ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ Ο ΠΑΟ



Διαβάζουμε την παρακάτω είδηση στο blog που ασχολείται αποκλειστικά με το άθλημα του baseball στη χώρα μας.
 

 

 

 

 

 

 

 
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει λοιπόν ο Άρης, σχεδόν όλοι οι παίκτες του ΠΑΟ αγωνίζονται παράνομα, την ώρα που ο Παναθηναϊκός χρησιμοποιεί 4-5 ξένους σε ένα πρωτάθλημα που επιτρέπονται μόλις 2. Το αποκορύφωμα της ξεφτίλας είναι το ότι ο προπονητής του τμήματος baseball του ΠΑΟ είναι και διαιτητής αγώνων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα baseball.
 
Μετά τσαντίζονται κάποιοι ''αντικειμενικοί'' Ολυμπιακοί που λέμε ότι το συγκεκριμένο συνοικιακό σωματείο μιας γειτονιάς του κέντρου της Αθήνας, είναι βουτηγμένο στην βρωμιά. Δεν υπάρχει άθλημα στο οποίο να μην προσπαθούν με πλάγιους τρόπους να κυριαρχήσουν. Ακόμη και στο μπέιζμπολ απάτες στήνουν. Αυτή είναι η ιστορία τους.
 
ΜΠΟΧΑ-ΒΡΩΜΑ...

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Για ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω:
http://www.baseball-bet.gr/index.php/greek-baseball/tournament/item/42-301

"Ο Παναθηναϊκός αναλαμβάνει... ρόπαλα
Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013.
ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ Η ΟΜΑΔΑ BASEBALL ΤΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ

"Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος..." ετοιμάζονται να τραγουδίσουν οι οπαδοί του Τριφυλλιού στις κερκίδες των γηπέδων Baseball του Ελληνικού, καθώς ο Παναθηναϊκός φαίνεται έτοιμος από το νέο Πρωτάθλημα του 2014 να κατεβάσει πρασινόασπρη εννιάδα.
Σύμφωνα με τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη καταθέσει τα χαρτιά του προς την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Μπέιζμπολ (ΕΦΟΜ) και έχει αναθέσει στον πρώην προπονητή του Σπάρτακου Γλυφάδας Τομ Μαζαράκη να συγκεντρώσει μία ομάδα η οποία όχι μόνο να είναι αξιόμαχη, αλλά να συγκεντρώνει και τους καλύτερους παίκτες της Ελλάδας, με στόχο οι Πράσινοι του χρόνου να βρεθούν στην Ευρώπη και να καταφέρουν να κάνουν αισθητή την εκεί παρουσία τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη ακούγεται πως εκτός από το σύνολο των παικτών του Σπάρτακου, ακόμη και ο καλύτερος ίσως Έλληνας παίκτης, ο Δημητρης Λόμης, ο οποίος ανήκει στο Μαρούσι, ετοιμάζεται και αυτός να περάσει στις τάξεις της νέας ομάδας."

http://www.mister-baseball.com/baseball-team-greece-panathinaikos-adds-b...

Και αυτό:
http://www.sport-fm.gr/article/polemos-ari-panathinaikou-sto-mpeizmpol/3...

"«Πόλεμος» Άρη-Παναθηναϊκού στο μπέιζμπολ
Καταγγελίες για το μπέιζμπολ στην Ελλάδα έκανε ο Κασκάτης μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6, προαναγγέλλοντας προσφυγή του Άρη στα πολιτικά δικαστήρια. «Οι δικαστές ακόμα γελάνε», απάντησε ο Μαζαράκης.

Τελευταία ενημέρωση 09/06/2015, 20:20

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος μπέιζμπολ.

Ο παίκτης του Άρη, Μόδεστος Κασκάτης κατήγγειλε στο ΣΠΟΡ FM 94,6 παρατυπίες που γίνονται στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος, προαναγγέλλοντας προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια, ενώ άμεση ήττα η απάντηση του παίκτη του Παναθηναϊκού, Τόνι Μαζαράκη.

Σχετικά με την ομοσπονδία ο παίκτης του Άρη τόνισε: «Η ομοσπονδία δεν υπάρχει περίπου έναν χρόνο. Έχει δοθεί στην ΕΓΟ, η οποία απ’ ότι ξέρω, προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί. Έχει γίνει κάποιο μπλέξιμο με την ΓΓΑ, γιατί τον πλησίασαν οι άνθρωποι της παλιάς ομοσπονδίας, για μια κοινή ομοσπονδία σόφτμπολ και μπέιζμπολ. Οι προηγούμενοι όμως έχουν κάνει μόνο ζημιά, δεν θέλαμε να γίνει κάτι τέτοιο. Οι ΓΓΑ δεν ήξερε για τις καταγγελίες που είχαν γίνει. Μόλις κατάλαβαν ότι οι καταγγελίες και η άρση έγιναν νόμιμα, το εξέτασαν ξανά».

Για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος είπε: «Τα τελευταία 4-5 χρόνια τα πρωταθλήματα που παίζονται είναι παράνομα. Κάποιοι διαιτητές ήταν παίκτες ομάδων. Παίζανε ξένοι παίκτες χωρίς χαρτιά. Μια ομάδα μάλιστα είχε οκτώ με δέκα ξένους. Η ομοσπονδία, όμως, ήθελε να συμπληρωθούν οι ομάδες για το πρωτάθλημα. Δεν μπορείς να βάλεις μια ομάδα να παίξει με δέκα παίκτες. Ο κανονισμός λέει για δύο με τρεις ξένους».

Για την ένσταση που έγινε απ’ τον Άρη κατά του Παναθαναϊκού: «Μετά την ένσταση του Άρη στον ΑΣΕΑΔ, αποσυρθήκαμε εμείς και το Μαρούσι, όμως το πρωτάθλημα συνεχίστηκε κανονικά. Η ένσταση έγινε για ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ομάδα αλλά με τους διοικούντες τους, Δεπούτη και Μαζαράκη, οι οποίοι διαχειριστήκαν την ομάδα χωρίς να έχουν κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες. Ο Παναθηναϊκός είναι ουσιαστικά ο Σπάρτακος Γλυφάδας. Οι παίκτες του Σπάρτακου, χωρίς να γίνει συγχώνευση, άνοιξαν δελτίο στον Παναθηναϊκό. Επίσης, κοινοτικοί παίκτες αγωνίστηκαν χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Ζητήσαμε να δούμε τα χαρτιά τους, είπαν ότι δεν υπάρχουν. Η ένσταση απορρίφθηκε απ’ τον ΑΣΕΑΔ, χωρίς όμως να έχουν απαντήσει σ’ αυτά που καταγγείλαμε. Θα προχωρήσει το θέμα στα πολιτικά δικαστήρια. Μάλιστα, ζητούσαμε το φύλλο αγώνα του ματς απ’ την ομοσπονδία, το οποίο δεν μας έδιναν. Δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα. Το όφελος είναι ηθικό».

Για το αν υπάρχει έλεγχος πριν το ματς: «Ο αλυτάρχης του ματς, ο οποίος είναι μέλος της Ομοσπονδίας, έπαιξε σαν παίκτης στο Μίλωνα, την επόμενη μέρα. Αυτό τα λέει όλα».

Για το αν έχουν προσπαθήσει να τα βρουν οι δύο πλευρές: «Είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε όλοι ένα βήμα πίσω για να φτιάξουν τα πράγματα. Μόλις είδαμε ότι αυτοί πάνε σε άλλη κατεύθυνση δεν μπορούσαμε να μην αντιδράσουμε. Ερχόταν γονείς και μας έλεγαν να αφήσουμε να κερδίσουν τα παιδιά τους, για να πάρουν τα μόρια». "

Πάμε άλλη μια
"Ο Παναθηναϊκός είναι ουσιαστικά ο Σπάρτακος Γλυφάδας. Οι παίκτες του Σπάρτακου, χωρίς να γίνει συγχώνευση, άνοιξαν δελτίο στον Παναθηναϊκό. Επίσης, κοινοτικοί παίκτες αγωνίστηκαν χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Ζητήσαμε να δούμε τα χαρτιά τους, είπαν ότι δεν υπάρχουν. Η ένσταση απορρίφθηκε απ’ τον ΑΣΕΑΔ, χωρίς όμως να έχουν απαντήσει σ’ αυτά που καταγγείλαμε"

Και μετά τολμάνε οι ξεφτίλες να πιάνουν στο στόμα τους τον Θρύλο.Ρε ουστ!!!

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Εχω μια απορια ρε παιδες.
Ειμαστε η μεγαλυτερη ομαδα στην Ελλαδα και ο ερασιτεχνης μας ειναι ο πιο υγιης οικονομικα με σταθερη διοικηση.
Γιατι δν εχουμε τμηματα σε καποια αθληματα(γυναικειο basket,χαντμπολ και μερικα ακομα που ξεχναω)?
Υπαρχει κοσμος που ασχολειτε με αυτα τα αθληματα και για παραδειγμα εχω συγγενεις που παιζουν χαντμπολ και αν υπηρχε ομαδα του Ολυμπιακου πιθανοτατα θα θελανε να παιξουν επειδη και μονο θα ηταν ομαδα του Ολυμπιακου.
Γυναικειο basket γιατι δν εχουμε?

Και σε μια δηλωση του Μαρινακη πριν καιρο αλλα και στου Κουντουρη(χρονια του πολλα για εχθες) ελεγαν οτι θα φτιαξουμε γυναικεια ομαδα ποδοσφαιρου επειδη ειναι προυποθεση της UEFA.

Εικόνα lemmy

Στην Α2 του χαντμπολ υπάρχει ο Ολυμπιακός Κερατσινίου που είχε συγχωνευτεί με τον ΟΣΦΠ πριν αρκετά χρόνια (επί προεδρίας Θεοδωρακάκη νομίζω). Πριν κανά 2 χρόνια είχε βγει ένα σενάριο ότι αν η ομάδα ανέβει στην Α1 θα πάρει και πάλι το όνομα Ολυμπιακός Πειραιώς
Και στο γυναικείο μπάσκετ είχαν ακουστεί διάφορα για την ανασύσταση του τμήματος γύρω στο 2010 αλλά δεν προχώρησε τελικά

Εικόνα Romain

Όπου πόα και βρωμιά. Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, baseball.

Εικόνα ALEXANDR-ROMAN

Που ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ο βαζελος....
Μέχρι και την Αγγελική Νικολούλη έβαλε να ψάχνει για παίχτες...
Έμαθε ο Βαγγέλης ότι έχουν ομάδα στο baseball... Και ετοιμάζει
ομάδα να τους πάρει το πρωτάθλημα...!!!

Εικόνα Ben

Σήμερα, στο γνωστό βαζελοσάιτ με τον μανδύα αντικειμενικότητας, ανέβηκε ένα θέμα μ'έναν από τους ξένους παίχτες του εν λόγω τμήματος... Με λίγα λόγια, ο συγκεκριμένος παίχτης είναι εδώ και κάποιες μέρες αγνοούμενος, καθώς έμπλεξε μ'ένα κύκλωμα παράνομων αδειών παραμονής, και τώρα, μάλλον, τον κλαίνε οι δικοί του.
http://www.gazzetta.gr/other-sports/article/668304/exafanisan-paikti-toy...