ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Επειδή ο κύριος Ιωάννης Αλαφούζος προκαλεί με τις αναφορές του στον Ολυμπιακό που ''αδυνατεί να κερδίσει τον Παναθηναϊκό δίχως μπαμπεσιά'' (κι όχι τίποτε άλλο, αλλά το χάφτουν και πολλοί ''Ολυμπιακάρες'', που είναι λυπημένοι επειδή...κερδίσαμε σήμερα), ας δούμε τα στατιστικά των αναμετρήσεών μας με τους λαγούς στο ποδόσφαιρο στις επίσημες διοργανώσεις.
 

 

 
α) Στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων στα επίσημα ματς, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ο Ολυμπιακός έχει 76 νίκες και ο ΠΑΟ 47.
 
β) Στα ματς πρωταθλήματος με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, ο Θρύλος έχει 33 νίκες και ο ΠΑΟ 15.
 
γ) Στα ματς πρωταθλήματος με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο αριθμό νικών, από 22.
 
δ) Στα παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ο Θρύλος έχει 39 νίκες και ο ΠΑΟ 14.
 
ε) Ακόμη και μέσα στη Λεωφόρο, την ιστορική έδρα του ΠΑΟ, στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων ανεξαρτήτως διοργάνωσης ο ΠΑΟ δεν υπερτερεί στις νίκες. Από 19 έχουν οι δύο ομάδες.
 
στ) Δεν υπάρχει γήπεδο στην Ελλάδα που να φιλοξένησε επίσημα ματς Ολυμπιακού-ΠΑΟ και στο οποίο ο ΠΑΟ να έχει να επιδείξει περισσότερες νίκες από εμάς.
 
Κατάλαβες κύριε Αλαφούζε το ποιος κερδίζει ''μπαμπέσικα''; Άσε λοιπόν τα ψέματα,
 

 
κατάλαβε πως ειδικά στον Πειραιά, χάνει η ομάδα ''σου'' πριν ακόμη στρίψει το πούλμαν της αποστολής του ΠΑΟ για Συγγρού/Πειραιώς και δέξου την αλήθεια.
 

Σχόλια

Εικόνα el trick

http://www.olympiacos24.gr/content/football/51459-h-apolyth-anyparksia-toys
Τελικά έχει δίκιο ο τουιτη
Η.....διαιτησία έφταιγε και το πακιστανικό ....κινητό του Βαγγέλα.

Εικόνα Bad7
Εικόνα Bad7

ΠΩΠΩ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ

Εικόνα Romain

Μια ζωή στη ΦΑΠΑ τα βαζέλια.

Τώρα έχουν και τον αλασκου να τους αποπροσανατολίζει με τις παραμύθες του.

Κάνει όμως καλά τη δουλειά του, στην παραμύθα (λόγω και των υπαλλήλων στα ΜΜΕ που ελέγχει) και έτσι δεν τους βλέπω να συνέρχονται σύντομα.

Ατρόμητο έχουν για ταβάνι και... άγιος ο θεός.

ΥΓ. Λέτε να τον έχει βάλει εκεί ο Βαγγέλαρος? Δεν το νομίζω, όμως δεν το αποκλείω κιόλας.

Εικόνα john

Eχτες ξεφτιλιστηκε για αλλη μια φορα ενα συστημα δημοσιογραφισκων που κανουν τους αντικειμενικους και παραγόντων που καλυπτουν την αφραγκία τους με ηλιθια άλλοθι.
Δεν εχει καμια σημασια για εμενα εαν υπαρχει φαουλ πριν το γκολ.Εφ οσον η φαση εχει αλλαξει οφελεις σαν ομάδα να είσαι ετοιμη για την στημενη φάση.Αναδρομικες διαμαρτυριες τετοιου στυλ κανει μονο η Κουλα(Σαββα θυμασαι εναν αγωνα το 2006 επι Σολιντ με αυτογκολ του Εμερσον?)
Φυσικα για εμένα το ίδιο ισχυει και στο ντερμπι του 2011 οπου δεν εχει σημασια το οτι το κορνερ απο το οποιο σκοραρει ο Κατσουρανης ειναι διπλά ανύπαρκτο.Ξαναλέω εφ οσον η φάση εχει αλλάξει οφειλουν ολοι να ειναι ετοιμοι για την συνεχεια του παιχνιδιου.(εδω διαφωνουμε γιατι πολλοι πιστευουν οτι εφ οσον το κορνερ ειναι ανυπαρκτο η φαση ειναι ως μη γενόμενη αλλα αυτο ειναι μια μεγαλη ασχετη κουβεντα)

Στα του παιχνιδιου τωρα.Φαινεται για αλλη μια φορα πως ο Ολυμπιακος εχει φανερο προβλημα οταν καλειται να φτιαξει παιχνιδι και να εχει αυτος την πρωτοβουλια των κινησεων (με Ατρομητο Μαλμε Παο) ενω οταν περιμενει τον αντιπαλο πισω απο την μπάλα και χτυπαει στις αντεπιθεσεις παιρνει αριστα.(με Ατλετικο κλπ)

οσο περναει ο καιρος τα σχολια μου θα λιγοστευουν γιατι μπαινω στρατο σε 10 μερες γαμω το φελεκι μου μεσα.

Εικόνα olympiakaraga7te

Αδελφε μετα τη σημερινη μας νικη ειναι 77-47 συνολικα, 40-14 στο Καραϊσκακης γενικα και 34-15 με γηπεδουχο τον Θρυλο. Υπαρχει γηπεδο στην Ελλαδα οπου μας κερδισαν περισσοτερες φορες απο οτι εμεις, η Νεα Σμυρνη και το Χαριλαου δυστυχως! Εμεις ομως κανουμε κουμαντο σε Βολο, ΟΑΚΑ, Καραϊισκακη, Ριζουπολη και Νεα Φιλαδελφεια. Στη δε Λεωφορο οπως σωστα σημειωνεις ειμαστε 19-19 στις νικες. Παραλληλα με γηπεδουχο τον ΠΑΟ ειμαστε 22-22 ΜΟΝΟ στο πρωταθλημα, αν προσθεσουμε και το κυπελλο παμε σε 28-26 υπερ μας αρα ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ και επισημα!

Εικόνα xristoforas

στη wiki δεν προσθεσανε ακομα τη σημερινη μας νικη..γιαυτο....η ανανεωση δεν ειναι παντα αμεση!
77-47 ειναι στα επισημα....[ και για οσους ενδιαφερονται μαζι με τον Νικο καναμε μια προχειρη ερευνα (ανεπισημη δηλαδη) σχετικα με τα φιλικα παιχνιδια μεταξυ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΠΑΟ (δεν ειμαστε απολυτοι διοτι ουδεις αλαθητος-μονο ο Χριστος)
http://i.imgur.com/lxBjcNA.png ]

σημειωση: μερικα φιλικα τα καταταξαμε στην κατηγορια φιλικα δευτερων ομαδων γιατι ετσι συμπεραναμε απο τα αποκομματα εφημεριδων που μας απεστειλαν οι υπευθυνοι του site RATM

δε μενουμε στο 36-29 των φιλικων διοτι ειναι μετρηση στο περιπου αλλα και δια το λογο φυσικα οτι δεν ειναι επισημες αναμετρησεις
ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙΣΗΜΟ 77-47 (+30 ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ) ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 41-20(+21 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ) !

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αλαφούζο σε γαμάμε, στο μουνί της μάνας σου χοροπηδάμε.

Σταμάτα να ντροπιάζεις τον πατέρα σου ρε ξεφτιλισμένε. Το παραμύθι Αλαφούζος-ΠΑΟ δε θα τελειώσει αναίμακτα. Όχι απαραίτητα από τη δική μας σκοπιά...