ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ



Η είδηση που κυκλοφόρησε σήμερα και αφορά τη Football League, είναι ενδεικτική του πολέμου που δέχεται η ΑΕΚ από το παρακράτος του Ολυμπιακού.
 
Η ΠΑΕ είχε κληθεί να δώσει εξηγήσεις, για ρίψεις αντικειμένων της ομάδας στο γήπεδο του Αιγίου. Ο Χάρης Γρηγορίου είχε δείξει στην Επιτροπή χθες έγγραφο που ανέφερε ότι η Ένωση δεν πήρε εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς.
 
Αυτοί εδώ προφανώς ήταν οπαδοί της Ντόρτμουντ, που βρέθηκαν στο Αίγιο την προηγούμενη Κυριακή.
 
Επεισόδια μικρής έκτασης έγιναν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης του Παναιγιάλειου με την ΑΕΚ που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ανθρώπων.
Ένταση προκλήθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο. Συγκεκριμένα υπήρξαν συμπλοκές ανάμεσα στους φίλους της Ένωσης και τις αστυνομικές δυνάμεις με την κατάσταση να ηρεμεί αρκετά γρήγορα.
Παρόλα αυτά, τρεις άνθρωποι οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο εξαιτίας τραυματισμών. Ο λόγος για έναν φίλο της ΑΕΚ, έναν αστυνομικό και έναν άνδρα της ασφάλειας του γηπέδου.
 
Συνελήφθησαν και Γερμανοί στο Αίγιο.
 
Αναγνωρίστηκε και συνελήφθησαν δυο από τους νεαρούς που είχαν προκαλέσει επεισόδια στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου το περασμένο Σάββατο, πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του Πανειγιάλειου και της για την 1η αγωνιστική της  Football League, ο ένας μάλιστα επειδή οπλοφορούσε.
Πρόκειται για έναν 25χρονο που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. κατά τον σωματικό έλεγχο στις εισόδους του γηπέδου, ενώ προσπαθούσε να περάσει στις κερκίδες ένα σουγιά και ένα στιλέτο τα οποία κατασχέθηκαν! Ένας ακόμη 20χρονος συνελήφθη επειδή συμμετείχε σε ομάδα περίπου 50 οπαδών οι οποίοι επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις και τους υπαλλήλους της ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας που έκαναν σωματικό έλεγχο και έλεγχο εισιτηρίων.
Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο τραυματισμός ενός αστυνομικού. Σε βάρος των δυο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, απρόκλητη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας για τη βία στα γήπεδα, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.

 

 
ΜΑΡΙΝΑΚΗ, σταμάτα να κάνεις κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να κυνηγάς την ΑΕΚ. Έχει αηδιάσει όλη η Ελλάδα με τα θεσμικά όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου, που αποφασίζουν ό,τι γουστάρεις.
 
Υ.Γ. Έτσι όπως τους βλέπω στη φωτογραφία, μήπως είναι οπαδοί της Πενιαρόλ;

Σχόλια

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Γελάμε με την Ντόρτμουντ και τους Γερμανούς... στο Αίγιο. Πετυχημένο

Εικόνα Bad7

Ετσι πολυ ωραιο

Εικόνα jorge rojo

Πολύ τους ανέβασες Σάββα με το υστερόγραφο. Σιγά μην έχει η ΑΕΚ τον κόσμο της Πενιαρόλ.

Εικόνα Bad7

Θα το δουν αυτο οι οπαδοι της Πενιαρολ και θα νευριασουν μαζι σου Σαββα

Εικόνα Bad7

Να μη παρεξηγηθω ομως εγω μονο Ολυμπιακος ειμαι απλα η λατινοαμερικανικη ατμοσφαιρα καμια σχεση με φλοριτζιναλ εννοειται

Εικόνα Bad7

Τετοια ατμοσφαιρα μονο η ΘΥΡΑ7 στην Ελλαδα

Εικόνα Bad7

Εγω πιστευω παντως πως Ολυμπιακος και Θυρα7 δεν υπαρχει πουθενα αλλου στο κοσμο πειτε με υπερβολικο αλλα αυτο εγω πιστευω

Εικόνα Bad7

Θεωρω οτι τα χαρακτηριστικα μας σαν λαος δε τα'χει κανεις

Εικόνα Bad7

Εμας και τους Delije υμνουν για τις κερκιδες που κανουμε πιο συχνα

Εικόνα Bad7

Χαχαχααχαχαχα

Εικόνα μαουνιέρης

Πες το, αδελφέ, πές το!