ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ



Διαβάζουμε στο site της εφημερίδας ''ΚΟΝΤΡΑ'' την παρακάτω είδηση.
 
Δύο φορές ρώτησε η πρόεδρος του VI Τμήματος του Ελεγκτικού Συνέδριου αν υπάρχει εκπρόσωπος της Περιφέρειας, αλλά απάντηση δεν πήρε. Η Περιφέρεια έλαμψε διά της απουσίας της από τη σημερινή (Παρασκευή 31 Οκτώβρη του 2014) συνεδρίαση, η οποία εξέτασε την αίτηση ανάκλησης της πλευράς Αλαφούζου επί της Πράξης 381/2014 του V Κλιμακίου (VI Διακοπών) του Ελεγκτικού Συνέδριου, η οποία βάζει φραγμό στη χρηματοδότηση του Αλαφούζου με 7 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής (για το περιεχόμενο αυτής της απόφασης δείτε εδώ).
Μπορεί ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Καραμέρος να δήλωνε με θρασύτητα στην προηγούμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ότι «ο Παναθηναϊκός που είναι ο ωφελούμενος πρόκειται να προχωρήσει σε ένσταση κατά της συγκεκριμένης απόφασης» και ότι «η νέα περιφερειακή διοίκηση θα είναι εκεί τη στιγμή που πρέπει», όμως αυτό ήταν ένα ψέμα για λόγους προπαγάνδας. Για να βουλώσει τα στόματα κάποιων εκπροσώπων της αντιπολίτευσης (Περισσός, ΑΝΤΑΡΣΥΑ), οι οποίοι είχαν ψελλίσει κάποια πράγματα, για να βγουν από την υποχρέωση και όχι επειδή είχαν καμιά διάθεση να εγείρουν ζήτημα και να υποχρεώσουν τη διοίκηση Δούρου να παρέμβει υπέρ της απόφασης του ΕΣ και κατά του Αλαφούζου. Οταν έφτασε η «στιγμή που πρέπει», δηλαδή η συνεδρίαση του VI Τμήματος που θα κρίνει την αίτηση ανάκλησης του Αλαφούζου, η Περιφέρεια δεν ήταν εκεί.
Σε εμάς η απουσία της Περιφέρειας δεν προξένησε καμιά εντύπωση. Ηταν αναμενόμενη. Την είχαν προαναγγείλει τα παπαγαλάκια του Αλαφούζου, την είχε προαναγγείλει, εμμέσως πλην σαφώς, ο ίδιος ο Αλαφούζος, όταν συναντήθηκε με τη Δούρου για να δείξει πόσο καλές σχέσεις έχουν και να ανακοινώσει ότι θα προσφύγει κατά της απόφασης του V Kλιμακίου του ΕΣ (αναλυτικά γι’ αυτή τη συνάντηση δείτε
εδώ).
Οι δύο δικηγόροι της πλευράς Αλαφούζου στις αγορεύσεις τους προσπάθησαν να αποφύγουν την ουσία. Για την ευθεία παραβίαση του άρθρου 102 παρ. 5 του Συντάγματος, την οποία επισημαίνει η πρωτοβάθμια απόφαση του ΕΣ, οι αγορεύσεις τους ήταν «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε». Ενώ το Σύνταγμα προβλέπει πως, όταν μεταβιβάζονται αρμοδιότητες από την κεντρική διοίκηση στην τοπική διοίκηση, πρέπει να μεταβιβάζονται και οι αναλογούντες πόροι, πράγμα που δεν συνέβη με τη σύμβαση (τα 7 εκατ. ευρώ θα δοθούν στον Αλαφούζο από ίδιους πόρους της Περιφέρειας), οι δικηγόροι έλεγαν πως ο παλιός νόμος προέβλεπε ενίσχυση σε ομάδες, ενώ νεότερος νόμος προβλέπει ενίσχυση για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων! Το ΕΣ, όμως, αναφέρθηκε στη γενική συνταγματική διάταξη και όχι σε κάτι ειδικό. Δεν έχει σημασία για ποιο σκοπό δίνονται τα λεφτά, αλλά αν τα λεφτά αυτά, που αφορούν αρμοδιότητα η οποία μεταβιβάστηκε στην Περιφέρεια από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μεταβιβάστηκαν στην Περιφέρεια από την κεντρική διοίκηση.
Σε ό,τι αφορά την προσωρινότητα του γηπέδου της Λ. Αλεξάνδρας, την οποία επίσης σημειώνει το ΕΣ στην Πράξη 381/2014, οι δικηγόροι του Αλαφούζου δεν τόλμησαν να επαναλάβουν αυτά που έλεγαν τα παπαγαλάκια, ότι δηλαδή επίκειται απόφαση του ΣτΕ, η οποία θα ακυρώνει τη λεγόμενη διπλή ανάπλαση, οπότε το γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας θα παραμείνει έδρα του Παναθηναϊκού. Προτίμησαν και επ’ αυτού να κάνουν μια άτεχνη νομική ντρίπλα, υποστηρίζοντας ότι η προγραμματική σύμβαση Περιφέρειας-ΠΑΟ γίνεται επί τη βάσει νεότερου νόμου, ο οποίος κατισχύει του νόμου για τη διπλή ανάπλαση, επιτρέπει την αύξηση του όγκου κτλ. Κατά τα λοιπά, αναλώθηκαν στις γνωστές παπαρολογίες που περιλαμβάνει και η σύμβαση Περιφέρειας-ΠΑΟ, περί ενίσχυσης της ασφάλειας, εκσυγχρονισμού ώστε να πληρούνται οι απαιτήσεις της ΟΥΕΦΑ κτλ.
Ο Αντιεπίτροπος (οι Αντιεπίτροποι στο ΕΣ είναι κάτι σαν τους Εισαγγελείς στα ποινικά δικαστήρια) πρότεινε την απόρριψη της αίτησης ανάκλησης.
Δεν γνωρίζουμε πότε θα εκδοθεί η σχετική Πράξη, πάντως αν απορριφθεί η αίτηση ανάκλησης του Αλαφούζου, αυτός θα έχει μια ακόμη ευκαιρία (προσφυγή σε ανώτερο όργανο).

 
Υπενθυμίζουμε τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γιώργου Καραμέρου μία εβδομάδα πριν.
 
Για το μεν γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Ελπίζω να έχετε παρακολουθήσει την αρνητική απόφαση του Ε’ Κλιμακίου (ΣΤ’ Διακοπών) του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με τη σύμβαση των επτά εκατομμυρίων ευρώ
Ο Παναθηναϊκός που είναι ο ωφελούμενος πρόκειται να προχωρήσει σε ένσταση κατά της συγκεκριμένης απόφασης.
 
Άλλος γαύρος του γλυκού νερού από εδώ, όπως ο Αντωνάκης Σαμαράς. Γιώργος Καραμέρος. Έλα Γιώργο.
 

 

 
Aριστερούληδες του Τσίριζα, φανείτε συνεπείς σε αυτά που λέγατε προεκλογικά (και όχι σε αυτά που εμείς ζητάμε) και με τα οποία υφαρπάξατε την ψήφο χιλιάδων ανθρώπων. Αν νομίζετε πως θα τα έχετε με όλους καλά μέχρι τις βουλευτικές εκλογές αναίμακτα, αλλάξτε πλευρό.
 
Υ.Γ. Το καλύτερο σημείο από το άρθρο της εφημεριδάρας είναι αυτό το κομμάτι.

Για να βουλώσει τα στόματα κάποιων εκπροσώπων της αντιπολίτευσης (Περισσός, ΑΝΤΑΡΣΥΑ), οι οποίοι είχαν ψελλίσει κάποια πράγματα, για να βγουν από την υποχρέωση και όχι επειδή είχαν καμιά διάθεση να εγείρουν ζήτημα και να υποχρεώσουν τη διοίκηση Δούρου να παρέμβει υπέρ της απόφασης του ΕΣ και κατά του Αλαφούζου.
 
Δηλαδή μετά τους αριστερούληδες ΒΠ-ΝΠ του Τσίριζα, ακόμη και οι σταλινικοί και οι τροτσκιστές είναι υπέρ της χρηματοδότησης των έργων στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με περιφερειακά κονδύλια; Κάνας μαοϊκός υπάρχει να στηρίξει τον Αλαφούζο εκεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο ρε παιδιά;

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό της χώρας, το προγραμμα δημοσίων επενδύσεων είναι 6,8 δις από τα οποία μολις τα 700 εκατ. είναι εθνικό χρήμα. Τα υπόλοιπα 6,1 δις τα ξεχνάμε σε ότι αφορά το θέμα χρηματοδότηση γηπέδων, αφού ποτέ των ποτών η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα χρηματοδοτούσε ιδιωτικά γήπεδα. Τα 700 εκατ. λοιπόν για μια ολόκληρη χρόνια είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στις αναπτυξιακές ανάγκες της χώρας. Αν σκεφτεί κανείς ότι οι υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί από τα προηγούμενα χρόνια είναι πάνω από 3,5 δις, τότε καταλαβαίνει εύκολα κανεις ότι δεν υπάρχει σάλιο. Οποιαδήποτε συζήτηση για σκανδαλώδη χρηματοδότηση ιδιωτικών έργων προς το όφελος ιδιωτικών εταιρειών που ανήκουν σε πρώην κατάδικους, με δημόσιο χρήμα, είναι εκτός τόπου και χρόνου και προκαλεί το δημόσιο αίσθημα. ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Εικόνα manolis gabathiotis

Προσπαθώ πάντα να κρατάω την ψυχραιμία μου, αλλά επειδή βλέπω τα θέματα και πιό ... «σφαιρικά», πρέπει να το ομολογήσω : Η λέξη «κωλοτούμπα» σε συνδυασμό με το «Ρένα Δούρου» με ανάβει ! Είναι αναμφίβολα μία από τις πιό καυλιάρες γυναίκες της πολιτικής.
Οσο γιά τον Γιωργάκη, καλό παιδί, αλλά «κρύος». Για παρεούλα καλός είναι. Μην του βάζετε δύσκολα.
Παραπέρα τώρα. Η γκαβλιάρα Δούρου, ξέρει πολύ καλά ότι μεγάλο ρόλο στην εκλογή της έπαιξαν και οι ΘΕΣΕΙΣ πού πήγρε προεκλογικά σε κάποια θέματα ΣΑΝ αυτά της Κούλας και του Πόα. Κι' εδώ, έχω ένα μυστικό να σας πω. Γιά να δικαιολογήσει την παρεξηγήσιμη έυνοιά του προς τον Μελισσανίδη, ο Σγουρός αποφάσισε να «βοηθήσει» και τον Πόα, αλλά ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΕ. Μιλάμε γιά σχεδόν ΟΛΕΣ τις ΠΑΕ του κέντρου, πού θέλησε να τους κλείσει τα στόματα. Ανθρωπος του Σγουρού, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, πού ΔΕΝ ΛΑΘΕΥΟΥΝ εύκολα,προσπάθησε να πλαγιοκοπήσει και τον ΓΙΓΑΝΤΑ Βαγγέλη. Οι προσπάθειές του όμως απέτυχαν, διότι στον Ολυμπιακό ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΜΕΣΩΣ πού το πήγαινε ο παμπόνηρος «ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ» του Μελισσανίδη ( ο Σγουρός πήρε τη θέση του παλιού, του Κατσιφάρα,ο οποίος υπήρξε ο μεγαλύτερος ΤΣΑΤΣΟΣ του Νιάου, από την εποχήτ ου πρώτου Πασόκ ). Δεν έρω αν αυτή ήταν η φιλοδοξία του Σγουρού, πάντως τείνει να ξεπεράσει ακόμα και τον Κατσιφάρα ! Τεράστιο ταλέντο φιλιππινέζας ο Γιαννάκης.
Πάμε πάλι στη Δούρου. Επειδή λοιπόν ΞΕΡΕΙ ότι αν θα ΥΠΟΚΥΨΕΙ στις πιέσεις του Νιάου,θα στραπατσάρει όχι μόνο την προσωπική της εικόνα αλλά και ότι θα κάνει γενικότερη ζημιά στον Σύριζα,δεν τη βλέπω να αλλάζ ει τελικά στάση. Εκτός, βέβαια, αν τελικά βρεθεί μία φόρμουλα, πού ΚΑΙ θα δίνει στον Νιάου αυτά πού θέλει, αλλά ΚΑΙ δεν θα ταπεινώνει την Δούρου και το επιτελείο της. Οπως και νά 'χει, πάντως, θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια.

Εικόνα tasos

Η Δούρου σαν γνήσιος Ολυμπιακός πού είναι ,γιατί είναι φανατική οπαδός,θά πρέπει νά ξέρει ότι τό λιμάνι δέν ξεχνά ,δέν συγχωρείκαί κλείνει πάντα τούς λογαριασμούς.

Εικόνα Chief Bromden

Αναρωτιέμαι
Αν η κυρία Δούρου και οι κύριοι του Σύριζα δεν μπορούν να ορθώσουν ανάστημα μπροστά σε έναν Τουίτη και σε έναν τίγρη και μάλιστα σε ένα σκανδαλώδες και προκλητικό θέμα πως θα το κάνουν απέναντι σε ΔΝΤ, Μέρκελ και Ευρωπαϊκή Ένωση;

Για να παρκάρεις στην καρέκλα της εξουσίας δεν μπορείς να στρίβεις μόνο αριστερά , απαραίτητες και οι δεξιές μανούβρες...

Ρένα η λύση είναι μία, η Λεωφόρος και η Φιλαδέλφεια να γίνουν εδώ και τώρα ορυζώνες, ο λαός θέλει φαί όχι γήπεδα...

Εικόνα mikele7

ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ,ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΝΑ,
ΠΑΡΤΕ ΚΑΣΜΑΔΕΣ,ΦΤΙΑΡΙΑ,ΣΚΕΡΠΑΝΙΑ ΚΛΠ.ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ
ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΩΝ ΦΤΟΧΩΝ,ΑΛΑΦΟΥΦΟΥ-ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗ.
Η ΡΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ.Ο ΤΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ
ΣΑΣ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΝΕΡΟ.ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟ ΠΟΔΟΝΙΦΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΩ ΡΕΜΑΤΑ.
ΣΤΑ ΜΠΑΖΩΜΕΝΑ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙΕΣ. Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ.

Εικόνα apostolos gaganis

Έρχονται εκλογές κι ετούτα να τα περιμένουμε. Έτσι ήταν πάντα. Έτσι θα΄ναι πάντα. Αυτή είναι η Πολιτική.

Εγω όμως δεν ξεχνάω ότι είμαι... ΄΄The man with a thousand faces΄΄. Μωϋσής, Ρωμαίος συγκλητικός, Ντοθράκι και προχτές Σίγκμουντ Φρόϋντ.... Έτσι θα παραμείνω, Σίγκμουντ, και σ΄αυτό το σχόλιο. Κοιτάζω λοιπόν με προσοχή τη φωτογραφία της. Πολλή προσοχή. Και κινητοποιώ τις θεωρίες μου προς εφαρμογήν. Τί βλέπω; Βλέπω το ορατό, το μικρό δηλαδή κομμάτι του παγόβουνου, εκείνο που βρίσκεται πάνω απ΄τη θάλασσα: Η μαχόμενη για το κοινό καλό, η ιδεολόγα, η πεισματάρα, η συνεπής... Αυτό είναι το ΠΡΟΒΑΛΛΟΜΕΝΟ κομμάτι του ΕΑΥΤΟΥ της. Εκείνο που η ίδια ελέγχει απόλυτα. Κάτω όμως απ΄την επιφάνεια της θάλασσας, υπάρχει το άλλο, το απείρως μεγαλύτερο κομματι του παγόβουνου, το υπο- και α-συνείδητο δηλ. μέρος της ψυχής της. Αυτό που μισο- είτε κρυπτο- ελέγχει ή δεν ελέγχει καθόλου. Είναι βέβαια και το πιο ενδιαφέρον. Από ψυχιατρική άποψη, πάντα... Σκοτεινό, άκρως φιλήδονο, γεμάτο πάθη κάθε είδους, εκρηκτικό σε δύναμη και ενέργεια, αφόρητα πιεστικό να εξωτερικευτεί ατόφιο ή μασκαρεμένο... Το΄χω ονομάσει ( και υπάρχει ο όρος βέβαια, καταξιωμένος, στη βιβλιογραφία ) ΕΚΕΙΝΟ. Το εκείνο είναι, ας πούμε, Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, σε αντίθεση με τον ΑΓΓΕΛΟ της, την ΗΘΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Το εκείνο έχει σχέση με το ΣΕΞ και τη ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, αν το προεκτείνουμε λίγο, ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και όπως καταλαβαίνετε, βρίσκεται σε αέναη ΚΟΝΤΡΑ με την ηθική συνείδηση, αυτή που σου λέει ΤΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΦΡΑΓΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΘΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. Στη μέση φυσικά της διαμάχης, η Βούρου. Η ΚΑΘΕ Βούρου... Τί θα κάνει τελικά, θα το δούμε... Το ΕΚΕΙΝΟ βέβαια είναι πολύ δυνατό... Α, ξέχασα να σας πω: Και η Πολιτική, για να μην ξεχνιόμαστε, ΄΄συνιστώσα΄΄ του ΕΚΕΙΝΟΥ είναι, ειδικά σε προεκλογικές περιόδους...Δεν χρειάζεται και τόσο ψηλό ΙQ για να το αντιληφθείς...Έτσι johelen; Που κάποτε μου΄χες ΄΄μπει΄΄ για πολιτικούς λόγους εδώ μέσα και μετάαα...μην τον είδατε;...

Εικόνα apostolos gaganis

Πρόσθετη επεξήγηση, για να ολοκληρώσω και να μη σας αφήνω τέκνα μου αγαπητά...ημιμαθείς. Το ΕΚΕΙΝΟ είπαμε περιέχει το ένστικτο του ΣΕΞ και το ενστικτο της ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ της ΖΩΗΣ. Δηλαδή για να ΓΑΜΗΣΩ και να ΖΗΣΩ, ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ, κάνω δυνητικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ υπερνικώντας την ηθική συνείδηση, κάθε ηθικό φραγμό. Στο ΕΠΙΒΙΩΣΩ, βάζω μέσα ΚΑΙ την Πολιτική επιβίωση στους...ψωνισμένους πολιτικά ή και γενικότερα την καριέρα στους καριερίστες πάσης φύσεως και δεν εννοώ απλά και μόνο όλους μας, που μπορεί και να σκοτώσουμε ακόμα προκειμένου να ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ, κάτω από έκτακτες συνθήκες. Στο ΕΚΕΙΝΟ κατασκηνώνει όμως και ένα άλλο ένστικτο: ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ή της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ( για΄μένα ή για τους άλλους ). Κι αυτό ο Σίγκμουντ το΄πε έτσι. Είναι ακριβώς το ΄΄γονίδιο της βίας΄΄ που έγραφε η ταπεινότητά μου ( ως apostolos τώρα ) στην περί βίας και οπαδικής βίας ανάρτησή μου εδώ, πριν από λίγο καιρό. Εεεε ρε RATM! Ακένωτος πηγή κάθε είδους γνώσεων και για όλα τα...βαλάντια είσαι!

Υ.Γ. Περιμένω και την...Γλωσσολογική σκαπάνη, οσονούπω. Παλαιάν και νέαν... Οσο για ΜΠΑΛΙΤΣΑ, να δούμε τί θα κάτσει απόψε και...θα το συζητήσουμε. ΥΠΟΣΧΕΣΗ.

Εικόνα ALEXIS7GER

ρε αγορια , αφου το θεμα είναι απλό χαχα ενημερώστε την ΝΙΚΗΤΙΑΔΑ για το ζήτημα , να καλέσει την ΓΡΗΓΟΡΙΑ και την ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ και..τσουπ..σε ενα λεπτό το προβλημα λύνεται , αμ πως ??

Εικόνα ΔΙΑΣ

σε ειχα καταλαβει από την αρχη .. εισαι ιησουίτης της μαρξιστικης θεωρίας... εμεις συνεχιζουμε να εχουμε εμπιστοσυνη στη φωτισμένη ηγεσια της πρωτοπορίας της εργατικής ταξης. οι προλεταριοι της χωρας μπορουν να κοιμουνται ήσυχοι, δε χρειαζεται να αλλάξουν πλευρο. Στη περιφερεια της αττικης γινεται πραξη αυτό που δεν κατάφεραν μεγαλοι επαναστάτες του 20ου αιώνα. Η πάλη των τάξεων ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ κυριε σαββα! η εργατική ταξη πηρε την εξουσια και ολες οι τάσεις (ρεβιζιονιτικές, σταλινικές, τροτσκιστικές και μαοικές με ή χωρις κινητά τηλέφωνα) ομού μετά των επιχειρηματιών που εσχάτως σας αρσενικές λιανες κανέλη ανένηψαν με τα τα νάματα του ιστορικού υλισμού, ΧΤΙΖΟΥΝ ΓΗΠΕΔΑ! ερχεται η ανάπτυξη που δεν κατάφερε να φέρει ο Αντονι φρομ Παιλος...