Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ



Τον τελευταίο καιρό αφήσαμε το παοκάκι-ΔΕΚΟ του Βορρά, κατά κύριο λόγο επειδή σταμάτησε να προκαλεί τον Θρύλο μας ο Ιβάν Σαββίδης. Από τη μία όμως το ότι ''κουνιούνται'' κάποιοι οπαδοί του, ''πρώτοι είμαστε, δικό μας το πρωτάθλημα φέτος'', από την άλλη το ότι κανείς ΑΡΔ δεν ασχολείται μαζί τους και όλες οι ''ομορφιές'' τους περνάνε στα ψιλά των εφημερίδων, μας αναγκάζουν να τους ξαναβάλουμε στο στόχαστρο. Την Κυριακή που μας πέρασε, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 4-1 τη Βέροια στην Τούμπα. Διαβάζουμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων, μέσα από site του ΠΑΟΚ.
 
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ρατς, Κατσικάς, Τζιόλης, Κίτσιου, Κάτσε (70' Μαντούρο), Γκολάσα, Τζανδάρης, Μακ, Σαλπιγγίδης (63' Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης
Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Μπατιόν, Μπαλάφας (64' Μπαρντέρα), Γεωργιάδης (58' Μπαργκάν), Καλτσάς (67' Κατίδης), Μπεν, Κάμπορα
 
Τρεις μέρες πριν το ματς με τη Βέροια, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τη Φιορεντίνα στην Τούμπα για το Europa League. Ας δούμε ένα θέμα από site που επίσης απευθύνεται στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
 
Στη θύρα των επισήμων της Τούμπας βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης οι Ζβόνιμιρ Βούκιτς, Γιώργος Γεωργιάδης και Σωτήρης Μπαλάφας.
Οι τρεις πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έχασαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ευρωπαικό παιχνίδι του Δικεφάλου και να απολαύσουν την ατμόσφαιρα που άλλωστε πολλές φορές έζησαν στο παρελθόν φορώντας τη φανέλα του Δικεφάλου.
Οι τρεις ποδοσφαιριστές την Κυριακή θα έρθουν ως αντίπαλοι και θα κάνουν ότι περισσότερο μπορούν για τη Βέροια αλλά το βράδυ της Πέμπτης ήθελαν να χειροκροτήσουν μια επιτυχία του Δικεφάλου.
Με ανάλογη ψυχολογία έζησε τον αγώνα και ο Γιάννης Γιαννούλης που επίσης βρέθηκε στην Τούμπα και παρακολούθησε την αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα. Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Δικεφάλου μάλλον θα είναι συχνός επισκέπτης στους αγώνες του ΠΑΟΚ καθώς οι υποχρεώσεις του με τον Ηρακλή Κοζάνης στον οποίο αγωνίζεται τον ανάγκασαν να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.
 
Οι Μπαλάφας-Γεωργιάδης, που ξεκίνησαν βασικοί με τη Βέροια στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, 3 μέρες πριν από αυτό το ματς βρέθηκαν στις εξέδρες της Τούμπας, για να παρακολουθήσουν ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Φανταστείτε τώρα αυτό να γινόταν με τον Ολυμπιακό και σκεφτείτε το τι θα διαβάζαμε για τα ''παραρτήματα'', τα ''ανοιχτά πόδια απέναντι στο γαύρο'', το ''πρωτάθλημα-κωμωδία'' κτλπ.. Τώρα τι διαβάσαμε;
 

Σχόλια

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΚΑΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ Η ΓΚΙΝΚΑΜΠ ΕΦΑΓΕ 7....

Εικόνα Bad7

χαχαχαχαχαχαχαχαχα μπουγατσες σ'ενα μηνα ερχεται και η δικια σας σειρα

Εικόνα Bad7

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ 1-1 ΜΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Εικόνα Spiros Legend

Ναί,2-7 από τη Νις,εκεί που γλύτωσε μόνο με 2-0 ο Πάοκ,έχασαν τα άχαστα οι Γάλλοι για να τον διασύρουν...

Εικόνα Spiros Legend

Πολύ ύποπτη η φετεινή μουγκαμάρα της διοίκησης της Νύφης του Θερμαικού,ούτε φωνή,ούτε ακρόαση απο τους κατ επάγγελμα αδικημένους...Αλλαγή τακτικής από τον Ιβάν,αφού είδε τα καταστροφικά αποτελέσματα των γελοιοτήτων τους σε πλευ-ώχ και Κύπελλο?Ή κάτι άλλο?Θα δείξει...Για την ώρα βλέπουμε να παίζουν όλοι σαν πουτάνες και να τρώνε 4άρες,είδαμε και Ατρόμητο-Αγρίνιο σε διαγωνισμό ξεφτίλας,γίνανε γατάκια ξαφνικά.Και στο Europa γελάει ο κόσμος με την Μπαοκάρα την Ευρωπαία...Κάτι δεν πάει καλά...Για να δούμε,3 Δεκέμβρη ελπίζω να τελειώσει και φέτος το παραμυθάκι τους.

Εικόνα Romain

Πολύ εύστοχο άρθρο.

Σάββα, σίγουρα συμφωνεί μαζί σου και ο προπονητής της Βέροιας. Αυτοί οι δύο ναι μεν ξεκίνησαν αλλά έγιναν και οι δύο αλλαγή.
Που σημαίνει ότι η απόδωση τους δεν ήταν καλή αλλά η χειρότερη απο τους υπολοίπους.
Και ακόμη μία λεπτομέρια που είναι όμως σημαντική. Ήταν οι δύο πρώτες αλλαγές της ομάδας τους. Που σημαίνει ότι ήταν οι δύο χειρότεροι και όχι δύο από τους τρείς.