ΣΤΟ ΝΤΕΛΕ ΑΛΠΙ ΠΗΓΑΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ



Στιγμές από τη μεγάλη εκδρομή των γαύρων στο Τορίνο, στις 3 Μαρτίου 1999.
 

 

 

 

 

 

 

 

 
«Μη σταματάς, μη σταματάς να τους...». «Ολυμπιακός-Ολυμπιακός». «Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ, δαφνοστεφανωμένε...».
Το γκολ του Ανδρέα Νινιάδη στο έβδομο (7') λεπτό των καθυστερήσεων, από την άσπρη βούλα του πέναλτι, μετέτρεψε τη μεριά της κερκίδας, όπου είχαν στοιβαχτεί οι 8.000 οπαδοί του Ολυμπιακού, σε... τρελό πανηγύρι. Οι «ερυθρόλευκοι» του Ντούσαν Μπάγεβιτς, που πότισαν τους οπαδούς τους ροδόσταμο, αποθεώνονταν από τους άλλους διακριθέντες του, «Ντέλε Αλπι». Τους φιλάθλους της ομάδας, που έδωσαν και πήραν κι αυτοί το δικό τους μεγάλο αποτέλεσμα στο Τορίνο.
 
Ε τώρα εντάξει, εκδρομή 8.000 ανθρώπων ήταν, γίνανε και κάποια πράγματα που δεν υιοθετούμε.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 5-3-1999
 

 
Σήμερα επιστρέφουμε στο Τορίνο, για να πάρουμε το πανό που αφήσαμε εκεί.
 

 
Με 2.500 οπαδούς, ετοιμαζόμαστε να γράψουμε ιστορία απόψε.
 

Σχόλια

Εικόνα Son of Hoof

Η συνθηματάρα μιλάει για ευρωπαϊκό τελικό.

ΘΡΥΛΕ και να μην προκριθείς στο C.L., υπάρχει η συνέχεια στο γιουρόπα. Τους έχεις!!!

Αυτό και μόνο, ούτε τα κλισέ χρυσή ευκαιρία φέτος, ούτε τύχες-ατυχίες, ούτε τίποτα.

ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ παιχταράδες μας!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Συνηθως στις ηττες ειμαι από ψυχραιμος εως ΄΄οπου με πιανεις θα σκασω΄΄... Σημερα το πρωϊ, τσακωσα τον εαυτο μου να σιγοτραγουδαει... Θυμαμαι το χτεσινο μου σχολιο σ΄εναν εκλεκτο - οπως ΟΛΟΙ εδω μεσα - συγγαυρο, περι...προεδρων και παληκαριων... Ειχα τονισει οτι προεδρος, ΗΓΕΤΗΣ, για΄μενα, ειναι οποιος ΚΟΙΤΑΕΙ τον αντιπαλο - οσο δυνατος και να΄ναι - ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ... Προεδρος μου λοιπον ειναι η ΜΕΓΑΛΗ μου ομαδα ΚΑΙ ο κοσμος της, ΜΕ τον προεδρο της ΠΑΕ ανάμεσα του... ΑΥΤΑ προεδρευουν στην καρδια μου, αυτα την ζεσταινουν με την μοναδικη τους θερμη, αυτα ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ...

Ηττα και να σιγοτραγουδας; Γινονται κι αυτα... Οταν βλεπεις τον τρόπο που εγινε και τη ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ( ετσι; ) να κάνει... καθυστερηση για να κρατησει τη νικη της παση θυσια, τοτε...τοτε... ΞΕΡΕΙΣ τί ομάδα υποστηρίζεις και ΠΟΣΗ απόσταση εχει αυτη απ΄ολες τις αλλες...κομπλεξικές και στερημενες ΟΜΑΔΙΤΣΕΣ της χωρας σου... Το΄ξερες βεβαια αυτο απ΄τον καιρο που πρωτογινες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, απλα το εμπεδωσες για πολλοστη φορα και τους ΞΑΝΑΦΤΥΣΕΣ, ειδικα οταν διαβασες σημερα το πρωϊ και τα σημερινα οπαδικα τους πρωτοσέλιδα... Ε ρε καταθλιψη και κατάντια, πισω απ΄την προκλητικότητα και τον ψευτοτσαμπουκα τους! Πνιγειτε εκει, στη λασπη σας, θρασίμια...

Θα χαθούμε για μερικες μερες, αδερφια... Θα΄μαι στα ορη, στα δαση και στ΄αγρια βουνα... Η σκεψη μου ομως, σε σας... Σ΄αυτο το μοναδικο σαϊτ, ανταξιο μιας μοναδικης σε ΜΕΓΑΛΕΙΟ ιδεας: ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Καλά να περάσεις, Απόστολε.

Εικόνα Jorge Coscotas

Το θέμα είναι πως είτε Μπενίτεζ, είτε Πουλίδο θα χρειαστούμε σίγουρα επιθετικό, γιατί μέχρι τώρα οι Λατίνοι έχουν δείξει ότι χρειάζονται κανένα χρόνο προσαρμογής.

Εικόνα Kaine

Θέλει και λίγο τύχη για να γράψεις ιστορία. Δεν την είχαμε σήμερα, αλλά συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Δεν θεωρώ πως κάναμε τεράστια εμφάνιση. Παίξαμε καλά, η Γιουβέντους έπαιξε λίγο καλύτερα και έχασε 2-3 μεγάλες ευκαιρίες. Θα μπορούσε να είχε βάλει εκείνα και να είχε χάσει τις κωλοφαρδίες. Με την απόκρουση του Ρομπέρτο έχουμε κεφάλι σε περίπτωση ισοβαθμίας, αν και προσωπικά δεν βλέπω την πρόκριση να κρίνεται εκεί. Όπως έχουν τα πράγματα πάντως, μια ισοπαλία μέσα στην Ατλέτικο θα είναι ονειρικό αποτέλεσμα.

2-3 παίκτες μας υστέρησαν σήμερα. Αν ήταν όσο καλοί και οι υπόλοιποι ίσως πανηγυρίζαμε τώρα. Δεν βοήθησαν και οι αλλαγές (νομίζω πως δεν κάναμε ούτε υποψία φάσης μετά τις αλλαγές), οπότε τα περιθώρια εξαντλήθηκαν. Ειδική μνεία θα κάνω μονάχα στον Μήτρογλου, ο οποίος μου δημιουργεί συναισθήματα κατάθλιψης πλέον.

Ξέραμε πως ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος, είμαστε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης, προχωράμε!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Με Χ είμαστε περασμένοι ό,τι και να γίνει στο άλλο παιχνίδι, αρκεί βέβαια να νικήσουμε τη Μάλμε. Ο Μήτρογλου είναι σε απίστευτα χάλια κατάσταση και ειλικρινά δεν μπορώ να προσδιορίσω το γιατί. Όμως στα εντός έδρας παιχνίδια του τσου λου βοήθησε. Αν δεν συνέλθει, η ομάδα θα πάει έτσι χάλια επιθετικά. Χωρίς τελειώματα. Ας ελπίσουμε να επιστρέψει ένας καλός Μπενίτεζ και να έρθει επιτέλους ο Πουλίδο.

Εικόνα Kaine

Πολύ δύσκολο παιχνίδι, περισσότερο από το αποψινό θα έλεγα. Βέβαια, όλα θα φανούν στο χορτάρι.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εννοείται. Η Ατλέτικο είναι ένα επίπεδο πάνω από τη Γιούβε. Θα χρειαστούμε μπόλικη τύχη εκεί μέσα. Αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Εικόνα RED HELL

ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΤΥΧΗ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΞΑΝΑΣΤΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ.ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΠΑΛΙ ΕΤΣΙ.ΚΡΙΜΑ.ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ).ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ ΜΙΛΙΒΟΓΙΕΒΙΤΣ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΤΚΙΝΣΟΝ.ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΡΙΠΛΗ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΠΑΕΙ ΔΟΚΑΡΙ ΠΟΔΙ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ.ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΜΑΣ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ ΞΑΝΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΥΓ.ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ.

Εικόνα nikos michalopoylos

Τρελη εκδρομη! Οταν εφτασαν τα πουλμαν της οδικης κι ανοιξαν οι πορτες δεν πρεπει να δειξε κανεις τους εισητηριο για να μπει μεσα! Μεχρι κι απ τα καγκελα σκαρφαλωναν(δεν υιοθετω απλα καταγραφω)! Κι οχι οτι δεν ειχαν εισητηρια. Απλα ηταν η καυλα του κοσμου τοσο μεγαλη!
Η δε αεροπορικη αστα να πανε!Αεροπορικη ονομα και πραμα!

Εικόνα vagio

Νομιζω η πιο δυνατη εκδρομη μας. Κοντα στους 10.000 γαυροι, οι ιταλοι εκπληκτοι κοιτοθσαν σαν τους πετουσαμε εξω απο το πανω διαζωμα. Κακως βεβαια, αλλα δεν χωρουσαμε να παρει η οργη..
Οταν ο Αμανατιδης μας ειδε, αρρωστησε και εκανε με σπριντ το γυρο του γηπεδου με τη γροθια σφιγμενη, πρωτη φορα το εκανε εκεινη τη νυχτα. Εμεις θυμαμαι, παιζαμε μπυνιες μεταξυ μας απο την πωρωση. Αν ειχα ανευρυσμα, θα ειχε σπασει.
Αντε να δουμε..!

Εικόνα dgkirle

γιούβε γαμήσου εδώ είναι ΠΕΙΡΑΙΑΣ.
Απο τις καλύτερες εκδρομές που έχουμε κάνει.

Εικόνα xristoforas

Σαββα στο 5.51 περιπου της ''καμερας θυρας 7 νουμερο 3 απο τορινο'' ειναι το γλυκο μαρινακι η μεταφραστρια του Ολυμπιακου?
πωωω..πανεμορφη παντως οποια και να ειναι η συγκεκριμενη γαυρινα...απλα μοιαζει λιγο με τη Μαρινα!!! τεσπα
ακουγεται που φωναζει και το συνθημα καθως χοροπηδαμε!!! μπραβο της!!
μεγαλειο στο γηπεδο και στην κερκιδα απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ τη μερα εκεινη!

Εικόνα john

Το καλύτερο σύνθημα του Ολυμπιακού .
Ειμαστε σε σωστή βάση και βαδίζουμε στο σωστό δρόμο για να γίνει αλήθεια αυτο το " όνειρο τρελό ""