ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ



Την προηγούμενη Κυριακή, μετά το διπλό του ΟΦΗ στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ο προπονητής του ΠΑΟ Γιάννης Αναστασίου δήλωσε τα παρακάτω.
 
«Είχαμε κατοχή, ενώ ο ΟΦΗ με δύο σουτ έβαλε δύο γκολ. Δεν ήταν κακό ματς. Κακό ήταν αυτό που παρουσίασε ο ΟΦΗ. Αυτό δεν λέγεται ποδόσφαιρο. Αν αγαπάνε το ποδόσφαιρο κάποιοι άνθρωποι που είναι αρμόδιοι, ας προσέξουν και τι ζητάνε στον αγωνιστικό χώρο. Πέρσι είχα πει για ελεύθερους σκοπευτές και κάποιοι είχαν πει πως είναι υπερβολικό…».
 
Βλέπουμε τα στατιστικά του ΟΦΗ σε αυτό το παιχνίδι, μέσα από το επίσημο site της Superleague.
 
 
7 τελικές προσπάθειες ο ΟΦΗ, αλλά ενοχλήθηκε ο κύριος Αναστασίου. Ας δούμε τα στατιστικά του ΠΑΟ στο χθεσινό ματς στο Καραϊσκάκη, μέσα από το επίσημο site της Superleague και πάλι.
 
 
4 τελικές προσπάθειες ο ΠΑΟ χθες, αλλά ο κύριος Αναστασίου δήλωσε τα παρακάτω.
 
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μετέβη στην αίθουσα Τύπου και λακωνικά αρκέστηκε να πει: «Θέλω μόνο να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Είμαι υπερήφανους γι’ αυτούς και την προσπάθεια που έκαναν. Είχαμε πάρει το μήνυμα από την Τετάρτη πως πρέπει να νικήσει ο Ολυμπιακός απόψε. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για τη νίκη. Καλή τύχη στον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο».
 
Οι 7 τελικές του ΟΦΗ είναι ''αντιποδόσφαιρο'', για τον κύριο Αναστασίου. Οι 4 τελικές του ΠΑΟ είναι ''συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια''. Έλα Γιαννάκη.
 

Σχόλια

Εικόνα Bad7

ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΕΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ Σ'ΑΓΑΠΗΣΕΙ Η ΜΠΥΡΑ 13 ΓΕΛΟΙΕ ΒΛΑΚΑ

Εικόνα Bad7

http://www.olympiacos24.gr/content/columns/to-limani/51548-giannakh-pali... ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ

Εικόνα Bad7

Ο ΓΑΥΡΟΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΘΑ'ΠΑΘΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΒΑΖΕΛΟΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εικόνα Bad7

ΒΑΖΕΛΕΣ ΠΕΡΙΓΕΛΟΙ

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Εκτός από τον μικρό Δώνη βέβαια, ο οποίος αν είδατε, έκανε δηλώσεις άμα τη λήξει και εντός αγωνιστικού χώρου, και προς τιμήν του, αναφέρθηκε μόνο σε αγωνιστικά θέματα!

Εικόνα nmavronas

TO OTI EINAI ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ! ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΣΕΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ... ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ! ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ!

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Ρε τέτοιο κατενάτσιο δε ξανάγινε. Το ματς αυτό θα μείνει στην ιστορία. Άθλο έκαναν τα παιδιά που κερδίσαμε.-

Εικόνα k1p

Αυτό το κουτοπόνηρο χωριατόπαιδο με το λάγνο κατσικίσιο βλέμμα πως έχει περάσει προς τα έξω ως πολυταξιδεμένος,σύγχρονος ευρωπαίος προπονητής;Μιλάμε πρέπει να έχει πέσει πολύ χαρτζιλίκι στο image making του.

Αυτός σε κανένα λεβαδειακό ή καμιά ξάνθη θα τον είχαν στις φάπες ο κομπότης με τον πανόπουλο και θα βάζαμε στοιχήματα αν έβγαζε μήνα εκεί.

Βαζ-ελλάς το μεγαλείο σου...

Εικόνα apostolos gaganis

΄΄Αυτο το κουτοπονηρο χωριατοπαιδο με το λαγνο κατσικισιο βλεμμα...΄΄. Περιγραφη απ΄τις πιο ευστοχες...

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Σαββα μια ερωτηση: στον Εθνικο πως φωναζαν τον Αναστασιου??? Πως το ειπε να δεις ο Τακης...

Εικόνα john

Ειναι εξόφθαλμο πλέον πως ολόκληρος ο πράσινος μηχανισμός χορεύει στα βήματα του Αλαφούζου .Δεν ξερω και ούτε με ενδιαφέρει προσωπικά η ποδοσφαιρική δουλειά του Αναστασίου ,ειναι προφανές πάντως πως καλύπτεται ολοκληρωτικά η αγωνιστική του αποτυχία απο τα χαζά άλλοθι περί διαιτησίας κλπ.Ειναι αυτο που έλεγε ο ακης προ ολίγου σε οπαδό του βαζελου για χθες .Πριν αρχίσει να κελαηδά ο Αλαφούζος διέκρινες κάποια διαιτητική εύνοια δις βάρος του ΠΑΟ? Δεν απαντούσε ο βαζελακος.Μετα το τελος του αγώνα κινητοποιήθηκε ολόκληρο το ΕΑΜ με αρχηγό το vazeletta και σε λιγο καιρο αυτο το ντέρμπι θα περασει στην ιστορία και στη συνείδηση των Αντί ολυμπιακών θα ειναι '" άλλο ενα ντέρμπι που το πήρε ο γαύρος με τη διαιτησία " .Ομολογω πως η προπαγάνδα τους δουλεύει τέλεια .

Για να παμε στα δικά μας .ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ( για να μην πω διακοπή συμβολαίου ) που νομιζει πως μπορεί να κάνει οτι γουστάρει στο γήπεδο ,να ζητάει συνεχώς τη μπάλα, να δυσανασχετεί όταν δεν παίρνει πάσες και να κάνει αυτο το απαίσιο πράγμα με τα πέναλτι .Τα χτυπάει και χάλια ο πουστης...Είχα πει πως δεν πρεπει να θυσιάσουμε την συνολική αγωνιστική παρουσία της ομάδας στο βωμό της αναγέννησης του Μητρογλου.Παλι καλα που έχουμε καυλεα προπονητή εάν κάποιος μπορεί να του βάλει μυαλό τότε αυτός ειναι σιγουρα ο Μίτσελ.

Η ομάδα ειναι πολύ δυσκοιλια στο γκολ δεν εχει βρει λύσεις απο δευτεροκλασάτους παίκτες (ντοσεβι,μπενιτες,ντουρμαζ) και για εμένα έως τωρα σε καμία περίπτωση δεν εχουν καλυφτεί τα κενά των Κάμπελ ,Ολαιταν.Ο Μίτσελ πρεπει να βρει περισσότερους παίκτες στο rotation γιατι έως τωρα δεν βγαίνει η δουλειά .Και απαραιτήτως κάποιος Σέντερ Μπακ το χειμώνα

Εικόνα μαουνιέρης

Γιάννη σύγγαυρε, για τ' όνομα του Θεού, του Χριστού, της Παναγίας, των Αγίων Αποστόλων και των Αγίων Πάντων! Όχι δα και "ΕΑΜ" ο Βάζελος! Χίτες και ταγματασφαλίτες και γερμανοτσολιάδες (μέρα που 'ναι σήμερα)! Με την αγάπη μου.

Εικόνα john

Γιωργαρε δεν το διευκρίνισα . ΕΑΜ = Ενιαίο Αντιολυμπιακο Μέτωπο (κατα τον Τεράστιο Κωσταντίνο Μπαρμπη).Μακριά απο εδώ οι πολιτικές ιδεολογίες και αντιπαραθέσεις .Εδω μόνο το καλο του Ολυμπιακού

Εικόνα μαουνιέρης

Νά είσαι καλά, σύγγαυρε!