Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ...



Η κατάσταση στο τμήμα  μπάσκετ τις τελευταίες εβδομάδες είχε γίνει ανυπόφορη. Σάββατο πρωί είχα ετοιμάσει να πω κάποια πράγματα ύστερα από σιωπή μιας εβδομάδος, μετά και την πρόσληψη του νέου προπονητή αρκετά από αυτά δεν θα'χαν νόημα. Αυτό που διαπιστώναμε βδομάδα με την βδομάδα ήταν πως  ο πήχης των απαιτήσεων έπεφτε. Από που φάνηκε αυτό; Στο πρώτο από τα τρια μέτρια ευρωπαϊκα μας βράδια κόντρα στην Βαλένθια ο Ολυμπιακός φάνηκε σύμφωνα με ορισμένους "γνώστες" να κερδίζει τον Τόμιτς και να'χει βρει τον επόμενο τιμονιέρη του. Όλοι μιλούσαν για τον άνεμο αλλαγής που άρχισε να πνέει στην ομάδα. Άνεμος που μας πήρε και μας σήκωσε λίγες ώρες μετά ύστερα από την ήττα μας κόντρα στην Κηφισιά ... που μας οδήγησε  στην συμφωνία με τον Σούλη Μαρκόπουλο. Τα όσα είδαμε στον εντός έδρας ευρωπαϊκό σεφτέ μας κόντρα στην Κούτσα, μόνο ενθαρρυντικά δεν τα λες. Κέρδισες όμως με μεγάλη διαφορά τον Κολοσσό και όλα μέλι-γάλα. Μέσα σε λίγες ημέρες λοιπόν μια ομάδα με απαιτήσεις κορυφής έφθασε να εξαρτά την ηρεμία και το πλάνο της από τις νίκες κόντρα σε μικρομεσαίους εγχώριους αντιπάλους. Για τρια σερί παιχνίδια στην Ευρώπη ήσουν -στην καλύτερη περίπτωση- μέτριος, κόντρα σε μέτριους -στην καλύτερη περίπτωση- αντιπάλους. Έδειχνες όμως να επαναπαυεσαι με αφορμή μια άνετη επικράτηση στην Ελλάδα ...κι αυτό αν μη τι άλλο ήταν ντροπή!
 
Θέση από'δω μέσα για το θέμα του προπονητή είχαμε πάρει από την πρώτη στιγμή. Η χρονιά δεν γινόταν να βγει με τον Τόμιτς. Το αίσθημα αβεβαιότητος σε συνδιασμό με την στάμπα του "προσωρινού" και του "αναλώσιμου" σκότωναν τόσο την ομάδα όσο και τον κόσμο. Μέχρι πριν λίγες ημέρες ο ίδιος ο Τόμιτς δεν ήξερε αν θα συνέχιζε ή όχι στον πάγκο της ομάδος και μάλιστα θεωρούσε πως μια τέτοια συζήτηση μας κάνει και κακό. Αυτή η αβεβαίοτητα επιπλέον θα μπορούσε να λειτουργήσει ως άλλοθι για αρκετούς από τους παίκτες. Είναι εύκολο να μην παίρνεις την δουλειά σου στα σοβαρά και να ψωλάρεις την στιγμή που ξέρεις ότι στην πρώτη στραβή έχει ήδη βρεθεί το θύμα που θα πληρώσει το μάρμαρο. Την στιγμή που ξέρεις ότι στην πρώτη δυσκολία θα επαναληφθούν απλώς τα ..."μεθεόρτια" της Κηφισιάς και τα σκάγια θα πάρουν άλλον. Επιπλέον είναι εξαιρετικά δύσκολο για έναν προπονητή να επιβληθεί στους παίκτες και να κάνει πραγματικό κουμάντο ως "περαστικός", ως "ευρισκόμενος υπό κρίσιν". 
 
Να σημειώσουμε και δυο πραγματα ακόμα:  Ερωτηθείς για το παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά ο Τόμιτς μας είπε ότι η ομάδα προερχόταν από ένα δύσκολο παιχνίδι στην Ισπανία και πως ίσως για αυτό δεν κατάφερε να μπει δυνατά από την αρχή. Ερωτηθείς για την εικόνα της ομάδος κόντρα στην Κούτσα μας είπε ότι με τέτοια άμυνα μπορούμε να ελπίζουμε στα καλύτερα. Ερωτηθείς για τις επιλογές μας στην επίθεση κόντρα στον Κολοσσό μας είπε ότι άποψή του είναι πως όταν σου αφήνουν το μακρινό σουτ εσύ πρέπει να σουτάρεις. Ας το αξιολογήσουν αυτό όσοι ήθελαν αλλαγή της φιλοσοφίας Μπαρτζώκα από τον νέο προπονητή. Ας το σκεφθούν όσοι στήριζαν τον Τόμιτς νομίζοντας πως καταλαβαίνει την σοβαρότητα της κατάστασης. Πως επειδή ξέρει τι σημαίνει να φοράς την ερυθρόλευκη σε απαιτήσεις κορυφής θα μπορούσε να "τσιγκλήσει" τους παίκτες και να τους θέσει προ των ευθυνών τους. Άλλη λύση για να λήξουν τα παρατράγουδα, πέρα από αυτή που μας ανακοινώθηκε το πρωί του Σαββάτου δεν υπήρχε...
 
Στα θετικά της πρόσληψης Σφαιρόπουλου μπαίνει το γεγονός ότι ο άνθρωπος είναι προπονητής κανονικός, με διπλώματα και σφραγίδες. Ο Σφαιρόπουλος έρχεται σε μια ομάδα που την ξέρει και τον ξέρει και καλείται να συνεργασθεί με μια διοίκηση που τον εκτιμά τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Αποτιμώντας την παρουσία του σε Κολοσσό και Πανιώνιο παρατηρούμε πως μεταξύ των διαθέσιμων Ελλήνων ήταν ίσως ο μοναδικός  που άξιζε να πάρει την ευκαιρία και να δοκιμαστεί στο τοπ επίπεδο. Έχουμε κάθε λόγο να περιμένουμε λοιπόν, ένα σύστημα τις προκοπής στην επίθεση. Έχουμε κάθε λόγο να περιμένουμε την αξιοποίηση όλου του ρόστερ της ομάδος. Έχουμε κάθε λόγο να περιμένουμε να μας ξαναδούμε πραγματικά δυνατούς στην άμυνα.
 
Όσον αφορά τα αρνητικά τώρα, θα ξεκινήσω με το γεγονός ότι είναι Έλληνας. Το όνομα του Σφαιρόπουλου ξεκίνησε να παίζει από το καλοκαίρι που μας πέρασε οπότε και χάσαμε το Πρωτάθλημα απ'τον Παναθηναϊκό. Από την στιγμή της απομάκρυνσης του Μπαρτζώκα ο Σφαιρόπουλος φάνηκε να'ναι και πάλι "πρώτη μούρη στο Καβούρι" από ορισμένους στο πάρτυ της διαδοχής. Για κάποιους ρεπόρτερ εκεί έξω ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού είναι "ο Γιάννης ...ο Γιάννης τους". Όταν όμως οι ίδιοι ρεπόρτερ διατηρούν κολλητιλίκια με παίκτες της ομάδος μας τότε ΙΣΩΣ γίνεται ακόμα πιο δύσκολο για έναν προπονητή να κάνει την δουλειά του, χειριζόμενος σωστά τόσο τα μέσα όσο και τα αποδυτήρια. Κι αν βάζω το "ίσως" με κεφαλαία το κάνω γιατί μπορεί κάλλιστα αυτό που τώρα εγώ βλέπω ως αρνητικό, την γνωριμία δηλαδή με την ελληνική πραγματικότητα, αύριο να το δούμε ως προνόμιο. Προνόμιο ενός ανθρώπου που ως τώρα δεν μας έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα να τον κρίνουμε για το ήθος του. Στα μειονεκτήματα συγκαταλέγεται επίσης και το γεγονός ότι ο Σφαιρόπουλος δεν έχει δοκιμασθεί ποτέ ως πρώτος σε συνθήκες κορυφής, δεν έχει εμπειρία από Ευρωλίγκα ως πρώτος. Συνεπώς ξεκινά από την ίδια αφετηρία που ξεκίνησε πριν δυο χρόνια κι ο Μπαρτζώκας ...ίσως και από πιο πίσω αν σκεφθεί κανείς την πορεία του Αμαρουσίου στην Ευρωλίγκα την σεζόν 2009-10.
 
Ένας σχετικά άπειρος Έλληνας λοιπόν καλείται να μας φέρει αποτελέσματα άμεσα και να "καλμάρει" έναν κόσμο που κάθεται κι αυτός σε αναμμένα κάρβουνα(εξ'ου και ο τίτλος) και σίγουρα στην παρούσα φάση δεν τον διακρίνει η υπομονή. Καλείται να μας βγάλει από το μεγαλύτερο ζόρι της τελευταίας πενταετίας χωρίς να'χει κληθεί να διαχειριστεί κάτι ανάλογο στο παρελθόν. Kαλείται να κλείσει την σεζόν φέρνοντας το Πρωτάθλημα Ελλάδος, έχοντας μας στείλει πρώτα στο φάιναλ-φορ της Μαρδίτης. Καλείται να  θυμάται πως οτιδήποτε άλλο θα'ναι αποτυχία για εμάς και πως ο αμέσως προηγούμενος Έλληνας που μας έστειλε μόνο στο φάιναλ-φορ δεν φτούρησε ...παρότι κέρδισε το φάιναλ-φορ! Αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε εμείς στην παρούσα φάση είναι πως ο Σφαιρόπουλος έχει αποδείξει πως δουλεύει σκληρά, πως σε κάθε του σεζόν ως πρώτος ήταν καλύτερος απ'την προηγούμενη. Και -πάνω απ'όλα-  σε αντίθεση με τα αποτυχημένα πειράματα των τελευταίων ημερών, ο Σφαιρόπουλος είναι ΠΡΟ-ΠΟ-ΝΗ-ΤΗΣ. Ας περιμένουμε λοιπόν προτού τον κάψουμε. Ας ξαναφέρουμε στην επιφάνεια λίγη απ'την καλή διάθεση του καλοκαιριού του '12, όταν πρωτοβάλαμε το πείραμα "φέρελπις Έλληνας" σε εφαρμογή. Ας θυμηθούμε ότι τότε στηρίξαμε το "πείραμα" παρότι οι δοκιμασμένοι διαθέσιμοι ξένοι ήταν πολύ περισσότεροι. Ας πάρουμε χαμπάρι πως είναι άλλο πράγμα να σου ζητούν να κάνεις τον προπονητή σε μια ομάδα υγιή(Ιούλιος 2012) και άλλο τον ...αναστενάρη και τον ζογκλέρ εν μέσω μιας βαθειας κρίσης(Νοέμβριος 2014).
 
Τότε μπορέσαμε και βάλαμε πλάτη ...τώρα μπορούμε;;

 
DRAZA
 
ΥΓ: Όπου "Ελλάδα", εσείς βάλτε "ομάδα" και θα'στε μέσα! Είναι βλέπετε και η μουσική μπασκετική και εμπνέει.
 

Σχόλια

Εικόνα Ιασονας

νικο γοδα εισαι θεος!ψοφο στο χαινς και οποιος δε γουσταρει αυτο που λεω σας γαμαει ο βαγγελας..χα χα χα χα χα ρε μπαγασα εκλασα στο γελιο πρωινιατικα.απιστευτη ατακα..εγω λεω να ξανααγαπησουμε ολοι μας λιγο περισσοτερο αυτη την ομαδα που ειναι το περιεργο παιδι της οικογενειας που λεγεται ολυμπιακος..στηριξη και πιστη θελει η ομαδα και ολα θα πανε καλα..ειτε παιζει ο χαινς ειτε παιζει ο καρκαμπασης..(που τον θυμηθηκα ε?)καλημερα σε ολους

Εικόνα Νίκος Γόδας

χαχα. Να 'σαι καλά αδερφέ.

Εικόνα DRAZA

ΑΣΧΕΤΟ, ΕΙΠΕΣ "ΒΑΓΓΕΛΑΣ" ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΑ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Σε ποιον Κωνσταντινίδη ρε συ;

Εικόνα DRAZA
Εικόνα Νίκος Γόδας

Έτσι τον θέλουμε τον πρόεδρό μας. Μάγκα και τσαμπουκά. Και να βγάζουν αφρους από κάθε τρύπα οι αλλόθρησκοι.

Εικόνα DRAZA

Όπως και η ατάκα "είσαι Φιλιππίδης και Μήτσου μαζί" του δημάρχου Βόλου ήταν πετυχημένη!

Εικόνα DRAZA

O κολλεγιόπαις Kαρκαμπάσης έπαιξε(τρόπος του λέγειν) συμπαίκτης και με τον Ζάρκο νομίζω. Δεν είναι κανένας τυχαίος.

Καλημέρα και σε εσένα φίλε.

Εικόνα Kaine

Η ομάδα θα πάει μπροστά όταν σταματήσω να βλέπω τελικούς. Τις δύο φορές που είδα τα πλέι-οφ και τους τελικούς στο NBA (Xιτ-Ντάλας και Χιτ-Σπερς) οι Χιτ τον ήπιανε. Εδώ μάλλον πρέπει να κάνω το αντίθετο, πράγμα λίγο δύσκολο. Κανένας Σφαιρόπουλος δεν μας σώζει αν δεν φύγει η μαύρη γάτα.

Καλορίζικος, κόουτς.

ΥΓ. ΑΡΧΙΔΙ ΣΑΜΠΡΑΚΟ ΜΗΝ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΚΟ

Εικόνα DRAZA

ΦΙΛΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΑΚΑ Η ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΦ, Η ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΑΖΕΙ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΤΟ ΛΕΩ... ΧΑΧΑΧΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ!

Εικόνα k1p

Απο τη στιγμή που άκουσα πως ο χάινς στα μεγάλα ματς του ολυμπιακού ήταν άφαντος,το λήγω το θέμα γιατί απλά δεν οδηγεί πουθενά.Ο ένας κοιτάει στο βορρά και ο άλλος έχει χώσει το κεφάλι στο έδαφος και στρουθοκαμηλίζει.

Στο λονδίνο ακόμα σεισμούς κάνει απο την προβοσκίδα που είχε ξεδιπλώσει ο κάιλ και την βρόνταγε στο παρκέ.Γενικά η σεζόν 2012-2013 ήταν ένα έπος του κάιλ που χωρίς ουσιαστικά δεύτερο σέντερ τα έβαζε με όλους.

Τέλος πάντων.Το θέμα είναι άλλο.Και όσο "άδικη" κριτική και να νομίζετε πως δέχεται η ΚΑΕ και οι παραχαιδεμένοι πρόεδροί της,η πραγματικότητα είναι μια.Η ομάδα κάνει βήματα προς τα πίσω.Νωρίς-νωρίς στη σεζόν σκάσανε και κορνέδες στο ΣΕΦ.Αυτό όση προσπάθεια και να κάνουμε δεν μπορούμε να το εντάξουμε στο οτι "απο την ΚΑΕ δεν διαψεύδουν γεγονότα και καταστάσεις που τη δυσφημίζουν".

Η ΚΑΕ με προεξέχοντες τους προέδρους τα έχει κάνει σκατά.Και τώρα προσπαθεί να διορθώσει την κατάσταση φέρνοντας για προπονητή ένα παραχαιδεμένο τσιράκι του συστήματος.Του συστήματος που θέλει τον ολυμπιακό αιώνια δεύτερο.Και όμως οι προεδράρες της ομάδας πάντα σε τέτοιες λύσεις στρέφονται γοητευμένοι απο αυτό το σύστημα εσκεμμένης υπερπροβολής ψέυτικων αξιών.Μήπως έχουν συνηθίσει και αυτοί τη δεύτερη θέση?Γιατί μια χρονιά βγήκανε πρώτοι και είδαμε πώς την διαχειρίστηκαν...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πρώτα απ' όλα δεν είπα ότι ο Χάινς δεν ήταν παιχταράς. Είπα ότι στα μεγάλα παιχνίδια κώλωνε. Αυτό μεταφράζεται κι' αλλιώς, αν η λέξη "κώλωνε" σου είναι βαριά. Στα μεγάλα παιχνίδια εμφάνιζε εικόνα δυσανάλογη σε σχέση με τη συνολική του προσφορά. Ας τα πάρουμε ένα ένα. Στο final-4 της Πόλης ήταν ωσεί παρών. Διαφωνείς; Στους τελικούς του πρωταθλήματος εκείνη τη χρονιά ήταν σχετικά καλός. Στο final-4 του Λονδίνου ήταν μέτριος. Στους τελικούς εκείνης της σεζόν ήταν ο χειρότερος παίχτης. Στο κύπελλο του 2013 ήταν κακός. Στο κύπελλο του 2012 ήταν μέτριος. Σε ποιο απ' όλα έχεις ένσταση; Και να σου και κάτι άλλο. Στους τελικούς του 2013 ήταν ο καλύτερος παίχτης του Παναθηναϊκού. Ειδικά στα τελευταία λεπτά του 3ου τελικού στο ΣΕΦ ήταν ανεκδιήγητος.

Ο Χάινς λατρεύτηκε για την αυταπάρνηση που έδειχνε. Δε λατρεύτηκε γιατί έβαζε 20άρες και 30άρες. Ο ένας και μοναδικός ηγέτης εκείνης της ομάδας ήταν ο Σπανούλης. Οι υπόλοιποι ήταν συμπληρωματικοί. Αλλά μπήκες στη διαδικασία της σύγκρισης ανάμεσα στον Ντάνστον και στον Χάινς. Απορώ πώς είσαι τόσο μεγαλόψυχος που βάζεις πιο πάνω σε προσφορά τον Χάινς και όχι τον Ντάνστον, ο οποίος είναι ενεργό μέλος της ομάδας. Ο Ντάνστον δίνει τα πάντα στην ομάδα. Φέτος παρουσίασε εικόνα, είναι αλήθεια, αλλά εξήγησε ότι οφείλεται σε μιας μορφής ασθένεια που αντιμετωπίζει. Τα παραπανίσια κιλά οφείλονται εκεί. Άρα προς τί οι μπηχτές; Εκτός αν γνωρίζεις κάτι που δεν ξέρουμε εμείς. Αλλά ακόμα κι' έτσι όπως είναι σήμερα ο Ντάνστον τον έχω πιάσει πολλές φορές στον φακό να πανηγυρίζει σαν τρελός τα καλάθια που βάζει, δείγμα της μεγάλης του θέλησης.

Και κάτι τελευταίο. Και ο Χάινς και ο Ντάνστον και ο κάθε ψηλός της ομάδας γίνονται μάγκες από τον Σπανούλη.

Εικόνα DRAZA

Την τελευταία σου πρόταση την έχει επιβεβαιώσει ο ίδιος ο Χάινς. Να τα πούμε αυτά. Και στην ΤΣΣΚΑ δεν έχει κανέναν μυρωδιά στον άσσο ...τον Μίλος είχε!

Eίσαι λίγο υπερβολικός κρίνοντας την εικόνα του Κάιλ στο φάιναλ 4. Στον δε τελικό κυπέλλου του ’12 ψωλοβροντούσαν αρκετοί πέραν του Χάινς!

Στον τελικό του ’13 δεν μπορούμε να πούμε κάτι ρε συ Θωμά, θυμίσου τι είχε γίνει πριν τον αγώνα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ε βέβαια. Πρώτο μάγκα τον κάνουν.

Μιλάς για το πρώτο final-4; Θα επιμείνω. Ο Χάινς ήταν απογοητευτικός. Ανύπαρκτη και άποντη προσφορά στον τελικό και άφαντος στον ημιτελικό. Λίαν επιεικώς απαράδεκτος. Στο κύπελλο μπορεί να ψωλοβροντούσαν πολλοί, αλλά αυτό δεν απενοχοποιεί τον Χάινς.

Ναι, σ' αυτό δεν αντιλέγω. Είναι γεγονότο. Ήταν μία πρωτόγνωρη κατάσταση για έναν Αμερικάνο. Αλλά, βλέποντας τη συνολικότερη εικόνα του στα μεγάλα παιχνίδια, δε θα ρίξω την κακή του απόδοση αποκλειστικά στη φωτοβολίδα.

Εικόνα DRAZA

Φίλε ο αγώνας αυτός δεν έπρεπε να'χε γίνει ποτέ...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Με άλλη διοίκηση δε θα είχε γίνει.

Εικόνα DRAZA

Συμφωνώ.

Να τα παίρνουμε όμως ένα-ένα και να κάνουμε ένα βήμα την φορά.

Εγώ δεν ζητάω από τους Αγγελόπουλους να γίνουν κάτι που δεν είναι.

Εγώ ζητάω να είναι συνεπείς ως προς αυτά που έχουν πει οι ίδιοι.

"ΕΞΑΝΤΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΝΟΜΑ ΜΕΣΑ"

Ας συνεχίσουν από κει που το άφησαν το καλοκαίρι κι εδώ είμαστε να κρίνουμε τα αποτελέσματα.

Να το κάνουν όμως. Να μην τους αφήσουν σε χλωρό κλαρί.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Είπαμε, αφού μπήκαν στο σωστό τρυπάκι θα είμαστε δίπλα τους. Παρ' όλα αυτά, κάτι δε μ' άρεσε εσχάτως... Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ θα κάνουμε ή όχι;

Εικόνα DRAZA

Σε κανέναν δεν θα αρέσει αν δεν κάνουμε. Τους περιμένουμε.

Εικόνα DRAZA

Είδαμε πως την διαχειρίστηκαν ...ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΑΚΟΜΑ!

Στο Πρωτάθλημα τώρα καταλαβαίνω πως ορισμένοι είχαν να κοιτάξουν τα συμβόλαιά τους οπότε που καιρός να σκεφτούν τον βάζελο.

Το ποιος είναι ο Χάινς αγωνιστικά, ασχέτως της όποιας περυσινής περιόδου προσαρμογής και το αν προσέφερε στον Ολυμπιακό και πόσο ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΞΕΧΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. Ίσως την άνοιξη του '13 να το ξέχασε ο ίδιος ...ίσως!Το να φορτώνουμε την αχαριστία ορισμένων παικτών στην διοίκηση κι αυτό στρουθοκαμηλισμός είναι!

Όσον αφορά τώρα τον Σφαιρόπουλο και την πρόσληψή του. Ο συγκεκριμένος συνεργαζόταν με τον Ολυμπιακό προτού γίνει αυτό το οποίο περιγράφεις ή νομίζεις με τις ευλογίες του όποιου συστήματος. Στο σπίτι τους τον είχαν τον Σφαιρόπουλο, δεν χρειάστηκε κανένας δημοσιογράφος και κανενα μασονικο αβανταρισμα για να αποφασίσουν αυτοί που διοικούν. Επίσης, όποιος προπονητής κι αν ερχόταν αυτή την ώρα και εσύ όπως και όλος ο κόσμος θα'χατε κάτι να πείτε.

ΔΙΚΑΙΩΣ ως ένα σημείο λέω εγώ. Και εγώ ξένο προπονητή ήθελα ...και εγώ βλέπω "ζητήματα" στην επιλογή Σφαιρόπουλου και με αφορμή αυτά τα ζητήματα κάνουμε τώρα κουβέντα. Να περιμένουμε όμως να κρίνουμε στο γήπεδο;

Εικόνα k1p

Draza,πες αλεύρι...it has began που λέμε και στο χωριό μου.

http://www.contra.gr/Columns/Comment/dimitris-karidas/mporei-na-ginei-o-...

Εικόνα DRAZA

Αλεύρι. Να διαλέξουμε πότε μας αρέσει ο Καρύδας και πότε όχι όμως.

Εγώ όμως για όσα διαβάζω τι πρέπει να σχολιάσω; Τι πρέπει να πω που δεν το έχω γράψει;

Την παράγραφο που αναφέρεται στα αρνητικά της πρόσληψης Σφαιρόπουλου και στο γιατί δεν ήθελα κανέναν Έλληνα γιατί την πήδηξες όταν διάβασες το κομμάτι;

Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα όμως είναι προτού τελειώσουμε και τον Σφαιρόπουλο να περιμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι προβληματισμοί/ανησυχίες μας.

ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗ-ΠΕ-ΔΟ!

Εικόνα k1p

Μα η κρίση μου δεν είναι στο κειμενό σου.Το πρόβλημά μου είναι στις επιλογές της διοίκησης.Η οποία κατα κανόνα διαλέγει απο συγκεκριμένη "δεξαμενή" αγνοώντας το τι προβλήματα της έχει δημιουργήσει στο παρελθόν αυτα τα πάρε-δώσε με την μασωνία και τον ΣΕΠΚ.
Παλιότερα είχαμε φάει την παραμύθα πως με τον Γιαννάκη δεν θα είχαμε τις εχθρικές διαιτησίες του βασιλακόπουλου.Μέχρι και νόημα στον κόσμο έκανε ο "κάνε την ομάδα πάλι πρώτη" να σταματήσει τα συνθήματα για τον σωλήνα.Το λεπίδι έπεσε σύνεφο,κατα τα μασωνάκια δεν έφταιγε ποτέ ο γιαννάκης αλλά ούτε είχαν τα φρύδια να πουν κακή κουβέντα για την διαιτησία,οπότε δεύτερος ο ολυμπιακός και ούτε γάτα ούτε ζημιά.Όλοι βολεμένοι.Με μπαρτζώκα είχαμε το άτυπο γραφείο τύπου να μεταφράζει τις αλεπάλληλες ήττες του απο τον βάζελο σε "πολύ καλό κοουτσάρισμα" και τις μεταγραφικές ανισορροπίες του σε λογικές κινήσεις.Τώρα σαν να μην μάθαμε τίποτα και φέραμε τον θαμώνα των πάνελ των μασωνοεκπομπών.Με αδιάφορη θητεία ως πρώτος προπονητής.

Εικόνα DRAZA

Όλοι οι Έλληνες διαθέσιμοι ήσαν και πανελίστες, μηδενός εξαιρουμένου. Συνεπώς έχεις δίκιο να το παρατηρείς αυτό.

Τότε όμως τον χειμώνα της σεζόν 2007-2008 που διώξαμε μεσούσης της περιόδου προπονητή που μας είχε πάρει πρωτάθλημα για τον Γιαννάκη δεν έλεγε κανείς τίποτε. Ο Γκέρσον και από πετυχημένη σεζόν προερχόταν και προπονητής κανονικός ήταν και με νεροπίστολα πάλευε. Η δε διοίκηση τότε ήταν ακάλυπτη σε όλα τα επίπεδα και και δεν έδειχνε και καμια διάθεση να αλλαξει σταση με το κλεμμένο πρωτάθλημα του Πηλοϊδη να’ναι φρέσκο.

ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΤΟΤΕ ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΥΠΟΝΟΜΕΥΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΘΑ'ΜΑΣΤΑΝ ΙΣΑ ΜΕ ΠΕΝΤΕ-ΕΞΙ! KAI ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΩΣ ΓΑΥΡΟΙ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΙΤΛΩΝ ΑΡΧΙΖΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΑ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΛΛΑΞΕ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΤΕ ...ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Η διοίκηση θα πρέπει να δέχεται την κριτική μας και θα πρέπει ο κόσμος να δίνει το μήνυμα ότι τα παρακολουθεί όλα. Όταν λέμε όλα όμως εννοούμε και τα αρνητικά και τα θετικά όταν και αν προκύπτουν.

Εικόνα savvas gridlock

Καλα το αρθρο ειναι για κλοτσιες κι ερχεται απο τα χρονια του "κανε την ομαδα παλι πρωτη". Δεν ξερω το αν αβανταρεται ο Σφαιροπουλος επειδη ειναι ο νεος προπονητης του Ολυμπιακου, επειδη ειναι Ελληνας η επειδη ο ιδιος εχει σχεσεις με τη μασονια. Ο,τι κι αν ισχυει απο τα τρια ομως, δεν ειναι λογος να τον απαξιωνουμε. Ας παει καλα τον Θρυλο κι ας ειναι κωλος με βρακι με ολους τους μπασκετικους δημοσιογραφους.

Εικόνα DRAZA

Α μπράβο. Ότι ο κάθε Καρύδας γράφει ό,τι γράφει την στιγμή που προσλαμβάνουμε νέο προπονητή δεν σημαίνει ότι πρόκειται για αβάντα μιλημένη.

Εικόνα savvas gridlock

Σε αυτό έχεις δίκιο. Η αξία και η προσφορά του Χάινς είναι τεράστιες. Για το χαρακτήρα του μιλάμε. Βέβαια, έπος του Χάινς δεν υπάρχει, αφού η ομάδα όλη είναι ο Σπανούλης, πάντως σίγουρα μιλάμε για πολύ μεγάλο παίκτη. Ως χαρακτήρας, αποδείχθηκε νάνος.

Εικόνα k1p

Επίσης ο χάινς την δεύτερή του χρονιά σε υψηλό επίπεδο εμφανίστηκε βελτιωμένος στο φουλ.Και γι'αυτό ο ντάνστον δεν θα γίνει ποτέ χάινς.Έκανε μια χρονιά καλή (αλλά άτιτλη και με ευθύνη του ίδιου στους τελικούς) και εκεί που περιμέναμε φέτος να πατήσει για τα καλά σε υψηλά στάνταρντς,βλέπουμε έναν τύπο για λύπηση.

Εικόνα DRAZA

Είπε κανείς ότι δεν είναι άτιτλος ο Ντάνστον;

Αμφισβήτησε κάποιος ότι ο Χάινς προσέφερε και κέρδισε πολύ περισσότερα με τον Ολυμπιακό;

Ούτε έκρινε κανείς ποιος από τους δυο θα'ταν χρησιμότερος για τον Ολυμπιακό τώρα.

Μιλάμε αυστηρά και μόνο για την συμπεριφορά του απέναντι στον Ολυμπιακό.

Εικόνα savvas gridlock

Μηπως βιαζομαστε να προεξοφλησουμε τη φετινη του πτωση συνολικα μεσα στην χρονια; Το οτι δεν ξεκινησε καλα την χρονια, δεν σημαινει πως σωνει και ντε θα σερνεται ολη τη σεζον. Νοεμβριο εχουμε ακομη.

Εικόνα DRAZA

Ε μα πέστα. Και το κοκό κάποια στιγμή το βαριέσαι πήζεις. Το εξήγησε και ο Μητσάρας σε άρθρο του αναφερόμενος στον Μάκη τον γαμίκουλα!

Ο μεν Μάκης το'ριξε στα μαραφέτια ο δε Ντάνστον θα το ρίξει στο μπάσκετ.

Κάνω πλάκα προφανώς είναι λογικό να κάνεις κοιλιά σε αυτή την φάση μετά από προετοιμασία, πέρασε και ένα θέμα με την υγεία του ...ήδη εμφανίζεται ανεβασμένος!

Εικόνα k1p

Σίγουρα.Και θα ανέβει.Γιατί δεν γίνεται να πάει χειρότερα,θα χάσει τη θέση του και απο τον σίμονς στο τέλος αν συνεχίσει έτσι.Απλά τονίζω την επαγγελματική του συμπεριφορά.

Γενικά όμως τέτοια περιστατικά είναι συνηθισμένα όταν μια αποτυχημένη ομάδα μένει ίδια σαν να τερμάτισε πετυχημένη χρονιά.Θα έπρεπε να περάσει μήνυμα απο την διοίκηση έστω πως "μάγκες,κρίνεστε".Σε παίχτες και προπονητή.Παλιούς και καινούριους.Τελικά το μήνυμα το πέρασε ο κόσμος απο νωρίς.Απλά μέχρι τότε ο μπράιαντ το είχε παραρίξει έξω στις διακοπές του.

Εικόνα DRAZA

Πέρασε. Πρόστιμο πλήρωσαν και οι παίκτες.

Εικόνα DRAZA

http://sports.in.gr/basketball/europe/euroleague/article/?aid=1231360576

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Τον Γιάννη Σφαιρόπουλο είχα την τύχη να τον γνωρίσω από κοντά στην ειδικότητα του μπάσκετ στα ΤΕΦΑΑ. Ο ίδιος είχε περάσει από την ειδικότητα αυτή παλαιότερα. Μας μίλησε επί δύο και πλέον ώρες για πολλά θέματα. Ο άνθρωπος είναι εξαιρετικά συγκροτημένο άτομο, με φοβερή μεθοδικότητα και βαθιά γνώση του μπάσκετ. Πολύ καλός και συνεσταλμένος χαρακτήρας και το κυριότερο όλων, πολύ δουλευταράς. Όπως μας εξήγησε και ο καθηγητής της ειδικότητας, που τον έχει σαν παιδί του, ασχολείται απίστευτα πολλές ώρες με το μπάσκετ. Ακόμα και όταν ήρθε σ' εμάς, το έκανε στερώντας χρόνο από την οικογένειά του που έμενε μόνιμα στη Θεσσ/ίκη ενώ ο ίδιος έμενε στην Αθήνα, ένεκα Πανιωνίου. Του αρέσει πολύ η αμυντική προσήλωση (στοιχείο που το χρειαζόμαστε περισσότερο απ' όλα), έχει συστήματα για τα πάντα και στην επίθεση ξέρει να δουλεύει σε σετ παιχνίδι, κάτι που μας λείπει αυτή τη στιγμή.

Όσον αφορά τον τρόπο επιβολής του στους παίχτες, δεν είναι από αυτούς που θα σε κάνουν να τον φοβηθείς. Όμως εμπνέει έναν σεβασμό, που πηγάζει πρώτα από τις γνώσεις του και δεύτερον από το ποιόν του χαρακτήρα του. Έχει έναν τρόπο να επιβάλλεται και να σε κάνει να τον ακούς. Με πραότητα και σοβαρότητα. Άρα, λοιπόν, δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τους παίχτες. Το λέω αυτό γιατί κάποιοι γενικά έχουν αρχίσει να λένε για τον Σπανούλη κ.λπ. Λες και ο Σπανούλης είναι κάνα κωλόπαιδο που δημιουργεί προβλήματα. Είναι θεμιτό σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός να υπάρχει ένας παίχτης με προσωπικότητα τέτοιου βεληνεκούς. Είναι θεμιτό ο αρχηγός της ομάδας να έχει ένα παραπάνω λόγο από τον Σλούκα και από τον Μάντζαρη. Αυτό έλειπε. Όταν μάλιστα αυτός ο αρχηγός έχει την καθολική υποστήριξη από τους συμπαίκτες του, τότε τί να πούμε εμείς;

Τώρα, όσον αφορά την επιλογή του Σφαιρόπουλου, θα πω κατ' αρχήν το πιο σημαντικό: αυτή είναι η επιλογή της διοίκησης και οφείλουμε να την σεβαστούμε και να την στηρίξουμε από τη μέρα που ανακοινώθηκε μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Σφαιρόπουλος είναι παρεμφερής περίπτωση με τον Μπαρτζώκα. Εγώ ως καλό το βλέπω αυτό. Δεν καταλαβαίνω γιατί γκρινιάζουν μερικοί; Ο Μπαρτζώκας τα πήγε περίφημα στην ευρωλίγκα (βέβαια, εκείνος δεν ήταν πρωτάρης στη διοργάνωση, αλλά το Μαρούσι είχε...). Το πρόβλημα του Μπαρτζώκα ήταν μόνο στα παιχνίδια απέναντι στον βάζελο. Αυτό γινόταν, όχι επειδή δεν ήξερε από μπάσκετ, αλλά επειδή κολλούσε ο εγκέφαλός του και ήταν ανεπαρκής να διαχειριστεί όλα τα συναισθήματά του και τις όποιες καταστάσεις. Γι' αυτό και απέτυχε. Μακάρι ο Σφαιρόπουλος να φανεί αντάξιος του Μπαρτζώκα στην ευρωλίγκα και να είναι όπως πρέπει με τον βάζελο. Ικανοποιημένος θα είμαι. Πάντως, είναι πιο ψύχραιμος από τον Μπαρτζώκα και αυτό θα τον βοηθήσει πολύ στο δύσκολο έργο που έχει. Αρκεί κι' εμείς να τον στηρίξουμε.

Υ.Γ. Θέλω να σχολιάσω τα όσα είπε ο Σάββας για τα θέματα της Κ.Α.Ε. και κάποιους πρώην παίχτες. Πρώτα απ' όλα -και χωρίς πολλά πολλά- ψόφο στον Χάινς. Και όποιος δε γουστάρει αυτό που λέω, ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ. Δεύτερον, καταλαβαίνω ότι ο Λο έκανε πολλές μαλακίες. Ψίθυροι ακούγονται, αλλά λεπτομέρειες δεν ξέρω. Αντιλαμβάνομαι ότι έκανε χοντράδα στους τελικούς του 2013, αλλά πάλι δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο. Αν λέγονται δημόσια, Σάββα, θα σε παρακαλέσω να τα πεις. Αν όχι, θα ειπωθούν εκ του σύνεγγυς. Τώρα για τους Αγγελόπουλους, πρέπει οι ίδιοι να ενστερνιστούν όσα τους προσάπτει η Πράσινη και αν αποποιηθούν το ρόλο των καλών παιδιών. Φτάνει τόσο με τα καλά παιδιά. Το να μην είσαι καλό παιδί δεν συνεπάγεται παρανομία, άρα είναι θεμιτό να μην είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ.

Εικόνα DRAZA

Φίλε πολύ ενδιαφέροντα τα όσα κατέθεσες για Σφαιρόπουλο. Λειτουργούν και ως συνέχεια για αρκετούς από τους δικούς μου προβληματισμούς.

Όσον αφορά την άμυνα και την προσήλωση, στο αποψινό ματς κόντρα στην ΑΕΚ που το είδα μέσω λάιβ στρινγκ(Χλέμπουρας) ...είδα αρκετά απ'τα χαρακτηριστικά που έβλεπα το 2006 όταν και αρκετοί ψιθύριζαν πως η άμυνα ήταν δουλειά του Σφαιρόπουλου. Ίσως αναφερθώ αναλυτικότερα στο ματσάκι μετά την Γιούβε αν δω ότι με παίρνει μιας και είναι η πρεμιέρα του Σφαιρό στον πάγκο μας.

Όσον αφορά τον Λο άστο φίλε, άστο ειλικρινά ...ίσως σε καλύψουν ή σε υποψιάσουν μερικά από όσα γράφω παρακάτω απαντώντας στον Κ1Ρ. Αυτό που μπορώ να πω και δεν είναι κρυφό είναι πως την περίοδο που πονούσε ο συγκεκριμένος υπήρξε βασικός αιμοδότης, οικονομικός, του δήμου Γλυφάδας, του δήμου Αλίμου, του δήμου Βουλιαγμένης και του δήμου Βάρης βεβαίως-βεβαίως.

"ΥΓ: Πρώτα απ' όλα -και χωρίς πολλά πολλά- ψόφο στον Χάινς. Και όποιος δε γουστάρει αυτό που λέω, ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ."

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χλεμπούρειος σχολή πάει να δημιουργηθεί! ΧΑΧΑΧΑ

Ρε συ, όταν ο Καζλάουσκας δέχτηκε πρόταση από την εθνική είχε θέσει μόνο έναν όρο, να έχει τον Σφαιρόπουλο ως βοηθό. Τυχαίος είναι ο Καζλάουσκας; Αλλά τί λέω... Πολλοί τον θεωρούν τυχάρπαστο. Ο Σφαιρόπουλος είναι μετρ της άμυνας.

Κατάλαβα, κατάλαβα. Τί να πω τώρα; Γαμιέται ο Λο. Αλλά η διοίκηση φέρει μεγάλες ευθύνες γιατί άφησε τον Λο να παίζει εις βάρος του Ολυμπιακού, του κόσμου του και φυσικά άφησε τους δημοσιογράφους να κάνουν τα παιχνίδια των μανατζαραίων και να επηρεάζουν εν πολλοίς τη φίλαθλη κοινή γνώμη.

Εικόνα DRAZA

Αυτές είναι οι πραγματικές ευθύνες της ΚΑΕ και αυτή είναι κριτική που ωφελεί αυτή την ώρα.

Αυτά μάλιστα, να τα αναδείξουμε!

Εικόνα john

Για Χαϊνς

Το να πεις ψοφος στον Χαϊνς ειναι χοντράδα.Ξερω δεν το εννοείς αλλα ειναι βαρύ.Φερθηκε σκάρτα ναι.Εκανε μαλακια ναι.Εγω θα προσπαθήσω να τον θυμάμαι σαν τον Σέντερ που " έπαιζε λες και εχει γεννηθεί στον Πειραιά " .Βεβαια η πικρία σας για αυτόν ειναι ίσως τόσο μεγαλη ΑΚΡΙΒΩΣ για αυτο το λόγο .Γιατι όσο αντρίκεια έπαιζε στο παρκέ ,τόσο πουστικα φέρθηκε εκτος γηπέδου .Εγω δεν θα πέταγα τη σκούφια μου για μια τυχόν επιστροφή του αλλα ούτε θα ήμουνα κάθετα αντίθετος σε κατι τέτοιο .Βεβαια εγω δεν ξερω και πολλά πράγματα.Ισως τα παιδιά εκφράζονται με τόσο μένος γιατι ξέρουν πράγματα που δεν λέγονται δημόσια .Δεκτο

Για Λο.
Εμένα με πείραξε πολύ το εξής .Φερθηκε αντί επαγγελματικά όταν παραμονές των τελικών του 2013 πήγε και έφαγε fast food ο μαλακας (το εχω ακούσει απο πολλές διαφορετικές πηγές ) και έπαθε τέτοια δηλητηρίαση που στο ΟΑΚΑ έδειχνε εικόνα συφιλιασμενου ετοιμοθάνατου . Γαμω την αμερικανια του μεσα . Η μαλακια που εχει στον εγκέφαλο μας κόστισε ενα πρωτάθλημα

Εικόνα savvas gridlock

''Εμένα με πείραξε πολύ το εξής .Φερθηκε αντί επαγγελματικά όταν παραμονές των τελικών του 2013 πήγε και έφαγε fast food ο μαλακας (το εχω ακούσει απο πολλές διαφορετικές πηγές ) και έπαθε τέτοια δηλητηρίαση που στο ΟΑΚΑ έδειχνε εικόνα συφιλιασμενου ετοιμοθάνατου''.

Nαι, με ταμπάσκο μάλιστα. Τσίρλα είχε. Αυτό πληρώσαμε.

Εικόνα john

Ειρωνικά το λες η αλήθεια ? Κοιτά αυτο για το fast food το άκουσα απο 2 διαφορετικούς δημοσιογράφους (Ρομπόλη και Μελαγιες) γι αυτο το γράφω εδώ .Τωρα αν εχει γίνει κατι αλλο το ξέρετε αλλα δεν λέγεται δημόσια παω πάσο ,γαμα το

Εικόνα DRAZA

Ρε συ Γιάννη αφού συνεννοηθήκαμε. Σου απάντησα και εγώ και ο Σάββας. Δες και την συνέχεια των σχολίων.

Εικόνα john

Ok

Εικόνα DRAZA

Κι αυτό είναι και το λάθος της διοίκησης. Ότι ορισμένοι έφυγαν σαν κύριοι ενώ δεν θα έπρεπε.

Εικόνα DRAZA

Στομαχικές διαταραχές ...δεν είναι ο μόνος που το παθαίνει άλλωστε!!

Εικόνα DRAZA

Για Χάινς!

"Πάνω από όλα το καλό της ομάδος"
Αυτό έλεγα εγώ συζητώντας την προοπτική επιστροφής του.

Για Λο.

Μακάρι να'χε φάει μόνο φαστ φουντ. Το κλείνω εδώ όμως.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Το ψόφος το είπα τώρα ξανά και σε άλλο σχόλιο παρακάτω, οπότε δε χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο. ΨΟΦΟΣ κακός, πουσταρά Χάινς.

Εικόνα DRAZA

Κι όποιος ενοχλείται ...Ευάγγελος Ε;;

Όπως ανέφερε και ο Σάββας το θέμα είναι ότι όταν άρχισε να χαλιέται με την ΤΣΣΚΑ άρχισε τα κωλοτριψίμματα πάλι ...μέχρι να διαπιστώσει ότι τελικά δεν μας χρειάζεται!

Και χωρίς να έχω κάτι απτό στα χέρια μου, θεωρώ ότι μοχλός πίεσης για την ...ΕΦΕΣ ήμασταν και τότε! Απλά και από εκεί γλάρο έφαγε λόγω Λάσμε!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ε, φαντάσου... Γίνεται έρμαιο η Κ.Α.Ε. στα παιχνίδια του Χάινς. Κι' εμείς καθόμαστε ακόμα και αναπολούμε την ψυχή του Χάινς. Ρε ψόφο κακό λέμε.

Εικόνα DRAZA

Να θυμηθώ και κάτι δηλώσεις για μεγάλες ομάδες και μικρές όταν πήγε στην ΤΣΣΚΑ ...τις οποίες και ανασκεύασε!!