ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΟ-ΠΑΟΚ-ΑΕΚ



Το θέμα με τα εισιτήρια και το υποτίθεται ''άδειο Καραϊσκάκη'' δεν το αφήνουμε. Αυτό το Σ/Κ ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν εκτός έδρας, αλλά οι ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ-ΑΕΚ παίζανε εντός. Ας δούμε τις επιδόσεις τους.
 
- Τα βαζέλια στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας έκοψαν 10.603 εισιτήρια, σύμφωνα με το επίσημο site της Superleague.
 

 
Όπως διαβάζουμε στο επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΟ, οι τιμές των εισιτηρίων για τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας (μέλος γράφεσαι αν δώσεις 50 ευρώ τον χρόνο, μια φορά και τέρμα) ξεκινούσαν από 5 ευρώ.
 

 
Δηλαδή με 5 ευρώ εισιτήριο στα πέταλα, τουλάχιστον για τους περισσότερους οργανωμένους της greenwin-Μπύρας 13 που είναι και μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, σε ένα ματς που έγινε Κυριακή απόγευμα, ήτοι στην καλύτερη ποδοσφαιρικά ώρα, ο ΠΑΟ ούτε καν πλησίασε το sold out, σε ένα γήπεδο που χωράει 16.000 θεατές.
 
- Ο ΠΑΟΚ έπαιζε με τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Με νίκη, εφόσον ήξεραν οι οπαδοί του τα αποτελέσματα στα παιχνίδια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που προηγήθηκαν, θα παρέμενε μόνος πρώτος στην κορυφή του πρωταθλήματος, 3 πόντους μπροστά από τον Ολυμπιακό και 6 από τον ΠΑΟ. Κυριακή βράδυ το ματς, σε ώρα και μέρα που ελάχιστοι δουλεύουν. Αποτέλεσμα; 11.494 εισιτήρια, σύμφωνα με το επίσημο site της Superleague.
 

 
Όπως διαβάζουμε στο επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από 10 ευρώ ξεκινούσαν οι τιμές των εισιτηρίων του ματς, όπως ακριβώς συμβαίνει στα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη για τη Superleague.
 

 
Ούτε η προσδοκία της κορυφής στον πίνακα της βαθμολογίας, ούτε οι νορμάλ τιμές στα εισιτήρια, ούτε η καλή ποδοσφαιρικά ώρα έναρξης του ματς έκαναν τους Παοκτζήδες να γεμίσουν την Τούμπα, που χωράει 28.703 θεατές, σύμφωνα με το επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ούτε καν μισογεμάτη η Τούμπα, με 11.494 εισιτήρια...
 
- Πάμε και στα αεκάκια, που έκαναν πρεμιέρα στα εντός έδρας παιχνίδια τους στο ΟΑΚΑ για τη Football League κόντρα στον Απόλλωνα Αθηνών την Κυριακή. Χθες διαβάσαμε στην Ψ-Ώρα πως στο γήπεδο βρέθηκαν 30.000 οπαδοί της ΔΕΚΟ του Ποδονίφτη.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ 20-10-2014
 

 
Ανοίγουμε λοιπόν σήμερα το πρωί τα sites και πέφτουμε πάνω σε αυτήν την είδηση του κιτρινόμαυρου aek365.com, η οποία προέκυψε από άρθρο της ''αντικειμενικής'' Μπομπολο-φυλλάδας GOAL NEWS, στην οποία είναι διευθυντής ο πρώην υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος..
 
Η ΑΕΚ την Κυριακή κόντρα στον Απόλλωνα, για ένα παιχνίδι (επαναλλαμβάνουμε) Football League, έκοψε επίσημα 19.385 εισιτήρια.
 
Tώρα πώς γίνεται να κόπηκαν επισήμως 19.385 εισιτήρια στο ΟΑΚΑ (σύμφωνα με site της ΑΕΚ και όχι ''του γαύρου''), αλλά να διαβάζουμε στην Ψ-Ώρα ότι στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν ''30.000 αλύγιστοι Ενωσίτες'', αυτό το ξέρουν οι έγκριτοι και πάνω από όλα έγκυροι δημοσιογράφοι της Ψ-Ώρας (Λούπος, Τσατάλης και ΧΕΣΕ-τζόγλου). Το ίδιο άρθρο του aek365.com διαβάσαμε και σε πολλά ''αντικειμενικά'' sites, όπως το contra για παράδειγμα. Τι δεν διαβάσαμε εκεί πέρα; Τις τιμές των εισιτηρίων για το ματς ΑΕΚ-Απόλλων, όπως τις βλέπουμε στο επίσημο site της ΠΑΕ ΑΕΚ.
 

 
Με 5 ευρώ εισιτήριο, ούτε 20.000 αεκτζήδες μαζεύτηκαν στο ΟΑΚΑ στο πρώτο εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος για τη νέα σεζόν. Αυτό είναι το ''ερχόμαστε'' των Αεκτζήδων. Non papers από το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, που τα αναμασούν πρόθυμα οι ''αντικειμενικοί'' δημοσιογράφοι και διαστρέβλωση της πραγματικότητας.
 
Κατά τα άλλα, είναι ''μισοάδειο'' το Καραϊσκάκη...
 
Υ.Γ. Μπράβο στον Κώστα Νικολακόπουλο για το σημερινό σχετικό άρθρο του.

Σχόλια

Εικόνα el trick

Το olympiakos24.gr στο θέμα ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΙΤΗ γράφει:
"ΥΓ.4: Πρώτη είδηση στο σάιτ του ΣΠΟΡ FM TOY ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ το «μεγαλείο» του κόσμου της ΑΕΚ. Πήγαν 25.000 στο ΟΑΚΑ και νομίζουν ότι έγινε κάτι κοσμοϊστορικό! Αλλά λογικό είναι."
Θέλω να επισημάνω ότι με τέτοια παράθεση και τρόπο παρουσίασης φαίνεται ότι αποδέχεται το σαιτ και ο σχολιαστής ότι πράγματι πήγαν 25.000 κοτόπουλα στο κοτέτσι ενώ η αλήθεια είναι ότι πήγαν ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 20.000
Καλό είναι τουλάχιστον τα δικά μας σαιτ να παραθέτουν τις όποιες αναφορές των αντιπάλων θέλουν να στηλιτεύσουν εμφανίζοντας όμως ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Εικόνα Kaine

Σήμερα φωταγωγήθηκε η Αγιά Σοφιά λέμε. Τι δεν καταλαβαίνεις; +ΕΡΧΟΜΑCΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙCΘΕΝ+

+TOY TIΓΡΕΩC ΔΕΗΘΩΜΕΝ+

Εικόνα xristoforas

περυσι με τριγλια κοψανε καπου 12000-13000 εισιτηρια και ανεβασανε βιντεο με τιτλο 21.000 κοσμος στο οακα
και το λεγανε καθε αγωνιστικη αυτο...δηλαδη οτι κοβουν τα περισσοτερα μεχρι το τελος του πρωταθληματος το ιδιο ψευτοτροπαριο ε!....
Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΗΤΑΝ 7.300 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ...
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΜΑΔΑΣ ΓΑΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΚΟΨΕ 24.000..ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ? ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2004-05
ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΣΑΒΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΑΝ 7-3
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ 7-1 ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ!!!!!

ΡΕ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΤΑΚΑΡΟΣ ΦΙΔΙΑ ΚΟΛΟΒΑ......ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ....ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΕΛΩ..ΦΕΤΟΣ...ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΕΞΑΡΑ ΣΥΝΝΕΦΟ ΠΑΛΙ!

ερχοσαστε για νεες εξαρες Α-ΕΞΑΚΙΑ....ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΚΕΦΑΛΟΥ ΑΕΤΟΥ ΟΠΑΔΟΙ!

Εικόνα vagio

Στο παραλληλο συμπαν που ζουνε μονιμως αυτοι, ισχυει μεταξυ αλλων και το εξης: 19 = 30.
Τι δεν καταλαβες??
Τελικα αυτο το σημα με την κατατρεγμενη δικεφαλη μαυροκοτα, διαθετει ισχυρο μαλακομαγνητη. Και οι πανω και οι κατω, τα ιδια βλαμμενα ειναι.

Εικόνα Bad7

Τους εβλεπε διπλους αυτος που εγραψε για 30.000

Εικόνα Bad7

ΒΑΣΙΚΑ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ 38.000 ΜΗΝ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΕΚ