Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΒΡΩΜΙΑ...



Να πούμε αρχικά ότι ο άνθρωπος που βλέπετε στην φωτογραφία δεν είναι ούτε ο Πετρέλης, ούτε καν ο Σάκης Αρσενίου της Αλβανίας.
 
Μόλις προ ολίγων λεπτών πληροφορηθήκαμε από εδώ την χυδαία –σύμφωνα με κάποιους- επίθεση Αλβανού κυβερνητικού βουλευτή κατά του Ολυμπιακού από το προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
 
Πιο συγκεκριμένα o Έριον Μπράτσε  δήλωσε:
 
«Η Γιουβέντους έκανε το καθήκον της και κέρδισε την πιο βρώμικη ομάδα της Ευρώπης. Κυριάρχησαν σε όλο τον αγώνα και από την άλλη πλευρά ο Αλέγκρι δεν μπορεί να κάνει τους παίκτες να υπηρετήσουν την ομάδα, καθόλου. Επτά - οκτώ φοβερές ευκαιρίες για γκολ που δεν έγιναν γκολ οφείλεται στο γεγονός ότι θέλει να σκοράρει αυτός που θέλει να σκοράρει, και όχι αυτός που μπορεί να σκοράρει το πέναλτι για παράδειγμα. Η Γιουβέντους θα τον ανεχτεί για πολύ ακόμα αυτόν τον προπονητή;».
 
Είναι πολλοί οι γαύροι που αναρωτήθηκαν για ποιον λόγο ο βουλευτής της γείτονος χώρας προέβη στις παραπάνω δηλώσεις.
 
Ορισμένοι κακεντρεχείς είπαν πως έχεσε το μοναδικό του σώβρακο βλέποντας στο Βελιγράδι συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές  να τρέχουνε προς την φυσούνα πανικόβλητοι. Πως στράβωσε επειδή μπήκε σε έξοδα για απορρυπαντικά και επιδόθηκε σε μια διαδικασία που του’ναι άγνωστη …το πλύσιμο! Είπαν πως στην τούρλα της τρεχάλας και της Σερβικής …φιλοξενίας ίσως να θυμήθηκε την αδερφοποίηση με τους DELIJE και να’κανε συνειρμούς. Υποστήριξαν πως μπορεί να βρήκε την …γενιά του στα εμετικά πανιά των βάζελων στο ΟΑΚΑ! Στον περυσινό αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ντε …και από εκεί του προέκυψε το αντιολυμπιακό μένος. Τα δε αστειάκια περί «Τ-samurai» ή τις ασχήμιες περί μανάδων που γαμούσαν Ολυμπιακοί, αλβανικών μουνιών που τον γλύστραγαν, περί πούστη γιου και πουτάνας κόρης δεν θέλω καν να τις σχολίασω. Θα αρκεστώ να πω ότι ντρέπομαι για λογαριασμό όσων κάνουν τέτοια σχόλια...
 
Άλλοι πάλι, επίσης χυδαίοι ρατσιστές, μας έστειλαν μηνύματα κι έλεγαν πως δεν μπορούν να μιλάνε για μπάλα αυτοί που με τα δόντια κουρεύουν τα γήπεδα ποδοσφαίρου τους … «γιατί φαϊ είναι και το γρασίδι και είναι κρίμα να πηγαίνει χαμένο». Κάποιοι ψυχραιμότεροι μας έγραφαν πως είναι στην καλύτερη περίπτωση γελοίο ο φίλος ενός πρωθυπουργού που σ’όλο τον κόσμο αντιμετωπίζεται ως εγκαλούμενος μαφιόζος να κατηγορεί τον Θρύλο για βρωμιά. Πως ο κολλητός ενός στημένου φυλακόβιου που τινάζει ποδοσφαιρικούς αγώνες στον αέρα θα πρέπει να κοιτάξει τις παρέες του προτού αποκαλέσει κάποιον άλλον βρώμικο. Πως ο βουλευτής μιας κυβέρνησης που υποθάλπει δολοφόνους και  εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου εκτίθεται όταν αποδίδει τέτοιους χαρακτηρισμούς σ’ένα από τα κορυφαία πολυαθλητικά σωματεία του πλανήτη.
 
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ...
 
Άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του Έριον Μπράτσε κάνουν λόγο για έναν λάτρη του ποδοσφαίρου, για έναν άνδρα ευφυή με πολύ ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ. Ισχυρίζονται πως με τις δηλώσεις του ο Αλβανός βουλευτής δεν ήθελε μόνο να μας συγχαρεί που ο Ολυμπιακός φάνηκε να βάζει δύσκολα στην Γιούβε την Τρίτη. Ήθελε να χαρίσει στους Έλληνες φιλάθλους ένα νέο επιτυχημένο ανέκδοτο μπας και ξεχάσουν αυτό με τον συμπατριώτη του στο θέατρο που κλέβει την παράσταση ... ή αυτό με την Αλβανική συνταγή για κέικ και τα κλεμμένα αυγά! Και καλά έκανε εδώ που τα λέμε γιατί τα συγκεκριμένα ανέκδοτα εκτός των άλλων ήταν και ρατσιστικά γαμώ τον Θάτσι μου!
 
Εμείς, με αφορμή τον αγώνα που μόλις ολοκληρώθηκε ανάμεσα στον Θρύλο και τον Ερυθρό Αστέρα και με μπόλικη δόση χιούμορ -βεβαίως βεβαίως- αφιερώνουμε στον Έριον ορισμένα βιντέακια εξίσου διασκεδαστικά με τις ατάκες του. 
 
 

 
DRAZA
 

Σχόλια

Εικόνα REDHERAKLIO

Ψάξτε τι διασυνδέσεις με παράγοντα Ελληνικής ομάδας,έχουν οι δύο εταιρείες,που χρηματοδοτουν τις προεκλογικές του εκστρατείες στην Αλβανία.....Ξυπνάτε αδέλφια έχουμε πόλεμο

Εικόνα DRAZA

Να προσθέσω ένα ερώτημα και θα δω την απάντησή σου αύριο.

Όταν λες "ομάδα" αναφέρεσαι σε ΠΑΕ ή ΚΑΕ;; Που είναι μεγαλομέτοχος ο συγκεκριμένος παράγοντας;

Εικόνα REDHERAKLIO

ΠΑΕ

Εικόνα DRAZA

Έχει κανάλι, ράδιο και εφημερίδα πολιτική ο εν λόγω παράγοντας φίλε Ηρακλειώτη;;

Εικόνα savvas gridlock

Για βοήθα λίγο, φίλε.

Εικόνα DRAZA

Έχουν αρχίσει και πρώην υπάλληλοί τους να κελαηδάνε μήπως;;;

Εικόνα ΔΙΑΣ

επειδη ειχαμε καποιες αντιδρασεις απο φιλους αλβανους που ειναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ, εχω να πω τα εξης:
Εχω φίλους και συνεργατες αλβανούς. Δεν εχω κανενα προβλημα μαζι τους. Κανενας μας δεν εχει.
Οπως ξεσκιζουμε οποιον πιασει στο στομα του το ΘΡΥΛΟ, είτε είναι Ελληνας (ιδίως αν ειναι έλληνας...) είτε οποιασδήποτε εθνικότητας, ετσι τα άκουσε χοντρα και ο συγκεκριμενος που τυχαινει να ειναι αλβανος.

ΜΕ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Εικόνα DRAZA

Μιλάμε για αυτονόητα πράγματα.

Αν μας ενοχλήσει μια ρύθμιση ενός κόμματος που θεωρούμε ότι θίγει τον Ολυμπιακό, θα κράξουμε ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΑ χωρίς να λογαριάσουμε ότι υπάρχουν γαύροι ακόμα και φίλοι μας που τους ψηφίζουν! Αν ένας καλόγερος έβγαινε και αποκαλούσε τον Ολυμπιακό το πιο βρώμικο σωματείο της Ευρώπης θα μιλούσαμε για καλογέρους που παρτουζώνονται στα μοναστήρια χωρίς να λογαριάσουμε ότι υπάρχουν οπαδοί μας που μπορεί να είναι φανατικά θρήσκοι. ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ.

Να σκεφτόμαστε τους Βορειοελλαδίτες οπαδούς του Ολυμπιακού όταν λέμε τα ΠΑΟΚΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ. Να σκεφτόμαστε τους πρόσφυγες οπαδούς του Ολυμπιακού όταν λέμε τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Να σκεφτόμαστε τους οπαδούς που υποστηρίζουν το χ κόμμα όταν το κράζουμε. Ε όπως το πάνε κάποιοι δεν θα μιλάμε καθόλου στο τέλος επειδή θίγονται ορισμένοι. Ορισμένοι που την ώρα που μιλάμε για Θρύλο βάζουν άλλα πράγματα πάνω από το σήμα.

Σε αυτό τα σάιτ θα τα ακούει όποιος τολμάει να πιάσει στο στόμα του τον Ολυμπιακό, όποιος κι αν είναι αυτός ό,τι κι αν είναι θα του γαμούμε τα ιερά και τα όσια.

Εμείς από δω μέσα έχουμε πει "γαμώ την Εθνική Ελλάδος, γαμώ το Ελληνικό κράτος γαμώ την Ελλάδα και τους Έλληνες" μπροστά στον Ολυμπιακό. ΣΤΑ ΙΣΙΑ! Όποιος δεν μπορεί να κάνει το ίδιο για την δική του χώρα όταν βλέπει Θρύλο και μπαίνει έδω μέσα ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥ.

Για να'μαστε συνεννοημένοι!

ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ...ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
Εικόνα Νικος τρελογαυρος

ΣΑΝ ΠΡΕΖΑΚΙ ΜΟΙΑΖΕΙ :P

Εικόνα DRAZA

EIΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΥΠΝΟΣ...

Εικόνα jimakos

Αυτός ο τράκης ρε πούστη μου!! Καθόλου φωτογένεια δεν έχει. Σαν πρεζάκι μοιάζει.

Εικόνα DRAZA

Δουλεύει πολύ και κοιμάται λίγο. Μην πάει αλλού το μυαλό σου.

Εικόνα DRAZA

o αριστερός όπως κοιτάμε με μπερδεύει...

Εικόνα Count Cagliostro

Αφήστε που έχω την υποψία πως μπορεί να μην είπε "βρώμικη" αλλά "γαμημένη" αν πιστέψω την πρόχειρη γκουγκλομετάφραση από τα αλβανικά...Ελπίζω να κάνει λάθος το μεταφραστήρι. Πραγματικά ανεξήγητο αυτό που συνέβη με αυτόν τον αμύριστο μαλάκα!

Εικόνα DRAZA

ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΟΥΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΡΙ.

Εικόνα john

Δεν ειχα σκοπό να ξανά σχολιάσω αυτόν τον καιρο καθώς τη Δευτέρα μπαίνω στρατό , αλλα μπροστά σε αυτη τη πουστικη επίθεση δε μπορώ να μην μιλήσω . Απλά πράγματα.Ψαχνω 1) το κίνητρο αυτού του τύπου 2) τους λόγους που χαρακτηρίσει ετσι τον Ολυμπιακο 3) που βασίζει τα στοιχεία του . Αυτη η επίθεση ειναι εντελώς διαφορετική απο τις αλλες . Δεν ειναι μια προπαγάνδα στυλ Αλαφούζου ,ειναι μια βαριά κατηγορία που ξεστομίζει ενας άνθρωπος που ειναι άσχετος με το ποδόσφαιρο στην Ελλαδα Απο που και ως που ρε καραγκιόζη ???

Εικόνα DRAZA

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΑ...

11 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗ.

ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ, ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙΣ.

ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ;;

Εικόνα john

Σοβαρά μιλάς φίλε ? Μπορείς να μου πεις ποιος ? Και εγω Τρίπολη παρουσιάζομαι 10 Νοεμβρίου . Θα ειμαι τόσο τυχερός να εχω έναν ratmτιμιτη στο στρατόπεδο ? Δεν το πιστεύω

Εικόνα DRAZA

ΦΙΛΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΡΕΝΤ-ΙΒΟΛ. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.

ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΩ ΟΜΩΣ ΤΟ "ΤΡΙΠΟΛΗ" ΜΗΝ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!

ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

Εικόνα savvas gridlock

Εννοείται πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με κάποιον που απλά και μόνον είναι Αλβανός. Αλίμονο, πολλοί Αλβανοί στο κάτω κάτω είναι Ολυμπιακοί και ιδιαίτερα μάχιμοι μάλιστα. Με αυτόν το μούλο πολιτικάντη όμως, πού θα πάει, κάποια στιγμή θα διασταυρωθούν οι δρόμοι μας. Μικρός είναι ο κόσμος και γαύροι υπάρχουν παντού. Βλέπω ο πάτος του να γίνεται μωβ.

Εικόνα john

Θα εχει πρόβλημα με τον κωλο του. Τον βλεπω ξυρισμένο

Εικόνα DRAZA

Tι φοβόσασταν να μην σας δείρω και τους δέκα; χαχαχαχαχα

Εικόνα DRAZA

Σαφώς και δεν υπάρχει πρόβλημα με κάποιον που απλώς και μόνο είναι Αλβανός.

Και ασφαλώς διαχωρίζουμε την θέση μας από εκείνους που ήθελαν μόνο να εκτονώσουν τον ρατσισμό τους με αφορμή τις δηλώσεις του εν λόγω κυρίου. Το λέμε και στο άρθρο άλλωστε στο σημείο που παραθέτουμε αντιδράσεις του κόσμου.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ. ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΒΡΩΜΙΑ.

Η εθνικότητα του κυρίου ούτε που μας αφορά. Θα γαμούσαμε τα πρέκια και θα ήμασταν εξίσου δηκτικοί και ειρωνικοί σε οποιονδήποτε έπιανε στο στόμα του τον ΘΡΥΛΟ μας από όποια χώρα κι αν ήταν.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...