπύρος Καπράλος.

Στην απόφαση παραίτησης οδηγήθηκε για να προλάβει την έκπτωση του, μετά τη δικαστική εμπλοκή του σε υπόθεση με πολεοδομικές παραβάσεις στη βίλα του στον Άγιο Αιμιλιανό. Μετά την καταδίκη του από το Εφετείο Ναυπλίου, παραπέμφθηκε σε δίκη στις 9 Δεκεμβρίου 2010 για απόπειρα εξαπάτησης του δικαστηρίου, ηθική αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση, αυθαίρετη μεταβολή αιγιαλού και παράνομη κατάληψη δημοσίου κτίσματος."

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=208637

"Ηλεκτρονική Έκδοση enet.gr, 17:53 Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ευθύνες στην προηγούμενη διοίκηση επιρρίπτει ο προσωρινός πρόεδρος του Πανελληνίου
Εστάλη ξώδικο στην ΚΑΕ
Αθήνα, Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πανελλήνιος, γνωστοποίησε η ορισθείσα από το Πρωτοδικείο προσωρινή διοίκηση του ιστορικού συλλόγου και επιρρίπτει ευθύνες στην προηγούμενη διοίκηση. Έγινε αναφορά στην κατάσταση που κληροδότησε, στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να βγει ο Πανελλήνος από το αδιέξοδο, καθώς στην ΚΑΕ που εστάλη εξώδικο για την απόφαση να μετακομίσει η ομάδα στη Λαμία.

Η νέα προσωρινή διοίκηση σε συνέντευξη Τύπου παρουσίασε αναλυτικά τα οικονομικά στοιχεία, καθώς και τα χρέη, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην ομάδα μπάσκετ και στο θέμα της αλλαγής έδρας από την Κυψέλη στη Λαμία.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Ζερβουδάκης τόνισε:

«Η προηγούμενη διοίκηση θεωρεί ότι απαλλάχτηκε των ευθυνών της από τη Γενική Συνέλευση της 14ης Ιουνίου, που δεν ήταν νόμιμη ως προς την σύνθεσή της. Ψήφισαν 30 και ουδείς είχε δικαίωμα γιατί δεν ήταν ταμειακώς εντάξει. Από εκείνη την ημέρα ανεστάλη κάθε δραστηριότητα. Οι υπάλληλοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, γιατί δεν έχουν πληρωθεί από τον Απρίλιο. Είχαν σταματήσει να λειτουργούν οι Ακαδημίες, που είναι η μόνη πηγή εσόδων στον σύλλογο. Ο Ιούλιος ήταν η περίοδος που έπρεπε να δηλώσουμε συμμετοχή στα πρωταθλήματα. Δεν έγιναν τυχαία αυτά, αλλά έγιναν για να ελευθερωθούν αθλητές και να φύγουν. Αντιμετωπίζουμε καθημερινά εξώδικα, αγωγές, κατασχέσεις που φτάνουν από αθλητές, προπονητές και τρίτους που τους χρωστάει ο Πανελλήνιος. Μόνο το χρέος προς την ΕΥΔΑΠ ανέρχεται σε 1,6 εκατ. ευρώ».

Σχετικά με τις σχολές ο κ. Ζερβουδάκης είπε ότι αποτελούν το βασικό έσοδο του συλλόγου, όμως έχουν χάσει την αξιοπιστία τους, καθώς την περσινή περίοδο δεν λειτουργούσαν κανονικά. Ωστόσο τόνισε ότι τα παιδικά τμήματα σημείωσαν φέτος αύξηση 30% και παράλληλα άρχισε η λειτουργία των αγωνιστικών τμημάτων.

Για την ομάδα μπάσκετ ο πρόεδρος δήλωσε ότι, με βάση το νόμο δεν μπορεί να αλλάξει έδρα χωρίς προηγουμένως να έχει εγκριθεί από τη γενική συνέλευση, η οποία όμως δεν έχει πραγματοποιηθεί. Παράλληλα εξέφρασε την αντίθεσή του για τη μετακόμιση της ομάδας από την Κυψέλη στη Λαμία και τόνισε ότι εστάλη εξώδικο στην ΚΑΕ και θα ακολουθήσει αγωγή.

Ο κ. Ζερβουδάκης πρόσθεσε στη συνέχεια ότι υπάρχει ένας ιδιώτης που ενδέχεται να ενδιαφερθεί και να στηρίξει οικονομικά το σύλλογο, ώστε να βγει από το αδιέξοδο που έχει περιέλθει. Παράλληλα είπε ότι η Πολιτεία έχει όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει, όμως στην παρούσα φάση το θέμα έχει «παγώσει» λόγω των δημοτικών εκλογών."

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/article1070763.ece

""Θεωρούμε ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή, μεταφέροντας την αγωνιστική έδρα της ομάδας μας στη Λαμία", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μίνωας Κυριακού, ενώ ο κ. Κοτρωνιάς έδωσε την υπόσχεση πως ο Πανελλήνιος "θα βρει μια ζεστή έδρα και φιλάθλους που έχουν δείξει την αγωνία τους για το Μπάσκετ"."

Εικόνα Γιάννης ο Red

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82_(%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7)

Εικόνα Bad7

ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!!!!

Εικόνα Bad7

ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!!

Εικόνα Bad7

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΡΥΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ!!Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Σ'ΟΛΑ Τ'ΑΘΛΗΜΑΤΑ!!EXOYME 100% ΔΙΚΙΟ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΑΜΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΧΩΡΙΔΗ!!!ΓΚΕΓΚΕ;

Εικόνα Bad7

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ!!!ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΧΑΝΕ ΔΙΚΙΟΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΞΑΝΕ ΟΙ ΤΣΙΡΛΙΝΤΕΡΣ;;;;;ΑΝΤΕ ΑΠΟ'ΚΕΙ!!!

Εικόνα Bad7

Τον ευχαριστουμε τον Μπαρτζωκα αλλα μη ξεχνανε ολοι οι Ολυμπιακοι εμεις εχουμε για Θεο τον ΟλυμπιακοΣυνδεσμοΦιλαθλωνΠειραιως μη Θεοποιουμε τον καθενα!!!

Εικόνα Bad7

Δε γινεται ο Ολυμπιακος να χανει τις κουπες τσαμπα και να δινει δικαιωμα στο βαζελο να βγαζει γλωσσα ουτε μετα απο τετοια ηττα τσαμπα κι αυτη να ειμαστε εμεις μουγκα στη στρουγκα και να λεμε τι ωραια τι καλα!!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο Μπαρτζώκας έκανε αυτό που έπρεπε σαν κύριος. Άργησε, αλλά το έκανε. Τον ευχαριστούμε πολύ για όσες στιγμές μας χάρισε. Θα έχω πάντα θετική εικόνα γι' αυτόν και θα νιώθω κι' ένα κρίμα. Τέλος πάντων, η ζωή προχωράει. ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΩΡΓΑΡΕ.

Εικόνα Bad7

Ετσι!!!

Εικόνα Bad7

Μπραβο του που παραιτηθηκε και δεν αρχισε να κατηγορει τους παντες

Εικόνα Bad7

αντρικια πραγματα

Εικόνα Σάββας Γαύρος

" Όταν καταφέρνεις και χάνεις από τον δύο χρόνια άνεργο Ιβάνοβιτς, που κατέβηκε να σε αντιμετωπίσει με το Διαμαντάκο, τον Μποχωρίδη και τον Μπλουμ, σηκώνεσαι και φεύγεις μόνος σου. Mέχρι και ο Παναγιώτης Γιαννάκης ''υπομονή'' τον είχε πελάτη τον Ιβάνοβιτς, ενώ η Κάχα τότε είχε πολύ καλό ρόστερ ".

1+1 δεν κάνουν 2 στο Μπάσκετ. Και ο Ιβκοβιτς ήταν 2 χρόνια άνεργος,δεν σημαίνει ότι είναι κακός προπονητής. Από τον δικό μας πάντως, 2 φορές καλύτερος τουλάχιστον.

" Όταν έχεις προαποφασίσει να κάνεις ένα ηλίθιο rotation και καταντάς να αποσύρεις τους παίκτες την στιγμή που ζεσταίνονται και βρίσκουν το χέρι τους, δεν είσαι προπονητής. Είσαι κάτι άλλο, για το οποίο δεν υπάρχει λέξη στην μπασκετική ορλογία. Γιατί δεν αποσύρθηκε μόνον ο Σπανούλης στο δεύτερο ημίχρονο, πάνω που άρχισε να σκοράρει. Το ίδιο ακριβώς έγινε με το Λοτζέσκι στο πρώτο ημίχρονο. Λες και τιμωρούνται οι παίκτες επειδή τα βάζουν ".

Υπάρχει ορολογία. Προπονητής χωρίς ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. Κάνει αλλαγές με βάσει το χρονόμετρο για να έχει όλους τους παίχτες ευχαριστημένους. Ένας τέτοιος προπονητής,είναι ΜΙΚΡΟΣ προπονητής.

" Όταν κάνεις ανάλυση στην παρουσίαση της ομάδος πριν λίγες μέρες για τους αθλητικούς ψηλούς που έχουμε πλέον και καταντάς να σε κάνει πουτάνα ο Μπατίστα που είναι 150 κιλά, γίνεσαι ανέκδοτο. Τον Καββαδά γιατί τον κράτησες στο ρόστερ κύριε Μπαρτζώκα; Δεν μπορούσε να μπει να βοηθήσει σήμερα, μαρκάροντας για λίγα λεπτά τον Μπατίστα; " .

Αυτό δείχνει ότι η ομάδα ΔΕΝ έχει πλάνο και βασίζεται στις ατομικές ενέργειες των παιχτών. Τρανταχτό παράδειγμα χθες. Αντί πρωταρχικός στόχος μας να είναι να φορτώσουμε τον ένα και μοναδικό ψηλό του Βάζελου με φαουλ,μας φόρτωσε ο Ιβάνοβιτς στοχεύοντας συνέχεια και με ΠΛΑΝΟ τους δικούς μας !

" Όταν για μία ακόμη ΓΑΜΗΜΕΝΗ φορά βρίσκεσαι μπροστά στο σκορ στην τελευταία επίθεση του ματς, ο αντίπαλος έχει την κατοχή, έχεις φάουλ να δώσεις και δεν κάνεις φάουλ, είσαι για ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ. Όχι απόλυση, ΑΠΕΛΑΣΗ. Το έκανες μία, δύο, τρεις, ΦΤΑΝΕΙ. Κοντέψαμε να μείνουμε εκτός final 4 το 2013 με την Έφες στην Κωνσταντινούπολη γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο. Το παραμύθι ''εγώ δίνω εντολή για φάουλ, αλλά δεν με ακούνε οι παίκτες'', είναι για τα άγρια θηρία. Ποια είναι η δική σου δουλειά αν όχι να επιβάλλεσαι στους παίκτες; Τι γίνεται δηλαδή, ο καθένας θα κάνει ό,τι γουστάρει στην ομάδα; "

ΜΙΚΡΟΣ προπονητής που δεν εμπνέει τον παραμικρό σεβασμό . Και να δίνει τέτοιες εντολές γραμμένο τον έχουν.

" Όταν για μία ακόμη φορά δεν αναλαμβάνεις την ευθύνη μετά το τέλος του ματς, αλλά τα φορτώνεις όλα στους παίκτες, πώς περιμένεις μετά οι παίκτες να παίξουν και για εσένα; Πάλι έφταιγαν όλοι οι άλλοι εκτός από εσένα σήμερα κύριε Μπαρτζώκα; ¨".

Εδώ και 3 χρόνια το έχει αναγάγει σε επιστήμη. Σε αυτό δεν μπορώ να πω,είναι ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ.

ΠΕΡΟ ΑΝΤΙΤΣ

Εικόνα founes7

Δεν εχω ξαναγραψει την αποψη μου για οτιδηποτε,αλλα πλεον η κατασταση με το μπασκετικο Ολυμπιακο δεν αντεχεται.Σιγουρα για τη νοοτροπια της ομαδας φταιει ο Μπαρτζωκας και πρεπει να φυγει αμεσα.Ομως τη συνολικη ευθυνη την εχουν οι Αγγελοπουλοι και σε αυτο δεν μπορει να υπαρξει αμεση λυση.Οι επιλογες προπονητων εξαιρουμενου του Ιβκοβιτς ειναι απαραδεκτες,η αδυναμια τους να προστατευσουν την ομαδα απο τον πρεζακια και το Βασιλακοπουλο ειναι δεδομενη και τελος η επιμονη τους στο Σπανουλη ειναι λαθος.
Η ανανεωση του συμβολαιου του με 2 εκ.ευρω για 3 χρονια ειναι πολυτελεια για το μπατζετ που εχουμε λαμβανοντας υποψη οτι ο Σπανουλης τουλαχιστον στα παιχνιδια με το βαζελο,που ειναι η μιση μας χρονια ,δεν μπορει να ανταποκριθει.Μην ξεχναμε οτι και χθες που ηταν σχετικα καλος στο δευτερο 20 λεπτο,στην τελευταια φαση ειναι αυτος που μαρκαρει κοιταζοντας το Διαμαντιδη.Το οτι επιβαλλεται να του κανει φαουλ δε χρειαζοταν να το πει ο Μπαρτζωκας
Ευχομαι οι Αγγελοπουλοι να καταλαβουν γρηγορα τα λαθη τους αν και δεν το πιστευω,γιατι οπως και η ομαδα που εχουν φτιαξει,ετσι και αυτοι δεν εχουν τη νοοτροπια που χρειαζεται και αυτο που εκφραζει ο Ολυμπιακος(κατι που το εχει ο Μαρινακης)

Εικόνα Mhtsaras

Για στακάτε ρε μαγκίτες για θα τρελαθούμε ούλοι εδανά μέσα !
Ακούω πταίει ο ένας ,πτάιει ο άλλος και κάτι μαλακίες περίεργες !
όντα πήραμαν τα αβρωπαεκά πταίγανε...ούλοι ;
Ντάκει..η τελεφταία φάσις του ματσάκιου δε δουλέβεται ούτε στα...παιδικοεφηβικά !
Γιατί θέλει πολλή μαγκιά με το που βάνει τη ντελεφταία βολή ο δικόζ μας να απλώνεται η ομάς σε ούλο το γέπεδο και να μεν πρεσάρει να μεν μπαρει μπάλα κανένας !
Εγώ πάντως άμανε μου τόκαμε αθλετής μου κάτου από 18 θα τονε έγδερνα και θα κρεμούσα όκσω από το στάδιο το δέρμα του ως παραδεγματζμό για τους επόμενους !
Κι άιντα να είπωμε ότι ο Μπαρτζώκας δεν είπε κάμετε φάουλ στο τελείωμα της φάσης έτσα ;Πόσο θέλει να το καταλάβει εφτούνος πούναι επαγγελματίας και παίρνει δγυο καραβγιές ριάλια ;Θέλει πολύ μνυαλό ρε γαμώτο ;
Μετά από τρακόσα έτη μπάσκετο ρε πούστη μου δε μποράεις να καταλάβεις αν πρέπει να κάμεις φάουλ ή όχι ρε Σπανούλα, Πρίντεζε και όπγοιανός άλλος είναι μες το παρκέ ;
Πάμε παρακάτου...
Ρε γαμώ τη μπίστη μου γαμώ !Είσαι στο 49-60 κι είσαι καβάλα στάλογο έτσα ;Το ματσάκι μετά ρε μαλάκες το πας όπου θες εσύ ρε !Το σουτ τόχεις και σε πάει...γερνάς τη μπάλα και σε πάει...ό,τι κάμεις πάει ας πούμε καλά...Πάικσε γαμώ τη ντύχη σου λίγο άμενα ρε πουσταρά !Λίγο ρε όχι πολύ !Σπάσε χέργια ρε !Δώκε βολές ρε !Πάγαινε το ματσάκι στη δύναμη ρε γαμώτο !Δε γκάνεις εφτούνο παρά κάθεσαι όπισθεν και περμένεις πότε θα σουταρίσει θρίποντο ο...Μπλούμης ρε !Και ποντάρεις στο ότι δε θα ντο βάνει !Τελικά γαμώ το κσεστάβρι σου μπάσκετο παίζεις ή ρουλέτα ;
Παίζεις στο τέλος την ίδγια φάσις με το Μπρίντεζο στο Α...Μνια δγυο τρεις...Και λες δε θα σε πάρωνε χαμπέρι οι άλλοι ρε ;Άλλαζε το τόπι ρε !Υπομονή γαμώ το κεφάλι σου !Τη μπάλα έχεις !Είσαι ομπρός 11 ποντάκια και στο ρελαντί μποράεις να τους κάμεις 15 !Άστους στις βολές ρε !Τους ανοίγεις ντράιβ σε όλους σου τους διάδρομες με σκοπό να ντους ρίκσεις πάνω στο μπζελό ρε μαλάκα πόχει 4 φάουλ ;
Κι ακόμα στο τέλος δε γκατάλαβα γιατί τόση πίεσις στο τέλος της κάθε επίθεσης !Με το ζόρι να σκοράρωμε...Μα...όνταν είσαι 11 πόντους ομπρός αγάπη μου, άμενα πάιζεις !Πάικσε άμενα γαμώ το κιάρατό σου το βερνικωμένο ρε μαλάκα !Μνια από τις καλύετερες ομάδες της Αβρώπης είσαι και δε μπαίζεις άμενα στα τελέβματα του ματσάκιου ρε ;Σπάσε χέργια ρε !Φάε σπλάχνα !Φάουλ έχεις να δώκεις !Στο μπούτσο σου ρε γαμώτο !Μπροστά είσαι !
Τι κάθομαι κι αναλέβω τώρα ;Γάμεσέτα...Εφτούνα που λαλούμε είναι για τους δεφτεροετείς των ΤΕΦΑΑ...
Αλλά μάγκες εδανά θα σας βάνω και χέρι !
Δε μποράτε να λαλήτε ότι φταίνε οι Αγγελόπουλες έτσα ;Που σε μνια κακιά εποχή έχουνε ζμπρώκσει ένα σκαζμό ριάλια ,φέρανε 2 αβρωπαεκά, πλερώσανε αδρά ΤΑ ΠΑΝΤΑ και στο τέλος πτάινε εφτούνοι έτσα ;
Όντα έκαμε μαλακίες ο Τράκης λαλούσαμε ούλοι κσυπνάτε ρε μοσχάργια !Σας έχει καβαλέπσει ο Λελέκος !
Πριν 3-4 μέρες δώκανε σενέντεφκσις και τους πήρε και τους σήκωσε ούλους !Και πάλε βγήκανε οι δικοί μας και λαλούσανε...''Μαλακίες των αδερφών''...
Χθες κάμανε ενστασις...Και πάλε μας έφταικσαν που πήγανε να διεκδικέπσουνε το σωστό !
Ρε γαμώ το κεφάλι σας τι θέτε τελικά ;Θέτε να μιλάνε και να μαχονται ή να κάμωνε τις κότες ;
Κανείς δε σας βρίσκει πουθενά ρε !

Φιλαράκι ΣΑΒΒΑ ΓΑΒΡΕ...
Δε μου λαλείς εσύ ρε μαγκίτη...
Είσαι Γάβρος ή μας τρολέρνεις και μας κάμεις πλάκα ;
Τέτγοιο μένος για την ομάς εγώ δεν έχω ματαιδεί μέχρι στεγμής από κανένανε !
Μάλλον έχετε καταλάβει λάθος κάπγοιοι αν νομίζατε πως είμεθα εδανά για να....δγυαλέπσουμε το Γάβρο ρε !
Φύσε εσύ ,φύγε εσύ, εσύ δε γκάμεις, εσύ μου φαίνεσαι λειράτος, εσύ πσελοαδερφίζεις, πάρεδρε διώκσε τις αδερφάρες κι άλλες πολλές μαλακίες !
Τελικά ρε μάγκα εσύ δεν είδες τίποτες καλό από την ομάς μπάσκετου ;
Γιατί εσύ δεν αγαναχτάς όπως ούλοι μας...Εσύ έχεις απορρίπσει τους πάντες και τα πάντα !
Αμα δε μποράεις ρε μάγκα να θωρράς μπάσκετο κλείσε τη ΤιΒι και πάγαινε βόλτα !
Το ίδγιο λαλώ και σε κάτι φιλαράκια μου που αν στο πρώτο δεκάλεφτο χάνουμε με ένα καλάθι βρίζουνε θεούς και δαιμόνους και τους πτάινε από το Καββαδά μέχρι τους Αδριανοπουλαίους !

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

Δεν περιμένω ρε Μητσε από τύπους σαν αυτόν, εραστές της αντίρρησης και της απαξίωσης των αξιών κάτι διαφορετικό.....
Και επιπλέον ξερόλας και παρωπιδάτος. Αποκαλεί άσχετους τους DRAZA & Σάββα και προκαλεί με μια χολή διαρκώς στα γραπτά του εδώ μέσα από την πρώτη μέρα....
Τα ίδια έκανε και στο ρεντπλανετ, τα ίδια και στο βαζελλεττα.....και είχε βέβαια διαρκώς ανάλογη αντιμετώπιση από άλλους συγγαυρους.
Τυχαίο? δεν νομίζω..

Εικόνα Σάββας Γαύρος

Η γυναίκα σου είναι μαζί μου,μην την ψάχνεις.

Εικόνα Mhtsaras

Για κσηγέπσου τι θες να είπεις ρε μεγαλε στο γκόουτς...Στο γκόουτς το απέφθυνες εφτούτο πόπες εδω ;

Εικόνα olympiakaraga7te

Ο Πριντεζης αδερφε με 2 προπονησεις επαιξε και σιγουρα δεν μπορει να φταιει το ιδιο μαζι με καποιους αλλους οπως Σπανουλη που ολο το καλοκαιρι ξεκουραζοταν οπως μαθαιναμε και θα ηταν πανετοιμος για αυτο το ματς με ματι να γυαλιζει για να παρει τη ρεβανς απο τους επικριτες του.

Μετα ο Μπαρτζωκας φταιει σιγουρα γιατι 0/5 με βαζελο δεν ειχε ουτε καν ο Γιαννακης που ειχε 1/6 εστω ομως αυτο το κυπελλο το 2010 καταφερε και το πηρε. Και με χειροτερους παικτες ο Γιαννακης συγκριτικα με την ομαδα που ειχε ο Μπαρτζωκας αυτα τα 2-3 χρονια. Ομως δε στεκομαι εκει. Ποσο μυαλο χρειαζεται να εχουν οι παικτες ξεροντας οτι εχουν 3 φαουλ και μπορουν να δωσουν αλλο ενα με 6 δευτερολεπτα να απομενουν και να μην το κανουν; ΠΟΣΟ; Αυτα ειναι βασικα του αθληματος. Για εμενα η ευθυνη ειναι μοιρασμενη μεταξυ παικτων και προπονητη. Ειναι λαθος να μενουμε μονο στον προπονητη γιατι χθες με τοσο ευνοϊκες συνθηκες οι παικτες εδειξαν ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να παρουν ενα παιχνιδι στο οποιο κερδιζαν 60-70 με 5 λεπτα να απομενουν και 68-75 με 2 λεπτα να απομενουν.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ 10/10 ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΞΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕΦ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΤΕ (ΠΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΗΤΑΝ) ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΑΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΔΕΙΛΟΙ ΕΤΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Εικόνα antifaathens

Παιδιά εγώ που τους βριζω όλους εδώ όχι στο γήπεδο εγώ που διαφωνω με,πόλους και συμφωνώ με,πολλούς..γνώμη μου στήριξη στην ομάδα μπάσκετ στρηριξη σημαίνει γηπεδο και ας πάμε να,για την μουρμούρα αλλα να πάμε στήριξη απο κοντά σε αυτο το τμήμα εδώ που κράζω το ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό γιαβαλλους λόγους το κάνω γιατί είμαστε σε καλές εποχές και τότε γίνεται για μένα η κριτική και η αποχη που έχω κηρύξει Εγώ και πολλοί άλλοι...στο μπάσκετ επειδή δεν περνάει εύκολες στιγμές όχι τόσο οικονομικά αλλα πρωταγωνιστικά θέλει στηρίξει δηλαδη ΓΗΠΕΔΟ....το τμήμα αυτο μας γέμιζε περηφάνια ρε τα,δύσκολα χρονια τα ποδοσφαιρικά το ξεχάσαμε ρε....Ξεχάσατε την καυλα στο Τελ Αβίβ την καυλα στην,Σαραγόσα την καυλα στο δρομο για την Ρώμη την καυλα στο 73-38 όντας ο παο δεύτερος στην Ευρώπη γιατι,δεύτερος ηταν την καζούρα με τις χορεύτριες,την καζούρα στο μποντιρογκα ακομα και στο Κορυδαλλό,την διπλή εκδρομή μπάσκετ ποδόσφαιρο Θεσσαλονίκη και την κερκίδα μας στο Αλεξάνδρειο,,,μην τα ξεχνάτε αυτα ρε ότι και να καμουν οι χεστες στο μπάσκετ παίκτες προπονητές διοίκηση.οχι να πάθουμε ηττοπάθεια και ο κόσμος ναι ρε με το Παναθηναϊκό παίζουμε και θα,το γαμαμε όπως το γαμαγε,το σεφ,μόνο τ παλιά με τον μπακατσια και τον καμπούρη έτσι πρέπει να,μπαίνουμε όλοι κόσμος παίκτες όχι αυτοι οι παίχτες αυτοι τελείωσαν χτες για,μένα πέρσι τελείωσαν για αλλους φέτος.οι αλλοι οι καινούργιοι ςτσινπρεπςι να μπαίνουν...απο κοντά μάγκες απο κοντα

Εικόνα xristoforas

εχεις δικιο και ενα πραγμα δε μπορω να καταλαβω...
ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ -19
ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟ -12 ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΝ??

ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΤΣΕΣΕΚΑ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΣΕΣΕΚΑ

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΣΑΒΒΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗ...ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Ο ΝΤΑΝΣΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΕΙ...ΟΤΙ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΔΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΠΑ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ....ΚΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΝ ΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...

ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣ-ΤΡΑΚΗ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ!!!

Εικόνα jimakos

Κάνεις ένα λάθος στο συλλογισμό σου. Όταν οι πιτσιρικάδες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ γύρισαν το ματς στην Κωνσταντινούπολη εμείς είμασταν από την πλευρά των νικητών και δεν ξέρουμε τι έγινε από την πλευρά των Ρώσων οπαδών.

Εικόνα Bad7

Απ'τον Μποχωριδη χασανε οπως ειπε ενας αδερφος στο βιντεο με την επιστροφη της ομαδας μας στο σεφ

Εικόνα markonis

Σε θέματα μπασκετικής τεχνικής έχω μαύρα μεσάνυχτα,ωστόσο ήταν φως φανάρι χθες πως κάτι δεν πήγαινε καλά στον πάγκο και στις αλλαγές.Ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής η ηττοπάθεια και θεωρώ ότι με δεδομένο πως δεν μπορείς με μια κίνηση να αλλάξεις όλους τους παίκτες,η αλλαγή προπονητή είναι αυτονόητη,έστω για να μετριαστεί η πίκρα του κόσμου και να φανεί πως κάτι πάει να αλλάξει,ανεξάρτητα αν αλλάξει τελικά.
Με αφορμή όμως τη χθεσινή προκλητική περιγραφή θέλω να τοποθετηθώ ως εξής.Πρώτον το άλλοθι του βάζελου είχε στηθεί από το πρώτο δευτερόλεπτο.Αν έχανε έφταιγαν οι πολλές απουσίες,το νέο ρόστερ κλπ.Ο Ολυμπιακός δεν είχε καμιά απολύτως δικαιολογία σύμφωνα με τους εκφωνητές,που μόνο μέσα δεν μπήκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα της αυτοκτονίας των παικτών μας.
Το φαινόμενο όμως δεν είναι μεμονωμένο.Στο ποδόσφαιρο γίνονται τα ίδια και χειρότερα όταν περιγράφουν βάζελο.Ο εκφωνητής είναι ταυτισμένος με τη ΜΠΥΡΑ-13 και περιγράφει με φοβερό πάθος εκτοξεύοντας ατάκες που σκοτώνουν όπως: « Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να παίξει την πρόκριση στους δυο αγώνες με την Αϊντχόφεν» !!!! κάτι που αργότερα είπε στη συνέντευξη και ο Αναστασίου; Τυχαίο;
Ερχόμαστε τώρα στις περιγραφές των αγώνων της ομάδας μας και βλέπουμε μια ουδετερότητα προς την αρνητικότητα λες και δεν αγωνίζεται ελληνική ομάδα!Πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου να φάμε γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και να πανηγυρίσουν οι εκφωνητές.Ψέμματα;

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνω απολυτως φιλε. Βλεπω κι εγω μια εκτεταμενη φιλοΠαναθηναϊκη μεταδοση αγωνων απο καναλια και ραδιοφωνικους σταθμους και μια αντιστοιχα κρυομπλαστρη εως εχθρικη για τον Ολυμπιακο. Αναζητειστε τα αιτια αυτης της καταστασης στον επίσημο Ολυμπιακο. Δεν μπορει. Αυτη η κατασταση δεν ειναι τυχαια και κατι πρεπει - μαζι με πολλα αλλα - να γινει...

Εικόνα REDHERAKLIO

Σωστός....Ο κάθε φίλος του Ολυμπιακού,μπορει να σου αναφέρει δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις

Εικόνα savvas gridlock

Όπως πανηγύριζε παλιότερα ο Αλέξης Σπυρόπουλος ας πούμε όταν τρώγαμε γκολ στο Τσου Λου.

Εικόνα REDHERAKLIO

Δεν είμαι ειδικός,αλλά το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού,από την εποχή που ανέλαβαν οι Αγγελόπουλοι,δεν μυρίζει ΘΡΥΛΟΣ από τον Πειραιά...Ανεξάρτητα από το αν νικάει ή όχι,ανεξάρτητα από το αν κατακτά τίτλους ή όχι,είναι τμήμα με νοοτροπία ξένη προς τον Ολυμπιακό..Δεν είναι τυχαίο το ότι παραμένει δεύτερο, ελλείψει τρίτου,όλα αυτά τα χρόνια...Κερδίζαμε συχνότερα τον βαζελίνα με χειρότερες ομάδες εμείς και καλύτερες αυτοί και στις χειρότερες εποχές... Ποιός δεν παραξενεύεται που τόσα χρόνια στο παρασκήνιο γίνονται όργια χωρίς η διοίκηση να μπορεί να τα αντιμετωπίσει?ΕΔΏ Ο ΤΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ "ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ" ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ,ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΦΙ...Εγώ νιώθω "μακριά" από το τμήμα,που χρόνια τώρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.Ούτε επίτηδες να το έκαναν οι Αγγελόπουλοι,τέτοια απαξίωση δεν θα την πετύχαιναν

Εικόνα el trick

ΠΟΝΑΩ
ΠΟΝΑΩ ΠΟΛΥ
ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΩ.
Δεν με ενδιαφέρει ποιός φταίει. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα πλέον που να αφορά αυτό που λέγεται μπασκετ. Ούτως ή άλλως από την επαρχία που ζω και εργάζομαι ελάχιστες φορές έγινε πραγματικότητα να παρακολουθήσω την ομάδα δια ζώσης. Πλέον θα σταματήσω να την παρακολουθώ και από τηλεοράσεως.
Μπορεί να λέμε ότι αποτελεί συστατικό κομμάτι της έννοιας που λέγεται ΘΡΥΛΟΣ, αλλά έχει από καιρό χάσει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να είναι κομμάτι του ΘΡΥΛΟΥ.

Εικόνα john

Μην λες τέτοια λόγια μην σκέφτεσαι έν θερμώ Δεν ειναι σωστό να παρατησουμε την ομάδα.Τωρα με καθαρό μυαλό αυτό σκέφτομαι

Εικόνα Chief Bromden

Μετά και το χθεσινό ο Μπαρτζώκας δεν έχει θέση στον Ολυμπιακό.
Προσπάθησε πολύ για να χάσει από αυτόν τον Παναθηναϊκό και τελικά το κατάφερε...
Χωρίς να θίξω το προπονητικό – αγωνιστικό κομμάτι που σίγουρα έχει μεγάλες ευθύνες μόνο και μόνο για λόγους ψυχολογικούς πρέπει να αποχωρήσει. Η παραμονή του θα προσθέσει μεγάλη πίεση στους ήδη επιβαρυμένους ψυχολογικά παίχτες και οργή στον δίκαια αγανακτισμένο κόσμο.

Όσον αφορά τους Αγγελόπουλους θεωρώ λάθος έστω και να ανοίξουμε κουβέντα για το αν πρέπει να παραμείνουν. Για το μόνο που μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς είναι η χλιαρή στάση τους όταν πρωτοανέλαβαν απέναντι στο σύστημα του Βασιλακόπουλου. Τώρα προχωράνε αλλιώς και αν έχουν αποτέλεσμα οι κινήσεις τους αυτό θα φανεί μακροπρόθεσμα και όχι άμεσα. Δεν περίμενα από χθες κιόλας να δω τις ισορροπίες να αλλάζουν . Ο Βαγγέλας όταν ανέλαβε ξεπάτωσε με το καλημέρα το σύστημα του Πατέρα γιατί αυτό βρισκόταν ακόμα στα σπάργανα. Οι Αγγελόπουλοι βρήκαν ένα ήδη εδραιωμένο σύστημα με σταθερές βάσεις που η αποδόμηση του πριν από μερικά χρόνια φάνταζε αδύνατη.
Και ας υποθέσουμε πως τους διώχνουμε ή παίρνουν πόδι μόνοι τους, ποιος θα αναλάβει; Ούτε στην διαδοχή Κόκκαλη είδα να κάνουν ουρές οι Γαύροι επενδυτές (εκτός Λαυρεντιάδη!!!) ούτε τώρα βλέπω να ευαισθητοποιείται κανείς στην υγιή προσπάθεια του Ερασιτέχνη έστω και στο ελάχιστο.

Εικόνα figurered

Οι Αγγελόπουλοι ποτέ δεν ταυτίστηκαν με το ερυθρόλευκο κοινό αίσθημα.

Πολύ κουλ για ένα λαό σαν του Θρύλου.

Ποτέ δεν έγιναν Σωκράτης, ποτέ δε θα γίνουν Βαγγέλας, και αυτό δε χρειάζεται πολλή σκέψη για να το διαπιστώσει κανείς, αρκεί να σκεφτεί με ποιον τρόπο μιλά ο οπαδός του Ολυμπιακού για τους δυο πρώτους και με ποιον για τους αφους : "Βαγγέλα γάμα τους" στον ένα, "κόσμημα οι Αγγελόπουλοι για τον Ολυμπιακό" (τάδε έφη Σάββας, και έχει απόλυτο δίκιο, δε σου βγαίνει να πεις γι' αυτούς "είναι οι γαμιάδες του βάζελου").

Δλδ ακόμα και η γλώσσα σου δεν πάει να πεις "τους πήδηξαν χωρίς σάλιο" κ.ο.κ. Όλα είναι τεχνητά και επιτηδευμένα στην περίπτωσή τους, όχι επειδή θέλει να τους πουλήσει κανείς εκδούλευση, αλλά γιατί απλά αυτό είναι οι Αγγελόπουλοι, είναι του σαλονιού αλλά όχι και του λιμανιού, είναι μπασκετικοί αλλά δεν ξέρουν τι είναι οφ σάιντ. Τουλάχιστον μπορεί κανείς να τους αναγνωρίσει ότι δεν υποκρίνονται.

Διά ταύτα δεν υπάρχει για τους αφούς. Είναι λίγοι. Το να με ρωτήσει κάποιος "και ποιοι θα έρθουν;" δεν μου λέει επισης τίποτε. Άλλο η διαπίστωση, άλλο η λύση του προβλήματος. Το ένα είναι η πραγματικότητα, το άλλο είναι το δέον, οι σφαίρες αυτές δε μπαίνουν η μία μέσα στην άλλη.

Εικόνα Bad7

https://el-gr.facebook.com/pages/PATRA-7-Offiicial-Page/1439819002918893 ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Σ'ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΣ!!!!!!

Εικόνα Bad7

Καποια λογια τα'γραψα στον εκενευρισμο μου απο την ηττα τον ευχαριστουμε για την ευρωκουπα αλλα τοσες ηττες απ'τον βαζελο τσαμπα και βερεσε δεν εχει ξαναγινει και εγω δεν αντεχω να καθομαι να βλεπω την ομαδα μου να χανει ετσι!!!

Εικόνα Bad7

Συγγνωμη ρε Μπαρτζωκα και'συ ομως σαν Ολυμπιακος θα'σουνα εκνευρισμενος την Πεμπτη!!

Εικόνα Bad7

και οχι μονο οι ηττες απ'τον βαζελο η κουπα του πρωταθληματος που χασαμε περσι τσαμπα και βερεσε ενω ειχαμε σπασει την εδρα τους ο αγωνας της Πεμπτης ηταν η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι

Εικόνα savvas gridlock

Δεν βλέπω τι γράφει, αλλά λογικά θα αναφέρεσαι στην ανακοίνωση της Θύρας 7 Πάτρας, που διάβασα στο olympiacos24. Μια χαρά τα λένε τα αδέρφια μας.

Εικόνα ALEXIS7GER

Αυτη ΣΑΒΒΑ

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΓΟ ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΔΩΣΕ ΠΙΚΡΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΕΣΤΗ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Η ΛΕΞΗ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!!!
Υ.Γ.1 ΑΡΑΓΕ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΤΩΡΑ,ΝΤΡΟΠΗ,ΟΡΓΗ,ΘΥΜΟ Η ΜΗΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ;;;;;ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΩΡΑ;;;;ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!!!!!
Υ.Γ.2 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ,ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!!
Υ.Γ.3 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ,ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!!
Υ.Γ.4.ΜΙΛΑΝ ΤΟΜΙΤΣ,ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΜΑΓΚΑ,ΠΑΙΧΤΗ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ,ΑΡΧΗΓΟ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ,ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΑΝΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ,ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΣΤΑ ΠΑΡΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ!!!ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΙΛΑΝ,ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ!!!!
Υ.Γ.5 ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΒΑΖΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ!!!!!!!!!
Υ.Γ.6 ΑΠΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.......ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

(ΠΑΤΡΑ-Ν.ΛΙΟΣΙΑ)

Εικόνα Bad7

σ'αυτη την ανακοινωση αναφερομαι που την υπογραφουν τα παιδια της Πατρας μαζι με τα παιδια απο τα Λιοσια

Εικόνα Bad7

Για να προπονεις τον Πανιωνιο και την Ολυμπια Λαρισα εισαι

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Βλεπω στήριξη σε Αγγελόπουλους. Εσείς δε γράφατε, θα τους βγει από τα λαιμά; Φταίει ο Μπαρτζώκας, παλιότερα ο Γιαννάκης, ο Καζλάουσκας, ο Γκέρσον.. Φοβερές αλλαγές στο σκηνικό είδαμε εχθες. Όσο επιμένουμε σε τεχνικές-ψυχολογικές αναλύσεις, χάνουμε την ουσία. Χωρίς τους γκρι χθες, θα είχαμε ρίξει 20 πόντους και σήμερα ο Μπαρτζώκας θα ταν θεός και ο Σπανούλης ημίθεος.
Προσοχή, δε λέω ότι έχουν ευθύνες και αυτοί, αλλά είπαμε, δεν κανουν οι άνθρωπο, δεν το χουν.

Εικόνα savvas gridlock

Kαι τώρα πιστεύω ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα και θα πάμε στη Μαδρίτη, στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Η διαιτησία χθες έπαιξε την τυπική έδρα που παίρνουν όλοι οι γηπεδούχοι, τίποτε τρομερό. Με τέτοιες διαιτησίες, αν εμείς είμαστε όπως πρέπει, θα κερδίσουμε όσες φορές χρειαστεί στο ΟΑΚΑ. Το θέμα είναι ο Μπαρτζώκας, που πρέπει να απολυθεί άμεσα.

Εικόνα john

Για εμένα χθες χάσαμε σχεδόν σίγουρα άλλο ένα πρωτάθλημα .Για την αλλαγή προπονητή που λέτε

Πως θα κάνει καλό μια αλλαγή προπονητή μεσουσης της περιόδου ; Το ρόστερ έχει φτιαχτεί απο τον Μπαρτζωκα για τον Μπαρτζωκα.Δεν έχω ειδικές γνώσεις πάνω στο μπάσκετ αλλά νομίζω πως αλλαγή προπονητή ίσως μπερδέψει περισσότερο τους ρόλους της ομάδας και των παικτών

Πως θα αναλάβει την ομάδα ένας νέος κοουτς που δεν θα έχει καμία εμπειρία σε ντέρμπι ΠΑΟ Ολυμπιακού ;Αλλα κυρίως πως θα αναλάβει ένας νέος κοουτς να διαχειριστεί ένα υλικό που δεν θα ειναι φτιαγμένο για αυτόν ;

Οπως φαίνεται απο τα λεγόμενα μου θεωρώ πως είμαστε σε αδιέξοδο γιατί είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο πάλι θα χάσουμε όλα τα εγχώρια.Και η πρόκριση σε f4 απο μονη της δεν συνιστά την χρονια επιτυχημένη

Εικόνα savvas gridlock

E όχι και ''μεσούσης της περιόδου'' ρε Γιάννη. Χθες άρχισαν τα επίσημα ματς. Ούτε η Ευρωλίγκα δεν άρχισε ακόμη.

Εικόνα john

Εννοώ πως δε θα υπάρχει δυνατότητα για το νέο προπονητή να δουλέψει απο την προετοιμασία την ομάδα. Αν απολυθεί ο Μπαρτζωκας ο καινούργιος θα πρέπει να διαχειριστεί ένα ρόστερ που δεν το επέλεξε αυτός να μοντάρει την ομάδα με ταυτόχρονες νίκες.Μεσα στη χρονια δε θα μπορεί να κάνει σαρωτικές αλλαγές ώστε να δουλέψει με ένα ρόστερ δικό του απλά θα κάνει κάποια μπαλώματα.Δεν ειναι ενδεδειγμένη η λύση αλλά απο το να συνεχίσει ο Μοαρτζωκας να ξεφτιλιζεται απο τον παο, ίσως και να το προτιμώ

Εικόνα Kaine

Μια επισήμανση μόνο. Είναι ΚΟΟΥΤΣ Μπαρτζώκας (κατά το ΚΑΠΤΕΝ Τζακ Σπάροου).

Εικόνα john

Είμαι στη σχολή για μάθημα και μόλις είδα το σχόλιο σου λύθηκα στα γέλια
Coach bar joke ass κατα το captain jack sparrow

Εικόνα jimakos

Τ Ο Υ Σ Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α. Ο Λ Ο Υ Σ!!!
Υ.Γ. Για τον Γιωργάκη τον Πρίντεζη. Πολύ ωραία τα είπες το καλοκαίρι για την Εθνική Ελλάδος. Τώρα, για να είσαι τίμιος με τον εαυτό σου περιμένω να γράψεις στο fb κάτι για την χθεσινή ξεφτίλα. Στο ίδιο ύφος όμως.
Για να σε βοηθήσω κάτι τέτοιο: "Όσοι δεν μπορούμε να νικήσουμε ΑΥΤΟΝ τον βάζελο με ΑΥΤΕΣ τις συνθήκες
ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΜΕ"

Εικόνα Son of Hoof

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΚΟΥΣΣΣ???