ΓΕΛΟΙΑ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ



Σύμφωνα με το φύλλο αγώνος του ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟ 1-0 την Κυριακή που μας πέρασε, ο προπονητής του ΠΑΟ Γιάννης Αναστασίου αποκάλεσε ''αλήτες'' τους διαιτητές του παιχνιδιού.
 
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, δεν ολοκλήρωσε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στον πάγκο, καθώς αποβλήθηκε στο 78ο λεπτό από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Χαράλαμπο Καλογερόπουλο.
Στο φύλλο αγώνα, ο διαιτητής του ντέρμπι "καίει" τον τεχνικό των πράσινων, αφού έχει καταγράψει υβριστικές εκφράσεις.
Χαρακτηριστικά αναφέρει πως κατά την έξοδο του Γιάννη Αναστασίου, ο προπονητής των πράσινων φώναξε μεταξύ άλλων: "Είστε αλήτες"!
 
Η πειθαρχική επιτροπή της Superleague κλήθηκε να τιμωρήσει τον κύριο Αναστασίου, με βάση το φύλλο αγώνος. Ποιες ποινές προβλέπονται σε αυτήν την περίπτωση, σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ;
 

 

 

 

 

 
Ξεκάθαρη η δεύτερη παράγραφος του άρθρου 11 του πειθαρχικού κώδικα. Απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους από 2 έως 6 μήνες. Αντ'αυτού, η πειθαρχική επιτροπή της Superleague τιμώρησε με 10 μέρες τον Αναστασίου.
 
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 8ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :
Α) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.
Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ι.Αναστασίου (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του κ.Ι. Αναστασίου: επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Ι.Αναστασίου α)ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και β) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.
 
Για ποιο λόγο τώρα πήρε αυτήν την απόφαση η πειθαρχική επιτροπή της Superleague; Πιθανόν επειδή δέχτηκε την απολογία του κυρίου Αναστασίου.
 
"Στο πέναλτι είπα στον Σπάθα "είστε απαράδεκτοι" και απευθυνόμενος προς τον πάγκο είπα "άρχισαν τις αλητείες". Τότε μου ζήτησε να βγω και είπε και στον Καλογερόπουλο να βγω έξω. Ήταν πρωτοβουλία του Σπάθα και περίμενα να μάθω τον λόγο που θα έβγαινα έξω. Μερικές φορές υπάρχει εκνευρισμός αλλά δεν επιτρέπω στον εαυτού μου να ξεφύγει. Σίγουρα υπήρχε ένας εκνευρισμός εκείνη την ώρα. Όμως η συμπεριφορά του Σπάθα προς το πρόσωπό μου κατά την διάρκεια του αγώνα, δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Δεν του είπα κάτι άσχημο που θα με έδιωχνε απ’ τον αγωνιστικό χώρο".
Ο πρόεδρος της πειθαρχικής Χαρίλαος Κλουκίνας, ρώτησε στο σημείο εκείνο τον Γιάννη Αναστασίου αν ο Σπάθας έχει προσωπική κόντρα μαζί του. Ο "πράσινος" τεχνικός απάντησε: "Αν ανατρέξετε στο παρελθόν, θυμάμαι ένα ματς που ήταν ο Σπάθας, ήταν τελευταία αγωνιστική στην Ξάνθη, ένα αδιάφορο για εμάς παιχνίδι, αλλά για την Ξάνθη ζωής και θανάτου".
Ο κ. Κλουκίνας επανήλθε: "Και μπορεί να σας κατηγορήσει τόσο ασυνείδητα; Με τέτοια ελαφρότητα μπορεί να κάνει τέτοιο πράγμα;"
Ο Γιάννης Αναστασίου απάντησε: «Έχει κάνει πολλά χειρότερα. Δεν μπορώ να μιλήσω γιατί σέβομαι τον χώρο του ποδοσφαίρου. Εμένα μου κάνει εντύπωση γιατί έγραψε τη λέξη “αλήτες” με κεφαλαία στο φύλλο αγώνα. Το εξέλαβε σαν προσωπική προσβολή. Εμένα πέρσι ο υφυπουργός Αθλητισμού πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, ήθελε να με καλέσει να με βραβεύσει για τις δηλώσεις μου για τη νίκη του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ.
Τώρα, αν είχε εμπάθεια ή όχι ο Σπάθας, θα το κρίνετε εσείς".
 
Τι διαβάζουμε όμως στο Μανώλαρο Γαβαθιώτη;
 
*** ΚΑΝΟΝΤΑΣ επίδειξη ειλικρίνειας και … ανδρισμού, ο προπονητής του Πόα Γιάννης Αναστασίου απολογούμενος χθες ενώπιον της Πειθαρχικής επιτροπής αρνήθηκε ότι εξύβρισε τους διαιτητές χρησιμοποιώντας τη λέξη «αλήτες», αλλά τους είπε «απαράδεκτους» και απευθυνόμενος στους συνεργάτες του, είπε ότι «άρχισαν τις αλητείες» * ΑΥΤΑ είπε ο … παιδαγωγός προπονητής Αναστασίου, μπας και σώσει το τομάρι του από την βαριά καμπάνα πού τον περιμένει * ΦΥΣΙΚΑ, οι διαιτητές τα λένε αλλιώς * ΚΑΙ – μεταξύ μας – αν πρόκειται να πιστέψω κάποιον εκ των Αναστασίου και των διαιτητών, πιστεύω ασυζητητί τους διαιτητές
*** ΙΔΟΥ λοιπόν ποιά είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ, σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες, πού ως γνωστόν ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ * ΣΕ όλη τη διάρκεια του αγώνα, λοιπόν, ο … «πονηρούλης» Αναστασίου προσπαθούσε να κάνει τον «τέταρτο» Σπάθα να γυρίσει προς το μέρος του και να του δώσει σημασία, επιδιώκοντας προφανώς να ανοίξει μαζί του κουβέντα * ΤΙ ακριβώς έκανε ; * ΟΠΟΤΕ ο Καλογερόπουλος σφύριζε σε βάρος του Πόα, ο Αναστασίου έκανε … «ψιτ» στον Σπάθα και επειδή αυτός δεν του έδινε σημασία, κατέβαζε ένα από τα μεμψίμοιρα ( και πολλάκις ασυνάρτητα και ακατάληπτα ) λογύδρια, δήθεν προς τους συνεργάτες του
*** ΣΤΗ φάση της αποβολής του, αμέσως μετά την υπόδειξη πέναλτυ, ο Αναστασίου είχε αποκαλέσει τους διαιτητές αλήτες, όρθιος και χειρονομώντας * ΤΟΤΕ ο Σπάθας γύρισε τον κοίταξε και ακολούθησε ο διάλογος : * ΣΠΑΘΑΣ : «Αυτό ήταν ! Φεύγεις !» * ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ : «Φεύγω … πού ;» * ΣΠΑΘΑΣ : «Τέρμα. Φεύγεις. Πάρε δρόμο» ! * ΚΑΙ τελικά, πέρασε βεβαίως του διαιτητή, όχι του προπονητή * ΤΟ αν τώρα δεν έχει την ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ να το παραδεχτεί ( και να επιμείνει, αν πράγματι το πιστεύει στον χαρακτηρισμό του ) είναι θέμα δικό του, προσωπικό, πού αφορά την ΠΟΙΟΤΗΤΑ του χαρακτήρα του * ΔΙΚΑΙΩΜΑ του, λοιπόν...
 
O Σπάθας, που σύμφωνα με τη βαζελο-προπαγάνδα είναι ''του γαύρου'', άκουσε τον Αναστασίου να λέει τη λέξη ''αλήτες'' και ο διαιτητής Καλογερόπουλος την έγραψε στο φύλλο αγώνος. Ο Αναστασίου, που είναι προπονητής του βάζελου, δεν παραδέχθηκε πως είπε αυτήν την φράση. Τι έκανε λοιπόν η πειθαρχική επιτροπή; Άκουσε τον Αναστασίου και έγραψε ''τον κατάσκοπο του γαύρου'' Σπάθα εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Έτσι αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά πως
 
Η SUPERLEAGUE ΕΙΝΑΙ ''ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ''. Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
 
Άντε και καλά (βαζελο)κρασιά, ''αδικημένοι''...
 

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Αναστασιου αντε γεια και'συ εχεις γαυρο μπαμπα

Εικόνα Bad7

παντως ο προεδρας σας εχει γαυρο μπαμπα και πριν παθει το εγκεφαλικο ηταν Ολυμπιακος γιατι μονο μ'εγκεφαλικο γινεσαι απο Θρυλος βαζελακι

Εικόνα ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΗΓΑΙΝΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΕΛΕΙΩΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΒΑΖΕΛΑΣ.ΨΕΜΑ ΒΡΩΜΙΑ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΚΩΛΟ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣ ΠΙΠΕΣ ΠΙΟ ΞΕΥΤΙΛΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Οι αθλητικοί δικαστές της superleague πίστεψαν τον χωριάταρο και πουτάνας γιο, Αναστασίου, και δεν πίστεψαν τους διαιτητές του αγώνα. Πίστεψαν έναν άνθρωπο και όχι τους τέσσερις διαιτητές που συνυπόγραψαν το φύλλο αγώνα. Ένα από τα μεγαλύτερα σύγχρονα σκάνδαλα, μπαίνει στην ίδια κατηγορία με την ποινή του μπασκετικού Ολυμπιακού το 2010, που τιμωρηθήκαμε με 9 αγωνιστικές και ενώ η μέγιστη ποινή που προβλεπόταν ήταν οι 8 αγωνιστικές. Οι οποίες 9 δεν έπεσαν ούτε με την έφεση. Έτσι και τώρα, οι μίνιμουμ 2 μήνες τιμωρίας έπεσαν στις 10 μέρες. Φυσικά, έξω από τα γραφεία της superleague είχαν μαζευτεί καμιά 30ριά χαρτζιλικωμένοι της μπύρας 13, ασκώντας πίεση. Όπως τότε με την αδειοδότηση. Ως πότε θα ανεχόμαστε την αλητεία και την παρανομία; Για να μη μιλήσω και για το σκηνικό με τον Παντίδο. Αλήθεια, τι προηγούμενες διαφορές είχαν αυτοί με έναν πιτσιρικά παίχτη του Πανιωνίου και κάνανε τις μαγκιές του;

Υ.Γ. Βαγγέλαρε, σε αγαπάμε. Θέλουμε, όμως, δικαιοσύνη. Δε θέλουμε φαινόμενα μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο. Αυτή η απόφαση των δικαστών ήταν ανεξήγητη. Περιμένουμε να κάνεις κάθε τι νόμιμο ώστε να σταματήσει η superleague και η Ε.Π.Ο. τις διευκολύνσεις και τις παρανομίες για χάρη του βάζελου. Εγώ χάρες στους πούστηδες δε θέλω. Αν δεν υπήρχαν οι διευκολύνσεις αυτές, ο βάζελος τώρα θα έπαιζε στη Β' Εθνική.

Εικόνα Count Cagliostro

Αυτό που με κάνει έξαλλο πέρα πως ο βόθρος της Δαβάκη παρουσιάζει αυτόν τον μάπα ως "ευρωπαίο και σύγχρονο" προπονητή είναι πως πέφτουμε στην παγίδα του 2 φορές συνεχόμενες. Και πέρυσι και φέτος ο σαπιοκοιλιάς βαζελοπροπονητής πιστεύω από πρόθεση κάνει κώλο το παιχνίδι για να επιτείνει τον εκνευρισμό στην εξέδρα και κατά συνέπεια στους μας.
Οι θεατρινισμοί του απέδωσαν αφού και ο Τσόρι και ο Μήτρογλου αστόχησαν τραγικά στα πέναλντυ αφού βέβαια μεσολάβησε κάθε φορά πολύ ώρα μέχρι την εκτέλεση. Αναρωτιέμαι βέβαια τι θα μπορούσε να κάνει κάποιος από εμάς και το μόνο που μου έρχεται κατά νου είναι μία μπούφλα.