ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΤΖΙΩΛΗΣ: ''ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ''



Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα soccerplus.gr τα παρακάτω.
 
Ανακοίνωση με καταγγελίες που αφορούν την ΑΕΚ και «αυτούς που θέλουν να γυρίσουν το ποδόσφαιρο στο 1990» εξέδωσε ο επι 20ετίας παράγοντας του τρικαλινού ποδοσφαίρου και πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων Αθανασίος Μπουτζιώλης.  
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ ο οποίος στηρίζει την διοίκηση Σαρρή κάνει λόγο για απειλές εναντίον της ζωή του και προειδοποιεί με αγωγές αγνώστους και εφημερίδες  
Αναλυτικά ανακοίνωση:  
 «Οι εκβιασμοί, οι απειλές και η εκτόξευση λάσπης σε βάρος του προέδρου της ΕΠΣ Τρικάλων Αθανασίου Μπουτζιώλη, με αφορμή τον ορισμό του διαιτητή της Ένωσης μας Ευάγγελου Γρατσάνη στο παιχνίδι Παναιγιάλειος - ΑΕΚ έχουν τα όρια τους. Αυτοί που επιχειρούν να γυρίσουν το ποδόσφαιρο σε τακτικές της δεκαετίας του 1990 θα λάβουν την απάντησή τους και θα είναι σκληρή.
Η ΕΠΣ Τρικάλων ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με το σωματείο της ΑΕΚ και της εύχεται καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Football League. Όμως, κάποιοι κάνουν τα πάντα για να την μικρύνουν, ασχολούμενοι χωρίς λόγο και αιτία με την διαιτησία και προσπαθώντας με ψεύδη να επηρεάσουν πρόσωπα και καταστάσεις.
Καταγγέλλουμε στον ελληνικό λαό και ειδικότερα στον κόσμο του ποδοσφαίρου τους αγνώστους που τηλεφωνούν από χτες 9-9-2014 και απειλούν την ζωή και την ακεραιότητα του Προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Τρικάλων κ. Αθανάσιο Μπουτζιώλη , εναντίον των οποίων έχει ήδη υποβληθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης μηνυτήρια αναφορά. Παράλληλα η δικαιοσύνη έχει τον λόγο και για την εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ» που με δημοσιεύματά της στοχοποιεί, τόσο τον πρόεδρο της ΕΠΣ Τρικάλων Αθανάσιο Μπουτζιώλη, όσο και τους διαιτητές της ένωσής μας Ευάγγελο Γρατσάνη και Αλέξανδρο Αρετόπουλο, αν και ο τελευταίος συμπεριλαμβάνεται στον πίνακα της Superleague.
Είναι πασιφανές τι θέλουν να πετύχουν οι προαναφερόμενοι, οι οποίοι ασχολούνται με την διαιτησία, πριν την διεξαγωγή συγκεκριμένου αγώνα και πριν καλά καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι πασιφανές ότι κάποιοι ζουν στον κόσμο τους.
Διευκρινίζουμε ότι ο Γρατσάνης πρώτη φορά ορίζεται από την ΚΕΔ που είναι η μόνη αρμόδια για τις επιλογές διαιτητών σε παιχνίδι της ΑΕΚ. Γιατί κάποιοι βλέπουν φαντάσματα και προσπαθούν να δυναμιτίσουν τα πράγματα; Τι θα καταφέρουν;
Δεν είναι δυνατόν να σπιλώνουν πρόσωπα και υπολήψεις με πορεία ετών στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μακριά από εμάς κάθε παρασκήνιο, κάτι που επιβεβαίωσαν και τα σωματεία της περιοχής μας που επανεξέλεξαν με συντριπτική πλειοψηφία τη διοίκησή μας, κλείνοντας οριστικά το δρόμο στους παλαιομοδίτικες παράγοντες, ντόπιους και μη, οι οποίοι δεν καταφέρνουν τίποτα περισσότερο από το να εκτίθενται . Επίσης, τα σωματεία του νομού μας είναι και αρμόδια, και μας κρίνουν καθημερινά, για το χωρίς διακρίσεις έργο μας».

 
Ο Θανάσης Μπουτζιώλης αναφέρεται σε αυτό το δημοσίευμα της Ψ-Ώρας.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ 11-10-2014
 

 
Ας δούμε και το τι κατέθεσε ο Μπουτζιώλης στην εκδίκαση της υπόθεσης του υποτιθέμενου ''ντου'' ΜΑΡΙΝΑΚΗ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ στα αποδυτήρια των διαιτητών κατά το ημίχρονο του περυσινού τελικού Κυπέλλου Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.
 
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων, Θανάσης Μπουτζιώλης, ο οποίος ήταν επικεφαλής ασφάλειας αγώνα και κλήθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης των κατηγορουμένων, είπε: "Ο κ. Μαρινάκης, επειδή δεν πήγε στους διαιτητές στην έναρξη του αγώνα ως είθισται, πήγε στο ημίχρονο. Εγώ χτύπησα την πόρτα και ζήτησα την άδεια να μπούμε μέσα. Μπήκα μαζί με τον κ. Μαρινάκη και τον κ. Θεοδωρίδη. Ο κ. Μαρινάκης τους είπε 'σας εύχομαι καλή επιτυχία. Να σφυρίξετε 50-50 και ό,τι βλέπετε. Μην φοβάστε τίποτα'".
"Γιατί να μην φοβούνται τίποτα; Τους απειλούσε κανείς με κανένα πιστόλι ή κανένα μαχαίρι; Δεν σφύριζε ό,τι έβλεπε ο διαιτητής; Γιατί το είπε αυτό ο κ. Μαρινάκης;", ρώτησε η πρόεδρος του δικαστηρίου.
"Είναι κάτι συνηθισμένο. Δεν προκάλεσε κανέναν φόβο στους διαιτητές η παρουσία του κ. Μαρινάκη. Πρόκειται άλλωστε για διεθνείς διαιτητές που έχουν συνηθίσει να παίζουν μπροστά σε 60.000 κόσμο. Ο διαιτητής του αγώνα τιμωρήθηκε για 4-5 μήνες. Δεν θεωρώ ότι ένας διαιτητής μπορεί να κάνει εσκεμμένο λάθος σε τελικός κυπέλλου. Ο τελικός είναι μία γιορτή. Το χέρι που δεν έδωσαν ήταν ένα ανθρώπινο λάθος. Σε έναν τελικό, ο διαιτητής θα παίξει 50-50, θέλει δεν θέλει. Ό,τι λάθος κάνει, είναι ανθρώπινο".
Ο συνήγορος υπεράσπισης, Σταύρος Γεωργόπουλος, τον ρώτησε για συγκεκριμένα διαιτητικά λάθη, όπως την μπουνιά του Ινσαουράλδε στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και το γκολ οφσάιντ με το οποίο νίκησε ο Αστέρας Τρίπολης τον Ολυμπιακό. Ο κ. Μπουτζιώλης επιβεβαίωσε ότι έγιναν αυτά τα λάθη, λέγοντας ότι και αυτά τα θεωρεί ανθρώπινα λάθη.
Η πλευρά Μαρινάκη - Θεοδωρίδης, που εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους Γεωργόπουλο και Δημακόπουλο, προσκόμισε στο δικαστήριο έγγραφο της ΕΠΟ ότι ο Θανάσης Μπουτζιώλης είχε οριστεί υπεύθυνος ασφαλείας του αγώνα, προσκόμισε διαπίστευση του Βαγγέλη Μαρινάκη με την οποία είχε πρόσβαση σε όλους τους χώρους του γηπέδου, ενώ κατέθεσαν πλήθος δημοσιευμάτων από περιστατικά όπου παράγοντες διαμαρτύρονταν έντονα έως και υβριστικά προς τους διαιτητές πχ. Ζαβραδινός και Κωνσταντίνου που επισκέπτηκαν τον Μάνταλο στο Παναθηναϊκός - Πλατανιάς, διαμαρτυρίες του Χρήστου Πανόπουλου, του Κώστα Πηλαδάκη, του Ζήση Βρύζα, φράσεις που ειπώθηκαν στο Άρης - ΟΦΗ και ενός αγώνα του ΠΑΟΚ.
 
Ο υπεύθυνος ασφαλείας του τελικού Θανάσης Μπουτζιώλης χτύπησε την πόρτα των αποδυτηρίων των διαιτητών στο ημίχρονο, ζητώντας τους την άδεια να μπει μέσα με δύο ανθρώπους που είχαν διαπίστευση για πρόσβαση σε όλους τους χώρους του γηπέδου, το ΜΑΡΙΝΑΚΗ και το ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ. Αυτό το πράγμα αποτέλεσε την αιτία να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος των δύο παραγόντων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ ο ''Κιτρινιάρης'' της Ψ-Ώρας το μεταφράζει ως ''ο Μπουτζιώλης κάνει τα κέφια του Μαρινάκη''. Με τέτοια αστεία επιχειρήματα σύρονται στα δικαστήρια άνθρωποι τη σήμερον ημέρα, από μία Δικαιοσύνη ενός Κράτους που ''αβαντάρει το γαύρο, την ομάδα του Δημοσίου'', όπως μας ενημερώνουν οι ''γνώστες'' αντιολυμπιακοί. Το θέμα όμως είναι άλλο. Ο Μπουτζιώλης καταγγέλλει σήμερα ότι κάποιοι τον απειλούν και επιφυλάσσεται για νομικές ενέργειες εναντίον τους και εναντίον της Ψ-Ώρας.
 
ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΖΙΩΛΗ ''ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ'' ΚΑΙ ''ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '90'';
 
Αν όλα αυτα αφορούσαν τον Ολυμπιακό, θα γίνονταν αυτόματα πρώτη είδηση στα αθλητικά ΜΜΕ; Αν έβγαινε δηλαδή πρόεδρος μιας Ένωσης και κατήγγειλε ότι ''κάποιοι μικραίνουν τον Ολυμπιακό'' και ότι απειλούν τη ζωή του τηλεφωνικά, θα το βλέπαμε πρώτο θέμα σε όλα τα αθλητικά ειδησεογραφικά sites και σε όλες τις αντιολυμπιακές και ''αντικειμενικές'' εφημερίδες; Θα επενέβαινε εισαγγελέας, ασκώντας κάποια ποινική δίωξη σαν κι αυτή για το ψευτο-ντου στον τελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα; Τώρα τι γίνεται με αυτήν την είδηση;

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Γινεται να μικρυνει κι αλλο;

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Καλησπερα αδερφια.
Τον Μπουτζιωλη τον ξερω.δεν ειμαστε κολληταρια,αλλα τον ξερω χρονια.
Τον εκτιμω για πολλους λογους.
Απλα ωρες-ωρες θα πει τα πραγματα με το ονομα τους χωρις να φοβαται μηπως τσαλακωθει.
Πληρωνει πολλες φορες το γεγονος πως ειναι πολυ λαικος για βιτρινατες διοικητικες θεσεις.
Αν ο Μπουτζιωλης πει ΤΑ ΜΙΣΑ απ'οσα ξερει θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.
Ο τελικος με τον Αστερα στο ΟΑΚΑ εχει τοσο μεγαλο παρασκηνιο που καποιοι του Αστερα θα αλλαζαν χωρα αν ειχε αποκαλυφθει.
Γιατι καλες οι διαμαρτυριες και οι ψευτομαγκιες,αλλα υπαρχουν και πραγματα που εγιναν πισω απο τις καμερες...
Και εκει ηταν αλλιως τα πραγματα...με παρακαλια και κλαματα για μην αποκαλυφθει ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
Ξερουν εκει στον Αστερα για ποιο πραγμα μιλαω.Δε θελω να πω περισσοτερα.
Αυτα που λεει για την κουλα θα φανουν καποια στιγμη.
Ο Μπουτζιωλης ξερει πολλα.

Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Εικόνα Bad7

Ποσο θα'θελα ν'αποκαλυφθει αυτο το εγκλημα ποσο...

Εικόνα Bad7

Να γουσταρουμε ολοι τρελα

Εικόνα amy_edessa_7

Κακέ7, η φύση του RATM είναι τέτοια που ο "σακαφλιάς" θα έπρεπε πριν σχολιάσει να στείλει ό,τι ξέρει στο contact για να πάρει σειρά ο Σάββας και ξεβρακώσει, ως συνήθως!
Στείλε ρε μάγκα να γουστάρουμε!!!

Εικόνα amy_edessa_7

και ΝΑ* ξεβρακώσει!

Άντε γιατί μας τα 'χουν κάνει τσουρέκια, για ένα χέρι, οι ντροπιασμένοι Ολυμπιακοί...

Εικόνα savvas gridlock

Καλως ηλθες και καλα posts.

Εικόνα savvas gridlock

Στείλε ένα mail στην επικοινωνία αν θες, που θα το δούμε μόνον εμείς.

http://www.redsagainsthemachine.gr/contact