Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΙΖΟΣ ΣΤΟ ΧΑΝΙΑ-ΑΕΚ



Στο σημερινό ματς Χανιά-ΑΕΚ 0-2, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας Δημήτρης Ρίζος. Βλέπουμε εδώ τα δύο γκολ που έφαγε, με τους παίκτες της ΑΕΚ να τον ''κρεμάνε'' ενώ αυτός ήταν στην...γραμμή του τέρματος.
 

 
Τα άλματα που κάνει μετά το πρώτο γκολ και στην προσπάθειά του να αποκρούσει την κεφαλιά του Κολοβέτσιου, είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Παραθέτουμε την άποψη και του Μανώλη Γαβαθιώτη.
 
Με λένε Ρίζο και όλα τα… μυρίζω!
*** Υ.Γ.: Έχω άποψη για το Χανιά-Αεκούλα: * ΕΝ ολίγοις, με λένε… Ρίζο και όλα τα… «μυρίζω» * ΑΡΧΙΣΑΝ οι «ομορφιές» του ποδοσφαίρου
*** Υ. Γ. 2: Βεβαίως, αύριο θα έχουμε χαρές και πανηγύρια από απ’ όλα τα… αντικειμενικά γατάκια * ΕΝΤΑΞΕΙ, καταλαβαίνω * ΤΙ να σου κάνει και ο φουκαράς ο Αεκτζής * ΑΠΟ κάπου ψάχνει να αρπαχτεί, να νιώσει καμιά χαρά στα σκέλια του * ΑΚΟΜΗ και τη νίκη επί του… Κωστένογλου την παρουσίασαν σαν άθλο! * ΠΟΣΩ μάλλον, επί τού Σούλη, του Σούλη από τον Κορυδαλλό, πού είναι πασίγνωστος και στη Νίκαια
*** Υ. Γ. 3: Αλήθεια, ρε Σούλη, σε ποια… σχολή οδηγών έμαθες να κρατάς τιμόνι;
*** Υ. Γ. 4: Πολλοί περίμεναν να δουν πως θα σφυρίξει αυτό το παιδί πού σφύριζε σήμερα στα Χανιά * ΓΙΟΣ παλιού παίκτη του Αθηναϊκού, φιλαράκι ταυτόχρονα και του Γιαννάρα και του Σούλη! * ΝΟΜΙΖΩ δεν έπρεπε να τον ορίσουνε εκτός αν ήθελαν να τον κάψουν * ΠΑΝΤΩΣ σε γενικές γραμμές, καλά τα κατάφερε.
 
Ρε τι γίνεται...
 

Σχόλια

Εικόνα Romain

Εκτός από "καλό" διαιτητή, ο νιάου χρειάζεται και ένα "καλό" τερματζή. Και ο Ρίζος ήταν ότι έπρεπε.

Εικόνα nmavronas

ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ Ο ΜΕΓΑΣ! ΠΑΝΤΩΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

Εικόνα Kaine

"Θα τους πεί ο Άγγελος ότι η Παναγιά των Καθολικών είναι πιο πονηρή από την Παναγιά τη δικιά μας, των ορθόδοξων και της έκανε ανφέρ."

Δάκρυσα. Ωραίος ο Μανώλης.

Εικόνα NikolaOS

Ώρα Ελλάδος 10:30μμ. Τόπος Νίκαια.
Περιμένω να ετοιμαστούν τα σουβλάκια μου σε γνωστό μου και αγαπημένο σουβλατζίδικον.
Ώσπου μπαίνει ξαφνικά νεαρός αεκτζής γεμάτος χαρά και παραγγέλνει τον γύρο του φωνάζοντας: Τον είδατε τον Μάνταλο;;; Χωρίς να ξέρω τί έχει γίνει στο παιχνίδι και περιμένοντας να ακούσω τη συνέχεια, ο φίλος ψητοπώλης του απαντάει: "Μια χαρά σας σφύριξε ο Καρυοφύλλης!" Ώπα λέω! Αποκτάει ενδιαφέρον η κουβέντα! Ναι λέει ο πιτσιρικάς: "αλλά δεν μας σφύριξε το πέναλτι στον Κολοβέτσιο"... για να εισπράξει την απάντηση από άλλον: "Τί να το κάνετε το πέναλτι; Αφου όλα τα φάουλ και τα σφυρίγματα σας τα έδινε με το παραμικρό! Δεν τον ξέρουμε τον Καρυοφύλλη; Εδώ έρχεται και τρώει! Εξάλου μας το είπε ο ίδιος, του χρόνου θα σφυράει στη Super League!!!"
Βρε παιδιά; Λέτε; Γίνονται αυτά στην Ελλάδα;

Εικόνα savvas gridlock

Μπα, αποκλείεται να γίνονται τέτοιες ομορφιές στην Ελλάδα. Στον ''Βλάχο'' τρως Νικόλα ή σε άλλο;

Εικόνα NikolaOS

Στον Βλάχο έτρωγα μέχρι τα 15 μου, μετακόμισα... τώρα φανατικά στον "Σταύρο" στην Γρεβενών.

Εικόνα savvas gridlock

Εννοείται, γίγαντας ο ''Σταύρος''.

Εικόνα NikolaOS

Να πας να δοκιμάσεις το καλαμάκι το χοιρινό... το έχει εξελίξει! :)
ΥΓ. Γενικώς πάντως ακούω ωραία πράγματα τον τελευταίο καιρό... Για να δούμε λοιπόν... μαζί με την αεκ, έρχεται και το φιλαράκι του friskies, ο Καρυοφύλλης... Να είμαστε καλά... εδώ θα είμαστε!!!
Και ότι άλλο έχω... εδώ θα το γράφω... Scripta manen (ή κάπως έτσι τέλος πάντων! χεχε!)

Εικόνα xristoforas

αν ειναι με τον φρισκις φιλοι
του γαμω το καριοφιλι (πωω ειχα εμπνευση)