ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ''ΓΑΥΡΟ''



Αντιγράφουμε το θέμα από την ιστοσελίδα του ''ΓΑΥΡΟΥ'', το οποίο αφορά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο αθλητής του τμήματος πινγκ πονγκ του Ολυμπιακού, Κώστας Παπαγεωργίου, στο δημοσιογράφο Λευτέρη Ελευθερίου.
 
Ο Κώστας Παπαγεωργίου περιμένει πώς και πώς το παιχνίδι με τον ΑΣ Πέρα, που θα γίνει στις 16 Νοεμβρίου και θα είναι η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο διεθνής παίκτης, που είναι στο νούμερο 58 της παγκόσμιας κατάταξης, θέλει να παίξει απέναντι στον Γάλλο διεθνή Στεφάν Γουές με τους όρους του. Στη Λισσαβόνα ο Παπαγεωργίου έχασε από τον Γουές και τώρα είναι λογικό να θέλει την εκδίκησή του.
Ο Παπαγεωργίου, που έχει έξι τίτλους στο ατομικό, αλλά, «το μυαλό μου είναι ξεκάθαρα στην ομάδα, στον Ολυμπιακό, έχω καιρό για να σκεφτώ το ατομικό», απέδειξε από πολύ νωρίς ότι το μυαλό του είναι στον Ολυμπιακό. Και μάλιστα με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο. «Να γράψεις ότι του έκανε πρόταση η γαλλική Ποντουάζ και αρνήθηκε γιατί ήθελε να τιμήσει τη συμφωνία που έκανε με τον Ολυμπιακό», είπε ο Γιώργος Χριστοφοράκης. Η γαλλική Ποντουάζ δεν είναι μόνο ομάδα της Α1 Γαλλίας, αλλά κατέκτησε και το τελευταίο Champions League της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, είναι, δηλαδή η τελευταία πρωταθλήτρια Ευρώπης. Μάλιστα, σε αυτή έχει παίξει και ο Παναγιώτης Γκιώνης, τη σεζόν 2008-09 Δυστυχώς ο Παπαγεωργίου δεν μπορούσε να τα συνδυάσει, δηλαδή να παίξει στην Α1 της Ελλάδας και στην Α1 της Γαλλίας, διότι αυτό δεν επιτρέπεται. Ετσι ξεκαθάρισε ότι παίζει στον Ολυμπιακό και λίγο έλειψε να το πληρώσει, διότι η Αμικάλ Λεγκ Σεζέρ, που τον είχε υπογράψει για την Α2 Γαλλίας, απέσυρε τη συμμετοχή της από το πρωτάθλημα της Γαλλίας.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Και έτσι βρέθηκε η Ρουέν, ε;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι. Αλλά δεν με θέλουν για όλα τα παιχνίδια. Μόνο για 5 ή 6 από τα 18. Αλλωστε, πληρώνομαι ανά παιχνίδι. Αν παίξω 4, παραδείγματος χάρη, θα πληρωθώ 4. Ισχύει το ίδιο για το αν παίξω παραπάνω παιχνίδια. Φυσικά, το πρωτάθλημά τους ακόμα και στην Α2 είναι ανώτερο από το ελληνικό. Σε αυτό υπάρχουν 9 ομάδες που είναι «φωτιά» και ακόμα και η ένατη είναι ίδιας ποιότητας με τον Ολυμπιακό.
Ε: Με την Ποντουάζ πώς προέκυψε;
Α: Ενδιαφέρθηκαν αφού χτύπησε ξαφνικά ο Κινέζος τους. Αλλά είχα ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.
Ε: Είσαι πλέον σε μία ομάδα που δεν συνηθίζει να αφήνει την κορυφή όταν τη βρίσκει.
Α: Όπως λένε, είναι πιο εύκολο να ανέβεις στην κορυφή από το να μείνεις εκεί.
Ε: Τώρα τι βλέπεις;
Α: Δεν ξέρω τι θα γίνει φέτος. Πέρυσι, παρʼ ό,τι ήταν οι ομάδες ισοδύναμες κρίθηκαν πάρα πολλά στο πρώτο παιχνίδι. Φέτος ως ποιότητα είναι σίγουρα το καλύτερο πρωτάθλημα. Όχι μόνο για τον Ολυμπιακό και το Πέρα. Η επιστροφή κάποιων άλλων παικτών του δίνει υψηλή δυναμική, θα παίξει ο Βλοτινός και ο Παπαδημητρίου. Εχουν ανέβει κάποιοι μικροί παίκτες. Μακάρι να μην έχουμε βέβαια τόσο ανταγωνισμό, να μην είναι τόσο συναρπαστικό και να το πάρουμε εύκολα. Αλλά με το Πέρα νομίζω ότι τα παιχνίδια μας θα είναι συναρπαστικά. Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη για το τι θα γίνει στους μεταξύ μας αγώνες.
Ε: Στη Λισσαβόνα τι συνέβη; Υποθέτω ότι δεν είσαι ικανοποιημένος με την απόδοσή σου.
Α: Ατομικά σίγουρα, δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Μου φαίνεται ότι με επηρεάζει πολύ η αλλαγή της μπάλας, δηλαδή το πλαστικό μπαλάκι. Δεν μπορώ να το συνηθίσω προς το παρόν.
Ε: Δηλαδή μετά από 50 μέρες προετοιμασίας με την Εθνική, δεν είδες αποτέλεσμα.
Α: Μπορεί να έκανα προπονήσεις και προετοιμασία, δεν είχα παίξει κανένα επίσημο παιχνίδι. Ούτε ένα. Ηταν να γίνει ένα τουρνουά στην Ελλάδα, αλλά δεν είχε τις απαραίτητες συμμετοχές. Οι πλαστικές μπάλες με τις οποίες εμείς κάναμε προετοιμασία ήταν κάπως διαφορετικές από εκείνες που χρησιμοποιήθηκαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Ε: Δεν ήταν της ίδιας εταιρείας;
Α: Όχι, και επειδή ήταν άλλης εταιρείας, τώρα που είναι αρχή, είναι πειραματικές. Η διαφορά τους είναι μεγάλη. Τώρα που είναι οι πρώτες παραγωγές, τα μπαλάκια είναι λιγότερο ανθεκτικά και σπάνε με το τίποτα. Στην προετοιμασία λίγο έλειψε να μείνουμε από μπάλες.
Ε: Αυτός πρέπει να είναι ένας λόγος που πας στη Γαλλία.
Α: Οπωσδήποτε. Ολες οι διεθνείς διοργανώσεις από εδώ και πέρα θα γίνονται με πλαστικό μπαλάκι. Χρειάζομαι οπωσδήποτε εικόνες και πρέπει να βρω τον τρόπο να παίξω με αυτό. Στην Ελλάδα θα υπάρξει μεγάλο μπέρδεμα, διότι θα παίξουμε όλο τον πρώτο γύρο με το κανονικό μπαλάκι και από τις αρχές του 2015 θα το γυρίσουμε σε πλαστικό.
Ε: Ποια είναι η διαφορά με το προηγούμενο μπαλάκι; Παίρνει ψηλότερο γκελ;
Α: Όχι, το θέμα είναι ότι παίρνει λιγότερα φάλτσα. Είμαι ένας παίκτης που δεν στηρίζεται στην ταχύτητα και στη δύναμή του, αλλά στην τεχνική. Βάζω φάλτσα στο μπαλάκι και αυτή η αλλαγή δεν με ευνοεί. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσπαθήσω. Και θα δούμε αν μπορώ να αποκτήσω οικειότητα. Γενικά δεν καταλαβαίνεις διαφορά. Ο κόσμος θέλει να βλέπει ράλι.
Ε: Είναι σοκ για τον κόσμο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης που η Πορτογαλία νίκησε τη Γερμανία;
Α: Μπορεί να μοιάζει έτσι, αλλά από πέρυσι, στη διοργάνωση που εμείς ήρθαμε δεύτεροι, το πίστευαν, κυρίως επειδή δεν έπαιζε ο Τίμο Μπολ. Οι Πορτογάλοι έδειχναν πολύ δυνατοί με την τριάδα που έχουν και το πίστευαν ότι από πέρυσι μπορούσαν να τους κοντράρουν. Βέβαια, ήταν απροπόνητος ο Οφτσάροφ, ήρθε εσπευσμένα όταν είχαν ένα τραυματισμό. Αλλά τέλος πάντων. Η ιστορία έγραψε.
Ε: Αποκαθήλωση. Αλλά αυτή είναι μία νέα αγορά για την επιτραπέζια αντισφαίριση. Αλλωστε πέρυσι που πήρε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, είχε Πορτογάλο ξένο.
Α: Εδώ και χρόνια επενδύουν στο παιχνίδι οι Πορτογάλοι. Εχουν Κινέζους προπονητές, έχουν φτιάξει προπονητικά κέντρα και η φουρνιά τους ήταν εντυπωσιακή. Δεν γίνεται να βγάζεις συνεχώς πάρα πολύ καλούς παίκτες. Τώρα θα βγάλουν κι άλλη φουρνιά. Δεν ξέρω αν θα πάρουν το Ευρωπαϊκό, αλλά θα είναι μία πάρα πολύ καλή φουρνιά.
Ε: Θα είναι σταθερή δύναμη. Και έχουν ήδη παραγωγή.
Α: Ναι, έτσι γίνεται. Νομίζω ότι έχουν βρει τον τρόπο να βγάζουν παίκτες.
Ε: Εδώ τώρα τι βλέπεις;
Α: Εδώ είναι τα πράγματα θολά. Τα παιδιά παίζουν πινγκ-πονγκ, αλλά η παραγωγή είναι άλλο κεφάλαιο. Βεβαίως, οι καιροί είναι δύσκολοι.
Ε: Μα σε δύσκολους καιρούς βγάζεις αθλητές. Όταν είναι εύκολοι, τα παιδιά δεν νοιάζονται για τον αθλητισμό. Όταν είναι δύσκολοι θέλουν να αθληθούν, για να μπορέσουν να πετύχουν και να ξεφύγουν από τη φτώχεια. Το γεγονός ότι η κατάστασή μας είναι έτσι αποτελεί άλλοθι;
Α: Γενικά, καλοί παίκτες βγαίνουν από χώρες και καθεστώτα που ο κόσμος δεν έχει χρήματα, αλλά που έχει το κράτος, για να μπορεί να επενδύσει στον αθλητισμό. Εδώ το κράτος φαίνεται ότι δεν έχει λεφτά για να επενδύσει στο δικό μας σπορ. Υπάρχει ένας ομοσπονδιακός προπονητής για άντρες-γυναίκες, δεν πάμε ποτέ σε αγώνες, δεν υπάρχουν χρήματα.
Ε: Αρα καφενείο.
Α: Δεν είναι καφενείο, απλώς δεν βγαίνουν. Το ίδιο ισχύει και για τους μικρούς. Δεν πάνε ποτέ σε αγώνες και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πάντως έχεις ένα πόντο. Είμαι πολιτικός μηχανικός και επειδή οι δουλειές δεν πάνε καθόλου καλά, αναγκάστηκα να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι, βρήκα την ευκαιρία στο εξωτερικό για να παίξω.
 
Μεταφέρουμε κι ένα σχόλιο ενός αδερφού από το forum των ultras.gr.
 
..τέλος αφού διαβάσαμε για τον Παπαγεωργίου που σεβάστηκε την συμφωνία με τον Ολυμπιακό (αφού έχει αρχίσει και η σεζόν) και δεν πήγε στη Γαλλική ομάδα, (τ\' ακούς αρχηγάρα Αβρααμ που την κοπάνησες στο παραπέντε..?) να δούμε και μια φώτο απ΄ τον χώρο προπόνησης της ομάδας που γίνεται σε μια μικρή αίθουσα του 3ου λυκείου Πειραιά κοντά στο Παπαστράτειο..
στη φώτο η Κωνσταντίνα Παρίδη με την Μαρία Χριστοφοράκη και στον μέσον η Δέσποινα Δάνδουλα που αποχώρησε απ΄ την ομάδα το καλοκαίρι αλλά είναι πάντα κοντά (παίζει άλλωστε και ο γιος της ο Γιωργάκης ως αναπληρωματικός στην πρώτη ομάδα) σε αυτό τον χώρο προπονούνται άνδρες-γυναίκες και ακαδημία, πάνω απ΄ τα τραπέζια βλέπεται τα φιλέ αφού στον ίδιο χώρο προπονούνται και τα μινι του βόλεϊ, υπάρχει έντονο πρόβλημα χώρου, όμως όλοι κάνουν υπομονή ξέρουν ότι η διοίκηση αργά ή γρήγορα θα βρει μια λύση.. κανείς δεν παραπονιέται και πίσω απ΄ τα φώτα της δημοσιότητας χωρίς πρωτοσέλιδα και αφιερώματα ιδρώνουν για να τιμήσουν τον δαφνωστεφανομένο που φορούν στο στήθος..

Τ\' ακούτε εκατομμυριούχοι που τρώτε τρίμπαλο απ\' τον αμπτειντ μέσα στο ναό και οι άλλες τιτίκες ξεφτιλίζεστε απ΄ τον μποχωρίδη..???

τι λέμε τώρα ε..??

 
Tι λέμε τώρα ε...
 
Y.Γ. 1 Αντιγράφουμε από το blog του πρώην δημοσιογράφου της ''ΓΑΤΑΣ'' Σταύρου Γεωργακόπουλου.
 
Είχαν τις μαύρες τους με τον Λυμπερόπουλο, τους ήρθε και το χουνέρι με τη μεταγραφή του Κώστα Παπαγεωργίου στον Ολυμπιακό κι έδεσε το γλυκό. Διότι ο Έλληνας πρωταθλητής του πινγκ – πονγκ είχε δηλώσει ξεκάθαρα πώς ήταν οπαδός της «Ένωσης» και οι ομοϊδεάτες του πικράθηκαν όταν τον είδαν με τα κόκκινα!..
 
Το πώς γίνεται κάποιος που δεν είναι Ολυμπιακός και δεν κονομάει τα τρελά λεφτά από τον Ολυμπιακό, να σέβεται πολύ περισσότερο τον Ολυμπιακό από άλλες καλοπληρωμένες ''ολυμπιακάρες'', ας το σκεφτούν αρκετοί, ειδικά εκεί στη διοίκηση της ΚΑΕ. Μήπως να παίρνανε ιδέες από τα άτομα που τρέχουν τον Ερασιτέχνη μας; Τι λέμε τώρα ε...
 
Y.Γ. 2 Πριν λίγο μάθαμε κι αυτό.
 
Μια κίνηση, η οποία αποτελεί μεγάλη τιμή για τον αθλητή του Θρύλου Κώστα Παπαγεωργίου αποτελεί η δημιουργία «δικού» του ξύλου στην επιτραπέζια αντισφαίριση.
Ο «ερυθρόλευκος» αθλητής, ήταν ο ένας από τους τρεις αθλητές που διέπρεψαν στην περσινή ιστορική επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Σβέσατ.
Έτσι, μετά από τους τύπους ξύλου με τις υπογραφές των Καλλίνικου Κρεάνγκα και Παναγιώτη Γκιώνη και ο Κώστας Παπαγεωργίου θα έχει το «δικό» του ξύλο.
Η κίνηση αυτή, προφανώς δείχνει πως η εταιρεία τιμά τον πρωταθλητή Ελλάδος των τελευταίων πέντε ετών και αρχηγό της «γαλανόλευκης», μιας και είναι «υπηρέτης» της Εθνικής τα τελευταία 15 έτη.
Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση της εταιρείας:
«Η TIBHAR σε συνεργασία με το κατάστημα gpsports, που είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα, παρουσιάζει ένα καινούργιο ξύλο αφιερωμένο σ' έναν μεγάλο Έλληνα αθλητή, τον επί πολλά συνεχόμενα έτη πρωταθλητή Κώστα Παπαγεωργίου. Η πρώτη επαφή με το ξύλο είναι απόλυτα θετική. Καλοφτιαγμένο, ποιοτικό, με ωραίο φινίρισμα και λαβή που θα βολέψει τους πάντες. Ένα ξύλο, που θα ικανοποιήσει απόλυτα τους ενθουσιώδεις χομπίστες, αλλά και αθλητές καλού επιπέδου».
Μάλιστα, ο Κώστας Παπαγεωργίου πριν λίγες μέρες, είχε δώσει και συνέντευξη στην εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», λέγοντας πως η Ποντουάζ ενδιαφέρθηκε για εκείνον, ωστόσο ο ίδιος είχε συμφωνήσει ήδη με τον Ολυμπιακό.
 
Μπράβο και πάλι μπράβο, Κώστα.

Σχόλια

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Μπραβο Σαββα. Να πουμε οτι αυτη ηταν η τελευταια συνεντευξη του Λευτερη για τον ΓΑΥΡΟ. Μαχιμος δημοσιογραφος και παντα κοντα στον Ερασιτεχνη. Μακαρι και αλλοι δημοσιογραφοι να ηταν σαν και αυτον. Βεβαια δεν ειναι η πρωτη συνεντευξη του Λευτερη η το πρωτο αρθρο του που μαθαινουμε χρησιμα πραγματα (που δεν ξερει η πλειοψηφια) για αθλητες του Ερασιτεχνη. Μακαρι να μην σταματσουσε απο τον ΓΑΥΡΟ (δεν θελω να επεκταθω στους λογους...). ΖΗΤΩ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
Υ.Γ: Υπαρχει καποιο δικιο για αυτα που γραφουν (και συμφωνω και εγω-ειδικα οταν ειμαι νευριασμενος μετα απο καποια ηττα) για τους αθλητες του ποδοσφαιρου και του μπασκετ αλλα μια παρακληση παιδια. Η κριτικη δεν πρεπει να ξεφευγει απο τα ορια και να παιρναμε τα μηνυματα με σωστο τροπο. Οι χρονιες ειναι δυσκολες σε ποδοσφαιρο και μπασκετ. Το μονο που χρειαζεται ειναι ΣΤΗΡΙΞΗ.

Εικόνα apostolos gaganis

Eσενα συγγαυρε σ΄εχω προσεξει. Εχεις ΑΠΟΨΗ για το μπασκετ κι εισαι μια φωνη κοσμια και λογικη. Δεν αμφισβητειται. Και χρειαζονται τετοιες φωνες. Οχι για λογους...ποικιλιας, αλλα απολυτης ΟΥΣΙΑΣ.

Οταν ομως το...threeee poοοints(!) απο΄κεινη την θηλεοποιημενη φωνη στο ΣΕΦ μαζι με την αμερικανοφλωριά των πυροβολισμων απ΄τα βιντεοπαιχνιδια που το συνοδευει ( τοσο στην κυριολεξια οσο και κυριως ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ), γινει σκετη μυριοστομη κραυγη και αλλαλαγμος πατηματος στο σβερκο της βαζελας, τοτε ΜΟΝΟ η ισορροπια θ΄αρχισει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ν΄αποκαθισταται...Τουλαχιστον στην ψυχη ΜΟΥ...Τα πραγματα εχουν στραβωσει, φιλε. Το ξερουμε ολοι. Οι Ευρωλιγκες ανασχεσαν, αλλα δεν εξαφανισαν ( καθε αλλο ) τοσο το συνδρομο στερησης οσο και τη μετατραυματικη διαταραχη στρες για τα εγχωρια. ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΩΡΑ, Ε;... Απεναντιας, η πικρα, το παραπονο και η απογοητευση παρεμειναν και ενταθηκαν. Παρεμβασεις που απο ΚΑΙΡΟ επρεπε να΄χαν γινει, δεν εγιναν, με αναποφευκτη συνεπεια αυτη την προχθεσινη ξεφτιλα...ΔΕΕΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Δεν θα βγουμε βεβαια στους δρομους να διαδηλωσουμε. Θα σταθουμε - στο μετρο φυσικα των δυναμεων του καθενος - διπλα. Αλλα τα σαγωνια ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ πονανε, αδελφε. Απ΄το πολυ σφιξιμο της υπομονης. Προσεξε: οχι της εγκαρτερησης. Εχει διαφορά.

Κι αυτα στα γραφει καποιος που΄χει στη θεση της απλά κοκκινης μπογιας μεσα στα ερυθρα του αιμοσφαιρια, καθως αυτα κυλουν ορμητικα στις φλεβες του, ΤΟΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ ΕΦΗΒΟ...Κατι που ειμαι σιγουρος οτι συμβαινει και σε σενα.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Γεια σας κυριε Αποστολε. Ευχαριστω για τα καλα λογια. Καταλαβαινω απολυτα αυτα που γραφετε και δυστυχως τα περισσοτερα ειναι μεγαλες αληθειες. Ομως στις δυσκολες στιγμες πρεπει να πρυτανευει η λογικη και η ηρεμια. Εχουμε περασει πολλα με το συγκεκριμενο τμημα αλλα αλιμονο αν τα βλεπουμε ολα στραβα. Κυριε Αποστολε οταν τα βαζουν με τον Ολυμπιακο (αλλοθρησκοι αλλα και ομοιδεατες μας) εγω θεωρω οτι εχω χρεος να υψωσω ασπιδα προστασιας. Ετσι εμαθα απο παιδακι. Και οταν λεω οτι τα βαζουν με τον Ολυμπιακο, φυσικα και δεν εννοω την καλοπροαιρετη κριτικη προς την ομαδα μας. Μπορει να πραττω σωστα, μπορει και οχι. Στα δυσκολα ομως καταλαβαινω περισσοτερο γιατι ειμαι οπαδος της ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ αθλητικης ιδεολογιας που εχει υπαρξει και καταλαβαινω τι πρεπει να κανω για την μεγαλη μου αγαπη.
Υ.Γ: Φυσικα και ειμαστε ολοι Ολυμπιακοι. Απλα ο καθενας εκφραζεται με διαφορετικο τροπο. :)

Εικόνα μαουνιέρης

Γειά σου, Απόστολε!

Εικόνα apostolos gaganis

Τί κανεις Γιωργαρα; Ο καφες κοντευει να χυθει απ΄το φουσκωμα... Γνωρισα καποιον ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ αυτες τις μερες...Θα τα πουμε. Ειδοποία οταν ερθει η ωρα...

Εικόνα dgkirle

Πολύ σωστός. Προφανώς αναφέρεσαι στο Μιχάλη Τριανταφυλλίδη που μετά απο δεκατέσσερα (14) χρόνια (1980-1994) με την ερυθρόλευκη είπε να λερωθεί.

Εικόνα μαουνιέρης

Και φεύγοντας είχε πει όλες μαζί τις χαζομάρες που δεν θα έλεγε ούτε ηλίθιο μωρό παιδί. Ανάμεσα τους το αχτύπητο: "Είμαι ΠΑΟΚ".

Εικόνα μαουνιέρης

Και άλλοι αθλητές του Θρύλου, σε διάφορα σπορ, που δεν ήσαν ορκισμένοι γαύροι από τα γεννοφάκια τους επέδειξαν ολυμπιακό ήθος υπηρετώντας τον Θρύλο. Στολτίδης, Αμαργιαννάκης, Σάκης Μουστακίδης, Κυριάκος Γιαννόπουλος...

Γειά σου, ρε Κώστα! Ας είσαι ό,τι ομάδα θέλεις και γουστάρεις - είσαι για πάντα δικός μας.

Εικόνα Bad7

και ο Χριστοφιδελης παροτι επαιξε δυο χρονια στη βαζελα και ειναι και παναθηναικος υπηρετησε για πολλα χρονια την ομαδα μας

Εικόνα ALEXIS7GER

ξεχασες τον ΣΤΕΛΙΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ...ΒΑΖΕΛΟΣ κατά δηλωση του σε δημοσιογράφο σε συνεντευξη του σαν αθλητής του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ , αλλά τους κάρφωσε στην ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

Εικόνα μαουνιέρης

Δεν τον ξέχασα, σύγγαυρε! Ο Γιαννακόπουλος είναι πια δηλωμένος Ολυμπικαός. Όσοι ανέφερα δεν βγήκαν ποτέ να παραστήσουν τους οπαδούς του Θρύλου. Αγαπούν τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι οπαδοί του. Και αυτό μετράει πολύ, πάρα πολύ. Σε χαιρετώ.

Εικόνα Bad7

Εμενα αδερφια δε με νοιαζει τι καναν στο παρελθον οι παικτες με νοιαζει να σεβονται την ομαδα μας

Εικόνα Bad7

ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!

Εικόνα apostolos gaganis

Οποιος σκεφτει εστω, οτι ευλογαμε εκ συστηματος τα γενια μας εδω μεσα, κανει μεγαλο λαθος. Ουτε ο Σαββας εχει αναγκη απο΄μενα, ουτε΄γω φυσικα ζηταω ...δουλεια απο΄κεινον. Ο μονος δεσμος μας ( οπως και ΜΕ ΟΛΟΥΣ ) σε τουτο τον ιστοτοπο, ειναι ψυχικος: Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Τετοιες αναρτησεις ομως, ΄΄αντιπιασαρικες΄΄ αν θελετε, μιας και μιλαμε για πινγκ πονγκ, ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ. Γιατί δειχνουν πολλα. Γιατι καθρεφτιζουν οχι μονο τα του αθλητισμου, αλλα και οσα παρατηρουμε ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. Τα ΄΄περιθωριακα΄΄ ας τα πουμε αθληματα ( και ζηταω συγγνωμη για τον χαρακτηρισμο, μολονοτι δεν ειναι ποιοτικος ο ορος, καταλαβαινομαστε ), ελκουν σε γενικες γραμμες ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ απο ο,τι τα εμπορικοτερα και εννοω ποδοσφαιρο και μπασκετ. Ανθρωπους, που ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ πραγματικα το αθλημα, πολλοι απ΄αυτους το λατρευουν και μερικοι ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ κιολας απ΄την τσεπη τους γιαυτο. ΣΕΒΟΝΤΑΙ το Συλλογο του οποιου αποτελουν αθλητες και διαθετουν - οι περισσοτεροι - ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΙΛ-ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ συγκριτικα με τους ακριβοπληρωμενους και φιρματους συναδελφους των της μπαλας και της σπυριαρας. Μιλαω βασικα για τους παιχτες των μεγαλων ομαδων κι οχι των λεγομενων μικρων, που εκει το μερακι και η αδολη προσηλωση στο αθλημα γινονται συχνοτατα τοσο μεγαλυτερα, οσο πιο ερασιτεχνικο ειναι το σωματειο. Οπως και στα επαγγελματα. Αντιεμπορικα επαγγελματα, υπηρετουνται πιστοτατα απο - ολο και λιγοτερους - αληθινους ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ. Σεβασμιους γιαυτο που υπηρετουν, με τοσο πενιχρη αναλογικα οικονομικη ανταποδοση. Αυτοι ολοι, δεν κοιτανε τα...στατιστικα τους, δεν ζυγιζουν με ζυγο ακριβειας τις ιλιγγιωδεις για τον κοινο συνανθρωπο τους απολαβες των ( στριβοντας in time ΄΄δι΄αραβωνος΄΄ προς το συμφεροτερο πορτοφολι ), δεν ΄΄επιλεγουν΄΄ παιχνιδια αναπαυομενοι στις δαφνες τους, δεν κιοτευουν στα δυσκολα αφηνοντας δυσοσμες πορδες ΦΟΒΟΥ στις κρισιμες στιγμες των αποφασιστικων αγωνων, δεν αποκαλουν ΜΑΛΑΚΕΣ τα γεναιοδωρα - και αφελη ορισμενες φορες ή ατολμα - αφεντικα τους, δεν ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ εναν λαοφιλη οπως Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ συλλογο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σαν σκαλοπατι για...ψηλοτερα κλιμακια ( και δεν εννοω βεβαια το ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ κατι τετοιο, ως δικαιη ανταμοιβη εξοχης αποδοσης )...Τί τα θελετε αδελφια; Το ξερουμε καλα το ποιημα...Εκει που΄ναι τα πολλα τα λεφτα, εκει φυτρωνουν κατα κανονα και οι αγνωμονες, οι κλανιαρηδες, οι αδιαφοροι, οι στυγνοι συμφεροντολογοι, οι αναξιοι, οι χεστηδες, οι υποκριτες, οι καβαλημενοι ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΟΥΝ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΜΦΑΝΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ...

Εικόνα ALEXIS7GER

βλεπετε ειναι στον ανθρωπο..Και κάτι αλλοι " Πειραιώτες .." απο Δραπετσώνα μεριά , με το που ειδαν το πράσινο ...δολλάριο αλλαξοπίστησαν ..Τι και αν εδιναν ορκους αφοσιώσεως στον δαφνοστεφανωμένο ,τι και αν εδιναν συνεντεύξεις σε ρεπόρτερ του περιοδικού ΘΥΡΑ 7 ,πριν αρκετά χρόνια , οπου παρουσιαζόντουσαν Ολυμπιακότεροι ..του Ολυμπιακού κλπ .Τα ακους Μιχαλάκη ??

Εικόνα dgkirle

Πολύ σωστός. Αναφέρεσαι προφανώς στο Μιχάλη Τριανταφυλλίδη που μετά απο 14 χρόνια 1980-1994 προτίμησε να λερωθεί.