Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ



Στην στήλη του στην εφημερίδα ''Τα Νέα'', ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης γράφει σήμερα τα παρακάτω (δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν πιο άνετα).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΗΛΗ ''ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ'' ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ 4-11-2014
 
 

Αφού θυμηθούμε το ψευτο-βούλευμα του εισαγγελέα Κορέα, με βάση το οποίο γράφει όσα γράφει ο βάζελος Πρετεντέρης, ας δούμε το ποια είναι πραγματικά η εγκληματική οργάνωση σήμερα.
 
Εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, στην οποία ανήκει το τηλεοπτικό κανάλι MEGA που εργάζεται ο κύριος Πρετεντέρης, σύμφωνα με τον τελευταίο δημοσιευθέντα ισολογισμό της για την χρήση του 2013 (η αριστερή στήλη, η δεξιά αφορά το 2012).
 
 
Εταιρεία ''Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη'', στην οποία ανήκει η εφημερίδα ''Τα Νέα'' που αρθρογραφεί ο κύριος Πρετεντέρης, με βάση τον τελευταίο δημοσιευθέντα ισολογισμό της για την χρήση του 2012 (η αριστερή στήλη, η δεξιά αφορά το 2011).
 
 
Κι ένα άρθρο που συνοψίζει την κατάσταση.
 
Τα δάνεια του Mega έχουν προκαλέσει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Το πρώτο, του 2009, επί κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, ήταν ύψους 50 εκατ. ευρώ και χορηγήθηκε χωρίς εγγυήσεις. Το Mega δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στους όρους του δανείου, οι τράπεζες όμως αποφάσισαν να του χορηγήσουν κι άλλο ομολογιακό, το 2012, συνολικού ύψους 98 εκατ. ευρώ. Αυτήν τη φορά οι τράπεζες ζήτησαν εγγυήσεις και εκτός του ακινήτου της εταιρείας μπήκε το σήμα του καναλιού και η ταινιοθήκη του…
Η Τράπεζα της Ελλάδος σε έκθεση που συνέταξε δεν διαπίστωσε καμία παρατυπία στη χορήγηση του δανείου χωρίς εγγυήσεις, με το επιχείρημα ότι «από το 2004 μέχρι το 2008 οι πιστοδοτήσεις για κεφάλαιο κίνησης εγκρίνονταν, από όλες τις χρηματοδότριες τράπεζες, χωρίς τη λήψη εξασφαλίσεων, με τη μορφή του factoring». Το δάνειο όμως χορηγήθηκε το 2009, χωρίς να δοθούν εγγυήσεις, και η Τράπεζα της Ελλάδος στο πόρισμά της αναφέρει πως «καταβλήθηκε προσπάθεια μείωσης του πιστωτικού κινδύνου με τη λήψη περισσότερων ρευστοποιήσεων στοιχείων». Μετά τον θόρυβο που ξέσπασε προκλήθηκε εισαγγελική έρευνα και ενώ το Mega είχε ήδη υπογράψει για το νέο ομολογιακό των 98 εκατ. ευρώ από τις τράπεζες Alpha, Πειραιώς, Eurobank και Εθνική, με διαχειρίστρια πληρωμών την Alpha. Τα δάνεια του Mega στο πρώτο τρίμηνο του 2014 ανήλθαν σε 122 εκατ. ευρώ, αλλά το φλέγον θέμα είναι η δόση των 68,6 εκατ. ευρώ το 2016…
Τα συνολικά δάνεια του Ομίλου Πήγασου ανήλθαν στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2014 σε 148 εκατ. ευρώ. Στο τέλος Μαρτίου ο Πήγασος προέβη στη σύναψη κοινού ενυπόθηκου ομολογιακού δανείου, συνολικού ύψους 80 εκατ. ευρώ, για την αναχρηματοδότηση του δανεισμού του, με την Εθνική, την Πειραιώς και την AlphaBank. Τέλος, ο Όμιλος ΔΟΛ έχει δάνεια συνολικού ύψους 135 εκατ. ευρώ.
 
Κατάλαβες τώρα κύριε Πρετεντέρη ποια είναι η πραγματική ''εγκληματική οργάνωση'' και ποιοι οι ''Μαφιόζοι'' στην ελληνική κοινωνία; Αυτοί που χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στις Τράπεζες και καταφέρνουν να εξασφαλίζουν νέα δάνεια, με τα οποία χρηματοδοτούν τα παλιά. Και το πετυχαίνουν από τις ελληνικές τράπεζες, οι οποίες έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί με χρήματα του ΤΧΣ, δηλαδή των Ελλήνων πολιτών. Εκεί δεν σε βλέπουμε να ζητάς επέμβαση της Κυβέρνησης. Είναι καλή φαίνεται η Κυβέρνηση τότε. Όταν θίγεται ο Παναθηναϊκούλης σου όμως, για τον οποίο παλιότερα πέταγες μπουκάλια στο ΟΑΚΑ,
 

 
η μέχρι πρότινος ''καλή'' Κυβέρνηση, γίνεται ''κακή''. Άραξε στον καναπέ σου να δεις Θρύλο σήμερα και κράτα την προπαγάνδα σου για τα πολιτικά. Γι'αυτό πληρώνεσαι εξ άλλου.
 
Υ.Γ. Το ίδιο ισχύει για το γιο του εκδότη του ''Βήματος'' Σταύρου Ψυχάρη, Ανδρέα, που πριν λίγο ζήτησε να ελεγχθεί το ''πόθεν έσχες'' του διαιτητή Ηλία Σπάθα στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής. Ας ελεγχθεί όποιος θέλετε, αλλά μέχρι τότε για το ΔΟΛ θα μας πεις κι εσύ τίποτε διαπλεκόμενε βαζελάκο; Για το πώς έγινες βουλευτής θα μας πεις τίποτε;

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Σάββα τεράστιε συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά, γιατί ξέρω τι προσπάθεια χρειάζεται για να βγει έστω και μια σειρά από τα άρθρα σου. Ρισπέκτ λοιπόν. Προτείνω να τρέχει στο σάιτ λεζάντα "Όλοι τζόκερ και λόττο. Η τιμιότητα του αδέκαστου Μελισσάν εγγυάται την αξιοπιστία των κληρώσεων".

Εικόνα redpetros

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΑΡΧΙ-ΑΡΔ ΔΙΚΑΙΑ ΗΓΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΛΑΣΠΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΕΔΕΛΦΑΚΙΑ ΣΟΥ

Εικόνα redpetros

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΩΜΑΙΔΗ

Εικόνα tsalouxidis

Ο πατέρας του έχει γράψει τρομερές κωμωδίες.

Εικόνα μαουνιέρης

Ο πατέρας του έκανε και ένα λάθος.

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΩΣΤΑ.
ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ......

Εικόνα Chief Bromden

΄΄ Ο πρόεδρος της ΕΠΟ και οι υπόλοιποι της παρέας προτιμούν να παραμένουν γαντζωμένοι στις καρέκλες τους πτυόμενοι, υβριζόμενοι και λοιδορούμενοι από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας»

Η παραπάνω παράγραφος έχει γραφτεί από τον Πρετεντέρη;;;
Είστε σίγουροι; Λέξη προς λέξη;
Μας κάνει πλάκα δεν εξηγείτε διαφορετικά…

Φωτογραφίζει το πολιτικό σύστημα που τόσα χρόνια υπηρετεί ως φερέφωνο της διαπλοκής!
Θεός...

Εικόνα TARZANIARHS

Σχολιο για Πρετεντερη δεν νοειται χωρις αναφορα στο σκεπτικο της ..αθωοτικης αποφασης για το πεταμενο μπουκαλι και τα χαχανα στο μπασκετ του βαζελου. Εχει κανει αναλυτικη αναφορα σε αυτο ο Γαβαθιωτης.
Μιλαει για ...ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ .. την ωρα που το πεταγε οποτε αθωος ο λαγος!

Εικόνα manolis gabathiotis

ΠΩ, πω, πού το θυμήθηκες, ρε Ταρζανιάρη ; Να ξέρεις πάντως ότι ανέκαθεν είχα σε υψηλή εκτίμηση τους άνδρες πού υποδ΄πεχονται στο σπι τι τους τους καλεσμένους τους φορώνας κόκκινη ρομπ ντε σάμπρ ( έτσι δεν το λένε ; ) και πασουμάκια με πέρλες ( διαμαντάκια ; )
Οπως το διαβάζετε, αγαπητοί.

Εικόνα savvas gridlock

Χαχαχαχα, χύθηκε καφές στο laptop πάλι από τα γέλια...

Εικόνα μαουνιέρης

Πρόσεχε, ρε σύ! Θα μείνεις δίχως λάπτοπ...

Εικόνα Aprosarmostos17

Ε ρε, έτσι και ξεσηκωθεί ο λαός... Μια κρεμάλα είναι ρεζερβέ για τον Πρετεντέρη...

Εικόνα apostolos gaganis

Ρε σίχαμα της κοινωνίας! Όσο υπομονή, χιούμορ, ανοχή, καρτερία, κατανόηση, συγχωρητική διάθεση, πνεύμα φιλαλληλίας και ό,τι άλλο διάολο θέλεις, να΄χεις, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙΣ ΑΠ΄ΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΄΄ΧΩΣΕΙΣ,, ΧΟΝΤΡΑ του συγκεκριμένου! Σε φτύνω ρε, και σε προκαλώ! Ούτε τα παπούτσια πολλών από τούτο τον ιστότοπο δεν είσαι άξιος να γυαλίσεις, ρε χαμένε! ΝΑΙ ΡΕ, ΣΕ ΒΡΙΖΩ! ΣΕ ΤΙΜΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΜΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΜΟΥ! Είπαμε, να υπάρχει συγκρατημός... Αλλά το να κάνουν τους τιμητές, τους ελεγκτές, τους ανακριτές, τους δικαστές, τους πνευματικούς ταγούς, τους θεματοφύλακες των ηθικών αξιών, τους ροβεσπιέρους της ισονομίας, ΟΙ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ, είναι κάτι που ξεπερνάει κατά πολύ και τον ψηλότερο ουδό της αταραξίας μου! Καλά στα ΄΄χώνουν΄΄ όλοι εδώ μέσα. Καλά και άγια στα σούρνει ο αδελφός Θρυλόσπυρος! Είναι τυχαίο άραγε που κάτι Πρετεντέρηδες, Πατέρες, Τσίμες, Μπαρτζινόπουλοι, Δ. Γιαννακοπουλοι, Α. Ψυχάρηδες, Βγενόπουλοι, Παπουτσήδες και δεν συμμαζεύεται, είναι όλοι, ΜΑ ΟΛΟΙ, βάζελοι;

Ξέρω. Είναι η πρώτη φορά που ξεφεύγω τόσο και έτσι... Έχω όμως και΄γω νεύρα κι όχι σπάγγους...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πρώτη φορά σε βλέπω εν εξάλλω καταστάσει, Απόστολε. Όχι, για να καταλάβουν όλοι πού μπορεί να σε οδηγήσει το πιο ξεπουλημένο τομάρι της ελληνικής κοινωνίας. Ένας αδίστακτος άνθρωπος. Του γαμιέται η σούφρα.

Εικόνα Spiros Legend

Είναι τόσο ΑΝΑΝΔΡΟΣ και ξεφτίλας,που βάζει σε ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ τον τίτλο του στημένου οχετού που έγραψε!Προσέξτε το,αφού αραδιάζει χίλιες δύο κατηγορίες και σπιλώνει υπολήψεις,τον τίτλο ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ!Αυτά τον μάραναν,εκεί εξάντλησε την δεοντολογία του(την ποιά;Χα,χα,χα!)Σημειολογικά,εδώ λειτουργούνσαν τον ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ!Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΙΣΜΟΥ,ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΜΠΟΛΙΣΤΑΝ,ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΔΟΛ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΣΤΟΧΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΌ!Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ!!!Απο τις λίγες περιπτώσεις που είναι φτωχή η ελλ.γλώσσα για να τον χαρακτηρίσεις,ό,τι και να του χώσεις είναι ελάχιστο μπροστά στην ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ.Δεν ξέφυγες καθόλου,Απόστολε,μα καθόλου!Ε ρε Ξύλωμα που του χρειάζεται,δικός του ο όρος,όλη δική του και η εφαρμογή του στο βαζελοκωλαράκι του!

Εικόνα μαουνιέρης

Ξέρω κάτι εισαγωγικά που εισάγονται στο σουφραντέρι... Τέτοια εισαγωγικά...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μίλησε για ευθιξία ο άνθρωπος που, αν τη διέθετε, θα έπρεπε να μην ασχοληθεί ξανά με τα τεκταινόμενα του αθλητισμού, από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε το βίντεο που τον δείχνει να χουλιγκανίζει μέσα στο γήπεδο. Πού είναι η ευθιξία σου κ. Πρετεντέρη; Γνωρίζεις κ. Πρετεντέρη ότι όλοι οι Έλληνες, πλην των τραπεζιτών, θέλουν να σε δουν κρεμασμένο στο σύνταγμα; Πού είναι η ευθιξία σου λοιπόν; Γιατί δεν παραιτείσαι;

Και να σου πω και κάτι. Όταν οι δικαστικοί θεσπίσανε το τεκμήριο της αθωότητας γνωρίζανε πολύ καλύτερα από σένα τα αντιτεκμήρια και όλα τα συναφή. Αλλά επιβάλανε το τεκμήριο της αθωότητας για να προστατέψουν τη δικαιοσύνη και τον πολίτη από φασιστικές παρεκκλίσεις σαν τις δικές σου. Το κατάλαβες; Όταν, για ένα νόμο που προστατεύει τη δημοκρατική διαδικασία της δικαιοσύνης και του πολίτη, λες "ναι μεν αλλά" είσαι ένας φασίστας και μισός. Ο νόμος είναι νόμος και οφείλεις να τον σεβαστείς είτε πρόκειται για τη μάνα σου είτε για τον εχθρό σου. Το ίδιο τεκμήριο της αθωότητας ισχύει για τον Κασιδιάρη, το ίδιο ισχύει για τους απεργούς της χαλυβουργικής που σέρνονται στα δικαστήρια. Αλλιώς, αν έχεις φίλους όλη την Ελλάδα και δικάζεσαι για κλεψιά θα αθωώνεσαι πανηγυρικά. Δεν πάνε έτσι αυτά.

Πρετεντέρη γαμιέσαι και σ' αρέσει μωρή πουτάνα.

Εικόνα Spiros Legend

Θωμά τα σπας!Ήρεμο,σοβαρό και πολύ συγκροτημένο κείμενο,κ.Πρετεντέρη,έτσι,κ.Πρετεντέρη αλλιώς,και στο τέλος,ως συμπέρασμα-κατάληξη του ειρμού σου,Πρετεντέρη γαμιέσαι μωρή πουτάνα!Και του αρέσει κιόλας!Νευρικό γέλιο με έπιασε πριν που το διάβασα!Ε ρε και να σταματήσει η γκίνια του Πιστολέρο απόψε,να γεμίσουν τα νοσοκομεία βάζελους και λοιπούς φτωχούς συγγενείς με έντονη δυσφορία και γεμάτους τρύπες...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Δυστυχώς, Σπύρο, δεν υπάρχει γκίνια στην περίπτωση του Μήτρογλου. Η περίπτωση είναι δύσκολη και μένει να φανεί πού θα πάει η δουλειά. Η υπομονή αρχίζει και στερεύει πλέον. Όχι γιατί μας εμπαίζει ή κάτι τέτοιο, αλλά γιατί η ομάδα δεν έχει επιθετικό. Και παρόλα αυτά, είναι μέσα στο κόλπο της πρόκρισης.

Εικόνα Spiros Legend

Ναι,συμφωνω,κι εγω κατι ωρες απορω πως ειμαστε ακομα στο κολπο,και μη θεωρουμε καθολου δεδομενη την τριτη θεση,τωρα για τη δευτερη δεν εξαρταται πλεον(μονο)απο εμας...Η ομαδα εχει χτυπητες αδυναμιες σε ολες τις γραμμες,αυτο που βγαζει ματια,και που πληρωνουμε στο πρωταθλημα,ειναι η ελλειψη δημιουργιας απεναντι σε οργανωμενες αμυνες,ποτε δεν θυμαμαι τοσο ασυνδετο και αδουλευτο επιθετικα τον Ολυμπιακο και πολυ περισσοτερο στο σκοραρισμα...Με μισο σεντερ-φορ εχουμε μεινει και αυτος σερνεται,δεν ξερω τι στο διαολο εχει παθει το βλαμμενο,ουτε τα βασικα δεν κανει σωστα...Γκολ βαζουμε ειτε απο αντεπιθεση(που στην Ελλαδα ειναι σχεδον αδυνατο με τα πουλμαν),ειτε απο στημενες φασεις και αυτο σε πολυ μικροτερο βαθμο απο προηγουμενα χρονια,ο Μποτια και ο Εντιγκα θα ξαναβαλουν γκολ στην επομενη εκλειψη Ηλίου και Σελήνης μαζι,τα χθεσινα θα τα δειχνουν στα εγγονια τους...Και η αμυνα με 4 νεους παιχτες μπαζει πολυ,απο εξτρεμ παιρνουμε ελαχιστα πραγματα,τους εχουν υποκαταστησει οι μπακ-χαφ Μαζουακού και Ομάρ...Πολλα στραβα,και μπορει να τα δινουν ολα στην Ευρωπη,που παιζουμε και με αντεπιθεσεις,αλλα ολα τα προβληματα φωναζουν στη Ελλαδα,που τρομπαρουνε κιολας,δεν εχουν την ιδια ορεξη και αντιμετωπιζουμε και ολα τα πουλμαν και ολους τους αφηνιασμενους να μας κοψουν βαθμους...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εγώ θεωρώ ότι η δημιουργία μας καλή είναι. Απλώς δε μετουσιώνεται σε γκολ ελλείψει καλού επιθετικού. Σκέψου μόνο ότι οι επιθετικοί μας έχουν σκοράρει περίπου στα 5 γκολ σε σύνολο 14 αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Υπάρχει, βέβαια, μία αδυναμία στη δημιουργία, αλλά δεν είναι εκεί το κυρίως πρόβλημα. Στα εξτρέμ είμαστε άτυχοι για τρεις λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με τον Ντουρμάζ. Ο Μίτσελ περίμενε πολλά από αυτόν για τη δεξιά πλευρά, αλλά φαίνεται ότι ο Ντουρμάζ τον κρέμασε. Ο Μίτσελ είναι υπεύθυνος γι' αυτή την αποτυχία. Δεν είναι μομφή αυτό που λέω, αφού ο Μίτσελ είναι υπεύθυνος και για άλλες μεταγραφές, όπως του Ρομπέρτο, του Μαζουακού, του Κασάμι, του Μιλιβόγεβιτς κ.ο.κ. Το δεύτερο έχει να κάνει με τους τραυματισμούς. Ο Ντοσεβί, ο Γκαζαριάν αλλά και ο Φουστέρ θα μπορούσαν να προσφέρουν στα ελληνικά ματς και να ξεκουράσουν τους υπόλοιπους για τα παιχνίδια της Ευρώπης. Ο Φουστέρ είναι υπεραπαραίτητος και για την Ευρώπη. Και το τρίτο είναι ότι ακόμα είμαστε στην αρχή και οι αυτοματισμοί δεν έχουν παγιωθεί ακόμη. Όλα θα στρώσουν όμως.

Η άμυνα είναι περίεργη φέτος. Ο Αμπιντάλ, εκεί που έδειχνε σημάδια παλαίμαχου και υπέρτατου γκαφατζή, πάει ξαφνικά στο Τορίνο και κάνει παιχνιδάρα. Ο Μποτία κάνει τη γκέλα στη Μάλμε και τα υπόλοιπα παιχνιδάρες. Ο Σιόβας λείπει και τον χρειαζόμαστε πολύ, ενώ ο Αυλωνίτης, εκεί που είχαμε συνηγορήσει όλοι ότι δεν κάνει, μπαίνει με τον βάζελο και κάνει αυτό που ονειρευόμασταν εδώ και μήνες. Ας γυρίσει και ο Σιόβας και κρίνουμε καλύτερα. Κι' εκεί, πάντως, υπάρχει προοπτική βελτίωσης.

Είναι γεγονός ότι στην Ελλάδα έχουμε πρόβλημα απέναντι σε κλειστές άμυνες. Αυτό ισχύει για όλες τις μεγάλες ομάδες στον κόσμο όμως. Θυμήσου λίγο τον βαζέλα στην Ευρώπη. Έπαιζε όπως η Προοδευτική απέναντι στον Ολυμπιακό και έπαιρνε αποτελέσματα με κωλοφαρδία και με αντιποδόσφαιρο. Δύσκολα αντιμετωπίζεται αυτό το αντιποδόσφαιρο. Αλλά, πριν καταλογίσουμε στους παίχτες έλλειψη κινήτρου για τα ελληνικά ματς, ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας ως οπαδοί. Όταν ο Κασάμι βλέπει ένα γεμάτο Καραϊσκάκη να κοχλάζει απέναντι στην Ατλέτικο και μετά βλέπει ένα μισό γήπεδο με τον ΟΦΗ τότε λογικό είναι να το ενστερνίζεται αυτό το κλίμα. Εν μέρει είναι φυσιολογικό δηλαδή.

Εικόνα Spiros Legend

Παντως,αν το καλοσκεφτούμε,και για να μη συγχυζομαστε συνεχεια,ειναι τιτλος τιμης για τον Ολυμπιακο να εχει ολα αυτα τα ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ της κοινωνιας ως μονιμους διώκτες και εχθρους τους...Καταρχας ας πει καποιος στον πανηλιθιο Πρετεντερη,οτι το <<ξυλώσεις>> ειναι εφεύρεση δικη του,ξηλώνω ειναι το ρημα,ξυλώνω δεν υπαρχει,αλλα για την περιπτωση του,θα κανουμε μια εξαιρεση,αφοτ του χρειαζεται οχι ενα,αλλα πολλα χερια ξυλο(Ξερω ξερω,δεν υιοθετειτε!)Μιλαμε για το νουμερο ενα τσιρακι ενος συστηματος που κατεστρεψε και συνεχιζει να καταστρεφει οτι απεμεινε απο την Ελλαδα,που εχει το απιστευτο θρασσος να αντιπαραβαλλει στο νομικο τεκμηριο της αθωότητας,τα δικα του <<Ηθικά>> τεκμηρια της εμπιστοσυνης και της ευθυξιας!!!Εχει ο Πρετεντερης πανω του τσιπα,ηθικη,ευθυξια και ειναι ατομο εμπιστοσυνης που μας κανει κυρηγματα ηθικης!!!ο ΜEGAς προπαγανδιστης που κοροιδευει ολη την Ελλαδα εδω και 2 δεκαετιες ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΗΘΟΣ.Παριστανει κιολας οτι δεν γνωριζει για το Αυτοδιοικητο του ποδοσφαιρου και ζηταει επεμβαση της Κυβερνησης που υπηρετει.Δημοκρατικα πραγματα,να επεμβει δηλαδη παρανομα καπου που δεν εχει αρμοδιοτητα!Αυτο το Κτήνος,γιατι δεν του αξιζει ο τιτλος του ανθρωπου,ζηταει δικαιοσυνη,που αν υπηρχε δικαιοσυνη θα σαπιζε στη φυλακη μαζι με ολη την εγκληματικη οργανωση που υπηρετει,και απο την οποια πληρωνεται με εκατομυρια τοσα χρονια,αμφιβολου προελευσεως(απο ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ και Δανεια,δηλαδη λεφτα ολων μας) και ουδεις ξερει ποσα απο ολα αυτα εχουν δηλωθει και αν ποτε εχει ελεγθει ο ιδιος και τα υπολοιπα ΛΑΜΟΓΙΑ!Στο μονο που θα συμφωνησω με το ανθρωποειδες αυτο(που ως κλασσικος πρασινος γαμημενος αντρας,παριστανει και τον κυριλε,τον αφ υψηλου,τον κουλτουριαρη,τον σνομπ και ολα αυτα τα παναθηναικα Πουστριλίκια που κουβαλαει αυτη η Κωλόφαρα απο την αγνωστη μερα ιδρυσης του Εκτρώματος που ανήκουν!)ειναι στις αποριες που εκφραζει...Ακριβως τις ιδιες εχουμε και εμεις για τον ιδιο!Πως κυκλοφορει εξω και δεν ντρεπεται?Ποσο ειναι η τιμη του,για ποσο ξεπουλιεται (και)αυτη η πρασινη πουτανα?Ποσο παει ρε ξεφτιλισμενε Πρετεντερη η ταριφα της προπαγανδας,ποσα θες για να συνεχισεις να κοροιδευεις τον κοσμο?Γιατι εχεις γαντζωθει στην καρεκλα του MEGAλου σε πουστια καναλιου και του ΔΟΛ,και δεν πας στα τσακιδια να ξεβρωμισει η κοινωνια?Το κομπλεξ σπουδαιοτητας εξ ιδιων το κρινεις?ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ!Αφου σε βριζει ολη η Ελλαδα και εσυ εισαι ακομα εκει!Ως μελος της ΜΑΦΙΑΣ των ΜΜΕ ποτε σκοπευεις να αποσυρθεις,μηπως ποτε,αφου τα μελη των μαφιων δεν αποσυρονται?Η Διασπορα Ψευδων Ειδησεων που τρομοκρατουν τον κοσμο ΕΙΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ(αρθρο 191 Ποιν.Κωδικα) ρε τομαρι με κοστουμι και φουλαρι? Ποτε τιμωρηθηκατε εσεις για την ζημια που εχετε κανει στην Ελληνικη κοινωνια και για την Τηλε-Τρομοκρατια,που θα τολμησεις εσυ να μιλησεις για Δικαιοσυνη που κωλυσιεργει?Ευτυχως για εσας,διοτι αν εκανε το καθηκον της δε θα υπηρχατε εσεις ως ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!Εσεις,οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ του τοπου...Υ.Γ.Επειδη κρατηθηκα οσο γινοταν για να γραφτουν αυτες οι αραδες με στοιχειωδη συγκροτηση και ειρμο,δεν γινεται να μην υπενθυμισω στον Πουστη Βαζελο Πρετεντερη αυτο που φοβαται και σκούζει ετσι:ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!!!ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΧΩΡΑ,ΠΛΑΝΗΤΗ,ΓΑΛΑΞΙΑ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΕΦΗΒΟ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ ΒΙΑΣΤΗ ΣΑΣ!!!

Εικόνα Spiros Legend

Ευθιξία και κήρυγμα ειναι τα ορθά,ποτέ δεν εβλαψε μια ανάγνωση πριν το στειλεις το...τιμημενο το σχόλιο,αλλα εμεις δεν γραφουμε στα ΝΕΑ,ουτε πληρωνομαστε με λεφτα απο Μαύρες σακούλες...Ευτυχως!

Εικόνα ΔΙΑΣ

ακομα και στη μυκονο τον γιαουρτωνουν... με γιαουρτι μη παει αλλου το μυαλο σας...

Εικόνα savvas gridlock

Τι εννοείς ρε ΔΙΑ; Μήπως ότι ψάχνει εναγωνίως το γιαούρτι, ως χαμογελαστός που είναι; Κι όπως είπε και ο Άκης, χαμογελαστό σε ακούω...

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/141029/xamogelasto-ton-akoyo...

Εικόνα nmavronas

BEBAIΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΠΑΘΟΥ! ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2009-10 Ε; ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ... ΜΠΟΥΓΑΔΑ...

Εικόνα nmavronas

ΣΠΑΘΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΠΑΘΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ!

Εικόνα savvas gridlock