Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ



Ο πρώην ''Πρασινοφρουρός'' της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ'' και πρώην διευθυντής του ''αντικειμενικού'' vazeletta.gr, Βασίλης Παπαθεοδώρου, ξαναχτύπησε στο twitter του.
 

 
Προφανώς δεν έχει ενημερωθεί για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού το καλοκαίρι που μας πέρασε. Θα τις παραθέσουμε εμείς για να τις δει, μέσα από το transfermarkt.
 

 
Σύμφωνα με το ''αναξιόπιστο'' διεθνές site transfermarkt, ο παίκτης που έβαλε το νικητήριο γκολ στο ματς με τη Γιουβέντους, Παϊτίμ Κασάμι, αγοράστηκε με 5 εκ. ευρώ που έδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην αγγλική Φούλαμ. Πώς και δεν το έμαθε ο κύριος Παπαθεοδώρου; Πώς και δεν έμαθε ότι αυτό το καλοκαίρι, ο Θρύλος έδωσε 23,7 εκ. ευρώ μόνο σε ομάδες (χωρίς τα ετήσια συμβόλαια των παικτών) για να αγοράσει παίκτες, πάντοτε σύμφωνα με το transfermarkt;
 

 
Ρε τον Ολυμπιακό που παίρνει μόνο δανεικούς κι ελεύθερους...
 
Υ.Γ. Ξαναλέμε, ΔΕΝ στοχοποιούμε το συγκεκριμένο δημοσιογράφο. ΔΕΝ θέλουμε να φάει ξύλο (θα είναι καραγκιόζης όποιος κάνει κάτι τέτοιο σε αυτόν ή στον οποιονδήποτε δημοσιογράφο), ούτε απαιτούμε να λέει ό,τι εμείς γουστάρουμε να ακούμε. Ας πιστεύει ό,τι θέλει, ας είναι όσο αντιολυμπιακός θέλει (δικαίωμά του και δεν μπορούμε να του πούμε τίποτε), αλλά όσο διαβάζουμε τέτοιες ειδήσεις,
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 26-7-2014
 

 
εμείς δεν θα αφήνουμε τίποτε από όσα λέει/γράφει να πέσει κάτω. Αν εργάζεται σε φιλο-παναθηναϊκό ΜΜΕ, ας γράφει ό,τι θέλει. Αν όμως εμφανίζεται ως διευθυντής ενός μέσου που ''τα λέει όπως είναι για όλους'' ή γενικότερα ''ενός αμερόληπτου site'', όπως διαδίδει, τότε η προπαγάνδα που κάνει δεν θα μένει αναπάντητη, ώστε να μάθει ο κόσμος το ποιος είναι ποιος. Για πάρτη του ή για τα βαζέλια, τους φίλους του, ας λέει ό,τι θέλει. Το να μοστράρεται όμως ως ''αντικειμενικός'', ας το ξεχάσει αυτός και όλοι οι αντιολυμπιακοί δημοσιογράφοι σαν κι αυτόν.

Σχόλια

Εικόνα Romain

Αυτό με τους δανεικούς που κάνει tweet ο πρώην "Πρασινοφρουρός¨ αλλά και η γνώμη πολλών ότι η αγορά είναι καλύτερη από τον δανεισμό είναι κατά τη γνώμη μου λάθος.

Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΑΝ ΔΑΝΕΙΚΟΣ.

Μετά ο Βαγγέλαρος αγόρασε τα δικαιώματα του και το ανακοίνωσε και κατά τη διάρκεια παιχνιδιού στο Καραισκάκη.

Κατ αρχήν για την ομάδα που παίρνει ένα παίκτη, είναι προτιμότερος ο δανεισμός με οψιόν αγοράς απο την σκέτη αγορά. Το αντίθετο για την ομάδα που πουλάει.

Ετσι ένας παίκτης που έχει αποδείξει την απόδωση του και είναι και σε καλή ηλικία (πχ Μήτρογλου, Μανωλάς, Σάμαρης, Χολέβας - σε Champions League και Εθνική) δεν δείνεται δανεικός αλλά είναι μόνο προς πώληση και σε τιμή που ορίζει περισσότερο ο πωλητής αλλά και η αγορά. Αν και οι σύλλογοι στην αρχή συνήθως προσπαθούν (ανεπιτυχώς) να τους πάρουν με δανεισμό.

Όταν ο παίκτης δεν έχει αποδείξει κάτι τότε η ομάδα του τον δείνει δανεικό διότι δεν έχει αποδέιξει οτι και αν αξίζει.

Δεν σημάινει όμως ότι αυτοί που δίνονται δανεικοί υστερούν των άλλων.

Ας δούμε μερικούς δανεικους που πήρε ο Ολυμπιακός.

***ΡΟΜΠΕΡΤΟ

***ΜΙΡΑΛΛΑΣ

***ΕΝΤΙΓΚΑ

***ΚΑΜΠΕΛ

***ΜΑΡΚΑΝΟ (Τον πηρε μία ομάδα που "δεν" ξέρει να αγοράζει και να πουλάει. Η ΠΟΡΤΟ.)

***ΒΑΙΣ (Συνιδιοκτησία) και πουλήθηκε με μεγάλο κέρδος.

***ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

***Και άλλοι που δεν κατάφεραν να δείξουν την αξία τους ή που είχαν τραυματισμούς και έφυγαν χωρίς να ζημιωθεί η ομάδα παρά μόνο με το συμβόλαιο τους. Π.χ. οι δύο Παραγουανοί, Βαλτές και το άλλο παιδί που τραυματίστηκε.

Όπως βλέπει κανείς, δεν θα το σκεφτόταν ξανά ο Ολυμπιακός να πάρει ένα νέο Μιραλλάς, Ρομπέρτο, Εντιγκά Κάμπελ, Βάις ή Μαρκάνο με τη μορφή του δανεισμού.

Οσο για τους 5 πιο ακριβους (most valuable) παίκτες στη Σουπερλιγκ είναι οι ακόλουθοι.

1. Μήτρογλου (ΔΑΝΕΙΚΟΣ)

2. ΡΟΜΠΕΡΤΟ (Ξεκίνησε δανεικός)

3. ΜΠΟΤΙΑ (αγορά)

4. ΣΑΛΙΝΟ (αγορα η ελευθερος)

5. ΝΤΟΥΡΜΑΣ (Αγορά)

Αρα οχι μόνο έχει πρόβλημα (μεγάλο κόμπλεξ) με τον ΘΡΥΛΟ ο πρωην βαζελέτα, αλλά οι επισημάνσεις του τον δακτυλοδείχνουν.

Εικόνα Romain

Και ο μεγάλος Γιάγια Τουρέ με συνιδιοκτησία είχε έρθει.

Εικόνα thrylos

Αυτο το tweet αν το εκανε σαν διευθυντης του βαζελετα θα ηταν κατακριτεος.Αλλα αφου δεν δουλευει σε 'αντικειμενικο'μεσο ,το tweet του δεν απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα.Ακομα και η espresso και η Γατα ειναι πιο εγκυρα μεσα απο τον transfermarkt.Δεν γινεται να το χρησιμοποιεις στα σοβαρα ως αποδεικτικο μεσο.Ο Ρομπερτο,ενας παικτης που πραγματκα κανει τη διαφορα αγοραστηκε με αυτο το μεγαλο ποσο.Ο Κασαμι ουτε κοστισε τοσα λεφτα,μιας και η ομαδα του η Φουλαμ υποβιβαστηκε και δεν ηταν δυνατον να ζητουσε τοσα λεφτα,και ουτε κανει τη διαφορα οπως ο Ρομπερτο.Οι παικτες που κανουν πραγματικη διαφορα κοστιζουν.

Εικόνα savvas gridlock

Γο transfermarkt δεν ειναι εγκυρο μεσο; Δεν ειναι δυνατον να το λες σοβαρα αυτο το πραγμα. Ολος ο ποδοσφαιρικος πλανητης απο εκει αντλει πληροφοριες. Αλλο το πως αποτιμαει την αξια ενος παικτη (εκει μπορει να πεσει εξω, αφου εκ των πραγματων μιλαμε για εκτιμησεις) και αλλο το να σου γραψει το ποσο κοστισε η μετακινηση ενος παικτη, πληροφορια που εχει να κανει με το προφιλ του, την ηλικια του, τις συμμετοχες του ανα ετος σε καθε ομαδα κτλπ.. Η μεταγραφη Κασαμι εγινε με συμψηφισμο καποιων δοσεων που απεμεναν για τη μεταγραφη Μητρογλου το Γεναρη. Σε καθε περιπτωση ομως, το ποσο που αναγραφεται στο transfermarkt αποκλειεται να το περασε γαυρος, εκτος αν ο Μαρινακης αρχισε να ελεγχει και το transfermarkt. Τις μπηχτες στο twitter του τις πεταει ο αντιολυμπιακος Παπαθεοδωρου, που εχει πολλους λογους να σπιλωσει τον Ολυμπιακο και τη διοικηση της ΠΑΕ. Το οτι εσυ ταυτιζεσαι με τον αντιολυμπιακο Παπαθεοδωρου και οχι με το διεθνες μεσο transfermarkt, κατι δειχνει για εσενα, την ωρα που δεν μας βαζεις και καποια πηγη για το ποσο κοστισε ο Κασαμι, που διαψευδει το transfermarkt.

Εικόνα Romain

Σάββα κάνεις λάθος. Έχει πηγή και είναι η πλέον αξιόπιστη αλλά δεν μπορεί να την δηλώσει όταν το nick του είναι thrylos.

Η πηγή του λοιπόν είναι η ΠΡΑΣΙΝΗ. Οπότε δεν μπορείς να πείς κάτι για την αξιοπιστεία της. Είναι σαν το έγραψαν οι New York Times.

Εικόνα ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΔ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΖΗΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ..ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΣΑΓΓΕΛΑΣ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ

Εικόνα clark gheibol

300 χιλιάρικα ο Μαζουακού; Μήπως να έκανες ένα άλλο άρθρο και να κράζεις τη Βασιλικούλα για το "ό,τι πληρώνεις παίρνεις";

Εικόνα rasputin7

Ο μεγαλυτερος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ της ελληνικης αθλητικης δημοσιογραφιας.Εμενα προσωπικα δεν με πειραζουν αυτα που γραφει.Ειμαι αντιθετος βεβαια αλλα δνε γινεται να εχουμε ολοι την ιδια αποψη.Αλλα ρε μαλακα,πες ''ειμαι σκατοβαζελος και θα γραφω κατα του Ολυμπιακου'' πετα τον γαμημενο μανδυα του αντικειμενικου ρε γελοιε.
Οι μερες που ητανε στο γκαζζεττα και πεταγοτανε μετα απο ματς του Ολυμπιακου να πει την παπαρια του ειτε λογω ηττας ειτε λογω διαιτητικου λαθους δεν ξεχνιουνται.Καταλαβα τον ορισμο του ''εν βρασμω ψυχης''.Κι αλλοι γραφουνε παρομοια αρθρα αλλα λενε ειμαι Παοκ,ειμαι Αεκ.Αυτος εγαφε και τα slo-gun που ητανε 10 του Ολυμπιακου και 1 του βαζελου.
Καλη ανεργια θα ευχομουνα αλλα αυτη για τους ρουφιανους υπαρχει μονο στα χαρτια.

Εικόνα Kaine

Στη φωτογραφία βλέπουμε ξεκάθαρα την παραλλαγή του Αλβανικού αετού, γνωστή και ως "μισός Αλβανικός αετός". Σύμβολο που γίνεται μόνο με το ένα χέρι για να είναι δυσκολότερα αντιληπτό και συμβολίζει την μισή-Μεγάλη Αλβανία. Σύμφωνα με τους καλά μυημένους, το σχέδιο δεν σταματάει στην δημιουργία ενός καινούριου κράτους, αλλά προχωράει στην διαμέλισή του σε δύο μικρότερα, που με τη σειρά τους θα διαμεληθούν ξανά ώστε να γυρίσουμε στην κατάσταση που ισχύει σήμερα. Απώτερος στόχος, που κανονικά τον γνωρίζουν μόνο οι μύστες της τελευταίας βαθμίδας (και οι οποιοι έχουν κυκλική αντίληψη της ανθρώπινης ιστορίας), είναι ο συμβολισμός της ματαιοδοξίας της ανθρώπινης ύπαρξης.

Απελάστε τον.

Εικόνα μαουνιέρης

Το τσάκισες το κλαψοπούλι, σύγγαυρε!

Εικόνα amy_edessa_7

Χαχαχα ωραίος!

Εικόνα vagio

Το μονο συμπερασμα απο το αρθρο σου, ειναι πως εγω ως Βαγγελης ειμαι ενας εν δυναμει καραγκιοζης. Αλλα πολυ μεγαλος καραγκιοζης..

Εικόνα savvas gridlock

Όχι βία, vagio. Είμεθα οπαδοί του Τολστόι και του Γκάντι.

https://www.youtube.com/watch?v=umzeyxqUYKU

Εικόνα vagio

Βραδιατικο με εριξες στη λυτρωτικη διαδικασια της αυτοκριτικης. Δυσκολη μαχη, ειδικα οταν εισαι ζωσμενος απο σαπιους. Αναστεναξαν οι ρακες παλι το βραδυ.
Γι αυτο γουσταρω αυτο το σαιτ, περα απο το να μην ξεχναω να γαμαω λεωφορο, μου δινει επανειλημμενα κι αλλα ερεθισματα.