ΒΑΡΟΥΧΑΣ ΚΑΙ ΓΚΟΥΜΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ



Ο γραφικός πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ, μετά τη νίκη του Θρύλου επί του Παναθηναϊκούλη με σκορ 1-0 πριν λίγο, άνοιξε το στοματάκι του και ξέρασε τόνους λάσπης. Αρχικά στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και στον κύριο Βαϊμάκη
 
 
και λίγο αργότερα στην κάμερα της NOVA.
 
 
Μια πρώτη απάντηση του έδωσε ο κύριος Σάββας Θεοδωρίδης, με αναφορά στο γαύρο πατέρα του κυρίου Ιωάννη, τον Αριστείδη Αλαφούζο,
 
 
αλλά την καλύτερη απάντηση την πήρε ο Τουίτης από το ίδιο το κανάλι του, τον ΣΚΑΙ και τους κυρίους Παναγιώτη Βαρούχα και Γιάννη Γκούμα, που βρέθηκαν στο στούντιο της εκπομπής GOAL. Σύμφωνα με τον κύριο Ιωάννη Αλαφούζο, το γκολ που πέτυχε ο Αυλωνίτης προέρχεται από ανύπαρκτο φάουλ του Ζέκα πάνω στον Αφελάι, δεν υπάρχει πέναλτυ πάνω στο Μήτρογλου και στις καθυστερήσεις ο Πέτριτς δεν έκανε χέρι, στη φάση που η μπάλα στρώθηκε στον Ατζαγκούν, ο οποίος ήταν έτοιμος να σουτάρει απέναντι στο Ρομπέρτο. Σύμφωνα με τον καθηγητή διαιτησίας Παναγιώτη Βαρούχα όμως:
 
α) ''Στη φάση του φάουλ από το οποίο προέρχεται το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού, Ζέκα και Αφελάι αλληλοσπρώχνονται και ο κανονισμός ορίζει πως σφυρίζεται η πρώτη παράβαση. Ο διαιτητής βρισκόταν πολύ κοντά κι εμείς δεχόμαστε την υπόδειξή του''.
 
β) ''Υπάρχει καθαρό πέναλτυ στην ανατροπή του Μήτρογλου από τον Στιλ, ο οποίος σωστά δεν αποβλήθηκε''.
 
γ) ''Φαίνεται πως ο Πέτριτς κοντρολάρει την μπάλα με το στήθος και όχι με το χέρι, πριν την στρώσει στον Ατζαγκούν''.
 
Αυτά δήλωσε ο κύριος Βαρούχας στο αλαφουζο-κάναλο πριν λίγο για τη διαιτησία του Καλογερόπουλου. Δικαιώνει τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟ για τα παράπονά της μόνο στην τελευταία φάση του αγώνα, στην οποία όμως χρησιμοποίησε replay που κάθε άλλο παρά διαφωτιστικό ήταν. Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν μιλάμε για γκολ που ακυρώθηκε, αφού ο Ατζαγκούν δεν σούταρε για να δούμε την κατάληξη της φάσης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Γιάννης Γκούμας, δήλωσε πως ''η διαιτησία δεν καθόρισε το αποτέλεσμα, αλλά τα σπόρια πήγαν στον Ολυμπιακό''.

ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΟΥ ΡΕ ΤΟΥΙΤΗ.
 
Υ.Γ. 1 Αυτή εδώ η φάση σύμφωνα με τον Αλαφούζο ''δεν ήταν πέναλτυ''. Είναι να γελάς με την ασχετοσύνη και την προπαγάνδα του επικοινωνιακού μηχανισμού του βάζελου.
 
 

 
Y.Γ. 2 Ο Αλαφούζος στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ μίλησε για ''αγορασμένους διαιτητές από τον Ολυμπιακό''.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
 
Κανόνισε κύριε ιωάννη. Είτε θα ζητήσεις συγγνώμη για τη λάσπη που πετάς, είτε θα ματώσεις. Στην τσέπη εννοούμε, πληρώνοντας πρόστιμα, μην πάει αλλού ο νους σου...
 
Υ.Γ. 3 Τολμάει να μιλήσει για ''ηθική'' και ''μπαμπεσιά'' ο καταδικασμένος για φοροδιαφυγή, πρώην καταζητούμενος από την INTERPOL και κατηγορούμενος για πλαστά τιμολόγια, για λαθρεμπόριο κι ένα κάρο ακόμη αδικήματα, κύριος Ιωάννης Αλαφούζος.
 
 
 
 
Ο καπετάνιος του πλοίου ''Ασπρονήσι'' του Ιωάννη Αλαφούζου έγινε λέει παπάς και ο εισαγγελέας Κοτσάκης που χειρίστηκε την υπόθεση και έστειλε στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον Ιωάννη Αλαφούζου, έγινε μοναχός...
 
Υ.Γ. 4 Για το πόσο γαύρος είναι ο πατέρας του Ιωάννη Αλαφούζου, Αριστείδης, σύμφωνα με όσα είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης στην κάμερα της NOVA, εδώ.
 

Σχόλια

Εικόνα apostolos gaganis

Ρε τί γινεται εδω περα; Βλεπω κατι κειμενα αλλο πραμα...Απογειωση μπριου, χιουμορ, γνωσεων, παρατηρητικοτητας, πειρας, νεανικης ορμης, ευφυίας, ευρηματικοτητας και πανω απ΄ολα ΓΝΗΣΙΑΣ ΓΑΥΡΩΣΥΝΗΣ... Εμπαινεεε R.A.T.M!

Εικόνα Bad7

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Ή ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ

Εικόνα Romain

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.

Οταν ο επιθετικός ανατραπεί απο αμυντικό, ενώ είναι σε προφανή θέση για γκολ δίνεται κοκκινη. Σε αυτη τη περίπτωση έχει απέναντι μόνο τον τερματοφύλακα.
Στην περίπτωση του Μήτρογλου, είχε εξουδετερωθεί ο Στυλ και είχε μόνο ένα αμυντικό και αυτον στο πλάι.
Οπότε αντι για τερματοφύλακα μπροστά του που μπορει να αποκρούσει και με τα χέρια έχει μόνο ένα αμυντικό που δεν μπορει να χρησιμοποιήσει τα χέρια και είναι και στο πλάι.
Αν δεν γινόταν η ανατροπή θα βρησκόταν δηλαδή σε εμφανή θέση για γκολ.
Αρα ...ΚΟΚΚΙΝΗ!!!

Εικόνα ALEXIS7GER

εννοειται ειναι ΚΟΚΚΙΝΗ μαρς..τι να λέμε τώρα..ολα καλά χτες αλλά κάτι πρέπει να γίνει με τον Κωστάκη,καποιος να του τραβήξει το αυτάκι ..Ξερω-ξερω,εχει προσφερει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ και πολύπλευρα στον συλλογο ,είναι τωρα ντεφορμέ και προσπαθεί ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ να επανέλθει και για αυτό βιάζεται και εκνευρίζεται ..θα του το πω στα γερμανικά , langsam Kostas

Εικόνα Son of Hoof

Έχουμε και λέμε. Συγγνώμη προκαταβολικά για κάποιες από τις εκφράσεις που θα χρησιμοποιήσω.

Καταρχήν, ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

1-0 πούτσα στην ΚΥΡΙΑ μεσοβδόμαδα, 1-0 πούτσα στην ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ την κυριακή. Μια χαρά δηλαδή.

Για τους οπαδούς μας.
Μπράβο για τον φοβερό παλμό και την σωστή στάση απέναντι στην πιο κωλόφαρδη, προκλητική και κομπλεξική ομάδα του σύμπαντος. Να μην ξεχνάμε ποτέ τι είναι το ποδόσφαιρο. Τετάρτη θέλουμε να μην παίζουν ρόλο τα μπάτζετ, κυριακή θέλουμε να παίζουνε. Όταν αυτο συμβαίνει υπέρ μας, είναι έγκλημα να είμαστε αχάριστοι.

Για την ομάδα μας.
Η συνέχεια είναι ακόμα πιο δύσκολη. Τόσο στην Ευρώπη με τα εκτός έδρας ματς στα μεγαθήρια των 300+ εκατομμυρίων, όσο και στην Ελλάδα όπου σε κάθε ματς αγωνιζόμαστε εναντίον ψυχωμένων αντιπάλων μικρής εως μέτριας δυναμικότητας και κλωτσοταμπουροαντιποδόσφαιρου. Χτες ντέρμπι ήταν μόνο στα ονόματα. Ο βάζελος έχει γίνει αεκάκι εδώ και πολύ καιρό. Εμείς θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα ως νέα ομάδα και ίσως κάποια ενίσχυση τον Γενάρη αν δεν επιστρέψουν οι τραυματίες.

Για την διαιτησία.
Τους άφησε να κλωτσάνε και να διαμαρτύρονται 90 λεπτά. Τα ίδια με παναιτωλικούς, ατρόμητους και σια. Αντί να τους έχει αφήσει με 10 απ΄το 1ο ημίχρονο και με 9 στο πέναλτυ τους χαριζόταν. Αλλοίωση αποτελέσματος υπέρ των κλαψομούνηδων λαγών για μια ακόμα φορά.

Για ΑΡΔ-αλλόθρησκους.
Ένα κάρο μπορώ να γράψω εδώ, τίποτε δεν μετράει, ήταν είναι και θα είναι κομπλεξικοί με τον ΘΡΥΛΟ, όμως τελικά η ιστορία δείχνει πως αυτό που μας βολεύει ειναι να συνεχίσουν έτσι και να μην αλλάξουν ρότα. Είδα κάτι σχόλια βάζελων σε ΑΡΔομίντια που κράζουν τον αλαφούζο και δεν μου άρέσαν, θέλω υπερωρίες να βαρέσουν οι ΑΡΔομεμέδες και να τους συμμορφώσουν άμεσα.

Για τον Μήτρογλου.
Τον βάζω ξεχωριστα γιατί είναι δανεικός. Το οτι είναι μαλάκας το ξέρει και το αισθάνεται. Με το που χάνει το πέναλτυ παίρνει μια ηλίθια φάτσα και ξύνει το μούσι. Παίχτης του Ολυμπιακού -καταρχήν- δεν επιτρέπεται να παίρνει τόσο βλαμμένο ύφος. Αν ήμουν ο Τσόρι σε κάθε προπόνηση για κανα μήνα θα του ριχνα από μια μουντζα αντί για καλημέρα, αν ήμουν ο Μίτσελ θα τον έκανα πατίνι στην προπόνηση και αν ήμουν πρόεδρος θα του στερούσα το πριμ. Το δις-τρις-έχουμε χάσει τη μπάλα-εξαμαρτείν και τα λοιπά.

ΥΓ. Κάτι τελευταίο εφορμούμενος από κάποια σχόλια που διάβασα εδώ παραμονές του ντέρμπι, οτι πέρσι η χρονιά δεν ήταν λέει πετυχημένη και κάτι άλλα κουφά. Κατάκτηση του πρωταθλήματος και συνέχεια στην Ευρώπη = Πετυχημένη χρονιά. Κανείς δεν νοιάζεται πως εκλαμβάνει ο κάθε οπαδός ξεχωριστα την αποτίμηση μιας χρονιάς. Μια άτυχη ήττα άνευ βαθμολογικής σημασίας από μια μέτρια ομάδα που μόνο το μπαοκάκι έχει πελάτη και τρώει φάπες από κάθε εστορίλ, όφη, πάνθραξ και πλατανιά δεν έχει καμία σημασία. Το ζητούμενο φέτος δεν ήταν εκδίκηση και μαλακίες. Τι μαλακίες είναι αυτές? Τόσα χρόνια που τους γαμάς συνεχόμενα, έχεις με τεράστια διαφορα πιο πολλές νίκες από ήττες και ξαφνικά ψάχνεις εκδίκηση? Για ποιο λόγο? Για το οτι δεν τους γαμάς όσο θα έπρεπε και πάντα? Έλεος πια. Η προσκόλληση του κόσμου σε μεμονωμένα ματς και αποτελέσματα είναι αποτέλεσμα της βλακείας που διαχέεται καθημερινά εδώ και χρόνια πολλά από κάθε λογής αθλητικό μέσο και ανίκανους "επαγγελματίες" αθλητικογράφους. Η ιστορία γράφεται από συνολικές αποτιμήσεις και από ματς όπου υπάρχει σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον ή κρίνονται τίτλοι και μόνο. Ο πρόεδρος είπε αυτά που είπε όπως κάθε λογικός και αληθινός γαύρος, όταν μόλις έχεις νικήσει την γιουβέντους (ναι αυτή βαζελάκια, αλλοθρησκάκια και λοιπά τσουτσέκια-την πρωταθλήτρια Ιταλίας και επίσημη αγαπημένη σας από τον καιρό του Νώε) δε γίνεται μετά να μην πάρεις το ερχόμενο ματς πρωταθλήματος, ειδικά όταν παίζεις με το σάπιο απόβρασμα της βαζελίνης. Ως εκεί.

Να στε καλά σύγγαυροι και ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα savvas gridlock

Aυτήν τη μαλακία ''εγώ μόνο το βάζελο θέλω να κερδάω, τίποτε άλλο δεν με νοιάζει'', από πότε την κόλλησε ο κόσμος μας; Ίσχυε ας πούμε και το 2009-10, που κερδίσαμε το βάζελο μέσα-έξω; Γιατί εγώ θυμάμαι τότε να γίνεται καλοκαιρινό το Καραϊσκάκη αρκετές φορές, να πετάγονται κινητά προς τον Κόκκαλη και να κάνουμε αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων στα play off, με 7.000 εισιτήρια στο ματς με τον Άρη. Είναι που αυτοί που την τσαμπουνάνε ξέρουν από Ολυμπιακό, μα πάνω από όλα θέλουν τον Ολυμπιακό μεγάλο. Έτσι θα μεγαλώσει ο Θρύλος, βάζοντας στόχο να καβαλάει κάθε χρόνο τον Παναθηναϊκό, κάτι που κάνει δηλαδή εδώ και 89 χρόνια. Θα γίνουμε κι εμείς ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (τα χρόνια που ήρθε σε εμάς ο Μπάγεβιτς), ''μόνο το γαύρο να κερδάμε, δεν μας νοιάζει τίποτε άλλο''. Αφού πουλάνε ολυμπιακοφροσύνη με το κιλό όλοι αυτοί, τουλάχιστον ας πασάρουν τη σωστή παρτίδα.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.

Αυτή είναι η ουσία και όχι να κερδάμε το βάζελο. Πήρες πρωτάθλημα; Όλα καλά. Δεν πήρες πρωτάθλημα; Δεν πα να έριξες 5 μέσα έξω στο βάζελο; Έχουμε πρόβλημα. Αν δεν βάλεις πάνω από όλα το πρωτάθλημα και βάλεις την Ευρώπη, γίνεσαι ''πρέσβης'' της κακιάς ώρας. Αν όμως δεν βάλεις πάνω από όλα το πρωτάθλημα και βάλεις τις νίκες επί του βάζελου, γίνεσαι παοκάκι. Πρώτα και κύρια ξεκινάς από το πρωτάθλημα και μετά κοιτάς να πας καλύτερα έξω, στην Ευρώπη. Όσο μπορείς, γιατί δεν περνάει από το χέρι σου απόλυτα.

Εικόνα Son of Hoof

Ακριβώς τα ίδια λέμε.

Την ομάδα μας την έχουμε για ψηλά, για πολύ ψηλά, για πιο ψηλά από αυτό που είναι και μπορεί πολλές φορές. Την αγαπάμε και την πονάμε όσο κανείς αλλόθρησκος την δικιά του. Ποτέ δεν θα χαρούμε πάνω από μια μέρα για μια-δύο νίκες επί οποιουδήποτε αντιπάλου αν έχουμε χάσει το πρωτάθλημα και το πήρε ο άλλος. Όταν νικάμε χαιρόμαστε εκείνο το βράδυ, αντε και 1-2 μέρες το πολύ, όταν χάνουμε λυπούμαστε μέχρι το επόμενο ματς που θα νιώσουμε οτι ρεφάραμε... Μεγάλη διαφορά.
Ένα πετραδάκι στο παπούτσι να έχουμε μας ενοχλεί αφάνταστα. Οι αντίπαλοι που έχουν μια γιγαντιαία κόκκινη ψωλή στον κώλο ΣΥΝΟΛΙΚΑ την έχουν συνηθίσει τόσο που είναι "χαρούμενοι"... Πολύ μεγάλη διαφορά.

Για τους αντιολυμπιακούς, τα΄παμε. Αεκάκια, παοκάκια, πανατιναϊκάκια κλπ. Μια νίκη να κάνουν τη γιορτάζουν 10ετίες... Κομπλεξικοί μέχρι τέρμα. Όσοι ακόμα ασχολούνται...

Για τους δικούς μας, υπάρχει ένα σημείο που δικαιολογώ κάποιους. Ίσως ξεκινούν κάθε συλλογισμό αντιλαμβανόμενοι τη δυναμική αυτού του τεράστιου Συλλόγου. Αφού έχουμε όλες τις προυποθέσεις σου λέει, γιατί να είμαστε 1-2 κλάσεις ανώτεροι από τους ανταγωνιστές, και να μην είμαστε 5-6? Σε αυτό συμφωνώ. Με αυτόν τον κόσμο, αυτή την υγεία που αποπνέει η ομάδα, το γήπεδο, τον πρόεδρο, φαίνεται εφικτό. Να δημιουργήσουμε μια ομάδα με τέτοια διαφορά δυναμικότητας που σε κάθε παιχνίδι στην Ελλάδα να κάνουμε προπόνηση. Εκεί που δεν δικαιολογώ κανέναν, είναι όταν παρασέρνονται, αποπροσανατιλίζονται και... χάνουν το δάσος. Κάποια πράγματα χρειάζονται και τον σωστό χρόνο να ωριμάσουν. Και δυστυχώς η πραγματικότητα εδώ λέγεται Ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου υπάρχει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που χώνει, δίνει βαθμούς, προοδεύει και οι... υπόλοιποι, που όχι μόνο δεν βοηθούν, αλλά προσπαθούν να τα διαλύσουν όλα επειδή το μόνο που μάθανε είναι να μισούν άλλους περισσότερο από το να αγαπούν τις ομάδες τους.

Για να γίνεις καλύτερος πρέπει να παίζεις εναντίον όλο και καλύτερων. Εμείς προσπαθούμε να γίνουμε (και γινόμαστε) καλύτεροι, παίζοντας εναντίον όλο και πιο κομπλεξικών. Καθόλου εύκολο.

Εικόνα john

Αψεγαδιαστο γραπτο.Μονο μια ενσταση για το κόσμο μας. Τι ειναι αυτο το πραγμα ρε πουστη με τα κωλοκαπνογονα μετα απο δικο μας γκολ.Ειναι δυσκολο να καταλαβουνε εκει στην 7 οτι με αυτον τον τροπο ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ?Τα ιδια σκατα εκαναν και στο ντερμι του 2011 μετα το γκολ του μιραλας.

Εαν δεν αναβανε τα καπνογονα μπορει και να νικουσαμε με 3-0 χθες

Εικόνα Son of Hoof

Να΄σαι καλά, λίγο υπερβολή το αψεγάδιαστο γραπτό (όταν μιλάμε για RATM και αυτά που βλέπουν τα τυχερά ματάκια μας όταν έχουμε χρόνο και διαβάζουμε), αλλά καταλαβαίνω οτι συμφώνησες σε μεγάλο βαθμο και το πες. Έχεις απόλυτο δίκιο για τα καπνογόνα, το τόνισαν και Άκαρος-Τάκαρος χτες. Ευχαριστώ που το συμπλήρωσες. Και καλός πολίτης.

Εικόνα ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

γιατι από την κωλοτρυπιδα είναι χρονια ματωμένος ο ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑΣ

Εικόνα olympiakaraga7te

ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΑΪ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ. ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΔΥΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥΣ Η ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ Ο ΚΩΣΤΑΣ; Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ! ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ! ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ ΚΑΝΕΙ ΧΕΡΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥΣ Η ΟΧΙ; ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΧΕΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΒΓΑΖΕ ΕΞΩ, ΔΟΚΑΡΙ, Η ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΑΝΕ Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1-0 ΚΟΨΑΜΕ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΒΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΑΣΕΒΕΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΤΣΟΡΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΒΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΕ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΗ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙ;

Εικόνα savvas gridlock

Για τα διαιτητικά, εγώ συμφωνώ με το Βαρούχα. Ο Μήτρογλου πρέπει να δει κάπως αλλιώς το όλο θέμα και πάνω από όλα να ηρεμήσει. Και το λέω εγώ αυτό, που κάθε άλλο παρά θαυμαστής του είμαι και θα μπορούσα τώρα να τον κατηγορώ. Φοράει τη φανέλα του Θρύλου και πρέπει να τον σεβόμαστε, βάζοντας πάνω από όλα τον Θρύλο, αλλά αυτό πρέπει να κάνει και ο ίδιος. Για τα καπνογόνα, κάναμε λάθος. Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως, ο πιτσιρίκος που πάει στο πέταλο σε τέτοια ματς, δεν μαζεύεται εύκολα. Ούτε εμείς μαζευόμασταν όταν πηγαίναμε Γυμνάσιο και Λύκειο. ΟΚ, λάθος, αλλά ας μην μεγαλοποιούμε καταστάσεις και κυρίως ας μην βγάζουν κάποιοι (όχι εσύ Νίκο, γενικά το λέω) εμπάθεια προς τον κόσμο, αρχίζοντας πάλι το κήρυγμα για ''τους κακούς χουλιγκάνους-υπαλλήλους-φασίστες-δολοφόνους-μαλακισμένα που κάνουν κακό στην ομάδα''.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εγώ θεωρώ την ανατροπή καραμπινάτη κόκκινη και είναι απορίας άξιο, πώς ο διαιτητής δεν την έδωσε. Όλοι έχουμε δει άπειρες φορές έναν παίχτη να περνάει από εκείνη τη θέση τον "τέρμα" και μετά να πλασάρει. Ακόμα και να μην σκοράρει στο πλασάρισμα, είναι προφανέστατη φάση για γκολ. Απορώ πώς ο Καλογερόπουλος δεν το έδωσε. Έκανε ακόμα ένα λάθος ο διαιτητής στο χέρι του Πέτριτς. Από 'κει και πέρα, το μόνο που θυμάμαι είναι που δεν έβγαλε κάρτα στο Λαγό από το πρώτο ημίχρονο για τις διαμαρτυρίες.

Εικόνα Kaine

Ο Μήτρογλου φεύγει πλάγια και υπάρχει παίκτης μπροστά στο τέρμα. Δεν έχω τους κανονισμούς μπροστά μου αλλά προφανή θέση για γκολ δεν το θεωρώ, σωστή η κίτρινη. Χέρι δεν φαίνεται να είναι, τουλάχιστον από την λήψη που το είδα εγώ. Όρκο δεν παίρνω πάντως.

Εικόνα Pr0pheT7

Φίλε σύγγαυρε

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!!!

Υπάρχουν νόμοι της Φυσικής που ξεφεύγουν από οποιαδήποτε υποκειμενική ερμηνεία!

Η 30άρα μπαλιά που φτάνει στον Πέτριτς είναι με αριστερό πόδι και φάλτσο που της δίνει περιστροφή δεξιόστροφη. Σε επαφή με μια κάθετη επιφάνεια, η μπάλα θα τείνει να φύγει προς τα αριστερά. Ο Πέτριτς έχει τον δεξί ώμο προς το τέρμα και τον αριστερό προς στον Ατζαγκούν, ενώ η μπάλα του έρχεται από διαγώνια αριστερά, όπως βλέπει αυτός. Αν δεν μπει κάτι να κόψει την προφανή πορεία της μπάλας προς το τέρμα, τόσο λόγω περιστροφής της ίδιας της μπάλας, όσο και λόγω της γωνίας πρόσκρουσης πάνω στο στήθος του, τότε η μπάλα θα πήγαινε στον Ρομπέρτο με την μία. Να τονίσω εδώ πως το στήθος ενός ανθρώπου προφανώς δεν είναι επίπεδο, αλλά φαίνεται καθαρά πως η μπάλα πέφτει στην δεξιά πλευρά του στήθους όπου και η εκτροπή προς το τέρμα θα έπρεπε να είναι ΑΚΟΜΑ μεγαλύτερη.

Υπάρχουν μόνο δύο λόγοι για τους οποίους δεν θα έπαιρνε η μπάλα τροχιά προς το τέρμα. Ο ένας είναι να την επανέφερε προς τα πίσω περιστρέφοντας τον ώμο. Αυτό δεν έχει γίνει καθώς είναι σαφές πως η πρόσκρουση της μπάλας είναι χαμηλά, στο ύψος του στήθους που αντιστοιχεί στον αγκώνα. Ο δεύτερος λόγος είναι το ίδιο το χέρι. Νομίζω πως το έχει σχετικά κοντά στον κορμό του (και όχι κολλημένο, γιατί θα δεις πως έχει μια κάποια ελευθερία στην κίνηση) και πρακτικά κάνει κοιλότητα με το στήθος για να αποκρούσει την μπάλα, όπως περίπου κάνουμε με τα χέρια στην υποδοχή του βόλεϋ.

Ο κανονισμός είναι σαφής. Οποιαδήποτε επαφή με χέρι που δεν είναι απόλυτα κολλημένο με τον κορμό και προκαλεί αλλαγή της πορείας της μπάλας ακριβώς επειδή υπάρχει χέρι, είναι χέρι. Και αν σε μια φάση στο κέντρο ο διαιτητής πει "να πάει το παλιάμπελο, ας το αφήσω", σε περίπτωση που μπορεί να προκύψει τέρμα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να το υποδείξει.

Για την κόκκινη, παίζει και δεν παίζει, αν ήμουν εγώ διαιτητής -- όντας γαύρος -- μάλλον πάλι κίτρινη θα έδινα γιατί ο αμυντικός τους έχει ψιλοφτάσει προς το τέρμα... τα υπόλοιπα απλά είναι στην σφαίρα της φαντασίας.

Την επόμενη φορά που οι πράσινοι οχετοί θα γράψουν για διαιτησία περιμένω τα εξής περιστατικά:

1) 7'48" : Ο Μανιάτης αποκαλεί τον Ζέκα παλιοχαρακτήρα, θα έπρεπε να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη
2) 15'17" : τα κορδόνια του Τσόρι δεν είναι συμμετρικά δεμένα και του δίνουν ασύμμετρο πλεονέκτημα. ο διαιτητής θα έπρεπε να τον έχει βγάλει από τον αγωνιστικό χώρο μέχρι να τα δέσει σωστά
3) 72'00" : ο Μήτρογλου έχει προφανώς ψείρες, θα έπρεπε να απολυμανθεί πριν συνεχίσει τον αγώνα

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ 100-0 ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ!!!! ΩΙΜΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΩΙΜΕ!!!!!!

Εικόνα savvas gridlock

http://gifyoutube.com/gif/vOlGRZ

Δεν έκανε χέρι ο Πέτριτς φίλε, να είμαστε σωστοί.

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστη αναλυση. Κανονικα αυτο το σχολιο θαπρεπε να παει στα σπιτια ολων των ΄΄αντικειμενικων΄΄ ΑΡΔοΜεΜΕδων για να τους θυμιζει ΠΟΙΟΙ μπορει να τους διαβαζουν, ετσι ωστε να συνερχονται πού και πού και να μη γραφουν συνεχεια ολες αυτες τις μαλακιες που γραφουν, εστω και κατευθυνομενες εσωθεν ή/και εξωθεν...

Εικόνα Pr0pheT7

Σε ευχαριστώ πολύ Απόστολε. Απλά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί πρέπει να μαλλιάσει η γλώσσα μου για να καταλάβουν όλοι το προφανές! Δεν χρειάζεται ούτε πολύ ρεπλέι, ούτε γωνίες και παραγωνίες. Αν δεις καλά την φάση ξανά και την οξεία γωνία με την οποία επιστρέφει η μπάλα -- και με ΔΥΝΑΜΗ μάλιστα -- στον παίκτη που ακολουθεί η μόνη περίπτωση να μην είναι χέρι είναι να έχει βάλει ώμο που δεν έχει βάλει ΣΙΓΟΥΡΑ, ένα ριπλέι φτάνει να το δεις ή να έχει μπει και εκεί το χέρι κάποιου θεούλη που θέλει να εκδικηθεί τον "κακό γαύρο" που "κλέβει τα πρωταθλήματα".

Άσε με γιατί στο γραφείο σήμερα πήγα και έλεγα, εφόσον δεν τους νικήσαμε με πολλά, δεν πρόκειται να κάνω ούτε κάζο, ούτε τίποτα... και μετά διάβασα για τον σχιζοφρενή καναλάρχη, μου ήρθαν και μου τσουτσουρευόντουσαν και μου ανέβασαν την πίεση στο 20!

Εικόνα apostolos gaganis

Αυτοι που σου τσουτσουρευοντουσαν στο γραφειο, πασχουν ΟΛΟΙ απο αιμορροϊδες που τους τις εχει προκαλεσει η μακροχρονη τροπαιοφορια του Θρυλου... Οι αιμοροϊδες αυτες ειναι ειδικου τυπου και φερονται στη διεθνη βιβλιογραφια με τον όρο ΄΄τροπαιοπενικες ή τιτλοπενικές αιμορροϊδες΄΄. Το χαρακτηριστικο τους ειναι οτι ΜΑΤΩΝΟΥΝ ζορικα, στο τελος καθε ποδοσφαιρικης σεζον. Η αντιμετωπιση των πασχοντων γινεται συνηθως με συνδυασμο: α) ειρωνικου υπομειδιαματος, β) χειρονομιας υποδηλουσης εκφρασιν του τυπου ΄΄καλα λεγε εσυ ρε χαμενε ο,τι μαλακια σου΄ρχεται στο κεφαλι, μπας και αυτοπαρηγορηθεις΄΄ γ) υπομνησης μονο δι΄αριθμων και ανευ ουδενος ετερου σχολιου των πρωταθληματων, κυπελλων και νικων που εχουμε συνολικα απεναντι σε δαύτους, και εν αναγκη, δ) εμφανους ή αφανους κνησμου της αριστερας - δια τους δεξιοχειρας - μηροβουβωνικης μας πτυχης... Ακολουθει περιοδος εσκεμμενης ηρεμιας, καθ΄οτι η αισθησις του ανωτερου εν προκειμενω ( καλουμενη και ΄΄νιρβανα του κωλομπαρα΄΄ ), συνεπαγεται κανονικως και τον αποκλεισμον οιασδηποτε ανεπιθυμητης διασαλευσης της ψυχικης μας ισορροπιας με τας συνακολουθους αιχμηρας κορυφωσεις των τιμων της αρτηριακης μας πιεσεως...ΟΛΕΕΕ!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Το ότι οι παίχτες του βάζελου είχαν καλύψει την εστία δεν συνεπάγεται ότι ο Στιλ έπρεπε να δεχτεί κίτρινη κάρτα. Άμα ήταν έτσι, κάθε φορά που ο τελευταίος παίχτης έκοβε αντικανονικά τον επιτιθέμενο δε θα δινόταν κόκκινη επειδή η εστία ήταν καλυμμένη από τον τερματοφύλακα. Η κόκκινη δίνεται στη λογική "προφανής θέση για γκολ". Ε, εδώ υπήρχε προφανέστατη φάση για γκολ.

Εικόνα Pr0pheT7

Έχεις δίκιο σχετικά με την ύπαρξη ή μη παίχτη στο τέρμα, καθώς η νεα οδηγία της ΟΥΕΦΑ πια δεν έχει σχέση με το αν υπάρχει ακόμα παίχτης που να καλύπτει το τέρμα αλλά αν ο επιτιθέμενος είναι σε προφανή θέση για γκολ, κάτι που δεν είχα προσέξει καλά.

Οπότε η μοναδική περίπτωση που να δικαιολογείται η κίτρινη είναι να θεωρεί ο διαιτητής ότι ο Μήτρογλου έχασε τον έλεγχο της μπάλας πριν την ανατροπή. Ας πούμε ότι το θεώρησε και του έδωσε κίτρινη. Δηλαδή το ότι μεταξύ μας συζητάμε αν αδικήθηκε ή όχι ο Ολυμπιακός...

Ο Αλαφούζος γιατί σκούζει;

Εικόνα Νίκος Γόδας

Τί γιατί; Γιατί άμα δεν έχεις λεφτά και είσαι κουραμπιές αυτά κάνεις. Κάτι πρέπει να πει για να δικαιολογήσει την ήττα. Αλλά η συμπεριφορά του Αναστασίου έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο κομπλεξισμού. Πολλοί δημοσιογράφοι τον έχουν κράξει ήδη. Και ευτυχώς έχουμε τον μεσιέ Μίτσελ στον πάγκο και είναι εμφανής η διαφορά επιπέδου των δύο.

Εικόνα clark gheibol

Κάτσε να δεις ποιον θα ψηφίσουν προπονητή της χρονιάς πάλι. Μόνη περίπτωση να βγει ο δικός μας είναι να σηκώσει το τσου λου. Άμα πάει τελικό και χάσει, πάλι ο Αναστάσης θα βγει

Εικόνα Νίκος Γόδας

Eννοείται. Όπως και τα καλύτερα γκολ κάθε αγωνιστικής είναι αυτά που έφαγε ο γαύρος. MVP είναι της μπανάθας κ.ο.κ. Κάπου πρέπει να αναδειχθούν κι' αυτοί νικητές. Αυτοί βραβεία MVP, εμείς πρωταθλήματα. Και ζήσανε αυτοί καλά κι' εμείς καλύτερα. Εγώ είμαι ευτυχισμένος με το ποδοσφαιρικό τμήμα πάντως.

Εικόνα Kaine

Ελπίζω να μην ήταν, έτσι για να σκούζουν για μια φάση ενώ είχαν 0 τελικές.

Εικόνα olympiakaraga7te

ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΒ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΡΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ. ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΗΤΑΝ 6-3 ΥΠΕΡ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΕΣ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΜΟΝΟ 1-0 ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ -6. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!

Εικόνα Pr0pheT7

Εμένα αυτό που με στεναχωρεί ειλικρινά είναι πως αυτός ο κύριος (λέμε τώρα) έχει και μέσα μαζικής ενημέρωσης και υπάρχει κόσμος που εξακολουθεί και τα παρακολουθεί όταν τόσο καταφανέστατα φαίνεται πως έχει ο άνθρωπος μαλώσει με την αλήθεια... αν ξεκινάει την μπουρδολογία για τα τόσο προφανή, για τα άλλα που δεν είναι τόσο εύκολα να τα πιάσει ο πολύς ο κόσμος, τι φούμαρα πουλάει θέλω να ξέρω...

Εικόνα apostolos gaganis

Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΒΟΣ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ...

Ο πρωτος ειναι ο Αλαφουζος. Ακομα και στα δικαστηρια να τον παει ο Ολυμπιακος, δεν θα καταδικαστει, γιατι εχει το ακαταλογιστο. Δεν θα μπορει δηλ. να του αποδοθει νομικη ευθυνη, λογω ψυχικης νοσου. Και η νοσος αυτη ονομαζεται ΙΔΕΟΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ( Obsessive Compulsive Disorder - OCD διεθνως ). Για να τελειωνουμε. Ο προεδρος του Παναθηναϊκου ειναι ενα ψυχικα διαταραγμενο ατομο και ως τετοιο πρεπει να αντιμετωπιστει με την καταλληλη αγωγη, δεδομενου οτι απο περυσι μεχρι φετος εχει χειροτερεψει και αποτελει πλεον δυνητικο κινδυνο τοσο για τη Σουπερ Λιγκα οσο και γενικοτερα το ελληνικο ποδοσφαιρο. Το δισκελο ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ( κατα Μαρινακη - Ολυμπιακου ) και ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΙ ( συνεχως επαναλαμβανομενες αλλ΄αστηρικτες κατηγοριες για στημενες διαιτησιες, προσυνεννοημενους αγωνες, νοθες κατακτησεις πρωταθληματων απ΄τον Ολυμπιακο κ.τ.τ. ) πληρουται ΑΠΟΛΥΤΩΣ απο τον αρρωστο αυτον ανθρωπο. Τα υπολοιπα τ΄ακουω βερεσε κι ευχομαι ν΄αποφυγουμε - αν συνεχιστει ετσι το πραμα - σοβαρες εξελιξεις...

Ο δευτερος ειναι ο Μητρογλου. Εξ αιτιας της επιμονης του να χτυπησει το πεναλτυ και της εκβασης της ποινης, θα μπορουσαμε - μπαλα ειν΄αυτη και η μπαλα τιμωρει κατι τετοια, ιδιως αν εχεις να κανεις με γνωστους κωλοφαρδους - να ειχαμε...δραματα. Το θεμα εχει λυθει απο τον Μιτσελ, μετα την προηγηθεισα διενεξη του εν λογω παικτη με τον Ντομινγκεζ: Τα πεναλτι, ο Τσορι. Παρα ταυτα, παρακουει την εντολη και παιρνει χωρις αδεια την πρωτοβουλια να το χτυπησει αυτος. Την καταληξη την ξερουμε, ενω ο αγωνας θα μπορουσε και θα επρεπε να ειχε τελειωσει Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ. Ο Μητρογλου ομως εβαλε τη νικη μας σε ΜΕΓΑΛΟ κινδυνο. Κατ΄εμε επομενως ΣΟΒΑΡΟ το παραπτωμα, παρα την προσπαθεια του Μιτσελ - προς τα εξω βεβαια - να διασκεδασει και να υποβαθμισει το συμβαν.

Ο παικτης αυτος εχει μια προσωπικοτητα ΙΔΙΑΖΟΥΣΑ εως ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ. Αυτο ειναι γνωστο σε ολους και να μη στρουθοκαμηλιζουμε. Θελει κατα συνεπεια ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΙΚΑΝΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ η αντιμετωπιση του προβληματος του για την συνεχεια. Γιατι ειναι μεν γεννημενος σκορερ, αλλα αυτο το προσον για να διατηρηθει και να ενισχυθει στην πραξη απαιτει και την καταλληλη ψυχικη δομη, ψυχοσυνθεση. Κι εμενα ο Μητρογλου μου΄χει δειξει με την μεχρι σημερα πορεια του, ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ, ΑΣΤΑΘΕΙΑ και ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ στους τομεις ΘΥΜΙΚΟ - ΣΚΕΨΕΙΣ - ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. Γι΄αυτο προτεινω στον Ολυμπιακο, να ψαχνει απο τωρα τον σεντερ φορ της επομενης χρονιας. Μη σου΄πω οτι κατι μου λεει πως εχει αρχισει, ουτως ή αλλως, ηδη να τον ψαχνει. ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ...ΕΙΔΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΚΟΤΙΑ ΤΟΥ...Σκεψου δηλ. να παιζεται η προκριση της ομαδας στους 16 του Τσ.Λ. και μ΄αυτη του τη ΜΑΛΑΚΙΑ ( εκ του αποτελεσματος ), να χαθει... Ή κι ας μην παμε τοσο μακρια: σκεψου να ισοφαριζανε στο 94΄ οι βαζελες... Θα΄χε τελειωσει τωρα ο μαλακας...

Εικόνα jorge rojo

Κατ'εμέ ευθύνη γιά το θέμα Μήτρογλου και μάλιστα μεγάλη έχει και ο προπονητής. Είναι εμφανής μία συνεχής προσπάθεια υποβάθμισης των εκάστοτε πράξεεων του από τη μία πλευρά και από την άλλη συμπεριφέρεται η τεχνική ηγεσία σα να μην υπάρχει άλλος επιθετικός στην ομάδα. Αυτό είναι κακό και γιά τον Κώστα και γιά τους άλλους επιθετικούς αλλά κυριότερα γιά το σύνολο της ομάδας.
Οσοι έχουμε ασχοληθεί έστω και λίγο με το ποδόσφαιρο γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μιά ομάδα δεν κρατιέται με χάδια και συνεχή δεν πειράζει, αλλά χρειάζονται όρια τα οποία όταν ξεπερνιούνται θα πρεπει να υπάρχουν και οι αντίστοιχες συνέπειες. Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει το ίδιο πράγμα, που ο Μήτρογλου γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του όλο τον οργανισμό που λέγεται Ολυμπιακός. Αυτό αν μείνει πάλι χωρίς κάποια συνέπεια θα στοιχίσει πολύ στη συνοχή της ομάδας.

Εικόνα REDHERAKLIO

Τρίτη φορά με το ματς στην Κύπρο,με Ανόρθωση

Εικόνα REDHERAKLIO

Ακόμα δεν τιμωρήθηκε?Είναι αδικία απέναντι στους συμπαίχτες του,στον κόσμο , στον πρόεδρο και στον προπονητή, η συμπεριφορά του

Εικόνα apostolos gaganis

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Εικόνα Kaine

Περί Μήτρογλου.

Όταν έκανα το προηγούμενο σχόλιό μου δεν ήξερα ακριβώς πώς και γιατί εκτέλεσε το πέναλτι ο Μήτρογλου. Απευχόμουν να είχε συμβεί αυτό που τελικά συνέβη, να κάνει του κεφαλιού του δηλαδή και να γράψει ομάδα και προπονητή στα ΣΕΡΤΟΛΕΙΑ του.

Στο πρώτο μου σχόλιο στο RATM είχα κάνει αναφορά στο - χαρακτηριστικό Ελληνικό γνώρισμα και λόγος που η Ελλάδα πάτωσε - πόσο εύκολα ξεχνάμε και πόσο εύκολα εξυψώνουμε ή ρίχνουμε στα Τάρταρα (ανθρώπους στην προκειμένη περίπτωση). Αυτό το αναφέρω επειδή στο φόρουμ που έγραφα, όταν ο Μήτρογλου πέρυσι έκανε την αφιονισμένη μισή-χρονιά που έκανε, διάβαζα για τον κορυφαίο Έλληνα επιθετικό όλων των εποχών (δεν κάνω πλάκα και ούτε υπερβάλλω) που ο μυρωδιάς, εμπαθής και γενικότερα άχρηστος Βαλβέρδε κόντεψε να καταστρέψει την καριέρα. Η κακή γκουβερνάντα Βαλβέρδε που αρνούνταν να δώσει στον Κωστάκη την κρεμούλα του. Πώς γυρνάει όμως ο τροχός...

Η προσωπική μου άποψη για τον παίκτη είναι η εξής: Πίστευα πάντα πως είναι χαζός. Έτσι απλά. Όχι κωλόπαιδο ή κακός χαρακτήρας ή οτιδήποτε άλλο. Χαμηλής ευφυίας. Χαζό παιδί χαρά γεμάτο. Πίστευα πως στις προπονήσεις είναι περισσότερο πιθανό να κυνηγάει τους συμπαίκτες του με νεροπίστολα παρά να συμμετέχει σοβαρά. Πίστευα επίσης, όταν τον ξαναείδα πέρισυ, πως σε κάποια πράγματα άλλαξε (σε ορισμένο βαθμό). Πως είχε αρχίσει να παίρνει στα σοβαρά αυτό που κάνει, πως είχε αρχίσει εδώ και κάποιο καιρό να δουλεύει συστηματικά, πως είχε εκτιμήσει και την εμπιστοσύνη του Μίτσελ και ήθελε να την ανταποδώσει. Δεν έβλεπα τον ίδιο παίκτη, έβλεπα κάτι αρκετά πιο ώριμο.

Θεωρώ μέρος του ταλέντου που μπορεί να έχει κάποιος για κάτι, εν προκειμένω το ποδόσφαιρο, ό,τι εγκεφαλικό σχετίζεται με αυτό το κάτι. Για παράδειγμα το "κρίμα, ήξερε μπάλα, θα μπορούσε να κάνει μεγάλη καριέρα αλλά δεν είχε μυαλό" δεν μου λέει τίποτα. Είναι μια μαλακία και μισή. Όχι, αν δεν είχε το μυαλό που απαιτείται, δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει μεγάλη καριέρα. Αν παίζεις καλή κιθάρα αλλά κατουριέσαι όταν ανεβαίνεις στη σκηνή δεν είσαι "κρίμα που πήγες χαμένος". Είσαι για να παίζεις στο σπίτι σου και όχι σε αρένες. Τουλάχιστον μέχρι να σταματήσεις να κατουριέσαι. Τόσο απλό. Με αυτά τα δεδομένα, δεν θεώρησα ποτέ τον Μήτρογλου μεγάλο ταλέντο, μέχρι πέρισυ που λανθασμένα νόμισα πως κάποια από τα δεδομένα άλλαξαν και ίσως μπορεί να φτάσει ψηλά. Κάποτε, μια μέρα στο μέλλον.

Ο Κωστάκης κατάφερε να είναι αγαπημένο παιδί της εξέδρας. Ύστερα από τον Λούσιφερ Βαλβέρδε βρήκε έναν προπονητή να τον στηρίξει, βρήκε και χώρο από την φυγή Τζεμπούρ. Πήρε μεταγραφή σε ομάδα που βρίσκεται στη B' Aγγλίας και επέστρεψε δανεικός σε κάκιστη κατάσταση. Έχει έκτοτε στηριχτεί σε βαθμό... κακουργήματος. Μετά από την μαλακία με την Ανόρθωση αποφάσισε να κάνει άλλη μια, επειδή πάει καιρός. Ξαναστηρίχτηκε γιατί... το παιδάκι... κρεμούλα... Σήμερα όμως αποφάσισε να το τριτώσει. Και ρωτάω εγώ:

KΩΣΤΑΚΗ, ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;

Ρητορική ερώτηση. Ξέρω πως το έχεις τερματίσει. Όχι το παπί, τη μαλακία.

ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΜΑ ΜΑΛΑΚΑΣ

ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ

Εικόνα apostolos gaganis

Αυτος νομιζει ή θελει να νομίζει ο ιδιος είτε εκεινοι που τον συμβουλεψαν να το κανει ( πιθανον ), πως με μια συγγνωμη απ΄το Τwitter καθαρισε... Δεν ειναι ετσι ομως. Εν ταξει, δεν θα το κανουμε και Μεσανατολικο ζητημα, αλλα εχει στοχοποιηθει... Απλα η στοχοποιηση του εχει απωθηθει λιγο πισω και δεν χρειαζεται να πω οτι δεν προκειται ν΄ανεχτουμε τριτη φορα το ιδιο...Ήδη και οι δυο φορες ηταν ΥΠΕΡαρκετες. Για να ετοιμαζουμε και εναλλακτικες λυσεις για μπροστα, κυριε Μιτσελ...Και γιατι τις χρειαζομαστε ( τραυματισμος π.χ. ), αλλα και για να σφιξουν οι...χαϊδεμενοι - όντως - κωλοι...

Εικόνα μαουνιέρης

Η αφασία περιγράφει μια «κακή» κατάσταση της αντίληψης και της εκφοράς του λόγου που προκύπτει κατόπιν τραύματος στον εγκέφαλο. Ως επί το πλείστον είναι αποτέλεσμα εγκεφαλικού επεισοδίου, αν και δεν καταλήγουν αφασικοί όλοι όσοι παθαίνουν εγκεφαλικό. Αφασία δύναται να προκληθεί και υπό συνθήκες άλλες, όπου όμως παρίσταται οπωσδήποτε εγκεφαλική βλάβη. Ο αφασικός πρέπει να αντιμετωπισθεί από το περιβάλλον του όχι ως έχων ένα μόνο πρόβλημα, αλλά πολλά και σύνθετα.
Οι ιαθέντες αφασικοί ασθενείς μαρτυρούν ότι από τις πλέον αγχογόνες, καταστάσεις που εκ των πραγμάτων εκαλούντο καθημερινώς να αντιμετωπίσουν, ήταν η δυσκολία του κοινωνικού περιβάλλοντός τους να αντιληφθεί σε ποια τρομερή κατάσταση αναπηρίας ζούσαν. Η δυσκολία εκφοράς λόγου ποικίλλει ανά περίπτωση, μιας και ο λόγος καθαυτόν δεν «εκδηλώνεται» ομοιόμορφα σε όλους τους ανθρώπους. Οι πλείστοι των αφασικών δυσκολεύονται αφάνταστα στο να παραγάγουν λόγο. Ορισμένοι μάλιστα, πάνω στο ζόρισμα από στην απέλπιδα προσπάθειά τους, πέρδονται από το στόμα.

Σύγγαυροι, για τον αφασικό λόγο, ιδίως για αυτόν που αφορά μικρά παιδιά, συμβουλευθείτε τα σοφά πονήματα του Ρομάν Γιάκομπσον. Εγώ μέχρι εδώ ξέρω, και ό,τι έμαθα το έμαθα παρακολουθώντας προγράμματα της Allaburnesion Allafusion in the Sky with Excrement.

Εικόνα nissios

Παρέλκει άραγε να θυμηθούμε και να υπενθυμίσουμε ότι η λέξη "λόγος" σήμαινε παρ' αρχαίοις Έλλησι τόσο την ομιλία (απ' όπου τα "πρόλογος", "μονόλογος", "διάλογος", "επίλογος" κ.α.) όσο και τη σκέψη (απ' όπου τα "λογαριάζω", "παράλογος", "εύλογος", "υπολογιστής" κ.α.), ότι η γλώσσα δεν είναι άλλο από την ενδεδυμένη με ήχους νόηση και ότι η γλωσσική τρικυμία είναι στην πραγματικότητα τρικυμία πνευματική;

Φυσικά και παρέλκει. Σιγά μην παραθέσουμε και βιβλιογραφίες, για να αποδείξουμε ότι ο Μαλαφτούζος είναι πρωθυπουργός του Αυνανιστάν.

Πάμε στα ουσιώδη: Από μήνυμα του Απόστολου συνήγαγα ότι χθες κάποιος δικός σου γιόρταζε. Εύχομαι να τον δεις να φτάνει εκεί που... δεν μπορεί. Αν πάλι κατάλαβα λάθος, η ευχή παραμένει.

Μήτρο, άντε να σου βρω ένα ελαφρυντικό. Έχεις παράδοση με τον ζελέ κι ήθελες να συνεχίσεις την παράδοση αυτή. Ας πούμε ότι μ' άρεσε κάπως η δίψα σου να τους υπογράψεις εκ νέου. Αλλά εδώ, αγόρι μου, κάνουμε πρωταθλητισμό, και, αν συνεχίσεις αυτόν τον χαβά, σε βλέπω από αγαπημένος της εξέδρας που είσαι να παθαίνεις ό,τι πάθαιναν στο σχολείο οι φρεσκοκουρεμένοι. Φατούρο το λέγαμε τότε, τώρα δεν ξέρω, γιατί οι πιτσιρικαρία δεν έχει σταθερές γλωσσικές συνήθειες.

Εικόνα μαουνιέρης

Γειά σου, αλάνι λιμανίσιο. Βάλε σε όλα όσα υπέροχα έγραψες και τούτο: ο λόγος πρωτίστως είναι "κλάσμα". Η λέξη προέρχεται, ως γνωστόν, από το ρήμα "κλάω / κλώ". Ε, ο Αλχαβούζ, εκβαλών λόγον, "έκλασε"! Μάντρες, μέντες, μαλλί, κοχόνες, διάφορα...

Χτες ήταν η γιορτή του γιού μου. Σ' ευχαριστώ πολύ για τις εκ πλαγίου ευχές.

Εικόνα Kaine

Ακολουθεί διαφημιστικό μήνυμα:

Gilette Alafusion ProGlide
Κόβει τις τρίχες, όχι την κλάψα.