''ΑΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΑΚΟ''



Άλλη μία πολύ ωραία εκπομπή των αδερφών ΑΚΗ-ΤΑΚΗ χθες το βράδυ.
 
 
Ειδικά οι απαντήσεις εκεί στο 38:00 προς τον ψευτο-λογιστή, είναι όλα τα λεφτά. Το ξεκίνημα της εκπομπής ''από το βυθό'' έσπειρε.
 
 
 

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Και πανω απ'το τραπεζι και κατω απ'το τραπεζι εμεις οι Ολυμπιακοι δεν εχουμε προβλημα

Εικόνα Bad7

σα να λεμε εντος κι εκτος

Εικόνα Bad7

και εντος και εκτος και επι ταυτα που λεγαμε και στο σχολειο

Εικόνα Bad7

γαματη εναρξη

Εικόνα john

Ρε βαζελογαυρε του Internet και του red planet που τολμας να προσβάλλεις άτομα σαν τον Τάκη και τον Ακη που έχουν ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ τη ζωή τους στον Ολυμπιακό , Γ Α Μ Ι Ε Σ Α Ι.Απλα

Μόλις τώρα διάβασα το σχόλιο του αγνου αυτού Ολυμπιακού ο οποίος λέει πως η εκπομπή της θύρας 7 ντροπιαζει την ιδεολογία του συλλόγου και έχασα πάσα ιδέα
Που πάμε γάμω την πουτανα μου

Εικόνα Bad7

Αυτα τα σχολια υπαρχουν μονο για να γελας δε χρειαζεται να τα περνεις στα σοβαρα

Εικόνα Chief Bromden

Τι θέλει το παιδί; εκπομπή με τους αδερφούς Ντίν και Ντάν;

Εικόνα savvas gridlock

Πού το διάβασες, Γιάννη;

Εικόνα john

Βλεπω τωρα και τον μέγα κοινωνιολόγο τον Σαμπράκο να μιλάει για την Ριζούπολη στον alpha λέγοντας πως το ματς δεν επρεπε να αρχίσει ποτε.
Η άλλη η δημοσιογράφος λέει οτι η Ριζούπολη αποτέλεσε το κυριότερο σημείο οπαδικής βίας των τελευταίων χρόνων

Ρε παιδιά εγω πιστεύω πως πέρυσι στην Τούμπα έγιναν απείρως χειρότερα πράγματα απο παίκτες έως παράγοντες του ΠΑΟΚ
Σε θέματα βίας δεν θελω να βγάζω οπαδική νοοτροπία και θελω να πιστεύω πως αυτο που λεω παραπάνω ειναι λογικό και οχι "οπαδικό".

Πάρ ολα αυτα με ενοχλεί που η Ριζούπολη μας στιγμάτισε .Δεν μου αρέσει καθόλου ,μια εκπομπή που κοιτάζει συνολικά την οπαδική βία να αναφέρεται πρώτα απο ολα στη Ριζούπολη

Εικόνα KCS

To έχω ξαναγράψει και σε άλλη ευκαιρία: Οτι έγινε στη Ριζούπολη το 2003 ήταν μια ήπια εκδοχή του τι γινόταν σε βάρος του Ολυμπιακού στην Τούμπα όλη την 25ετία που δε μας άφηναν να κερδίσουμε εκεί, με τις πλάτες της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης στους μπαοξήδες.
Στη Ριζούπολη κανένας οπαδός του βάζελου δεν κινδύνεψε, ούτε μέσα ,ούτε έξω από το γήπεδο σε ακτίνα χιλιομέτρων. Κύριοι ήρθανε , κύριοι(ντάξει, με την αντιρατσιστική έννοια του όρου)φύγανε. Ολη η μυθολογία περί Ριζούπολης βγήκε λίγες μέρες αργότερα για να δικαιολογήσει τη ξεφτίλα του βάζελου σε κείνο το ματς. "Κότες και φταίχτες διοίκηση και παίχτες" λέγανε τις μέρες μετά το παιχνίδι οι ζέλες οπαδοί και πήγανε και κυνηγήσανε τους παίκτες τους. Δεν είχε διαδοθεί η μυθολογία ακόμα. Α - Ρ - Δ, τίποτε αλλο.
Κουίζ για όσους θυμούνται. Ποιο ήταν το 1ο σύνθημα που φώναξαν οι βάζελοι οπαδοί σ'αυτό το ματς, στο πεντάλεπτο που ξεκίνησε ο αγώνας. Για να βοηθήσω , ήταν το ίδιο σύνθημα που ακουγόταν ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΚΑΙ ΕΚΦΩΝΗΤΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ στο 1-2 του Γεωργάτου. Και που είναι γεγονός ότι μετά το δυστύχημα των Τεμπών , οι μπαοξήδες βάλανε μυαλό και δεν έχουν ξαναπεί τέτοια μαλακία.

Εικόνα john

Δεν διαφωνώ με τα παραπάνω καθώς ειναι πράγματα που εχουν συζητηθεί άπειρες φορες στο σάιτ Λεω αυτο που είχα πει και πιο παλια .Η 11 Μαΐου 2003 αγωνιστικά ειναι η μεγαλύτερη μέρα στην ιστορία του ποδοσφαιρικού ολυμπιακού .Δεν μου αρέσει καθόλου που η Ριζούπολη αντί να ειναι μέρα εφιάλτης για τους αντί Ολυμπιακούς ,αντίθετα ειναι μια ακόμα ευκαιρία να βγάλουν το κόμπλεξ τους και να κατηγορούν τον ολυμπιακο ως υποκινητή των επεισοδίων εκείνη την ημέρα

Respect για την θρυλική φωτογραφία της ομάδας του 1998

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ας κάνουμε εμείς κι' άλλες ένδοξες Ριζούπολες κι' ας μας κατηγορούν οι άλλοι. Το θέμα είναι ότι οι άλλοι οπαδοί, προσπαθώντας να κάνουν νέες Ριζούπολες -με το φτωχό μυαλό τους-, κάνουν ζούγκλες βίας και πούστικης επίθεσης σε παίχτες και προπονητές. Και τί δεν έχουν τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια απέναντι στον Θρύλο. Έχουν χτυπηθεί παίχτες μας από οπαδούς. Από τον "Μαραντόνα" του βόλεϊ, Μπερνάρντι, μέχρι τον Κουρνέτα, τον Σαβιόλα, τον Μιραλάς (το μπουκάλι στο μάτι στο... κεκλεισμένων της Τούμπας), τον Ζεβλάκοφ κ.α. Όσα δε φτάνει η αλεπού... λέει ο λαός μας. Το θέμα είναι ότι στη Ριζούπολη οι βάζελοι είχαν και κόσμο μέσα, ο οποίος έκανε και επεισόδια.

Θέλουμε κι' άλλες Ριζούπολες! Και αγωνιστικές και οπαδικές! Το ματς της Ριζούπολης είναι η αιτία που δε θα ξεχάσω ποτέ τον ALPHA DIGITAL!

Εικόνα john

Πρωτο σχόλιο στο red planet με 40 like


4 ώρες πριν
Καλώς ορίσατε στην παρακμή της ΙΔΕΑΣ που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...
44 • Απάντηση•Κοινοποίηση ›

Εικόνα savvas gridlock

Σε ποιο άρθρο;