ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: ''Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΧΑΡΙΖΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ. ΔΡΑΧΜΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ''



Δήλωση του Γιάννη Ραγκούση, την οποία παίρνουμε από αθλητικό site της Θεσσαλονίκης, για να μην κατηγορηθούμε στο μέλλον ως ''γαύροι που κάνουν προπαγάνδα εις βάρος της ΠΑΟΚάρας''.
 

 
Είναι γνωστή η μεγάλη κόντρα του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Γιάννη Ραγκούση. Αυτή τη φορά ο δεύτερος κάνοντας επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, «μπέρδεψε» και τον ΠΑΟΚ. λέγοντας πως για να κάνει καριέρα ο Βενιζέλος στην πολιτική χάρισε δις στον Δικέφαλο.
Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό (Αθήνα 984) είπε μεταξύ άλλων πως ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ "...χάριζε τότε δισεκατομμύρια στην ποδοσφαιρική ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον ΠΑΟΚ, για να χτίσει την πολιτική του καριέρα...".
Η καταγγελία αυτή θα πρέπει να απαντηθεί και από την ΠΑΕ καθώς η αρχική εμπλοκή του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον ΠΑΟΚ ήταν η υπόθεση Γαλακτερού...
 
Ας θυμηθούμε και τις παλαιότερες σχετικές δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού της κυβέρνησης Σημίτη, Ανδρέα Φούρα, σαν σήμερα το Νοέμβριο του 1998, μέσα από την ''Αθλητική Ηχώ''.
 
''Δεν υπάρχει αντίστοιχο φαινόμενο εύνοιας προς άλλο σωματείο. Δεν υπάρχει κανένα. Αν βρείτε άλλο σωματείο που να έχει πάρει πάνω από 500 ...εκ. δραχμές να μου το υποδείξετε. Δεν μπορεί λοιπόν η διοίκηση του ΠΑΟΚ να μην αναγνωρίζει ότι η Πολιτεία είναι η μεγάλη ευεργέτις της ομάδος. Εγώ κατηγορήθηκα και άκουσα ορισμένα σχόλια, επειδή δόθηκε στην Παναχαϊκή, για την καινούρια κερκίδα, το ποσό των 120 εκ. δραχμών. Ενώ στον ΠΑΟΚ, για το κλειστό, θα δώσει η Πολιτεία, συνολικά, 10 δισ. δραχμές''.
 
 
Μιλάμε για κανονική ΔΕΚΟ του Βορρά, η οποία προσπαθεί να μιμηθεί το μεγάλο της αδερφό από την Αθήνα, την ομάδα του στενού δημοσίου Τομέα από τη γειτονιά Κολωνακίου-Αμπελοκήπων, αλλά δεν τα καταφέρνει. Άλλο το στενό Δημόσιο και άλλο οι ΔΕΚΟ. Τι θα γίνουμε, όλοι ίσα κι όμοια;

Σχόλια

Εικόνα DoctorRED

Τελικά ο Ολυμπιακός είναι η ΜΟΝΗ ομάδα εκτός συστήματος! Αν και τα πράγματα είναι ολοφάνερα, δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος εθελοτυφλεί.

H AEK έτρωγε λεφτά για τους Θρακομακεδόνες
Στον ΠΑΟΚ χάρισαν δις και του έχτισαν γήπεδο
Ο ΠΑΟ είχε μια ζωή χορηγό τον ΟΤΕ την περίοδο μάλιστα που ήταν 100% Δημόσιος και μονοπώλιο!!

Δεν μιλάμε για προσωπικά οφέλη των προέδρων μέσω των ομάδων αλλά για ΑΜΕΣΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.

Θα μπορούσε και ο Ολυμπιακός να είναι μέρος του συστήματος (κάπου εκεί στα πέτρινα χρόνια) όμως δεν θα είχε 16/18 πρωταθλήματα, απο το 1996 και θα υπήρχε ένα είδος "μοιρασιάς". Ισως να είναι ένας επιπλεόν λόγος που χτυπιέται απο όλους.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ναι αλλά ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα του δημοσίου, λένε εδώ στον βορρά.

Εικόνα el trick

Αυτά βλέπει η Παναγιά και αλλάζει γειτονιά.