ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ



Στα τρία τελευταία χρόνια, που επέστρεψε ο Θρύλος μας στους ομίλους του Champions League, έχουμε να επιδείξουμε τα παρακάτω αποτελέσματα.
 
- Στις 19 Οκτωβρίου 2011 ο Ολυμπιακός κερδίζει την ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ πρωταθλήτρια Γερμανίας Ντόρτμουντ με 3-1 στον Πειραιά.
 
- Στις 24 Οκτωβρίου 2012 ο Ολυμπιακός κερδίζει την ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ πρωταθλήτρια Γαλλίας Μονπελιέ με 2-1 μέσα στη Γαλλία.
 
- Στις 6 Νοεμβρίου 2012 ο Ολυμπιακός κερδίζει την ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ πρωταθλήτρια Γαλλίας Μονπελιέ με 3-1 στον Πειραιά.
 
- Στις 25 Φεβρουαρίου 2014 ο Ολυμπιακός κερδίζει την ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0 στον Πειραιά.
 
- Στις 16 Σεπτεμβρίου 2014 ο Ολυμπιακός κερδίζει την ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ πρωταθλήτρια Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-2 στον Πειραιά.
 
- Στις 22 Οκτωβρίου 2014 ο Ολυμπιακός κερδίζει την ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους με 1-0 στον Πειραιά.
 
Μέσα σε 3 χρόνια, οι πρωταθλήτριες ομάδες των 5 κορυφαίων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Ευρώπης έχουν λυγίσει από τον Ολυμπιακό του ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Περιμένουμε τη συνεργασία του εισαγγελέα κυρίου Κορέα με την INTERPOL για να παταχθεί το φαινόμενο ''Ολυμπιακός'', που συνιστά
 
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
 
Με τόσα τρομοκρατικά χτυπήματα, δεν γίνεται να μείνουν απαθείς οι Αρχές της ηπείρου μας. Όσο για τους ''γνώστες'' του Internet και των ραδιοφώνων, που σκυλιάζουν εδώ και 4 χρόνια πως ''μας ξεφτιλίζει και μας μικραίνει καθημερινά ο Μαρινάκης'', περαστικά και μην ξεχνιόμαστε, κορόιδα.
 

 
Y.Γ. Λαγουδάκια που ονειρευόσασταν ''7άρες και 8άρες που θα έτρωγε ο γαύρος'', για δείτε το ποιος τις τρώει περισσότερες φορές, από το official statistics handbook (σελ. 12) του Champions League της UEFA.
 

 
Ο περίγελως της Ευρώπης είναι ένας και λέγεται Panathinaikos. Περαστικά σε εσάς και στα λοιπά αντιολυμπιακά τσατσόνια, που αυτήν την ώρα πονάτε πολύ. Και πονάτε από παντού...

Σχόλια

Εικόνα olympiakaraga7te

Ναι αδερφε Σαββα ενας βαζελολαγος στο fb το εγραψε αυτο πως το γκολ του Τεβεζ ησαν καθαρο. Θες να στο βγαλω σε print screen;

Εικόνα savvas gridlock

Όχι εντάξει, αν το έγραψε κάποιος στο fb, δεν τρέχει κάτι. Εγώ κατάλαβα λάθος, νόμισα πως το είπε κάνας ΑΡΔ και λέω ''ευκαιρία να γελάσουμε''.

Εικόνα Kaine

Τεράστιε Σάββα, ξεχασες να προσθέσεις και την Μπενφίκα (ως ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ πρωταθλήτρια Πορτογαλίας). Έχουμε κάνει ασύλληπτα πράγματα (χωρίς υπερβολές) για ομάδα που κοστολογείται όσο η δική μας στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Το στοίχημα τώρα είναι αν θα καταφέρουμε να εδραιωθούμε. Ο Ολυμπιακός δεν έχει τα έσοδα που έχουν άλλες ομάδες άλλων πρωταθλημάτων (τηλεοπτικά, χορηγίες, εισιτήρια κλπ) και ούτε πουλάει τόσο ακριβά (αν κι αυτό ίσως έχει αλλάξει για τα καλά πλέον, ως ένα βαθμό). Θα αναγκαστούμε να δώσουμε σημαντικούς παίκτες (επειδή θα είναι πολλά τα λεφτά), θα πρέπει να εξακολουθήσουμε να έχουμε σοβαρό σκάουτινγκ για να τους αναπληρώσουμε με παίκτες που δεν κοστίζουν μια περιουσία, και θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στις ακαδημίες ώστε να βγάλουμε παίκτες από τα σπλάχνα του συλλόγου. Μεγάλο στοίχημα, τεράστιο.

Θεωρώ πως έχουμε μπει σε μια εποχή για τον Ολυμπιακό που δεν έχει υπάρξει αντίστοιχή της παλιότερα και είμαστε εξαιρετικά τυχεροί που το ζούμε. Εγώ μετά και τη χτεσινή νίκη έχω: α)κατακαβλώσει, β)μελαγχολήσει μήπως του χρόνου φύγουν πχ ο ΚΑΣΑΜΑΡΟΣ, ο ΡΟΜΠΕΡΤΑΡΟΣ και ο ΜΑΣΟΥΑΚΑΡΟΣ επειδή θα μας αποφέρουν πάνω από 50 μύρια (ψιλοτυχαία τα ονόματα και το ποσό).

Μάγκες, ζούμε μεγάλες στιγμές. Ας αφήσουμε τη γκρίνια (κι εγώ μέσα) και ας το χαρούμε όσο διαρκεί.

Εικόνα savvas gridlock

Και η Μπενφίκα και η Άντερλεχτ και η πανάκριβη (για τα δικά μας δεδομένα) Μαρσέιγ είναι ομάδες που όταν τις κερδίζεις δείχνεις πως είσαι σε καλό επίπεδο ευρωπαϊκά, αλλά αν τις έβαζα θα ακούγαμε ''ποια Άντερλεχτ ρε, χωριό είναι''. Ε το χωριό χθες μέχρι το 90' κέρδαγε την Άρσεναλ των Αλέξις Σάντσες και Ουέλμπεκ, σε μια έδρα που εσύ πέρυσι έκανες παρέλαση 0-3. Το άλλο το ''χωριό'' που λέγεται Μπενφίκα, τα δύο τελευταία χρόνια παίζει τελικό Europa και την προηγούμενη χρονιά έφτασε στους ''8'' του Champions League. Αλλά είπαμε, ''ποια Μπενφίκα ρε φίλε''. Σε λίγο θα ακούμε από γαύρους ''ποια Γιουβέντους, ανύπαρκτη είναι'' και ''ποια Ατλέτικο, σιγά τη φανέλα που έχει''. ''Γαύροι'' τώρα, κατάλαβες. ''Χαίρονται'' πολύ με τις επιτυχίες του Ολυμπιακού, μόνο και μόνο επειδή τις κάνουμε με το Μαρινάκη πρόεδρο.

Εικόνα sada

ena athlima tous emeine kai mono..xisia pantou se omadika kai atomika sport poutses tous tiligoun..
mono i mourga o swlinas ena narkomani tis xalkokondili kai 2 aderfia vazeloi prospathoun na refaroun oti boroun se ena k mono athlima..auto tous kaiei omws

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Σαββα νομιζω οτι περασαμε σε νικες τις βαζελες συνολικα στο Τσαμπιονς Λιγκ (μαζι και Πρωταθλητριων). 49 νικες εμεις και 48 οι βαζελες. Διορθωσε με αν κανω λαθος.

Εικόνα xristoforas

ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΡΟΔΙΤΗ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ/ΤΣΛ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EXEI ΔΩΣΕΙ 139 ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΣΕΙ 49 ΦΟΡΕΣ (ΠΟΣΟΣΤΟ: 35,25/100)
ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ/ΤΣΛ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ EXEI ΔΩΣΕΙ 155 ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΣΕΙ 48 ΦΟΡΕΣ (ΠΟΣΟΣΤΟ: 30,96/100)

ΠΟΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ (ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ) ???

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ??
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Π-Ο-Τ-Ε (ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ)...ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ 14 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ''ΣΥΓΚΡΙΣΗ''??????
1 ΝΙΚΗ-5 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-8 ΗΤΤΕΣ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΑΙΝΤΕ ΜΠΑΟΥΓΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
1 ΝΙΚΗ ΣΕ 14 ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ....ΑΦΟΥ....ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ

Εικόνα olympiakaraga7te

Αδελφε Χριστοφορε πολυ σωστες οι τοποθετησεις σου και τα σχολια σου σε αυτο εδω το αρθρο (και στα αλλα γενικοτερα) μονο που εκανες ενα μικρο λαθος. Ο μικρος μπαοκ εχει δωσει 14 αγωνες στο Πρωταθλητριων και στο Τσαμπιονς Λιγκ μαζι, (6 στο Πρωταθλητριων και 8 στα προκριματικα του Τσαμπιονς Λιγκ αφου ομιλους Τσ.Λ. δεν παιξανε ποτε).
Σε αυτους τους 14 αγωνες εχουν 1 νικη 5 ισοπαλιες 8 ηττες. Την ιδια στιγμη εμεις εχουμε 49 νικες 27 ισοπαλιες 63 ηττες στους δυο αυτους θεσμους αλλα εχοντας παιξει τοσες φορες ομιλους με πολυ δυσκολοτερους αντιπαλους και απειρες διαιτητικες σφαγες.

Εικόνα xristoforas

ναι...στο θεμα του παοκ τα εκανα μπαχαλο φιλε Νικο....σωστα ειναι οπως τα εχεις γραψει εσυ! απλα λογω κεκτημενης..καταλαβαινεις...
ο παοκ εχει συνολικα στην ευρωπη.....52 νικες και 49 ηττες...αλλα τι να μας πει απο την ευρωπαικη του ζωη, απο τη στιγμη που εχει 1-5-8 στον πιο βαρυσημαντο θεσμο? και ΚΑΜΙΑ προκριση στο τσλ (στη συνεχεια του πρωταθλητριων ως θεσμο)..οσες φορες κι αν κληθηκε να περασει

α να γελασουμε λιγο και με το Α-ΕΞΑΚΙ (3 φορες εξαρα απο εμας σε επισημα και 1 φορα 7αρα (7-1) σε φιλικο)...σε φασεις ομιλων τσλ εχει μονο 2 νικες σε 24 παιχνιδια...χαχαχαχαχαχαχα
κουλα ερχεσαι και ευρωπη εκτος απο ελλαδα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΕΛΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΜΑΣ (Ο ΘΡΥΛΟΣ ΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΝΑ ΓΑΜΕΙ)

ΤΟ 1992....ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟΥ ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΒΟΛΛΕΥ ΕΓΡΑΦΕ ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ
ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΓΩ ΒΑΖΕΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΟ ΕΣΤΟΡΙΛ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΑ ΣΥΝΑΜΑ!
ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΠΟΥΣΤΑΡΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΑΝΑ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ? ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ?
ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΡΕ ΒΑΖΕΛΑΚΟ? ΤΙ ΠΟ ΤΑ !!!!

ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ...76-47 ΟΙ ΝΙΚΕΣ....57-38 ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ 19-9 ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ !!!
33-4 ΣΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 35-0 ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΑΚΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ!
ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ...20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΑΠΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΣ (6-3 ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΟΙ ΝΙΚΕΣ) ΚΑΙ 2 ΣΕΡΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΗΡΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.....ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΕΛΑ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ (ΧΟΧΟΧΟ-ΚΟΚΚΑΛΕΙΟΣ ΓΕΛΩΤΑΣ)

Εικόνα olympiakaraga7te

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΑΔΕΡΦΕ ΦΟΡΗ ΠΩΣ 33-4 ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2010-11 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΚΑΙ ΟΧΙ 35-0 ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΑΚΑΡΟΣ. ΣΕ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ, ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ, ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ) ΑΠΟ ΤΟ 2010-11 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΙΜΕΘΑ 22-1.

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010-11 ΕΙΜΑΣΤΕ 14-0, ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ 7-2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ 11-0. ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ. ΑΡΑ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΙΜΕΘΑ 32-2.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΟΥΚΟΥΛΗ ΣΕ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΜΙΛΟΥΣ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΑΡΑ 0/3 ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΡΟΚΡΙΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 3/4. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΕΝΩ ΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΑΜΕ. ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΛΙΣΤ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ 1/4 ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ (ΚΑΝΟΝΙΚΑ 0/4 ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΩ) ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ 4/5 ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ! ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ!

Εικόνα xristoforas

ΝΑΙ...49-48 ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ/ΤΣΛ ΟΙ ΝΙΚΕΣ!
http://i.imgur.com/CKQSIG9.png

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Γεια σου Χριστοφορε γιγαντα. Ευχαριστω

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Καλημερα αδερφια,
λιγα και καλα σημερα σημερα γιατι εχω και κατι ξυλα να κοψω.
Χειμωνας ερχεται,θα ψαχνουμε το καυλι μας απο το ψοφοκρυο.
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ: Ατλετικο Κερατσινιου,θεατρινος Μανιατης,παραγκα,κανονικο γκολ Τεβες,βρωμοαλβανικο εθνικι Κασαμι....
ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ οι δικες μας αληθειες:
Εχετε προσβληθει ολοι απο στρουμπαρα,κλαμπατσα και ΚΑΤΑΡΡΟΙΚΟ ΠΥΡΕΤΟ...
ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Εικόνα μαουνιέρης

Ελπίζω να έχουν δείξει και μεταφράσει το πρωτοσέλιδο στον Κασάμι. Για να δούμε ποιός θα απελαθεί τη Δευτέρα το πρωί...

Εικόνα xristoforas

ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ!!!!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΕΝΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΗΤΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ:
ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 2-4

1.ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-0(-7)
2.ΓΚΟΡΝΙΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-0 (-5)

1.ΝΤΙΝΑΜΟ Β.-ΠΑΟ 6-1(-5)
2.ΜΠΑΓΕΡΝ-ΠΑΟ 5-0(-5)
3.ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΠΑΟ 5-0(-5)
4.ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΟ 5-0(-5)

ΗΤΤΕΣ ΜΕ 5 ΓΚΟΛ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ:
ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 6-7

1.ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-0(2 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5)
2.ΓΚΟΡΝΙΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-0
3.ΡΕΑΛ Μ.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-1
4.ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-1
5.ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-1
6.ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-1

1.ΝΤΙΝΑΜΟ Β.-ΠΑΟ 6-1(1 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5)
2.ΜΠΑΓΕΡΝ-ΠΑΟ 5-0
3.ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΠΑΟ 5-0
4.ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΟ 5-0
5.ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΟ 5-1
6.ΒΕΡΝΤΕΡ Β.-ΠΑΟ 5-1
7.ΧΟΝΒΕΝΤ-ΠΑΟ 5-2

ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΙ ΝΙΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ....
ΜΕ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗ....ΤΟΥΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΑΜΕ....ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ!!!!!!
ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!:

ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΧΩΡΕΣ(43):
http://i.imgur.com/JkWe3p1.png
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ:6
ENANTION ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ:6
ENANTION ΙΤΑΛΙΚΩΝ:6
ENANTION ΓΑΛΛΙΚΩΝ:10
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΩΝ:4
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΩΝ:6
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ:5
ΝΙΚΕΣ BAZEΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΧΩΡΕΣ(24):
http://i.imgur.com/i1bKFjV.png
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ:1
ENANTION ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ:3
ENANTION ΙΤΑΛΙΚΩΝ:6
ENANTION ΓΑΛΛΙΚΩΝ:3
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΩΝ:3
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΩΝ:2
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ:6

43 ΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 93 ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΣΑΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
24 ΝΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 95 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΣΤΑ ΕΥΡΩΣΑΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΕΝ,ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ,ΔΕ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ???????

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΚΗΣ (ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΑΚΑΡΟΥ) ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ?
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ:
http://i.imgur.com/5wvIyTw.png
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 5 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΕ ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ ΤΣΛ ΚΑΙ ΠΕΡΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΦΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΩΝ,ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΜΕΣΑ...ΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ)
Η ΠΕΜΠΤΗ ΗΤΑΝ Η ΧΤΕΣΙΝΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ!!!
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 16 ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΤΣΛ....ΕΧΕΙ 12 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ 4 ΗΤΤΕΣ...Η 12η ΗΤΑΝ Η ΧΤΕΣΙΝΗ...

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΛ
(ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΖΙΡ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ...ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ)
ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ 7-0 ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ...ΘΑ ΛΕΤΕ Κ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΣΛ (5-0,6-2 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΖΙΡ,ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ)

Εικόνα Νίκος Γόδας

Βλέπω την Πράσινη και λοιπούς τενεκέδες του ίντερνετ να στοχοποιούν τον Κασάμι για την κίνηση που έκανε στο γκολ, σχηματίζοντας τον αετό της αλβανικής σημαίας. Η πράσινη, μάλιστα, ζητάει απέλαση, θεωρώντας ότι ο Κασάμι σχημάτισε τον αετό της σημαίας της "μεγάλης Αλβανίας". Ας τους ενημερώσει κάποιος ότι η αλβανική σημαία έχει τον ίδιο αετό και είναι δικαίωμα του Κασάμι και του κάθε Κασάμι να εξυμνεί την καταγωγή του, όταν αυτό γίνεται με σεβασμό στους άλλους. Ο Κασάμι δεν έκανε κάτι προσβλητικό ως προς την Ελλάδα, άρα οι κατηγορούντες τον Κασάμι τον παίρνουν από τον κώλο. Το ίδιο έκαναν και με τον Άντιτς. Οι Αλβανοσκοπιανοί είναι εδώ για να σας γαμάνε. Κασάμαρε, γάμησέ τους την Κυριακή! Πάντως, πολύ ελεύθερο πνεύμα εκεί στην Παιανία, ε; Μακριά από ρατσιστικά ερεθίσματα... Βρωμιάρηδες. Πουστρόνια, λουγκρητίες.

Ειλικρινά, τέτοιες βραδιές θριάμβου τις απολαμβάνω με τους φίλους μου τους σύγγαυρους. Δεν έχω καμία όρεξη να λερώσω τη χαρά μου, προσπαθώντας να πείσω κάποιους ηλίθιους αλλόθρησκους, που ακόμα δε λένε να καταλάβουν ότι ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ευρωπαϊκή ομάδα της χώρας. Στ' αρχίδια μου τί πιστεύουν. Ας ζήσουν στον μικρό και βλακώδες μικρόκοσμό τους.

Οε οε οε Μποτία!!! Οε οε οε Μποτία!!!

Εικόνα Chief Bromden

Θα διαφωνήσω μαζί σου Θωμά, η συγκεκριμένη κίνηση συμβολίζει την σημαία της μεγάλης Αλβανίας.
Η σημαία της τωρινής Αλβανίας συμβολίζεται με την ίδια κίνηση αλλά με τα νύχια κομμένα...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Και τώρα τίθεται το κρίσιμο ερώτημα: έχει κομμένα τα νύχια του ο Κασάμι ή δεν τα έχει; Ας βγει κάποιος να μας διαφωτίσει ρε παιδιά. Πού είναι ο Στέφανος Χίος;

Εικόνα mikele7

ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΠΑΠΑ ΣΤΟ TWIT ME FOTO.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ
ΠΑΝΗΓΙΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.

Εικόνα vagio

Ο καθε Κασαμι εχει δικαιωμα να πανηγυριζει ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΑΒΛΩΣΕΙ με σεβασμο στη φανελα και μονο. Αλλο οι εθνικιστικοπορνειες, αλλο η ελλαδα κι αλλο ο ΘΡΥΛΟΣ. Μη μπερδευουμε τη μπουτσα με τη βουρτσα.

Εικόνα savvas gridlock

Mε τον Άντιτς τα ίδια είχε κάνει, όταν πήραμε το Ευρωπαϊκό στην Κωνσταντινούπολη, Θωμά.

http://www.newsbeast.gr/files/1/paperstemp/160653191854-20120516.jpg

http://www.newsbeast.gr/files/1/paperstemp/160653721854-20120516-back.jpg

Εδώ παλιότερα έκραζε το Μήτρογλου παρέα με τον Στό-Κ-ο της Χρυσής Αυγής, επειδή είχε τα χέρια του στη μέση την ώρα της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131118/o-prasinofroyros-kai-...

Μην ασχολείσαι, γιατί είναι και Γιουβέντους ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, οπότε ο πόνος από τον Κασάμι, πέρα από τα ''εθνικά θέματα'', είναι διπλός.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10601&subid=2&pubid=129150018

''Είμαι άρρωστος με την Γιουβέντους. Αν πήγαινε ο Ντελ Πιέρο στον Ολυμπιακό, θα είχα θέμα μέσα μου.''

Εικόνα Νίκος Γόδας

Και τον Άντιτς και τον Μήτρογλου και τον Χολέβα έχουν κράξει.

Κοινή γραμμή με τη Χ.Α. δηλαδή ο βάζελος. Περίεργα πράγματα. Εμάς άλλα μας λένε οι γνώστες του ίντερνετ...

Εικόνα el trick

Εδώ ρε Θωμά πάρα πολλοί αντιολυμπιακοί λένε και γράφουν ότι το γκολ της Γιουβέντους κακώς ακυρώθηκε ως οφ΄σαιτ αφού (λένε) υπήρχε παίκτης στο τέρμα.
Τι να πεις μετά από αυτό;;;;
Υ.Γ. Προσωπικά πολύ θα ήθελα να ήταν πράγματι λάθος του διαιτητή και μάλιστα να το έκανε και εσκεμένα υπερ του ΘΡΥΛΟΥ. Έτσι για να δικαιωθούν όσοι λένε για παράγκα και στην Ευρώπη.
Υ.Γ. 2 ΘΡΥΛΑΡΑΑΑΑΑ ΜΟΥ με ξενύχτησες απόψε. ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Κοίτα, όλο και κάποιος ψόφιος κιτρινιάρης θα βγει να το πει. Εγώ γελάω μ' αυτά. Καλό είναι να τους κράζουμε δημοσίως, αλλά με ένα μειδίαμα πάντα του στυλ "πόσο πιο χαμηλά, ρε ξεφτίλες;"...

Εικόνα savvas gridlock

Bγήκε όντως άνθρωπος κάπου δημοσίως και είπε ότι το γκολ του Τέβες που ακυρώθηκε δεν ήταν οφσάιντ, επειδή υπήρχε παίκτης του Ολυμπιακού στην γραμμή του τέρματος; Αυτό αν υπάρχει γραπτώς το θέλουμε φίλε.

Εικόνα jimakos

Ποιός θα εξηγήσει τώρα γιατί ήταν σωστό που ακυρώθηκε το γκολ της Γιούβε ως οφσαίτ αφού υπήρχε παίκτης του Ολυμπιακού στην γραμμή που κάλυπτε όλους τους επιθετικούς της Γιούβε; Μαζί με την απάντηση αν μπορεί να εξηγήσει και γιατί δεν ακυρώθηκε το γκολ του Μήτρογλου στην φάση του 90 την προηγούμενη Κυριακή αφού ο μόνος παίκτης που θα μπορούσε να καλύψει τον Μήτρογλου ήταν πεσμένος εκτός γηπέδου;

Αποφασίστε. Σε ποιά από τις δύο φάσεις πήρατε το δωράκι;

Γαζέτα, μήπως μπορείς και εσύ;

Διάβασε περισσότερα στο: Oλυμπιακός - Γιουβέντους 1-0 (vids) | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Από σχόλιο στο βαζελλέτα.gr
Και για την αντιγραφή jimakos(Δημητρης)
Υ.Γ. ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα olympiakaraga7te

http://prntscr.com/4yzpgk

ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΝΗΡΤΗΣΑ ΑΝΩΘΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΙ ΟΛΟΚΑΘΑΡΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟΝ ΓΚΑΖΑΡΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΡΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΤΣΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ ΚΙΟΛΑΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΑΝΕ ΤΟΝ ΤΕΒΕΣ ΚΑΙ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΟΦΣΑΪΝΤ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΗ ΠΑΣΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑ Κ Α Ι Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ. ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ Κ Α Ι ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΟΙΩΘΩ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΣΑΪΤ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΕΤΤΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΥΡΟΣ ΕΚΕΙ!

Εικόνα savvas gridlock

Όχι, δεν το λες σωστά, Νίκο. Πρέπει ο επιθετικός να καλύπτεται από δύο παίκτες. Και ο τερματοφύλακας παίκτης είναι. Αν βρίσκονταν δύο παίκτες του Ολυμπιακού στην γραμμή, το γκολ του Τέβες θα ήταν κανονικό κι ας ήταν πιο μπροστά από το Ρομπέρτο.

Εικόνα olympiakaraga7te

Ευχαριστω για τη διορθωση, Σαββα. Δεν το ηξερα αυτο ειχα λαθος εντυπωση επ' αυτου του θεματος εδω και πολυ καιρο τοτε οπως αποδεικνυεται.

Εικόνα savvas gridlock

Πυ-πυ-πυραυλος

Εικόνα mikele7

ΤΡΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ,ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΕΤΑ ΣΤΟ ΣΚΑΥ ΚΛΠ ΜΕΣΑ, ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ
ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ
ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΑΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ
ΓΑΒΡΟΙ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ,ΕΑΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΕΤΕ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ.

Εικόνα xristoforas

ΟΤΑΝ Ο ΝΙΝΗΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ? ΤΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΑΥΤΑ Ε ΦΙΛΕ?? Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Ο ΝΙΝΗΣ....ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ ΑΓΩΝΟΣ ΛΕΩ!
ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΣΑΜΙ....

ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΒΑΖΕΛΟΑΕΚΟΠΑΟΚΑΚΙΑ...ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΙ ΑΡΔ......ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΚΟΡΕΡ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΑΖΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΑΣΠΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

Εικόνα Bad7

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ NO COMMENTS ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΧΥΝΕΙ ΟΤΑΝ ΝΙΚΑΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ!!!!ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ 6ΑΡΑ ΟΧΙ 5ΑΡΑ ΑΛΛΑ 6ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!!!!!

Εικόνα Bad7

ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ 7ΑΡΑ ΤΗΝ ΦΑΓΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 7ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

Εικόνα olympiakaraga7te

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗΝ 6ΑΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΝΤΙΝΑΜΟ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ 7ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΧΘΕΣ!
ΑΠΛΑ ΟΜΩΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΕ ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ!

Εικόνα rasputin7

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εικόνα dgkirle

Ένας Μαρινάκης πιό ΑΡΡΩΣΤΟΣ απο εμάς : <<Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, αλλά για εμάς και για εμένα προσωπικά αυτό που μετράει είναι να κερδίσουμε την Κυριακή>>.
Θα σας πατήσουμε κάτω ρε βαζέλια. Θα μαρτυρήσετε.

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνω με τη δηλωση του Μαρινακη. Εκφραζει ολους τους ΓΑΥΡΟΥΣ, γιατι ειναι κι ο ιδιος ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΑΥΡΟΣ κι αυτο το τελευταιο μας δινει την μεγαλυτερη χαρα κι ελπιδα για το μελλον. Ενας ειναι μονο ο εχθρος και πρεπει ο προεδρος να τον προσεξει πολυ και αμεσα. Το΄χω ξαναπει, σοβαρολογω απολυτως και το επισημαινω παλι: Η παχυσαρκια του. Πολλα παραπανισια κιλα, κατανεμημενα κυριως στην κοιλια ( κοιλιακη ή ανδρικου τυπου παχυσαρκια ) κι αυτο εγκυμονει κινδυνους για την καρδια. Αποψε προσεξα οτι στις δηλωσεις του στην ΤιΒι, μιλουσε λαχανιασμενος. Ισως απο ενθουσιασμο ή συγκινηση. Ισως κι οχι. Τον παω, τον παμε, τον στηριζω, τον στηριζουμε, μας δινει μεγαλες χαρες οπως σημερα, και γι΄αυτο τον θελουμε ολοι οι Ολυμπιακοι ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ κοντα μας, στο τιμονι της ομαδας. Ωστοσο:

ΒΑΓΓΕΛΑΡΕ, προεδραρα, προσεξε την υγεια σου. Χασε αμεσα πολλα κιλα. ΠΡΕΠΕΙ. Σ΄αγαπαμε. Σερνεις το αρμα του Ολυμπιακου και μαζι του τις ψυχες ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ γαυρων ολοκληρου του πλανητη. Εχεις επομενως εκτος απ΄ την ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ να ηγεισαι της λαοφιλεστερης και ενδοξοτερης ομαδας της χωρας και την ΜΕΓΑΛΗ επισης ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ απεναντι τοσο στους δικους σου, οσο και στην ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΙΔΕΑ που λεγεται ΘΡΥΛΟΣ με ο,τι τουτο συνεπαγεται, να προσεχεις ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ - ιδιως οπως ειναι σημερα τα πραγματα - ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ. Νοιαζομαι και νοιαζομαστε ολοι για σενα. ΔΡΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ Σ΄ΕΧΟΥΜΕ.

Ιστορικη βραδια η αποψινη. Και μεσα στην ευφορια της μεγαλης μας νικης, ο,τι σου΄γραψα πιο πανω αποτελει Ευαγγελε Μαρινακη την ειλικρινεστερη ευχη και παροτρυνση, που - με ολη μου την καρδια ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ - μπορω να σου καταθεσω.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΑΓΑΝΗΣ - ΡΑΤΜΙΤΗΣ.

Εικόνα jole11canezza

μονο ενας γαυρος θα εγραφε το παραπανω. Μπραβο ρε φιλε.
προεδρε οπως στα ειπε....

ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ. ΠΟΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ)

ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα Kaine

Έδειξε ένα πλάνο ο σκηνοθέτης στα τελευταία λεπτά με τον Βαγγέλη. Ο πρόεδρος στο τέλος είχε βγάλει σακάκια, γραβάτες, τα πάντα. Είχε αναψοκοκκινήσει από το άγχος. Αν κάπνιζε θα είχε τελειώσει πακέτο ολόκληρο.

Εικόνα savvas gridlock

Mε την Ατλέτικο Κωνσταντίνε ήταν αρρώστια. Στην αρχή χαλαρός ξέρεις και καλά, μέσα στο ματς ήταν λες και πάλευε νωρίτερα. Ζει το ματς όπως το ζούμε εμείς στην εξέδρα. Μιλάμε για προεδράρα, όχι μαλακίες.

Εικόνα Kaine

Απρεπές φέρσιμο προς την κυρία, αλλά είμαστε του λιμανιού εμείς.

Όλο μέσα; Με τη μία; Χωρίς λιπαντικό; Ντροπής πράγματα.

Να κάνουμε έρανο για να αγοράσουμε και να μοιράσουμε βιβλία savoir vivre.

Μίτσελ, είσαι καύλα. Δεν ξέρω τι σύστημα υποτίθεται πως ήταν αυτό που παίξαμε (4-3-2-1; 4-2-3-1; 4-4-1-1 4-όλοι οι υπόλοιποι-1;) και αν είχαμε εξτρέμ ή όχι, αλλά πέτυχε.

Δεν θέλω να πω τίποτα ιδιαίτερο για τον αγώνα εκτός του ότι πρέπει να αλλάξουμε συμπεριφορά όταν κλεινόμαστε (ή μας κλείνουν) στα καρέ. Δεν γίνεται να μην μπορούμε να κρατήσουμε μπάλα ούτε για δευτερόλεπτα μέσα σε μια διάρκεια είκοσι λεπτών. Πόσο κρίμα θα ήταν αν το τρώγαμε σήμερα μετά την εξωπραγματική εμφάνιση του τύπου (που αναρωτιέμαι τι κάνει στην Ελλάδα) και λέγεται ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΓΚΑΓΚΟ; Δεν ξέρω για το '80 και πριν, αλλά είναι με διαφορά ο κορυφαίος που έχει υπάρξει στη χώρα μας. Τρισμέγιστος. Ρεφλέξ γατόπαρδου.

Εικόνα RED HELL

Τεραστια εμφανιση οπως λες απο ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΓΟΝΑΤΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ.Ενα πραγμα μονο.Ρε μαγκες ενω πολλες φορες κανετε πολυ ομορφες ενεργειες τις γαματε με επιπολαιοτητες.Ειδικα σε 4 φασεις σημερα(2στημενα στο πρωτο ημιχρονο και 2 φασεις μετα το 60 στο δευτερο)η αμυνα κοιταγε τους παιχτες της πουτανας μεσα στην περιοχη μας να αλλαζουν τη μπαλα.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΡΟΜΠΕΡΤΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΞΑΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.
ΥΓ.Πως γινεται ο μποτια με εργοτελη να ειναι τρυπα και σημερα να παιζει τοσο καλα?
ΥΓ2.ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΤΡΥΠΙΕΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ.

Εικόνα Kaine

Αν οι μπροστινοί του Μποτία (και οι δίπλα) είναι σοβαροί ανασταλτικά, παίζει μια χαρά. Εγώ ίσως έχω αρχίσει να φοβάμαι περισσότερο τον Αμπιντάλ. Έχει ένα στυλ που μου δημιουργεί την εντύπωση πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει κάτι τελείως αψυχολόγητο. Ίσως είναι απλά η ιδέα μου βέβαια. Σήμερα φυσικά δεν θα να κακολογήσω κανέναν, μεγάλη νίκη απέναντι σε μεγάλη ομάδα. Ανασταλτικά φαίνεται να έχουμε θέματα όταν σηκώνεται η μπάλα στην περιοχή αλλά αυτά ας τα δει ο Μίτσελος, εγώ γλεντάω τώρα.

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Kaine στο μυαλο μου εισαι.
Και εγω εχω την εντυπωση οτι ο Αμπινταλ κανει τις χοντρομαλακιουλες του στην αμυνα,αλλα κατα ενα περιεργο τροπο ολοι ξεχεζουμε τον Μποτια.
Δε θα του βαρεσω και παλαμακια που χθες εκανε τα βασικα.Τον εχω στη μπουκα ακομα.
Αλλα ας συνεχισει να παιζει οπως χθες και ας βγω εγω ο μαλακας της υποθεσης.

Εικόνα RED HELL

Αν και ειχαμε καποια ευκολα πουληματακια της μπαλας στο κεντρο η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΕΡΗ.ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Εικόνα dgkirle

Αναφορικέ με το Μποτία. Πιστεύω λόγω σωματοδομής και σκαριού αυτός ο παίχτης αποδίδει τα μέγιστα μόνο όταν η ομάδα μας δίνει χώρο στον αντίπαλο. Όταν ο Ολυμπιακός πιέζει ψηλά η έλλειψη ταχύτητας που τον χαρακτηρίζει τον κάνει να υστερεί πολύ. Δεν είναι τυχαίο πως και σήμερα αλλά και με την Ατλέτικο (παίξαμε κλειστά και στα δύο ματς) ήταν καλός.

Εικόνα savvas gridlock

''YΓ.Πως γινεται ο μποτια με εργοτελη να ειναι τρυπα και σημερα να παιζει τοσο καλα?''

Μήπως πρέπει να αναρωτηθείς σχετικά με το αν ήταν καλός και με τον Εργοτέλη ο Μποτία, αλλά ο άλλος δίπλα του δεν έκοβε ούτε με βαλέ; Εκτός αν είναι της μόδας να βρίζουμε τον Μποτία, να το ξέρω ρε παιδί μου να μπω κι εγώ στο χορό αν είναι.

Εικόνα RED HELL

Θεωρεις οτι τον βριζω επειδη ειναι της μοδας?Αυτο που βλεπω λεω.Δεν ειπα οτι ηταν καλος ο Αυλωνιτης αλλα απο την αλλη οποιος και να τον εβλεπε μπροστα του τον περναγε σα σταματημενο.Διαφωνεις σε αυτο?Επισης σημερα ο Αμπινταλ εκανε αρκετα λαθη αλλα ο Μποτια τα καλυπτε.Συμφωνω με αυτα που λεει ο φιλος απο πανω.Πιο λογικη απο ολες αυτη η εξηγηση μου φαινεται λογικη.

Εικόνα savvas gridlock

Nαι, διαφωνώ σε αυτό. Έφαγε ντρίμπλες από το Γιουσούφ και μόνο από αυτόν, δύο φορές και μόνο δύο φορές, μακριά από την περιοχή που είχε βγει να καλύψει λάθη ή προωθήσεις άλλων συμπαικτών του. Στο χώρο ευθύνης του κανείς δεν τον εξέθεσε και μέχρι τώρα, δεν τον έχει εκθέσει και κανείς γενικότερα, σε κανένα ματς. Ούτε ο Μάντζουκιτς και ο Μοράτα τον έχουν εκθέσει. Το μόνο λάθος που έκανε ήταν στο Μάλμε, όπου πέραν του ότι υπάρχει υποψία επιθετικού φάουλ, δεν τίθεται θέμα ανικανότητας, αλλά παγώματος μυαλού στιγμιαία, που μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Ο Αμπιντάλ δεν πατάει καλά ως τώρα, ο Αυλωνίτης εκτίθεται συνέχεια και τα ακούει μόνον ο Μποτία, ''η μίζα του Μίτσελ''. Δεν αντέχεται άλλο αυτό, έχει παραγίνει η ιστορία.