ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ MISFITS



Με αφορμή την χθεσινή ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός,
 
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη επίθεση που έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής (10/09) στο ΣΕΦ εναντίον της αποστολής του Ολυμπιακού από μία μεμονωμένη ομάδα ατόμων τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τον φίλαθλο κόσμο και την ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού. Κάθε μορφή κριτικής, ακόμη και οξείας, είναι ευπρόσδεκτη και κατανοητή, αρκεί να εκδηλώνεται με τρόπο υγιή και σύμφωνα με το φίλαθλο πνεύμα και τα αθλητικά ιδεώδη που πρεσβεύει η ομάδα μας
 
τα αδέρφια των MISFITS έγραψαν τα παρακάτω.
 
 
Αδέλφια , επίτηδες αφήσαμε μερικές μέρες να περάσουν ώστε να μπορούμε να δούμε τα πράγματα πιο ψύχραιμα. Δεν θα μπούμε σε αγωνιστικές αναλύσεις ,άλλωστε αυτό έχει γίνει πολλάκις ήδη .Απλά προς ενημέρωση του κόσμου μας θέλουμε να αποκαταστήσουμε κάποια ψέματα που γράφτηκαν σε γνωστες εχθρικές προς τον Ολυμπιακό ιστοσελίδες. Λοιπόν να το πούμε για να το ξέρετε όλοι ,κανένας οπαδός του Ολυμπιακού που πήγε να διαμαρτυρηθεί το βράδυ της Πέμπτης στο ΣΕΦ δεν χτύπησε ούτε τον προπονητή ,ούτε κανέναν παίχτη της ομάδας μας . Δεν είμαστε χαζοί να κάναμε κάτι τέτοιο, πρώτον επειδή πρόκειται για παίχτες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ και δεύτερον ξέροντας ότι κάποιοι εξυπνάκηδες θα βρουν πατήματα για να μας λοιδορήσουν ..Υ.Γ. Όσοι ήταν εκείνη τη νύχτα στο παρκινγκ ξέρουν πραγματικά τι έγινε κ τι δεν έγινε .Υ.Γ.2. Δεν θα μπούμε σε διαδικασία να σχολιάσουμε δημοσιά την χθεσινή ανακοίνωση της ΚΑΕ ,διότι πιστεύουμε πως η συνέχιση της αντιπαράθεσης μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ομάδα .Άλλωστε είμαστε της άποψης πως τα οικογενειακά θέματα λύνονται εκ των εσω και όχι με δημόσιες ανακοινώσεις και ποσταρισματα στο facebook . Y.Γ.3. Ολυμπιακέ Γιώργο Μπαρτζωκα σε ευχαριστούμε για την πρόσφορα σου στην ομάδα μας.. Υ.Γ.4.ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ , τώρα είναι που μας έχει ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Από τον καναπέ και από το facebook δεν λύνονται τα προβλήματα αδέλφια . Υ.Γ.5. Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ,Ζήτω η ΘΥΡΑ 7 !!! MISFITS GATE 7 CLUB
 
Συμφωνούμε απολύτως με την ανακοίνωση του συνδέσμου, αλλά κατανοούμε και τους λόγους για τους οποίους έγραψε αυτά που έγραψε η ΚΑΕ. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα, αλλά ακόμη κι αν υπάρξει, θα το λύσουμε ενδο-οικογενειακά και όχι μέσω των σεναριογράφων της LIVE SPORT, που πανηγύριζαν για ''τη φάπα που φάγανε οι γαύροι''.

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Αδέρφια αν οι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ (πάντα κεφαλαία) θυσιάσουν το ποσό που απαιτείται για να φέρουν τον προπονητή της εθνικής γαλλίας, θα λύσουν το πρόβλημα για πολλά χρόνια. Ας σκεφτούν πόσα λεφτά εξατμίζονται κάθε τόσο σε διάφορα αμερικανάκια που έρχονται και φεύγουν χωρίς να το καταλάβει κανείς. Με το γάλλο θα έχει σωστές και λίγες προσθήκες (με πρόσβαση στην αγορά της γαλλίας), θα παίξει θεαματικό και σκληρό μπάσκετ. Αν βέβαια συμφωνήσουν μαζί του για το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος, δεν μας πέφτει λόγος.

Εικόνα Kaine

Έχω μπερδευτεί λίγο με το τι ακριβώς συνέβη τελικά, μιας και δεν ήμουν παρών. Στην αρχή νομίζω ανεπίσημα η διοίκηση είπε πως δεν γίναν αυτά που γράφτηκαν, μετά βγήκε ανακοίνωση που καταδικάζει τα γεγονότα. Μετά η ανακοίνωση του συνδέσμου που δεν μου λέει και τίποτα, καθώς υστερόγραφα του τύπου "όσοι ήταν εκείνη τη νύχτα στο πάρκινγκ ξέρουν πραγματικά τι έγινε..." δεν διευκρινίζουν τίποτα. Θα πάρω την κουρτίνα δύο που βρίσκεται κάπου στη μέση, υποθέτωντας πως έγιναν όλα τα υπόλοιπα εκτός απ' το να πέσει ξύλο.

Εικόνα savvas gridlock

Κανείς δεν ακούμπησε κανέναν παίκτη ή προπονητή.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Παιδιά, ο Σπανούλης μόνο επί Μπαρτζώκα έπαιζε τόσο χάλια στον Ολυμπιακό. Είναι φανερό ότι ο προπονητής ήταν η γενεσιουργός αιτία του κακού. Από αυτόν ξεκινάνε όλα. Δεν τα λέγαμε ευθαρσώς όσο τον είχαμε προπονητή γιατί έτσι έπρεπε. Τώρα που έφυγε, δε γίνεται να μην τα λύσουμε αυτά. Τί συστήματα υπήρχαν για τον Σπανούλη; Πόσο τον εκμεταλλεύτηκε; Πόσο τον βοήθησε με άλλους παίχτες; Υπήρχε δεύτερος επιθετικός πόλος στα γκαρντ για να βοηθήσει τον Σπανούλη; Μέχρι και ο Τζόρνταν χρειαζόταν βαρβάτο συμπαίκτη δίπλα του. Και ο Γκάλης και όλοι. Ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό ήταν και πιθανώς είναι και τώρα μόνος του. Είναι καθαρά ευθύνη του Μπαρτζώκα. Συν του ότι ο βάζελος τον σημάδεψε όσο δεν σημάδεψε ποτέ ξανά άλλη ομάδα έτσι έναν παίχτη. Εγώ κρατάω ότι ακόμα κι' έτσι ο Σπανούλης έπαιρνε τις προσπάθειες. Δεν κρύφτηκε ποτέ.

Τα νεύρα που έχουμε δεν πρέπει να μας τυφλώσουν και να αρχίσουμε τους αφορισμούς για τα πάντα. Αυτοί οι παίχτες δεν πρόκειται -από εμένα τουλάχιστον- να δεχτούν τα πυρά που έπρεπε να δεχτεί ο Παπαλουκάς. Αυτοί οι παίχτες θα κριθούν για όσα κατάφεραν ή όχι οι ίδιοι. Εμείς έχουμε συσσωρευμένη από τα προηγούμενα χρόνια οργή και ξεσπάμε πάνω τους. Είναι λάθος αυτό. Πριν το 2012, ο Ολυμπιακός δεν παρουσίαζε κανένα -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- κόμπλεξ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Άρα, δεν μπορούμε να μιλάμε για τόσο γενικευμένη κατάσταση. Το πρόβλημα υπήρξε επί το πλείστον όσο ήταν ο Μπαρτζώκας στον πάγκο. Ξεκάθαρα. Τώρα έφυγε και πάμε για άλλα. Ας δούμε και τον Σπανούλη και τον Μάντζαρη και τον Σλούκα με άλλο προπονητή. Στο τέλος θα γίνει απολογισμός.

Εικόνα ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

συνφωνω μαζι σου αδερφε....και γω αποδοκιμασα και σωστο ειναι για να καταλαβουν πω πλεον δεν υπαρχει αλλο περιθωριο...και συμφωνω για την απομακρυνση μπαρτζωκα...καλος χρυσος γαυρος αλλα με την βαζελα δε μπορει...σωστη η επισκεψη στο σεφ...αλλα οχι ρε φιλε σηκω και φυγε σπανουλη...και ποιος να ρθει δλδ αμα φυγει ενας απο τους 2-3 κορυφαιους αυτη τη στιγμη στην ευρωπη??και γιατι παιρνει 2 εκατομμυρια...τι λετε ρε μαγκες??η τσσκα του εδινε 3 και εμεινε στο θρυλο επειδη γουσταρε και εμεις τον διωχνουμε??γιατι βαζελακι μαντζαρη το μπουλο??αμα ηταν βαζελακι και καυλωνε τοσο πολυ να παει για 100 και 200 χιλιαρικα διαφορα θα ειχε φαει....αρα δεν εμεινε μονο για τα λεφτα αλλα επειδη γουσταρει..τεσπα εγω εκνευριζομαι πολυ με καποιους καουμπουδες του διαδικτυου που λενε θα δειτε τι θα γινει στο επομενο με την λαμποραλ στο σεφ και τετοια....ας αφησουμε την ομαδα να ηρεμησει και να ηρεμησουμε ολοι μας...το μονο που μας λειπει αυτη η στιγμη ειναι ενας εμφυλιος στο κοσμο μας...φιλικα

Εικόνα savvas gridlock

Kανείς την Πέμπτη δεν έβρισε Μάντζαρη-Σπανούλη. Εδώ μέσα ειδικά, τον Σπανούλαρο τον έχουμε στηρίξει όσο ελάχιστοι. Για'μένα είναι ο μεγαλύτερος παίκτης στην ιστορία του τμήματος μπάσκετ μας, μακράν του δεύτερου.

Εικόνα vagio

Φιλε, τιποτα δεν θα γινοταν αν το αιμα της ομαδας εβραζε λιγακι. Λιγο ρε παιδι μου, λιγο!
Να εισαι σιγουρος πως αν ημασταν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα ειχαμε και καλυτερα αποτελεσματα. Οπως λεει κι ο κυρ Αποστολος παρακατω:

..πανω απ΄ολα επαναφορα στα...πατρια ηθη και εθιμα του ΘΡΥΛΟΥ.

Αυτο ειναι το νουμερο ενα ζητουμενο, και οι νικες θα ερθουν. Οσο δεν ερχονται, θα τα ακουν ολοι τους δικαια η αδικα. Ειναι μομματι της δουλειας τους. Ετσι ειναι, οπου φτωχεια και γκρινια.
Χασε, ναι! Αλλα χασε σαν αντρακι. Καποιος φταιει που ειμαστε, που γιναμε ετσι. Ο καλαμποκης και ο Γιαννουζακος, επαιζαν με πιο πολυ παθος.
Ουτε απειλες, ουτε επεισοδια ουτε απαξιωτικες κρισεις. Αλλα...βαρεθηκα να παιρνει καποιος την ευθυνη. Παρτην, αλλα κανε και κατι γι αυτο.

Εικόνα apostolos gaganis

Ξερεις οτι συγκρατιεμαι με το ζορι, vagio αδερφε μου. Συγκρατιεμαι ομως. ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ - ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ - ΔΙΑΘΕΤΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ Ι - Δ - Ε - Α! ΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ...

Αλλα...αλλα... Εφτασα ΠΙΑ, υστερα απο ΤΟΣΑ χρονια, στο σημειο να΄δω φωτογραφια με την ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ομαδα του βαζελου στο πρωτοσελιδο της οπαδικης τους φημεριδας και κεντρικο της τιτλο: ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! Ποιοί; Οι βαζελοι το΄παν αυτο σε΄μας! ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ! Δεν εχω ματαδει τετοια ΠΡΟΣΒΟΛΗ για την ομαδα μου... ΠΟΤΕ! Το πληκτρολογω κι η καρδια μου παει να σπασει απ΄την τρεχαλα και την οργη! Και δυστυχως, το΄ζησα και δαυτο... Δεν προκειται επομενως να ησυχασω στον αιωνα τον άπαντα, αν δεν το σβησω πληρωνοντας τους με το πιατο της ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ εκεινης που ταιριαζει σε τετοια καθηκια... ΑΥΤΟ ΣΥΓΓΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΖΗΤΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ; ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΊΠΟΤ΄ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΟΣΟ ΕΧΩ ΠΝΟΗ ΚΑΙ ΣΩΕΣ ΤΙΣ ΦΡΕΝΕΣ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!

Εικόνα vagio

Ετσι ακριβως κυρ Αποστολε μ'αυτο το πρωτοσελιδο. Τεραστια προσβολη.
Το χειροτερο ειναι πως τους ΔΟΘΗΚΕ το δικαιωμα να το κανουν αυτο. Μεσα μου λεω 'σαμπως αδικο εχει το πρωτοσελιδο??'. Με καποιον δεν πρεπει να τα βαλουμε κι εμεις? Εστω μεταξυ μας.

Εικόνα Aprosarmostos17

Κάνε μας τη χάρη ρε φίλε και μην ασχολείσαι με το μπάσκετ, ασχολήσου με τα άλλα αθλήματα. Κουραδόμαγκες σαν και σένα ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. Τις μαγκές σου με τους άλλους, ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΦΑΝΕΛΑ. Εμείς ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ τους αδερφούς Αγγελόπουλους για το ήθος τους και ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ τα παιδιά που μας έφεραν τα 2 ΠΙΟ ΜΑΓΚΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ που έχει πάρει ομάδα. Ο εχθρός είναι αλλού, όχι εδώ.

Εικόνα PHANTOM7

MHN AGXONESTE..SE KAPOIA FASH THA TIS ARPAKSOUN KAI OI ADERFES POU APARTIZOUN TON MPASKETIKO OLYMPIAKO..OSO KAI NA XTYPIONTAI OI LOUGKRES TIS KAE

Εικόνα μαουνιέρης

Σύγγαυρε, κάνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος!

Εικόνα savvas gridlock

Ήρεμα φίλε. Ανθρώπους που σκορπάνε καράβια με λεφτά για τον Θρύλο, δεν πρέπει να τους βρίζουμε.

Εικόνα PHANTOM7

e pano sta nevra mas re savva tha taakoune kai aftoi..kai sthn telikh to zhtoumeno einai to ekshs..ti tha
kanoune kai aftoi?oxi toy xronou,TORA.TORA EINAI H ORA GIA TOMES.

Εικόνα apostolos gaganis

Οχι να τους βριζουμε, αγορι μου. Συμφωνω. Με τιποτα. Κανεις ομως δεν ειναι υπερανω κριτικης, ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ. Δηλαδη ποιό ειναι το διλημμα; Για να καταλαβω. Να βριζει αδιακοπα, χυδαια και να προσβαλλει καταφωρα την ομαδα μου, δηλαδη ΕΜΕΝΑ ΚΙ΄ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ η ΄΄Πρασινη΄΄, μεσα σε...πακτωλο αγγελοπούλειων χρηματων ή χωρις αυτα; Αφου ούτως ή αλλως, θα με βριζει...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ: ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 0 - 3 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΩ! ΤΙΠΟΤ΄ΑΛΛΟ! Κι αυτο θελει πανω απ΄ολα επαναφορα στα...πατρια ηθη και εθιμα του ΘΡΥΛΟΥ. Γιατι, ειδικα στο μπασκετ, εχουμε απο καιρο ξεφυγει απο΄κει... Καταλαβαινομαστε. Δεν λεω να τα κανουμε ολα πουτανα, μολονοτι ευχομαι να μη συνεχιστουν με τιποτα τετοια ΟΔΥΝΗΡΑ καπατσα... Αλλα κι αυτες οι συνεχεις προστακτικες ρε παιδι μου του τυπου ΄΄Μη το΄να, μη τ΄αλλο΄΄που βλεπω απο δεξια κι αριστερα αυτο το 2-3ημερο, μου πεφτουνε κομματι βαριες και δυσπεπτες... Να΄δουμε ΚΑΤΑΜΑΤΑ την αληθεια λοιπον, χωρις γυαλοχαρταρισμα στις...γωνιες, ξεροντας οτι αυτη ΄΄γεννα το μισος΄΄. ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΑΕΙ. Τον στρουθοκαμηλισμο ( προσοχη: διδυμο αδερφι της ΄΄συνεσης΄΄ και της ΄΄ψυχραιμιας΄΄ ) εξακολουθουμε να τον πληρωνουμε ΠΟΛΥ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΑΚΡΙΒΑ. Περιμενω λοιπον ΓΕΝΑΙΕΣ και ταυτοχρονα ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ απ΄αυτους που΄χουν τα γκεμια της ομαδας. Λογικο; Λογικο. Το...κακο ειναι οτι και περσι εγραφα τα ιδια...Δηλαδη εδω υπαρχει ενας αδιακοπος καταιγισμος κακοβουλης κριτικης και αδικων επιθεσεων απο ενα καρο δικους μας κατα του γιγαντα Μαρινακη και την ιδια στιγμη οι αδελφοι Αγγελοπουλοι αντιμετωπιζονται - επισης απο ουκ ολιγους δικους μας - περιπου σαν...το Αγιο Δισκοποτηρο, με την επικρεμαμενη απειλη της αποχωρησης του πορτοφολιου τους - ΚΑΙ ΤΙΠΟΤ΄ΑΛΛΟ - απ΄το τμημα...Οχι κι ετσι... Ως ανθρωποι μπορει να΄ναι αξιοτατοι. Δεν αμφιβαλλω. Εδω κρινονται ομως σαν τιμονιερηδες του μπασκετικου Ολυμπιακου, οχι ως υποψηφιοι ή οχι για τον...Παραδεισο.

Να΄δουμε πώς θα πανε τα πραγματα στον - δυσκολο - αγωνα με την Βαλενθια. Δεν χρησιμοποιω σκοπιμα τη λεξη ΄΄παιχνιδι΄΄. Δεν υπαρχουν πια - για μενα - ΄΄παιχνιδια΄΄, για την ομαδα μπασκετ του Ολυμπιακου. Μονο αγωνες. Η εκβαση του θεωρω πως θα΄χει αποφασιστικη σημασια για τη συνεχεια, ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ. Θα τα ζησουμε εξαλλου. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΓΙΑ Ν΄ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΠΩΣ.

Εικόνα vagio

Οτι σκορπανε, σκορπανε. Δεν το αμφισβητουμε.
Καλυτερα ομως ειναι να χανεις αντρικια, η να χανεις αδελφιστικα? Μαλλον να προετοιμαζεσαι, να παιζεις, να χανεις και να αντιδρας αδελφιστικα.
Οταν καταφερω να απαντησω στον εαυτο μου, θα σου πω κι εσενα Σαββα. ΔΕΝ τους βριζουμε, αλλα... μας κανουν πραγματικα?

Εικόνα Aγγελος Μιχαηλ

Καλησπέρες.

Μπράβο στα παιδιά, απόλυτα συμφιλιωτική ανακοίνωση.
Ομόνοια έχουμε ανάγκη.
Ας το καταλάβουν και στην ΚΑΕ.
Θρύλος, ενιαίος και αδιαίρετος και στα 20 και βάλε τμήματα του Συνδέσμου.

Θρύλε μου γω σε αγαπώ
Μέσα από την καρδιά μου
Και γαύρους ξέρω πως θα δώ
Μια μέρα τα παιδιά μου

Σε μπάσκετ, μπάλλα και πινγκ-πονγκ
Φιλέδες και πισίνες
Κι ας έχω κόρες θα τις δώ
Κι αυτές τρελλές γαυρίνες.

Χαιρετώ.

Εικόνα PHANTOM7

OXI DEN EINAI ENIAIOS KAI ADIAIRETOS..EXEI 3 DIOIKHSEIS..MIA TOY MARINAKH POU SYNEXIZEI TON EFIALTH GIA TIS ALLOTHRISKES POUTANES OPOS O SOKRATHS..MIA TOY STRATHGOU POU TOYS GAMAEI KAI STO PING PONGK KAI MIA POU APOTELEITE APO ADERFATO KAI THN KSEFTILIZEI ENTOS KAI EKTOS GHPEDON H PRASINH POUTANA..DEN YPARXEI KAMMIA SYMFILIOSH ME THN KATASTASH TOY MPASKETIKOY OLYMPIAKOU..KAMMIA

Εικόνα ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

δλδ τωρα εσυ με αυτο το σχολιο βοηθας το μπασκετικο ολυμπιακο??βοηθας την ομαδα ή της κανεις κακο??σας εχει πει κανεις σε καποιους πως ειστε ποιο ολυμπιακοι ή οτι σας ανηκει περισσοτερο η ομαδα??αφηστε την ομαδα να ηρεμησει....πολυ σωστη ανακοινωση των παιδιων....οποιος δε γουσταρει οταν εχει αγωνα μπασκετ να καθεται σπιτι του και να μην βλεπει μπασκετ....αλλα αποδοκιμασιες και ματζαρη βαζελακι κομμενα

Εικόνα PHANTOM7

10 xronia den tous milaei kanenas gia na mhn tous kanoume kako kai mhn to ena kai mhn to allo..kai exoune katanthsei se plhrh parafonia me ton ypoloipo olympiako.kai sthn telikh den deixnoun na theloun na vohthisoun ton eafto toys aftoi.Koinos starxidia tous.H asylia teleiose..

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΝΕΡΓΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ.

Εικόνα PHANTOM7

TO MEGALYTERO MEROS TOY KOSMOU TOU OLYMPIAKOY EXEI SIXTHRISEI TO MPASKET..ENDEIKTIKO KAI H TELEFTEA EKPOMPH THS 7 POU TO APOTYPOSE PLHROS..EAN DEN GINOUN TOMES THEORO DISKOLO NA MHN EXOUME PAREMVASH..EIDEIKA TO SXOLIO TOY AKH GIA TON PERSINO TELIKO POU MAS ESFAZAN KAI TRELAINOTAN O MARINAKHS KAI OXI OI AFOI HTAN MAXAIRIA OPOS LEEI KAI O SAVVAS....

Εικόνα ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

καλα ρε φιλε ειναι ο τακης και ο τσουκαλας η αντιπροσωπευτικοτητα του κοσμου του ολυμπιακου πλακα μαε κανεις??δλδ τι τομες θες εσυ να ελεγχουμε εμεις την διατησια για να μας παιζει 80-20 υπερ??αυτα οι αγγελοπουλοι δε προκειτε να το κανουν ποτε...και για ποια ασυλια δεκα χρονων μιλας?σε αυτα τα 10 χρονια εχεις παρει 2 ευρωπαικα οσα δεν ειχες παρει σε ολη την ιστορια σου συμμετοχη σε τελικο ευρωλιγκας,σε πολλα φαιναλ φορ....σου εχει φερει παιχταραδεσ με καραβιες λεφτα σου πηρε πρωταθλημα μετα απο 15 χρονια και κυπελλο...αμα ο μαρινακης τρελαινετε ας κανει μια χορηγια 5 εκατομυρια καθε χρονο στο μπασκετ να βοηθησει κα ιτους αγγελοπουλους που τα εσοδα ειναι 1 εκατομμυριο....τουλαχιστον αυτος με τσ λ και πουλημα παιχτων ειναι κερδισμενος....απο παλικαριες χορτασαμε....και ποιοι ειστε εσεις ποου σιχτηριζετε το μπασκετ??αυτοι που ερχεστε 3 φορες το χρονο στο σεφ για τα ματς με τον βαζελο??στα υπολοιπα ματς που ειστε??ποιοι ειστε αυτοι που καταστρεψατε το σεφ και κρυβοσαστε πισω απο τις κουρτινες ξεφτιλιζοντας τον b2b πρωταθλητη ευρωπης και μη δινοντας την δυνατοτητα στην ομαδα να παλεψει εστω να γυρισει το παιχνιδι??ξερεις ποιοι παιζανε τοτε??ο παπανικολαου,ο χαινς,ο αντιτς....αυτοι που τωρα τους ζητατε πισω αυτους ξεφτιλιζατε τοτε....αλλαξτε τροπαριο για το καλο του ολυμπιακου....και αν δε μπορειτε καλο ειναι να μην ερχεστε ουτε αυτες τις 3 φορες το χρονο στο σεφ....δε θα λειψετε σε κανεναν....

Εικόνα PHANTOM7

TO YFOS THS TELEFTEAS EKPOMPHS THS 7 ANTIKATOPTRIZEI POLLA..GIA THYMISOY TI YFOS EIXE OTAN ADIKA KAPOIOI MALAKES STO KARAISKAKH EVRIZAN TO MARINAKH EPEIDEI FERAME 1-1 ME TO VAZELO.EN TELEI O MARINAKHS TO TMHMA POU XEI ANALAVEI TO EXEI MIA XARA KAI TON ERASITEXNH TON VOITHAEI..PAME STA TOY MPASKET TA KATHARA PLEON..KANEIS DEN EIPE FYGETE AGGELOPOULAIOI ALLA KANEIS DEN EIPE OMOS OTI TI KALA TA PATE.PARTO XAMPARI GIATI KAPOIOI PANE NA MAS ALOIOSOUN ISTORIKA TO DNA MAS..OLYMPIAKOS SHMAINEI TSAMPOUKAS KAI PATHOS.OLYMPIAKOS KAI KOBLEX APENANTI STHN OMADA TON POUSTHDON EINAI ENNOIES ASYMVIVASTES.TOUS EXOYME GAMHSEI STHN MPALA STA PETRINA XORIS NA XAME KALYTERH OMADA PANTA.LES OTI OI AGGELOPOULAIOI DEN THA PROSTATEPSOUN TON OLYMPIAKO APO TO PRASINO PARAKRATOS.AFTO ISODYNAMEI ME MOIROLATRIKH APODOXH HTTAS KATI POU DEN SYNADEI ME THN FYSH TOY OLYMPIAKOU.10 XRONIA KAI ENA PROTATHLIMA KAI AMETRHTES HTTES APO TOYS VAZELOUS,DEN GINETAI APLA.DEN EINAI STHN FYSH MAS.O OLYMPIAKOS THA EINAI KYRIARXOS SE OTI SYMMETEXEI STHN ELLADA KAI AFTO GIA KAPOIOYS APO EMAS(TOYS PERISOTEROUS DHLADH) EINAI ADIAPRAGMATEFTO.ME TA PARAPANO POU LES PERIGRAFEIS 2 IDIOKTHTES TOY OLYMPIAKOY POU TA LEFTA TOYS VAZOUN MEN AFILOKERDOS ALLA SE OLA TA ALLA DEN KANOUN GIA OLYMPIAKO.PAME STA OPADIKA..PIO MATS THA GYRIZES STO SEF?KAI ME TI ARXIDIA?ME AFTA POU EXASES APO TO MPOXORIDH ENO 2 LEPTA PRIN APO THN LHKSH ISOUNA STO +7? POU EXOUME MEINEI 1000-2000 MALAKES NA TA KANOUME POUTANA ANTIDRONTAS STHN KATRAKYLA KAI STIS SFAGES VLEPONTAS APO THN MIA ENA MIKRO EFTYXOS KOMMATI TOY KOSMOU STARXIDIA TOY KAI TI ORAIA KAI TI KALA KAI GO SPANOULIS GO KAI APO THN ALLH MIA DIOIKHSH ANHMPORH ANEVRH AXROMH KAI AGEFSTH KAI ENA SYNOLO PAIXTON LOULOUDES ANHMPOROI NA ORTHOSOUN ANASTHMA SE ENA PREZAKIA?POU STO MATS ME TO PANO GIA TO DIAMANTIDI TON KOLLHTO MOU 45 XRONO ANTHROPO ME 2 PAIDIA TON MAZEPSANE OI MPATSOI KAI TOYS TON PHRAME MESA APO TA XERIA? ESY NOMIZEIS THA LEIPSOUN APO KANENA OI XEIROKROTHTES TOY OBRADOVIC,OI TYPOI POU YPSOSANE PANO SPANOULHS=OLYMPIAKOS,AFTOI POU STO SEF LEGANE OTI AN TO PAREI O VAZELOS DEN PEIRAZEI THA PAEI STHN ELLADA?OI AFTOI POU STA FORUM TOYS MAS APOKALOUN "XARTZILIKOMENOUS" KAI OTI MAS ESTELNE O KOKKALHS KAI O MARINAKHS NA KANOUME EPEISODIA GIA NA TIMORITHEI TO MPASKET?TRIKYMIA EN KRANIO KAI KATANTIA NA GRAFONTAI AFTA..ALLA ENOIA SOY EMFYLIOS DEN PROKEITAI NA YPARXEI GIATI OI SYGKEKRIMENOI EINAI MEGALES KOTES.EITE SOY ARESEI EITE OXI TO TMHMA TOY MPASKET STHN SYNEIDHSH TOY MESOU OLYMPIAKOY EINAI PLEON YPOLOGO...

Εικόνα ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

η αντιδραση απο 1000-2000 ατομα να διακοπτεται ο αγωνας φιλε μου και να μη μπορει η ομαδα να τελειωσει το ματς ενω πριν 10 μερες εγινε πρωταθλητρια ευρωπης ειναι ντροπη....αμα θελατε να αντιδρασετε την μερα που ηρθε ο πρεζακιας στο σεφ επρεπε να τον φατε ζωντανο.....δυναμιτακια και μαλακιες δεν εχουν κανενα νοημα

Εικόνα savvas gridlock

Ναι, αλλά μεσολάβησαν αυτά στο δεύτερο τελικό,

http://www.rednews.gr/permalink/46096.html

για τα οποία οι διαιτητές όχι μόνο δεν έφυγαν από το ΟΑΚΑ, αλλά ο κύριος Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με...πρόστιμο και 3 μήνες καλοκαιρινές διακοπές.

http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/treis_mhnes_apokleismos_se_dhm...

Όταν υπάρχει ασυδοσία, μην περιμένεις όλοι να μένουν απαθείς. Ειδικά στον τρίτο τελικό, που η διαιτησία πάλι σφύριζε το βάζελο, εσύ πίστευες ότι και τίποτε να μην γινόταν από την κερκίδα, θα μας άφηναν να γυρίσουμε τη σειρά;

Εικόνα PHANTOM7

PESTA RE SAVVA GIATI H PIESH MAS EXEI FTASEI 40..PESTA RE SAVVA GIATI NOIOTHAME OI MALAKES THS YPOTHESHS..PESTA RE SAVVA GIATI NOITHOUME OTI SFAZOUN TON EFHVO KAI AFTO DEN TO ANTEXOUME(KAI PROSOPIKA DEN TO SIZHTAO KAI DEN TO DIAPRAGMATEVOMAI ME KANENA.OTAN SFAZOUN TON EFHVO H LYSH EINAI MIA:POLEMOS).TI NA MAS AFISOUNE?KATARXHN DEN MPOROUNE TA PAIDIA ALLA KAI SE STIGMES POU MPOROUSAN OI GKRI THN DOULEIA TOUS.OMOS H TELEYTAIA HTTA EDOSE EMFASH STO DEN MPOROUN..

Εικόνα ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

μην τα ισοπεδωνεις ολα ρε αρχοντα...ο σπανουλης ο μαντζαρης και οι λοιποι ηταν αυτοι που πηραν το κυπελλο το πρωταθλημα και τα ευρωπαικα....κραξιμο ναι...οχι ισοπεδωση....γαμηστε τον πρεζακια οπου τον βρειτε...μονο αυτο

Εικόνα savvas gridlock

O Mαρινάκης δεν είναι κερδισμένος, ίσα βάρκα ίσα πανιά είναι κάθε χρόνο, ενώ ως τώρα έχει ξοδέψει από την τσέπη του πάνω από 70 εκ. ευρώ σε ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΕ-ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ, δίχως να πάρει ούτε σεντ του ευρώ πίσω. Εδώ μέσα τουλάχιστον, υπάρχουν αρκετά άτομα με διαρκείας στο μπάσκετ, ενώ εγώ συγκεκριμένα πήγαινα στο μπάσκετ με οικογενειακό διαρκείας πριν έρθει ο Ιωαννίδης το 1991. Σε όλα τα ματς της Α1, υπάρχει παρουσία οργανωμένων, κάτι που βλέπεις στα πανιά που απλώνονται. Το γιατί αυτοί δεν κάνουν κερκίδα και δεν φωνάζουν, αφορά καθαρά την στάση της διοίκησης όλα αυτά τα χρόνια. Φαντάζομαι εσύ που δυσφορείς για τη μειωμένη παρουσία των γαύρων στο ΣΕΦ στα ματς της Α1, αναρωτιέσαι το ''πού είναι η 7;''. Σωστά; Ποιοι θέλεις λοιπόν να έρθουν στο γήπεδο, αυτοί που λες ότι καταστρέφουν το ΣΕΦ και ''κρύβονται πίσω από τις κουρτίνες'' (αν μπορείς να μου εξηγήσεις αυτό το τελευταίο τι ακριβώς σημαίνει, γιατί μόνο τον Πρασινοφρουρό θυμάμαι να στέκεται ηλιθιωδώς εκεί, δίχως να βγαίνει νόημα το γιατί το κάνει). Και κανείς δεν κατέστρεψε το ΣΕΦ στον τρίτο τελικό των play off του 2013. Ούτε καρεκλάκι δεν έσπασε. Όπως κατηγορείς τον Phantom7 για διασπαστική τακτική (και συμφωνώ, όπως είδες του απάντησα), μην κάνεις το ίδιο χωρίζοντας τον μπασκετικό Ολυμπιακό από τον υπόλοιπο Ολυμπιακό, με επιθέσεις στο Μαρινάκη και στη Θύρα 7.

Εικόνα ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

δεν κανω επιθεση στο μαρινακη τον αγαπαω και τον σεβομαι γιατι εχει φτασει την ομαδα ψηλα....δεν τα βαζω με την θυρα 7 γιατι ειναι αδερφια και νιωθουμε τα ιδια συναισθηματα στις νικες και στις ηττες...τα βαζω με τους μπαχαλακηδες που πανε και τραμπουκιζουν παιχτες...ουτε με αυτους που ενω η ομαδα παει να γυρισει το τελικο περυσι στο σεφ το τεταρτο αρχισαν να αναβουν καπνογονα και μαλακιες και μας κοβουν το ρυθμο...δε ξεχωριζω τμηματα ο ολυμπιακος ειναι ενας και αδιαεραιτος....γιαυτο το τμημα που εχει μεγαλυτερη αναγκη γιατι δεχεται πολεμο απο την μεγαλυτερη αλητεια του του ελληνικου αθλητισμου θελει και την μεγαλυτερη στηριξη απο ΟΛΟΥΣ μας....στηριξη στους προεδρους για να καθαρισουμε την σαπιλα του κοκκακια

Εικόνα PHANTOM7

DEN MILHSE KANEIS GIA MPAXALAKHDES.AN DEIS PIO PANO EXO STHLITEYSEI ANTIDRASEIS MERIDAS KOSMOU TOY OLYMPIAKOY(THN EPITHESH STO MARINAKH OTAN FERAME 1-1 ME TO VAZELO).OYTE EINAI AYTOSKOPOS TO MPAXALO.DEN GINETAI OMOS PAGIOMENES KATASTASEIS NA TIS TROME AMASHTES.E TOTE THA GINEI MPAXALO.AN DEN TA THELEI AFTA H DIOIKHSH THS KAE AS PROSTATEPSEI THN OMADA KAI MEIS MAZI THS KAI SE OPOION GOUSTAREI SKETA MPAXALA THA TOY KOPEI TO XERI..PROS TO PARON OMOS DEN VLEPEI KANEIS FOS KAI THA XOYME KAI APODOKIMASIES KAI GRINIA KAI MOURMOURA KAI KRAKSIMO.EKTOS AN PREPEI VREKSEI XIONISEI STON OLYMPIAKO NA VGAZEI O KOSMOS TO SKASMO GIA "TO KALO THS OMADAS" EIDES ESY KANA KALO? GIATI 10 XRONIA ME EKSAIRESH MIA DIETIA TOY IVKOVIC TO PSAXNOUME.KAI EN TELEI AFOU KAPOIOI KAKOI KRAZOUNE AS MAS POUN KAI KAPOIOI ANTITHETOI ME AYTH THN APOPSI TI PREPEI NA GINEI APO DO KAI PERA..MONO MHN EINAI PALI TO CLASSICO "YPOMONH" VARETHIKE O KOSMOS THN KARAMELA

Εικόνα PHANTOM7

SIMFONO SE OLA SAVVA..DEN EINAI DIASPASTIKH RE FILE PROS THEOY..ALLA RE POUSTH MOU SAS TO ZHTAME RE MALAKES AGGELOPOULOI.KANTE TA POUTANA OLA APENANTI STO PREZAKIA,VALTE LOURRIA STOYS PAIXTES OPOU PREPEI KAI MEIS MIA GROTHIA APO PISO THA MAZEFTOYME..ALL OXI YPOMONH KAI YPOMONH AKI NTAKSEI TO NA KAI NTAKSEI TALLO..THN KANAME THN YPOMONH.KAIROS GIA TOMES TORA.DEN PAEI ALLO

Εικόνα PHANTOM7

EPEISHS O "XORISMOS" POU KATADEIKNIO STA TMHMATA TOY OLYMPIAKOY EINAI MONO OSON AFORA TIS DIOIKHSEIS.GIA NA GINO PIO SYGKEKRIMENOS:H TAKTIKES THS DIOIKHSHS ERASITEXNH,KAE KAI PAE EINAI ENTELOS DIAFORETIKES ME DIAFORETIKA FISIKA APOTELESMATA.OSON AFORA TON KOSMO KAI THN EPITHYMIA TOY GIA DIAKRISEIS KAMIA DIAFOROPOIHSH

Εικόνα jimakos

Για το ¨ματζαρη βαζελακι¨ μαζί σου. Αλλά ούτε αποδοκιμασίες? Δηλαδή κατα τη γνώμη σου πως έπρεπε να αντιδράσει ο κόσμος στην ξεφτίλα της Πέμπτης? Πάλι με χειροκρότημα και ¨δεν πειράζει¨? Πάλι υπομονή?
Όπως έγραψε ,σε άλλη ανάρτηση, ο κ. Απόστολος ¨τα σαγωνια ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ πονανε, αδελφε. Απ΄το πολυ σφιξιμο της υπομονης.¨

Υ.Γ. Για να το διευκρινήσω μιλάω μόνο για αποδοκιμασίες. Ακραίες καταστάσεις δεν ταιριάζουν σε μας.

Εικόνα ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

συνφωνω μαζι σου αδερφε....και γω αποδοκιμασα και σωστο ειναι για να καταλαβουν πω πλεον δεν υπαρχει αλλο περιθωριο...και συμφωνω για την απομακρυνση μπαρτζωκα...καλος χρυσος γαυρος αλλα με την βαζελα δε μπορει...σωστη η επισκεψη στο σεφ...αλλα οχι ρε φιλε σηκω και φυγε σπανουλη...και ποιος να ρθει δλδ αμα φυγει ενας απο τους 2-3 κορυφαιους αυτη τη στιγμη στην ευρωπη??και γιατι παιρνει 2 εκατομμυρια...τι λετε ρε μαγκες??η τσσκα του εδινε 3 και εμεινε στο θρυλο επειδη γουσταρε και εμεις τον διωχνουμε??γιατι βαζελακι μαντζαρη το μπουλο??αμα ηταν βαζελακι και καυλωνε τοσο πολυ να παει για 100 και 200 χιλιαρικα διαφορα θα ειχε φαει....αρα δεν εμεινε μονο για τα λεφτα αλλα επειδη γουσταρει..τεσπα εγω εκνευριζομαι πολυ με καποιους καουμπουδες του διαδικτυου που λενε θα δειτε τι θα γινει στο επομενο με την λαμποραλ στο σεφ και τετοια....ας αφησουμε την ομαδα να ηρεμησει και να ηρεμησουμε ολοι μας...το μονο που μας λειπει αυτη η στιγμη ειναι ενας εμφυλιος στο κοσμο μας...φιλικα

Εικόνα savvas gridlock

Δεν υπάρχει αυτό το ''βαζελάκι Μάντζαρη τον πούλο'', δημιούργημα των ΑΡΔ είναι.