ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: ''ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ...''



Αντιγράφουμε το σημερινό ρεπορτάζ του Παντελή στο ''ΦΩΣ'' για το τμήμα μπάσκετ μας, όπως και ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την στήλη του ''Κόκκινες Ασίστ''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 16-10-2014
 

 

 

 

 

 
Ρε, τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά; Σε ποια σοβαρή χώρα δεν θα είχε επέμβει αυτεπάγγελτα η Ομοσπονδία; Σε ποια σοβαρή χώρα δεν θα είχαν τελειώσει με το φαινόμενο τιμωρημένοι παράγοντες να κάνουν ό,τι γουστάρουν;
Πότε θα πάψουν επιτέλους να έχουν τρύπιους τοίχους στην ΕΟΚ; Την ''πάτησαν'' και βγήκαν και τα ρουφιανιλίκια. Πώς έμαθε ο Παναθηναϊκός ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε πληρώσει παράβολο; Και βγήκαν οι ''πράσινοι'' γιατί δεν ήξεραν ότι θα την πατήσουν και το έκαναν σημαία.
Ήμαρτον πια με τον κάθε άσχετο, που παίρνει ένα τηλέφωνο και ''πουλάει'' εκδούλευση. Είμαστε στο 2014 και ο καθένας κάνει το...κομμάτι του. Στην πλάτη του ελληνικού μπάσκετ. Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Τα δίκια τους τα γράφουμε. Όταν πρέπει να προστατευθεί η Εθνική το λέμε. Αλλά όχι και να γίνει καφενές το ελληνικό μπάσκετ, έτσι για να γουστάρουν κάποιοι.
Ως πότε ο Βασιλακόπουλος θα ανέχεται αυτές τις καταστάσεις; Ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, ο Τάκης Τσαγκρώνης, έχει ''χρεωθεί'' πολλά κατά καιρούς. Και από εμάς. Ε, λοιπόν, είναι αλήθεια ότι εδώ και ένα πεντάμηνο παλεύει και προσπαθεί να τα...ισιώσει όλα. Και όλο και κάποιος θα εμφανιστεί από το πουθενά να τα χαλάσει.
Ο Βασιλακόπουλος ή θα έχει εμπιστοσύνη στους κανονικούς συνεργάτες του, ή θα τη διαλύσουν την Ομοσπονδία οι διάφοροι καλοθελητές και επισκέπτες. Αυτά που γράφουμε στο πιο πάνω για τα γεγονότα του ΟΑΚΑ, μην τα περάσετε στο...ντούκου. Ο Ολυμπιακός είμαστε σίγουροι ότι θα το πάει ως το τέλος.
Δεν έχουμε την παραμικρή πληροφορία, αλλά η εμπειρία μας, αρκεί. Θα πάνε σε δικαστήρια, θα γίνουν μηνύσεις. Μέχρι τον...Ομπάμα θα φτάσουν οι Αγγελόπουλοι. Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι ξεκάθαρη.
Αν αυτοί που απαρτίζουν την Επιτροπή βαριούνται ή φοβούνται να ασχοληθούν, να βγουν και να παραιτηθούν. Τώρα! Αυτή τη στιγμή. Ποιοι είναι; Ο Κόνιαρης; Ο Λόρτος; Ο Αλεξόπουλος; Ο Γολέμης; Ποιος άλλος; Είδατε πως τους ξέρουμε; Και τα ονοματάκια τους.
Έχει τελειώσει το πανηγυράκι. Αν δεν το καταλάβουν θα ''τη δουν'' αλλιώς την ιστορία. Ο Ολυμπιακός έχει δίκιο επί της ουσίας και φαίνεται και από την αντίδραση των αντιπάλων του. Το να θέλουν να το...πασάρουν στον ΕΣΑΚΕ είναι αστείο. Και πρόστυχο. Θέλουν να στείλουν το θέμα στο δικαστή για να πει ''δεν είναι της αρμοδιότητάς μου'' και να τελειώσει.
Ο Ολυμπιακός δεν έκανε ένσταση. Υπέβαλε αίτημα και περιμένει την ΕΟΚ να αποφασίσει. Η Επιτροπή που έχει να κάνει με το αγωνιστικό σκέλος, καλείται να αποφασίσει. Ισχύουν οι αποφάσεις της ΕΦΙΠ και των δικαστών; Αν όχι, τότε η Ομοσπονδία διαφωνεί με την Πολιτεία και αθωώνει το Γιαννακόπουλο. Κανένα πρόβλημα. Αλλά να γίνει, για να το ξέρει και ο κόσμος.
Το σύστημα ''εγώ το λέω στον σκύλο μου και ο σκύλος στην ουρά του'' έχει...πεθάνει. Καιρό τώρα. Υπάρχουν άνθρωποι στην ΕΟΚ (γράψαμε για τον Τσαγκρώνη), που γνωρίζουν καλά ποιο είναι το σωστό και ποιο είναι το λάθος. Είναι ώρα να αντιδράσουν και να μην κωλώσουν στα κάθε μέλη Επιτροπών, σε κάθε πρώην διαιτητή που κόβει βόλτες εκεί μέσα και ό,τι ακούει το μεταφέρει απέναντι.

 
Είδατε πώς βγαίνουν τα πράσινα μπασκετικά non papers από την ΕΟΚ; Έτσι έμαθε όλος ο κόσμος για το ''αν πλήρωσε το παράβολο της ένστασης ο Ολυμπιακός'', δίχως όμως να μάθει και τη συνέχεια που κατέρριπτε αυτό το ''επιχείρημα''. Aν ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμωρήσει απλώς με ένα πρόστιμο τον κύριο Γιαννακόπουλο ''επειδή δεν μπήκε στο παρκέ, στον αγωνιστικό χώρο'', περιμένουμε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, αλλά και μηνύσεις για διαφυγόντα κέρδη εναντίον μελών της ΕΟΚ. Συγκεκριμένα πράγματα.
 
Y.Γ. Τι εννοούσε ρε παιδιά ο κύριος Βορεάδης; Πώς ''ανέβηκε στη διαιτησία'' το μέλος της ΚΕΔ κύριος Νίκος Ζαβλανός;

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Μπραβο ρε Παντελη ευτυχως που υπαρχεις και'συ στο φως γιατι πανε να το βαζελοποιησουνε

Εικόνα Bad7
Εικόνα Bad7

Μπραβο ρε Παντελη ωραια τα γραφεις

Εικόνα Bad7

Αυτος ο εν αθηναις εχει εξαφανιστει...

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Περιμένω τα σχόλια κανενός βάζελου τωρα, να μας κανει μαθήματα περί ηθικής.
ΥΓ: Αν και τις περισσότερες φορές δεν αντέχω το ύφος -και το περιεχόμενο- των γραπτών του Παντελή, καλά τα λέει.

Εικόνα ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΟΝ ΒΑΣΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ ΚΑΙΚΗΦΗΝΑΣ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΙΘΗΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΝΝΩΣΤΑ ΣΑΝ ΧΟΥΝΤΟΝΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ 1967 68 ΜΕΙΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚανδαλο ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΓΛΕΙΨΕΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ.ΜΗΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΙΒΑΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΘΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;;;ΜΗΠΩΣ Η ΘΥΡΑ7 ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;;ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ;;

Εικόνα mikele7

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ,ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΟΚ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΥΣΙΕΡΓΙΑ
ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΒΑΖΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ
ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.

Εικόνα nmavronas

ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΟΝΤΡΥΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...
ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...
ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ!
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΒΒΑ; ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΧΙΟ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ;

Εικόνα savvas gridlock

Με το ΄΄ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ!'' εννοείς Νίκο τη συμφωνία της ΚΑΕ ΠΑΟ με την stoiximan.gr και του Ερασιτέχνη ΠΑΟ με την greenwin ή κάτι άλλο;

Εικόνα nmavronas

NOMIZΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ [ ΕΝΝΟΩ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ]

Εικόνα savvas gridlock

Ο Ερασιτέχνης είναι εδώ.

http://www.olympiacos.org/article/35985/anakoinosi-xorigias

Η Βetshop έκανε μία πολύ καλή πρόταση και προς την ΚΑΕ πριν λίγες μέρες. Δεν προκύπτει κάτι άλλο, πλην των γνωστών. Κι επίσης είναι άλλο η χορηγία κι άλλο το να παίρνεις το 50% των κερδών μιας στοιχηματικής, όπως η Μπύρα 13 με την greenwin.

Εικόνα Νίκος Γόδας

H KAE χθες ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την ΣΚΡΑΤΣ, Σάββα. Έτσι νομίζω.

Εικόνα savvas gridlock

Ναι το ξέρω, το ανέφερε και ο Νίκος πιο πάνω, γι'αυτό δεν επέμεινα. Δεν άφησα ανοιχτό το παράθυρο για συμφωνία της ΚΑΕ με την Betshop, είπα απλώς ότι η μόνη στοιχηματική η οποία ξέρω πως προσέγγισε τον Θρύλο για συνεργασία, ήταν αυτή.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Οκ.

Εικόνα savvas gridlock
Εικόνα nmavronas

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ...
ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ [ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ] ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ...

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΑΛΙΩΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ.ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ.ΣΤΟ ΓΑΜΩΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ Ο ΣΚΑΤΟΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ?ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ?Ο ΣΔΟΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗ ΠΟΥΣΤΡΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ?

ΥΓ.ΣΕ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΣΕΦ,ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ,ΞΕΣΠΑΣΕ.ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΝΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΕΖΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ,ΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΔΑ.

Εικόνα vagio

Με το ΥΓ σου συμφωνουσα μεχρι περσι. ΑΥΤΟΝ το βαζελο, το φετινο, ΠΡΕΠΕΙ να του το παρεις με σουιπ και 70-30 διατησια κατα. Αν δεν μπορεις να κερδισεις μια ομαδα 3 επαγγελματιων και 10 εφηβων, ειναι 1000% υπευθυνη η ομαδα.

Εικόνα mikele7

ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ 70-30 ΣΤΑΘΕΡΑ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ 3-4 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ
ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ,ΑΛΟΤΕ ΠΑΙΖΟΥΝ 50-50, 60-50 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο
ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΠΑΝΕ ΣΤΟ 90-10 ΚΑΙ 100-0.
ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ,ΟΤΑΝ ΕΥΝΟΕΙΣΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΝ
ΒΑΡΕΛΙ.